KERESÉS search-close

szeretet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szeretet"

Szeressük a testünket!


szerző:
2020.10.21. 07:31
Szeressük a testünket!

Gőbel-Szabó Szandra és Czukor-Szabó Anett beavatták a nézőket a Szeretest kezdeményezésbe...

Handi és Ágó bevallották: „Jenő séf, téged szeretünk a legjobban”

Miután mentoruk számon kérte a lányokat, hogy miért kapott üres fánkokat, a lányok elárasztották a bókjaikkal.

Szonja szeretetért kuncsorog egy örömfiúnál?

Győzőt nagyon meglepi a kuncsaftjának kérése, és szinte azonnal közli is Szonjával, hogy nagyon tévúton jár.

CSONKA ANDRÁS: “Eltávozott a legnagyobb támaszom!”

Csonka András már sosem ölelheti meg édesanyját. 2006-ban, tragikus hirtelenséggel veszítette el. Anyák napja közeledtével még inkább feltépődnek benne a sebek. A színész minden édesanyának és gyermeknek üzen videójában!

Ruszó Tibi is jól ismeri a nincstelenség érzését

Nemcsak étel, hanem ünnepi hangulat is várta a szeretetvendégségbe érkezőket. Az X-Faktor versenyzője Burai Renátó és győztese, Ruszó Tibi is eljöttek, hogy a Fókusz csapatát kiegészítve segítsenek. Tibi jól ismeri a nincstelenség érzését.

Véget ért Szonja és Dani kapcsolata?

Egyelőre úgy tűnik, a fiataloknak van mit megemészteniük...

Adri szerint „valami bekattant” a nővérénél

Az elkeseredett lány anno napi szinten beszélgetett testvérével, mostanában hetekig szóba sem állnak egymással. Vajon mi történhetett Nikivel? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztián fél éve nem nyúlt kábítószerhez

A fiú most köszönetet szeretne mondani megmentőjének, Erzsike néninek, aki anno befogadta őt. Ámde akkor még sejtelme sem volt róla, hogy Krisztiánnak milyen függőségei vannak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milyen lenne ma Jézus?


szerző:
2019.04.22. 19:25
Milyen lenne ma Jézus?

Ha jönne, pont ugyanúgy viselkedne, mint 2000 évvel ezelőtt. Ugyanolyan érthetetlen lenne minden, amit mond - ezt gondolja Szikora Róbert és a különböző egyházi képviselői is hasonlóan fogalmaznak. Jézus nem volt forradalmár, de nem rejtette véka alá, hogy szerinte mi a baj a rendszerrel. Ő a szeretet hatalmát hirdette.

Egészségtelen vagy csak kedveskedés a szájrapuszi a gyereknek?

Egészségtelen, természetellenes viselkedés vagy a szeretet ösztönös kimutatása? A gyerekeknek adott szájrapuszi az egyik legmegosztóbb téma az anyukák körében. Van, aki ellenzi és van, aki nem is érti, miért kifogásolja ezt bárki. Utóbbi elvet vallja Som-Balogh Edina is. Akit többször ért már támadás gyereknevelési normái miatt.

SOM-BALOGH EDINA: A lényeg az, hogy van puszi, van ölelés, van szeretet

Egészségtelen, természetellenes viselkedés, vagy a szeretet ösztönös kimutatása a gyerekeknek adott szájrapuszi? Som-Balogh Edina szerint ez a világ legtermészetesebb dolga. Azt mondja, náluk nagyon fontos a testi közelség, hiszen a szeretetnek nem lehet határt szabni.

Krisztián:

A fiú nagyon bízik benne, hogy még sokáig bent lehet a Villában, és reméli, hogy ha a szükség úgy hozza, szavaznak rá a nézők.  

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Orlando Bloom családi fotója a te szívedet is megmelengeti

A színész 98 éves nagymamájával osztott meg egy végtelenül megható képet.

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

Ma este indul a Keresem a családom új évada!

Hadas Kriszta, a Keresem a családom főszerkesztője, és Korn Anita felelős szerkesztő a népszerű családegyesítő műsor új évadáról mesélt nekünk, ami szerda este 21:30-kor kezdődik az RTL Klub-on!

Mennyire erős a testvéri szeretet?

