KERESÉS search-close

szeleczki dávid

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szeleczki dávid"

Mi lesz veled öt év múlva?

Hogy, mit hoz a jövő, azt senki sem tudja biztosan. Ugyanakkor mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, hogy elképzeli magát öt, vagy akár huszonöt év múlva. A Story Extra stábja ezt kérte az X-Faktor sztárjaitól is.

Mik a tehetségkutatók előnyei?

Az RTL nézői egy kiváló műsort kaptak az X-Faktornak köszönhetően - a versenyzők talán még ennél is többet: ismertséget és lehetőséget a kitörésre. Mik a tehetségkutatók előnyei? Ez a nap kérdése.

Kiből lesz bajnok?


szerző:
2017.02.28. 18:00
Kiből lesz bajnok?

Bátorság, kitartás és rengeteg munka - ezek a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valakiből győztes váljon. A Story Extra stábja az X-Faktor versenyzőit kérdezte meg arról, hogy hogyan vélekednek a győzelemről. Kiből lesz bajnok? - ez a nap kérdése.

Mit adott neked az X-Faktor?


szerző:
2017.02.06. 17:25
Mit adott neked az X-Faktor?

Van, akinek egy nagy kaland volt, de volt olyan versenyző is, akinek az egész élete megváltozott. Az X-Faktor versenyzőit arról kérdeztük, nekik mit adott az X-Faktor. Ez a nap kérdése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való