KERESÉS search-close

történet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "történet"

Mi igaz és mi nem a karácsonyi legendákból?

A gödöllői karácsonyházban a repülő rénszarvasok és mikulás manói is ugyanúgy a téli táj része pedig a kutatók szerint valójában Jézus nem decemberben születhetett, sőt a fenyőfa díszítés is egy sokkal régebbi szokás lehet. Sőt még a Jingle Bells sem egy karácsonyi dal eredetileg. Szerzője igazából az amerikai hálaadás ünnepéről írta.

EXTRA: Vérfagyasztó! Horror sztorit mesélt VV Merci villatársainak

Vicces történetet vártak a társai, ám végül kiderült, hogy a sztori csattanója egyáltalán nem volt poénos. Ennek ellenére VV Merci elérte a kívánt hatást, csak éppen nem úgy, ahogy azt ő szerette volna...

Milyen történetek rejtőznek az emblematikus szerelmes képek mögött?

A világ egyik leghíresebb, emblematikus fotójáról és szerelemről is szól a riport. A képet nagy valószínűséggel mindenki látta már valahol. Képeslapon, naptárakon, kerámián vagy pólókon. A szerelmeseket ábrázoló kép megjelenése után 38 évvel óriási botrány robbant ki a fotó körül, mely a fotográfust annyira megviselte, hogy lánya szerint ebbe is halt bele.

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

A Szent Korona rejtélyes története

Egy magyar híresség bármikor a fejére rakhatja a Szent Korona több millió forintot érő másolatát. A valódi jelkép picivel több, mint két kiló, többször elrabolták, és volt, hogy a Duna medrében élte túl a szabadságharcot. Utoljára 104 éve tették egy király fejére a szent koronát, és nem kímélték a történelmi események sem, amíg újra visszajutott az országba.

Újabb szokatlan történetek a Tabukról tabuk nélkül második évadában

Témák, melyeket nem merünk szóba hozni és nem is akarunk hallani róluk, pedig lehet, hogy mi magunk is érintettek vagyunk. A „Tabukról tabuk nélkül” első évada a halál, a furcsa szexuális szokások, vagy éppen a családi titkok kérdését boncolgatta. A sorozat második évadában ismét különböző érdekes és szokatlan történeteket mutat be Thuróczy Szabolcs. 

Nem mindennapi családi fotósorozat tarolja le az internetet

40 éven keresztül folyamatosan közös kép készült ezekről a lányokról, nem is akárhogyan. 1976-ban a testvérek, amikor lefotózták őket úgy döntöttek, hogy ezután mindig megörökítik majd az életük különböző eseményeit.

Egy brit fiatal örökké a testén fogja viselni a keserű legénybúcsú történetét!

Örökre emlék marad egy budapesti legénybúcsú története ennek a brit fiatalnak. Nem feltétlen a felhőtlen bulizás, inkább a szervezési problémák miatt.

Vajon mi az a fogkukac?


2019.07.26. 18:50
Vajon mi az a fogkukac?

A fogorvoslás ma már bizarrnak tűnő történetét idézzük fel. Amikor még fával vagy állati csonttal pótolták a fogakat, rettegtek a fogkukactól és a foghúzástól is. Vissza megyünk az időben a fájdalomcsillapítás és az altatás felfedezése előttre, amikor tényleg kínzással ért fel egy foghúzás…

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Ez történt a Drága örökösök 60-69. részében

Bekerült még valaki az örökösök közé!!! Vajon ki lehet az?!

Ez történt a Drága örökösök 50-59. részében

Túl vagyunk egy szakításon és egy új polgármester megválasztásán is, de a legdurvább, hogy az egyik Szappanos kiesett az örökségből!

Roskadozó falak közül az elit orvosi egyetemre

Rostás Gusztáv története mondhatni sikertörténet. Először nem is mert túl nagyot álmodni: az öcsödi körülményekből elérhetetlennek tűnő orvosi pálya helyett, az ápolói szakmát tűzte ki magának. Első útja pedig a könyvtárba vezetett, ahol egy anatómia könyvet szeretett volna kikölcsönözni – de a könyvtáros azt mondta, nem lehet.

