KERESÉS search-close

szexuális zaklatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szexuális zaklatás"

Ez a véleménye Szabó Simonnak a gyerekkori szexuális zaklatásról

Szabó Simon is megnézted a Visszatérés Epipóba című dokumentumfilmet, ami egy visszaemlékezés azokkal az egykori táborozókkal, akiket egy tanár szexuálisan zaklatott. Az, hogy a színész mit tenne, ha gyermeke is érintett lenne, kiderül a videóból!

Szexuális zaklatással vádolja saját anyját Mariah Carey nővére

Szexuális zaklatással vádolja saját anyját Mariah Carey nővére és azt állítja sátánista rituálékon kínálta fel őt idős férfiaknak. A brit The Sun értesülései szerint Alison Carey már bírósághoz is fordult a gyerekkori trauma miatt és kártérítést követel anyjától, amiért poszttraumás stressz szindróma és depresszió alakult ki nála a történtektől.

Tagadják a szexuális zaklatást

Letartóztatták a kerepesi szülőket, akik a gyanú szerint szexuálisan bántalmazták saját kiskorú gyermekeiket. A rendőrök szerint a nagymama biztatására tették, őt is letartóztatták, mindannyian tagadnak. Az eset 2017-ben történhetett, amikor a négy gyerekek már egy éve nevelőszülőknél élt, mégis hazaengedték őket egy időre. Két évvel később az egyik nevelőszülő bejelentése alapján indult eljárás.

Rendszeresen zaklathatta szexuálisan saját négy kiskorú gyermekét egy kerepesi házaspár

A gyanú szerint az egyik nagyszülő biztatására molesztálták a gyerekeket. A legkisebb gyerek akkor még csak 2, a legnagyobb pedig 6 éves volt. Az eset még 2017 nyarán történt, pedig a gyerekek akkor már egy éve nevelőszülőknél éltek. A nyomozás 2019 őszén indult. A szülőket és a nagyszülőt most vették őrizetbe szexuális bántalmazás és kiskorú veszélyeztetése miatt.

Online játékban ismerte meg a kislányt a zaklató

Online játékban, a Minecraftban ismerkedett meg egy 12 éves kislánnyal, akit ezután szexuálisan zaklatott egy 35 éves férfi. Pedofília miatt emeltek vádat ellene, az ügyészség azt szeretné, ha a bíróság letöltendő fegyházbüntetésre ítélné a kislány érzelmeit kihasználó férfit.

Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Justin Biebert a Twitteren

A még szombaton megírt bejegyzésben egy Danielle nevű nő azt állítja, hogy 21 éves volt, amikor Austinban találkozott az akkor 20 éves énekessel, majd Bieber meghívta őt és a barátait a Four Seasons hotelbe, ahol egy külön szobában zaklatni kezdte őt. A nő azóta törölte a posztját.

Dolhai Attila bocsánatot kért


szerző:
2020.06.09. 18:17
Dolhai Attila bocsánatot kért

Dolhai Attila bocsánatot kért, amiért kiállt az Operettszínház zaklatás elhallgatásával vádolt igazgatója mellett. A színház több korábbi munkatársa is panaszkodott az intézmény vezetőinek szakmai munkájára és arra, hogy a hatalmi visszaélések és a szexuális zaklatásokról szóló panaszokkal kapcsolatban nem tettek semmit.

23 év börtönbüntetésre ítélték Harvey Weinsteint

23 év börtönbüntetésre ítélték Harvey Weinsteint. Az egykori nagyhatamú hollywoodi producert még a múlt hónapban mondták ki bűnösnek erőszakos szexuális bűncselekmény és nemi erőszak miatt, a büntetés mértékéről viszont csak most határoztak. Az ítélet még nem végleges a fellebbezés miatt.

Bűnösnek találták Weinsteint

Bűnösnek mondta ki a New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein hollywoodi filmproducert szexuális bántalmazás és nemi erőszak elkövetése miatt. Az ítélethirdetést március 11-ére tűzték ki, Weinstein akár 25 év börtönt is kaphat. A 67 éves férfi a tárgyalás után rosszul lett, mentővel kellett kórházba szállítani.

Bűnösnek találták Harvey Weinstein producert

Azután döntött így az esküdtszék, miután kihallgatták Miriam Haley-t és Jessica Mann-t, akiket szexuálisan bántalmazott az egykori producer. Az esküdtek elmúlt négy napja azzal telt, hogy rájöjjenek, ki és mivel gyanúsítja a 67 éves férfit, akit közel 80 nő vádolt meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket.

