KERESÉS search-close

találkozás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "találkozás"

„A televíziózás csúcsa” – Ilyenre még nem volt példa az Álarcos énekesben!

Röfi gondolt egyet és felment a Nyomozók páholyába, hogy személyesen adhasson át valamit Liptai Claudiának.

Müller Cecília: A nagyszülő vigyázhat az unokájára, ha mindketten egészségesek és távolságot tartanak

Jön a 10 napos őszi szünet, sok szülőnek azonban a tavaszi iskolazár miatt már elfogyott a szabadsága. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint hiába az ügyelet az intézményekben, van, aki a járvány miatt nem szívesen engedi a gyermekét vegyes csoportba. Az országos tisztifőorvos azt mondja, a nagyszülő vigyázhat az unokájára, de csak akkor, ha mindketten egészségesek, és ha távolságot tartanak egymástól.

Álarc mögött: A Kakas esete Mariah Carey-vel

Az ötödik adás leleplezettje az Álarc mögöttben elmesélte, pontosan mi is történt közte és Mariah Carey között...  A teljes adásért katt ide!

Mariah Carey-nek leesett az álla a Kakastól!

A Kakas elárulta, hogyan reagált Mariah Carey, amikor nekiment! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Miért nem lehetnek együtt a szerelmesek, akik még nem családtagok?

A szerelem nem turizmus! A járvány miatt szétszakított szerelmespárok egyre több országban írnak petíciót kormányuknak, hogy tegyen különbséget a turisták és párkapcsolatban élők között. A Magyarországon élő Ákos és orosz barátnője fél évig nem találkozott egymással a szabályozások miatt. A lány végül Törökországba kapott vízumot, de onnan a fiúnak kellett hamarabb hazajönnie a magyar határzár miatt. Miért nem lehetnek együtt a szerelmesek, akik még nem családtagok?

SZALAY BENCE ÉS CZANKA MERCÉDESZ: „Hangosak vagyunk és szórakoztatóak”

Czanka Mercédesz és Szalay Bence 3 évvel ezelőtt találkozott a Sziget Fesztiválon. Az ismeretségnek akkor nem lett folytatása, de a színész bemutatkozása emlékezetesre sikerült. Majd egy év múlva hívta randira Bence Mercédeszt. Igazán nyerő párosnak tartják magukat, és ezerrel készülnek a versenyre, ezért sokat gyakorolnak.

Fókusz Anno: Labancz Lilla személyesen találkozott Pamela Andersonnal

A világ egyik legtöbbet fotózott sztárját látogattuk meg Malibuban tizenegy éve. Pamela Andersonnak a Baywatch című sorozat hozta meg a világhírnevet, egy milliárdan látták. Meglepetésünkre smink nélkül, szélfútta hajjal és nagyon közvetlenül várt minket, és kíváncsi volt, hogy Magyarországon ismerik-e egyáltalán.

Megható: anya és fia talált újra egymásra A Konyhafőnök kamerái előtt!

A Konyhafőnök történetének egyik legmeghatóbb pillanata: anya és fia 5 év után talált újra egymásra! Alícia-t a műsor stábja segítette, hogy Venezuelából Magyarországra utazhasson, és a válogatón meglephesse Armando-t, aki mit sem sejtett abból, hogy éppen A konyhafőnök kamerái előtt látja viszont édesanyját.

Fókusz Anno: Huszonöt év után talált újra egymásra anya és fia

Tóth Márk és édesanyja a napokban találtak újra egymásra, negyed század után. Most szeretnének mindent bepótolni. Márkot édesapja hat évesen magával vitte Bangladeshbe, az ő szülőhazájába. Édesanyja ugyanis betegsége miatt nem tudott volna gondoskodni róla. Azt azonban nem gondolta, hogy soha többet nem hozza vissza neki. A fiú Mark Abdur Sardar néven nőtt fel, Bangladeshben és Kanadában.