Csaba a bátyjával, Ádámmal szeretné rendezni kapcsolatát, akivel egy ideje eltávolodtak egymástól. Ráadásul a férfi egyedülálló apaként neveli gyerekeit, és nagy szüksége van egy szerető testvérre.

Hoppá! Hedvig lelépett?


szerző:
2018.04.26. 21:50
Hoppá! Hedvig lelépett?

Úgy tűnik, a fiatal kismama meggondolta magát, és már nem akarja örökbe adni kislányát…

Delhusa Gjon: „A zene olyan, mint a napsugár”

Az énekes már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen hamarosan egy meglepetésvendég érkezik hozzá. Delhusa őszintén mesélt rajongótáboráról és a zene szeretetéről.

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Bartha Zsolt: „Esküszöm, hogy minden piszkos ügyemet lezártam!”

A két testvér évek óta nem látta egymást, így megható pillanatnak lehetünk tanúi, mikor Krisztián és Zsolt végre megölelhetik egymást.

Anya és fia újra egymásra találnak?

A korábban züllött életet élő 19 éves Norbi az édesanyjától, Mónikától szeretne bocsánatot kérni a múltban elkövetett hibáiért. A fiú azzal a fogadalommal jött, hogy innentol kezdve minden más lesz!

Győzike: „Ne az ajándékok miatt szeressük egymást!”

Győzike idén a „felesleges tárgyak” helyett igyekszik a családi békére és a szeretetre koncentrálni, és egy pillanatig sem bánja, hogy az ajándékozás már kezd kimenni a divatból.

Orsi és Joe meghitt napot éltek át együtt

Orsi félt az aznapi dolgozatától, ezért Joe megengedte neki, hogy kivételesen kihagyjon egy napot a suliból. Napközben Joe vezetni tanította unokahúgát, ami nagyon jól sült el mindkettejük számára. Később Orsi lebukott, hogy már többször is lógott a suliból, amiért Joe leszúrta őt, de amikor egy újabb meghitt pillanatot éltek át együtt, Joe szíve meglágyult.

Bianka: „Fogadj el olyannak, amilyen vagyok”

Bianka édesanyjával, Tündével szeretné elfogadtatni másságát, aki folyton-folyvást azzal győzködi lányát, hogy hagyjon fel ezzel az „életmóddal”, hiszen ő unokákat szeretne. Bár az anyuka tudott lánya identitásáról, nem is gondolta volna, hogy már 9 hónapja boldog párkapcsolatban él.

Egy kudarcba fulladt dal története

Klaudia a húgával, Dzseniferrel szeretne kibékülni, akivel úgy megromlott a kapcsolata, hogy már több mint 4 éve nem beszélnek egymással. A 10 éves korkülönbség miatt sosem jöttek ki egymással, pláne azért, mert Dzseni mindig is úgy érezte, hogy nővére anyáskodni próbál felette, és még a meglepetés dalt sem volt hajlandó meghallgatni tőle.

Segítség, a kisöcsém rossz útra tévedt!

Erika és Zoli végső kétségbeesésükben fordultak Anikóhoz, ugyanis kisöccsük, Krisztián teljesen kifordult önmagából az utóbbi időben. A drogok és a rossz baráti társaság komoly hatással bír Krisztián életére, melyet a két idősebb testvér már nem hagyhatott szó nélkül. Vajon Krisztián képes lesz megváltozni a családjáért?

A köddé vált apuka visszatér hamvaiból

Evelin helyre szeretné hozni az évek óta tartó rossz kapcsolatát az édesapjával, Károllyal. A lány azt hiszi, hogy nem fontos apukájának, és úgy érzi, hogy öccsét mindig is jobban szerették nála. Apa és lánya évek óta nem beszélnek egymással, de Evelin mégis szeretné, ha rendeznék zűrös viszonyukat, és ezentúl Károly rendszeres részese lenne unokája életében.

Fókusz 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 17:20
Az Ibon rájött, hogy miben erősebbek a Buwayánál!

Benedek és Anita visszatérése a szigetre feltöltötte energiával az Ibont, akik végre rájöttek, hogy mivel tudnák legyőzni a Buwayát! Vajon sikerül nekik?

Csodálatos gondolatokat osztott meg Pál Feri atya!

