KERESÉS search-close

tévedés

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tévedés"

Varga Judit: „Sajnos az előfordul, hogy a hatóság téved”

Kártérítést kér a hatóságoktól az a gyulai férfi, akit 3 napja vittek el a rendőrök a házából rémhírterjesztés gyanújával, de pénteken kiderült, hogy nem követett el bűncselekményt. A telefonját és a laptopját viszont még azóta sem kapta vissza. Varga Judit igazságügyi miniszter az ATV-ben azt mondta: előfordul, hogy a hatóság téved.

Majdnem mást temettek el

Kishíján egy idegen asszonyt temetett el egy család a borsod megyei Arlón. A temetés előtt két órával fedezték fel, hogy nem saját halottjuk fekszik a koporsóban. A család szerint a kórház cserélhette fel az elhunytakat, amikor a temetkezési vállalkozóknak a szertartásra átadták őket. A kórház beismerte, hogy hibázott és bocsánatot kért a családtól.

Rossz helyrajzi szám miatt lakoltatták ki tévesen Bíró Icát?

A metál lady hihetetlen kilakoltatási kálváriája váratlan fordulatot vett: Bíró Icát nem onnan költöztették ki ahonnan kellett volna? Hogyan cserélhetnek el egy helyrajzi számot a hivatalban, amikor valakinek az élete a lakhatása a tét?

Roland képtelen beismerni a tévedéseit?

Roland rájött, hogy hiába hibáztatta Borit, hiszen ő kavarta el a bár kulcsait…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tévedésből kapták meg fizetésük hússzorosát

Nagy örömmel láthatták egy belga gyár dolgozói, hogy idén kivételesen ők is kaptak éves bónuszt a cégtől, méghozzá meglehetősen nagyvonalút: fizetésük közel hússzorosát utalták át számlájukra. Hamar kiderült azonban, hogy csodák nincsenek. A jutalomból ugyanis csak véletlenül részesültek egy bérszámfejtési hiba miatt, és az összeget vissza kell fizetniük.

Megdöbbentő: tévedés volt az elszíneződött szonda

Több szondát is megfújattak egy verőcei sofőrrel a rendőrök, mindegyik szerint ittas volt, és mindegyik más-más értéket mutatott. Ezután előállították a helyi kapitányságon, ahol újra megvizsgálták, ekkor derült ki, hogy valóban józanul vezetett. Állítása szerint a rendőrök is meglepődtek ezen.

MEGLEPŐ: bebizonyította, hogy a szonda volt téves

Roszkos Károlyt két napja állították meg a rendőrök Vác közelében, szondát fújattak vele. Legnagyobb meglepetésére a műszer azt jelezte, hogy ivott, mielőtt a volánhoz ült. Majd később egy másik típusú szonda is ugyanezt jelezte. Végül a férfinak sikerült bebizonyítania igazát, miszerint színjózan.

4 milliárdos gázszámlát kapott

4 milliárd forintos gázszámlát kapott egy vaszari férfi a napokban. Kovács Ferenc a közösségi oldalon osztotta meg a horribilis összegű csekk fotóját. Két nap alatt több ezren osztották meg bejegyzését és kommentek százai árasztották el oldalát. Azóta a Nemzeti Közművek elismerte a hibát. Híradónknak azt írták tévesen a felhasználó azonosító számát írták az összeg helyére.

Nem írták át, inkább lefestették

Javítás helyett eltüntették az ’56-os hőst, a Pruck Pált ábrázoló falfestmény Zuglóban. Az óriás falfestményt az ’56-os foprradalom 60 éves évfordulója alkalmából készíttették, de arra tévesen Dózsa László nevét írták. A tévedés hamar kiderült, de a bizottság nem írta át a nevet.

 

Megbüntették Hollandiában gyorshajtásáért, pedig sosem járt ott

A Veszprémi Napló számolt be egy pápakovácsi nő kálváriájáról, akinek a holland hatóságok gyorshajtás miatt 161 eurós büntetést küldtek ki még tavaly szeptemberben. A képen, amit a külföldi hatóság küldött a szabálytalan autóról egy Volvo látszik, az asszonynak viszont Renault-ja van.

RTLII Híradó 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 21:30
Névrokona miatt járt pórul

Egymás után háromszor is levonták számlájáról a nem létező tartozását. Egy szegedi járt pórul, az összes pénzét névrokona tartozása miatt zárolta a bank. Az első eset után hiába igazolta magát, néhány hónapon belül még kétszer is levontak tőle pénzt.

