KERESÉS search-close

szomszéd

94 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szomszéd"

Borzalmasan meg tudja keseríteni az életünket, ha a szomszédunkkal rossz a kapcsolatunk. Kihez tudunk fordulni ilyen esetben, milyen megoldások vannak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Anitát támadója először a hátán, majd a hasán szúrta meg vasvillával

Anitát támadója először a hátán, majd a hasán szúrta meg vasvillával. A 64 éves férfi így akarta rendezni kapcsolatát a szomszédokkal. Habár jószomszédi viszony sose volt köztük. A férfi korábban nem támadt rá a nőre, olyan előfordult, hogy Anita élettársával összevitatkoztak. De tettlegességig ezelőtt sosem fajult a vita. A településen lakók féltek a 64 éves férfitól. Mogorva volt és durva. Féltek, hogy előbb vagy utóbb bántani fog valakit. De a rendőrök nem vették komolyan a fenyegetést, addig, amíg a férfi be nem váltotta az ígéretét.

Fejszével és vasvillával támadt rá szomszédja

Halálfélelme volt - ezt mondta az RTL Híradónak az a 34 éves nő, akire fejszével és vasvillával támadt rá szomszédja Farmoson. Az esetről a Blikk számolt be elsőként. A nő vőlegénye azt állítja, hogy korábban többször is kérte a rendőröket, hogy védjék meg őket szomszédjuktól, de nem történt semmi. Most sem vették őrizetbe, mert a rendőrök szerint annak nem voltak meg a feltételek ehhez.

Négy emeletet zuhant egy kisfiú Kínában

Négy emeletet zuhant egy két éves gyerek Kínában, de sérülések nélkül megúszta. A szomszédja mentette meg az életét. A kisfiú kimászott az ablakon, és ezt lent még időben észrevették. A zuhanó gyereket egy férfinak sikerült elkapnia. Neki viszont megsérült a karja.

ÉLETMENTÉS: Szomszédja kapta el a zuhanó kisfiút

A szomszédja mentette meg egy két éves kisfiú életét Kínában. Már a légkondicionáló külső egységén mászott a gyerek, amikor a szomszédok odalent a legrosszabbra készültek. A földszint feletti esővédőre paplanokat terítettek, egy férfi pedig székre állt, és úgy várt. A gyereknek végül semmi baja nem esett.

Pár nappal karácsony előtt égett le a házuk

Kilenc nappal karácsony előtt lettek földönfutók. Tehetetlenül nézte végig a téti Sárközi család, hogy múlt vasárnap leégett otthonuk. A szomszédjuk szólt nekik, hogy lángol a tető, egy szál ruhában menekültek. Szinte mindenük odalett. Most az egyik szomszédnál húzzák meg magukat hatan. Biztosításuk nem volt és, hogy hol töltik a karácsonyt elképzelni sem tudják.

A szomszédban ásta el volt élettársát

A bérelt háza melletti telken áshatta el volt élettársát egy albertirsai férfi. A nő holttestét szerdán találták meg a rendőrök. A férfit szintén aznap fogták el, csütörtökön már kezdeményezték letartóztatását. Az asszonyt augusztus óta eltűntként keresték. Információink szerint akkor már nem élt.

Látták és hallották, mégsem tett senki semmit

Megdöbbentő videó érkezett szerkesztőségünkbe. Egy szomszéd kamerával a kezében kopogott be a másik szomszédhoz, ahonnan rendszeresen hallotta, hogy bántják a gyereket. A felvételen látszik, hogy a megzavart szomszéd, nadrágszíjjal a kezében nyit ajtót.

A szomszéd videóra vette a gyerekek könyörgését

Egyfolytában sírtak a gyerekek, miközben hangos csattanások hallatszottak hétfőn egy tatabányai lakásból. A szomszéd mindezt videóra vette és a gyermekjóléti szolgálathoz fordult. A gyerekek anyja tagadja, hogy bántotta őket, a külön élő apjuk a Fókusznak azt mondta, egy hétre magához veszi a kicsiket.

BUDAI GYILKOSSÁG: „Elég megrázó, hogy ezen a környéken is történik ilyen!”

Makkai Róbert épp az autót szerelte, amikor kihívtak egy járőrt a szomszédba, ahol később három holttestet találtak az egyik bérbe adott lakásba. A pénteki tragédiáról kiderült, hogy egy nappal korábban a társasházban élő egyik lakó telefonált a rendőrségre azzal, hogy előző hajnalban furcsa hangokat hallott a szomszédból, azóta pedig nem látta a családot.

