KERESÉS search-close

szembesítés

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szembesítés"

Dávid Borinak: „Ne akard lenyomni a torkomon, hogy nem flörtöltél velem!”

Bori mindenki előtt kitálalt arról, hogy Dávid zaklatta őt…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Erika nem érti, miért csalta meg a férje

Már szembesítette párját, hiszen rájött, hogy megcsalta. Egyet akar kideríteni, hogy Zsoltnak erre miért volt szüksége. A teljes adásból kiderül!

„Szeretném neked megadni azt az esélyt, hogy ne kallódj el később!”

Levente egy családi tragédia miatt hagyta ott az iskolát, a főnök azonban úgy döntött, hogy finanszírozza a srác továbbtanulását, hogy végzettséget szerezhessen magának.

A teljes adásért kattints ide!

A főnök döntött: Eldőlt, hogy ki lesz az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője!

Horváth Péter a Főnök inkognitóban forgatását egy jó alkalomnak találta arra, hogy eldöntse, Kokó vagy Sanyi legyen az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője.

A teljes 6. részt ide kattintva tudod megnézni!

„Ekkora meglepetésben még nem volt részem!”

Ancsa egy 500 ezer forint értékű utazási utalványt kapott az Oázis Kertészet cégvezetőjétől  munkájáért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Megdöbbentek az Oázis Kertészet dolgozói, amikor a főnök felfedte magát!

Így reagált Évi, Beni és Imi, amikor Boross Dávid elárulta, hogy ő volt az, akivel egy napig együtt dolgoztak az Oázis Kertészetben! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Óriási lehetőséget kapott az Oázis Kertészet gyakornoka!

Boross Dávid felajánlotta Beninek, hogy az általa termelt növényeket az Oázis Kertészetben értékesítheti! A Főnök inkognitóban 5. részét ide kattintva nézheted meg!

Teljesült a Csíki Sör dolgozójának az álma, és kapott egy krosszmotort!

Szabi nem hitt a szemének, amikor a szembesítés során egy krosszmotor hajtott be az üzembe, amit a cégtől kapott jutalomként. A srác évek óta álmodott egy ilyen járgányról, azonban eddig nem engedhette meg magának. A teljes adásért kattints ide!

„Soha ekkora meglepetés engem még nem ért!”

István, a kétgyermekes édesapa egy kétmillió forint értékű utazási utalványt kapott, hogy a Karibi-térségbe utazhasson fiaival. A Csíki Sör dolgozója nem találta a szavakat meghatódottságában. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Kétmillió forintot kapott a Csíki Sör értékesítője, hogy be tudja fejezni az otthona építését!

Nem csak az alkalmazott, de a főnök szemébe is könnyek szöktek, amikor elárulta, hogy milyen jutalmat szán az egyik legjobb értékesítőjének. Török végre befejezheti a háza építését, és ebben a kollégái is a segítségére lesznek! A Főnök inkognitóban 4. részét ITT tudod megnézni!

Nem mindennapi jutalomban részesültek a MIRELITE MIRSA dolgozói!

Míg Ricsi egy álomrandin vehet részt a kiszemeltjével, Norbi ingyen tanulhat tovább, és az albertirsai üzemben személyesen a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója fogja mentorálni őt. A teljes adásért kattints ide!

A Pizza King üzletvezetője fejmosást kapott: „Ez az utolsó esélyed!”

Melhem Saad adott még egy esélyt az üzletvezetőnek, aki az új üzlet nyitásakor nem volt a helyzet magaslatán. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Nem fogod elhinni, hogy mivel jutalmazta meg két alkalmazottját a Pizza King főnöke a szembesítés során!

Jani, a pizzakészítő srác és Tomi, a pizzafutár nem akart hinni a szemének, amikor a főnök felfedte magát! Ami pedig ezután következett, könnyeket csalt a dolgozók szemébe! A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Szembe kell néznie zaklatójával Pásztor Annának

A férfi a vád szerint hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, és később megfenyegette, hogy megöli. Végül az együttes egyik tavaly augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett. A férfi pénteken először a bíróságon beismerte bűnösségét, aztán azt mondta, hogy az énekesnő is akarta a kapcsolatot.

Andrea: „Mondd meg az igazat, vagy lecsaplak!”

Andrea hét éve ismerkedett meg párjával, Sámuellel, aki azóta sem vált el feleségétől, pedig már több közös gyermekük is született Andreával. Az állítólagos megcsalásokból és a válás halogatásából viszont elege lett Andreának, egyet akar: Kriszti és Sámuel váljanak el!

Félholt madárral tiltakozott

Hóna alatt egy félholt egerészölyvvel sétált be az áramszolgáltató miskolci központjába a mályi madármentő állomás vezetője. Azt mondja, szembesíteni akarta az áramszolgáltatót azzal, hogy számításai szerint évente több százezer madár sérül meg, vagy pusztul el áramütés miatt. A madarak nekirepülhetnek a középfeszültségű oszlopoknak, amelyek nincsenek szigetelve.

