KERESÉS search-close

tetoválás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tetoválás"

Az extrém testmódosítások rajongói megmutatták átalakított külsejüket

Sárga szemek, akváriumköröm, tájkép a nyelven, és állatocskák az ajak belső felén. Csak néhány extrém dolog mindazok közül, amelyeket a testmódosítás hívei csináltatnak magukon. Fájdalmas, drága, ám egyre népszerűbb beavatkozásokat mutatunk be, amelyekhez tényleg bevállalós alanyok kellenek.
Erdős Violával készült interjúból, ide kattintva még több részletet láthat.

LÁTNOD KELL: Megtaláltuk Vas megye legextrémebb arcát!

Le van vágva az egyik mellbimbója a másik ki van tágítva, a jobb lába szinte teljesen fekete és megszámlálhatatlan tetoválás fedi a testét. A furcsa külső azonban, szégyenlős belsőt takar! Vas megye valószínűleg legextrémebb arca jövőbeli terveiről mesélt a Fókusz stábjának!

Orlando Bloom örök emléket állított kedvencének

Orlando Bloom örök emléket állított elvesztett kiskutyájának, Mightynak, aki egyben lelki társa is volt – magára varratta. Egészen pontosan a szíve fölé tetováltatta egykori kiskedvence nevét.

Miért olyan népszerű a szájpadlás-tetoválás?

Különleges, bevállalós vagy inkább furcsa? A legújabb trendek szerint már nem a kar vagy a láb a legnépszerűbb tetoválási célpont, hanem ezeknél egy sokkal furcsább testrész, a szájpadlás.

Valóra vált Törőcsik Dani legnagyobb álma!

A tetoválóművész Németországban folytatta karrierjét, most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát... Na és mi a helyzet a magánéletével?

Ki volt Pillangó valójában?

Börtöntöltelék, szélhámos vagy éppen kreatív és kedves személyiség. Sokféleképpen jellemzik Deák Ferencet, de az biztos, hogy aki egyszer is találkozott vele, soha nem felejti el az arcát. A tetőtől talpig tetovált férfi már 30 éve óriási feltűnést keltett különcségével, életéből pedig mára kiállítás is készült. Írt, rajzolt, zenélt, és még egy társasjátékot is kitalált. Saját magát tetoválta a börtönévek alatt. Ki volt ő valójában?

Újabb titok derült ki a Nyuszi tetoválásairól

A Nyuszi sejtelmesen fogalmazott a tetoválásaival kapcsolatban, de egy titkot azért elárult róluk!

9 éves tetoválóművész


szerző:
2020.02.11. 19:55
9 éves tetoválóművész

Kilencévesen a lányok általában babáznak, rajzolnak, vagy éppen körmöt lakkoznak – de nem Maya Lu! A kilencéves kislány szabadidejében inkább tetoválópisztolyt ragad és simán kivarrja azokat, akik az ő keze munkáját szeretnék viselni.

Figyelemfelkeltő: a testének 96%-át tetoválás borítja

Testének 96 százaléka tetovált, a 37 éves férfi mégis csak a második legjobban tetovált ember Brazíliában. Marcelo Riberio nyelvét ketté vágták, a fogai nikkelből vannak, a fülét is átszabatta. Implantátumok vannak a karjában és a szemgolyóit is tetováltatta.

Mit tegyek, ha a páromnak még hiányzik az exe?

Veronika leghőbb vágya, hogy barátja végre-valahára eltávolítsa kezéről volt barátnője nevét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lali Gerinek:

Az új beköltöző személyi edzőként keresi a kenyerét. A Love Story műsorvezetője most rendesen kifaggatta a srácot, és a tetoválásait is górcső alá vette. 

Íme az első Reggelis tetkó!


szerző:
2019.08.14. 08:40
Íme az első Reggelis tetkó!

Miközben a tetoválóművészek beavatták a nézőket a stílusok rejtelmeibe, élő adásban készült el a Marilyn Monroe-tetoválás. 

