KERESÉS search-close

thaiföld

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "thaiföld"

Miért nem halt meg egyetlen koronavírussal fertőzött sem Kambodzsában?

Alig több, mint 100 koronavírusos fertőzöttet regisztráltak és egyetlen egy ember sem halt meg a fertőzésben, Kambodzsában. Pedig csaknem nyolcvanezren tértek vissza Thaiföldről a járvány miatt. Kedvelt turisztikai célpont, a nálunk megszólaló kambodzsában élő magyar férfi szerint hiteles számokat közölnek a fertőzésről. Szerinte a kambodzsaiak egyszerűen máshogy élnek, mint a járványban súlyosan érintett országokban.

Virtuális nyaralás hírességekkel!

Beköszöntött a főszezon, beerősítettek a sztárok is. Van, akinek a Balaton a Riviéra, de van, aki egészen Thaiföldig repült egy kis kikapcsolódásra.

A tengerből mentettek ki egy kutyát

220 kilométerre Thaiföld partjaitól, a tengerből mentettek ki egy kutyát. A végletekig kimerült állatra egy olajfúró torony munkatársai találtak rá, feltehetőleg az utolsó pillanatban.

Miért nem jön haza Gábor Thaiföldről?

Gábor Thaiföldön ragadt két kislányával: miért nem jön haza? | Zsuzsa itthon sikeres üzletasszony volt, most Londonban próbálja ugyanezt elérni. | Gergő jól fizető állását adta fel, hogy Izlandon valósítsa meg álmait.

Nagy kimaradók - értelmetlen építmények, amik most kimaradtak a Top 10-ből!

L alakú thaiföldi focipálya és egy dél-afrikai stadion, ahol a nézők harmada nem a pályára lát, hanem a többi tribünre és a környező házakra.

Lecsapott Thaiföld déli részére a Pabuk nevű trópusi vihar. Az RTL Híradónak sikerült elérnie egy magyar párt, akik a vihar kellős közepén vannak Ko Samuj-on, azaz Szamuj-szigetén. Videó forrása: Kálmán Tamás

VILÁGSZÉP: Ilyen az idei Miss Universe!

A Fülöp-szigetek versenyzője nyerte az idei Miss Universe szépségversenyt. A Thaiföld fővárosában tartott döntőn a 24 éves Catriona Gray 93 ország részvevője közül lett a legjobb. A második helyezett a dél-afrikai, a harmadik pedig a venezuelai szépség lett.

 40 percig hagyták haldokolni a magyar férfit

40 percig hagyták haldokolni a párját – ezt mondta a Blikknek az a nő, akinek a barátja ételmérgezésbe halhatott bele egy thaiföldi luxusszállodában. Szerinte a férfi későn kapott orvosi segítséget, ezért halt meg.

RTLII Híradó 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 21:30
Magyar turista halt meg Thaiföldön

Szombat hajnalban valószínűleg ételmérgezés vagy ételallergia miatt Thaiföldön meghalt egy magyar férfi, akinek a szíve leállt.

Fókusz 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 19:05

Story Extra 2017-07-18


szerző:
2017.07.18. 17:25
Ennyire talán még sosem örült műlábnak egy kutya

A thaiföldi 9 hónapos Cola májusban vesztette el mellső lábait. Átszökött a szomszédba, ahol megrágott egy pár cipőt és egy bukósisakot. Gazdája természetesen felajánlotta, hogy kifizeti a kárt, de ezt a szomszéd nem fogadta el. Nem sokkal később egy karddal tért vissza, hogy megbosszulja a játékos állat tettét. Cola a nagy vérveszteség ellenére túlélte a támadást, de lábait amputálni kellett. Ma már protéziseivel szaladgálni is tud. 

40 tigriskölyök tetemére bukkantak

Negyven tigriskölyök-tetemet találtak a hatóságok a híres thaiföldi Tigris-templom kiürítése közben. Az állatkertként is üzemelő buddhista szentély tigriseit hétfőn kezdték elszállítani, miután a szerzeteseket állatkínzással vádolták meg. A kölykök tetemei a templom fagyasztójában voltak.

Nem saját farkába harapott a kígyó

Horror a fürdőszobában: a lefolyóból támadt rá a kígyó egy thaiföldi férfira, amikor az gyanútlanul leült a WC-re. A piton a legérzékenyebb pontján harapta meg, és el sem akarta engedni. Az áldozat csak fél órás huzavona után tudott kiszabadulni. A férfi sebeit kórházban kellett összevarrni. A háromméteres kígyót pedig tűzoltók szedték ki a lefolyóból.

