KERESÉS search-close

taxisofőr

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "taxisofőr"

Pótolhatatlan veszteség: „Már csak a fájdalom van”

Kislánya a mai napig arról álmodik, hogy édesapja él és játszik vele - ezt mondta az RTL Híradónak a néhány hónapja tragikus balesetben elhunyt fociedző özvegye, aki először a Blikknek nyilatkozott. Halgas Tibor februárban halt meg, amikor kocsijával frontálisan ütközött egy taxival Budapesten. A taxissofőr drog hatása alatt állt, és jogosítványa sem volt. Az edző özvegye azóta sem érti, a sofőr hogyan fuvarozhatott így utasokat. Most azért is vállalta az interjút, hogy felhívja a figyelmet: mindenki óvatosan vezessen.

„Bene mögém jött, hogy szétlövi a fejemet”

1992. május 11-én reggel 7 órakor lövések dördültek a budapesti Vak Bottyán utcában. A budai Skála áruház bevételére hajtó kegyetlen rablók egy pénzszállításra használt taxi mindhárom utasát lelőtték. Stábunk megtalálta azt a taxisofőrt, aki azon a reggelen a bankba indult a három skálás dolgozóval. Róla eddig mindenki úgy tudta meghalt. Most nekünk beszél először arról mi történt aznap, és hogy mire gondolt, mikor a feje mellett süvítettek a golyók.

Mindenki úgy tudta, hogy meghalt

Sok év után az RTL új bűnügyi magazinja a Bűnös lelkek megtalálta azt a taxisofőrt, aki annak idején túlélte, hogy több lövéssel leterítették a kilencvenes évek legbrutálisabb rablótámadásakor. Csütörtök este ő is és támadója is elmondja, mi történt 1992 május 11-én.

Skálás gyilkosság: exkluzív interjút láthatnak az egyik gyilkossal

Évekig azt hitték, meghalt, de most kiderült: mégis életben van. Exkluzív interjút adott a Bűnös lelkek stábjának az a taxisofőr, akire 1992-ben rálőttek a skálás gyilkosokként elhíresült rablók. A taxival a budai Skála Áruház napi bevételét vitték a bankba, amikor rájuk támadtak. Egy fiatalembert megöltek. A bűnügyi műsor mai adásában szintén exkluzív interjút láthatnak az egyik gyilkossal és az áldozat édesapjával is.

Emlékezetesre sikerült Milán első taxis fuvarja

Milán nem hétköznapi utast fogott ki első napján taxisként…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Furcsa élményekkel teli volt Milán első napja taxisként

Gábor segíteni próbált Szilvinek. Tivadar gyanakodni kezdett Flóra és Tamás viszonyára. Milán első napja taxisként nem ment zökkenőmentesen.

Megunta, hogy a taxizás közben ellustult, átúszta a 6 fokos Balatont

A Balaton most még nagyon hideg, alig 6 fokos, mégis átúszta Zimány András, egy budapesti taxisofőr. Tavaly nyáron hosszában már átúszta a tavat, most a legrövidebb távot választotta, Szántód és Tihany között. Így összesen 33 percet töltött a hideg vízben. Azt mondja, megunta, hogy a taxizás alatt ellustult és elhízott, ezért kezdett úszni.

A szex, mint szakmai ártalom?


szerző:
2018.06.27. 18:00
A szex, mint szakmai ártalom?

Krisztián a barátnőjét és 5 hónapos kislányát szeretné visszakapni, akikkel a szakítás után alig találkozik. A fiatal apuka nem tagadja hűtlenségét, de mivel taxisofőrként dolgozik, állítása szerint bármikor elcsavarhatják a fejét…

Joe-nak tüzes kalandban volt része

Joe teljesen odavolt Dóráért, a szexis taxisofőrért. Igaz, a nőt eleinte hidegen hagyta Joey, de a férfi furfangosan megrendelte Dóra taxiját, hogy azzal nézzen meg egy új műhelyt. A kocsiban flörtölni kezdtek egymással, aminek forró kaland lett a vége, és Joe még a műhelyt sem nézte így meg, amiért azonban Gábor mérges lett rá.

Jogsija sem volt a szigszalagos taxisnak

Nem volt érvényes jogosítványa, Budapesten nem is taxizhatott volna és a kocsija sem volt jó állapotban. Ez derült ki arról a sofőrről, aki a 280 forintos tarifa helyett 1280-at kért utasaitól a Sziget Fesztivál közelében. A számot szigszalaggal ragasztotta át kocsiján. Hatszázezer forintos bírságra is számíthat, de az Országos Taxis Szövetség szerint élni kéne a törvény adta lehetőséggel és elkobozni az engedély nélküli taxikat.

Fókusz 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 18:55
Rendőrök mentették meg a taxis életét

Szívrohama volt egy taxisofőrnek a soproni vasútállomáson. Az éppen arra járőröző rendőröknek köszönheti az életet.  Ők hívták a mentőket, és közben próbálták újraéleszteni. A taxisofőr már kórházban van, még válságos az állapota.

Életfogytig tartó börtön a taxisgyilkosnak

Életfogytig tartó börtön a domaszéki taxisgyilkosnak. 18 éve ölte meg a taxisofőrt, négyezer forintért és mobiltelefonjáért. A gyilkosságot végignézte a támadó akkor még alig 16 éves barátnője. A nyomozás évekig nem vezetett eredményre, de tavaly az egykori barátnő mindent elmondott a rendőröknek, a férfit ezután fogták el Németországban. Az utolsó szó jogán azt mondta a bíróságon: kellett neki a taxis pénze, de nem akart gyilkolni.