Karola felmondott a tetováló szalonban

Amikor Krisztián Vandára bízta az üzletet a távolléte idejére, Karola kiakadt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ezek számítanak menő tetkóknak 2019-ben!

Milyen nemzetközi és hazai trendek jellemzőek 2019-re a tetoválások kapcsán? Hogyan válasszunk mintát? Most minden kiderül!

Viki: „Azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves”

Éva a lányát szeretné jobb belátásra bírni, akinek extrém külsejét nem igazán tudta még elfogadni. Vajon ez hatással van a munkakeresésre is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt villantott egyet Anikónak…

A férfi az exét szeretné visszahódítani, akibe a mai napig szerelmes. Sőt, még egy rejtett tetoválása is van Ibolyáról… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sub Bass Monster alig hitt a szemének…

Imihez hasonlóan Zsolt is gyerekkora óta követi a rapper pályafutását, most pedig egy olyan meglepetéssel készült kedvencének, amit a rapper is alig tudott elhinni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lukács Miki felfedte tetkója sokkoló történetét

Anna kíváncsi volt, hogy Töröcsik Dani mit gondol férje tetoválásáról, ezután viszont meglepő történetet mesélt el Miki.

A fiú, aki saját magát tetoválja

Mikor Klaudia megpillantotta párja arcán a tetoválást, eléggé megriadt tőle, ráadásul Krisztián – bár nem szakmaibeli - saját kezűleg varrta magára a mintákat… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnagyobb álma, hogy tetoválóművész legyen

Sanyi már gyerekkorában is szeretett kitűnni társai közül a vagány stílusával, így nem véletlen, hogy imádja a tetkókat. Sőt, hatalmas vágya, hogy egyszer ő maga is varrasson másokra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt nem akármilyen tetoválással hódít

A fiú friss tetkóval érkezett a stúdióba, hiszen kiszemeltjét, Szandit szeretné levenni a lábáról. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mozgó tetoválás? Naná!


szerző:
2019.06.27. 18:00
Mozgó tetoválás? Naná!

Márió különleges tetkóját még a háziasszony sem hagyhatta szó nélkül, és hamarosan az is kiderült, hogy a fiú komoly szándékkal érkezett a stúdióba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

MEGHATÓ: közös tetoválás az apukával?

László sok év után találkozott újra fiaival, és az élmény még a mai napig benne él. El is határozta: nagyobbik fiával egy összetartozást jelképezű tetkót készít. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Babaváró buli aligátorral és tetováló pisztollyal?

Egy kanadai pár nem szokványos babaváró bulit szervezett magának: a férj egy pár ezer forintos tetováló pisztolyt vásárolt a feleségének, és azt kérte, hogy tetoválja rá születendő gyermekük nemét. Egy másik floridai párnak pedig saját házi aligátora segített felfedni a születendő baba nemét.

Ha szeretsz, tetováltass magadra!

Roxi szeretné, ha barátja nemcsak a kedvenc rappere tetkóit varratná magára, hanem őt magát is. Vajon Ferenc bevállalja a stúdióban készülő tetkót? A teljes adásból kiderül!

Bence elkészíthette élete első tetoválását

Karola és Krisztián meglepték Bencét, miután a fiú bepánikolt az első tetoválása elkészítése előtt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Visszatértek az albérlet egykori lakói!

Dia összeveszett Szofival. Bence lehetőséget kapott, hogy elkészítse első tetoválását. Lali az új klipjét forgatta.

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át a Szentkirályi Ásványvíz jogi igazgatója!

A Főnök inkognitóban második részében Dr. Szabó Balázs, a Szenkirályi Ásványvíz jogi igazgatója épült be az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakult át Balogh Levente megbízottja! Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Top 10 – A női nézők első számú kedvence volt, mégis távozott a képernyőről

Az Éjjel-Nappal Budapest adta országos ismertséget félretéve külföldre ment, és új területen próbálta ki magát, tetoválni kezdett.