Pál Feri atya három évvel ezelőtt azt mondta, nem ő választotta papi hivatását, hanem „meghívták” rá. A szerda az „embermentes”napja és ő sohasem magányos, csak szeret magával lenni és azon igyekszik, hogy jó társasága legyen saját magának. Pál Feri atya hasznos gondolatokat mondott el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról.

A nagy szabadítás: Ottó és Hanna őrült tervet eszelt ki!

Egy jó álca, egy jó elterelési hadművelet csodákra képes. A fiataloknak vajon sikerül megmenteni Juditot?

Szabi:

Timi és párja 10 hónapja vannak együtt, de Szabi sokat féltékenykedik. A szerelmesek folyton ellenőrizgetik egymás telefonját, és bár nagyon szeretik egymást, a lánynak kezd terhes lenni Szabi viselkedése.

Meríts erőt Varga Izabellától!

A Barátok közt Nórája amellett, hogy folyamatosan frissíti közösségi oldalait, rajongóira is különös gondot fordít. Mindezt megható és lélekerősítő üzenetekkel teszi. Összegyűjtöttünk nektek most néhányat, amitől garantáltan jobb kedvre derültök!

Meghitt pillanatok Istenes Bencével

A műsorvezetőnek végre több ideje van családjára és ez közösségi oldalain is meglátszik. Bence ugyanis az elmúlt időszakban, számos bensőséges pillanatot osztott meg rajongóival.

Joe:

Mikor Joe tudomást szerez a történtekről, mindenkit kioszt, szerinte ugyanis senkinek nincs joga kritizálni Barbit, vagy a házasságukat. Barbi nagyon elérzékenyül férje szavain, és azon, mennyire kiáll mellette Joe.

Tudod, melyik Dukai Regina kedvenc helye a világon? FOTÓK!

A magyar szépség nemrég olyan helyen járt, ahova bármikor szívesen látogat el, sőt, ha egy csepp szabadideje akad, akkor biztosan itt lyukad ki végül. Na de, hol lehet ez a különleges hely és miért is olyan fontos a csinos celebritás számára? Kattints, és megtudod!

Emma:

Amikor Linda beállít az albérletbe, Evelin durván elhajtja, mert azt hiszi, ezzel szívességet tesz Emmának. Mikor Emma tudomást szerez a dologról, még épp sikerül utolérnie Lindát, és megint összejönnek...

Karesz:

 Milán annyira fel van dobva, hogy elszólja magát, és Hajni rájön, hogy Milán volt nála péntek este. Milánnak nincs más választása, mindent feltesz egy lapra, bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. 

Katalin megfenyegeti Alexát, és közli, hogy Kristóf az övé

Betti ordenáré módon viselkedik, ami Alexánál és Kristófnál is kiveri a biztosítékot. A balhé végére megjelenik Katalin, aki végignézi a jelentet és gyanússá válik neki Alexa túlzott hálálkodása, amit négyszemközt fel is hoz a lánynak...

Fókusz Plusz 2017-05-27


szerző:
2017.05.27. 18:50
Robi:

Nagyon kellemes estét és reggel töltöttek együtt Kingáék. Valószínűleg mindkettőjüket kárpótolták ezek az élmények azokért a negatív érzésekért cserébe, amiket a nászúton szereztek, de férjet biztos.

Különlegesebbnél különlegesebb anyák napi meglepetések sztárjainktól!

Megható üzenetekkel, könnyfakasztó gondolatokkal és hatalmas meglepetésekkel készültek kedvenc hírességeink az anyák napjára.

Sztár anyukák és sztárok anyukái a Fókusz Pluszban

Május első vasárnapja anyák napja, természetes, hogy a Fókusz Pluszban is az anyukáké a főszerep. Kovács Katié és Nagy Timeáé például, akik ünnepelt világverő bajnokok voltak, most mégis akkor lábad könnybe a szemük, amikor a gyerekeikről és az anyaságról beszélnek. És főszerepet kapnak azok az édesanyák is, akiknek gyermekeit az egész ország ismeri az összes sikerükkel és ballépésükkel együtt. Mindannyian állítják, hogy a feltétel nélküli szeretetről ismerszik meg egy anyuka.   

WOSSALA ROZINA: Nagyon szoros a kötelék édesanyjával

Wossala Rozina és édesanyja Kánya Kata között nagyon szoros kötelék van. A Konyhafőnök zsűritagja és színésznő anyukája az otthonukban mesél arról, hogy ez a különleges szeretet mit is jelent számukra.