Top 2 - Az X-Faktor történetének valaha volt legmeghatóbb és legváratlanabb pillanata

Az X-Faktor egyik legidősebb versenyzőjének története toronymagasan döntötte meg az elhasznált zsebkendők és a kisírt könnycseppek rekordját. A 70 éves férfi és 35 éve nem látott testvére hosszú idő után először találkoztak az X-Faktor színpadán.

Csak egészségesen találkozzanak a nagyszülők és unokák

Csak akkor látogassák a nagyszülők és az unokák egymást, ha mindenki egészséges - ezt javasolja az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A szabad levegőn azonban lehet közös játékot tervezni. Az RTL Híradónak nyilatkozó nagyszülők szerint nehéz megállni, hogy ne öleljék meg az unokákat, hiszen a legtöbben már több hónapja nem látták egymást.

Nóra évek óta most először láthatja újra testvérét

Nóra évek óta most először láthatja újra testvéréLevente és az ügyvédnő mindent megtesznek, hogy megtalálják Larát. Ám erre a találkozásra nem voltak felkészülve…

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Időutazás Rokocán: Mariska találkozik fiatal énjével

Takáncs Nóra Dia (Vető Mariska) "28 évvel ezelőtti" karakterét Veszelovszki Janka alakította. Most közösen árultak el kulisszatitkokat a forgatásokkal kapcsolatban.

FELVÉTELEN: 25 méterre állt a farkasfalkától

Balázs Gábor szokásos újévi túrája közben egy egész farkasfalkával találkozott. A felvételen öt állat látszik, békésen sétálnak a fák között, egyikük mintha a felvétel készítőjére nézne. A fiatalember az RTL Híradónak azt mondta, egyáltalán nem félt. Ön mit tenne hasonló esetben: futna vagy kamerát ragadna?

34 év után talált egymásra egy kolumbiai testvérpár

34 év után talált egymásra egy kolumbiai testvérpár, akiket egy tragikus vulkánkitörés sodort el egymástól csecsemőkorukban. 1985-ben a dél-amerikai ország egyik legnagyobb tűzhányója teljesen elpusztította Armero városát, a katasztrófában 25 ezren haltak meg. Az árván maradt gyerekeket örökbeadták, nem is tudtak egymásról. Egy DNS-teszt hozta őket össze újra.

KIMARADT: Justin Bieber biztatta az X-Faktor versenyzőjét?

Varga László Brendont nem akárkivel sodorta össze az élet, hiszen egyszer a világhírű énekessel találkozhatott. Sőt, énekelt is neki…

Szofi teljesen leblokkolt, mikor újra összetalálkozott Tamással

Szofi és Tamara kiakartak kapcsolódni a T.É.R.-ben, amikor belefutottak Tamásba és Valterba… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csonka András találkozott legnagyobb slágerének eredeti előadójával

Csonka András régi vágya volt, hogy találkozzon a dal eredeti előadójával, most összejött. A szervezésben a magyar Eurovíziós fan klub segített neki, Getty Kaspers-szel egy kávé mellett találkoztak az osztrák fővárosban.

NYEREGBE, COWBOY: Tícián lóhátra pattant, hogy bizonyítsa szerelmét

Zsófiék igazi lovas család, ezért Tíciánnak bizonyítania kellett rátermettségét lóháton is. Tici legyőzte félelmét és – bár némi habozás után – de lóhátra pattant.

András életében először találkozott nagybátyjával

A férfi évekig próbálta teljesíteni édesanyja kívánságát, eddig sikertelenül… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsuzsanna 25 év után sírva fogadta unokatestvérét

Olyanok voltak egymásnak, mintha testvérek lennének, mégis teljesen elszakadtak egymástól az utóbbi években. Most az Anikó Showban ígérték meg egymásnak, hogy ennek változnia kell. Nézd meg itt a teljes adást!

Bálint nem mondta, hanem mutatta...