Bűnösnek találták az esküdtek Harvey Weinsteint

Két vádpontban is bűnösnek találták az esküdtek Harvey Weinsteint.

Szexuálisan zaklatta, zsarolta a gyakornokot

Szexuálisan zaklatta egy győri étterem szakácsa a 17 éves gyakornoklányt, most emeltek vádat ellene. Az akkor 39 éves férfi még 2018 őszén kezdte zaklatni a pincérként gyakornokoskodó diáklányt. Mivel a lány visszautasította, támadója megütötte, majd megerőszakolta, amit videóra vett és később ezzel zsarolta áldozatát. A lány végül szüleivel együtt tett feljelentést.

Szexuális zaklatás: a rendőrség későn reagált

Tudja a rendőrség, hogy ki lehet a tettes, mégsem fogják el - ezt állítja egy apa, akinek tizenegy éves kislányát tavaly nyáron érte szexuális zaklatás. Egy férfi az egyik közösségi oldalon meztelen képeket csalt ki a gyerektől, majd azokat felhasználva megzsarolta. A család feljelentést tett, de szerintük azóta semmi nem történt. Az Országos Rendőrfőkapitányság megkeresésünkre azt közölte, a késlekedés miatt vizsgálatot indítottak.

Karola bemutatta első klipjét!

Dávidot kihallgatta a rendőrség. Eljött Karola klipbemutatójának a napja. Tamás tovább titkolta szorult helyzetét Flóra előtt.

Dávid Borinak: „Ne akard lenyomni a torkomon, hogy nem flörtöltél velem!”

Bori mindenki előtt kitálalt arról, hogy Dávid zaklatta őt…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin Dávidnak: „Undorodom tőled, takarodj az életemből!”

Az albérlet lakói Dávid ellen fordultak, amikor megtudták, hogy mit tett Borival…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori feljelentette Dávidot szexuális zaklatásért

Roland megtudta, hogy Dávid mit tett Borival. Tamás titkolta Flóra elől az anyagi problémáit.

Tagadja a szexuális zaklatás vádját Mihályi Győző

Tagadja a szexuális zaklatás vádját Mihályi Győző - a színészről pár napja levélben állította egy neve elhallgatását kérő bejelentő, hogy 3 évvel ezelőtt zaklatta az Új Színház egyik munkatársát. Bár a színházban hangsúlyozták, nincs tudomásuk ilyen esetről, etikai bizottság fogja vizsgálni az ügyet, valamint az esetleges újabb bejelentéseket is. A Színházi Dolgozók Szakszervezete viszont, melynek egyébként Mihályi Győző az elnöke, már le is zárta a vizsgálatot. A színész ott is, valamint az ATV-nek is azt állította, a levélíró feltételezései nem felelnek meg a valóságnak. 

Gothár Pétert küldték el a Katona József Színházból

Tegnap reggel robbant ki egy újabb, a színházi világot érintő zaklatási botrány. A Katona József Színház kedden tette közzé, hogy elbocsájtják egyik munkatársukat, miután az illető több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a kollégáival. Mint ma kiderült, Gothár Péterről van szó, aki a magyar filmművészet egyik legnagyobb alakja, a Kossuth díjjal és a Nemzet művésze címmel kitüntetett rendező. Gothár Péter adásunk előtt nem sokkal a Színház Facebook oldalára írt közleményt.

Gothár Péter sajnálja, hogy erkölcsileg elfogadhatatlanul közeledett egy munkatársnőjéhez

Gothár Péter rendezőt küldték el a Katona József színházból, amiért viselkedésével erkölcsi határokat lépett át. Ezt maga rendező tudatta az intézmény közösségi oldalán. Azt írta, egy éve erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledett egy munkatársnőjéhez, de aztán bocsánatot kért a viselkedéséért. Ezt most a nyilvánosság előtt is megismételte. A Kossuth-díjas rendező a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is oktat. Az intézmény délután azt közölte, a rendező etikai vizsgálatot kért önmaga ellen.

Újabb 3 nő vádolja szexuális zaklatással Cuba Gooding Juniort

Újabb 3 nő vádolja szexuális zaklatással Cuba Gooding Juniort. Az Oscar-díjas színészt még júniusban jelentette fel egy nő, mert állítólag beleegyezés nélkül fogdosta őt egy New York-i bárban. A manhattani legfelsőbb bíróság kedden hallgatta meg színészt; ügyvédei szerint nincs elegendő bizonyíték a bűnösségére.