BUSZBALESET: 3 halott, 30 sérült

Megrázó felvételek! Helyi turistákat szállított az emeletes busz Thaiföld középső részén. Lassan kanyarodott rá a vasúti átjáróra, ahol sem sorompó, sem pedig jelzőlámpa nincs. A sofőr gázt adott, de aztán mégis megállt. Ebben a pillanatban érkezett balról a vonat, ami elsodorta a járművet. A balesetben hárman meghaltak, 30-an megsérültek.

Rothadó zöldségekből készített savanyúságot

Vecsési savanyúság Thaiföldről! Penészes, rothadásnak indult zöldségekből készült a vecsési savanyúság. Az élelmiszerbiztonsági hivatal ellenőrei 38 tonna terméket foglaltak le egy kistermelő üzemében. Kiderült, részben Thaiföldről származó konzervekből készítette a savanyúságot, amit háziként árult.

Felajzott elefánt taposott halálra egy brit turistát Thaiföldön

Rémálom lett az álomnyaralásból: lánya szeme láttára taposta halálra az apját egy elefánt a thaiföldi hétvégén.

Megtalálták az eltűnt maláj gép roncsait?

A lassan két éve eltűnt maláj repülőgépé lehet az a roncsdarab, amit most dobott partra az óceán Thaiföldön. A hatóságok még vizsgálják a különös nyomot, ami egy nagyjából 2x3 méteres fémdarab számokkal és elektromos vezetékekkel. Az MH370 jelzésű gép 2014. március 8.-án a Thai-öböl felett tűnt el a radarok képéről és azóta sem lehet tudni mi történt vele.

Majdnem negyven év börtön vár egy thai férfire, amiért viccelődni mert a király kutyájával

Nem csak Magyarországon lehet bajba kerülni, ha valaki Facebookozik: egy thaiföldi férfi súlyos börtönbüntetés elé néz, mert szarkasztikus posztot mert írni a közösségi oldalra a király ölebéről.

Tarolt a fitnesz-csapat Thaiföldön

Tarolt a magyar fitnesz válogatott a thaiföldi világbajnokságon. A nők öt egyéni aranyérem mellett a legjobb csapat címét is megszerezték.  A fiúk egy ezüsttel tértek haza, összetettben Magyarország első helyen végzett az országok közötti rangsorban.

Nyomravezetői jutalmat adott saját magának a thaiföldi rendőrség

Egyedül, külső segítség és lakossági információk nélkül sikerült elkapniuk egy bangkoki robbantás gyanúsítottját. Ami jár, az jár - gondolták a rendőrök, és maguknak adták a felajánlott pénzjutalmat.

Terrorcselekmény rázta meg Bangkokot

Hétfőn este az egyik legfelkapottabb turista látványosságnak számító hindu Erawan-szentély mellett robbant egy pokolgép, amelyben 27-en meghaltak, 123-an pedig megsérültek. Több amatőr videó is felkerült az internetre a robbanásról.

Magyarok is voltak a merénylet helyszínén

Azt hitték, villám csapott be a közelben - ezt mondta a magyar thai box csapattal utazó egyik bíró a thaiföldi robbantásról. Alig néhány utcára voltak Bangkokban a merénylettől, amelyben 21-en meghaltak, és 120-an megsebesültek. Magyar áldozata nincs a robbantásnak.

27 halott és rengeteg sérült a bangkoki robbantásban

Bangkokot hétfőn este egy terrorcselekmény rázta meg. Az egyik legfelkapottabb turista látványosságnak számító hindu Erawan-szentély mellett robbant egy pokolgép, amelyben 27-en meghaltak, 123-an pedig megsérültek. Több amatőr videó is felkerült az internetre a robbanásról.

Tömegsír lett a menekültek táborából

Tömegsírokat találtak embercsempész-táborok közelében Malajzia északi, Thaifölddel szomszédos tartományában. Valószínűleg azokat a menekülteket földelték el, akik útközben éhen haltak vagy betegség végzett velük. A most következő tudósítás sokak nyugalmát megzavarhatja.