A srác jóvá szeretné tenni bűneit, és ennek érdekében egy meglepetéssel is készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

MÚLTIDÉZÉS: 35 év után találkozott az X-Faktor testvérpárja

Köpni-nyelni nem tudott miután megpillantotta 35 éve nem látott testvérét Anti bácsi. A megható találkozásra az X-Faktor színpadán került sor, a Fókusz stábja pedig egy hosszabb interjúban kérdezte a testvérpárt: múltról, jelenről és jövőről!

Tamás többször is meglopta édesanyját

A fiú a múltját szeretné végleg lezárni. Első lépésként sok év után bocsánatot kérne anyukájától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Apa, nekünk miért nincs papánk?”

Józsi az édesapjával szeretné rendezni viszonyát. Most öt év után találkoztak újra, és a fiú gyermekei fényképét is magával hozta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt már nem bírta tovább könnyek nélkül…

A férfi a Balázs Show-ban találkozott először édesapjával, ám István azóta sem tartja vele a kapcsolatot. Vajon mi húzodhat meg a háttérben? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

HIHETETLEN! Ernő 59 év után találkozott húgával

Ábrahám leghőbb vágya, hogy édesanyja végre-valahára rátaláljon bátyjára. Most elérkezett a könnyfakasztó pillanat! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János 23 év után hódítaná vissza szerelmét

A férfi két évig volt együtt kedvesével, akinek tablóképét azóta is ereklyeként őrzi pénztárcájában. Vajon van még esély az újrakezdésre? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Herceg stylistnak áll?


szerző:
2019.09.23. 18:00
Herceg stylistnak áll?

Misi úgy gondolja, hogy kedvenc énekese itthon éppen olyan sikeres, mint külföldön Enrique Iglesias. Most egy merész kéréssel készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Soma Mamagésa nem mindennapi ajándékot kapott rajongójától

Diánának rengeteget segített kedvence az önbizalma fejlesztésében, így most egy különleges ajándékkal készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Didi L'amour ismét kieresztette a hangját Anikó stúdiójában

Az énekes tavaly a „lányával” duettezett, most pedig – a lehengerlő ajándékokért cserében – a Like című dallal lepte meg rajongóit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella Papp Gergővel incselkedett

A hölgy alig várta, hogy találkozzon kedvencével, ráadásul meg is hívta őt egy ottalvós bulira… Előtte azonban egy produkcióval is meglepte. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Adri szerint „valami bekattant” a nővérénél

Az elkeseredett lány anno napi szinten beszélgetett testvérével, mostanában hetekig szóba sem állnak egymással. Vajon mi történhetett Nikivel? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gio: „El szeretném neki mondani, milyen rossz apa volt”

A lány egy idegen embert is többre tart, mint saját édesapját. Ezt most Dezső szemébe is mondta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Klaudia nem bírta ki zokogás nélkül

A lány az édesanyjával szeretne kibékülni, ám gyorsan eltörött nála a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Úgy érzem magam, mint egy brazil szappanoperában”

A háziasszony egy kicsit elvesztette a fonalat a kilenc (?) testvér történeténél…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Balhé a diszkóban: Máté megütötte barátját

A fiatal fiú úgy érzi, soha nem fog még egy olyan barátot találni, mint István. Ezért is bánja annyira, hogy egy buliban olyan hirtelen felkapta a vizet.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Orsi nem szőke, hanem borostás?

Ferenc közel másfél éve csetel az interneten megismert kiszemeltjével, ám személyesen sosem találkoztak. Sőt, videótelefonálásra sem került még sor. Vajon ki fog belépni az ajtón? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Három év után ismét együtt?

Márk évek múltán újra szeretné kezdeni exével. Vajon ennyi idő után ismét lángolhat a szerelem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Arnold randira hívta Barbit… az anyukájától

A fiú egy ideje már csetelget kiszemeltjével, ám most egy randevúra is el szeretné hívni a lányt. Először azonban Barbi édesanyjával, Irénkével ismerkedett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Katalin megkéri Kinga kezét?


szerző:
2019.09.06. 18:00
Katalin megkéri Kinga kezét?

