KERESÉS search-close

szerető

73 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szerető"

„A báróné, a te szerelmed, az a mostohaanyád!”

Katica nem bírja tovább és elárulja a kovácsnak azt a titok, amit még Baba bízott rá, és ami mindent megváltoztathat.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Móric kézről kézre adná Rózsát?

A báróúrfi megint túllő a célon, amit most Rózsa rendesen meg is torol...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Rokoczay Móric vonzerejének egyszerűen lehetetlen ellenállni

A fiatal báróúrfi pontosan tudja, milyen módszerrel kell rávenni Rózsát egy olyan dologra, aminek a kocsmároslány egyáltalán nem örül.

A sorozat első részét ITT tudod megnézni!

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk nyolcadik részébe!

Hűha! Mi történik Gyula és Rita között?

Evelin rajtakapta Isabelt és a szeretőjét?

Evelin és Niki követték Isabelt egy táncklubba, ahol Bécy barátnője egy jóképű férfival találkozott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vége a színjátéknak: Orsi és Bence lebuktak Marci előtt

Miután Teó elültette a bogarat Marci fülében, a fiú megpróbálta lebuktatni testvérét és volt barátnőjét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

ÁLDOZAT: 64 hónap után végre elkezdheti feldolgozni, hogy leöntötték lúggal

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte a lúgos támadással vádolt B. Krisztiánt a Kúria. A férfinak nincs több fellebbezésre lehetősége. A több mint 5 éve húzódó ügy áldozata adott interjút az RTL Híradónak. Az asszony azt mondja megkönnyebbült, csak azt bánja, hogy édesanyja nem élhette meg az ítéletet.

 

„Apának sem szólítom őt”

Erika férje fél éve költözött el a családjától az új barátnőjéhez, Hajnalkához, és alig tartja a kapcsolatot saját gyermekeivel. Erika arra gyanakodik, hogy Hajnalka a ludas a dologban…

„Aki egyszer elárult, az másodjára is meg fogja tenni”

Miki szülei három évesen váltak el egymástól, miután apukájának szeretője lett. A húsz éves fiúnak a mai napig sincs jó kapcsolata édesapjával, és kérdései is vannak hozzá...

„Felejts el örökre!”


szerző:
2018.06.29. 18:00
 „Felejts el örökre!”

Miután Karolina párjának, Istvánnak szeretője lett, elhagyta a családját, és új életet kezdett. Ám a férfi néhanapján még mindig hazajár Karolinához, akinek végleg elege lett belőle.

Lali azt hiszi, Gábornak meleg szeretője van?

Dani döntött a kapcsolatáról. Lali nyomozni kezdett Gábor után. Marci féltékennyé tette Orsit.

˝Szálljon átok arra a nőre, akivel Márk megcsalta Hajnit!˝

Piros és Angéla gyermekded játéka nem várt fordulatot vett. Lehet, hogy ez okozza majd a legidősebb Erdész lány vesztét?

A teljes adásért kattints IDE!

István elárulja fia szeretőjét Hajnalnak

Márk édesapja a Büróban keresi meg Hajnalt, hogy kitálaljon neki fia tettéről. Vajon a lány mit szól majd "apósa" vallomásához?

Berni párjának szeretője van?

Berni és Dávid másfél éve vannak együtt, és bár akadtak hullámvölgyek a kapcsolatukban, most ismét „sínen vannak”. Nemrég viszont újabb vita alakult ki közöttük, hiszen egy közös barátjuk azzal zaklatja Bernit, hogy Dávidnak szeretője van. A lány eddig is tisztában volt azzal, hogy Dávid nem a leghűségesebb fiú a világon, de már azt sem tudja, kinek higgyen...

