KERESÉS search-close

takarítás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "takarítás"

PSZ: Nincs elég takarító

Sok helyen nincs elég takarító és kétséges, hogy lesz-e fedezet a tisztítószerek beszerzésére a Pedagógusok Szakszervezete szerint. Bár a tanévkezdési protokollban az áll, a fertőtlenítő takarítást az Operatív Törzs biztosítja a tanévnyitó előtt, az évközbeni takarítást már a fenntartónak kell állnia. Az alelnök szerint azonban sok helyen a wc papír beszerzése is nehezen megy néha, most pedig nagy mennyiségű fertőtlenítőszerről van szó.

Hetven pontos szabály az iskoláknak

Másfél méteres távolság a tantermekben, fertőtlenítő takarítás és minél több szabadtéri testnevelésóra. Csak néhány a 70 pontból, amelyet be kell majd tartani az iskolákban. A protokollt hétfő éjjel küldték ki az igazgatóknak. Az általunk kérdezett intézményvezető szerint a takarítást még meg tudják oldani, de annyi termük nincs, hogy a gyerekek között tartsák a távolságot.

Ki van a maszk mögött? Íme a Dínó teljes produkciója!

Neked is ismerős a Dínó hangja? Kitalálod, hogy ki van a jelmezben?

Gabi rájött, hogyan lehet buli a takarítás!

A hátad közepére sem kívánod a takarítást? Gabi bebizonyította, hogy a házimunka lehet buli is!

Drónnal fertőtlenítenek az FKF telephelyén

Szokatlan felvételek felülről a szinte elnéptelenedett Budapestről. A drónokat most egészen új területen is alkalmazzák a koronavírus-járvány óta. Például ezekkel sokkal könnyebben lehet nagy területeket fertőtleníteni. A koronavírus légi ártalmatlanítása pedig Budapesten is elkezdődött.

A csajok szexizése után Lali mosta le „szerelmét”

A Love Story műsorvezetője nem tétlenkedett sokat, és gyorsan patyolattisztára takarította az autót. 

Mit tegyek? A barátnőm utálja a házimunkát

Alexet teljesen kiborítja lakótársa lustasága, aki egyáltalán nem veszi ki a részét a takarításból. A fiú most egy tervet eszelt ki a megoldásra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex titkos videófelvétellel buktatta le barátnőjét

A tanácstalan fiúnak bizonyítéka is van lakótársa lustaságára. Íme! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mindenük megvolt Magyarországon, a család mégis a nehezebb utat választotta

Bernadett és Balázs jómódban éltek Orosházán, mégis úgy döntöttek, hogy Ausztriában kezdenek új életet. Számításaik bejöttek, ma már saját házuk van egy osztrák kisvárosban.

Utas takarított a pályaudvaron

Egy utas takarította fel a buszpályaudvarra vezető lépcsőt Kőbánya-Kispesten, mert már nem bírta elviselni a látványt – írta meg a Bors. Az RTL Híradónak azt mondta, hetekig állt ott a szemét, de senki sem söpörte fel. Végül, egy eldobott üveg miatt majdnem leesett a lépcsősoron, ekkor döntött úgy, hogy seprűt ragad. A BKV állítja, ők folyamatosan takarítanak. A társaság szerint a területen inkább rendészeti problémák miatt sok a szemét.

A well office-oké a jövő? Egészségesebb és jobb munkakörnyezet a Healthy Cleaninggel!

Seres Szilárd, a Telekom Tettrekész díjának nyertese és a K&H Cápák között különdíjának jelöltje etikus hackerből lett terület és levegő tisztító specialista. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Ki nem találnád, milyen vállalkozással állt az etikus hekker a Cápák elé!

180 fokos fordulatott vett Szilárd élete, amikor etikus hekkerből vállalkozó lett. Vajon van oka félni az ügyfeleinek? Kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

Miért passzolják le a férfiak a takarítást?

Bár állítólag nincs egyértelmű összefüggés a takarítási szokások és a kapcsolaton belüli hierarchia között, azért elgondolkodtató, hogy a legtöbb párnál a nő takarít, és a férfi a domináns. Az otthoni munkamegosztásról kérdeztük Kefíréket, Sánta Laciékat és Kabát Petiéket.

Mini hókotró a tiszta járdáért

Miniatűr hókotró takarítja a járdát Csehországban. Teljesen olyan, mint az eredeti, csak annak egy ötöde.