AURELIO:

Aurélióéknál elég furcsa az anya-fia kapcsolat. Aurelio már kiskorában magabiztos és öntudatos gyermek volt. Ez nem kevés problémát okozott a nevelésében. Ám elmondása szerint bármilyen konfliktusa is volt édesanyjával, mindig megbízott benne és sohasem hazudott neki.

Kristóf: „Én tehetek róla!”

Az ex-tűzoltó boldogabb, mint valaha, ugyanis végre sikerül édesapjával megoldani az évek óta tartó súlyos problémákat. Az öröm túl korai volt, egy váratlan tragédia mindent megváltoztatott.

Fókusz 2017-03-30


szerző:
2017.03.30. 17:25
Barátok közt! Ez volt a sorozat egyik legmegrázóbb pillanata!

Egy évvel ezelőtt a Barátok közt az egyik legmeghatóbb részéhez ért. Balogh Nóra férjét, Schneider Róbertet a saját esküvőjén ölték meg. A tragédia mindenkit megviselt, de az ügyvédnőt a legjobban. Sok idő kellett neki, mire fel tudta dolgozni a történteket. Berényi Attila sokat segített Nórának, sőt az ő ötlete volt az is, hogy Róbertet hova helyezzék örök nyugalomra.

Stella végre találkozhatott édesanyjával

A fiatal lány már nagyon régóta készült erre a találkozásra. Szembenézhet édesanyjával, akivel eddig még sosem találkozott. 

Stella édesanyja: „Életem legnehezebb döntése volt lemondani rólad”

Nem adta fel Stella a harcot, és végül találkozhatott az édesanyjával a börtön falain belül. Megrázó és egyben megható beszélgetésben volt része, amire nem biztos, hogy a kiskamasz teljesen fel tudott készülni.

Kristóf:

Maja és Kristóf megint összevesznek, és a vitájuk odáig fajul, hogy Maja szakít Kristóffal, és a fiú elköltözik az albérletből. 

Szerelmes párok a Barátok köztben!

Hiába, a Mátyás király tér nem mindig a balhéktól hangos. Sokszor a szeretet és a szerelem kerekedik felül... 

Szerelmes pillanatoknak lehetünk tanúi a Barátok közt mai részében!

Mostanában rengeteg szörnyűség érte a Mátyás király tér lakóit, volt robbanás, verekedés, baleset, hazugság, betegség, gyilkosság, de ami végül felülírja ezeket a tragédiákat, az nem más, mint a szerelem.

A Vámpírnaplók sztárjai felfedték az igazságot a kapcsolatukról!

Nina Dobrev-ről és Ian Somerhalder-ről szakításuk óta folyamatosan újabb hírek kapnak szárnyra, amibe legutóbb, már a színész felesége Nikki Reed is belekeveredett, így hát a hármas jobbnak látta, ha tisztázza a helyzetet! Miről is van szó? Eláruljuk!

Hol élnek a legboldogabb magyarok? – Nézd vissza a Fókusz legújabb riportjait!

Tudtátok, hogy létezik egy úgynevezett boldogságtérkép, mely megmutatja, hol élnek a legkiegyensúlyozottabb magyarok a határokon belül? Emellett vajon mi kell ahhoz, hogy az egyik legnagyobb szkinhedvezérből térítő filozófus váljon? És mi játszódhat le egy anyában, hogy képes legyen elhagyni saját beteg kisfiát? – Elhoztuk a Fókusz legizgalmasabb riportjait!

Szeretetről és elfogadásról beszél az egykori skinhead-vezér

Egy egészen hihetetlen pálfordulás főszereplőjét ismerhetik meg. Az Amerikai Egyesült Államok és a világ egyik legkeményebb skinhead bandájának egykori csúcsvezetője meséli el elképesztő történetét. Christian Piccolini bánja és szégyelli, hogy tizenévesen a gyűlölet rabjává vált. Ma már egy olyan szervezetet irányít, amelynek célja a rasszista fiatalok átnevelése.

Gizi: „A hazugság sohasem megoldás”

Gizi és Laci döbbenten tapasztalták, hogy nevelt lányuk, Stella a szemükbe hazudott. Hamar kiderült, nincs nagy baj, de a végeredmény nem más, mint az, hogy az őszinteség a legfontosabb.

