KERESÉS search-close

teszt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "teszt"

Gyertyateszt a legegyszerűbb módja, hogy kiderítsük, mennyire hasznos a szájmaszkunk

Mennyit ér egy arcmaszk? Mindössze egyetlen pillanat szükséges hozzá, hogy kiderítsük. Egy brit egyetemi oktató, Simon Kolstoe szerint a gyertyateszt a legegyszerűbb módja, hogy kiderítsük, mennyire hasznos a szájmaszkunk.

Utólag kellene visszafizetnie a kórházaknak a koronavírus tesztek árát

A kórházakkal fizettetné meg az országos tisztifőorvos a koronavírus tesztek árát, ha úgy ítélik meg, hogy az intézmény feleslegesen rendelte el azokat. Erről tájékoztatta Müller Cecília a kórházvezetőket a napokban. A tisztifőorvos szerint, ha egy kórház túl sok tesztet végeztet, vizsgálatot indíthatnak.

Hét együtt töltött év után Kefir eljegyezte szerelmét

Hét év után Kefir eljegyezte kedvesét. De ismeri-e igazán a menyasszonyát? Úgy gondoltuk, a házasság és a gyerekvállalás előtt azért biztos, ami biztos kicsit leteszteljük őket. Megnézzük, mennyire ismerik önmagukat, és egymást.

Müller Cecília: Nem minden esetben kell koronavírus-teszt

551 főre emelkedett az elhunytak száma, 2355-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1121 fő.

Péntektől autós koncerteket is lehet tartani, de csak vasárnapig

Péntektől autós koncerteket is lehet tartani, erről külön kormányrendelet jött ki Orbán Viktor aláírásával. De csak vasárnapig, onnantól ismét tilos lesz. A Tankcsapda másfél héttel ezelőtt épp most péntekre és szombatra hirdetett autós koncertet, amire azok mehetnek el, akik jegyet nyertek rá a MOL egyik nyereményjátékán. A kormány úgy reagált, csak teszt jelleggel engedélyezték erre a hétvégére az autós koncerteket.

Stop motion mesével mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

Lilla, Samu, Marci és Huba egy stop motion videóval neveztek be a Made in Karanténba, mellyel egyben a frontvonalban dolgozók előtt is tisztelegtek.

Tudj meg mindent a koronavírus tesztekről!

Milyen tesztek vannak jelenleg most forgalomban? Dr. Börzsei-Knoll Veronika és Dr. Tamási András adtak választ a kérdésre. 

Még mindig bizonytalan, hogyan érinti a gyerekeket a járvány

A víruskutató szerint a gyerekek sokkal kisebb arányban betegszenek meg, általában tünetmentesek maradnak, de ha jelentkezik is valami, akkor is kevesebbszer, mint a felnőtteknél. Ennek ellenére még mindig bizonytalan a vírus pontos hatása a gyerekekre, hiszen kevesebbet tesztelik őket és az esélyük is kisebb elkapni.

Nem minden szakrendelőben kaptak koronavírus-tesztet

Egyáltalán nem kaptak koronavírus tesztet, vagy csak nagyon keveset - erről panaszkodnak egyes szakrendelőkben. Pedig az új szabályok szerint bizonyos beavatkozásokat, vizsgálatokat, csak negatív teszttel rendelkező betegeken végezhetnek el, az ehhez szükséges mintavétel pedig a szakrendelők dolga lenne. Így sok helyen továbbra is csak a sürgős eseteket látják el. A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerint, ha nincs elég teszt, akkor a rendelőintézeteknek értesíteniük kell a kormányhivatalt.

„Ne menjenek telefonálás nélkül”

Ne menjenek az emberek telefonálás nélkül a szakrendelésekre, ezt kérte kedden Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos szerint tömegek jelentek meg néhány helyen, és ez nem megengedhető. A fogorvosi ellátásnál az előzetes koronavírus-teszt mégsem lesz kötelező. A minisztérium szerint ezt a fogorvosok kérték. Ha valaki kockázatosnak minősül, akkor előbb a háziorvosát kell felkeresnie, aki elintézi, hogy a mentők mintát vegyenek tőle. Az RTL Híradónak nyilatkozó fogorvos azt mondta, megrohamozták őt a betegek.