Ez történt a Drága örökösök 40-49. részében

Újabb szerelmek szövődtek, az egyik szereplő börtönbe került, valakit túszul ejtettek, kiderült Szláven titka, és hamarosan eljön a polgármesteri választások ideje...

Ez történt a Drága örökösök 30-39. részében

Most már az egész falu tudja, hogy... plusz letartóztatások történtek és újabb sztárszereplők érkeztek a Drága örökösökbe!

Ez történt a Drága örökösök 20-29. részében

Sztár vendégszereplő, újabb Kálmán bácsi-üzenet, szakítások... rengeteg dolog történt néhány epizód alatt, itt az ideje az ismétlésnek!

Ez történt a Drága örökösök 10-19. részében

Az ökörapáti kalandok tovább folytatódtak, nem akármilyen akciójelenetekkel és csavarokkal megfűszerezve!

Ez történt a Drága örökösök első két hetében

Január elsején debütált az RTL Klub új napi telenovellája - lássuk mi történt azóta Szappanosék háza táján!

Koltai Róbert nehezen dolgozta fel édesapja elvesztését

A színművész, rendező az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélt arról, hogyan tudta átvészelni a nehéz pillanatokat…

Egymillió forintot nyerhettek gyógyulások történetével

Egy pénzintézet már 15 éve támogatja a gyermekegészségügyet, a jubileumi alkalomra pedig egy különleges pályázattal készültek. A már felépült kicsik egymillió forintot nyerhettek csodás gyógyulásuk történetével annak a kórháznak, ahol visszanyerték az egészségüket.

Nincs megállás: újabb izgalmas fordulatok a Barátok köztben!

Bátyai Éva az RTL Klub Reggeli műsorában többek között arról mesélt, hogyan élték meg a megdöbbentő jubileumi rész forgatását, illetve azt is elárulta, hogy a sorozatban semmi sem az, aminek látszik.

Dobó Ági felidézte kisfia születését

Nagy nap van a Konyhafőnök VIP győztese mögött, hiszen október elsején lett ötéves a nagyobbik kisfia. Ennek kapcsán visszaemlékezett: hogyan is jött a világra Beni.

Kiderült, hogy mi Tokár Tomi legnagyobb rémálma

Tokár Tomit a mai napig kísérti az a rémálom, hogy felelnie kell az iskolában. Vajon elég hihető a történet a csajok számára?

Egy családi titok nyomában! – Kéki Zsófi igaz története!

A kiegyensúlyozott és vagány Zsófit mindig is nyomasztotta egy ősrégi családi rejtély, melynek már a végére akart járni: ki az ő igazi édesapukája, és miért tagadta meg őt úgy, hogy még meg sem született, és ezek után miért nem kereste őt sohasem?

 

„Nem törődtek velem, mindig csak bántottak!” – Nyíri Veronika igaz története!

Vera egy igen különleges lány, fiatal kora ellenére igen erős, bátor és küzdő szellemű, pedig a sors nem adott neki könnyű gyerekkort. Nem, Verának nem volt gyerekkora, és most mikor betöltötte 18. életévét, úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat, és utánajár, hogy kétévesen miért hagyta el őt az édesanyja.

Barátok közt: Ludwig mégis életben van?

Emlékeztek arra, hogy Schneider Ludwig hányszor "támadt fel"? Pont egy évvel ezelőtt, miközben Vida Rudi egy pompás dalt dúdolt, addig a nézők láthatták, ahogy feltűnik egy fura alak. Az illető pedig nagyon hasonlított arra a Ludwigra, aki oly sokszor bántotta Berényi Ágnest. Később persze kiderült, hogy valóban őt láthattuk a padon ülve.

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Keresem a családom: apa nélkül soha!