Vége Rózsa hazugságainak?


szerző:
2018.02.05. 20:30
Vége Rózsa hazugságainak?

Egy véletlennek, és Richárdnak köszönhetően kiderült, hogy Lili és Rózsa nem volt őszinte Kornéllal. A srác annyira dühös lett, hogy azonnal számonkérte barátnőjét, aki próbálta menteni a menthetőt - de hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Szembesítették a lúgos támadással vádolt orvost

Szembesítették a lúgos támadással vádolt orvost és volt szeretőjét a bíróságon. Az áldozat részletesen mesélt kapcsolatáról a volt kórházigazgatóval és elmondta, hogy a férfi nem vette tudomásul, hogy szakított vele.

 

Angéla rájött Márk titkára!

Verának köszönhetően Angéla azonnal rájött, hogy Márk dala valójában róla szól. A srác reakciója pedig mindent elárult, amikor az Erdész lány szembesítette őt ezzel a felismerésével...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros Angélának szegezte a kérdést: ˝Te voltál?˝

Úgy tűnik, hatott Piros átka, amivel le is leplezte a bűnöst. Na, ebből a helyzetből, vajon hogy vágja ki magát Angéla?

A teljes adásért kattints IDE!

Előző rész (2017. június 09.)

Az Alizék esküvője körülötti hazugságspirál egyre kaotikusabb formákat ölt. Vajon hogy sikerül Bandi szembesítése a szemtanúval? Natasát zaklatni kezdi egy vendég a KisSzékben. Zsófi és Tóbiás Gigi nyomába ered.

Következő rész (2017. június 09.)

Az Alizék esküvője körülötti hazugságspirál egyre kaotikusabb formákat ölt. Vajon hogy sikerül Bandi szembesítése a szemtanúval? Natasát zaklatni kezdi egy vendég a KisSzékben. Zsófi és Tóbiás Gigi nyomába ered.

Megható pillanatok A konyha ördögében!

Mike lányai a séf bíztatására bevallották édeaspjuknak, az étteremnek nem az a baja, hogy ki kell csinosítani, hanem hogy a férfinak meg kellene változnia...

A nagy szembesítés!

Az olasz bisztró alkalmazottait szembesítették a saját és a konkurencia étlapjának kínálatával. Gordon figyelmeztette őket, itt az ideje felkötni a gatyájukat!

Földárverések: Ki nyer? Ki veszít?

Nagyjából félidejéhez érkezett az állami földek eladása, 130 ezer hektárnál tartanak. Az Alkotmánybíróság döntése szerint a bevételt, eddig 170 milliárdot kizárólag földvásárlásra lehet költeni, de a kormány ezt másképpen értelmezi. Mindjárt kiderül, hogyan. Az ellenzék szerint lényegében elfogynak az állami szántók és így elfogy az állam birtokpolitikája is, mivel nem lesz birtoka. És, ugyancsak az ellenzék szerint az egész akció célja fideszes és Fidesz-közeli vállalkozók földhöz juttatása.

Ki mennyire tartja be az újévi fogadalmait?

Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. De miért mondanak csődöt a legtöbben? És mi a titka azoknak, akiknek tényleg sikerül valóra váltaniuk álmaikat?

Előző rész (2015. december 23.)

Aliz és Krisztián egészen közel kerülnek egymáshoz, miután Rudi lemondta az esti programot Alizzal. Miklós szembesíti Nórát azzal, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, és nem belé.

Következő rész (2015. december 23.)

Aliz és Krisztián egészen közel kerülnek egymáshoz, miután Rudi lemondta az esti programot Alizzal. Miklós szembesíti Nórát azzal, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, és nem belé.

Nem igaz a Bora Bora-i anya története?

Nagy port kavart a múlt héten, a mandiner.hu-n megjelent cikk, miszerint több ellentmondás is van a Bora Bora-i fogvatartott édesanya kálváriájának történetében. Stumpf András olyan információkat osztott meg velünk, amelyek számos ponton cáfolják az anya állításait.

Celeb vagyok: Ki lesz a következő kieső?

A sok sírás közben ugyan még nem szakadt ki belőle a megváltást jelentő Celeb vagyok, ments ki innen könyörgés, Nyertes Zsuzsa mégis hálás a nézőknek, hogy szerdán elhagyhatta a dzsungelt. Élményeit először a Fókusz riporterének mesélte el, a hazaérő olimpiai bajnok és szexuálpszihológus pedig már az esélyeket latolgatta, szerintük egy hét múlva dzsungelkirálynőt avathatunk!  