Norbi fejét elcsavarta a szomszédlány

A férfi közel két évig volt együtt kedvesével, ám a folyamatos veszekedések miatt máshol kereste a boldogságot. Nem is olyan messzire… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

SZOMSZÉD: Megpróbált segíteni a tűzben ragadt nagymamán és gyereken

A szomszédban lakók értesítették a tűzoltókat és próbáltak meg segíteni a tűzben rekedteken. A férfi elmeséli, mit látott a helyszínen.

A párom a szomszéddal kavar?


szerző:
2019.07.19. 18:00
A párom a szomszéddal kavar?

János és Juli lassan négy éve együtt vannak, ám a férfi szerint „vissza kéne állítani a bizalmasságot” a kapcsolatukban. Na de mi a helyzet a mellettük lakó férfivel? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sztárok vallanak a jószomszédi viszonyról, avagy iszonyról!

A Fókusz stábja utánajárt annak, hogy mit tehet az ember, ha olyan szomszédot fog ki, aki egyszerűen megkeseríti mindenkinek az életét.

Hogyan kössünk békét elviselhetetlen szomszédainkkal?

Az biztos, hogy szerencse is kell ahhoz, hogy egy jó fej szomszédot fogjon ki az ember. De néha előfordul az is, hogy akármit csinálunk a jószomszédi viszony fenntartása érdekében, az mégis jószomszédi iszonnyá fajul. Kabát Petiéknek is meggyűlt a baja egy szomszédjukkal. A fiatal pár a panaszfal gyakori szereplői, szerintük jogtalanul. De hogyan lehet megoldani egy ilyen kényes helyzetet?

JÓSZOMSZÉDI ISZONY: Kabát Petiéknél sem fenékig tejfel az együttélés

Kabát Peti és Róka Adri sajnos nem csak hírből ismerik a rossz szomszédi viszonyt. Három éve egy olyan hölgy költözött a mellettük lévő lakásba, akivel finoman szólva nem zökkenőmentes az együttélés. Adriék már panaszlevelet is kaptak tőle, noha az abban leírtakat nem érzik jogosnak. Mi lehet a megoldás? A költözés lehet az egyetlen kiút?

PÁNDI GYILKOS: ha megtetszett neki valami, ellopta

Kapás Ferencné, a pándi gyilkosság áldozatának szomszédja szerint a férfi korábban többször beszélt arról, hogy megöli a szomszédjában élő 88 éves férfit. De ezt senki nem vette komolyan. Sokszor kellett rendőrt hívni miatta. Legtöbbször apróbb dolgokat lopott az környékbeliektől. Későbbi áldozatától is, aki ezért feljelentette. Ezért romlott meg közöttük a viszony.

Lapátnyéllel verte agyon egyik szomszédját!

Megbontotta a tetőt, úgy mászott be idős áldozatához az a férfi, aki lapátnyéllel verte agyon 88 éves áldozatát. A házban többször megütötte az idős férfi fejét és bántotta annak élettársát is. Másnap délután találtak rájuk. Kórházba szállították őket, de az idős férfi életét már nem lehetett megmenteni. A helyiek azt mondják a támadóval sok gond volt az utcában.

TRAGÉDIA: Kiesett a kislány az ablakon

Mezőtúron történt a baleset egy emeletes házban. A négy éves kislány állítólag egyedül volt a lakásban, kihajolt az ablakon és kiesett a harmadik emeletről. Az egyik szomszéd néni mesélte el nekünk, mit látott.

Áztatja az üzletét, de mégis segít a szomszédján

Hiába okoz neki kárt, akkor is segít rajta - ezt mondta Híradónknak az a szombathelyi vállalkozó, akinek az üzletét a fölötte lakó áztatja. A 28 éves, gondnokság alatt álló férfi már hatalmas tartozást halmozott fel, és a gázt és a villanyt is kikötötték abban az önkormányzati bérlakásban, ahol él. Kerestük az önkormányzatot, hogyan kezelik a problémát, de adásunkig nem kaptunk választ.

Ki véd meg minket hangos szomszédainktól?

