KERESÉS search-close

szigor

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szigor"

Szigor a kirándulókkal szemben

Lezárt parkolók, behajtási korlátozások, bezárt üzletek - így próbálják megakadályozni a kiránduló-áradatot az ország több településén. A kijárási korlátozások húsvéti szigorítását ugyanis a kormány a polgármesterekre bízta, a népszerű kiránduló-célpontnak számító városok pedig éltek a lehetőséggel. Székesfehérváron például a fiatalok csak este 8-ig lehetnek az utcákon, kutyát sétáltatni is csak legfeljebb fél órát lehet.

Jenő és Zé szerint zsűritársuk túl kemény Forási Ákossal

Csakis Sárközi Ákos kedvéért, Jenő versenyzője kilépett a komfortzónájából, hogy bizonyíthasson. A séf azonban még így is szigorúan figyelte a Ákost.

Rácz Jenő még sosem volt ilyen szigorú!

A séf végtelenül csalódott volt. Sokkal többet várt mindkét versenyzőjétől, Kozitól és Ákostól. A két srác megkapta a verseny eddigi legszigorúbb értékelését…

Éjjeli menedékhely helyett bujkálnak a hajléktalanok?

Csökkent a kezdeti szigor, míg a Népszava szerint január elejéig 298 hajléktalant figyelmeztettek a közterületen élést büntető törvény alapján, ez a szám azóta csupán negyvennéggyel nőtt. A hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője szerint ennek az lehet az oka, hogy a hajléktalanok rejtőzködni kezdtek.

Még idén enyhítenek Európa egyik legszigorúbb abortusztörvényén

Ezt Írország miniszterelnöke jelentette be, miután kiderült, hogy a népszavazáson nagy többségbe kerültek azok, akik lazítanának a szabályokon. A mostani törvények szerint még nemi erőszak miatt sem lehet megszakítani a terhességet. A szigor miatt évente több ezer ír nő utazik külföldre, abortusz műtétre.

Teó: „Nem tudom, hogy történhetett ez, megütöttem a fiamat…”

Orsi egyest kapott az iskolában, mert Lali görényei tönkretették a kiselőadásához készített vázlatokat. Marci azzal az ötlettel állt elő, hogy álljanak bosszút, de a csínytevés közben megrongálták a tanár kocsiját. Mikor ez kiderült, Joe-t és Teót is értesítették, de mivel Orsit az iskolából való eltanácsolás fenyegette, Marci hősiesen magára vállalta a balesetet.

Story Extra 2017-07-20


szerző:
2017.07.20. 17:25
Világszerte tömegek vettek részt a melegbüszkeség felvonulásain

Olyan országokban is, amelyek társadalmait eddig elutasítónak ismerték. Mint a szigorú törvényekkel kormányzott, dúsgazdag városállam, Szingapúr, ahol ezrek voltak az utcákon, főleg rózsaszínben. Madridban százezrek demonstráltak a meleg, a leszbikus, a biszexuális, a transznemű és az interszexuális emberek jog- és esélyegyenlőségéért. A felvonuláson képviseltették magukat a spanyol pártok, köztük a konzervatív kormányzópárt, a Néppárt is. A mélyen vallásos, katolikus latin-amerikai országokban is rengetegen mentek utcákra a melegbüszkeség jegyében. Egyelőre sehonnan nem érkeztek összetűzésekről szóló hírek.

Szigorúbb átvizsgálás lesz a koncerteken

Szigorúbb biztonsági átvizsgálás Magyarországon is az egy héttel ezelőtti manchesteri terrortámadás miatt! Már a metrók kijáratánál vagy a parkolóknál ellenőrizhetik azok csomagjait, akik holnap a Bruno Mars koncertre mennek a Budapest Sportarénába. Teltház lesz, több mint 12 ezren buliznak majd az amerikai világsztár fellépésén. De nemcsak nálunk, több más európai országban is a szokásosnál többen ügyelnek a koncerteken a biztonságra a merénylet miatt.

Dávid:

Tamara felhívta Dávidot, hogy délután ugorjon át hozzá. Dávid betartotta az ígéretét, és meglátogatta feleségét, azonban Tamara szép szavak helyett szigorra vágyott. A férfi már épp felizgult a kéjenc nőre, amikor a nő rátért a mocskos pénzügyekre.

Magyarok, akiknek sikerült a lehetetlen!

Amerika, az álmok országa. Ott valóban minden megtörténhet, főleg ha az embernek van akaratereje, kitartása és némi szerencséje. A Fókusz felkutatta azt a két fiatalembert, akik a forró sivatagi kánikulában virágzó, csillogó kaszinóvárosban, Las Vegas-ban alapozták meg az életüket. Két évvel ezelőtt belepillanthattunk két mesébe illő történetbe.