A dokureality műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt mesélt a harmadik évad azon részeiről, ahol a szereplők az édesapjukat keresték. Kiderült, két olyan lányról volt szó, akik a húszas éveik elején jártak, és akik nem tudtak, és nem akartak belenyugodni abba, hogy apa nélkül nőttek fel. Mind a ketten meg akarták találni azt a férfit, akiről álmodoztak óvodásként, iskolásként, aki a fantáziájukban és a szívükben biztonságot nyújtott.

Nézettségi rekordot döntött a „Jön a baba Hadas Krisztával” harmadik évada!

Az RTLII-n futó dokusorozat egyszerűen letarolta a szombat délutáni idősávban futó műsorokat, megtöbbszörözte a csatorna nézettségét abban az időszakban. A legújabb epizódok számtalan fordulatot, izgalmat, könnyeket, megható jeleneteket, és felejthetetlen pillanatokat tartogattak.

Kiderült! Így született A Fal!


szerző:
2018.02.02. 11:07
Kiderült! Így született A Fal!

Hölgyeim és uraim, ez nem mese, hanem a világ egyik legizgalmasabb vetélkedőjének a története, mely végre Magyarországon is rengeteg ember sorsát fordíthatja meg. A Falat február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják majd a nézők.

 

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Mikulásnak öltözött!

Négy évvel ezelőtt, kaptuk meg azt a videót, mely a Vundersőn és Zuperszexi kilencedik adásának kimaradt jelenete volt. A bejátszóban megtudhatjuk, honnan jön a Mikulás, hogy juthat el egyidőben a világ összes gyerekéhez, emellett milyen nehezített körülmények között kell dolgoznia. Vigyázat, ezt a videót ne mutassák meg a gyermekeiknek!

„Hátha fiú lesz!” – Az Elekes család története!

Emese a nyugalmat találta meg a nála 10 évvel idősebb Mihályban, és az elején ez nem is volt másképp. Aztán minden megváltozott, mikor szép sorban megszületett a pár négy gyermeke. Az ötödik pedig épp úton van!

Mindent túlélt a hős fa

Egy háromszáz éves zengővárkonyi szelídgesztenye lett idén az Év fája Magyarországon. A Baranya megyei fát hősnek is nevezik, mert sok mindent túlélt, például azt is, hogy az ötvenes években táborozó katonák fölgyújtották a törzsét, úgy melegedtek mellette.

Kiút a stroke-ból: túlélők mesélnek

Négy tanulságos, erőt adott történet négy fiatalemberről, akik stroke-ot kaptak: különbözőképpen lebénult a testük, újra kellett tanulniuk írni, olvasni, beszélni, mozogni. A statisztikák riasztóak: 10 percenként kerül valaki stroke miatt kórházba és fél óránként meghal valaki stroke-ban.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 14. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 14. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 13. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 13. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 12. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 12. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Ritkán látott romantikus pillanatok a Barátok köztben!

Öt éve már annak, hogy Illés Juli egy olyan viszonyba kezdett, ami megváltoztatta mindenkinek az életét. Hiába volt férjnél, egyszerűen Juli nem tudott Attilának ellenállni, hiába is próbált minden erejével küzdeni. Aztán egyik nap Attila váratlanul beállít egy hihetetlen ajándékkal…

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a 11. héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a 11. hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

A Barátok közt egykori színésznője élő adásban sírta el magát

Csomor Csilla a mai Reggeliben mesélt magánéleti válságáról…

Szabolcs:

Szabolcs titkos Facebook csoportok tagja, ahol fikciós erotikus történeteket szokott megosztani. Hogy miért teszi mindezt, azt ő maga mesélte az Anikó Show-ban!

Balázs:

Balázst két hónapos korában édesanyja egy búcsúban hagyta, és bekerült egy csecsemőotthonba. Később a bajai gyermekotthonba került, majd 16 évesen édesanyja kivette onnan, és két év alatt elszedte a pénzét. A férfinek azóta van családja, mégis egyedül érzi magát a világban, ugyanis sem apja, sem anyja nem kíváncsi rá.
 