Gabo még azt sem tudja, hogy hány éves a barátnője?

Ági teljesen kiakadt, amikor a születésnapján meglátta a tortán égő gyertyákat. Vajon csak egy vicc volt, hogy Gabo tényleg nem tudja, hogy hány éves a csaja?

Fatális tévedés: névazonosság miatt kell börtönbe mennie az ártatlan férfinak?

A Fókusz történetének legszürreálisabb riportja egy férfiról, aki már a behívót várja a börtönbe, mert állítólag cigarettát csempészett. A bűncselekményt többen követték el, mindenki beismerte bűnét és azt is, hogy ők ezt a férfit nem is ismerik. Azt állítják, hogy az ő bűntársuknak ugyanaz a neve, mint ennek a férfinak, de teljesen máshogy néz ki. A névazonosság miatt, lehetséges, hogy a bíróság egy ártatlan embert ítélt el?

Azt hitte, nyert a lottón

Eurómilliomosnak hitte magát, de csak egyetlen napig tartott az álom. Egy német férfi az újságban meglátta az Eurojackpot nyerőszámait, amelyek megegyeztek az ő szelvényén szereplő számokkal. Másnap azonban kiderült: sajtóhiba áldozata lett. A lap ugyanis tévedésből az előző heti nyerőszámokat írta meg újra.

Menekülttáborba zárták a turistát

Tévedésből töltött el majdnem két hetet egy német menekülttáborban - állítja egy kínai turista, aki eredetileg európai körútra indult. Ő csak pénztárcája ellopását akarta bejelenteni a rendőrségen, de véletlenül egy menedékjogi kérelmet töltött ki, a német bürokrácia pedig beszippantotta. A hatóságok azonban tagadják, hogy tévedés történt volna.

A Mátyás király tér egyik lakója szorult helyzetbe került

Az eset már régebben történt, öt éve, mikor Gizi az állatkertben véletlenül rossza ajtón ment be. Ha épp nincs az egyik gondozó, borzasztó nagy bajba került volna a nő. A medve barlangja nem játék.

Tévedésből menekült az ámokfutó

Azt hitte, hogy üldözik a rendőrök, ezért kezdett ámokfutásba egy autós szombat éjjel Albertirsa közelében. A férfit már körözték a rendőrök, kocsiján pedig nem volt műszaki, ezért folyamatosan a rendőröket figyelte. Amikor aztán meglátott egy mögötte haladó rendőrautót, azt hitte, meg akarják állítani, ezért menekülőre fogta. Néhány kilométer után azonban balesetet okozott.

Fatális tévedés! – Vili bá lenne az új Zsolt?

Irmát egyre jobban érdekli, ki is udvarol az ő lányának. A nyomozás remekül halad, csak egy a baj, az aggódó anya nem a jó férfin tartja féltő szemeit. Hát akkor kicsodán?

Hibás adatok miatt magasabb a gázszámla

Indokolatlanul magas díjat számlázott ki a Főgáz, ezt állítja több pécsi ügyfél. Az állami szolgáltató ügyfélszolgálatán ezért napok óta kígyózik a sor. Van olyan, akinek a korábbi 22 ezer forint helyett most 46 ezer forintot kellene befizetnie. A Főgáz az év elején vette át az ügyfeleket, most érkeznek az első elszámoló számlák. Az állami cégnél azt közölték, az előző szolgáltató hibás adatokat adott át nekik.

Sérült vidrának néztek egy kabátszőrmét a brit hatóságok

A beteg állatról szóló bejelentés után a rendőrök kivonultak, azonban a helyszínen csak egy bundáról levágott szőrmét találtak.

Istvántól több, mint egy milliárd forintot követel a NAV

Istvántól egy milliárd öt millió forintot követel a NAV. A férfi másfél milliárd forintot vett fel egy cég megbízottjaként különböző bankfiókokból, de bizonyítani nem tudja, hogy a pénzt átadta a cég vezetőjének, ezért a NAV szerint ez az ő jövedelme.

Ezer évig kell törlesztenie

Istvántól egy milliárd öt millió forintot követel a NAV. A férfi másfél milliárd forintot vett fel egy cég megbízottjaként különböző bankfiókokból, de bizonyítani nem tudja, hogy a pénzt átadta a cég vezetőjének, ezért a NAV szerint ez az ő jövedelme.

