KERESÉS search-close

szexualitás

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szexualitás"

Ki, mikor és hogyan beszéljen a gyerekkel a szerelemről és a szexről?

Bár a szexualitás az élet szerves része, mégis nehezen beszélünk róla. Pláne nem a gyerekekkel. Pedig kellene. Méghozzá minél előbb. A kicsik csak ideig-óráig érik be a virág-méhecske vagy gólya-baba történetekkel.

Rossz testbe születtek, de boldogságukért felveszik a harcot a világgal

A biológiai nemünk velünk született, a társadalmi nemünk sokkal inkább a kultúra által meghatározott elvárás, hogy mit tekintünk nőiesnek és férfiasnak. A nemátalakító műtétek után boldog nők és férfiak beszélnek életük legnehezebb időszakáról.

NŐ&FÉRFI: Milyen lenne egy nemsemleges társadalom?

Fodor Éva gender studiest (társadalmi nemek tudománya) oktat, ami azzal foglalkozik, hogy mit jelent a nem a mai világban? Szükségszerű-e két kategóriát használnunk, vagy elképzelhető egy olyan világ, ahol ezek a kategóriák nem lennének fontosak, milyen lenne egy nemsemleges társadalom?
Leadkép: Magda Ehlers, Pexels

Annának így teljesüljön minden vad álma!

Egy váratlan és mindent felülmúló élményben volt része a fiatal lánynak…

Két aszexuális fiatal vállalta, hogy elmondja, miért él testi kapcsolat nélkül!

Viktória és Gergő aszexuálisoknak vallják magukat. Azért állnak ki ezzel a nyilvánosság elé, mert egyrészt szeretnék, ha mások is tudnák, hogy létezik ilyesmi, másrészt pedig segíteni szeretnének azoknak, akik úgy érzik, hasonló szexuális beállítottsággal élnek, de nem találnak megértő közegre.

Ébredő szexualitás - Minimum hárman párban...

Polilili, blogger és vlogger mesélt saját ˝legális˝ párkapcsolatairól és a poliamóriáról a ledöbbent házigazdáknak, Raminak és Tibinek.

Karola:

Amikor Szilárd közli Maráékkal, hogy Karola és ő szexuális kapcsolatba akarnak lépni velük, azok először nemet mondanak. Nem sokkal később a párocska felbukkan Bécy házában és beleegyezésüket adják az édes négyeshez, de amikor szexre kerülne a sor, Mara mégis visszakozik.

Hogyan legyél szexi? Jöjjön 9 filmes segítség!

Sokszor merítettünk már ihletet a mozivászonról: volt már itt szó bulikról, csókokról, randikról, zseniális zenékről, most viszont előkapjuk a „szexualitás köpenyünket”. Íme, pár fontos szabály és jelenet a szexiség jegyében!

Amikor a legrosszabbkor nyit be a gyerek - tabutéma, amiről beszélni kellene

Szexualitás. Bármennyire is érint mindenkit, mégis mind a mai napig inkább kerüljük a témát és tabuként tekintünk rá. A szülők kínosan ügyelnek arra, hogy gyermekük ne lássa őket a legintimebb pillanatban. De minden elővigyázatosság ellenére bizony előfordulhat, hogy a gyerek váratlanul a hálószobába toppan. Mit tegyünk ilyenkor? Hogyan magyarázzuk meg azt, amit látott?

Kristóf örökre összeveszik az édesapjával?

Kristóf nagyon nehezen viseli, hogy az édesapja nem fogadja el a döntését, illetve azt, hogy Tóbiás a párja, és az is marad. 

Kristóf: „Mit képzelsz te magadról?”

Az ex-tűzoltó apja most túl messzire ment, és már nemcsak a fia életébe akar beleszólni, hanem Tóbiáséba is. A következmények pedig magukért beszélnek!