 

Benkő Dániel és Kelemen Anna ádáz küzdelme a poratkák ellen

Hogyan szabadulhatunk meg az allergiát okozó házi poratkától? Benkő Dániel tisztaságmániás lett, Kelemen Anna is ádáz küzdelemmel takarít. A „bűnös” a házi poratka, egy szabad szemmel nem látható, a pókok családjába tartozó élőlény, aminek az ürülékére rengetegen allergiások ma Magyarországon. A parlagfű mellett ez a másik vezető allergén.

Kőkemény ébresztőt kaptak a villalakók!

Január első napján már a személyi edző ébresztette a villalakókat, mondván:  "Aki éjjel legény, az nappal is legyen legény!" Sőt, egyből bele is csapott a lecsóba!

 

Greg nem mindennapi ajándékot készített az egyik társának!

Greg úgy gondolta, hogy meglepi azt a villalakót, aki a legtöbbet dolgozott az ő villamestersége alatt. Vajon Reninek sikerül kikönyörögnie a serleget? Kiderül az esti összefoglalóból!

Kitört a háború a Villában!

Bár egy kis ártatlan csínynek indult a dolog, gyorsan a feje tetejére állt minden...

Elkezdődött a nagy Csendes-óceáni szemétsziget eltakarítása

Ma indul útjára a csendes-óceáni nagytakarítás. Egy holland fiatal ötletén alapuló, különleges fejlesztésű hajóval próbálják összeszedni a műanyaghulladékot az óceán felszínéről. Ez egy 600 méter hosszú, görbült csövet és három méter mély szűrőt húz maga után.

Ami az adásból kimaradt: Dóri cuki meglepetéssel készült Tominak

Ezt garantáltan nem láttad az adásban! Mire Tomi felért a szobába, Dóri rendet rakott és egy kedves üzenetet hagyott a párjának.

Melyik a villa legrendetlenebb párosa?

Kiderült, hogy mit gondolnak a párok egymásról! Vajon kit tartanak a legrendetlenebbnek a villában?

Ami az adásból kimaradt: „Hogyan tudnám rávenni Tomit, hogy kicsit háziasabb legyen?”

Dóri arra kérte Tomit, hogy vágja fel neki a dinnyét, a műsorvezető srác azonban még egy pár percet ejtőzött a kanapén. Dóri azonban nem tudott tovább várni, ezért megkérte Fecsót, hogy segítsen neki.

Kelemen Anna: így csábítsd el a párod takarítás közben!

Kelemen Annát kitiltották egy irodalmi rendezvényről. A híresztelések szerint nem a viselkedését sérelmezték a szervezők, pusztán az Anna-jelenséggel volt problémájuk. Váratlanul leptük meg az otthonában a szőkeséget, aki amellett, hogy az incidensről is mesélt nekünk, még azt is megmutatta, hogyan csábíthatjuk el szerelmünket takarítás közben.

Ki mozog otthonosabban a háztartásban?

Bódi Margó, Csonka Bandi, Magyar Attila és Szerednyey Béla közösen mentek neki a háztartási kvízünknek - íme az eredmény!

Háztartási gyorstalpaló Konyhafőnök módra!

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje nem csak magánéletéről és terveiről mesélt nekünk, hanem háztartási tudását is teszteltük!

Hajas László vs. Steiner Kristóf!

Hajas László és Steiner Kristóf összecsapott - ki tud többet a háztartási teendőkről? Most kiderül!

Hogyan házimunkáznak a sztárok?


szerző:
2018.04.25. 08:40
Hogyan házimunkáznak a sztárok?

Egy kutatás szerint a háztartási feladatok közül a mosogatáson vitatkoznak legtöbbet a párok. Ez jelentősen befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát, hogy a férj és a feleség miként osztja meg egymás között a házimunkát. Mi a helyzet Tücsiéknél és Cooky-éknál?

Teszteltük Pribelszki Norbi háztartási ismereteit!

Hogy boldogul a háztartással, hogy él túl pasiként egyedül a Barátok közt színésze, Pribelszki Norbi, akihez nemrég egy kiskutyus költözött? Most kiderül!