Bence lebukott Krisztián előtt

Krisztián rájött, hogy Bence készített róla egy karikatúrát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamás beleegyezése nélkül fogadta be Flórát a lakásukba

Flóra aggódott az apja miatt. Joe megtalálta álmai motorját. Boldizsár keresztbe tett Bencének.

Nem hiszed el: ilyen tetoválást álmodott magának Rácz Jenő!

A Konyhafőnök séfje régebben még kacérkodott vele, hogy valamilyen motívumot varrasson magára. Most kiderült, hogy egy eléggé extrém mintát gondolt ki magának.

Ritka, mint a fehér holló: sztárok, akiknek egyetlen tetoválásuk sincs

Ma már nehezebb olyan hírességet találni, akinek testén egyetlen tetoválás sincs, mint egy „szétvarrt sztárt”! Főleg a világsztárok között: Ed Sheerantől Rihannáig, Reese Witherspoontól Scarlett Johanssonig, Mike Tysontól David Backhemig szinte mindenkinek került már egy kis –vagy épp több liternyi- tinta a bőre alá. Rácz Jenő egyelőre nem tervez tetoválást, azt mondta, teljesen más Rácz Jenő lenne egy tetoválással a karján.

Krisztián Bencének: „Hiányzik a rajzaidból az érzelem…”

Bence megmutatta a rajzait Krisztiánnak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili: „Visszajöttem, hogy Tedivel lehessek…”

Lili visszatért Budapestre. Dávid bepróbálkozott Evelinnél. Krisztián véleményezte Bence rajzait.

A tetoválás misztikuma


szerző:
2019.03.12. 19:50
A tetoválás misztikuma

Kultusz, vagy netán múló divathóbort? Önkifejezés vagy egy örökké tartó megbélyegzés? Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit is kérdeztük tetoválásaikról!

Európa egyik legmenőbb szalonjában tetovál Törőcsik Dani

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja egyre nagyobb sikereket ér el a tetoválószakmában, és mostanra érzi úgy, hogy elhagyta azokat a sallangokat, amiket eddig alkalmazott.

Mel B mindentől meg akart szabadulni, ami az exére emlékeztette

Műtéti úton kivágatta, majd egy befőttes üvegbe gyömöszölte tetovált bőrdarabját Mel B. A szürreális eljárásról egy interjúban mesélt az egykori Spice Girl.A fájdalmas, lézeres műtétre azért volt szükség, mert az ex-férje nevét tetováltatta magára, a válás után viszont szabadulni akart tőle.

Közös tetkót csináltatott Survivor Jérémy és Tomi!

A Survivor két játékosa a műsornak állított emléket, méghozzá a testükön!

SZEXI: Jeremy megmutatta tetoválásait

Jeremy megmutatta a Fókusz stábjának legújabb tetoválását, ami a Survivorben megismert Tomihoz kötődik. A francia szívtipró azt is elárulta nekünk, hogy miért van annyi tetoválás a testén, és persze lerántottuk a leplet a titkos ábrák jelentéséről is.

Közös tetoválást csináltatott Jeremy és Tomi

Újra szeretne indulni a Survivorben, ezzel a meglepő tervvel állt elő Jeremy a Fókusz kamerája elé. A francia-magyar romantikus lelkű focista ugyanazt a tetoválást varratta a testére, mint versenytársa és barátja, Tomi.

Wossala Rozina édesanyjával indult tetováltatni!

A Reggeli műsorvezetője nagyon szoros kapcsolatot ápol színésznő édesanyjával. Rengeteg mindent próbáltak már ki együtt, most pedig úgy tűnik, extrém közös programot választottak.

Istenes Bence legújabb tekója

Nem várt sokáig az életre szóló emlék felvarrásával Istenes Bence: Karján már ott díszeleg legújabb tetoválása, egy hatalmas oroszlánfej, melyet második kisfia születése ihletett.