 

Deni volt, hogy fiúként mutatkozott be exbarátnője családjának

Deni megismerkedett egy lánnyal, elkezdtek járni, de megbeszélték, hogy a lány szüleinek nem árulják el, hogy Deni valójában lány. Mikor Deni elment a pszichiátriára, Dánielként mutatkozott be, de barátnője anyukája is abban a kórházban dolgozott, így kénytelen volt bevallani az igazságot...

Lajos vallomása:

Lajos és két évvel fiatalabb öccse nevelőszülőknél nőtt fel, és nagyon sok kérdés van benne a gyerekkorával kapcsolatban. A 33 éves férfit 5 éves korában fogadták örökbe, és egészen 18 éves koráig nevelőszüleinél élt. Lajos 15 éve nem találkozott a nevelőanyjával, és most azért jött el a műsorba, hogy újra felvegye vele a kapcsolatot, hiszen neki köszönhet mindent.

Viki vallomása:

Viktória nagyon aggódik a lányáért, ugyanis Viki 158 cm, mindössze 38 kilót nyom. A lány fél évvel ezelőtt szült, mégis folyton halogatja az evést. Az aggódó anyuka most arra szeretné kérni lányát, hogy figyeljen oda magára, és ne csak a kisbabájával, magával is foglalkozzon.

Ismerd meg a három törpenövésű jóbarát kacifántos történetét!

Mária ikerfiai közül az egyik fiú, Dani törpenövésű. A terhesség legvégén derült ki, hogy bár mindkét magzat megbetegedett, csak az egyiküket érintette komolyan ez a betegség. A műsorban nemcsak Dani történetét ismerhettük meg, de Moncsiét és Szabiét is, akik egy párt alkotnak.

Krisztiánnak az minden vágya, hogy számíthasson a szüleire!

Krisztián azért jött a műsorba, hogy rendezze viszonyát a szüleivel. A fiú szülei egyáltalán nem foglalakoznak Krisztiánnal, jóformán azt sem tudják, hol él és mit csinál. Krisztián nem érti, miért nem törődnek vele a szülei, és az minden vágya, hogy újra legyen egy édesanyja, és egy édesapja, akikre mindig számíthat.

Veszélybe került a Barátok közt Julijának élete?

Öt éve már annak, hogy a híres sorozat Illés Júliája komoly bajba került. A Reflektor úgy döntött, körbejárja a fiatal nő karakterét, vagyis hogyan és milyen körülmények között érkezett a Mátyás király térre, illetve Juli szerelmi életét is átvizsgáltuk tüzetesen.

Kiss Ádám különleges fotót posztolt kisslányáról

Kiss Ádám egyértelműen rajong kislányáért, aki alig egy hónap múlva betölti első életévét. A büszke apuka nemrég egy tengerpartra vitte Olíviát, közös fotójuktól pedig szó szerint elolvadt a Facebook közösség.

 

Néhány dolog, amit biztosan nem tudtál Pierre-ről és Bencéről!

Hallhattuk már, hogyan énekli Vajda Pierre a Halott Pénz egyik legnagyobb slágerét, és láthattuk, ahogy Pierre és Bence egy képfelismerő verseny keretein belül mérik össze a tudásukat. A Hagyjál főzni! két nagyágyúja most valami egészen mást játszottak: amíg az egyikük állításokat olvasott fel, a másiknak el kellett döntenie, vajon igaz-e az állítás. Kiderült például, hogy Bence az oviban összeházasodott a szerelmével, Pierre pedig kezet fogott Fidel Castroval.

Nem vágyott népszerűségre

Egy ország ismerte meg, sokan akarnak fotózkodni a tiszacsegei kompon bajba jutott férfival. Ő az, akit végül egy helikopterrel mentettek ki a jég miatt elszabadult kompról. A történteket bemutató videó az internet slágere lett, de Jani - ahogy a felvételen szólítják - nem szereti a népszerűséget. A komp pénteken visszakerült a kikötőbe, de hetekig tartó felújításra lesz szükség.