Tudjuk, hogy mit néz a tv-ben… milyen zenét hallgat… mikor nyír füvet… sőt még a horkolása is a fülünkbe cseng. Pedig nem él velünk, csak mellettünk, vagy épp fölöttünk. Ő a szomszéd! A jószomszédi viszony sokszor inkább iszony. De, hiába választja meg gondosan az ember az otthonát, sajnos a vele járó zajokkal csak később szembesül.

A fürdőszobaablakon mászott be szomszédjához a tolvaj

A fürdőszobaablakon mászott be a tolvaj, most emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi szomszédját fosztotta ki a Győr-Moson-Sopron megyei Tápon, amíg tavaly tavasszal Amerikában volt. Az üres lakásban a tolvaj italozott, majd az összes értéket egy bőröndbe pakolta, és egy ablakon távozott. A meglopott szomszéd azt mondta, sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt.

 

Ismerd meg Lórán Barnabás barátját, Fingot!

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista szomszédja mellett nem igazán lehet unatkozni, hiszen mindig előrukkol valami újdonsággal. Például egy „szecsuáni pöcsös kacsával”…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Bizarr hangok szűrődnek át a szomszédból…

Dani egy hátitáskával érkezett a stúdióba, hiszen a lakótársát, Gergőt „tervezi kipaterolni”. A fiú ugyanis teljesen megváltozott, mióta belépett egy gyülekezetbe, ráadásul újdonsült barátaival gyülekezeti dalokat énekelnek a lakásban, a szomszédok nem kis bosszúságára…

Másfél méterről fejbe lőtte barátját

Másfél méterről fejbe lőtte barátját – első fokon 7 év 10 hónapot kapott emberölési kísérletért az a 64 éves szalkszentmártoni nyugdíjas, aki még 2015-ben egy földvita után sebesítette meg életveszélyesen vendégségbe érkező szomszédját. A vádlott végig tagadott, védekezését viszont felesége és kutyái döntötték meg.

 

Segítség, a szomszédasszony a férjemtől terhes!

Bár László szereti Líviát, többször is megcsalta őt, ráadásul gyermek is született a félrelépéséből. Lívia álmában sem gondolta volna, hogy szomszédját Laci ejtette teherbe.

A szomszéd lőhette le a kutyát

Légpuskával lőttek le egy két és fél hónapos kiskutyát a Tolna megyei Simontornyán, az állatot olyan helyen érte két találat, hogy már nem lehetett megműteni, el kellett altatni. A család még karácsony előtt vette a fajta tiszta staffordshire terriert, mindenki hamar megszerette. A rendőrség állatkínzás miatt indított eljárást.

Tehetetlenek a ház lakói

Többször is tüzet gyújtott a lakásban - megkeseríti egy társasház életét egy szombathelyi férfi. Szomszédai szerint lehetetlen együtt élni vele. Hangoskodik, nem takarít és mindenkivel összeveszett már.

Szerelmes vagyok a szomszédomba

Józsi a szomszédját, Anitát szeretné meghódítani, akinek a mosolya már a költözése napján megdobogtatta a szívét. Bár tudja jól, hogy Anitának van barátja, szerelmes szíve nem hagyja nyugodni…

A te szomszédod milyen titkot őriz?

Horváth Gáspár és Szabó Dávid a saját fejlesztésű közösségi hálójukról meséltek, ami már negyvenezer regisztrálóval büszkélkedhet. Te is bátran kipróbálhatod, ha jobban meg szeretnéd ismerni a szomszédaidat!

 

Erzsike bosszút állt barátnőjén?

Ildikó mindig is jó barátságot ápolt szomszédjával, Erzsikével, aki folyamatosan pénzt kért tőle. Ildikó mindig kisegítette Erzsikét, de egy idő után besokallt, ezért megromlott a viszonyuk. Egy nap Ildikó arra ébredt, hogy a ruhái szétszórva hevernek a játszótéren. Ildikó most számon kéri Erzsikét, aki azt állítja, hogy a másik lépcsőházban élő Marika a tettes. Vajon mi az igazság?

Ivett egy meleg fiúba szeretett bele?

Habár Ivett és Karcsi gyerekkoruk óta egy utcában élnek, a lány nemrég jött rá: szerelmes a fiúba. Ivett még nem mondta el Karcsinak az érzéseit, ugyanis az a pletyka járja a faluban, hogy a fiú meleg. A lány arra kíváncsi, hogy igaz-e a híresztelés, és bízik benne, hogy Karcsi a lányokat szereti. Viszont akkor miért szedte ki a fiú a szemöldökét?