Istenes Bence magára varratta kisfiát

A Survivor és a Szenzációs Négyes műsorvezetője újra tetkós hangulatban volt, és úgy döntött, legkisebb fia is felkerül a bőrére.

A hazatérő Kristóf készítheti el Gábor új tetoválását?

Gábor felkereste az épp itthon tartózkodó Kristófot, hogy készítsen neki egy új tetoválást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor feladta a leckét a hazatérő Kristófnak

Joe nem tudta kiverni a fejéből Gingert. Tamara aggódni kezdett édesanyjáért. Lili Karesszal és Milánnal töltötte a napot. Gábor meglátogatta a hazaérkező Kristófot.

Kíváncsi vagy miért lett paca Papp Gergő első tetkójából?

Vajon mi lehetett Gergő első tetoválása? Az biztos, hogy az évek alatt egy kicsit megváltozott... de nem ez az egyetlen rajz a testén, hiszen összesen háromszor varrták ki.

Vándor Éva 6 éve varratja magát!

Gondoltátok volna, hogy Vándor Éva tele van tetkóval? Párat meg is mutatott nekünk!

Sztárok, akik egy szerepük emlékére tetováltattak

Gondoltátok volna, hogy ennyi világsztár visel a bőrén valamilyen emléket a kedvenc szerepeikről?

Laci magára tetováltatta exe nevét – így visszakaphatja?

Laci és Dorina 3 hónapig voltak együtt, azonban egy félreértés miatt véget ért a kapcsolatuk. Laci most mindent megbánt és egy látványos gesztussal akarta visszahódítani szerelmét…

Törőcsik Dani: ˝Mindenkit megvarrtam˝

Az ÉNB egykori sztárja tetoválóművészként nemcsak Magyarországon, de Hamburgban is több testet dekorálhatott már. Dani a hazai hírességek körében is igen népszerű, így nem is csoda, hogy a mai Reggeliben ketten is az ő kezemunkáját viselik.

Törőcsik Dani intim testtájékra készített tetoválást Lakatos Márknak

Danit egy ország ismerte meg az Éjjel-Nappal Budapestben, de ott volt a Konyhafőnök VIP 1. évadában is. A macsó fiú a sorozaton és a konyhán kívül a tetoválás művészetében is igazán tehetséges. Mostanában Hamburgban alkot, de ma a Reggeli stúdiójában mesélt munkájáról és magánéletéről egyaránt.

Láttátok már Lakatos Márk új tetkóját?

A Reggeli műsorvezetője imádja a tetkókat, van már neki jó pár, azonban most úgy döntött, itt az ideje beszerezni egy friss szimbólumot. Nyugi, nem rejtette el, feltűnő helyre került.

Orbán Viktor szerint nincs rendben az az egyenruhás, akinek tetoválása van

Nem tiltott a tetoválás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, Orbán Viktor szerint viszont nincs rendben az az egyenruhás, akinek tetoválása van. Ez hétvégén derült ki, amikor a Hír TV bekapcsolva maradt mikrofonja rögzítette a miniszterelnök méltatlankodó megjegyzését a rendészettudományi kar végzőseinek ünnepélyes eskütételén a Budai Várban.

LILU: Megmutatta nekünk szimbolikus tetoválását!

Lilu a Keresem a családom forgatásai alatt szinte körbejárta a fél világot, azonban számára egy fontos helyre még mindig nem sikerült eljutnia, amire egy kezén lévő tetoválás emlékezteti a műsorvezetőt. Hogy mi az pontosan? Kiderül a videóból!

Milán magára tetováltatta Ayse nevét

Joe álláshirdetést adott fel. Milánnak próbákat kellett kiállnia. Roland aggódni kezdett Anna holléte miatt.