Laura kivívta új munkatársai tiszteletét

Miután Laurát kikosarazta egy modellügynökség, elvállalt egy takarítónői munkát. Azt azonban nem tudta, hogy pont annál az ügynökségnél kellene takarítania, ahol elutasították őt. A kolléganői hűvösen fogadták, a takarítás pedig keményebb meló volt, mint ahogy gondolta volna, ám amikor Laura kiosztott egy arrogáns táncosnőt, kivívta a kolléganői tiszteletét.

Kevin, a pucér takarító


szerző:
2018.02.27. 18:00
Kevin, a pucér takarító

Kevin nagy vallomásra készül, hiszen nemrégen megcsalta barátnőjét, Emőkét. A fiú lelkiismerete a mai napig furdalja őt, így még azt is bevállalná, hogy otthon teljesen meztelenül takarít Emőkének. Vajon ez elég a megbocsátáshoz?

Takarítanak, cserélik a lepedőt

Folyamatos és szakszerű a takarítás - így reagált a 18. kerületi szociális központ azokra a fotókra, melyeket vasárnap mutatott be az RTL Híradó. A penészes matracokról és a piszkos falakról az intézményben lévő egyik beteg hozzátartozója készített képeket még egy évvel ezelőtt. Azt is közölték, új ágyakat is beszereztek, és még idén festést és ablakcserét is terveznek.

Jeges járdákon csúszkál a fél ország!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon beszámolt a Fókusz arról, hogy 10 napja nem esett szinte sehol semmilyen csapadék az országban, a járdák az ország több részén viszont még mindig olyanok voltak, mintha jégpályák lennének. De vajon ki volt a felelős azért, hogy nem voltak letakarítva az utak?

Hetek óta tanárok és diákok kénytelenek takarítani

Az egyik ferencvárosi iskolában a takarítók mind egy szálig felmondtak – írta az Index. A Klebersberg Központ azt közölte, hogy senkit sem utasítottak takarításra, és már kiküldtek egy takarítócéget az iskolába. Egy másik, budaörsi iskola igazgatója azt mondta az RTL Híradónak, azért fordulhat elő ilyen helyzet, mert az alacsony a fizetések miatt gyakoriak a felmondások.

Házon kívül 2017-11-22


szerző:
2017.11.23. 00:20
Látogató alig van már, szemét viszont maradt a temetőkben

A temetőgondnokságok pedig hiába takarítják a sírhelyek környékét és az utakat, a sírköveket a hozzátartozóknak kell rendben tartaniuk. Sokan mentek pénteken azért, hogy lepakolják az elhasznált mécseseket a sírkövekről, volt, aki azt mondta, azért, mert innentől már az is szemétnek számít.

Gábor feldobná a szexuális életét

Gábornak elege lett szerelme, Katalin takarításmániájából, amivel a nő már az őrületbe kergeti. Kati mindennap kisuvickolja az egész házat, ráadásul naponta új ágyneműt húz fel. Különös szokása miatt mindezt egy esőkabátban teszi, viszont Gábornak semmi gondja nem lenne vele, ha Katit pikáns ruhában láthatná takarítani…

Az összeköltözés végleg megölte a barátságot?

Marcsi és Hajni több éve elválaszthatatlan barátnők, és egy ideje már közös albérletet is bérelnek. Marcsinál viszont kezd betelni a pohár, ugyanis nem tudja már elviselni Hajni viselkedését. Állítása szerint barátnője szó nélkül hozzányúl a dolgaihoz, ráadásul a takarításban sem veszi ki a részét, így minden házimunka Marcsira marad. Sőt, Hajni a minap még a tölteléket is kiette a töltött paprikából. Ez volt az utolsó csepp a pohárban…

Elképesztő vonat-vécé


szerző:
2017.10.02. 12:45
Elképesztő vonat-vécé

Újabb gusztustalan vonat-vécéről kaptunk nézői felvételeket. Ezúttal az Esztergomból Budapest nyugati pályaudvarig közlekedő gyorsított vonat mellékhelyiségeit találta az egyik utas katasztrofális állapotban. Korábban már beszámoltunk arról, mikor egy csoport figyelemfelkeltő vonattisztítási akciót szervezett.

Kocsmaadó: kevesebb a bevétel

Több százmilliós bevételt terveztek, de ennek csak a töredéke folyt be a fővárosi bulinegyed kocsmáira kivetett adóból - írta meg a 24.hu. Tavaly például 11 milliót szedett be az önkormányzat a szórakozóhelyektől. A cél az volt, hogy ebből a pénzből fizessék a belváros takarítását. Az ott élők szerint most kiderült, nem az adó jelenti a megoldást. Az önkormányzat új rendeleten dolgozik.