Titokban szabadult, milliomosként élhet

Már milliomosként élhet az egy hete szabadult biztonsági őr, ha megvan a hat éve eltűnt félmilliárd forint. A Blikk írt arról a férfiról, aki 2009-ben Miskolcon elkábította társait és kipakolta a rá bízott pénzes konténert, amiben 650 millió forint volt.  A gyanú szerint 500 milliót elrejtett, a többivel Thaiföldre menekült. Onnan hozták haza a rendőrök, 5 évet ült. Az eldugott pénzt hiába kereste a rendőrség és a biztosító. A törvények viszont azóta változtak, így újra félhet a rendőröktől az egykori biztonsági őr, ha előkerül.

Előzetes: Előkerülhet a félmilliárd forintos zsákmány

Szabadult a börtönből az a biztonsági őr, aki még 2009-ben Miskolcon kipakolta a rá bízott pénzes konténert. A 650 milliós pénzkötegek helyére téglákat tett. 500 milliót elrejtett, a többivel Thaiföldre menekült. Innen hozták haza a rendőrök, 5 évet ült. Az eldugott fél milliárdot hiába kereste a rendőrség és a biztosító, még az alvilág sem találta. 6-kor az RTL Híradóból kiderül, mi történne, ha előkerülnének a milliók.

Istenes Bence és Csobot Adél Thaiföldön romantikázott

Istenes Bence és szerelme, Csobot Adél két hetet töltött Thaiföld egyik legszebb szigetén, ahol Bence többek között azt is bebizonyította, hogy valahol, talán nem is olyan mélyen egy hősszerelmes lovag lakozik benne.

Reflektor 15-04-09


szerző:
2015.04.10. 01:30
Reflektor 15-04-09

Reflektor: Istenes Bence és Csobot Adél Thaiföldön romantikázott. Győrfi Pál sohasem tervezett nagy családot.

10 éve pusztított a cunami


szerző:
2014.12.26. 18:30
10 éve pusztított a cunami

Pénteken a világ több országában is megemlékeztek az Indiai-óceáni cunami áldozatairól, ami éppen 10 évvel ezelőtt, 2004 karácsony másnapján pusztított.


 

ÉVFORDULÓ: Így érkezett a cunami

A szökőár volt az emberiség történetének egyik legsúlyosabb természeti katasztrófája, amelyben legalább 230 ezer ember vesztette életét. A cunamit egy víz alatti földrengés indította el, az általa keltett lökéshullámok a partra érve helyenként 30 méter magas pusztító hullámokká nőttek.
 

Fókusz 14-01-15


szerző:
2014.01.15. 19:55
Fókusz 14-01-15

Fókusz: Túlélte a tájfun pusztítását! Gábor csodával határos módon maradt életben, de ki kellett menekíteni a Fülöp-szigetekről. Tarolnak - A lányok megőrülnek értük! Beültünk a turnébuszba a ByTheWay első idei koncertkörútján. Irány a ValóVilág - Laci magánéleti válsága elől költözik a Villába. Végre egy igazi alfahím?

Megrázó részletek a thaiföldi gyilkosságról

A szálloda gondnoka is a tulajdonos ellen vallott, akit azzal gyanúsítanak, hogy két évvel ezelőtt megölt egy gazdag magyar vállalkozót.

Megrázó mozifilm készült a cunamiról

A 2004-es, indiai-óceáni földrengés és cunami épp 8 éve csapott le. A leginkább Thaiföld partjait elsöprő szökőár összesen 230 ezer áldozatot követelt. A tragédia évfordulójára Hollywood sokkolóan valósághű filmet készített.

Forró nyomon 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 22:00
Forró nyomon 12-12-12

Forró nyomon: Mi állhat a rejtélyes thaiföldi gyilkosság hátterében? Aztán: Az elmúlt évben, több mint 10 ezer esetben kezdtek nyomozni eltűnt gyerekek után. Mi lett velük? És döbbenetes lehúzásokat és egyre hízó kárvallottakat mutatunk önöknek a Forró nyomonban.

Nagy Alexa skorpióba harapott


szerző:
2012.09.22. 07:30
Nagy Alexa skorpióba harapott

Nagy Alexa egy hátizsákkal barangolja be a világot. A fiatal lánynak esze ágában sincs félnie vagy magányosnak éreznie magát, és kalandozásaitól semmi és senki nem tarthatja vissza. 2012-ben Thaiföld volt az úti cél.