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Tamás és felesége szeretnék többször látni a férfi szeretőjétől született gyermeket

Tamás és Anita tíz éve házasok és három közös gyermekük van, azonban pár éve született egy másik nőtől is csemetéje az apukának. A feleség nehezen dolgozta fel, hogy párja megcsalta őt, de azóta megkedvelte a kis Zalánt is, akit Annamária szült férjének. Tamás és Anita most azt szeretnék elérni, hogy az egykori szerető többször engedje, hogy a fia az apánál lehessen.

Sebestyén Ági zavarba hozta VV Somát!

Ági – Luna tanácsára – Somát hívta segítségül, hogy összeszereljék az újonnan vásárolt asztalt, azonban arra a valóságshow győztese sem számított, hogy a közös barkácsolásba bele fog pirulni...

Szeretője ölhette meg a nőt

Gyilkosság Szabadszálláson! 55 éves szeretője ölhette meg a 70 éves nőt. Az asszonyt hetek óta nem látták szomszédai, ezért hívták ki a rendőröket kedden. A körzeti megbízott találta meg az idős nő holttestét, még karácsony előtt ölhették meg. A rendőrség az egykori szeretőjét gyanúsítja. Az 55 éves férfit egy kecskeméti hotelban fogták el. Úgy tudjuk, azért végzett az asszonnyal, mert elege lett a megaláztatásokból.

Neje ölette meg a nagykövetet

Rendőr szeretőjével ölette meg felesége a görög nagykövetet Brazíliában. Az asszonyt, a rendőrt és egy segítőjüket őrizetbe is vették. A diplomata holtestét egy kiégett járműben találta meg a rendőrség egy nappal azután, hogy felesége bejelentette eltűnését. A nyomok viszont a nőhöz vezettek.

Ennyire szexi szerepben láttátok már Gryllus Dorkát? – VIDEÓ!

A gyönyörű színésznő nem mindennapi karaktert alakít a Válótársak második évadában. Valószínű nem lehetett túl könnyű felvenni ezeket a pikáns jeleneteket, de a végeredmény magáért beszél.

Haláláig Fidelt fogja szeretni

Haláláig Fidelt fogja szeretni - ezt mondta az amerikai kémnő, aki azt állítja, hogy a pénteken elhunyt egykori kubai vezető szeretője volt. A 77 éves asszonyt állítólag az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség bérelte fel, hogy megmérgezze Fidel Castrot, de nem volt képes rá. Kalandokban és szörnyűségekben bővelkedő életéről egy kolumbiai televíziónak mesélt most. Közben Havannában tízezrek álltak sorban hajnaltól éjszakáig, hogy leróják tiszteletüket vezérük ravatalánál.

Duzzad a botrány Angelina és Brad válása körül! Megszólalt a „harmadik fél”!

Jolie és Pitt válásával kapcsolatban több hír látott már napvilágot, sőt legutóbb a színész félrelépésétől volt hangos a média. Az állítólagos szerető pedig megelégelte a dolgot és nyílt levélben reagált a történtekre.

20 év után ítélet a csapi gyilkosságban

Húsz évvel a gyilkosság után elítélte a bíróság a csapi gyilkost. A férfi mindössze 18 éves volt, amikor 1996-ban a Zala megyei Csapiban fejbe lőtte középkorú szeretőjét. A most 38 éves férfi első fokon 15 év börtönt kapott. Múlt nyáron fogták el a rendőrök, miután az ügyben új bizonyítékok kerültek elő. Társa, akitől a fegyvert kapta, 13 év börtönt kapott. Az ítélet nem jogerős.

Két év börtönt kapott az ámokfutó férj

Két év börtönre ítélték a féltékeny férjet. A férfi tavaly decemberben többször nekihajtott egy parkoló autónak, majd karddal esett neki, mert azt hitte felesége szeretőjéé. Néhány nappal később pedig egy másik sofőrre hitte ugyanezt, őt üldözni kezdte, leszorította az útról és neki is hajtott. Az ámokfutó férj a bíróságon azt mondta szégyelli, amit tett.