Takarítás helyett forgalomkorlátozás és táblázás

39 napja égett ki egy román kamion az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, a rakománya viszont még mindig beteríti a leállósávot. A közútkezelő már kijavította a megégett autópályát, de a szemetet nem szállítja el. Azt állítják, ez a kamionos feladata. Az autópályának ezen a részén azóta is sávszűkítés és sebességkorlátozás van. A Híradónk által megkérdezett oktató szerint minden ilyen forgalomkorlátozás veszélyes.

Damon Wayans Jr. kényszerbetegséggel küzd

A Halálos fegyver sztárjának fia egészen furcsa dolgot csinál a hotelszobák zárt ajtaja mögött...

Kareszék cselédnek állnak, hogy a hajón maradhassanak

Minden úgy történik, ahogy attól Milán tartott, és a fiúk lebuknak. Úgy tűnik, hogy Milán és Karesz repül a hajóról, de végül az utolsó pillanatban sikerül megegyezniük a táncos lányokkal, és maradhatnak.

VIHAR - és ami utána jön...


szerző:
2017.06.29. 16:42
VIHAR - és ami utána jön...

Kollégánk, Balogh Zoltán Sellyén forgatott, mikor a vihar kitört, és utána is, amikor eltakarították a helyiek a pusztítását.

Miért jelent örök problémát a takarítás?

Egy friss felmérés szerint a rendrakásban, takarításban férfiak és nők egyaránt gyűlölik az ablakpucolást, de a vasalás és mosogatás is mumus. Magyarországon úgy tűnik még mindig szégyen takarító segítségét kérni, pedig minden háztartásban be tud állni a legrendetlenebb állapot.  
 

Fókusz 2017-03-22


szerző:
2017.03.22. 19:00
PELLER ANNA ÉS MIKIKE:

A Peller család megosztja a házi munkát: Anna rendmániájának köszönhetően semmi sem marad láb alatt, Mikike pedig szakács tudását is beveti, ha kell. Peller Anna édesanyja pedig a mosást vállalja magára. Azonban náluk is megvan az utált feladat, ami nem más, mint az ablakok tisztán tartása, így erre csak három évente egyszer kerít sort a család.

Már a hordalékot takarítják

Hatalmas jégtáblák a parton, összezúzott csónakok és szemét – ezt hagyta maga után az elvonuló jeges ár a Tiszán. Szegedre érve lelassult a sodrás, a jeges ár mostanra Szerbiába ért. Így most már következhet az ártér takarítása és a károk felmérése.

Kellene, de nem takarítják le

Aki nem takarítja háza előtt a járdát, megbüntethetik - így országszerte rengetegen törték ma a jeget. A közterületeken viszont sok helyen jégpályára hasonlítottak a gyalogutak. Kameránk előtt egy kisgyerek is hasraesett egy trolimegállónál. A közterület-fenntartónál azt mondják, folyamatosan takarítják a havat és jeget, és ugyanezt mondják a BKV-nál is, hozzátéve: lehetnek még jeges területek.

Hogyan élik túl a férfiak a veszélyes takarítás idényeket? (Csenki Attila)

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Veszélyes, amikor egy nő takarítani kezd, főleg egy férfi szemszögéből. De mi a legjobb stratégia, hogy dolgozni se kelljen és az asszony is békén hagyjon minket? Csenki kimondta a kulcsszót: áltevékenységek!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Soma be akarja törni Krisztiánt

Miután Soma lett a villamester, kiosztotta a feladatokat, Krisztián azonban továbbra is azon az állásponton volt, hogy ő elvből nem takarít. Vajon Somának sikerül takarításra bírnia?

Teljesült Zseraldin álma!

A nézők Zserit választották villamesternek. A lány nem is lehetett volna boldogabb, és azonnal hozzálátott a szabályok lefektetéséhez, ami Micinek nem nyerte el a tetszését.

Bécy:

Bécy nem vet meg semmilyen eszközt, hogy visszaszerezze a klubjait, és rábizonyítsa Letturára, hogy félrelép.Tamás döbbenetére Bécy még Lettura előtt is képes a földön csúszni, hogy szerezzen magának egy állást a klubban.

Krisztián megmentette társait

A Villa keményfiúja feladta elveit, és eleget tett Zsolti utasításának, hogy megvédje sorstársait. De így legalább valami kiderült róla!