Adri:

Bori és Karola kiszabadítják Adrit, és felteszik egy Győrbe induló buszra. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt, mert a lánynak semmije sincs, így a lányok békében válnak el.

Lilu: „Bevallom, néha megrogytunk a látottak súlya alatt”

A csinos műsorvezető lassan több mint húsz éve van a pályán, de ekkora érzelmi töltetre, feszültségre, fájdalomra, örömre még ő maga sem számított. A Keresem a családom egy teljesen új élményt adott mind a készítőknek, mind a nézőknek.

RÚZSA MAGDI:

Rúzsa Magdi már gyerekkora óta szeretne segíteni másokon. A fiatal énekesnő, így az első adandó alkalommal -már középiskolás korában- segítette, azokat az árva gyerekeket, akikhez kijárt gyakorlatra. Azóta sok év eltelt, az énekesnőnek már van egy alapítványa is, ahol a hátrányos helyzetű diákokat segíti, de a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetben is önkénteskedik, amikor csak teheti.

Ő az az édesanya, aki sosem adta fel! – Az Év embere!

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt mutattuk be Lendvai Andreáék történetét, egy édesanya történetét, aki a padlóra került, de sikerült felállnia és egyben tartania a családját. Történetük ott kezdődik, hogy az asszony agytumorban szenved, férje is súlyos beteg, két gyerekükkel kilakoltatták őket józsefvárosi, szociális bérlakásukból. Négyen, négyfelé szakadtak. Az asszony sugárkezelésekre jár, és pihenés helyett is dolgozik. Az mondja: nincs olyan, hogy fáradtság. Olyan elszánt, hogy új otthont is talált maguknak. Lendvai Andrea az RTL Híradó Év embere díjának egyik jelöltje.

Így kívánnak boldog karácsonyt a Barátok közt színészei

A sorozat színészei és a készítők egy igen kedves és megható videóval szeretnének kellemes ünnepeket kívánni a nézőknek, és megköszönni, hogy minden évben minket választanak.

Mi az a Szent Márton kifli, és miért pont Szombathelyen készítik? Íme!

Nincs ebben semmi furcsaság, ugyanis Szent Márton ebben a városban született pontosan 1700 évvel ezelőtt. A legenda szerint az akkori római katona megosztotta kincstári köpönyegét egy fázó koldussal, akiről kiderült, ő maga volt Jézus. A kiflit, mikor megosztjuk, pontosan ezt szimbolizáljuk, vagyis javaink, értékeink, szellemiségünk és szeretetünk megosztását.

Lélekszaggató pillanatok! Ez történt a Keresem a családom második szériájának sajtóvetítésén!

Jövő hét kedden, november 15-én indul útjára a műsor második szériája. A sajtó munkatársai már belepillanthattak a nyitórészbe, melynek hatása nem maradt el, a jelenlévők nem bírták ki könnyek nélkül a vetítést.

Átölelni vagy átölelve lenni?

Az egyik legjobb dolog a világon, amikor két ember szereti egymást és senki és semmi nem állhat közéjük. Egy ölelésnél talán nem lehet jobban kifejezni a szeretetet - de mi a jobb, átölelni vagy átölelve lenni? Avagy kiskifli vagy nagykifli? - ezt kérdeztük a Nyerő Páros tagjaitól.

 

Pontosan egy éve, hogy elindult a Keresem a családom című műsor

Egy éve már, hogy az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom! felbukkant a képernyőn. A műsorvezető, Lilu akkor azt mesélte, hogy merőben új ingerek érték, hiszen előtte ő sosem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondta, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött. Ne felejtsétek, már nem kell sokat várnunk, azaz november 15-én indul a Keresem a családom! második szériája. Annyi már biztos, Lilu és a stáb körbejárta a világot.

Ez volt a Barátok közt legmeghatóbb szülinapi ajándéka

Pontosan négy éve történt, hogy Berényi Attila gondolt egy nagyot és Peti születésnapjára egy régi autót vásárolt. Először a fiatal fiú fel sem fogta, hogy mi történik, de mikor meglátta élete első járgányát, olyan mámorban úszott, mint még soha. Igen megható pillanat következik.

Novák Lacinak őrült ötlete támad! – Megvenné a Rózsa Bisztrót?