Szennyvíz áztatja a lakását

Szennyvíz áztatta el egy nő lakását Debrecenben. Omlik a vakolat, a fürdőszobában csepeg le a plafonról a víz. A nő azt állítja, a felette lévő emeleti lakásban dugulhatott el egy cső, a szennyvíz ezért szivárog. Évek óta próbálnak közös nevezőre jutni a szomszéddal, de a nő szerint az idős férfi nem tesz semmit.

Nem is gondolnátok, ki Aurelio szomszédja!

Két évvel ezelőtt a ValóVilág 7 győztese beköltözhetett új otthonába, aminek talán nem is ő örült a legjobban, hanem szomszédja, Aurelio!

60. rész - Egy karrierista gyermektelen házaspár a szomszéd családot zaklatja!

Egy nap Brunnerék levelet kapnak a bérbeadójuktól, Villányi Rolandtól, aki azonnali felmondással fenyegeti meg a családot, ha a jövőben a gyerekeik továbbra is randalírozni fognak a kertben. Kristóf rögtön sejti, hogy az egész mögött szomszédaik, Rónaiék állhatnak, ráadásul a főbérlő újabb és újabb követeléseket támaszt feléjük Rónaiék javára...

55. rész - Az édesanyának meggyűlik a baja a gyerekgyűlölő szomszédasszonyával!

Kormos Kriszta a férjével, Szabolccsal és a lányukkal, Norinával nagyon boldogok, amikor beköltöznek az új otthonukba. Ám már az első találkozásuk az új szomszédukkal, Balogh Máriával beárnyékolja a család boldogságát...

41. rész - A család fekete báránya!

Egy napon hideg zuhanyként éri az Árvai családot a vád: szomszédaik feljelentést tettek a fiú ellen, mondván zaklatta 14 éves lányukat. A fiú mindent tagad, de a lány szülei teljesen biztosak a dolgukban, ezért Árvaiék a legrosszabbtól tartanak...

Fókusz 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 18:55
 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

A leghangosabb szomszédot is elnémíthatjuk

Bizonyára sokak számára ismerős az az érzés, amikor azt kívánjuk, bárcsak költözne el a szomszéd, vagy legalább lenne egy kicsit csendesebb. Ez a kívánságunk azonban csak ritkán teljesül, bosszankodni pedig nem érdemes, hiszen van megoldás!

Kalapáccsal ütötte le a szomszédját

Betört szomszédjához, majd kalapáccsal leütötte az idős embert egy férfi, Szabolcs megyében. A betörő este ment be a házba a hátsó bejáraton, amely nyitva volt. Miközben pakolt, felébredt a tulajdonos. A betörő ekkor kapott fel egy kalapácsot, és fejbe vágta az idős férfit, majd elmenekült. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A betörőt elkapták.

Előző rész (2016. április 15.)

Joe újra összetűzésbe keveredik a szomszédokkal. Marci és Gréti újra lefekszenek egymással. Kristóf rájön, hogy Evelin újra drogozik

Három nap alatt háromszor gyulladt ki a ház

Három nap alatt háromszor gyulladt ki egy szeméttel teli családi ház Szegeden. A házban egy testvérpár lakott, akik már nyolc éve keserítik meg a szomszédok életét. Mérhetetlen mennyiségű szemetet halmoztak fel, ami miatt patkányok lepték el a szomszédok házait is. Ezen kívül a két férfi folyamatosan zaklatta a szomszédokat. Egyiküket néhány hete már elvitték a pszichiátria zárt osztályára, de a másikkal szemben eddig tehetetlenek voltak a hatóságok.

Következő rész (2016. március 09.)

Tóbiás nehezen boldogul a kis Bencével. Vajon mitől értékelődik fel Júlia a börtöntársai szemében? Mit szól Hanna, amikor megtudja, hogy Lilivel szomszédok lesznek? Rudi és Aliz még kitérőt tesznek a nagy út előtt.

Megerőszakolta 82 éves szomszédját

Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta. Az eset egy hete történt, a férfi előzetes letartóztatásáról a napokban döntöttek. A részletekről sem a rendőrség, sem a bíróság nem beszél. Az egyik szomszéd szerint az is lehet, hogy a nő és a férfi nem is ismerték egymást.