Leírhatatlan érzelmek! – 25 év után újra találkozott apa és fia!

Szüsz János sajnos pontosan tudja, mennyire üres és szomorú a szív, ha apa és félig-meddig anya nélkül nő fel az ember. Egy olyan hősről beszélünk, aki „gyerekként megjárta a hadak útját” és mára már ő maga a családfő, ugyanis édesapa lett, három gyönyörű lurkó támasza és mindene…

Végre megszólalt a Barátok közt színésznője!

Hat éve már annak, hogy Gyebnár Csekka, a Barátok közt színésznője meghívást kapott a Fél Kettő című műsorba. A Mátyás király tér Gizije őszintén mesélt arról, hogy egyébként hivatásos grafológus is. Az is kiderült, Csekka mit gondol őszintén a barátságról, családról, hűségről.

Állatkerti mesék a 150 éves budapesti állatkertről

Budapest egyik nevezetessége ezen a héten ünnepelte 150. születésnapját. Rengeteg legendás történet fűződik a helyhez.  Elkóborolt, troli megállóban várakozó pingvinről, kiszabadult oroszlánról, vagy egy szakállas nőről, akinek a csodájára jártak annak idején.

8000 rész óta Barátok közt!

Megmutatjuk, hogyan készül az ország első számú sorozata! 1998. október 26-án indult hódító útjára a Barátok közt című napi sorozat az RTL Klub képernyőjén. Sok olyan fiatal néző van, akik akkor született, amikor a sorozat indult, ma pedig már el is ballagtak a középiskolából. Ahogy a nézőkkel, úgy a sorozat szereplőivel és az őket alakító színészekkel is rengeteg mindent történt.

Szerepcsere: Koós János ideiglenesen mesterséget váltott

Vajon miért kellett biztonsági embernek kiadnia magát egy repülőn, arab diplomaták mellett Koós Jánosnak? És miért sietett haza egy amerikai turnéról annyira, hogy még ezt is bevállalta? A 78 éves művész akkor sem pihen, ha épp nem fellépésre igyekszik, és állítja, ő tudja a fiatalság titkát! János még azt is elárulta nekünk, hogy ki az az ember, aki bármelyik pillanatban képes levenni őt a lábáról!

Barátok közt: Mi lesz a folytatás?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Reflektor magazin utánajárt, hogyan ért véget a híres sorozat, vagyis mi is történt a nyári szünet előtti utolsó epizódban. A szereplők maguk meséltek arról, ki, hogyan képzeli karakterének sorsát. Elindult az esélylatolgatás.

Mesél a Farm


szerző:
2016.05.29. 19:50
Mesél a Farm

A farmerek hátrahagyták a kényelmet, az összkomfortot, és beköltöztek a Farmra. Volt, aki feladta, aki később érkezett, aki szerelembe esett, aki mindenkivel összeveszett, és aki nem egyszer hősiesen párbajozott. Besze Laci farmmeséje az elmúlt bő két hónapról.

Megrázó részleteket mesélt édesanyjáról Cintia

A lány gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélt szüleiről, és arról, hogy hol van most az édesanyja...

Torgyán-emlékek törtek elő Magyar Györgyből és Kuncze Gáborból

Olyan történetekre derült fény, amelyeket talán el sem hiszünk, ha nem a saját fülünkkel hallunk. Kuncze Gábor és Magyar György személyes tapasztalataikat osztották meg asztaltársaságukkal és a közönséggel.

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Különös véget ért a Farm!


szerző:
2016.05.13. 19:55
Különös véget ért a Farm!

Egy Farm és hét farmer - ez Gábor saját történetének címe, amit fel is olvasott társainak esti meseként az emeleten. A szerzemény végén az is kiderült, hogy számára milyen lenne a játék tökéletes befejezése. A teljes videóért kattints IDE!

20 év múlva 20 millióval gazdagabban?