A bocsánatkérés után a lánykérésre is sor került, de vajon mi lett a válasz? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sanyi a falu szívtiprója volt, ám szíve most megdobbant

A férfi úgy érzi, már kiélte magát, és most gyermeke édesanyját szeretné visszahódítani. Egyből egy jegygyűrűvel... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsani hasznos tanácsokkal látta el egyik legnagyobb rajongóját

Grácia a sikersorozat szereplőjével találkozhatott, ráadásul egy közös szelfit is készíthetett kedvencével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erzsébet „privát koncertet” kapott kedvencétől

A hölgy már felvette a kapcsolatot legnagyobb példaképével, ám személyesen sosem találkoztak még. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Titanilla szerelme egyik napról a másikra köddé vált

A TikTok-os lány pár hónapja ismerkedik Bencével, ám a fiú egyszer csak eltűnt az életéből. Vajon mi történhetett? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Marcinak nem árt vigyáznia a piával

Norbi nagyon szeretné, ha barátja megváltozna. Marci ugyanis az agresszivitástól sem retten vissza, amikor a pohár fenekére néz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vivinek minden vágya, hogy édesanyja elfogadja párját

A lány az anyukájával szeretne kibékülni, aki ki nem állhatja veje  „nyers stílusát”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ajajj! A két Martin „bal lábbal ébredt fel”

A fiúk egy nap csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez, aminek következtében fél éve szóba sem állnak egymással. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztiánt „az utca nevelte fel”

A fiú 14 éves volt, mikor apukája kitette őt az utcára, ám szülei azóta sem keresték. Krisztián most 27 éves... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Az anyuka fel sem ismerte saját fiát...

„Szerinted ki ül ott melletted?” - kérdezte Anikó Juliannát, akinek fogalma sem volt arról, ki lehet az a fiú... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márk Anikó stúdiójába szervezte első randiját

A fiú azóta szeretett volna talk show-ban ismerkedni, mióta a bátyja a Balázs Show-ban összejött későbbi feleségével. Most el is hívta internetes kiszemeltjét, Klaudiát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Visszaszáll a béke apa és fia közé?

Krisztián három éve csúnyán összeveszett édesapjával, ám most békülésre adta a fejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ádám saját verssel készült egykori barátjának

„Itt az Anikó Show-ban most elmondom véleményem, ha veled gangelhetnék újra, mint régen.” Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Ti vagytok nekem a tirpákok!”

Dani most bocsánatot szeretne kérni „szemtelenségéért”, rádásul egy saját dallal készült Melindának. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Abigél végre önmaga lehet, már csak a nővére hiányzik az életéből

A 33 éves nőnek van egy 11 éves fia korábbi kapcsolatából, de néhány éve már egy nővel él együtt, és nagyon boldog. A nővére miatt azonban fáj a szíve, akivel négy éve nem beszél. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márk szeretne új esélyt adni az édesanyjának, aki sokszor eltűnt az életéből

A 24 éves fiút nyolc éves koráig nevelte az édesanyja, de mivel kerülte az iskolát, választania kellett: vagy az apjához kerül vagy intézetbe. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vigyázat! Csani „halálra ijeszti az embereket”

Csenge az interneten talált rá a videoblogger fiúra, akivel most élőben is találkozhatott. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

24 évre eltűnt az édesapja, most válaszokat akar

Krisztiánt utoljára a születése napján látta édesapja, azóta semmit sem tud a fiáról, fel ismerte az utcán. Vajon Csaba megtudja válaszolni fia kérdéseit? A teljes adásból kiderül!

KÖNNYFAKASZTÓ: László 16 év börtön után kért megbocsátást exfeleségétől

Az elkeseredett férfi hosszú évek múltán találkozott Zitával, és készen állt arra, hogy minden bűnéért elnézést kérjen. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért találkozott Orbán Viktor Simonka Györggyel?

Az összes Fideszes képviselőt meghívták arra a fogadásra, amin Orbán Viktort Simonka Györggyel is találkozott. Ezzel magyarázta a Miniszterelnöki Kabintetiroda, hogy miért készült közös fotó a kormányfőről és a csaknem másfél milliárd forintos csalással gyanúsított Fideszes képviselőről.