Szexuális zaklatások miatt nyomoznak Placido Domingo után

Két koncertjét is visszamondták a szervezők Placido Domingonak, mióta kiderült szexuális zaklatások miatt nyomoznak utána. Így philadelphiai és a san francisco-i fellépését sem tartják meg. Több operaénekesnő és más területen dolgozó szakember azt állítja, hogy Placido Domingo szexuális kapcsolatra próbálta rávenni őket, ha pedig visszautasították őt, akkor gyakran valamilyen büntetésben volt részük.

Szexuális zaklatással vádolják Katy Perryt

Szexuális zaklatással vádolják Katy Perryt. Egy 9 évvel ezelőtti klipjében, a Teenage Dream-ben Josh Kloss alakította az énekesnő szerelmét és a videóban úgy tűnt nagy az összhang köztük, csókolózniuk is kellett a kamera előtt. A férfi azonban most azt állítja, Katy többször megalázta a forgatáson, sőt...

 Szexuális zaklatással vádolják Placido Domingot

Nyolc énekes és egy táncos nyilatkozta, hogy a házasságban élő spanyol születésű szupersztár szexuálisan zaklatta őket. Az operaénekes egy közleményben reagált az őt ért vádakra.

Donáth László szerint politikai lejáratás indult ellene

Senkit nem hallgattak még ki gyanúsítottként abban az ügyben, amelyet szexuális zaklatás és kényszerítés miatt indított a rendőrség egy III. kerületi evangélikus szeretetotthonban - ezt maga a hatóság közölte. A kormányközeli média az elmúlt napokban arról számolt be, hogy Donáth László volt szocialista politikus, aki az intézet egyik vezetője, több alkalmazottat zaklathatott. Ő azt mondja, politikai lejáratás indult ellene, ennek célpontja szerinte a lánya, a Momentum alelnöke. Donáth Anna karaktergyilkosságnak tartja az ügyet.

Kósa Lajos szerint nem akarták eltitkolni az ügyet

Bántalmazás történt, szexuális zaklatás nem - ezt mondta a debreceni katonai iskolában történtekről Kósa Lajos, a honvédelmi bizottság fideszes elnöke az RTL Híradó kérdésére. Korábban a hvg.hu írt arról, hogy májusban egy kilencedikes fiút zaklathatott egy társa az intézményben. A rendőrség nyomoz és az ügy téma volt az Országgyűlés Honvédelmi Bizottságában is, de az ott elhangzottakat 10 évre titkosították. Kósa Lajos szerint az érintettek védelme miatt.
A Kósa Lajossal készült interjút itt nézheti meg vágatlanul.

KÓSA LAJOS: „Bántalmazás történt, szexuális zaklatás nem történt”

Ezt mondta ma az RTL Híradó kérdésére Kósa Lajos az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke a debreceni katonai iskolában történtekről. Korábban a hvg.hu írt arról, hogy májusban egy kilencedikes fiút zaklathatott egy társa az intézményben. Lapinformációk szerint a tizenéves diákok rendszeresen lefogták és kikötözték egymást, az egyik ilyen játék fajulhatott el. Az ügyben a Honvédelmi Minisztérium feljelentést tett a rendőrségen, de csak az eset után másfél hónappal. Kósa Lajos szerint azonban nem akarták eltitkolni az ügyet.

Kenderesi Tamás fizetne, csak hazajöhessen

A koreai rendőrség vádemelést javasolt a szexuális zaklatással gyanúsított magyar úszó ellen. Kenderesi Tamás azt mondta a rendőröknek, hogy hajlandó letétbe helyezni a becsült bírság összegét, csak hazajöhessen Magyarországra. Az Úszószövetség azt mondja, akár a versenyzéstől is eltilthatják Kenderesit, ha bűnösnek találják. Az úszó Dél-Koreában várja a vizsgálat végét. Az egyik civil szervezet szerint Magyarországon is komolyabban kellene kezelni a nőket érő szexuális zaklatást.

 

Kenderesit szexuális zaklatással vádolják

Szexuális zaklatás gyanújával vették őrizetbe Kenderesi Tamást Dél-Koreában, a vizes vb helyszínén, később azonban elengedték. Az úszó állítólag egy 18 éves lányt zaklatott éjszaka egy szórakozóhelyen. A dél-koreai rendőrség kihallgatta Kenderesit. A sportoló délután közleményt adott ki, melyben elismeri, hogy hozzáért az egyik táncoslány fenekéhez, de a zaklatás vádját visszautasítja.