Megint tüntetnek a taxisok

Ismét demonstrációt tartanak a taxisok, az akció célja, hogy megsürgessék a rendeletet, ami szabályozza a közösség fuvarszervezőket. Hogy pontosan mit szeretnének elérni, arról Metál Zoltánt, az Országos Taxis Szövetség elnökét kérdeztük.

Így lophatnak meg utazás közben

Kedves taxisofőr, egy szál rózsa a barátnőnek, vicces utcai játékárus. A szemfüles fosztogatók legújabb, külföldön jól ismert trükkjeiről beszélgettünk Nyíri Boglárkával.

Tudta, hogy ki a gyilkos, 17 év után szólt

Valaki tudta, hogy ki ölte meg a szegedi taxist, de csak most, 17 évvel a gyilkosság után szólt a rendőröknek. Az RTL Híradó információi szerint így akadt a rendőrség a gyanúsított nyomára, aki egyébként évek óta Németországban élt. A férfit egy hónapon belül hazahozhatják, ekkor hallgatják ki. Az eset akkoriban óriási felháborodást váltott ki, Szegeden sokáig rettegtek a taxisofőrök.

Előzetes: 17 év után kiderülhet, ki a gyilkos

Valaki tudta, hogy ki ölte meg a szegedi taxist, de csak most, 17 évvel a gyilkosság után szólt a rendőröknek. Az RTL Híradó információi szerint így akadt a rendőrség a gyanúsított nyomára, aki egyébként évek óta Németországban élt. A férfit egy hónapon belül hazahozhatják, ekkor hallgatják ki. Az eset akkoriban óriási felháborodást váltott ki, Szegeden sokáig rettegtek a taxisofőrök. A rejtélyes ügy részletei hatkor az RTL Híradóban.


 

Ordibált a bíróságon a kalapácsos támadó

Akár 15 évet is kaphat az a férfi, aki néhány napja kalapáccsal megütött egy taxist a Pest megyei Péterinél. A támadó úgy szállt be a taxiba, hogy nem is volt nála pénz. Fizetés helyett a fején ütötte meg a taxist, miközben azt kiabálta, hogy megöli.

Előzetes: Kalapáccsal támadt a taxisra

Akár 15 évet is kaphat az a férfi, aki néhány napja kalapáccsal megütött egy taxist a Pest megyei Péterinél. A támadó úgy szállt be a taxiba, hogy nem is volt nála pénz. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Újabb túszt fejeztek le


szerző:
2014.10.04. 14:50
Újabb túszt fejeztek le

Az Iszlám Állam ezúttal egy brit segélymunkással végzett, hiába kérte a dzsihádistáktól a felesége, hogy hagyják életben. Közben bemutatták a következő áldozatukat az iszlamisták.

Csak ápolt taxisok dolgozhatnak

Kellően ápoltak-e a San Diego-i taxisofőrök: ezt vizsgálják a kaliforniai nagyváros repterén. Ha valakit nem találnak elég üdének, akkor meg kell fürdenie és át kell öltöznie, mielőtt beül hozzá egy új utas.

Féltette a kocsiját, kitette a mozgássérültet

Egy súlyosan mozgássérült férfit nem vitt el a lakásáig a taxi, ezért csaknem 200 métert kellett gyalogolnia. A fiatalember édesanyja felháborodott a történteken. A taxis ellen fegyelmi eljárás indult.

Fókusz 14-07-25


szerző:
2014.07.25. 19:30
Fókusz 14-07-25

Fókusz: Boldogok vagyunk! - Először áll kamera elé Détár Enikő és új szerelme. Péterrel a korkülönbség sem volt akadály. Brutális részletek - Megszólal az Omega kontra taxis bunyó koronatanúja. Katalin szerint nagyobb baj is lehetet volna. Szexbomba és szívtipró - Adát és Kristófot egy fotó hozta kellemetlen helyzetbe. Leleplezték az új álompárt?

Megszólalt a taxisbunyó szemtanúja

Egy taxisofőr verte meg az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. A mai napig nem egyértelmű, hogy ki kezdte a dulakodást. Az egyik szemtanú azonban elmondta, mi is történt pontosan azon a bizonyos estén.

Az Omega két tagját megverte egy taxis?

Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet súlyos sérülésekkel szállították kórházba miután heves szóváltásba keveredtek egy taxisofőrrel. A történtekről mindkét felet kifaggattuk.

Véres bunyó: taxissal verekedett az Omega két zenésze

A taxis és az Omega billentyűse két egymásnak mindenben ellentmondó történetet mesélt el a vasárnap hajnali verekedésről. A taxisofőr nem tagadja kézsérülése ütés miatt keletkezett, de állítja, az Omegások kezdték.

Reggeli 11-05-16


szerző:
2011.05.16. 09:05
Reggeli 11-05-16

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

Te vagy az életem 11-03-02

Te vagy az életem, 170. rész - Martin kap egy taxisofőri állást, és egy utas a kocsija hátsó ülésén hagy egy kisbabát. Nieves bevallja Quiquének, hogy nem tudja, ki az apja. Mercedes elkeseredik, amikor Alfredo megmutatja neki a felvételt Miguel lopásáról, de később megbocsát Miguelnek. Quique félreérthetetlen helyzetben kapja rajta Monitát és Martint, és teljesen kikel magából.

15 éve megölt egy taxist, most feladta magát

Van gyanúsított a 15 évvel ezelőtti pécsi taxisgyilkosság ügyében. A férfi önként jelentkezett a rendőrségen.

Az adóhivataltól félt az ámokfutó taxisofőr

Vizsgálják az adóügyeit annak a brit taxisofőrnek, aki a héten agyonlőtt 12 embert, majd önmagával is végzett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való