A Mónika Show és a Balázs Show sztárja Anikónál is tiszteletét tette

Az „igazi talkshow veterán” évtizedek óta rajong Csepregi Éváért, ám sosem találkozott még vele személyesen. Itt most valóra válhatott legnagyobb álma! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

SZÍVSZORÍTÓ: A négy testvér 15 év után talált újra egymásra

Terézia, Benjamin, Edit és István hosszú idő után Anikó stúdiójában találkoztak ismét. Vajon miért távolodtak el anno egymástól? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Veszélyes profilkép alapján ismerkedni?

Sanyi az interneten bukkant rá Kittire, és a lány fotója egyből megdobogtatta szívét. De vajon valóban ő szerepel a képen? Most kiderült! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Ilyen édesanyát kívánok mindenkinek!”

Andrea és fia könnyek között találtak ismét egymásra. A megható jelenet közben a háziasszonynál is eltörött a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zoli könnyek között mesélt húgáról

A férfi 23 év után találkozott testvérével, aki valamiért csak az utolsó pillanatban szólt bátyjának, hogy épp a fővárosban tartózkodik. Zoli a mai napig sem érti, hogy miért… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vajon miért nincs Gábornak barátnője?

A fiú leghőbb vágya, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, ráadásul egyik legféltettebb titkát is fel szeretné tárni neki. A nagy kérdés: hogyan fogadja Ildikó a hírt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rajmi eltűnt, mint „szürke szamár a ködben”

Fatime a legjobb barátját szeretné visszakapni, akivel hónapok óta nem beszélt. Mi történhetett a fiúval? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Öcsém, az idegen


szerző:
2019.07.04. 18:00
Öcsém, az idegen

Robi évek óta nem látott testvérével, Krisztinával szeretné rendezni viszonyát, aki szerint öccse egyáltalán nem őszinte, és nem is ismeri őt igazán. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Valóra vált az autista fiú álma

Gyerekzsúr helyett az RTL Híradó szerkesztőségében ünnepelte születésnapját egy autizmussal élő fiú. A 14 éves Marcell rajong a Híradóért. Most megnézhette, hogyan készül a műsor. A fiú sokszor szeret egyedül lenni, ahogyan több tízezer, autizmussal élő társa. Szakemberek szerint még mindig előfordul, hogy kiközösítik és piszkálják az iskolában az autista gyerekeket. Pedig a türelem és az elfogadás sokat segíthetne.
A nagy meglepetésről ide kattintva láthat még felvételeket, itt pedig egy képgalériát a szülinapos és Szellő István találkozásáról.

Ha lemaradtál volna: Győzőnek csúnyán meggyűlt a baja az állatokkal!

Egyszerűen nem tudjuk elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a „Mi vágyad, more?”  műsorvezetője közelebbi kapcsolatba került bizonyos állatokkal. Mutatjuk!

Kérem vissza a testvérem!


szerző:
2019.06.10. 18:00
Kérem vissza a testvérem!

Vajon Dezső és Sanyi viharos kapcsolata után van még esély a nézeteltéréseik rendezésére? A teljes adásból kiderül. Kattints ide!

MEGHATÓ: Pitypang életében először találkozott testvérével

Bár a fiú az interneten már felvette a kapcsolatot Dáviddal, személyesen sosem látták még egymást. Nem is meglepő, hogy a könnyeivel küszködtek, mikor megpillantották egymást. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hűha! Anikó fényképésznek állt

A nagy családi találkozásokat mindenképpen meg szerették volna örökíteni az érintettek, a háziasszony pedig egyből a segítségükre sietett. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nádai Anikó: „Imádom a kerítőnő szerepét játszani”

Június 3-án vadonatúj évaddal tér vissza az Anikó Show az RTL Gold képernyőjére. A háziasszony most felidézte az eddigi legemlékezetesebb pillanatokat. Tartsatok vele ti is! 

Ferenc pápával forgat az RTL Klub!