Az ÁNTSZ-től kérhetik az exhumálást

A család hétfőn dönti el, exhumáltatják-e a nagypapa sírját, miután szerintük a helyi temetkezési vállalkozó a rokonuk helyett tévedésből másnak a holttestét tette a koporsóba Miklósfán.

Óriási baki a döntőn


szerző:
2015.12.21. 18:52
Óriási baki a döntőn

Óriási botrány a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén. A műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így  végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

SZÉPSÉGHIBA: Tévedett a műsorvezető, rossz győztest hirdetett ki

Óriási botrány a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén! Steve Harvey műsorvezető tévedésből rossz győztest hirdetett ki, így Miss Fülöp-szigetek helyett, Miss Kolumbia fejére került a korona. Percekig ünnepelték a könnyekig hatódott lányt, amikor a műsrovezető újra megjelent a színapadon és bejelentette, hogy tévedett.

Halloween party az utca embereivel


szerző:
2015.10.30. 17:30
Halloween party az utca embereivel

Mit ünneplünk Halloweenkor? Kikre emlékezünk Mindenszentekkor és a Halottak napján? Most tisztázzuk a félreértéseket!

Turistákat ölt a hadsereg


szerző:
2015.09.14. 18:45
Turistákat ölt a hadsereg

Véletlenül megöltek 12 embert, köztük nyolc mexikói turistát a katonák Egyiptomban. A hadsereg terrorellenes hadműveleteket hajtott végre a térségben, és eközben lőtték ki a madárlesen lévő civilek járműveit. Mexikó teljeskörű vizsgálatot követelt.

Van élet a húson túl

Húsimádók figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas téma következik, ugyanis van élet a húson túl is! Rengeteg olyan jótékony hatása van a húsmentes étkezésnek, amit évekkel ezelőtt nem is gondoltunk volna, és azok, akik azzal védekeztek, hogy hús nélkül rengeteg tápanyag nem jut be a megfelelő mennyiségben a szervezetünkbe, bebizonyosodott, hogy tévedtek, mert igenis bevihetők hús nélkül is, csak tudni kell a mikéntjét! Sebestyén Szilvia, független táplálkozástudományi szakértő volt.
 
 

Nem véletlenül lóg a ház sarka az útba

Nem történt hiba, eleve úgy tervezték, hogy a ház sarka benne lesz az útban – a szombathelyi önkormányzat szerint mindenki tévedett, amikor azt hitte, hogy egy panelház sarkán át építenek bicikli utat. Valójában járdát építenek a meglévő járda mellé, utóbbi pedig kerékpárútként működik majd tovább. Így az épület sarkát nem a kerékpárosoknak, hanem a gyalogosoknak kell majd kerülgetni.

Gazpacho!!!


szerző:
2015.05.20. 19:30
Gazpacho!!!

A mai nap a spanyol gasztronómia jegyében telt. Az első feladatban egy egyszerűnek tűnő előételt kellett készítenie a csapatoknak: tortillát! Ilona mikor meglátta az ételt valami másnak gondolta azt... Rossz ómen a pirosaknak?

A NAV készítette a bevallását, kijavítja

Háromszor is hibásan állapított meg adóhátralékot egy ügyfelének a NAV. Az adóhatóság által készített bevallásában három egymást követő évben is szerepelt munkaviszonyból származó bevétel pedig már évek óta nyugdíjas. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint ők nem hibázhattak, legfeljebb az adatok voltak rosszak, amelyekből dolgozniuk kellett. Azt mondják: otthon mindig érdemes megnézni a kiküldött adóbevallási ajánlatot, mert eltérés elképzelhető.

Véradáson közölték, hogy AIDS-es,  később kiderült, mégsem

Egy internetes portálon bukkant fel egy névtelen véradó levele, miszerint a véradáskor azt közölték vele, hogy pozitív lett a HIV tesztje, és várjon hónapokat, hogy bebizonyosodjon. Utóbb kiderült, tévedés történt. Dr. Nagy Sándorral utánajártunk, mit vizsgálnak véradás előtt, és hogy lehet, hogy téves eredményeket mutat egy teszt?

Elbukott a kormány nemzeti parkokról szóló törvényjavaslata

Az ügy pikantériája, hogy három miniszter is nemet nyomott, köztük az előterjesztő földművelésügyi miniszter is. Fazekas Sándor így a saját javaslatát szavazta le - utólag kiderült, tévedésből. A javaslat szerint a nemzeti parkok által kezelt állami földek a földalaphoz kerültek volna. Az ellenzék a javaslat benyújtása óta tiltakozott, mert szerintük így akarták lenyúlni a nemzeti parkok földjeit.