Fókusz Plusz 12-06-16


szerző:
2012.06.16. 19:30
Fókusz Plusz 12-06-16

Fókusz Plusz: A halál torkában - A világ leghírhedtebb börtönében ült Bangkokban. Egy magyar férfi hihetetlen története, aki Dél-Afrikában mesélte el nekünk megdöbbentő emlékeit. A legjobbak csatája - Kásás Tamás a negyedik aranyra hajt. Bemutatjuk a legifjabb, legidősebb, legkisebb és legnagyobb olimpikonjainkat és a keret egyik nagy meglepetését is.

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Többé már nem ismeri a félelmet


szerző:
2012.06.15. 19:40
Többé már nem ismeri a félelmet

Halálra ítélték, majd 100 évre mérsékelték a büntetését. Shani Krebs a Dél-Afrikában született magyar származású férfi 1994-ben drogot próbált kicsempészni Bangkokból, amikor lefülelték. Most 18 év után, csodával határos módon kiszabadult.

Kalandtúra: extra tanácsadás a pálmafa-sziesztákhoz

Nálunk élő külföldiek mesélnek a híres pihenőhelyekről. Rablókról, extra tilalmakról, buszon beszedhető pofonokról mondanak történeteket, és arról, hogyan látnak ők minket, ott nyaraló magyarokat.

Törzsutas: Bangkok, Thaiföld - 2. rész

Törzsutas: Tovább kalandozunk Bangkokban, a városban, ahol régi és modern egy egészen különleges mixben egyesül.

Törzsutas: Bangkok, Thaiföld


szerző:
2012.02.26. 12:05
Törzsutas: Bangkok, Thaiföld

Törzsutas: Bangkokban jártunk. Délkelet-Ázsia egyik legérdekesebb városa így vagy úgy, de mindenkire hat.

Merényletek, terrortámadás és katasztrófák gyűrűjében

Magyar túlélők, akik a legfélelmetesebb, legfelfoghatatlanabb helyzetbe kerültek, amibe ember csak kerülhet. Magyarok, akik, túlélték az elmúlt évtized legnagyobb merényleteit és természeti katasztrófáit.

Fókusz 12-01-26


szerző:
2012.01.26. 19:43
Fókusz 12-01-26

Fókusz: Hová tűnt Szandika? - Utolsó műtétje óta nem hallottunk róla. Több hónap után megtaláltuk, mintha kicserélték volna. Álom luxuskivitelben - Keresztes Ildikó, Dukai Regina és Debreczeni Zita télből a nyárba menekült, jönnek az egzotikus házi videók. Katasztrófa után - Milliók laknak évek óta sátorban. A földrengés sújtotta Haitiban ismét a magyaroknak mondtak köszönetet.

Magyarok mentek segíteni a thaiföldieknek

Kibírták a gátak, Bangkok központját egyelőre nem öntötte el az ár, pedig szombatra várták a legmagasabb vízszintet.

Tovább ostromolja az ár Bangkokot

A thaiföldi főváros több kerülete már víz alatt van, de a kormány szerint a következő napokban újabb városrészekbe törhet be a víz.

Evakuálják a bangkoki állatkert lakóit

Thaiföld fővárosának egyre nagyobb részét önti el az árvíz.

9 millióan veszélyben Thaiföldön

Bangkokban újabb és újabb kerületekről menekítik ki, illetve költöztetik magasabb épületekbe a lakosságot az árvíz miatt.

Az ár nyerte a küzdelmet Thaiföldön

A thai miniszterelnök figyelmeztette a Bangkok alacsonyabb részén élőket, hogy költözzenek a magasabban fekvő területekre.

Életveszélyben a thaiföldi elefántok

Mintegy 100 elefánt esett csapdába Thaföldön az árvíz miatt. Az állatoknak alig van élelmük.

Többszáz áldozatot követelt az áradás

Már csaknem 270 halottja van a thaiföldi áradásoknak.

„Felségsértő” fordító


szerző:
2011.10.10. 12:22
„Felségsértő” fordító

Az amerikai férfi bűne az, hogy lefordított angolra, és feltett az internetre több részletet a thai király betiltott életrajzából. 15 évet kaphat.

Helikopterrel érkezik az óvszer Thaiföldön

Ejtőernyővel jutattak óvszert Thaiföld árvíz sújtotta területeire az ország hatóságai, akik a népszaporulat növekedésétől tartanak.