Első alkalommal kísérheti végig magyar forgatócsoport a katolikus egyházfő útját! A stáb különleges ajándékkal is készül, amit a mai RTL Híradó és Fókusz is megmutat majd!

Sokáig a másik létezéséről sem tudtak, most találkoztak az elválasztott testvérek

Egy felkavaró találkozás képei következnek. Testvérek, akik sosem látták egymást, és évtizedeken keresztül azt sem tudták, hogy a másik létezik. Ott voltunk az első találkozásnál.

Donald Trump meghívta Orbán Viktort

Meghívták Washingtonba Orbán Viktor miniszterelnököt. Donald Trump elnök május 13-án fogadja majd a magyar kormányfőt. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta: az energiaellátásról és a védelmi együttműködésről tárgyalnak majd. A Jobbik szerint Orbán Viktort megbízhatatlannak tartják az Egyesült Államokban, ezért nem fogadták kilenc éven át.

Új Európát jött építeni Matteo Salvini

Új Európát jön építeni - ezt üzente még a repülőgépről Matteo Salvini, akit Pintér Sándor Belügyminiszter hívott meg Budapestre. A gyakran szélsőséges jobboldalinak és populistának nevezett olasz belügyminiszter és egyben miniszterelnök-helyettes Orbán Viktorral is találkozott. Közös sajtótájékoztatójukon arra a kérdésre, hogy a Fidesz szövetségre lép-e az olasz politikus vezette új szélsőjobboldali európai pártszövetséggel, Orbán Viktor azt mondta, minden a választóktól függ.

Ismerd meg a legnagyobb Fördős Zé rajongót!

Guba Yvett nem véletlenül „hozta magával” a gasztrobloggert, hiszen hamarosan az egyik legszebb álma válik valóra…

Cicciolina és Kelemen Anna együtt pucérkodtak!

A rejtélyes "camerino"-ban kezdődött minden, ahol a két szexszimbólum együtt dobták le a textilt...

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után találkoznak újra…

A két producerlegenda több évnyi háborúskodást követően ismét szemtől szemben szállnak ringbe. Vajon hogyan fogadják majd a másikat?

Megható pillanat: a USNK egy súlyosan beteg kislány álmát váltotta valóra

A 2018-as X-Faktor győztes párosának felejthetetlen találkozásban volt része.

Zoltán Erika ötven év után találkozott féltestvérével

Szokták mondani, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró, és ezt Zoltán Erika most a saját bőrén tapasztalja meg. Bár egykeként nőtt fel, fél évtized után kapott egy testvért.
A testvérekkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

Ryan Goslingért kampányolt, és megkapta a színészt!

Ezzel a cikkel üzennénk a Gosling-rajongóknak: van remény! Ha eleget kampányoltok érte, hogy meglátogasson titeket a színész, akár még össze is jöhet az álmotok.

A Terminátor kameránk előtt is lazán bicajozott

Harrison Ford és Will Smith után Arnold Schwarzenegger is meghódítja közvetlenségével a magyarokat. A Terminátor kameránk előtt is lazán bicajozott, közösségi oldalán pedig lelkesen posztolja budapesti élményeit. Azt is, hogy éppen hol és hogyan edz.

A bicajos felvételt teljes hosszában, ide kattintva nézheted meg.

Hoppá! VV Ági a villában szakított barátjával…

Ági hetek óta vívódott viharos érzelmeivel, és végül a különválás mellett döntött. Barátja ezért meglátogatta őt a villában, ahol pontot tehettek a kapcsolatuk végére.

 „Van egy nagyon komoly betegségem”

Marcsi az édesanyjával szeretné rendezni a kapcsolatát, akit már több mint tíz éve nem látott. Ráadásul egy komoly betegség miatt az orvosok hét évet jósoltak neki, így leghőbb vágya, hogy minél több időt töltsön anyukájával.