Gizi keményen küzdött azért, hogy végre elérje az álmát, hogy üzletvezető lehessen a Mátyás király téri kávézóban. Először úgy tűnt, füstbe ment a terve, de aztán jött Novák Laci és az ő mentőötlete.

Zsófi drasztikus bejelentést tesz

Egyre durvább és kegyetlenebb eszközökhöz folyamodik Zsófi és Tóbiás, csakhogy egyikük megszerezze Bence felügyeleti jogát. Egy váratlan pillanatban a fiatal anyuka döbbenetes dologra szánja el magát. 

Szívszorító pillanat – Zsófi lemond Bencéről?

Szinte mindenkinek felőrlődött már az összes idegszála a gyermekelhelyezési perben. Az ügyvédek sem válogatnak az eszközökben, és lassan elkezdődik a végjáték. A fiatal anyuka viszont nem akar ebben részt venni, és drasztikus lépésre szánja el magát.

Végre Nóra kibékült Julival

Az ügyvédnő megtudja Juli súlyos titkát, és úgy dönt, személyesen is meg kell ezt beszélniük. A találkozás megdöbbentő fordulatot hoz a két nő barátságában.

Nóra teljesen összeomlik

Mikor rájönnek Nóráék, hogy Miklóst ütötték el, elszabadult a pokol. Az ügyvédnő ráébredt, nem tudná túltenni magát azon, ha volt férjének tényleg komolyabb baja esett. 

Nóra: „Ha tényleg meghalt, sohasem fogom tudni neki megbocsátani”

A bajban derül ki, hogy a problémák ellenére, mennyire fontos nekünk a másik. Nóri is ráébredt, bármennyire is mérges volt Mikire, nem bírná ki, ha valami nagy baj történne vele.

Vivien: Soma, szeretsz?

A szőke lány nem adja fel az ostromot. Soma nem menekülhet a karmai közül? 

Juli mégsem vetette el a babát

Peti kitörő örömmel hallgatja, ahogy édesanyja elárulja neki, hogy  mégsem ment el a műtétre. Juli is nagyon boldog, hogy így döntött. 

Juli: „Akarom ezt a gyereket!”

Élete egyik legnehezebb pillanatán van túl a családanya. Úgy tűnik, az ész helyett a szív szava döntött.

A Barátok közt sztárja apa lesz!

Négy évvel ezelőtt a sorozat Novák Lacijának azaz Tihanyi Tóth Csabának az élete teljesen felfordult, mikor megtudta a nagy hírt. A színész feleségével, Ritával akkor már nyolc éve vártak arra, hogy megtörténjen a csoda és köszönjön be hozzájuk a gólya.

Kiss Ramóna bemutatta nekünk a családját!

Már két éve történt, hogy a Barátok közt sztárja egy igen őszinte interjút adott a Fókusz riporterének. A történetben még az volt a szép, hogy a nézők megismerhették Ramóna húgát is, Debórát, akivel jó pár évvel ezelőtt még nem találta a közös hangot a színésznő, mostanra azonban elválaszthatatlanok.

Nóra: „Azért jöttél ide, mert magányos vagy”

Berényi Miklós szívét igen nehéz megérinteni, sőt szinte lehetetlen. Egyedül talán az ügyvédnő az, aki még hatással lehet a kft. vezetőjére, és most sikerült is célt érnie.

Bözsi felébredt a műtétből

Úgy tűnik, minden rendben zajlott az idős hölgy operációja során. Szerencsésen felébredt Bözsi az altatásból és legelőször Vilit látta meg. 

Vilmos: „Azt szerettem volna, hogy engem láss meg először!”

Vilmosék nagyon nehéz pillanatot éltek meg, Bözsit megműtötték. A betegért most tényleg aggódik a férje és unokája is. A nagy izgalomban Alizék el se mozdultak a kórházból. 

 

Gizi és Laci szorult helyzetbe kerül

Az újdonsült szülők nagyon boldogok Stella miatt, és mindent megtennének a kislány boldogságáért. Arra viszont ők sem voltak felkészülve, amit Piros kért tőlük a börtönben. 

Vida Rudi tippjei – Hogyan vegyünk le egy gyönyörű nőt a lábáról!

A sármos fiú már egy ideje szeretné rendbe tenni szerelmi életét Alizzal. Többszöri kísérlet után most újra tett egy próbát, de nem is akármilyet.