A farmerek egyesével mesélhettek saját jövőképükről, hogy hol tartanának majd két évtizeddel később, ha ők nyernék meg a sok-sok millió forintot. Több érdekes agyszüleményre is fény derült; az egyik Diáé volt, amiből egyértelműen megtudhattuk, hogy minden társán segítene nyereményéből.

Brigi lebukott - Nem tervez közös jövőt Gergővel?

Egy kedves feladatból csúnya bukás lett? A farmerekben már többször felmerült, hogy Brigi csak kihasználja Gergőt, míg tart a játék. Most pedig alá is támasztotta ezt az elméletet.

FÖLDES ESZTER:

Sokáig csak az volt a közös Földes Eszterben és Lovasi Andrásban, hogy mindkettőjükben volt némi távolságtartás a másikkal szemben. De, minél több időt töltöttek együtt, annál inkább dőltek le a falak köztük. Most mesélnek a megismerkedésük pillanatáról és a tavalyi év történéseiről.

Zavarba ejtő pillanatok a Válótársakban!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogat a végére is: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Meglepetésekkel zárul a Válótársak első évada

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogat a végére is: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Szérum - 8. rész (Finálé)


szerző:
2015.12.30. 23:30
Szérum - 8. rész (Finálé)

Angéla és Lauren tovább menekül a folyosókon. Era naplójából, kiesik egyik gyerekkori fotója.

Szérum - 7. rész


szerző:
2015.12.29. 23:30
Szérum - 7. rész

Pierrék tűzpárbajba keverednek Bikovékkal.

Szérum - 6. rész


szerző:
2015.12.28. 23:30
Szérum - 6. rész

A Nyomozó a virológiai laborban megvizsgáltatja a C betűs borítékot.

Szérum - 5. rész


szerző:
2015.12.25. 23:30
Szérum - 5. rész

Pierre azon töri a fejét, hogyan tudna meglépni a bizonyítékkal a labor zárt szobájából.

Szérum - 4. rész


szerző:
2015.12.24. 23:30
Szérum - 4. rész

Lauren egy rémisztően valóságos álomból ébred, melyben szobatársa megpróbálta megölni.

Szérum - 3. rész


szerző:
2015.12.23. 23:30
Szérum - 3. rész

Egy műtét során komplikációk lépnek fel, mert az altatóadagoló cseréje miatt mindenki elájult a szobában.

Szérum - 2. rész


szerző:
2015.12.22. 23:30
Szérum - 2. rész

A Szenátornő a kórház vegyi részlegén tart beszédet, amiből kiderül, hogy éppen itt készítik annak a kísérleti vakcinának az első adagját, amit az óriási Pharmaglobe Gyógyszergyár készül piacra dobni.

Szérum - 1. rész


szerző:
2015.12.21. 23:30
Szérum - 1. rész

Angéla, aki évek óta menekül egy orosz maffiacsalád elől édesanyjával, végül kórházi ápolóként helyezkedik el. Édesanyja folyamatosan romló egészségügyi állapotát állandó gyógyszerlopással kísérli meg javítani.

18 év után szeretné újra látni a lányát

18 év távlatából is minden kristálytiszta, Ivett pontosan emlékszik a szülés körülményeire. Hogy 19 órán keresztül vajúdott, és a családjából senki nem volt mellette. És arra is, hogy a babát elvitték azonnal, soha nem foghatta a karjában. Mert bármennyire is szerette volna megtartani, le kellett mondania róla. Virágh Orsolya riportja.

Bátor harcosok: gyerekek, akik keményen küzdenek

Egy daganat, vagy a cukorbetegség felismerése egy pillanat alatt írja át egy család életét. Aztán az ijedtséget felváltja az azonnali cselekvés, és a harc, amely akár évekig is elhúzódhat. Közben pedig meg kell küzdeni a külvilággal is, hiszen sokan elfordulnak csak azért, mert nem tudják, mivel jár gyermekük súlyos betegsége.