Norbi terrorban tartja társait?


szerző:
2016.04.18. 19:55
Norbi terrorban tartja társait?

Brigi átadta staféta helyett a pince kulcsot, a tarisznyát és az asztalfőt. Így most az lesz, amit Norbi mond, ő pedig nem várakozott, egyből belecsapott a közepébe. A szikra kipattant, a parázs felizzott, de a lángok még korántsem érték el az eget...

„Félrevezető és veszélyes politika”

A magyar kormány menekültekkel kapcsolatos kommunikációja és politikája teljesen félrevezető és veszélyes. Ezt nyilatkozta az Európai Bizottság emberi jogokért felelős biztosa az RTL Híradónak, miután három napig Magyarországon vizsgálta a menekültek helyzetét. A biztos szerint Magyarország indokolatlan szigorral, bűnözőként bánik a menekültekkel és sok börtönben jobbak az állapotok, mint a magyar menekülttáborokban.

Az MTA szigorítaná a homeopátiás gyógyszerek ellenőrzését

Az MTA közleményt adott ki arról, hogy szigorítaná a homeopátiás készítmények ellenőrzését. A tagok nyílt szavazáson egyöntetűen támogatták a Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezését, mely szerint a homeopátiás készítményeket ugyanolyan hatékonysági vizsgálatoknak kell alávetni, mint a hagyományos gyógyszereket. A hír rendkívül nagy port kavart. Tegnap vendégünk volt a homeopatiát támogató orvosközösség egyik szakértője. Ma a Szkeptikus Társaság elnökével, Dr. Hraskó Gáborral próbáltunk rácáfolni a tegnap elhangzottakra.

XXI. század 15-02-03


szerző:
2015.02.03. 23:10
XXI. század 15-02-03

XXI. század: Letagadták az igazságot. Betiltották a kiállítást. Mindenbe beleszóltak. Megmondták mi tetszik nekünk, és azt kellett nézni, hallgatni, olvasni és szeretni. Szocialista kultúra a XXI. században.

Cameron szigorítana


szerző:
2014.11.28. 18:30
Cameron szigorítana

Ha nem is teljesen csukná be a brit a kormányfő a bevándorlók előtt az ajtót, alaposan megnehezítené a külföldiek letelepedését a szigetországban. Első körben mindenféle szociális juttatásból kizárná az újonnan érkezőket. Csak négy évnyi munka és adófizetés után járna bármi is.


 

Elvihetik a hajléktalant, ha nem elég tiszta

Vasárnaptól tartósan hideg lesz, így a hajléktalanok élete egyre nehezebb. A menedékotthonokban ilyenkor több a férőhely és hétvégén is nyitva tartanak a népkonyhák. Pécsen ehhez képest két hete szigorúbbak a hajléktalanokkal. Tilos bemenniük a belvárosba, nem kéregethetnek a parkokban, köztereken, sőt, a rendőrök el is vihetik őket, ha nem tartják be az illem szabályait.
 

Reflektor 12-08-15


szerző:
2012.08.16. 00:20
Reflektor 12-08-15

Reflektor: Lovasi Andrást könnyen lekenyerezik nagylányai. Pár nap múlva ismét hódít a Barátok közt!

Házon kívül 12-05-02


szerző:
2012.05.02. 23:05
Házon kívül 12-05-02

Házon kívül: Sarc - Kiszámoltuk, mennyit bukunk az új adókon. Szabálysértések - A havi fizetést is elviheti a szabálytalankodás. Döglött akták - Régi ügyek és a nyomozás kulisszatitkai.

Fél Kettő 11-08-08


szerző:
2011.08.08. 13:55
Fél Kettő 11-08-08

Fél Kettő: Szigorú édesapa - Csányi Sándor a szüleitől látott elveket is követi kisfia nevelésében. Meteorrobbanás Somogyban - A darabjaira hullott képződmény akár el is érhette a talajt? Gesztivál - Hogyan készül ma esti koncertjére Geszti Péter?

Házon kívül 11-02-10


szerző:
2011.02.10. 23:55
Házon kívül 11-02-10

Házon kívül: Tényleg igazságos és arányos az új adórendszer? Történetek arról, kinél mennyivel lett vastagabb vagy vékonyabb a boríték. - Példa nélküli szigor és folyamatos ellenőrzések a West Balkán-ügy óta. Mi is elindultunk, és teszteltük, vajon biztonságosabbak lettek-e a szórakozóhelyek. - Ki segíthet azokon a lakástulajdonosokon, akiknek az otthona önhibájukon kívül lett lakhatatlan?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való