KERESÉS search-close

televíziózás világnapja

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "televíziózás világnapja"

RTL-es műsorvezetők nosztalgiáztak a televíziózás világnapján

A televíziózás világnapját ünnepeljük november 21-én. Ez alkalomból a mai Reggeliben tévés személyiségek nosztalgiáztak és osztották meg tévés élményeiket.

Rábai Balázst nagyon meglepték a Reggeliben

A televíziózás világnapja alkalmából köszöntötték a Reggeli stúdiójában Endrei Juditot. A műsor vendége volt Rábai Balázs is, aki nagyon örült a találkozásnak. Már korábban is többször beszélt róla, hogy a legendás tévés az egyik kedvence.

Így indítottuk a televíziózás világnapját!

November 21. a televíziózás világnapja, ennek apropóján az egész Reggeli a tévésekről szólt, legendás képernyős és az ország első televíziós sorozatának ikonikus alakja is a vendégünk volt.

Az RTL Klub hangja a Reggeliben!


szerző:
2018.11.21. 09:34
Az RTL Klub hangja a Reggeliben!

Mikor Both Andrást behívták az RTL-be castingra, fogalma se volt róla, hogy hova megy és mi ez a csatorna. A casting után 3 hónappal csöngött a telefon, hogy őt választották az RTL Klub csatorna hangjának.

Az ország Janka nénije ezúttal a Reggeliben nevettetett

Pásztor Erzsi szeretettel emlékezik a máig népszerű Janka nénire és csillogó szemmel mesélt a rajongókkal való találkozásokról. A színművésznő energiabombaként szórakoztatta a Reggeli sztárvendégeit.

Meglepte a Reggeli sztárvendégeit a televíziós legenda

November 21. a televíziózás világnapja, ennek alkalmából tartogattunk egy meglepetést. Endrei Judit sokak példaképe volt, a televíziózás megkerülhetetlen alakjának számít. Barabás Évi és Rábai Balázs gyermeki rajongással fogadta a még mindig gyönyörű Endrei Juditot, aki szintén hozott régi fotókat a tévézés aranykorából.

Rábai Balázs pihenőt tartott a karrierjében és Ausztráliába ment

Balázs már gyerekkorában is a hírek szerelmese volt, bár nem volt nagy rajongója az olvasásnak, az újságban a híreket sosem hagyta ki. A veszprémi tévénél és rádiónál kezdte, 2000-ben került Budapestre.

Balázsy Panna a tévézés-rádiózás fénykorában kezdte

Panna gyerekszínészként legendás filmeket, meséket szinkronizált, elsősorban rádiósnak tartja magát, de a televíziózásról is rengeteg emléke, tapasztalata van. Többek között a Reggeli műsorvezetője is volt.

Ilyen volt Barabás Évi 1997-ben, híradósként

A Fókusz műsorvezetője 26 éve televíziózik, Bonyhádon kezdte, tanítónő volt, úszást oktatott és mellette tévézett. 1997-ben került a Magyar Televízióhoz, majd pár év múlva az RTL Klubhoz. Fotót is hozott és megmutatta a Reggeli nézőinek, milyen volt 20 éve.

Fókusz 2016-11-21


szerző:
2016.11.21. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való