Teszt nélkül sokakat hazaküldtek a szakrendelésekről

Kígyózó sorban várakozó betegek - volt, ahol már reggel megrohamozták a szakrendelőket. Az egészségügyi intézmények mától újból elláthatnak nem sürgős eseteket is, de csak szigorú szabályok betartása mellett. A vizsgálatok nagy részét koronavírus teszthez kötik. Az továbbra sem egyértelmű, hogy ezt hol végzik el. Az országos tisztifőorvos szerint az, hogy kinyitottak a rendelők, nem jelenti, hogy úgy működnek, mint a járvány előtt.

Már Budapesten is elérhető az autós, érintésmentes koronavírus-teszt!

Egy olyan tesztállomás nyílt Budapesten, ahol elég csupán lehúzni az ablakot, hogy megtudjuk fertőzöttek vagyunk-e vagy sem?! A tesztelés pedig az egyik legfontosabb, így pedig talán a legegyszerűbb és legbiztonságosabb is!

Jövő héten országszerte megkezdhetik a tömeges teszteléseket

Már jövő héten megkezdhetik a tömeges teszteléseket országszerte. Ezt Palkovics László miniszter jelentette be egy járványügyi online konferencián. Azt mondta, azt szeretnék megvizsgálni, hogy milyen az ország átfertőzöttsége. Szerettük volna megtudni, hogy pontosan kit vizsgálnak majd, milyen kritériumok alapján és milyen teszttel, de az Operatív Törzsnél nem válaszoltak kérdéseinkre.   

Május 4-től új időszak jön

Május 4-től elkezdhetik újraindítani az életet és a gazdaságot, erre készül a kormány a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint. Az új szabályokról a jövő héten dönt a kormány, de azt egyelőre korainak tartanák, ha a gyerekek is visszatérnének az iskolákba. Változhat más is: a kormánynak dolgozó járványügyi szakemberek ugyanis minél szélesebb körű tesztelést és kötelező maszkviselést javasolnak.

Nehéz helyzetben a háziorvosok

Továbbra is nehéz helyzetben vannak a háziorvosok. Erről írt egyikük Komáromi Zoltán, aki egyébként DK-s politikus is. Megosztott egy történetet arról, hogy egy koronavírusgyanús beteghez azért nem ment ki a mentő tesztelni, mert valószínűleg rosszul írták fel a telefonszámát. Az Operatív Törzsnél nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy hány mentőautóval végzik a mintavételeket és mi alapján döntenek arról, hova mikor mennek.

„Nincs lehetőség tesztre”

5 napja köhög, 3 napig 39 fokos láza volt, fáj a háta, mégsem tesztelik azt a 32 éves kiskunhalasi nőt, aki együtt él 75 éves tüdőbeteg nagymamájával. A nő rögzítette, amint a háziorvosi asszisztens azt mondta neki telefonon, tesztre nincs lehetőség, ezt kapták utasításba.

Már 12 idősotthonban van jelen a koronavírus

Újabb idősotthonban jelent meg a koronavírus. Az állami fenntartású mezőszilasi intézet két lakója halt meg az elmúlt napokban. Országszerte 12 idősotthonban találtak már fertőzötteket, 31 lakó meg is halt. Közben Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt, hogy nem maradnak következmény nélkül a történtek, de ma az összefogást kell keresni.

Sokallják az elvégzett koronavírus teszteket

Körlevelet írt a baranyai tisztifőorvos a megyei háziorvosoknak, mert olyan esetekben is koronavírus tesztet kérnek, amelyek szerinte nem gyanúsak. A megyei tisztifőorvos azt írta, hogy ez a járvány terjedését segítő viselkedés. Az operatív törzset a levélről hiába kérdeztük. A Válasz Online-on egy koronavírusos kutató arról írt, hogy neki két hetet kellett várnia a tesztre azután, hogy belázasodott.

„Folyamatosan tesztelni kellene”

Folyamatosan tesztelni kellene az egészségügyi dolgozókat az orvosi kamara szerint, mert így elkerülhető lenne, hogy ők terjesszék a járványt. Ezt azután közölték, hogy a miniszterelnök az állami rádióban pénteken arról beszélt: az orvosok és az ápolók akár 20 százaléka is megfertőződhet a koronavírussal. A DK szerint a Kínából vásárolt védőeszközök minőségét is ellenőrizni kellene, mert kiderült: több országba is selejtet szállítottak.