Fókusz 2017-01-12


szerző:
2017.01.12. 18:55

Pikáns mesék felnőtteknek


szerző:
2016.10.01. 20:00
Pikáns mesék felnőtteknek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy... eddig semmi pajzánság nincs a népmesékben, de bizony, ami ez után jön, abban nagyon sokszor előkerül a bujaság, a vágyak, a testiség, sőt a szexualitás is. Igaz, ezek a gondolatok be vannak csomagolva egy-egy történetbe a szegénylegényről, vagy a király lányáról. Az igazság az, hogy a mesekutatók ezzel mindig is tisztában voltak, sőt, valahol helyén valónak is tartják a mesék finom pajzánságát.

Ma több a szűz, mint a '60-as években

Manapság egyre többen vannak, akik még 30 fölött se voltak senkivel. Friss felmérések alapján ma több a szűz, mint a ’60-as években. És ez első sorban a férfiakra jellemző.

Szüzességi fogadalmat tettek, de miért?

Miközben szülők tizenkét, tizenhárom éves gyerekeikért aggódnak, azokért, akik már rég túl van a csókolózáson is, a nekünk mesélő fiatalok egyike, azt sajnálja, hogy nem a felesége volt az első, akit megcsókolt. A szexuálpszichológus szerint nincs azzal semmi baj, ha valaki tisztasági vagy szüzességi fogadalmat tesz, de ahogy a túl korán elkezdett, úgy a túl sokáig halogatott szex is ártalmas lehet a lelkünknek.

Egy jó vacsora maga a játékos szex – állítja a Konyhafőnök 3 intimitás gourmet-ja

A Konyhafőnök 3 tele van váratlan fordulatokkal és színes egyéniségekkel. Többek közt ilyen Hummel Zsolt, aki saját elmondása szerint nem csak amatőr séf, hanem intimitás gourmet is. Olyan ember, aki fel akarja fedezni az igazi természetes örömöt, és aki vallja, hogy egy jó vacsora lehet elő, vagy utójáték, vagy maga a játékos szex is.

Ha ide kattint, láthatja, ki van a telefonszexvonal másik végén

Phillip Toledano "Telefonszex" című könyvében 26 férfi és nő vall kegyetlen őszintességgel a munkájáról: telefonon keresztül, a hangjuk segítségével nyújtanak szexuális szolgáltatást azoknak a kuncsaftoknak, akik a vonal másik végén egy kis örömre vágyakoznak. A morbid és helyenként vicces történeteken keresztül egy eddig ismeretlen világ tárul fel előttünk.

Minden második fiatal bizonytalan a szexualitásában?

A 18 és 24 év közötti fiatalok fele nem érzi magát száz százalékig heterónak egy brit felmérés alapján.

Párkapcsolat, szexualitás és félelmek

A magyarok egyharmadában gátlásokat ébreszt a szexualitás. A nők még mindig nyitottabbak a témában, mint a férfiak. A fertőzések, vírusok, betegségek viszont nem kerülnek és kímélnek sem férfit, sem nőt.

Panda- szindróma, azaz szexuális ellustulás: mit tehetünk ellene?

Van-e megoldás a szexuális ellustulásra? Ennek a megoldását kerestük szexuálpszichológusunk segítségével. A panda-szindróma valójában azt jelenti, hogy egyre hamarabb megunjuk a másikat, így ez kihat a szexuális életre is. Baj akkor van, ha az intim közelséget hónapokra kiűzzük a hálószobánkból. Hogyan előzhetjük meg?
 

Tabutéma: nevelhetnek gyereket az azonos nemű párok?

Schmidt Orsolya 42 éves és leszbikus. Két gyermek édesanyja, és volt élettársával, aki szintén nő, 10 éven keresztül nevelték együtt a most 16 éves lányt és a 14 éves fiút. Vajon egy ilyen család hogyan befolyásolja egy gyermek személyiségfejlődését?

Reggeli - Csak csajok 12-06-22

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Szexuálpszichológus a nemek titkos vágyairól

Rusz Edit pályafutását óvónőként kezdte, de írt már könyvet, jelenleg is praktizál, és boldog feleség. A Portréban rengeteg aktuális problémát felvázol, és azt mondja, a hétköznapokban nemcsak kamaszok, de idősek is megkeresik gondjaikkal.

Interneten kevésbé ciki kérdezni

Intim témákról, szexualitásról és lelki problémákról inkább az interneten kérdeznek a tinédzser korúak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való