KERESÉS search-close

tömegtüntetés

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömegtüntetés"

Hatalmi válság Venezuelában

Halálos összecsapások, tömegtüntetések és egy váratlan politikai fordulat Venezuelában. Szerdán a dél-amerikai ország törvényhozásának ellenzéki vezetője közölte: Nicolas Maduro elnök csalással nyert választást tavaly, ezért átveszi tőle a hatalmat. Az amerikai elnök elismerte az ország vezetőjeként, Oroszország és Kína azonban kitartanak Maduro mellett, ahogy egyelőre a hadsereg is.

 

Tömegtüntetés az ítélet ellen

Már tízezrek tüntetnek Spanyolországban az ellen a bírósági ítélet ellen, amelyben öt, szexuális erőszakkal vádolt férfit csupán szexuális zaklatásért ítéltek el.

Tömegtüntetések Lengyelországban

Tizezrek tiltakoztak Lengyelország városaiban az igazságszolgáltatás kormányreformja ellen. A bíróság függetlenséget veszélyben érző tüntetők harmadik napja kordonnal veszik körül a parlament épületét. A helyzet annyira feszült, hogy még a kormánypárti államfő is vétóval fenyegetőzik. Az Európai Bizottság az intézkedés felfüggesztésére szólította fel a varsói parlamentet.

Tömegtüntetések Törökországban

Tízezrek tüntettek Törökország több városában a szombati ankarai merénylet miatt. A demonstrálók a kormányt tartják felelősnek, amiért a közel 100 halálos áldozatot követelő robbantás megtörténhetett a szombati béketüntetésen. A tiltakozók több helyen összecsaptak a rendőrökkel.

Felmentették a fojtogató rendőrt

Újabb tömegtüntetések az Egyesült Államokban, miután ismét felmentett az esküdtszék egy rendőrt, aki egy fekete férfi halálát okozta. A rendőr nyáron fojtó mozdulattal teperte a földre a 43 éves túlsúlyos és asztmás Eric Garnert, aki hiába könyörgött, hogy nem kap levegőt.
 

Népünnepély az elnök távozása után

Egészségi állapotára hivatkozva Szaúd-Arábiába, kórházi kezelésre utazott a jemeni elnök.

A munkahelyekért tüntettek Olaszországban

Több ezren tüntettek szombaton Rómában a munkahelyek védelmében.

Tömegtüntetés Romániában


szerző:
2009.10.07. 15:47
Tömegtüntetés Romániában

15 ezren tüntettek szerdán a román kormány székháza előtt magasabb bérekért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való