Eldurvult a játék - szexuális zaklatás egy katonai iskolában

Szexuális zaklatás egy katonai iskolában – a hvg.hu írta meg, hogy a debreceni intézményben elfajulhatott egy játék, amelyben rendszeresen lefogták és kikötözték egymást a középiskolás diákok. Május elején a hírportál szerint egy tizedikes fiú szexuálisan zaklathatta fiatalabb, megkötözött diáktársát. Belső vizsgálat után kirúgtak 5 fiatalt, de a rendőrséget akkor nem értesítették a történtekről. Végül a Honvédelmi Minisztérium tett feljelentést.

Zaklatás és verés a gödi otthonban?

Szexuálisan zaklathattak egy kamaszlányt, egy kiskorú fiút pedig megverhettek a gödi szociális otthonban, ahol fogyatékkal élő gyerekeket és felnőtteket gondoznak. Az intézményt egy korábbi botrány óta a Máltai Szeretetszolgálat üzemelteti. Ők azt mondták: mihelyt tudomást szereztek az ügyről, feljelentést tettek, az érintett dolgozókat pedig elbocsátották.

Michael Jackson ártatlanságát hangoztató plakátok jelentek meg a budapesti emlékfán!

Michael Jackson ártatlanságát hangoztató plakátok jelentek meg azon emlékfán, amit Budapesten állítottak az énekes rajongói. Néhány napja magyarul is elérhető a Michael Jackson állítólagos szexuális zaklatásairól szóló dokumentumfilm. A négyórás filmben két olyan férfi szólal meg, akik gyerekként kerültek közel az amerikai énekeshez. 

A BBC levette Michael Jackson dalait a lejátszási listáról

Óriási botrányt kavart a Michael Jackson gyermekmolesztálási ügyeiről megjelent dokumentumfilm, a Leaving Neverland. Mióta a filmet bemutatták, a BBC levette a popsztár dalait a lejátszási listáról. Utoljára február 23-án adtak le egy Jackson dalt, azóta semmit. A BBC nem erősítette meg, hogy a botrány miatt mellőzik a Jackson dalokat.

MOSKOVICS JUDIT: Ennek a riportnak lett kézzelfogható következménye!

2017-ben a Hégető Honorka első díját a zsűri megosztotta az RTL Klubos Moskovics Judit és a 444-es Ács Dániel és Botos Tamás között. Moskovics egy bicskei gyermekotthonban és egy fővárosi gimnáziumban előforduló szexuális zaklatást tárt föl a Házon kívül riportjában. Az otthon igazgatóját azóta első fokon nyolc év fegyházbüntetésre elítélte a bíróság. Idén is lehet pályázni a díjra, a részletekért kattinston ide!

Letartóztatták R. Kelly-t


szerző:
2019.02.23. 18:21
Letartóztatták R. Kelly-t

Az R&B-énekes ellen tízrendbeli szexuális zaklatás miatt indítottak eljárást. A gyanú szerint Kelly a szexuális zaklatást négy ember - köztük három tizenéves lány - ellen követte el 1998 és 2010 között.

Meztelen képet is kérnek a tiniktől

Idegenek írnak rájuk és meztelen képet is gyakran kérnek tőlük a neten - ez derül ki abból a felmérésből, amelyben 9000 tinédzsert kérdezett meg egy közösségi médiával foglalkozó cég. De olyan is előfordul, hogy kamuprofilt csinálnak a nevükben.

A poligráf szerint nem hazudott

A hazugságvizsgálat szerint nem hazudott az asszony, aki szexuális zaklatás miatt jelentette fel a tyukodi polgármestert. A Szabolcs megyei település anyakönyvvezetője másfél évvel ezelőtt a Házon kívülnek beszélt arról, hogyan zaklatta a polgármester. A falu vezetőjét hiába kerestük.

ÍTÉLET: 8 évet kapott a bicskei molesztáló tanár

Nem jogerősen 8 év fegyházat kapott V. János, a bicskei gyermekotthon volt igazgatója, akinek szexuális zaklatási ügyeit a Házon kívül tárta fel 2016-ban.

Molesztálták a Muzsika TV sztárját!

Sihell Vanessza most úgy döntött, történetével kiáll a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélni az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

Akár 22 évre is ítélhetik a gyerekeket szexuálisan bántalmazó bicskei igazgatót

Semmilyen érzelem nem látszott az arcán- így érkezett az utolsó előtti zárt tárgyalásra a vád szerint a gyerekeket szexuálisan bántalmazó egykori igazgató. Várhatóan november 21-én dönt a bíróság a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának zaklatási ügyében. A fiúk többsége 14 év alatti volt. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár 22 év szabadságvesztésre is ítélhetnek.