Nyerni vagy nem nyerni? Esélylatolgatás a kiesett celebekkel

A sok sírás közben ugyan még nem szakadt ki belőle a megváltást jelentő Celeb vagyok, ments ki innen könyörgés, Nyertes Zsuzsa mégis hálás a nézőknek, hogy szerdán elhagyhatta a dzsungelt. Élményeit először a Fókusz riporterének mesélte el, a hazaérő olimpiai bajnok és szexuálpszihológus pedig már az esélyeket latolgatta, szerintük egy hét múlva dzsungelkirálynőt avathatunk!  
 

Reflektor 13-02-07


szerző:
2013.02.08. 01:30
Reflektor 13-02-07

Reflektor: Dundika a férfiak gyűrűjében. Szembesítettük VV Leonidaszt Béci vádjaival.

Fókusz 12-08-29


szerző:
2012.08.29. 20:20
Fókusz 12-08-29

Fókusz: Titkos vetítés - Elsőként nekik mutatták meg a Dallas új részeit. Hírességek a sorozatról a Dallas-imádók éjszakáján. Összecsapás - Kemény véleményekkel szembesítettük Plazmát, Benkőt és Kiszel Tündét. De mit mondtak róluk, és hogyan reagáltak a celebek? Kövér vagyok - Éveken át fényképezte magát meztelenül a kilóival harcoló fotóművész. Megmutatjuk a megdöbbentő képsorozatot.

Kiszel Tünde megsértődött, Benkő Dániel félt, Plazma nevetett

Szemtelen kérdések, rázós vélemények, őszinte válaszok – megkérdeztük az utca emberét, mit gondolnak ügyeletes hírességeinkről. Sokan azonnal kaptak az alkalmon, és nem kíméltek hírhedt celebjeinket.

Fókusz 12-05-31


szerző:
2012.05.31. 20:50
Fókusz 12-05-31

Fókusz: Az év sztárlagzija - Balogh Edina a valóságban is férjhez ment. Egész nap a nyomában voltunk! Pálinkás fogadtatás - Juhász Marcit hatalmas tivornya fogadta hazatérésekor. Egykori iskolájában leállt a tanítás. Szembesítés - A Csillag Születik döntősei a Fókusztól vették át a sztárok személyre szóló üzenetét. Keresztes Ildikó videóban nyugtatja Jennifert.

Fókusz 12-03-02


szerző:
2012.03.02. 20:45
Fókusz 12-03-02

Fókusz: Szembesítés - VV Attila megdöbbent az elmúlt 5 hónap hírein, amiből kimaradt. Legjobban a Viszkisre kíváncsi. Szépségek pénzért? - Hogyan látják a szépségkirálynők a szexmaffia-ügyet? Mit nyilatkozott korábban Répás Lajos? Bunda-botrány - Őrizetbe vették a fél csapatot, öngyilkos lett a REAC klubigazgatója. Mi állhat a háttérben?

Fókusz 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 20:00
Fókusz 12-01-30

Fókusz: A legszebb lányok mindent megmutattak a szépségversenyen, még Vastag Csabiék is ámuldoztak. Egy újságíró és egy kamera bánta a Cristofel buliján történt incidenst. Ki verekedett? Ott voltunk, amikor Eszter megsiratta vereségét és megdöbbent Vera eltitkolt múltja láttán. Mi lesz most a lánnyal?

Ígérteteikkel szembesítettük a Villalakókat

Mennyire tartották magukat a Villalakók a beköltözés előtti ígéreteikhez? Ki az, aki teljesen mást mutatott magából a beszavazókon, majd a Villában 180 fokos fordulatot vett?

Fél a szembesítéstől Strauss-Kahn vádlója

Sírva beszélt több száz tiltakozó előtt Strauss-Kahn francia vádlója.

Wolf Katival izgultuk végig az első X-Faktor válogatót

Az X-Faktor sikerét talán az bizonyítja a legjobban, hogy az idei versenyzők közül nagyon sokan próbálkoztak a tavalyi felfedezettek dalaival berobbanni. A Reflektorban megmutatjuk, hogy mi erről a véleménye Wolf Katinak.

ValóVilág - Szembesítés 11-05-09

ValóVilág - Szembesítés: A műsor után először élőben most láthattuk együtt a 16 játékost. Egy estére összegyűltek a ValóVilág4 sztárjai. Szembesítjük őket a beköltözés előtti ígéreteikkel, a legnagyobb konfliktusaikkal.

A ValóVilág 4 szembesítése

Egy nappal a ValóVilág 4 Fináléja után eljött a szembesítés ideje. Amit a lakók nem láthattak, azt most biztosan megtudják, azt is, mi történt a hátuk mögött.

Ellentmondás a szembesítésen

A szembesítés sem hozott eredményt: a pénzszállító rablás mindhárom vádlottja tagad.

Rabosították a dombóvári polgármestert

Szabó Lorándot vesztegetéssel gyanúsítják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való