Akinek nem tetszik, dobja a jelet!

Ételpazarlás, kajadobálás, takarítás, lustálkodás - mit lesz mindebből? Naná, hogy balhé! A balhé résztvevői pedig mit szeretnek a legjobban hangoztatni? Hát persze, hogy a jelrakást, meg a párbajozást. Tivy azonban villamesterként szankciókat vezetett be.

Zseraldin nekiment Dinának

Habár Vivien értékelése volt porondon, Zseraldin inkább Dina viselkedését jellemezte, amit természetesen senki sem engedett el a füle mellett...

Tivy őrjöngve takarította ki a Villát

Tivy és Soma úgy érzik, hogy a többiek szerint csak Magdi anyusnak érkeztek a Villába. A két srác felháborodva kezdett bele a takarításba, miután a villamester erre felszólította őket, és természetesen nem rejtették véka alá véleményüket.

Tivy miatt sírva fakadt Vivien

"Utálom a Tivyt!" - tört ki Vivienből, miközben könnyeit morzsolgatta. A lány kihúzta a gyufát a szókimondó srácnál, aki ezért éles kritikával illette a buliőrült villalakót.

Evelin rájön, hogy Kristóf valójában rendes srác

Amikor Kristóf egyik haverja túl közel kerül Evelinhez és meg is fogdossa, mindenki nagy meglepetésére Kristóf az, aki megmenti: kidobja a haverjait, és még a koszt is eltakarítja maguk után.

Vivi Cintiát is lesmárolná, ha ő jönne vissza a Párbajról

Hiába a madárcsicsergés és az üdítő tavaszi szellő, a farmereknek másfajta élményekkel kellett megküzdeniük: a pottyantós vécé ugyanis nem tisztítja meg önmagát. Miközben mindenki az illatok, a látvány és a munka hármasától szenvedett, arra azért kerítettek időt, hogy megbeszéljék az elkövetkező Párbaj lehetőségeit.

Bence táncba vitte a takarítónőt

Marika épp a konyhát takarította, amikor Bence felajánlotta neki, hogy segít felszámolni a kaotikus állapotot. Köztudott tény, hogy jobban megy a munka, ha szól a zene, így Bence gondoskodott erről is, és megtáncoltatta a takarítónőt.

Kellemetlen fertőzés veszélyezteti a farmlakókat?

András gazda óva intette a farmereket, hogy megelőzze a bajt. Minél hamarabb ki kell takarítaniuk illemhelyiségüket, hogy elkerüljék a fertőzést, amit könnyedén elkaphatnak, ha nem fogadnak szót Szilveszter barátjának.

Heni és Attila egymásnak estek a konyhában

Attila teljes mértékben kihasználja a Heti Gazda címet, és mindenkit ott kap el, ahol csak ér. Henit például a konyhában ordította le, miután nem volt megelégedve a séf teljesítményével. Ehhez persze Heninek is volt pár szava.

A beosztás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A beosztás

Gizi meglepetés beosztása, azaz segítsége óriási örömmel tölti el Tóbiást.

Influenza: többször takarítanak a buszokon

Tombol az influenzajárvány. A buszokon, a vonatokon a szokásosnál többet takarítanak. Speciális fertőtlenítőszert használnak, hogy megfékezzék a vírus terjedését. Az ÁNTSZ a megbetegedés elkerülése érdekében azt javasolja, hogy lehetőleg mindenki zsebkendőbe tüsszentsen és gyakran mosson szappannal kezet. A MÁV szóvivője Híradónknak azt mondta, jó, ha mindenki visz magával az útra alkoholos kézfertőtlenítőt, mert a kézmosót és a papírtörlőt gyakran kilopják a mellékhelységekből.
 

Mindjárt itt a tavasz! Ha kövérnek érzi magát, takarítson!

Egy új tanulmány kiszámította, hogy egy hétre való házimunka közel 2000 kalóriától szabadítja meg az embert. Egy órányi mosogatás eléget kb. 78 kalóriát, ugyanannyit, mint 100 felülés.

Hóeltakarítási tippek zimankó idejére

Míg ki sem pihentük a legutóbbit hózuhatagot és jegesedést, a meterológusok szerint rövidesen újra hadat üzen Tél tábornok kis hazánk ellen. Így érdemes kisebb-nagyobb trükkökkel felkészülni a lefagyott járdák és behavazott autók ellen.