Megfenyegették Boros Lajost


szerző:
2016.02.22. 11:53
Megfenyegették Boros Lajost

Saját szomszédja küldött fenyegető üzenetet Boros Lajosnak. A kis figyelmeztető komoly anyagi károkat jelentett a volt rádiósnak.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

Paulának udvarlója akad

 Paula és Szabolcs randiznak az albérletben, amikor azonban Marci is feltűnik, és megereszt egy hülye beszólást, Paula jókedve elszáll, és Szabolccsal együtt a fodrászatba mennek, ahol megcsókolják egymást.

Anyát és fiát ölték meg Cegléden

A szomszédait, anyát és fiát szurkálta halálra egy 21 éves fiatalember Cegléden a gyanú szerint. A rendőrök fél óra alatt elkapták a férfit. Úgy tudjuk, a késelő élettársa szólt a rendőröknek, mert a férfi véres ruhában ment haza a szomszédból.

Lángoló házból mentette ki a kutyát

Berúgta a lángoló ház ajtaját és kimentette szomszédja kutyáját egy férfi a heves megyei Szihalomban szombat este. Miután az állatot kihozta, még visszament egy gázpalackért is, hogy nehogy felrobbanjon. Az épület tulajdonosa nem volt otthon, Németországban dolgozik. Már értestítték róla, hogy leégett a háza.

A szomszédtól kért segítséget

A szomszédasszonytól kért segítséget egy 23 éves hajmáskéri férfi, miután felrobbant a lakása. A szomszéd a nagy robajra nézett ki, akkor látta meg az ajtaja előtt az összeégett testű fiatal férfit. Mentőhelikopterrel szállították győrbe. Úgy tudjuk testének fele megégett, életveszélyes az állapota.

Légpuskával lőtték szemen, majdnem megvakult

Szinte teljesen megvakult a bal szemére az a nagykanizsai asszony, akit másfél éve szemen lőtt szomszédja egy légpuskával. Hogy az idős nő látni fog-e még valaha a sérült szemére, még az orvosok sem tudják. A sérülést okozó 21 éves férfi azóta sem kért bocsánatot az asszonytól.

VV Robin megkapta, amit megérdemelt

Robin és Aurelio nemrég szomszédok lettek. Kiderült az is, hogy jószomszédi viszonyról vagy éppen iszonyról beszélhetünk, és az is, hogy kit rejteget Aurelio a hálószobájában. Robin nagyon várta már, hogy beköltözhessen, és – szomszédjával ellentétben - egyelőre meg is tartaná legénylakásnak. Szentélyében eddig csak édesanyja fordult meg. Hollósi Szandra riportja.

Jószomszédi viszony ValóVilág-módra

Robin és Aurelio nemrég szomszédok lettek. Kiderült az is, hogy jószomszédi viszonyról vagy éppen iszonyról beszélhetünk, és az is, hogy kit rejteget Aurelio a hálószobájában. Robin nagyon várta már, hogy beköltözhessen, és – szomszédjával ellentétben - egyelőre meg is tartaná legénylakásnak.  Szentélyében eddig csak édesanyja fordult meg.

A bíróság nem talált enyhítő körülményt

Mindössze 9500 forintot, az áldozat gyűrűjét és fülbevalóját vitte el az a pécsi asszony, aki meggyilkolta szomszédját még 2013 decemberében. Az 52 éves nő 21 késszúrással, különös kegyetlenséggel végzett a 75 éves áldozattal. A bíróság nem talált enyhítő körülményt, így a nő másodfokon is életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott. Legkorábban 35 év múlva, vagyis 87 évesen szabadulhat.

Házon kívül 15-05-20


szerző:
2015.05.21. 00:10
Házon kívül 15-05-20

Házon kívül: Orsika - A kislány, akit két négyzetméteren tartottak bezárva a szülei. KLIK - Diákok, akik elmerik mondani, hogy rossz a rendszer. Kéményseprők - Ha államosítanák a szolgáltatást, a cégek csődbe mennének.

Kutyavilág Baracskán: rettegnek a lakók

Az ellentétek áthidalhatatlanok. De a zajon és a bűzön túl nagyobb probléma is van. Egy ott lakó által készítette videó felvételen jól látszik, ahogy az elvileg szakszerűen tartott kutyák szétmarcangolnak egy másikat.

