KERESÉS search-close

sztori

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sztori"

A béke nagykövete lett egy kongói menekült Tiszavasváriban!

Hogyan lesz egy kongói menekült a béke nagykövete és kick-box edző Tiszavasváriban? Riportunk főhőse tizennégy évesen futott világgá közép Afrikából. A szerelem hozta Magyarországra, és amikor annak vége lett ő már új hazáját szerette annyira, hogy a benne élőkért tegyen.

VV Evelin:

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Evelin - saját bevallása szerint - nagyon sokat változott. A 24 éves lány elmondta, hogy számára az a legfontosabb, hogy megvalósítsa céljait, és végre megtalálta azt az embert, aki támogatja ebben.

Deni volt, hogy fiúként mutatkozott be exbarátnője családjának

Deni megismerkedett egy lánnyal, elkezdtek járni, de megbeszélték, hogy a lány szüleinek nem árulják el, hogy Deni valójában lány. Mikor Deni elment a pszichiátriára, Dánielként mutatkozott be, de barátnője anyukája is abban a kórházban dolgozott, így kénytelen volt bevallani az igazságot...

Csabi:

Csabi azért jött az Anikó Show-ba, hogy végleg lezárja kapcsolatát egy lánnyal. A srác egyszerre több vasat tart a tűzben, de a leghosszabb kapcsolata csak négy hónapig tartott. Csabi úgy érzi, hogy most megtalálta azt a lányt, akivel valami komolyabb is kialakulhatna, de úgy döntött, hogy mielőtt jobban belebonyolódik, tisztázza kapcsolatát Bettivel, és megkéri, legyenek csak barátok.

Gábor békülni jött, de Móni nem kíváncsi rá

Gábor és Móni nyolc évvel ezelőtt ismerték meg egymást. Öt évig alkottak egy párt, és a férfi elmondása szerint a végére már annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy rosszat akartak a másiknak. A férfi most azért jött a műsorba, hogy kibéküljön Mónival, és megkérje, legyenek újra barátok.

Kiss Ádám különleges fotót posztolt kisslányáról

Kiss Ádám egyértelműen rajong kislányáért, aki alig egy hónap múlva betölti első életévét. A büszke apuka nemrég egy tengerpartra vitte Olíviát, közös fotójuktól pedig szó szerint elolvadt a Facebook közösség.

 

Évike az SZTK-ban fogott magának pasit

Évike elmesélte, hogy miután elvágta a kezét, anyukájával együtt az SZTK-ba ment. Ott látta meg az új kiszemeltjét, aki 220 centiméter magas, és mivel van barátnője, titokban találkozgatnak.

 

Zsolti nagyon kibontakozott Évi főzése közben

Amíg Évi a húsokkal küzdött, Zsolti megpróbált szóba elegyedni a lánnyal. Zsolti kedvet kapott ahhoz is, hogy elmenjen Évivel egy rock koncertre, aztán felajánlott neki egy mikrobuszt is, de nem sikerült elvonnia Évi figyelmét...

Mi volt a legdurvább bakid?


szerző:
2017.01.11. 18:23
Mi volt a legdurvább bakid?

A Válótársak színészei évek óta állnak a színpadon és a kamerák előtt, ezért a Story Extra stábja úgy gondolta, hogy megkérdezi őket a legdurvább bakijukról, amit elkövettek karrierjük során. Kínos sztorik következnek!

Ágicát semmi sem akasztotta meg a sztorizásban

Bence megkérdezte, hogy Áginak volt-e már valamilyen komolyabb megrázkódtatása a konyhában. Az anyuka elmesélte, hogy egy nyaralás alkalmával majdnem felgyulladt az apartmanjuk palacsintasütés közben. Ági annyira belemerült a történet elmesélésébe, hogy még Gáborral sem foglalkozott.

Dóri idősebb szerelme kedvéért szegte meg a szabályokat

Brigi és Gergő is meglepődött, mikor megtudták, hogy az anyuka inkább a bulizást választotta, ezzel végtelennek tűnő, ideges perceket szerezve az érte aggódóknak.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát

Jövő héttől megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák, és kinek ne lenne egy jó sztorija a saját vizsgájáról? Éppen ezért hívtuk meg Hajdu Steve-et és Boros Lajost, hogy velük elevenítsük fel ezeket az élményeket és persze, hogy belelessünk az ő érettségi bizonyítványukba.

Fókusz 13-02-04


szerző:
2013.02.04. 20:55
Fókusz 13-02-04

Fókusz: Csillaghullás - Ördög Nóri, Sebestyén Balázs, valamint az X-Faktor aratott az év legexkluzívabb díjkiosztó gáláján. Kirobbanó formában - Bálint Antónia lefogyva és megszépülve érkezett a Szombat esti láz próbatermébe, elárulja, hogy kitől tart a versenyben. Brutális diagnózis - Gyógymódok és remények a rák ellen vívott harcban. Sikersztorik és kutatók, akik nem adják fel.

Varnus Xavér Lámákat pároztat


szerző:
2012.03.09. 07:30
Varnus Xavér Lámákat pároztat

Az orgonaművész mindig is híres volt a hihetetlen történeteiről, de ha egyszer azt hallják tőle, hogy Ausztriában lámákat sétáltatott, kérem, higgyék el neki. Erről ugyanis felvétel is készült.

Váltson jegyet az élményvillamosra!

Bemutatkozik a 49-es villamos egyre népszerűbb, vicces vezetője, aki utazás közben szórakoztatja a munkában megfáradt utasokat. József egy éve dobja fel a budapestiek életét, vannak, akik már vadásznak rá, és leszálláskor megtapsolják.

Kaszálnának sztorijukkal Obama vendégei

Százezrekért adott volna interjút egy pár, akik bejutottak Obama egyik fogadására.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való