KERESÉS search-close

testkép

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "testkép"

Kinek milyen a viszonya a saját testéhez?

Szabó Zsófi, Járai Kíra, Sánta Laci és az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Bori csak néhány példa arra, hogy a hírességek is nap mint nap megküzdenek saját maguk elfogadásáért. A „senki sem tökéletes” közhelyet a legtöbben nem hiszik el. Vagy legalábbis mások biztosan azok. A tükörben azonban minden kiderül. A szeretest kampánynak az a célja, hogy személyes történetek kibeszélésével, megmutatásával közelebb hozza az embereket egymáshoz – és ezáltal az elfogadáshoz.

LÁTNOD KELL: Megtaláltuk Vas megye legextrémebb arcát!

Le van vágva az egyik mellbimbója a másik ki van tágítva, a jobb lába szinte teljesen fekete és megszámlálhatatlan tetoválás fedi a testét. A furcsa külső azonban, szégyenlős belsőt takar! Vas megye valószínűleg legextrémebb arca jövőbeli terveiről mesélt a Fókusz stábjának!

Az anorexia nem csak az ételhez, az élethez való viszonyt is megváltoztatja

Anorexia. Egy torz kép a tükörben mindent meghatároz. Nem csak az ételhez, hanem az élethez való viszonyt is megváltoztatja. Sok-sok tényező kell hozzá, hogy kialakuljon, ha pedig már megtörtént, nehéz tőle szabadulni.

Megmutassuk magunkat retus nélkül? Vita alakult ki a Reggeliben!

A napokban posztolta Demi Lovato azt a képet, ahol bikiniben áll és elmondása szerint semmit nem manipulált a képpel. Ezzel kapcsolatban Rami, Anna, Andi és Márk megvitatták, mit gondolnak az ilyen típusú posztokról.

A test-pozitív gondolkodásról

A telt idomok nagyon is szexik, és ezt szerencsére már nem csak az amerikai szórakoztatóiparban ismerték fel.

A szelfivel jót is lehet tenni! Hogy micsoda?

Ezeket a képsorokat csak szülői felügyelet mellett ajánljuk még az erős és érett férfiaknak is. A cikk görgetése során megrendülhet a több évtizeden át szorgosan tanult ideális női testről alkotott kép. És valahol ez is a céljuk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való