Kutyák tartják rettegésben az Aradi utca lakóit

A Baracskán élők életét a több mint 30 kutyát tartó szomszédjuk keseríti meg. Nem mernek végigmenni az utcán, mert az állatok agresszívek, a bűz és az ugatás pedig, azt mondják, elviselhetetlen. Molinókkal teleaggatott házak, feljelentések, paparazzi videók és a helyzetet kezelni nem tudó rendőrök, akiknek kis híján stábunk is áldozatául esett. Újvári Mihály riportja.

Több mint egy hét után találtak rá a két áldozatra

Már legalább egy hete halottak voltak, amikor megtalálták a két áldozatot Dombóváron. A házban anya és fia lakott, valószínűleg a szobában keletkezett tűz miatt haltak meg. A lángokat senki nem vette észre, mert csak a bútorok gyulladtak meg, az épületre nem terjedt át a tűz.

Diplomát hazudott magának


szerző:
2015.04.21. 18:00
Diplomát hazudott magának

Még a saját felesége is úgy tudta, hogy végzett pszichológus és filozófus az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy 2013 őszén agyonverte a szomszédját. A vádlott azt hazudta családjának, hogy ezeken a területeken végez kutatómunkát, pedig csak nyolc általánosa volt. Mikor elfogyott a pénze, elhatározta, hogy kirabolja szomszédját. Az idős asszony azonban észre vette a lakásába surranó férfit, ezért kellett meghalnia.

Van, akinek Dr. Genya, TraBarnának inkább Vén Genya

Részlet a 15. évad 1. részéből:

Akadnak jó szomszádok és rosszak. Hangosak, külföldiek és furcsán beszélők. És persze mindig van egyetlen lakó, akitől mindenki retteg, vagy aki elől mindenki menekül. TraBarna és fiai esete Genya nénivel.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Mindent elvitt a kórházban fekvő szomszédjától

Amíg szomszédja kórházban volt, szinte teljesen kifosztotta a házát egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Tetétlenen. Edényeket, bútorokat vitt el, de még a gáztűzhelyt is ellopta. A tolvaj megmutatta az RTL Híradónak, miket hozott el és hova rejtette azokat. Azt mondta, már megbánta, amit tett, és amint beteg szomszédja hazamegy, visszaad neki mindent.

Egymilliós a káruk, nem fizet a biztosító

Nem fizet a biztosító annak az idős házaspárnak, akiknek több mint egymilliós káruk keletkezett, miután szomszédjuk felrobbantotta a házát tavaly augusztusban. A férfi nem ismeri el a felelősséget, és a rendőrségi nyomozás sem zárult le. A biztosítótól pedig egy fillért sem kapott még a házaspár. Már megjavíttatták a károkat, fizetni viszont azóta sem tudnak a vállalkozóknak.

Hólapáttal ütötte szomszédját a jobbikos vezető

Hólapáttal többször fejbe vágta, majd fojtogatta szomszédját Manczal Szilveszter jobbikos politikus Mosonmagyaróváron. A szomszéd azt mondja, azután fenyegette és ütötte meg őt a politikus, hogy arra kérte, ne a háza elé lapátolja a havat.

Mit tehetünk, ha túl zajos a szomszéd?

Dr. Vidákovics Béla elmondta, hogy mikor hívhatunk csendháborítás miatt rendőröket, milyen esetekben lehet birtokvédelmet kérni és ki, milyen jogokkal bír.
 

Hogyan kerüljük el a karácsonyi betöréseket?

Fontos, hogyha valaki elutazik, azt tegye titokban, ne verje nagy dobra, illetve a közösségi oldalakon is érdemes figyelni arra, hogy ne posztoljunk feltétlenül telelős képeket. Nagy megnyugvást jelenthet, hogyha elmegyünk otthonról, bekapcsoljuk a számítógép kameráját megfigyelés céljából. A legnagyobb védelmet mégis a riasztó rendszer nyújtja, ellenben ha elutazunk érdemes megkérni a szomszédokat, hogy takarítsa el a havat az ajtónk elől, ürítse ki a postaládánkat, így ez azt a látszatot kelti, hogy otthon van a tulajdonos. 

Nincs csavarhúzó? Kérjen a szomszédtól!

Öt fiatal egy éve elindított egy kezdeményezést, céljuk, hogy közelebb hozzák egymáshoz a szomszédokat, akik így spórolhatnak és számíthatnak egymásra.
 

ROBBANÁS: Szomszédai mentették ki az idős férfit

Kidőlt falak, leszakadt tető. Így nézett ki a bátonyterenyei ház a robbanás után. A detonáció vasárnap este történt, a környéken élők azonnal az utcára sereglettek.