A zsiráfmániás barátnő


szerző:
2018.05.23. 18:00
A zsiráfmániás barátnő

Gabriella soha senkit nem érzett annyira közel magához, mint a barátnőjét, Andit. Mivel azonban a lányok egy ideje eltávolodtak egymástól, Gabi most rendezni szeretné kapcsolatukat, és ennek érdekében még egy nem mindennapi tetoválást is csináltatott…

„Nekem asszony kell, nem férfi”

Tünde már nem boldog a párkapcsolatában, hiszen férje, Attila nem igazán békült ki felesége stílusváltásával. A tetoválások, a piercingek és a felnyírt haj miatt ugyanis teljesen megváltozott a nő külseje.

Nem mindegy, hol a tetoválás!


szerző:
2018.04.30. 18:00
Nem mindegy, hol a tetoválás!

Bár Zitának semmi baja sincs a tetoválásokkal, azt ő maga sem tippelte volna meg, hogy hol található vakrandi partnerének a varrata...

Mit tetováltatott magára Kiss Ramóna, és miért?

Az 1 éves Reggeli születésnapi adásában Kiss Ramóna tetoválására is fény derült!

Életet menthetnek a tetoválások


szerző:
2018.04.06. 08:46
Életet menthetnek a tetoválások

Egyre népszerűbbé válik az a magyar ötlet, melynek lényege, hogy a cukorbetegeken tetoválással jelezzék diabéteszük típusát, ezzel segítve a megfelelő orvosi ellátást. Az ilyen tetoválások sokszor akár életet is menthetnek, ráadásul számos tetoválóművész ingyen készíti el őket.

Barátságtetkók Istenes és Fluor módra

Istenes Bence egy hete barátsága jelképéül egy cápát tetováltatott alkarjára - Fluor Tomi kedvenc állatát. Tomi nem sokat várt a viszonzással... 

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Mi lesz Lehellel?


szerző:
2018.03.22. 20:30
Mi lesz Lehellel?

Piros saját magát, pontosabban karját is felálozza Lehel boldogságáért. De vajon sikerül elérnie a célját?

Tetkókkal mentenének életet

Életmentő tetoválásokat varrnak fel ingyen tetoválóművészek cukorbetegeknek. Már 35 magyarországi és 6 német tetoválószalon csatlakozott a kezdeményezéshez. A lényeg, diabéteszesek nemzetközi jelét, a kék kört tetoválják rá a beteg csuklójára, hogy ha rosszul lesz az utcán, gyorsabban kaphasson szakszerű segítséget.

Mit tetováltatott alkarjára Lilu?

A magyar sztárok Törőcsik Danihoz járnak tetováltatni, és ez alól Lilu sem volt kivétel. A Keresem a családom műsorvezetője ezekben a hónapokban készíti elő a műsort, azaz járja a világot és göngyölíti fel a szövevényes családi történeteket. Ebben az izgalmas időszakban ment el Danihoz, hogy egy új tetoválást varrasson alkarjára.

Látnod kell Lilu új tetoválását!

A Keresem a családom műsorvezetője egy újabb tetoválást varratott magára. Lilu ezúttal egy nem mindennapi figurát választott!

Helyesírási hiba van Emma Watson új tetoválásában!

A színésznő vadiúj tetkója a 90. Oscar-gála éjszakáján debütált, azonban a szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy az Emma alkarját díszítő feliratban van egy helyesírási hiba...

Aleskára néha a frászt hozzák a rajongói

Aleska nem véletlenül izgult annyira a stúdióba lépés előtt, hiszen már az is előfordult vele, hogy egy elvetemült rajongó ijesztő módon próbált a közelébe férkőzni. Ezt ti sem fogjátok elhinni!

Krisztián Karolának: „Az, hogy szétrakod a lábad, nem tehetség…”

Karola alig várta, hogy elmondja mindenkinek, hogy elmehet a világkörüli tetováló turnéra, ám döbbenetére kollegái gyűlölettel és értetlenkedéssel fogadták a hírt. Krisztián ráadásul azt vágta a fejéhez, hogy Karola direkt feküdt le Krisszel azért, hogy betartson Nórinak.