Felesége szeretőjének hitt mindenkit az őrjöngő

Felesége szeretőjét vélte felfedezni több autósban is, ezért rongált az a 39 éves féri, akit most fegyveres garázdasággal is vádol az ügyészség. Az ámokfutás tavaly decemberben történt Hegyeshalomban, most azonban egy videót is közzétettek. Egy térfigyelő kamera rögzítette, ahogy az őrjöngő többször is, nagy sebességgel nekihajt egy parkoló kocsinak, majd egy karddal püföli az ablakait és a lámpáit. Néhány nappal később egy másik autósban is meglátta szerelme szeretőjét. Követni majd üldözni kezdte, nem sokkal később pedig egy golfütővel a szembejövő kocsikra támadt. Az ügyészség szerint több év börtönre számíthat.

ZÚZDA: Kamerák előtt ment neki. Háromszor

Azt hitte, feleségének szeretője parkol előtte, ezért bérelt autójával háromszor is nekiment a kocsinak. A BMW-ben több mint kétmilliós, a Suzukiban 150 ezer forintos kárt okozott a győri férfi, akivel szemben az ügyészség most vádat emelt. A térfigyelő kamerák is felvették a szándékos rongálást. Látszik, hogy a sofőr miután nekiment, kétszer is tolatott és újra neki hajtott a parkoló autónak. De még ez sem volt elég, egy karddal is nekiesett a luxusautónak. Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Véget ért a hosszú Czeizel-háborúskodás

Utólag úgy tűnik, hogy Czeizel Endre lehetett volna körültekintőbb. A botrány még akkor mélyült el a világhírű genetikus özvegye és szeretője között, amikor a sajtóban megjelent, hogy Dóra, a néhai tudós szeretője százmilliós örökségre tart igényt a két Czeizel gyerek után. A két családanya állítólag szóban már megállapodott egymással a hagyatékról.

Nóri mindent bevall Miklósnak

Nórit újabb traumák érik, a cég tagjai őt vádolják a csőd miatt. Miklós megpróbálja megvigasztalni az ügyvédnőt, aki egy váratlan pillanatban kikotyogja, hogy mi történt Attilával.

Vadászpuskával végezhetett szeretőjével

Vadászpuskával végezhetett szeretőjével és önmagával az újpesti férfi. Szerda este a feleség találta meg a két holttestet a házukban. A nő és a férfi akkor már valószínűleg órák óta halott volt. A helyeik szerint a gázszerelőként dolgozó férfi csendes, segítőkész ember volt. Arról sem tudtak, hogy baj lett volna a házasságával. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint a férfi valószínűleg döntésképtelen helyzetbe került, amelyből nem látott kiutat.

„Drágám, csak szex volt, nem jelentett semmit” – Ismerős a helyzet?

Bálint és Zsófi kapcsolata egyáltalán nem irigylésre méltó. A többszörös megcsalás, az előre kigondolt hűtlenség kegyetlenül hangzik, viszont, ahogy a Válótársakban is, nemcsak a megcsalt fél szenved egy ilyen helyzetben.

Ez az ember eljátszotta a saját elrablását, hogy megcsalhassa a nejét és a szeretőjét egy harmadik nővel

A 33 éves férfi nem bírt a vágyaival, de ahhoz már nem volt elég tökös, hogy őszintén bevalljon mindent a feleségének, ezért inkább felbérelt két fickót, hogy tuszkolják be egy autóba, és rabolják el. Mindezt azért, hogy aztán félreléphessen.

Hiába kért bocsánatot a gyilkos

Tíz év börtön a szeretőjét bebetonozó férfinak. Ennyit kapott első fokon az a tárnoki férfi, aki megölte, majd saját háza pincéjében bebetonozta korábbi szeretője holttestét. Lebukása előtt hónapokig élt családjával a házban az elrejtett holttest fölött. A férfi most a bíróságon bocsánatot kért az áldozat hozzátartozóitól, akik ezt nem fogadták el. Megrázó tudósítás!

