KERESÉS search-close

tigriskölyök

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tigriskölyök"

Különleges kistigrisek születtek Győrben

Rózsaszín orrok, kék szemek és csíkos bunda. Különleges, fehér bengáli tigriskölykök születtek a győri állatkertben. A négyesikreket ma először vizsgálta meg állatorvos, ezt hősiesen tűrték. A két hím és két nőstény öt hete született.

CUKISÁG: Virgoncak a fehér bengáli tigriskölykök

Négyes iker fehér bengáli tigris kölykök születtek a felsőlajosi Magán Zoo vadaskertben. A három lányt és egy fiút kézzel nevelik gondozóik, mert az anyjuk valószínűleg azért, mert fiatalon szült, nem foglalkozott velük.

40 tigriskölyök tetemére bukkantak

Negyven tigriskölyök-tetemet találtak a hatóságok a híres thaiföldi Tigris-templom kiürítése közben. Az állatkertként is üzemelő buddhista szentély tigriseit hétfőn kezdték elszállítani, miután a szerzeteseket állatkínzással vádolták meg. A kölykök tetemei a templom fagyasztójában voltak.

Lábadozik a megműtött kistigris

Leesett a kifutó legmagasabb pontjáról, ezért meg kellett műteni az egyik tigriskölyköt Győrben. A baleset néhány hete történt. A gondozók vették észre, hogy sántít. Az állatorvos megvizsgálta és megállapította, hogy azonnal operálni kell, eltörött a karcsontja. A tigrislány egy másfél órás műtéten esett át, már sokkal jobban van, de még mindig inkább csak heverészik a fűben.

Már húst is kapnak a tigriskölykök

Már ismerkednek a hússal a januárban született tigrislányok Győrben. A kicsiket anyjuk nem fogadta el, így gondozójuk neveli őket. Napközben tigrisoviban vannak, este pedig hazaviszi őket és otthon eteti, neveli a csöppségeket.

Kutyamama babusgatja a tigrisbébiket

A tigriskölyköket születésük után elvetette magától az anyjuk, mivel nem volt elegendő teje a táplálásukra.

Fókusz 10-07-08


szerző:
2010.07.08. 20:40
Fókusz 10-07-08

Fókusz: Bekeményített Delhusa Gjoni! Porondra születtek a „rózsaszín” tigriskölykök. Döbbenetes képesség: Attila kapásból képes bármit visszafelé is elmondani. Utánajártunk az óbudai légitragédiának. Eltűnt magyarok: Fogy a remény!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való