Marci és Orsi együtt menekültek el otthonról

Marci úgy döntött elszökik. Lili megpróbált szólni Daninak a terhességről. Karola lelkesedését letörték a kollegái.

Mesi Lilinek: „Ha nem ismernélek, azt hinném, terhes vagy…”

Lili bepánikolt. Marci bajba keverte Orsit. Karolától karnyújtásnyira kerül az álma.

Karola csak azért feküdt le Krisszel, hogy közelebb kerüljön az álmához?

Karola kolléganőjét, Nórit választották ki egy világkörüli tetováló turné egyik résztvevőjének, ami nagy tüske volt Karola szemében. Nagy álma volt, hogy egyszer részt vehessen ezen az utazáson, ezért megpróbált még egy helyet kérni magának a túrán Krisztől, az egyik szervezőtől. Bár először a férfi visszautasította Karola kérését, miután közelebb kerültek egymáshoz Karola mégis lehetőséget kapott, hogy elmenjen a versenyre.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

Kiss Ramóna először mutatta meg új tetoválását!

A műsorvezető a Reggeliben mutatta meg először tetoválását, ami szerelme, Lékai Máté mezszámát ábrázolja.

Mindent a tetoválásokról!


szerző:
2018.02.01. 08:01
Mindent a tetoválásokról!

Azt már sokan tudják, hogy ha a strandon szép kigyúrt testtel szeretnének vonulni, az bizony nem két hét alatt történik, hanem már most a borús téli hónapokban neki kell kezdeni testük formálásának. De ez nem csak gyúrással, a tetoválással is így van!

Tom Hardy magára tetováltatta Leonardo DiCapriót?

A két színész még a 2016-os Oscar-díjátadó előtt kötött fogadást, és úgy tűnik, hogy Hardy bevállalta a vesztesnek járó nem mindennapi büntetést.

Karolát újra cserbenhagyták a barátai?

Karolát megműtötték. Tamara döntött Teóval kapcsolatban. Niki és Evelin álommunkát kaptak.

Karola szembenéz a félelmével és újra megműtteti a kezét

Karolát reggel lerohanta Krisztián, aki felkutatott egy specialistát, aki újra megoperálná a kezét. Karola azonban durván lerázta őt, azzal védekezve, hogy nincs szüksége hamis reményekre és már amúgy is új állása van egy moziban. Ám, amikor Karola este az új munkatársaival együtt iszogatott, rájött, hogy még nem adhatja fel az álmát.

Teó csókkal hálálta meg Tamara segítségét

Joe megtalálta Marcit. Lali leégette Orsit. Karola félt visszatérni a tetováláshoz.

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén

Alig maradt szabad felület Justin Bieber testén, pár napja már jobb vállát is tetoválás díszíti. Az egymásba organikusan kapcsolódó formákat ezúttal magánrepülőgépén üldögélve mutatta be instagram követőinek.

 

Story Extra 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 16:15

Könnyes vallomás


szerző:
2017.12.26. 18:00
Könnyes vallomás

Péter a rákos betegségébol felgyógyuló pótanyjának, Izának készült egy megható vallomással. Egy saját verssel érkezett, és egy Izára emlékezteto tetoválást is varratott magára.

Törőcsik Dani külföldön is nőcsábász?

Törőcsik Dani már a Konyhafőnök VIP első évadában is próbára tette magát, most pedig a Kifőzdében tért vissza, ahol egy különleges süteménnyel nyűgözte le a házigazdákat. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője nemcsak a külföldi munkájába avatta be a nézőket, hanem magánéletéről is lerántotta a leplet.
 