Elfogták a legkeresettebb magyar dílert

4 év bujkálás után a maláj határon fogták el a 42 éves magyar gyanúsítottat a rendőrök.

Védőoltás infarktus ellen?


szerző:
2011.08.08. 14:08
Védőoltás infarktus ellen?

A kutatókat érdekelni kezdte, hogy az influenza elleni oltás csökkenti-e a szívinfarktus esélyét vagy szövődményeinek kockázatát.

3 helikopterbaleset 1 hét alatt Thaiföldön

A hadsereg Bell típusú gépe a mianmari határ közelében csapódott a földbe valószínűleg műszaki hiba miatt.

Itthon a kiszabadított egyetemista

A 26 éves férfit május végén rabolták el Thaiföldön, és 100 ezer eurót, vagyis körülbelül 27 millió forintnak megfelelő összeget követeltek érte.

Túsztárgyaló mentette meg a csonkítástól

Egy Thaiföldön elrabolt magyar fiatalembert szabadított ki a Terrorelhárítási Központ

Szerzeteseket gyilkoltak Thaiföldön

Agyonlőttek 2 buddhista szerzetest Thaiföld déli részén.

Halálos merénylet Thaiföldön

A detonációban egy katona meghalt, 25 másik ember, köztük 19 civil megsebesült.

40 áldozata van a thai áradásoknak

Negyvenre emelkedett a Thaiföld déli részét sújtó áradások áldozatainak száma.

Magyarok nem kerültek veszélybe Thaiföldön

A thaiföldi magyar konzulátus információi szerint egy magyar sem került bajba a Thaiföld déli részén történt áradásokban.

Egyre több halott a thaiföldi földrengés után

74-re emelkedett a csütörtök földrengés halálos áldozatainak száma Mianmarban.

52 milliós bírság a thaiföldi orvostragédia kapcsán

Kiderült, hogy a tragédia idején nem volt Thaiföldön szakmai konferencia, pedig az utazást csak ebben az esetben fizethette volna a gyógyszercég.

meneTrend: Thaiföld - 5. rész


szerző:
2011.02.20. 12:00
meneTrend: Thaiföld - 5. rész

meneTrend: Ezúttal olyan izgalmas témákról lesz szó, mint a thaiföldi turizmus egyik húzóágazata, a hivatalosan illegális, de a gyakorlatban megtűrt szexturizmus és a hamisított luxusmárkák irdatlan nagy kínálata.

Kefír Thaiföldön vette fel legszebb vallomását

Kefír hajótörést szenved kedvesével, és egy lakatlan szigetre sodorja az áramlat.

meneTrend: Pattaya, Thaiföld - 4. rész

meneTrend: Pattaya nagyon fiatal város, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne semmi látnivalója. Buddha méltóságteljesen ül a várost körülvevő dombok több pontján is.

Fél Kettő 11-02-07


szerző:
2011.02.07. 14:20
Fél Kettő 11-02-07

Fél Kettő: Nevelés kérdése - A legelképesztőbb dolgokra is képes egy kutya, ha helyesen nevelik. A gyerekek érdekében - Változó jogszabályok, csökkenő bürokrácia. Felgyorsulhat az örökbefogadás? Nászút Thaiföldön - Szűcs Judithra 17 év után rátalált a szerelem, vendégünk volt az énekesnő.

meneTrend: Thaiföld - 3. rész


szerző:
2011.02.06. 12:00
meneTrend: Thaiföld - 3. rész

meneTrend: Nagyság és dicsőség - nemcsak Thaiföld jelenlegi fővárosát jellemzik ezek, hanem a régit is, amely egyébként nincs is olyan messze Bangkoktól, csak olyan bő egyórányi autóútra.

Akár 25 milliós bírság, ha jogtalan volt az út

A nemzetközi gyógyszercég elismerte, hogy ők utaztatták ki Thaiföldre a medencébe fulladt magyar háziorvost.

meneTrend: Bangkok, Thaiföld - 2. rész

meneTrend: Tovább kalandozunk Bangkokban, a városban, ahol régi és modern egy egészen különleges mixben egyesül.

Tragikus haláleset buktatta le a gyógyszercéget

Eljárást indult a gyógyszercég ellen, amely a tragédiával végződött thaiföldi utazást szervezte.