Szoktuk mondani, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, meg, hogy mindenki annyi terhet kap, amennyit elbír. Kíváncsiak voltunk, hogy Péterfy-Novák Éva mit gondol erről. Éva két éve kezdte el kiírni magából a vele történteket. Blogját nagyon gyorsan százezrek kezdték követni, erre pedig az egyik legnagyobb hazai kiadó is felfigyelt.

Szeretne többet tudni a nálunk élő külföldiekről? Kölcsönözze ki őket!

Vajon hogyan tud beilleszkedni közénk egy afganisztáni menekült, otthonra találhat-e Budapesten egy szíriai, aki hazájában elveszítette otthonát, vagy egy olyan külföldi diák, aki tanulmányai közben rájött arra, hogy köztünk, magyarok között akar élni. Mi lenne, ha ezeket az embereket egyszer kikölcsönözhetnénk egy órára? Akárcsak egy könyvet a könyvtárból? Újvári Mihály riportja.

Élőkönyv: Kölcsönözzön mesélőket!

Vajon hogyan tud beilleszkedni közénk egy afganisztáni menekült, otthonra találhat-e Budapesten egy szíriai, aki hazájában elveszítette otthonát, vagy egy olyan külföldi diák, aki tanulmányai közben rájött arra, hogy köztünk, magyarok között akar élni. Mi lenne, ha ezeket az embereket egyszer kikölcsönözhetnénk egy órára? Akárcsak egy könyvet a könyvtárból? Újvári Mihály riportja.

Adam Sandler Chris Farleyről mesélt a Conan show-ban

Adam Sandler meglátogatta Conan O'Brian-t a műsorában, és egy vicces történetet mesélt Chris Farley-ről és a hatalmas étvágyáról.

Emily Deschanel terhessége kapóra jött a sorozat készítőinek

A Dr. Csont színésznője második gyermekével várandós, így valószínűleg Booth és Brennan családja is plusz egy fővel bővül.

A Fókusz riportereit nem állítja meg a távolság!

12 riporter, 45 ország, egzotikus vagy megrázó helyszíneken sokszor hihetetlen történetek hírességekkel vagy mindennapi hősökkel, magyarokkal vagy külföldiekkel. Így lehetne összefoglalni a Fókusz 2014-es külföldi forgatásait. Lássuk, hol is jártunk.

Tanítsunk mesével!


szerző:
2014.12.10. 09:05

Tanítsunk mesével!


szerző:
2014.12.10. 09:05
Tanítsunk mesével!

Piroska és a farkas, A három kismalac, A rendíthetetlen ólomkatona. Ahogy a legtöbb mese, ezek is valamilyen tanulsággal zárulnak, éppen azért, hogy a gyerekek, akiknek mesélik ezeket a történeteket, maguk is megértsék, miért nem kifizetődő ártani a másiknak, vagy éppen miért van erkölcsi értéke, ha valaki kiáll amellett, amiben hisz. Ezek a mesék a bizonyítékai, hogy igenis lehet mesével tanulni és tanítani.

Az utóbbi idők egyik legszívszorítóbb története

Tamást már gyerekként magára hagyták a szülei. Egy omladozó házba zárták, éheztették, a fiút végül a rendőrség szabadította ki. Hat évesen kellett megtanulnia beszélni, de túlélt minden megrázkódtatást!

Kerti tóba fulladt a kétéves kisfiú

Újraélesztették, de hiába. Kerti tóba fulladt egy két éves kisfiú vasárnap délben Szászváron. A gyermeket a mentők kiérkezéséig a család próbálta újraéleszteni.
 

Megrázó történetek és a valóság igazi részletei

Egy fantasztikus élmény, ami mindenki számára örökre emlékezetes, pedig ez csak egy a sok közül. Beteg gyerekek, orvosok, önkéntesek mind-mind csodákat emlegetnek, pedig tudják, hogy amit átélnek, maga a valóság.

Portré 14-04-13


szerző:
2014.04.14. 00:30
Portré 14-04-13

Portré: Kedves kis történetek Szabó Lőrinc nyomán, egy mély nyomot hagyott versélmény, egy komoly üzletember, egy kiváló színész. Németh Kristóf vasárnap éjjel a Portréban.