15 év után lehet ítélet

Csak jövőre, több, mint 15 év után születhet ítélet annak a segédápolónak az ügyében, aki a vád szerint szexuálisan zaklatott egy beteget az egyik Budapesti kórház pszichiátriáján. A férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

9 éves gyerekre hívott rendőrt egy nő

Azt állította, szexuálisan zaklatta a fiú. Szerinte a gyerek egy boltban megfogta a fenekét, a biztonsági kamerák felvételei alapján azonban kiderült, hogy nem a fiú, hanem csak a táskája ért hozzá a nőhöz. A gyerek anyja szerint a nő rasszista és csak azért hívta rájuk a rendőrt, mert ők feketék.

Megalázónak tartják a döntést

Felfüggesztették az eljárást az idős emberrel szemben, aki a vád szerint egy hatéves kisfiút zaklathatott szexuálisan tavaly egy bodrogközi településen. A bíróság a 78 éves férfi egészségi állapotával indokolta a döntést.

Vitatott konzervatív főbíró

Megszavazták Trump szexuális zaklatással vádolt főbírójelöltjét. A szenátusban 50-en támogatták, 48-an nemmel voksoltak. Brett Kavanaugh ellen a szövetségi nyomozóhivatal, az FBI sem tudta bizonyítani a vádakat.

Hazugsággal vádolják a jelöltet

Kifigurázta az amerikai elnök azt a nőt, aki szexuális zaklatással vádolta főbírójelöltjét. Donald Trump eddig inkább a demokratákat támadta azzal, hogy tönkre akarják tenni Brett Kavanaught.

Xénia zaklatással vádolta meg Danit

Miután Dani újra visszautasította Xéniát, Nia úgy döntött, hogy bosszút áll Danin…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Danit felfüggesztették a tanári állásából

Szofit leánybúcsúval lepték meg. Xénia bajba keverte Danit. Lali elhatározta, hogy vegetáriánus lesz.

Exkluzív: vallásos életet élt a zaklató

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A fiatalember azt mondta, esténként azért imádkozott, hogy aznap ne erőszakoskodjon vele nevelőapja. A 22 éves fiú új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Újabb felkavaró részleteket mesélt a zaklató hitoktató áldozata!

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott Tatabányán. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A 22 éves fiú ma új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Tömegtüntetés az ítélet ellen

Már tízezrek tüntetnek Spanyolországban az ellen a bírósági ítélet ellen, amelyben öt, szexuális erőszakkal vádolt férfit csupán szexuális zaklatásért ítéltek el.

Bűnös Amerika apukája

Az Egyesült Államok egykor legnépszerűbb afroamerikai tévésztárjáról, a most 80 éves Bill Cosbyról egy szexuális zaklatási ügyben mondott ítéletet egy bíróság. A vád szerint 14 éve bedrogozott és megerőszakolt egy egykori kosárlabdázót. Cosbyt több mint 60 nő vádolta meg nemi erőszakkal, de elévülés miatt csak három ügyben indult eljárás ellene.

Törvénytelen, hogy nem nyomoztak a szexuális zaklatás ügyében

Törvénysértő volt a rendőri határozat - ezt állapította meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség, a tyukodi szexuális zaklatás ügyében, tudta meg Híradónk. A falu anyakönyvvezetője tavaly jelentette fel a polgármestert, miután elmondása szerint Czibere József az irodájában fogdosni kezdte.

Megtörte a csendet Kerényi Miklós, szerinte ő az áldozat

Kerényi Miklós Gábor az ősszel egyszer már elnézést kért, ha bárkit bármivel megbántott volna. Elismerte azt is, hogy stílusa, viselkedése olykor közelített ahhoz a határhoz, ami még elfogadható. Most, 143 nappal a hír kirobbanása után Kero úgy értelmezte, hogy az Operettszínház belső vizsgálata az esetleges zaklatásokról, visszaélésekről, eredménytelenül zárult.

Szexuális zaklatás miatt csinált jelenetet Hajni

A híres ételkritikust úgy tűnik, nem csak a gasztronómiai élvezetek érdeklik. A fiatal séf egy ideig tűrte Anton közeledését, de a férfi végül átlépte a határt...

A teljes adásért kattints IDE!

Saját lányaival erőszakoskodott

Húsz év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki éveken át zaklatta szexuálisan saját lányait. A vád szerint hét gyermeke közül négyet is megerőszakolt 2009 és 2012 között, mikor még 12 évesek sem voltak. Az ügyre akkor derült fény, amikor az egyik lány terhes lett. 

