KERESÉS search-close

szenteste

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szenteste"

Majdnem tragédiába fulladt Sebestyén Balázs karácsonya!

Egy csillagszóró okozott nagyobb ijedtséget a műsorvezető otthonában szenteste.

A 2018-as Survivor győztese elárulta, hogy miért várja az idei karácsonyt!

Survivor Dávid nem különösebben rajong az ünnepekért, idén azonban megváltozott benne valami! Hogy mi, arról ő maga mesélt videónkban!

Több súlyos baleset is történt szenteste

5 gyerek és két felnőtt sérült meg, miután frontálisan ütközött két autó Szabolcs megyében, Győrteleknél. Egy kanyarban az egyik kocsi megcsúszott, ezért karamboloztak. Körmend közelében, a 86-os főúton pedig két fiatal sérült meg. Autójuk lesodródott az útról, mert valószínűleg gyorsan hajtottak, és a gumiabroncsok is nagyon kopottak voltak.

Survivor Alexandra: „Nem csak karácsonykor kell szeretni egymást!”

A Survivor játékosa az év minden napján szereti a családtagjait, ezért számára nem annyira fontos ünnep a karácsony.

Survivor Tomi egyszerre ünnepli a karácsonyt és a születésnapját!

A 2018-as Survivor játékosa, Tamás december 24-én született, ezért karácsonykor duplán ünnepel!

Survivor Robi: „Nekem nagyon boldogan fog telni a karácsony!”

Ha kíváncsi vagy, hogy miért mondta ezt Robi, nézd meg a videót!

Survivor Fanni: „Számomra a karácsony a család és a szeretet szóval azonosul”

A 2018-as Survivor finalistája elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt, és egy üzenetet is tartogatott a nézők számára.

Idén Survivor Gábor lesz a Grincs?

A Survivor 2018 megosztó karaktere elárulta, hogy milyen érzelmek fűzik őt az ünnepekhez!

Hogyan osztozkodjanak a karácsonyon az elvált szülők?

Jó a gyerekeknek, ha szenteste együtt van a család? Szakértőnk szerint a kisgyerekeket meg is zavarhatja, ha szüleiket ilyenkor együtt látják miközben máskor soha. Adáéknál a volt férj és Ada mostani párja is együtt karácsonyozott a gyerekkel, Czutor Zoli álma azonban csak tavaly válhatott először valóra.

Sok volt a tűzeset karácsonykor

Szenteste óta duplájára nőtt a karácsonyi tüzek száma. A koszorúk és a karácsonyfákon bekapcsolva hagyott égők percek alatt lángba boríthatnak egy lakást. Idén már 19 lakásban csaptak fel a lángok az ünnepi díszek miatt.

Görgényi Fruzsina rendhagyó módon ünnepli az idei karácsonyt!

A gyönyörű színésznő kedvesével egy teljesen új ötlettel álltak elő a szentestét illetően, ami garantáltan a szeretteiket is meg fogja lepni. Mindeközben Fruzsina már előre pontosan tudja, hogy milyen finomságok kerülnek majd az ünnepli asztalra, a szilveszterrel pedig még mindig hadilábon áll.

A kamrák előtt könnyeztek a ValóVilág játékosai

Három évvel ezelőtt a valóságshow-ban december 25-én eltört a mécses, ugyanis a nevetés helyét hamar a könnyek vették át a Villában azon a napon. Szenteste ugyanis mindenki üzenhetett a családjának, amibe még a keményfiúk is belekönnyeztek.

A Barátok közt jóképű színésze nem kedveli a karácsonyt?

Solti Ádám őszintén vallott arról, hogy eddig miért nem szerette a szentestét, miért érezte úgy, hogy nem tud áhítattal gondolni a december 24-re. Aztán egy váratlan esemény minden megváltoztatott benne, és azóta az egyik legkedvesebb ünnepe lett.

Nem lesz karácsonyi népszavazás

Nem lesz népszavazás arról, hogy december 24-e is munkaszüneti nap legyen. A népszavazást még nyáron egy magánszemély kezdeményezte. Több párt és szakszervezet is részt vett az aláírásgyűjtésben, azonban így is csak 66 ezer 500 aláírást sikerült összegyűjteni.

Babát hagytak az inkubátorban

Karácsonyi Zéténynek nevezték el a nővérek azt a kisbabát, akit szenteste hagytak ott az egyik miskolci kórház előtti babamentő inkubátorban. A csecsemő egészséges, több mint 3 és fél kilós kisfiú. Ő a 12. kisbaba, akit a miskolci babamentő berendezésben találtak az orvosok. Egyelőre a kórház koraszülött osztályán van, ha szülei nem jelentkeznek érte, hat hét múlva örökbe lehet fogadni.

Valóra vált egy álom! – Sosem volt még ilyen karácsonya a családnak

A két évvel ezelőtti riport mindenki szívét és lelkét megérintette. A szegényes családnak volt egy álma, amit sikerült akkor megvalósítani. Rekord mennyiségű ajándék érkezett karácsonyra ahhoz a négy gyermekes szegény baranyai családhoz, akiket híradónk mutatott be a nézőknek.

Jótékonykodó hamburgerező

Minden étterem lakasson jól szenteste három nélkülöző családot, ez a lényege annak a jótékonykodó kihívásnak, ami egy harkányi hamburgerezőből indult. A kitaláló azt reméli, hogy sokan segítik majd így a hátrányos helyzetűeket. Az egyik nyolcfős Baranya megyei családban nyolc hamburgert nyertek.

Tinédzserek verték halálra szenteste

Szenteste vertek halálra egy 36 éves, hajléktalan apát Pécsen. A bűncselekménnyel a rendőrség két 16 éves fiatalt gyanúsít. Az RTL Híradónak nyilatkozott a megölt férfi édesapja. Azt mondta, fiával a tragédia előtt néhány órával találkozott, gyermekéhez ment látogatóba. Arról viszont, hogy a fia meghalt, sem a kórház, sem a rendőrség nem szólt neki.

Gianniék olaszosan karácsonyoznak

A temperamentumos Annoni család minden évben meghitt karácsonyt szervez, de az ünnepi vacsora szinte mindig heves, amolyan olaszos vitába torkollik. Természetesen azért finom falatokban nincs hiány, amiről Gianni személyesen gondoskodik.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villába is beköszöntött a karácsony, a Villalakókat pedig megszállta az ünnepi hangulat. Félretették sérelmeiket, a versengést, a taktikázást, és - mint egy boldog család - közösen ünnepeltek.

Miért gyújtunk gyertyát? Alma is lehet dísz?

Fát csak 200 éve állítottunk, de egyedüliek vagyunk abban, hogy szaloncukorral díszítjük.

Ünnep a luxusbörtönben


szerző:
2010.12.23. 19:25
Ünnep a luxusbörtönben

Leonidasz már biztos, hogy otthon fogja enni a karácsonyi bejglit. A többiek azonban a szeretteiktől külön, a Villában töltik a szentestét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való