 

Kasza Tibi idegesítő szomszédokról dalol

Még az énekest is megihlette a téma, dalt írt a zavaró szomszédokról. Nem a sajátjairól, inkább egy-egy tipikus fűrészelő, rádiót bömböltető, dübörgő, vagy óbégató kedves emberi lényről, aki történetesen épp a mellettünk lévő portán él.

Reggeli - Csak csajok 12-08-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Radiátorokat lopott, de végül lebukott

Többmilliós kárt okozott szomszédai lakásában az bérlő, aki lefűrészelte és eladta lakásából a radiátorokat.

Gyerekzsivajért másfél milliós büntetés

Ötezer font (1,5 millió forint) büntetéssel fenyegeti egy négyéves fiúcska szüleit a hatóság Nagy-Britanniában, mert a gyerek túl hangosan játszik.

Menekülnek a svájciak az otthoni árak elől

Külföldre járnak vásárolni a svájciak - ha tehetik. Mivel erős a svájci frank, máshol többet ér a pénzük.

Megrendültek a norvég vérengző szomszédai

Oslo-ban lakott édesanyjával együtt Anders Breivik. Az RTL tudósítójának sikerült beszélnie a tömeggyilkos szomszédaival.

Országszerte ünnepelhetjük szomszédainkat

Idén negyven településen már csaknem tizenhatezren vesznek részt a Szomszédünnepen.

Baltával ment a rendőröknek az anyagyilkos

A dejtári férfi baltával támadt a rendőrök autójára, csak az erősítés megérkezése után tudták megfékezni.

Fegyverrel támadt szomszédaira egy részeg férfi

A férfi kétszer is lőtt a sörétes puskával, de a házaspárnak sikerült lefegyvereznie. A lövöldözőn kívül végül senki sem sérült meg.

Fegyverrel ment szomszédolni egy részeg

A dunakiliti férfi ittas állapotban belőtt szomszédai teraszajtaján, majd megpróbált bejutni a házukba.

Képzelt szexkaland miatt ölt


szerző:
2011.01.09. 17:58
Képzelt szexkaland miatt ölt

Három embert lelőtt, majd öngyilkos lett egy nyugdíjas férfi Olaszország északi részén.

Saját pincéjének rabja lett a német nyugdíjas

A 64 éves férfi egy hétvégér töltött háza pincéjében, miután véletlenül befalazta magát.

Szomszédjuk miatt nincsenek kinn a vízből

11 halásztelki családon akarja behajtani szomszédjuk 2003 óta halmozódó díjtartozását a vízművek.

Hidegzuhany a fürdőszobában


szerző:
2010.10.15. 09:37
Hidegzuhany a fürdőszobában

Halálra rémült egy nő Ausztráliában, amikor arra ébredt, hogy részeg szomszédja besétált hozzá és lezuhanyozott nála.

Szomszédait gyilkolta le egy férfi Debrecenben

Kettős gyilkosság történt hétfőn este Debrecenben, a Jonatán utcában, egy házban.

Fejbeverték, mert panaszkodott a hangos zenére

Zavarta a hangos zene, ezt szóvátette a szomszédnál, aki baseball ütővel válaszolt.

Berágtak Madonna szomszédjai


szerző:
2010.07.19. 20:40
Berágtak Madonna szomszédjai

A popdíva lakásából jövő éktelen bulizás zaja bőszítette fel őket.

Mónika – A kibeszélőshow 10-07-14

A szomszédom az ellenségem!

Együtt vigadnak a pécsi szomszédok

Az Európa-szerte minden május utolsó péntekén rendezendő eseményen a helyi közösségek látják vendégül egymást.

Hatéves gyerekre támadt egy kutya

Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg szomszédjuk kutyája.

Szomszéd segítette világra a kisbabát

A szülés hirtelen indult meg: így a szomszéd az édesapával karöltve segítette világra az újszülöttet.

Gyomorforgató bűz egy társasházban

Áldatlan állapotok uralkodnak az egyik lakó otthonában: több mázsa szemetet kellett elhordani.

Kilakoltatnák a hiperaktív kisfiút

Egy faluba költöztetnék a családot a jelenleginél rosszabb körülmények közé.

Házaspárt ölt a szomszéd


szerző:
2009.04.14. 21:19
Házaspárt ölt a szomszéd

A hétfői tragédia oka valószínűleg egy parkolási vita volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való