„Már nem lehet kideríteni, hogyan került a vírus a Pesti Úti Idősek Otthonába”

Már három hete kérte az idősotthonokba kórházi kezelés után visszatérő lakók tesztelését a főpolgármester. Az RTL Híradó elsőként számolt be pénteken arról, hogy a kórházak ezt megtagadták a Fővárosi Kormányhivatal levelére hivatkozva. Eszerint felesleges és költséges a betegek tesztelése. Szombaton hiába kérdeztük, az országos tisztifőorvos nem válaszolt arra a kérdésünkre: szerinte is felesleges-e a teszt. Csak annyit mondott: már nem lehet kideríteni, hogyan került a vírus a Pesti Úti Idősek Otthonába.

Már 7 halott az idősotthonban

Felesleges költség tesztelni az idősotthonok kórházban kezelt lakóit, és drága is - ezzel utasította el Karácsony Gergely főpolgármester kérését Sára Botond, a Fővárosi Kormányhivatal vezetője, a VIII. kerület volt fideszes polgármestere. A főpolgármester szerint ezért kezdték maguk tesztelni a Pesti úti idősek otthona lakóit, és így derült ki, hogy sokan megfertőződtek. A legfrissebb adatok szerint 151-en, közülük 7-en meghaltak. A miniszterelnök reggeli rádióinterjújában azt mondta: az ellenzék az ország kormányzására készül, de még egy idősotthont sem tudnak üzemeltetni.

13 napja vár az eredményre

Csaknem két hete vár a koronavírus tesztjének eredményére Zákonyi Tamás producer, pedig a Nemzeti Népegészségügyi Központ válasza szerint az átlagosan egy nap alatt letölthető a hivatalos rendszerből. A budapesti férfi asztmás, ezért fontos számára a teszteredmény. Egy hónapja beteg, 11 kilót fogyott. Sokáig magas láza volt, és még mindig köhög.

Sztártinik véleménye világjárványról, karanténról

Szinte születésük óta ismerjük őket, szüleik mellett volt idejük megszokni a nyilvánosság árnyoldalát is. Hogyan gondolkodnak ők világjárványról, fertőzésveszélyről, és a házikaranténról? Korosztályuk az ő véleményükre kíváncsi, és ők érzik is ennek a súlyát, felelősségét.

Ezért érdemes odafigyelni a tünetmentes fertőzőkre

Jól érzem magam, egészségesnek, semmiféle tünetem sincs, mégis lehet, hogy maszk nélkül beszéd közben megfertőzhetek bárkit, aki másfél két méter távolságon belül van. És nem is tudok róla, hogy fertőzők, hiszen nem teszteltek. Ahogy a magyarok kilencven kilenc százalékát sem tesztelték. A szakember szerint épp ezért fontos, hogy mások védelmében viseljük a maszkot.

„Se teszt, se tájékoztatás”

Senki nem tesztelte őket és nem kaptak tájékoztatást a kötelező karanténról - ezt állítja az RTL Híradónak több magyar is azok közül, akik hétfőn éjszaka külügyminisztériumi segítséggel jöttek haza Tirolból. 500 ember érkezett, Szijjártó Péter szerint két hét karantén vár rájuk. Az operatív törzs szerint viszont nem kell karanténba vonulniuk, mert negatívak a tesztjeik. A hazatérők szerint nem is tesztelték őket.

Több településen tesztelnek

Egyre több település lép, hogy elvégezhessék a lakókon a koronavírus tesztet. Gyöngyös egy 25 milliós diagnosztikai gépet, Eger szintén saját pénzből 1000 darab gyorstesztet rendelt. Berettyóújfaluban pedig cégek és magánemberek dobták össze a pénzt egy gépre. Az egészségügyi dolgozókat és azokat tesztelnék, akik sok emberrel találkoznak.

Románia mindenkit tesztelne

Lemondott a román egészségügyi miniszter. A tárcavezető azután távozik hivatalából, hogy kiderült, az egyik kórházban alakult ki a járvány legnagyobb romániai gócpontja. A román kormányzat bejelentette azt is, hogy tömeges tesztelésbe kezd. Már a jövő héttől elkezdik Bukarest valamennyi lakójának ellenőrzését. Csehország és Szlovákia pedig a mobiltelefonokat fogja nyomonkövetni.

Pozitív lett Károly walesi herceg koronavírus tesztje

A hivatalos közlés szerint a brit trón 71 éves várományosának enyhébb tünetei vannak, és otthonából dolgozik tovább.