„Egész gyermekkoromban csak fájdalmat okozott”

Ricsi több mint tíz éve nem látta édesapját, Róbertet, akivel hosszú idő után ismét találkozhatott. A fiúnak rengeteg kérdése van apukájához, és reméli, válaszokat is kap majd rá.

„Nincs senkim rajta kívül!”

Sziszi évekkel ezelőtt lefeküdt a legjobb barátnője, Rita párjával, amiről a szerelmes nő csak most szerzett tudomást. Ritát villámcsapásként érte őt a dolog, ám most békülésre adta a fejét.

Viszály a mostohaanyával


szerző:
2018.07.25. 18:00
Viszály a mostohaanyával

Anita mostohaanyja kijelentette, hogy nem hajlandó a lánnyal többé egy fedél alatt lakni, ráadásul Anita édesapja sem állt ki a saját gyermeke mellett. Az összetört lány minden este a régi családi fotókat nézegeti, és reméli, hogy ismét béke lesz a családban.

Így találkozott a cápákkal Bódi Sylvi

Bódi Sylvi háromszor is találkozott már a vérszomjas vízi ragadozókkal. Mivel ismerte a szabályokat és figyelte a jeleket, mindig baleset nélkül úszta meg a találkozást.

Anya, miért dobtál el magadtól?

Györgyi intézetbe adta gyermekeit, akik a mai napig sem kaptak egyenes választ az édesanyjuk döntésére. Egyik fia, Ádám most feltehette kérdéseit.   

Anikó: „Hogyan lehet ilyet tenni anyaként?”

Zoli évek óta nem találkozott az édesanyjával, de most békülésre adta a fejét. De vajon szemet tud hunyni afelett, hogy anyukája egykor az élettársát választotta helyette?

A féltestvérem az unokatestvérem?

Mikor Dani apukája kiköltözött Angliába, egy ideig semmilyen életjelet nem adott magáról, ám rövidesen nagy titokra derült fény: összejött Dani anyukája testvérével. Ráadásul már közös gyermekeik is vannak!

Szívszorító! Nelli nem tudta visszafojtani könnyeit…

Nelli édesapa között sosem volt meg az igazi apa-lánya kapcsolat, ráadásul a nő egész életében úgy érezte, mintha nem is lenne édesapja. Van még esély a békülésre?

Putyinnal találkozott Orbán


szerző:
2018.07.15. 18:32
Putyinnal találkozott Orbán

A paksi bővítéséről és a Török Áramlat névre keresztelt gázvezetékről is tárgyalt Orbán Viktor Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Moszkvában. Azt viszont nem tudni, szóba került-e a kormányfő NATO-csúcs után mondott kritikája, miszerint Oroszország fenyegetést jelent a katonai szövetségre. Az MSZP bírálta a miniszterelnököt, mint mondják, Orbán Viktor többször jár Moszkvába, mint hajdanán az állampárti vezetők.

 

Beszélgessünk, mint fiú és lány…

Péter a Facebookon pillantotta meg Líviát, és egyből megdobbant a szíve. A fiatalok rengeteget csetelnek egymással, így a fiú szeretné, ha személyesen folytatódna a beszélgetés közöttük…

Anikó: „Nincs is ennél romantikusabb, mint az első randin szétverni egymást”

Juli hónapok óta ismerkedik az interneten egy ökölvívó fiúval, ám sosem találkoztak még személyesen. Anikónál azonban élőben is megismerhette Renátót, aki beavatta a lányt a box rejtelmeibe…

„Legyen végre béke!”


szerző:
2018.07.06. 18:00
„Legyen végre béke!”

Mónika áprilisban már járt Anikónál, amikor Delhusa Gjon lepte meg őt. Az elkeseredett lány most a testvérével, Jánossal szeretné rendezni a kapcsolatát.

Harc a mostohaanyával


szerző:
2018.07.05. 18:00
Harc a mostohaanyával

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendbe hozni a kapcsolatát, akivel közel két éve nem beszélt már. Apa és fia akkor távolodtak el egymástól, mikor Zsoltnak új nő lett az életében, aki hallani sem szeretne mostohafiáról…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való