Az újévvel az első igazi havazás is megérkezett hazánkba

Kitartóan esik Budapesten és a Dunántúl területén is. Egy mediterrán ciklon hozta felénk a hótömeget, ami kedd délutánig kitarthat majd.

Rengeteg szemét maradt a bulizók után

Széttört üvegek, tűzijátékdarabok, eldobált szerpentin és műanyag poharak - sok helyen ez maradt az utcákon a szilveszteri bulik után. A fővárosban már hajnalban elkezdték a nagytakarítást. A vidéki szabadtéri koncertek helyszínein is korán bezsákolták a szétdobált szemetet.

Mi a férfi dolga a karácsonyi készülődés során?

Fafaragás, halászléfőzés, takarítás, rendrakás, díszítés. Sok-sok feladat, amit a karácsonyi készülődés során el kell végezni a családban. Na de kinek? Vajon vannak-e tipikusan férfias és nőies feladatok? Hogyan osztják meg a munkálatokat sztárjaink otthon? Dombovári Vanda, Kautzky Armand és Puskás Peti foglalt állást a kérdésben!

Barbi véletlenül kidobja Rockyt

Barbi takarítás közben észreveszi, hogy Rocky bebújik a szemeteszsákba, nem sokkal később el is tűnik.

25 millióért takarítják a havat

Huszonöt millió forintért takaríthatja a havat egy reklámcég az Emberi Erőforrások Minisztériumának roma szakképzéssel foglalkozó háttérintézményénél. A pénzért három udvart kell hómentesíteni, összesen egy focipályányi területen. A reklámcég szerint az ár két szezonra vonatkozik, és benne van a hóeltakarító szakemberek szállásköltsége is.

Eldugult wc-k és kosz a vonatokon

Borzalmas állapotokról számolnak be a pályaudvarokon segítő önkéntesek a menekülteket szállító vonatokon. Közben a tisztiorvosi szolgálat közölte, eddig idén nagyjából 1300 menekültet vizsgáltak, közöttük 33 szifiliszes, 11 HIV-pozitív, 72 Hepatitis B és 18 Hepatitis C vírussal fertőzött beteget találtak.

Bajban vannak a menekülthullám miatt

Bajban vannak a menekülthullám által leginkább érintett települések, Zákány és Hegyeshalom, mert jelentősen emelkedtek a kiadásaik, és a váratlan költségek felborították az önkormányzatok költségvetését. Elsősorban fejlesztésekre szánt pénzeket csoportosítanak át, hogy fizetni tudják a menekültek után takarító embereket, de a rengeteg szemeteszsák és gumikesztyű sem szerepelt a tervezett kiadások között.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

Megnéztük, hogyan pucolják ki Budapest bulinegyedét

Végigjártuk a bulinegyedet, sokadszorra, ám most egy olyan időpontban, amikor csak kevesen látják és azok sem túl élesen. Hajnalban takarítják ugyanis a várost. 2:45-től 9 óráig kerestük a kukákat, locsolókat, seprűket, szemetes zsákokat és figyeltük kik és honnan viszik, vagy éppen nem viszik el a szemetet.

Kis gép, nagytakarítás - gőzgokart

Mindenki egzotikus autócsodák bemutatásához szokott műsorunkban, azonban most következzen egy kis masina, ami nagyobb testvérei karbantartását szolgálja.

Dupla pénzért vállalták a takarítást

Egy volt fideszes önkormányzati képviselő érdekeltségébe tartozó cég nyerte a szekszárdi önkormányzati épületekre kiírt közbeszerzést. A vállalatot most az egykori képviselő testvére vezeti. A cég csaknem dupla annyiért takarítja az intézményeket idén, mint tavaly. Az önkormányzat szerint ezzel nincs baj, mert hosszabb időre és nagyobb területre szerződtek. Az LMP-s Hadházy Ákos szerint, egyáltalán nem kellene volt képviselők cégével szerződni.

Ketten meghaltak a borospincében

Két férfi is életét vesztette, amikor egy régi, ötven köbméteres borostartályt akartak kitakarítani egy Pécs közeli pincénél. Úgy tudjuk a tartály alján összegyűlt borseprőt próbálták kilapátolni. A szűk nyíláson mászott be először egyikük, majd hamar összeesett. Azonnal bemászott egyik barátja, hgy segítsen rajta, de ő is eszméletét vesztette. Harmadik társuk csak azért nem ment utánuk, mert nem fért be a nyíláson, ő hívta a mentőket, akik viszont már egyik bentrekedten se tudtak segíteni.