Karola:

Bár Karola nagyon visszahúzódó lett az utóbbi időben, Bori rávette, hogy vegyen részt egy eseményen a tetováló szalonban, miután Krisztián munkát ajánlott neki egy magazinnál. Este az online magazin tulajdonosa azt mondta Karolának, hogy ideálisnak tartaná őt a munkára, a tetoválások iránti szenvedélye miatt. Ettől Karolában feltört az elfojtott fájdalom.

Dani kidobta Lilit Evelinért!

Dani szakított Lilivel. Tamarát és Teót összezárták. Karolának munkát ajánlottak.

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Istenes Bence újra varratott!


szerző:
2017.12.13. 13:52
Istenes Bence újra varratott!

A műsorvezető izgalmas napokon van túl, hiszen együtt vezették a Cometet szerelmével, Csobot Adéllal, ahol ráadásul győzött is, sőt még egy újabb tetkó is a testére került. Szerintetek mi lehet?

SZÉTKATTINTJÁK: az AK26 a Cristiano Ronaldós dalukról

Magukról, terveikről, tetkóikról, mondanivalójukról és facebookos rajongóikról is mesélt az egyre népszerűbb két surányi rapper.

Dwayne Johnson újabb tetoválást csináltatott

Dwayne Johnson számára a fájdalom olyan hétköznapi, hogy fel sem tűnik neki. Legyen szó akár napi több órás konditermi edzésről vagy egy, az egész felkarját beborító tetoválásról.

„Piercing orrba-szájba”


szerző:
2017.11.03. 18:00
 „Piercing orrba-szájba”

Zsuzsanna és Tibor nem győzik győzködni lányukat, Beát, akinek külsejével ez idáig sem sikerült megbékélniük. A lány egész testét tetoválás fedi, ráadásul testékszereit és raszta haját sem nézik jó szemmel a szülei. Vajon megállítható még ez a szenvedély?

Roland kettétörte Karola karrierjét?

Karola lehetőséget kapott arra, hogy egy tetováló modellt tetováljon annak internetes blogjában és ezzel nevet szerezzen magának. Viszont hála Rolandnak, becsípődött a keze, így képtelen volt a munkára, amivel aztán magára haragította a főnökét, Krisztiánt.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Láttad már Shay Mitchell vadiúj tetkóját?

A Hazug csajok társasága című sorozatban Emily Fields-et alakító színésznő egy újabb tetoválást varratott magára!

A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

Kitetováltatta magát a Konyhafőnök zsűritagja!

Sárközi Ákosról eddig is tudtuk, hogy rajong a tetoválásokért, a Séf jobb karja szinte teljesen kivan varrva, és úgy néz ki, most úgy döntött, hogy ideje a másik akrját is kidíszíttetnie.

ValóVilág: a rejtélyes tetoválások nyomában

Öt évvel ezelőtt a Refletor stábját hajtotta a kíváncsiság, és kinyomozta, miért olyan furcsa a valóságshow ötödik szériájának nyertesének tetoválása. Kiderült, hogy VV Attila egy átmúlatott éjszakának köszönhetően egy olyan felírat került a karjára, amit 15 évig takargatott.

Rubint Réka: „Most én is remegek!”

Rubint Réka egyik legnagyobb rajongója, Bence érkezett Anikóhoz, aki mind edzőként, mind családanyaként tiszteli a fitness trénert. Méghozzá olyannyira, hogy Réka monogramját is magára tetováltatta.  Rékát olyan mértékben elbűvölte a tetoválás, hogy egy nem mindennapi ajánlattal lepte meg a fiút…

Ha kíváncsi vagy Rubint Réka rajongói történeteire, lesd meg itt!

Törőcsik Dani külföldön tette próbára tudását

Mióta néhány hónapja nem láttuk, rengeteg élménnyel gazdagodott Törőcsik Dani, aki külföldön tette próbára tudását, és egy hamburgi tetováló szalon művészeként alkotott maradandót idén nyáron.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való