Szőnyegbe csavarta a holttestet

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken azt a 32 éves mulatós zenészt aki - a gyanú szerint - halálra késelte szertőjét Budapesten. A gyilkosság augusztus 16-án történt, de a férfit csak szeptember 30-án kapták el a rendőrök.

Fókusz 14-11-21


szerző:
2014.11.21. 19:25
Fókusz 14-11-21

Fókusz: Költözz a szeretődhöz! - Furcsa üzenet egy ház falán. Ki lehet az a titokzatos illető, akit megcsaltak? Szerelem mindhalálig? - Gera Zoltán felesége nem bírta tovább, létezik olyan, hogy valakinek megszakad a szíve? Ő nevelte a testvérét? - Benji szüleinek nem volt ideje a gyerekekre, így az énekes etette és gondozta öccsét.

Miért alakulnak ki a szerelmi háromszögek?

A szerető olyan, mint a kábítószer, nehéz róla leszokni. De miért élnek olyan sokan titkos szerelmi háromszögben, ha közben odahaza is boldogok? És miért lettek hűségesebbek például az olasz férfiak, amióta kevesebb a pénzük? Jöjjenek a válaszok!

Fókusz Plusz 13-10-26


szerző:
2013.10.26. 20:00
Fókusz Plusz 13-10-26

Fókusz Plusz: Történelmi vereség - Mi vezetett a 8-1-hez? Klubvezetők, vezérszurkolók és futballikonok mondják el véleményüket. Sikersztori - Hogyan lesz az ötletből valóság? A Barátok közt producere avat be minket a 15 éves sorozat titkaiba.

Exkluzív: Mi áll a Bánfalvy botrány mögött?

Bár állítólag tönkrement a házasságuk, sőt Bánfalvy Ágit egy 23 éves színésznőre cserélte le a férje, mégis közösen, egymás mellett ülve szerettek volna nyilatkozni.

Vastag Csaba két nővel mulatta át az éjszakát

Az X-Faktor énekese mindig diplomatikusan hárította a magánéletét firtató kérdéseket. A nemrég napvilágot látott képek viszont bensőséges kapcsolatról árulkodnak – a lányokkal meghitt vacsora és borozgatás után közösen távoztak a helyről.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

A megcsalástól a gyilkosságig


szerző:
2012.06.21. 19:40
A megcsalástól a gyilkosságig

Bár a modern huszonegyedik században a nemek közti egyenlőséget valljuk, a hűtlen asszonyokat még mindig jobban elítéli a társadalom, mint a félrekacsingató férfiakat.

Reggeli - Csak csajok 12-01-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-01-12


szerző:
2012.01.12. 20:20
Fókusz 12-01-12

Fókusz: Kínos ügy - Kitálalt Kóbor János állítólagos szeretője. A zenész és felesége exkluzív interjúban reagál a történtekre. Számolja a napokat - Mivel tölti idejét Stohl András a börtönben? Egyik látogatója a benti életről mesélt nekünk. Megszólal! - Dzsudzsák Balázs elmondja, hogyan és milyen körülmények között él Moszkvában.

Megfojtotta idősebb szeretőjét egy kamasz

15 éves fiú gyilkolt meg egy 41 éves, négygyermekes családanyát Kisteleken.

Fókusz Plusz 11-06-18


szerző:
2011.06.18. 19:30
Fókusz Plusz 11-06-18

Fókusz Plusz: A szerelem ára - Milliókat buktak, mindenüket elvesztették. Három nő megdöbbentő története, akik csaló szeretőjük áldozataivá váltak. Riasztó valóság - Vastag Csabával, Varga Viktorral és McDc-vel teszteltük a legnagyobb budapesti parkokat. Az eredmény elszomorító.