Súlyos légúti tünetei voltak, mégsem végezték koronavírus-tesztet

Annak ellenére, hogy súlyos légúti tünetei és olasz kapcsolatai is voltak, nem végezték el a koronavírus-tesztet egy 65 éves nőn az egyik pest megyei kórházban. Az asszony Híradónknak azt mondta, mentővel vitték be, gyanús esetként kezelték, és ő maga kérte a tesztet, ehelyett azonban a vizsgálatok után hazaküldték - tömegközlekedéssel.

Vírustesztet ajánlanak a bűnözők

Járványbűnözők jelentek meg a koronavírus miatt. Nyírmeggyesen a napokban azzal a szöveggel próbált meg bejutni idősekhez egy társaság, hogy lázat mérnek, és vírustesztet csinálnak. Senki nem engedte be őket. Egy fotó alapján keresik a csalókat. A bűnmegelőzési szakember szerint az interneten is nagyon oda kell figyelni, mire kattintunk és mit rendelünk meg.

Számos koronavírus-tesztet rendelt Magyarország

Számos koronavírus-tesztet rendelt Magyarország, amelyek a héten még megérkezhetnek - mondta az országos tisztifőorvos. Hétfő az Egészségügyi Világszervezet vezetője azt üzente, minél szélesebb körben kell tesztelni ahhoz, hogy megtörjék a fertőzési láncot. Közben az Egyesült Államokban néhány önkéntesen el kezdtek tesztelni egy koronavírus elleni vakcinát.

Több emeletet is kiürítettek

Kiürítették egy irodaház több emeletét Budapesten, mert egy ott dolgozónak pozitív lett a koronavírus tesztje. Erről az Index írt először. Egy 27 éves magyar állampolgárról van szó, aki Izraelből tért haza. Úgy tudjuk, dolgozni is bejárt, de rosszul érezte magát ezért hazaküldték.Az operatív törzs szerint kórházban van, és két ismerősét is karanténba helyezték.

„Értelmetlen többet tesztelni”

A tisztifőorvos szerint hamis eredmények sokaságát eredményezné, ha már a lappangási időben is szűrnék a betegeket. Müller Cecília Híradónk kérdésére ezzel indokolta, hogy a környező országokhoz képest sokkal kevesebb koronavírus-vizsgálatot végeznek Magyarországon. Míg Ausztriában például 3700 tesztet végeztek eddig, nálunk 230-at. Kásler Miklós szerint szűrési céllal tesztelni értelmetlen.

Erősködnie kellett, hogy végezzék el rajta a tesztet

A Szent István Egyetem hallgatója az az iráni diák, akinél kimutatták a koronavírus-fertőzést Magyarországon. A másik fertőzöttről pedig már szerdán kiderült, hogy a Semmelweis Egyetem gyógyszerész hallgatója. Az iráni férfi az egyetem szerint konferenciára utazott Teheránba, február 28-án érkezett vissza Magyarországra, majd - mivel fertőzött területről érkezett - jelentkezett a Szent László Kórházban. Egyik barátja Híradónknak azt mondta: erősködnie kellett, hogy végezzék el rajta a tesztet. Kásler Miklós szerint a hatóságok csak csütörtök délelőtt értesültek arról, hogy hol tanul.

TESZTEK: A korai szakaszban végzett vizsgálatok nem adnának valós képet

Olaszországban eddig majdnem 30 ezer vizsgálatot végeztek el, ebből összesen kicsivel több mint 3000 lett pozitív. Ausztriában 3711 vizsgálatnál járnak, ebből 37 lett pozitív. Magyarországon eddig 230 vizsgálatot végeztek el. Ebből lett 2 pozitív. Müller Cecília szerint hiába végeznének több vizsgálatot, annak sem lenne több eredménye.

Csak a gyanús eseteket tesztelik

Hiába kér bárki a háziorvosától koronavírus-tesztet, ők nem dönthetnek erről, legfeljebb indokolt esetben beutalhatják a beteget a területileg illetékes fertőzőosztályra. Híradónk beszélt olyan, Tenerifén nyaraló magyarral, aki akár fizetne is a vizsgálatért. Ő ugyanis attól tart, utazása miatt dolgozni sem engedik majd. De a teszt jelenleg magánúton sem elérhető.