Meghalt egy magyar orvos Thaiföldön

Valószínűleg vízbe fulladt egy magyar orvos Thaiföldön, Phuket szigetének nyugati részén.

meneTrend: Bangkok, Thaiföld


szerző:
2011.01.23. 12:00
meneTrend: Bangkok, Thaiföld

meneTrend: Bangkokban jártunk. Délkelet-Ázsia egyik legérdekesebb városa így vagy úgy, de mindenkire hat.

Hazahozták a repülőjegyes csalót

Egy hónapos előkészítés után, hétfőn hoztak haza egy nemzetközileg körözött magyar bűnözőt.

Kiadta Thaiföld a Halálkereskedőt

Hat amerikai őr kíséretében szállították el kedden Thaiföldről a fegyverkereskedelemmel vádolt Viktor Boutot.

Holttest-hegy egy buddhista templomban

Több mint 340 emberi magzat holttestét találták meg egy bangkoki buddhista templomban.

Gyilkos áradások Thaiföldön

Már legalább 94-en haltak meg az utóbbi évtizedek legpusztítóbb árvízei miatt Thaiföldön.

Kefír visszatalált szerelméhez


szerző:
2010.07.22. 07:35
Kefír visszatalált szerelméhez

Az énekes és egykori kedvese nem bírták egymás nélkül, ezért Erika Thaiföldig utazott a békülésért.

Letartóztatások a focivébé árnyékában

Illegális fogadások gyanújával csaknem hétezer embert vettek őrizetbe négy ázsiai országban.

Kettős robbantás Thaiföldön

Két pokolgép robbant fel Thaiföld déli részén szerdán, két ember meghalt, 27-en megsebesültek.

Terrorizmussal vádolják a volt kormányfőt

A thaiföldi hatóságok szerint a volt miniszterelnök szervezte a tüntetéssorozatot, amelynek 88 halálos áldozata volt.

Megnyugodtak a thai kedélyek


szerző:
2010.05.23. 09:55
Megnyugodtak a thai kedélyek

Bangkokban nyugalom van, az élet pedig lassan visszatér a megszokott kerékvágásba. A korábbi zavargások nyomait is igyekeznek eltüntetni.

Külföldiek is gyújtogattak Bangkokban?

A thaiföldi kormány szombaton bejelentette, hogy két külföldi állampolgár is érintett a bangkoki épületek felgyújtásában.

Összecsapások után takarítás

Helyreállt a rend Bangkokban. A csaknem egy hétig tartó összecsapásokban 52 ember halt meg.

Kijárási tilalom a lángoló Bangkokban

A fővárosban számos épület lángokban áll, és a hatóságok teljes kijárási tilalmat készülnek bevezetni éjszakára, amire 15 éve nem volt példa.

Meghalt a fejbelőtt tábornok


szerző:
2010.05.17. 11:09
Meghalt a fejbelőtt tábornok

Az ellenzéki tüntetők oldalára átállt thai tábornokot akkor lőtték le, miközben egy külföldi újságírónak adott interjút.

„Élestöltény zóna” Bangkokban

22-re nőtt utcai harcok áldozatainak száma, több mint 170 ember pedig megsebesült.

Nem csitul a fegyverropogás Bangkokban

Kórházi források szerint már 16-ra emelkedett a halálos áldozatok száma. Az ENSZ nyugalomra szólít fel.

Véres összecsapások Thaiföldön

Újabb lövöldözés tört ki Bangkokban pénteken, miután a katonák a rátámadtak a kormányellenes tüntetőkre.

Robbanások Bangkokban!


szerző:
2010.04.23. 10:46
Robbanások Bangkokban!

Az éjszaka összesen 5 gránátot robbantottak Thaiföld fővárosában.

Egyre több halott Bangkokban


szerző:
2010.04.11. 09:53
Egyre több halott Bangkokban

19-re emelkedett az összecsapások halálos áldozatainak száma a thaiföldi fővárosban.

9 halottja van a bangkoki összecsapásoknak

Az ellenzéki tüntetők és a biztonsági erők szombati összecsapásaiban legkevesebb kilencen meghaltak és csaknem 500-an megsérültek.

Tovább durvul a helyzet Thaiföldön

Könnygázzal és vízágyúval oszlatták a tüntetőket, akik megpróbáltak bejutni egy televízióállomásra Bangkokban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való