Összekeverték a hivatalban, hogy mit is ünneplünk

Az 1848. október 23-i szabadságharcra emlékező meghívót kaptak a Borsod megyei Sajókápolna lakói. Az újonnan megválasztott polgármester írta alá az ünnepségre szóló meghívót, amit mindenki megkapott.

Névazonosság miatt végrehajtás indult ellene

Egy mogyoródi nyugdíjas hivatalos értesítést kapott a nyugdíjfolyósítótól, hogy több, mint háromszázezer forint hátralékot kell befizetnie. A pénzösszeget részletekben ugyan, de elkezdték levonni a férfi számlájáról, azonban időközben kiderült, hogy tévesen. Egy azonos nevű férfival keverték össze, akivel az édesanyjuk neve is egyezett. Ügyvéd szakértőnkkel elemeztük az esetet és megoldást kerestünk a hasonló hibák elkerülésére.

Tévedésből lőtték le a maláj utasszállítót?

A maláj géppel egy időben, ugyanebben a légtérben repült ugyanis az ukrán légierő katonai szállítógépe. Ezt a gyanút erősíti meg egy hangfelvétel, amelyen állítólag oroszbarát ukrán szeparatisták beszélnek arról, hogy tévedésből lőtték le az utasszállítót.

10 milliárdos áramszámla egy nyugdíjas párnak

Tízmilliárdhúszmilló-hétszáznyolcvankilencezer forint. Ez nem a Lottó eheti nyereménye, hanem egy áramszámla. Ezt kapta kézhez egy debreceni nyugdíjas család. Csoda, hogy nem kaptak szívinfarktust.

Névazonosság: Összekeverték a gyilkossal

Fatális tévedés miatt majdnem öt hónapot töltött egy olaszországi börtönben egy magyar férfi. Jánosnak az volt a bűne, hogy a neve, születési éve és lakhelye megegyezett egy gyilkoséval.

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

Kassai: „A mi szakmánkban is vannak vereségek”

Kassai Viktort sajtósok hada faggatja a foci EB egyik legkínosabb döntéséről. A meg nem ítélt gól hatalmas felháborodást keltett, több ukrán lap címlapon foglalkozott Kassaival.

Váratlan fordulat Van Gogh halála körül

Egy új életrajzi könyv szerint könnyen lehetséges, hogy Vincent Van Gogh nem lett öngyilkos, hanem egy véletlenül elsült fegyvernek vált áldozatává.

Rossz címre mentek a gyújtogatók

Véletlenül a szigetcsépi polgármester házára dobtak Molotov-koktélt.

Új oklevél a „hondurasi-magyar” pólósoknak

Bocsánatot kért és új okleveleket küld a Nemzetközi Vízisport Szövetség a magyar vízilabda-válogatottnak.

Öngyújtónak hitte a fegyvert, eltalálta lányát

Öngyújtónak nézett igazi pisztolyt egy nő az Egyesült Államokban, és amikor érdeklődve kipróbálta, véletlenül meglőtte a lányát.

A NATO nem kér bocsánatot


szerző:
2011.04.08. 19:05
A NATO nem kér bocsánatot

Bombázói tévedésből eltalálták a líbiai lázadók harckocsijait és megöltek legkevesebb négy embert.

Tengerimalacokra csaptak le a kommandósok

Vadkender helyett két tengerimalacot talált egy garázsban razziát tartó rendőrcsoport.

Méreggel itatták béltisztító helyett

Formalint itattak tévedésből egy asszonnyal a soproni kórházban.

Kivégzés tévedésből


szerző:
2010.10.15. 09:20
Kivégzés tévedésből

Hibás bizonyítékok alapján ítéltek halálra, majd végeztek ki egy férfit az Egyesült Államokban - állította a perben egy szakértő.

Mónika – A kibeszélőshow 10-05-06

Tévedtem, amikor téged választottalak!

5 nap börtön jeges tea por miatt

Öt nap után engedtek szabadon egy fülöp-szigeteki nőt, miután kiderült, hogy jeges tea port találtak nála, nem kábítószert.

300 ezres gázszámlát kapott, pedig fával fűt

Összeesett a konyhában januári gázszámlája láttán a mezőhegyesi asszony.

Másfél milliós tévedés a felvételin

A pótfelvételit oldatták meg a diákokkal az egyik gimnáziumban, le kell cserélni a tételsort.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való