TOMI&MESI: „Semmit nem változtunk a Nyerő Páros óta”

Ha meg akarjuk találni a kapcsolaton belüli feszültségek gyökerét, mélyre kell ásnunk. Sokszor az is vezethet konfliktusokhoz, hogy a pár tagjai alapvetően máshogy élik meg, és másképp fejezik ki a szeretetüket. Szerencsére ez könnyen kideríthető. Ezért Tomival és Mesivel kitöltettünk egy tesztet, amelynek segítségével eldől, hogy kinek mi az elsődleges, illetve másodlagos szeretetnyelve.

Letesztelték Rácz Jenő japán tudását!

Taka kóstolásán Zé nem bírt magával, le akarta tesztelni, mennyire tud japánul Jenő. Most mindenre fény derült!

Anikóék egy ál-barátnővel tesztelték Bence szerelmét

Bence és Kitti sokat veszekednek egymással, mivel a lány mindenkire féltékeny. Pedig Bence csak beszélgetni szokott csajokkal… mást nem csinál. Most eljött a nagy teszt ideje az Anikó Showban. A teljes beszélgetést itt nézheted meg!

Lali letesztelte, mennyire összeillőek a párok

Vajon mennyi közös pont van Andiban és Rajmiban? Na és Lunában és Tibiben? Most kiderült!

OROSZ GYURI: Minden poén egy logikai feladvány

MENSA tag lett a Showder Klub humoristája Orosz Gyuri! Egy véletlen során jutott el odáig, hogy megmérettesse az intelligenciahányadosát. Egy privát fellépésen volt a MENSA HungarIQa nevű szervezetnél, ami után egy hosszú beszélgetés, majd egy próbateszt következett.

Tamás drogtesztnek vetette alá Diát

Tamás nem bízott Diában, ezért drogtesztet csináltatott a lánnyal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Barátok közt kvíz: hány pontot tudsz összegyűjteni?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: mennyire figyeltél a héten?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: mennyire vagy penge?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Barátok közt kvíz: mennyire figyeltél a héten?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Petinek „van egy kis pia a fejében”?

Bár a fiú azt állítja, nem iszik sűrűn egy héten, a barátja egészen másképp vélekedik a dologról. Tomi most egy szondát is hozott magával, hogy letesztelje haverját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dávid elbukta Bécy tesztjét?

Tamásban realizálódott, hogy mit tett. Bécy tesztelte Dávidot. Mesinek döntenie kellett.

Barátok közt kvíz: hány pontot tudsz összegyűjteni?

Kíváncsi vagy, hány pontot tudsz összeszedni a heti kvízünkből? Teszteld magad és játssz egy jót!
 

TESZT: Melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a leginkább? Most kiderül!

Töltse ki személyiségtesztünket, és megtudhatja, hogy melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a legjobban!

Ha szombat, akkor Barátok közt kvíz!

Mennyire figyeltél a héten? Tedd próbára magad most!
 

Barátok közt kvíz: nehezebb, mint gondolnád!

Na? Kipróbálod magad? Ha van kedved egyet lazítani, és közben jól szórakozni, akkor töltsd ki a tesztünket!

Barátok közt kvíz: te tudod a jó válaszokat?

Ha figyeltél a héten, akkor könnyűszerrel tudsz majd válaszolni az összes kérdésre. Játssz egyet, és töltsd ki a legújabb kvízünket!

TESZT! Rád is vár a szerelem a Love Island-en? Most kiderül!

Töltsd ki ezt a rövid személyiségtesztet, és megmondjuk, érdemes-e jelentkezned a műsorba!

Barátok közt újratöltve: itt a heti kvíz!

Ha hétvége, akkor kvíz! Gyere, és tölts ki te is a legújabb tesztünket, amelyből kiderül, mennyire voltál szemfüles, avagy mennyire figyeltél a kedvenceidre a héten.

Így avatták be Dallos Bogit a mentorok az X-Faktorba

Vajon mennyire emlékszik a tehetségkutató új női mentora az elmúlt évek legfelejthetetlenebb pillanataira? A fiúk letesztelték!


 

Kvíztime! Tedd próbára magad!

Ha hétvége, akkor Barátok közt kvíz! Hány kérdésre sikerül helyesen válaszolnod!

Ha itt a hétvége, akkor itt a Barátok közt KVÍZ!

Ismét kipróbálhatod a tudásodat! Töltsd ki a tesztet, és kiderül, mennyire vagy képben a sorozattal kapcsolatban!

KVÍZ: az összes kérdésre tudod a választ?

Figyeltél a héten, láttad az összes részt? Próbáld ki magad! Itt a heti kvíz!

Teszteld magad! Mennyire figyeltél a héten!