Kerényi és Marton botránya elcsendesült

Újra rendezhet a zaklatási botrányba keveredett Marton László? Mi történt azóta, hogy Kerényi Miklós Gábort is elbocsájtották? Hol tart az érintett színházakban a belső vizsgálat, egyáltalán milyen következménye, tanulsága van az őszi botránysorozatnak és a ’metoo’ kampánynak?

Weinstein cége csődbe mehet?

Nem kerülheti el a csődöt Harvey Weinstein cége. A producer szexuális zaklatási botránya hónapok óta tartja lázban az amerikai sajtót. A filmproducernek nem csak karrierje ért véget a vádak miatt, hanem a cége is a bukás felé halad, ami olyan filmeket gyártott, mint a Django elszabadul, a Becstelen Briganty-k, és A király beszéde.

„Hazudott a pápa”


szerző:
2018.02.05. 18:47
„Hazudott a pápa”

Hazudott a katolikus egyházfő - ezt állítja a papi pedofília egyik áldozata. Ferenc pápát legutóbbi dél-amerikai útján rengetegen támadták azért, mert megvédte egyik chilei püspökét. A püspököt azzal vádolják, hogy megpróbálta eltussolni az egyik egyházi vezető szexuális zaklatási ügyeit.

168 nőt zaklathatott az orvos

168 nő szexuális zaklatással vádolja az amerikai tornászválogatott orvosát. A szerdai tárgyaláson eldőlt: Larry Nassar élete végéig börtönben bűnhődik majd.

 

Egész Hollywood elpártol Woody Allentől?

A szexuális zaklatási botrányok és a #metoo kampány kellős közepén most a rendező nevelt lánya is újra felszólalt Allen ellen. Állítja, hogy 7 éves korában molesztálta őt. Úgy tűnik, sok hollywoodi sztár épp emiatt „szakított” a rendezővel.

Sharon Stone nem bírta ki röhögés nélkül

A világhírű színésznőből élő adásban tört ki a nevetés, amikor arról kérdezte a riporter, hogy érte-e már szexuális zaklatás a karrierje során. Sharon őszintén vallott!

Nem hallgat az anyukájára Selena Gomez!

Selena Gomez továbbra is megy a saját feje után: nem szakította meg a munkakapcsolatot Woody Allennel. A 2010-es években is rendkívül aktív rendezőt adoptált lánya vádolta meg szexuális zaklatással  - ezt minden alkalommal vehemensen tagadta Allen. Néhány kollégája viszont nem hitt neki: ugyan legújabb filmjében még együtt forgattak vele, de a Weinstein botrány után azonnal felajánlották teljes fizetésüket bántalmazott nőket segítő alapítványoknak. Az énekesnő is együtt dolgozott Allennel, viszont ő továbbra is felnéz rá - ennek anyukája nagyon nem örül.

Ismét szexuális zaklatásoktól hangos a filmvilág

A kritikusok díjainak átadóján a házigazdák ironikusan éltették azokat, akik például a szállodai szoba helyett a tárgyalóba hívják megbeszélésre a színésznőket. Eközben Golden Globe-on legjobb színésznek választott James Francót öt nő vádolta meg szexuális zaklatással, a színész most már nem jelent meg a díjátadón.

Csábítás vagy zaklatás

Száz híres francia nő, köztük Catherine Deneuve nyílt levélben állt ki a szexuális zaklatás elleni kampánnyal szemben, amely szerintük mostanra túl messzire ment. Az aláírók szerint azok, akik zaklatásnak tartják azt, ha egy férfi megérinti egy nő térdét, átestek a ló túloldalára. Levelük világszerte heves reakciókat váltott ki.

 

Újabb zaklatási botrány a sztárvilágban?

A New York Times lemondta leszervezett interjúját James Francóval, miután egy nő szexuális zaklatással vádolta meg Twitteren. A színésszel azután szeretett volna beszélgetni a mértékadó napilap, hogy díjat és egy jelölést is bezsebelt a hétvégén a Golden Globe-on, erről azonban később letettek.

A Weinstein-ügy volt számára az utolsó szikra

Már jó ideje érett benne, hogy nyilvánosság elé áll a zaklatási botránnyal. Erről Sárosdi Lilla beszélt, a színésznő is az RTL Év embere díjának egyik jelöltje. Miután októberben elmondta, hogy mi történt, Magyarországon is egyre többen beszéltek arról, hogy őket is zaklatták. Ha szavazni szeretne, ITT megteheti!

Házon kívül 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 23:40
Megrázó vallomás Salma Hayektől

Dühödt szörnyeteg, aki azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Ezt állítja a színésznő a szexuális zaklatással vádolt producerről, Harvey Weinsteinről. A New York Timesban közölt cikkében a filmsztár azt írta, hogy egyike azoknak a színésznőknek, akiket a filmes mogul molesztált. Weinsteint az ügy októberi kirobbanása óta a cégéből is eltávolítottak.

