KERESÉS search-close

szikra

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szikra"

MEGDÖBBENTŐ: Szikrát szórva ment a kocsi

Hiányzott egy gumija, szikrákat szórva hasított az aszfalton egy kocsi Mátészalkán. Egy másik autós telefonnal videóra vette, a felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé. Ahogy elhalad mellette a másik kocsi, a lassításból is látni, hogy az Opel gumiabroncs híján a felnit húzza az úton, ami szikrát hányva karcolta végig az aszfaltot. A rendőrség megállította, szabálysértési eljárást indítottak a sofőr ellen.

8 hónapos terhes kismamának és karonülő gyerekének is menekülnie kellett a háztűzből

A lángok kedd éjszaka csaptak fel Polgáron, a tüzet egy kippattanó szikra okozhatta. A házban egy fiatal házaspár élt a nagyszülőkkel, ők vették észre, hogy baj van. Mindenki kijutott épségben, de a kár többmilliós. Hogy miből hozzák helyre a házat, még nem tudják.

Ha segíteni szeretne a családnak, itt megteheti: Oláh Annamária, 11773384-02015921

Három év után ismét együtt?

Márk évek múltán újra szeretné kezdeni exével. Vajon ennyi idő után ismét lángolhat a szerelem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Örök szerelem? Ildikó 22 év után is érez valamit volt férje iránt

A nő a mai napig a szíve felett hordja Péter nevét, és tudja jól, hogy nem múlt még el az az egykori szikra. Vajon ismét egy család lesznek? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A főnököt egyből bedobták a mély vízbe, ráadásul a parókája is kis híján kigyulladt!

Péter azt gondolta, hogy az első napon könnyű feladatot fog kapni, Kokó azonban egyből bedobta őt a mély vízbe. Egy felpattant szikra majdnem felgyújtotta a fején lévő parókát, ráadásul még amiatt is aggódnia kellett, hogy nehogy felismerjék őt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Tűz a szigeten!


szerző:
2018.06.18. 23:35

Lángol a tarló Garénál


szerző:
2011.07.09. 19:40
Lángol a tarló Garénál

Mintegy ezer búzaszalma bála gyulladt ki délután Garé határában. A tűzoltók 6 autóval vonultak a helyszínre Siklósról és Pécsről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való