Hogyan álljunk neki a tavaszi nagytakarításnak?

Egy rutinos háziasszonynak már nem okoz gondot a tavaszi nagytakarítás, ám egy kezdőnek bizony nem árt néhány jó tanács és egy jó rendszer.

Nagytakarítás ízületkímélő módon

Nyakunkon az év vége, és bizony az ünnepekre mindenki szeretné puccba vágni otthonát. A házimunka nem csupán fárasztó, de mint az élsport, minden egyes porcikánkat megmozgatja. Hogyan tehetjük könnyebbé a munkát, hogy közben egészségünket is szolgáljuk?

ValóVilág 6 14-04-12

ValóVilág 6: Ahogy közeledik a párbaj, Krisztián egyre feszültebb, egyre inkább azt érzi, hogy nem bírja a rá nehezedő nyomást, és hogy senki nem érti meg őt a Villában.

X-házirend: a pakolás királyai és legnagyobb ellenségei

A színpadon egytől egyig otthonosan mozognak és elképesztően énekelnek. De mi a helyzet a Corvin sétányon? Ott vajon ki az úr és ki a legrendetlenebb? Hogyan oszlanak meg a házimunkák? Kiderül, vannak-e vérre menő viták az X-Faktoros rezidenciákon.

Koncert utáni nagytakarítás a Szigeten

Riportereink voltak az idei Sziget egyik legelső, és legutolsó lakói is egyben. Durván két héttel ezelőtt még azt mutattuk meg, hogyan épül fel a világraszóló fesztivál helyszíne, most pedig már a buli utáni nagytakarítást értük tetten.

Nagytakarítás miatt lezárják a Váralagutat

Hétfőtől négy éjszakán át mossák a budai Váralagút csempeburkolatát, ezért lezárják a közúti forgalom elől.

Fókusz 11-08-25


szerző:
2011.08.25. 20:30
Fókusz 11-08-25

Fókusz: Baci-riadó - Csonka Pici betegesen fél a rá leselkedő veszélyektől, Benkő Dániel viszont keményen állja a sarat. Horrortanya - Mindenki elköltözött a gyilkosságok helyszínéről, találtunk egy családot, akik maradtak, de félnek. Hova tűnt Kadhafi? - Szökésben a világ egyik legveszélyesebb diktátora. De ki előzi meg a sorban?

Csillogó-villogó állomások, közmunkából

Lesz kéztörlő és WC papír is a balatoni vasútállomásokon - ezt ígéri a MÁV.

Amikor a vendég nem az ajtón kopogtat

Az idős férfi ablakpucolás közben zuhant ki a tizedik emeleti lakásából, de szerencsésen megakadt a nyolcadikon.

Megtisztult az '56-os emlékmű

Az RTL Híradó kedden mutatta be, hogy a hivatalos emlékművet ellepte a piszok.

Takarítanak az árvíz után Ausztráliában

Mintegy 30 ezer házat érint az elmúlt évek legpusztítóbb áradása.

Szellemjelenségek nyugtalanítják Alekoszt

Csütörtökön Béci és Alekosz hajnalig tartó eszmecseréjében különös jelenségekről is szó esett.

Pucéran pucolnak Prágában


szerző:
2010.11.02. 14:22
Pucéran pucolnak Prágában

Egy élelmes egyetemista sajátos ötlettel állt elő: erotikus takarítószolgálatot alapított.

Másfél millió köbméter iszapot szedtek össze

A VI. tározóba vitték az iszapot, ez azonban a számítások szerint egy-másfél nap múlva meg fog telni.

Toxikológusok a katasztrófa sújtotta területen

Vizsgálják a talaj- és felszíni vizeket, a kolontári kutak pH értéke normális, 7 és feles.

Két hét kell a Sziget utáni megtisztuláshoz

Száz munkással és hat szállítóautóval kezdik a munkát

Már lehet közlekedni a rakpartokon

Teljes hosszában megnyitották szombaton reggel hét órakor a korábban az árvíz miatt lezárt pesti és budai alsó rakpartokat.

Már tisztítják a budai rakpartot

Megkezdték a korábban elöntött budai alsórakpart egy szakaszának takarítását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való