Fókusz 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 17:20
Először nézhettek zaklatóik szemébe

Két srác, Levi és Julián éveket töltöttek a bicskei gyermekotthonban, és tavaly szeptemberben elmesélték nekünk, hogy az igazgató éveken át őket és több társukat is szexuálisan molesztálta. Levi és Julián két nappal ezelőtt Székesfehérvárra utazott, hogy lássák, amint János bácsit, az igazgatót egy fegyőr bilincsben kíséri be a bírósági tárgyalóterembe.

A #metoo lett az „év embere”

A "metoo" kampányt választotta az év emberének a Time magazin. Az indoklás szerint a szexuális zaklatások ügyeinek világszerte kiváltott hatása miatt ítélték oda a díjat.

11 éves kislányt zaklatott szexuálisan

Megrázó felvételek. 11 éves kislányt zaklatott szexuálisan és több tízezer, gyerekekről készült pornográf fényképet és videót őrzött egy 37 éves budapesti férfi a lakásán. Az RTL Híradó információ szerint a fotókon olyan gyerek is szerepelt, aki még csak 2 éves.

 

Baukó Éva egy ismert újságírót vádol szexuális zaklatással

Baukó Éva hétfőn délelőtt a közösségi oldalán öntötte ki lelkét. Azt állítja, hogy egykori főnöke szexuálisan zaklatta az akkori munkahelyén, ráadásul, mint folytatja, egy országosan ismert újságíró élt vissza pozíciójával. Éva telefonos interjúban mesélt az évekkel ezelőtti történtekről.

Fókusz 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 17:20
Gyerekmolesztálással vádolják

Ártatlanságáról beszélt az utolsó szó jogán az a nevelő, akit 36 gyerek szexuális bántalmazásával vádol az ügyészség. A vád szerint két iskolában történtek a bűncselekmények. Az intézményekbe többségében hátrányos helyzetű gyerekek járnak.

Nemi erőszakkal vádolják Nick Cartert!

Újabb hírességet vádolnak szexuális zaklatással. Most a Backstreet Boys egykori tagjáról, Nick Carterről állítja Melissa Schuman énekesnő, hogy 18 éves korában, akarata ellenére, Carter az ágyra lökte és megerőszakolta őt. De állítólag nem ő az egyetlen, akivel ezt megtett.

Fókusz 2017-11-21


szerző:
2017.11.21. 17:20
Zaklatással vádolják Varnus Xavért

Mérei Tamás csellista azt állítja, hogy kiskorú volt, amikor egy közös fellépésük után egy vidéki házban többször zaklatta őt Varnus. Az orgonista az RTL Híradónak azt mondta, ő nem zaklatta Méreit és szexuális ajánlatot sem tett neki.

Újabb botrány: Varnus Xavért vádolja egyik zenésztársa

Egy világhírű orgonaművész, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy férfi. És egy csellista, aki azt állítja még nem volt nagykorú, amikor ajánlatokat kapott tőle. De vajon mi az igazság?

Botrány a futballakadémián!

Szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítanak egy budapesti tanárt, a rendőrség vádemelést javasol ellene. A gyanú szerint a Magyar Futball Akadémia kihelyezett óraadó tanáraként idén januárban zaklatta egyik diákját.

Ábel: ˝Arra kérsz, hogy tanúskodjak a fiam ellen?˝

A kétségbeesett ügyvédnő mindent megtesz azért, hogy ne kerüljön nagyobb bajba.

Mark Schwan zaklatta a Tuti gimi c. sorozat szereplőit

Újabb hollywoodi hírességeket vádolnak szexuális zaklatással. A Tuti gimi című sorozat szereplői, és a sorozaton dolgozó nők együtt, közösen adtak ki egy nyilatkozatot, amiben azt írták, hogy a sorozat vezetője, Mark Schwan a forgatások ideje alatt folyamatosan zaklatta a női kollégákat.

 

Egy újabb világsztárt vádolnak szexuális zaklatással!

Kevin Spacey után most John Travoltát vádolják azzal, hogy 2000-ben molesztált egy fiatalembert.

1000 nő vallja Magyarországon bántalmazottnak magát

Egy friss felmérés szerint a magyar nők kétharmada, míg a férfiak egyharmada kapott már illetlen, szexuális megjegyzést vagy felkérést élete során. Majd minden tízedik nőt pedig szexuálisan bántalmaztak is.