Magyar diplomata bonyolódott kínos románcba

Egy nős férfi szeretőt tartott és azzal hitegette a fehérorosz nőt, hogy feleségül veszi.

10 év után derült fény a brutális gyilkosságra

Gyilkosság vádjával állítottak bíróság elé egy volt rendőrtábornokot a Dél-Afrikai Köztársaságban.

Csak ápolta Kadhafit az „érzéki szőke”

Nem volt szex, és a személyzet minden tagja kapott évenként egy aranyórát.

Reggeli 10-10-04


szerző:
2010.10.04. 09:05
Reggeli 10-10-04

Reggeli: A Reggeliben mesélt terveiről Erdei Zsolt, videónkból kiderül, hogy valóban Amerikába szerződött-e, mint ahogy az is, hogyan érintette Klapka Györgyöt volt felesége újabb kapcsolata.

Fókusz 10-09-15


szerző:
2010.09.15. 20:40
Fókusz 10-09-15

Fókusz: Kovács Lázár szeretője cáfolja, hogy luxusautót és családi házat követelt volna. Először szólal meg a nyilvánosság előtt az a fiú, akit villám sújtott a nyíregyházi vadasparkban. Erdei Zsolt már nemcsak kacsingat Amerika felé, most először mesél ottani karrierjéről.

Adok-kapok a Lázár-ügyben


szerző:
2010.09.15. 19:31
Adok-kapok a Lázár-ügyben

Kiderült, hogy Kovács Lázár gyermekének anyja házat, autót és 4 millió forintot követelt cserébe azért, hogy nem fordul a nyilvánossághoz.

Reggeli 10-09-10


szerző:
2010.09.10. 09:05
Reggeli 10-09-10

A Reggeli vendége volt Kovács Lázár egykori szeretőjének ügyvédje, aki a séf jogi képviselőjének tegnapi vádjaira reagált. Itt járt nálunk Janicsák Veca, az X-Faktorról, sikereiről és terveiről beszélgettünk.

Fél Kettő 10-09-08


szerző:
2010.09.08. 14:20
Fél Kettő 10-09-08

Fél Kettő: Boldog-szomorú sors - Karády Katalin élete és legendája. Vendégünk Nagy-Kálózy Eszter. Nyelvtanulás - Hogyan, kitől és főleg mikor kezdjen el a gyermek idegen nyelvet tanulni? Addig jár a korsó a kútra... - Kovács Lázár szeretője hazudta, hogy megverték.

Fókusz 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 20:40
Fókusz 10-09-07

Fókusz: Jön a harmadik Schobert-baba! Kovács Lázár szeretője hazudott mindenkinek. Új életet akart kezdeni a meghalt zászlós. Vetkőzés közben verették a blattot. Gumit füstölt Massa a Hungaroringen. Patás lakótárs.

Véres leszámolás a kézfogón

Egy brit férfit és leendő menyasszonyát eljegyzési bulijukon szúrta le a féltékeny szerető.

Fókusz 10-09-02


szerző:
2010.09.02. 20:40
Fókusz 10-09-02

Fókusz: Való Világ-lakó akar lenni Daróczi Dávid állítólagos szeretője. Nóra oda menekülne környezete elől. A világhírű Polgár-lányok édesapja unokáiból is zsenit faragott! Most Zsófi fiait oktatja. Az internetezők szerint ő a leggyönyörűbb európai művésznő. Bemutatjuk Valentin Titániát!

Botrányos nevezés a Való Világba

A valóság showba szeretné megmutatni magát Daróczi Dávid állítólagos szeretője. Nóra mindeddig nem tudta bizonyítani egykori szerelmi viszonyát, a hisztéria elől pedig a villába menekülne.

Fókusz 10-08-18


szerző:
2010.08.18. 20:35
Fókusz 10-08-18

Fókusz: Való Világ újratöltve. Körözik Lázár szeretőjének támadóit. Szívszorító találkozás a Muse-zal. Így dolgozik a parkolási maffia! Nyaral-e a Mikulás?