Fókusz 14-01-29


szerző:
2014.01.29. 19:55
Fókusz 14-01-29

Fókusz: A szakadék szélén - Akik kikészültek és akik fel is adták! A ValóVilág történetének legnagyobb kiborulásai VV Lacitól Gyúrós Józsiig! Mutasd a bikinid! - Az új önfotó- őrület akár anorexiához is vezethet! De mi lesz a pózoló vadállatokkal? Zúzós kismama - 60 koncertet ugrált végig babával a hasában. Pásztor Anna azóta csecsemővel nyomja a Rock and Rollt.

Egy összetört apa története


szerző:
2013.09.21. 20:00
Egy összetört apa története

Béla három éve látta utoljára a fiát. Ma is elcsukló hangon olvassa a levelet, amelyből megtudta, hogy a gyerek külföldön kezd új életet az anyukájával. A férfi azóta még telefonon sem tudott kapcsolatba lépni velük.

Forró nyomon 13-05-01


szerző:
2013.05.01. 21:30
Forró nyomon 13-05-01

Forró nyomon: Kiskapuk és Mikulás csomagok, pótdíjak és dühös sofőrök. Aztán bemutatjuk egy létavértesi kislány, Leila borzalmas történetét, végül egy börtönben ülő uzsorás megragadta az alkalmat, és általunk üzent adósainak.

Fókusz 12-12-11


szerző:
2012.12.11. 20:55
Fókusz 12-12-11

Fókusz: Váltania kellett! - Hazakísértük Szabó Dávidot, aki rácsodálkozott a világra és a téli gumikra is jutott ideje. Hátborzongató történet - Megszólal annak az asszonynak a lánya, akit a közelmúltban az élettársa késelt meg Máltán. Legnépszerűbbek - Csobot Adélra, VV Verára és a Gangnam style-ra kerestek rá a legtöbbször a magyar netezők.

Fókusz Plusz 12-12-01


szerző:
2012.12.01. 19:30
Fókusz Plusz 12-12-01

Fókusz Plusz: Utcáról a dobógóra - Semmijük sincs, csak a tehetségük. Roma fiatalok, akik nehéz sorból jönnek, és sportkarrierről álmodnak. Nem adják fel - Cigánysorból a válogatottba. Kik és hogyan segítenek a roma tehetségeknek, hogy élsportolók legyenek? Megható történetek a grundról.

Fókusz 2012-11-30


szerző:
2012.11.30. 20:55
Fókusz 2012-11-30

Fókusz: Az életükért énekeltek - Kik azok, akik az X-Faktor történetében a legtöbbször párbajoztak? És ki az az egy, aki soha?? DJ-k a csúcson - Megválasztották az év legjobb lemezlovasait. A fiatalok kedvencei évek óta ugyanazok! Halálos kór - Egyre több magyar huszonéves lesz HIV fertőzött! Sokan éveken keresztül nem is tudnak róla, egymásnak adják tovább!

Fókusz 12-10-25


szerző:
2012.10.25. 20:50
Fókusz 12-10-25

Fókusz: Vallomás - 9 éves volt, amikor elvesztette az édesapját. Az X-Faktor döntőse, Csobot Adél felidézi a fájó emlékeket. Nehéz döntés - Sokáig gondolkozott, végül igent mondott a mellnagyobbításra Tóth Gabi. Az énekesnő elmeséli, miért határozott így. Tündérmese - Michael Fletley fedezte fel őket, a világ egyik leghíresebb showjában szerepelnek. Két magyar táncos szerelmi története.

BK: A visszaszámlálás a végéhez ér

A Mátyás Király tér lakói évi szabadságukat töltötték az elmúlt 2 hónapban és a nézőket idén is kételyek között hagyták. Az elmúlt hetekben szellemes és izgalmas kisfilmeket mutattak be, a szereplőkkel. Sokakat foglalkoztatott, vajon ezek a jövő történéseit mutatják?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való