 

Fókusz 2017-11-14


szerző:
2017.11.14. 17:20
Nórát szexuális zaklatással vádolják?

Az ügyvédnő hihetetlen dologba keveredett...

Zaklatás: mesével adnak tanácsot

Gyerekeknek szóló mesében ír a szexuális zaklatások veszélyeiről két magyar szociológus. A könyvvel a szülőknek és a gyerekeknek is szeretnének útmutatást adni arról, hogyan lehet felismerni és kezelni egy ilyen helyzetet.

A zaklatások ügye komolyabb társadalmi problémákat is felvet?

Az elmúlt hetek egyik legfontosabb és legtöbbet szereplő témája a színházi zaklatások ügye. Sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből, és számos kérdés vetődik fel. Elegendő-e csak a színházra figyelnünk, vagy a zaklatások ügye komolyabb társadalmi problémákat is felvet? Érdemes ezeket tisztázni.

Kevin Spacey-t kivágták a filmjéből!

A Világ összes pénze című mozifilm decemberben érkezik a mozikba, amihez már az előzetes is megjelent, viszont Ridley Scott úgy döntött, kivágja Spacey-t a filmből.

Kivágják Spacey jeleneteit

Kivágják Kevin Spacey jeleneteit legutóbbi filmjéből, aminek jövő héten lett volna a bemutatója. A szexuális zaklatással vádolt Oscar díjas színész helyett a szintén Oscar-díjas Christopher Plummerrel forgatják újra a jeleneteket, és azt ígérik, néhány hét alatt el is készülnek az új variációval.

Fókusz 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 17:20
Steven Seagalt szexuális zaklatással vádolják

Már a harmadik színésznő vallja Hollywoodban, hogy Steven Seagal szexuálisan zaklatta őt. A 65 éves sztárról Portia de Rossi azt állította egy twitter posztban: egy castingon közelített felé botrányos módon.

 

Elküldték a zaklató dékánt

Szexuális zaklatás miatt elbocsájtották az ELTE egyik dékánját is. Mikonya György a Tanító- és Óvóképző Kar vezetője volt. Azután indult ellene belső vizsgálat, hogy egy közvetlen beosztottja azzal vádolta, folyamatosan molesztálta.

Újabb szexuális zaklatástól hangos a filmvilág

Kristina Cohen színésznő azt állítja, hogy a Pletykafészek sorozat sztárja, Ed Westwick megerőszakolta őt. A nő azt mondja, a színész három évvel ezelőtt erőszakoskodott vele, amikor egy producer barátjával Westwick lakásában jártak, egy ebéden.

 

Fókusz 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 17:20
Már 14-en állítják, Kevin Spacey szexuálisan zaklatta őket

A kétszeres Oscar-díjas színészt először néhány napja vádolta meg egy kollégája, hogy 14 éves korában molesztálta. Spacey bocsánatot kért, és azzal állt elő, hogy meleg. Ezzel a meleg közösség haragját is kivívta, mert összemosta a zaklatást nemi identitásának felvállalásával. Azóta kiderült, hogy a Kártyavár című sorozat forgatásán többször is erőszakoskodott stábtagokkal, főként fiatal férfiakkal.

Fókusz 2017-11-03


szerző:
2017.11.03. 17:20

Dustin Hoffman is zaklató?


szerző:
2017.11.02. 17:35
Dustin Hoffman is zaklató?

Tovább gyűrűzik a Weinstein-botrány. Kevin Spacey után most Dustin Hoffmanról derült ki, hogy szexuálisan zaklatott valakit, ráadásul egy 17 éves lányt, Anna Graham Huntert. Mindez 1985-ben történt.

Visszavették Kevin Spacey Emmy-díját

Tegnap robbant a hír, hogy a színész 30 évvel korábban, részegen, szexuálisan zaklatta Anthony Rappet, majd nem sokkal később Spacey a nyilvános bocsánatkérés mellett, homoszexualitását is bejelentette. Nem sokkal később bejelentették, hogy a botrány hatására, népszerű sorozata, a Kártyavár, a 6. évaddal véget ér.

A Weinstein-ügy: vajon változhat-e valami a me too kampány után itthon és külföldön?

Minket is érint! A hollywoodi Weinstein-botrány kétségtelenül elindított valamit, ami már az egész világra hatással van. A #metoo mozgalom Magyarországot is elérte, itthon is egyre többen vállalják, hogy szexuális zaklatás áldozatai lettek. Mi húzódhat a háttérben, kiket érint és miért csak most beszélünk róla? Ezekre kerestük a választ - és persze az elmúlt hetek eseményeit is összefoglaljuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való