Fókusz 10-08-13


szerző:
2010.08.13. 20:40
Fókusz 10-08-13

Fókusz: A nagymama hallani sem akar a móri bankrabló segítségéről árván maradt unokája számára. Megmutatta sérüléseit Kovács Lázár eltitkolt gyermekének anyja, és kiderül mi lett a szakács jegygyűrűjével. Kiszel Tünde Görögországban készített videónaplót, de mitől lehet érdekes a celebvakáció?

Fókusz 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 20:40
Fókusz 10-08-12

Fókusz: Gördeszkáról prédikál a plébános. Megverték a Kovács Lázár szeretőjét. Exkluzív interjú a dalszövegek királyával. Pilóták, akik UFO-val repültek. A szabadesés megszállottjai.

Megverték a Kovács Lázár szeretőjét

A nyílt utcán megverték és megfenyegették - állítja Kovács Lázár eltitkolt gyerekének anyja.

Reggeli 10-08-09


szerző:
2010.08.09. 08:29
Reggeli 10-08-09

A hétfői Reggeliben itt volt az az édesapa, akinek fia július végén orvosi mulasztások miatt, vakbélgyulladásba halt bele. Vendégünk volt egy hétéves kislány is, aki csontvelőjét adja húgának, hogy testvére tovább élhessen.

Fókusz 10-08-06


szerző:
2010.08.06. 20:45
Fókusz 10-08-06

Fókusz: Fordulat a Lázár-botrányban! Megszólalt az Alsóörsön lelőtt rendőr édesanyja. Botrány az Alterego Fesztivál körül. Exkluzív interjú a Varázslótanonc sztárjaival. Bevállalós, duci modellek a kifutón.

Fordulat a Lázár-botrányban


szerző:
2010.08.06. 20:10
Fordulat a Lázár-botrányban

Újabb nő jelentkezett, aki azt állítja, Kovács Lázár vele is kikezdett. Andrea csütörtöki nyilatkozata kiverte a biztosítékot, Kaszás Géza pedig Lázár feleségét vette védelmébe. A szerető további részleteket árult el a titkos szerelemről.

Felfedi arcát Kovács Lázár szeretője

Az asszony két hete áll a botrányok kereszttüzében, csütörtök este tisztázta magát. Először és utoljára a Fókusznak adott televíziós interjút!

Fókusz 10-08-05


szerző:
2010.08.05. 20:45
Fókusz 10-08-05

Fókusz: Felfedte arcát Kovács Lázár szeretője. Lilu megmutatta kisfiát. Az alsóörsi tragédia nyomában. Szerelmet hoz a postás a mozikban.

Egy évre mosókonyhába zárta férjét

A férfi csak lejárt szavatosságú tésztát kapott enni, miközben neje és annak szeretője megszabadították fél millió eurójától.

A Fókuszban vallott Daróczi állítólagos szeretője

Kilépett a névtelenségből, az arctalanságból, és most megszólalt! A 34 éves hölgy azt állítja magáról, ő volt Daróczi Dávid barátnője 4 éven keresztül.

Fókusz 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 20:40
Fókusz 10-06-23

Fókusz: Megszólalt Daróczi Dávid eltitkolt szeretője. A Twilight-rajongók napfogyatkozásra várnak. Szexis verseny a rajtrácson. Malek Andrea harmadik gyermekét várja. Elképesztő show-cirkusz Budapesten.

Mónika – A kibeszélőshow 10-06-22

Drágám, az hogy csak kaland volt, nem mentség!

Mónika – A kibeszélőshow 10-06-11

Válassz: a szeretőd vagy én!

Mérgezett curry-vel ölt a féltékeny szerető

Londonban bűnösnek találtak egy nőt, aki megmérgezte volt szeretőjét és annak leendő menyasszonyát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való