A héten is sok izgalmas pillanatnak lehetünk a részesei! Ha láttad az összes részt, akkor ez a kvíz neked biztos, hogy fog menni! Próbáld ki!

Játssz velünk! Itt a heti Barátok közt kvíz!

Ha a héten nyomon követted a kedvenc sorozatodat, akkor nincs mitől félned! Tuti, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!

Itt az újabb Barátok közt KVÍZ - teszteld magad!

Mindenre emlékszel, ami a héten történt a Mátyás király téren? Most kipróbálhatod a tudásodat! Sok sikert!

Ki tud több dologra figyelni? Szabó Zsófi és Miki letesztelték!

Állítólag a nők sokkal több mindenre tudnak koncentrálni, mint a férfiak. Zsófi és Miki egy több összetevős játékot játszottak, hogy kiderüljön az igazság.

Melyik séf csapatába tartoznál a Konyhafőnökben? Teszteld!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő két teljesen különböző világot képviselnek a gasztronómiában, és a Konyhafőnökben is. Mielőtt jelentkezel a következő évadába, most még azt is kiderítheted, melyik mentor áll hozzád közelebb.

Te is vagy olyan jó földrajzból, mint Zsuzsu?

Íme a Föld, ahol élünk – a villalakók egymást leckéztették, vagyis leginkább Zsuzsut, hogy tudja-e az országok fővárosait. Míg Roland rendkívüli magabiztossággal adott helytelen választ, addig a lány kizökkenthetetlenül sorolta a helyes megoldásokat. Most rajtad a sor, hogy megmutasd, te mennyit tudsz! Az esetleges „becsapós” válaszlehetőségekre magyarázatul szolgál a videó: KATTINTS IDE!

Hogy osztják meg a házimunkát a szülők?

Kétszáz családot kérdeztek meg,- mindenhol van egy hét évnél fiatalabb gyerek,- hogy szerintük anya vagy apa dolgozik többet otthon. Mutatjuk, mi lett a végeredmény ahhoz képest, hogy mit éreztek magukról a megkérdezettek?

KVÍZ - Mindent tudsz a középdöntő első hetéről? Teszteld!

A séfek versenyzői háromfős csapatokban álltak be a pultokba, hogy mentoraik segítségével pontokat gyűjthessenek. A két leggyengébb triónak azonban egyéniben is bizonyítani kellett. Figyeltél?

Töltsd ki te is a ValóVilág iskolai szintfelmérőjét!

A villalakók már tudják az eredményt, most rajtad a sor! Te hova kerülnél? A felzárkóztató, vagy a normál csoportba?

Kvíz: Sárközi Ákos csapata felismeri a séf összes ételét?

Fördős Zé és a piros csapat után a kékek sem maradhattak ki a játékból! Őket is leteszteltük, mennyire ismerik séfük korábbi, konyhafőnökös ételeit.

KVÍZ - Mindent tudsz Rácz Jenő elődöntő hetéről? Teszteld!

A Válogatók után kialakultak a séfek csapatai, közülük először Rácz Jenő versenyzői álltak be a pultokba, hogy mentoruktól tanulva minél jobban felkészüljenek. Persze a 12-ből csak a hatan jutottak a középdöntőbe. Nézzük, mennyire figyelted őket!

MŰVELTSÉGI teszt: Próbára tettük a villalakókat

Tudtátok, hogy Dugovics Titusz találta fel a dugót? Na és azt, hogy Görögország szomszédos Magyarországgal? A ValóVilág 9 powered by Big Brother játékosai megcsillogtatták műveltségüket!

Barátok Közt 20: teszteltük a szereplőket!

Sztárok és rég vagy soha nem hallott sztorik. A Story Extra stábja tesztelte a szereplőket is!

Gyerekek tesztelték az MNB egyedülálló gazdasági játékát

Gyerekek tesztelték azt az új, Magyarországon egyedülálló játékot, amit most mutattak be. Már a program fejlesztésébe is bevonták őket a készítők. Hiszen ők lesznek azok, akik mire végig játsszák az összes pályát, szinte mindent megtanulnak arról hogyan és mire érdemes költeni a pénzt, hogyan gazdálkodhat okosan egy család vagy akár egy ország.

Teszteltük, hol van a legmelegebb!

Pont egy évvel ezelőtt hőmérővel szállt fel a Fókusz stábja a villamosra, metróra, ült a dugóban, a kibírhatatlan hőségben. Hihetetlen, de volt már ennél is durvább kánikula Magyarországon, amikor még a Balaton is kiszáradt.