Vilmos és Bözsi:

Csodálatos napra virradt a Mátyás király tér. Kertész Vilmos és Fekete Bözsi végre egybekeltek, és kimondták a boldogító igent! 

Gratulálunk! – Bözsi és Vili egybekeltek!

Végre, eljött a pillanat, amire oly régen vártunk már! Erzsébet és Vilmos kimondták a boldogító igent.

Juli mit csinál? – Bevallotta Áginak, hogy babát vár!

Az Illés-Berényi családban nagyobb a káosz, mint valaha. Juli váratlan terhessége egyáltalán nem javít a helyzeten, sőt!

A Soma-Mici veszekedés után Győzike úgy érezte, eljött az ideje, hogy mindenki a szeretetre és a békére koncentráljon (Soma is).

Nóra kétségbeesik, mikor meglátja Mikit Judittal

Miklóst jól meglepi Judit kedvessége, és az apró játékos meglepetése is. Nóri meg véletlenül pont arra jár, és igencsak látszik, egyáltalán nem örül annak, amit lát. 

Gyerekszáj – Illés Mátéka gondolatai a szerelemről!

Attila és Máté végre egy egész napot tölthettek el együtt. A rengeteg program közepette beszélgetni is maradt idejük. Szó esett a szerelemről, a szeretetről és a családról. Megható pillanatok következnek!

Juli nem bírja feldolgozni, hogy Attila el akarja hagyni

Úgy tűnik, itt a vége! Attila egyszerűen hajthatatlan, nem akar megbocsátani Julinak, és a köztük lévő távolság egyre nagyobb lesz... 

PÁL FERI ATYA: „Nagyon nagy szükség van manapság az útmutatásra”

Két évvel ezelőtt olyan szerencséje volt a Fókusz Plusz stábjának, hogy őszinte beszélgetésbe keveredett az atyával, aki szemrebbenés nélkül felvázolta a mai kor nehézségeit. Azon kívül, hogy hasznos gondolatokat mond el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról, még magáról is sokat mesél. 

Attila most nagyon kiborult

Attila megtudta az igazságot. Rájött, nem ő tette tönkre a céget, viszont a tudat, hogy Juli is benne volt a csalásban, nagyon megviseli. 

Attila: „Be kell látnom, hogy Julival vége van”

Nehéz időket él át az Illés család. Gyilkosság, börtön, drog, megcsalás és átverés. Valaha meg tudnak bocsátani egymásnak?

Egy hihetetlen fogyás története: Bea és lánya, Evelin

Öt éve, hogy a Fél Kettő műsorában vendég volt Gáspár Evelin és Bea asszony. A fiatal lány kendőzetlenül, őszintén mesélt kilóiról, a szigorú életmódról és arról, hogyan tudott leadni több mint 18 kilót.

A rendőrök lecsapnak Sallaira

Sallai komolyan gondolja, hogy Emíliát megbüntesse testvérének haláláért. Szerencsére erős volt lélekben a pszichológusnő és a támadóval szemben egy lépéssel mindig előrébb járt. 

Emília: „Az életedért a csillagokat is lehazudom az égről”

Sallai komolyan a fejébe vette, hogy minden áron megbünteti a pszichológusnőt. A férfi meg akarja bosszulni az öccse halálát.

KERN ANDRÁS: „Senkivel sem tudtam úgy röhögni, mint vele”

Már két éve annak, hogy egy remek színész, csodálatos komikus hagyta itt a földi életet. Egy egész ország búcsúzott Bajor Imrétől, nem beszélve családjáról és kollégáiról. Kern András mély fájdalommal, de határtalan szeretettel nosztalgiázott barátjáról, Imréről.

Cipőre emlékezett a zenészvilág színe-java

Három éve már, hogy Szigetes megemlékezés fellépői között ott voltak az egykori barátok és kollégák, és mindazok, akik számára Cipő dalai sohasem némulnak el. Varázslatos estét élhettek át az ott lévők.

Mit fontolgat Bözsi mama? – Elhagyja a családját?

Az idős hölgy túl van a létrás baleseten, szerencsére nem történt nagyobb baj. Végre mindenki boldog lehetne, ha Bözsi nem döntene úgy, hogy szépen otthagyja a Kertész családot. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való