A Barátok közt színésze megmutatta szerelmét!

Berecki Gergő és kedvese, Lilla először a Story Extrának nyilatkozott a kapcsolatukról: elárulták, melyikük a féltékenyebb, és azt is, hogyan ismerkedtek meg egymással. Mindeközben kiderült az is róluk, hogy tökéletes csapatot alkotnak a konyhában.

Becsületes járókelő vagy?


szerző:
2018.07.30. 05:00
Becsületes járókelő vagy?

Egy gazdátlan, megtömött pénztárca igen csábító tud lenni. Négy éve már, hogy a Fókusz utána járt, mihez kezd valaki egy ilyen bukszával.

Nézd meg, mit tesztelt ÉNB Lali és Kovács Dóri!

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő döntötte el pontosan egy évvel ezelőtt: Kovács Dóri, aki a vízi sportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

Hány kvízkérdésre tudod a választ a Survivor 2. évadáról?

Ha nyomon követted a Survivor - A sziget második évadát, tedd magad próbára!

Autogram 2018-06-30


szerző:
2018.06.30. 11:00
KVÍZ - Mennyire emlékszel a Survivor - A sziget első évadára?

Tedd magad próbára! Ha figyelmesen követted a legelső Survivort, akkor biztosan tudod a választ ezekre a kérdésekre!

Mennyire ismerik a mentorok Kiss Ramónát?

A mentorokat teszteltük, hogy ki mennyire ismeri az X-Faktor műsorvezetőjét, Kiss Ramónát.

 

Autogram 2018-06-23


szerző:
2018.06.23. 11:35

Autogram 2018-06-09


szerző:
2018.06.09. 11:50
Próbára tettük a Barátok közt színészeit!

A Barátok közt színészeit próbára tettük háztartási kvízünkkel! Vajon hány kérdésre tudták a helyes választ a fiúk?

HIV szűrés: életet menthet!


szerző:
2018.06.06. 07:44
HIV szűrés: életet menthet!

Május végén világszerte megemlékeztek az AIDS betegségben elhunytakról. Minden 5. kiszűrt HIV-pozitív már későn, a betegség AIDS-stádiumában kerül az ellátórendszerbe, pedig a fertőzés egy 20 perces INGYENES gyorsteszttel könnyedén kimutatható lenne.

Autogram 2018-06-02


szerző:
2018.06.02. 11:55

Autogram 2018-05-26


szerző:
2018.05.26. 12:10
Vajon a Fekete család kiállja a nagy háztartási tesztet?

A férfiakat ma is megmérettették a Reggeliben, hiszen Hajas Laci, Steiner Kristóf, a Vastag tesók vagy éppen Bereczki Zoli után most a Fekete családnak is ki kellett állnia a Nagy háztartási kvízt. Jöjjenek a kérdések!

Autogram 2018-05-19


szerző:
2018.05.19. 12:20

Autogram 2018-05-12


szerző:
2018.05.12. 12:30

Autogram 2018-05-05


szerző:
2018.05.05. 12:10
Kinek a lánya? Meglepő tények Trokán Annáról és Wossala Rozináról!

Vajon Trokán Annára vagy Wossala Rozinára igazak a következő állítások? Kánya Kata és Papadimitriu Athina válaszol!

Autogram 2018-04-28


szerző:
2018.04.28. 12:05

Autogram 2018-04-21


szerző:
2018.04.21. 12:15
Családjával nyaralt Bereczki Zoltán

A színész egy hétre elszökött a világ elől, hiszen Szicílián pihent édesapjával és testvérével, ahonnan kipihenten és emlékekkel gazdagodva tért haza. Zoli lelkesen mesélt élményeiről, ráadásul mivel hamarosan új házba költözik, Mikiék próbára tették tudását.
 

Autogram 2018-04-14


szerző:
2018.04.14. 12:00
Voksán Virág és a nagy popsiteszt

Hét évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta magát, és kiderítette, hogy milyen az ideális popsi, illetve azt is, hogyan és hányan fordulnak meg a gyönyörű lemezlovas után az utcán.

Autogram 2018-04-07


szerző:
2018.04.07. 12:05

Autogram 2018-03-31


szerző:
2018.03.31. 12:35

Autogram 2018-03-24


szerző:
2018.03.24. 12:30
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való