KERESÉS search-close

top 3

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "top 3"

Mihalik Enikő és anyukája semmit sem tudnak kitálalni?

A modell és anyukája nagyon megcsúsztak az idővel. Minden elemük késésben volt és Enikő nagyon aggódott a tálalás miatt.

Kabát Peti végre elveszi feleségül Róka Adrit?

Az egykori versenyző megígérte Adrinak, hogy ha megtanul főzni, oltár elé állnak. Zé most kifaggatta őket, hogyan áll ez a terv jelenleg.

Sztarenki Dóri úgy féltette mindentől a húgát, mint egy anyatigris

Dóri anyukaként óvta húga minden lépését, félt tőle, hogy hozzá hasonlóan ő is megsérülhet bármelyik pillanatban. A kettejük közötti szoros kapocs tagadhatatlan volt.

Ezt örökölte Mihalik Enikő az anyukájától!

A szupermodell édesanyja nem is gondolta volna, hogy lánya bekerül a top 3 versenyző közé. Most arra is fény derült, hogy Enikő miben hasonlít annyira hozzá…

Kabát Peti volt Adri lelki támasza a verseny alatt

Róka Adri szerelmét hozta magával segítségnek, akinek – volt versenyzőként – már van tapasztalata a konyhában. Peti nem is tagadja, mennyire büszke párjára, de vajon hogyan osztják majd fel a feladatokat egymás között?

Vajon mit fog találni VV Hunor, ha visszanézi a ValóVilág9 adásait?

A VV9 ezüstérmese azt hitte, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot, amikor először megnézhették a százalékokat. Nézd meg, miket mondott még Hunor első interjújában a Finálé végén!

Ezek voltak VV Greg első szavai kiesése után

A VV9 sellője 106 nap után, bronzéremmel távozott a Villából. Greg többek között azt is elárulta, hogy erre az eredményre egyáltalán nem számított, amikor meglátta a fantomképeket és a százalékokat. Ha szeretnél vele személyesen is találkozni, van egy jó hírünk!

Greg Zsuzsu hátán ér be a Fináléba?

Szőke herceg fehér lovon és a hercegnő, aki valójában ló. De ki tudja már ezt követni?!

Király Peti és kislánya pultja lett a nyugalom szigete… egy ideig

Peti egy igazi örömfőzést szeretett volna a lányával, és annyira élvezték a közös munkát, hogy csak a főzés végén esett le: tálalnia kell!

Anna befeszítette Mariannt a kérdezgetésével

Anna folyamatosan amiatt aggódott, hogy hátráltatni fogja Mariannt, ezért mindent megkérdezett. Testvére azonban éppen emiatt befeszült, és elbizonytalanodott mindenben.

Risztov Évi mindig stresszes helyzetbe keveri az anyukáját?

Évi az édesanyját kérte meg, hogy segítsen neki a mai főzésében, hiszen eddig az összes sikerénél ott volt mellette, és szerette volna, ha most is együtt csinálják végig.

A Konyhafőnök VIP dobogósai a szeretteikkel főznek!

Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti lettek a gasztro reality legjobb három versenyzője. A Finálé előtt ráadásul kapnak egy kis erősítést is.

Mariann és Anna megmutatják, milyen az igazi Peller virtus!

Mariann nővérével, az egykori Konyhafőnök VIP döntős Annával főz majd a továbbjutásért. A nagy kihívás előtt megbeszélték, milyen is az igazi Michelin-csillagos illat, és persze kettejük dinamikája mellett sem lehetett elmenni.

Risztov Évi anyukája az egyetlen, aki le tudja nyugtatni a lányát

Évi édesanyjával főz majd együtt, aki szerinte irtózatosan gyorsan mozog a konyhában. Anyukája elmondta, hogy nagyon büszke a lányára, de vajon mi lehet a titka, amivel képes lenyugtatni Évit?

Király Peti & kislánya: „Ő az egyetlen, akivel normálisan tudok együtt főzni”

Peti kislányával, Lilivel főz majd együtt a Konyhafőnök VIP-ben, akiről kiderült, hogy eléggé otthonosan mozog a palacsinták világában. Vajon mit szólt hozzá Lili, hogy apukája már a top 3-ban van?

„Jó csapat vagyunk!” - A top 3 pár tábortűz mellett nosztalgiázott

Miután kiderült, hogy melyik pár lesz biztosan a döntőben, a párok összegyűltek a tábortűz körül, és szalonnasütés mellett nosztalgiáztak az elmúlt hetekben szerzett élményeikről.

Ki melyik párral szeretne a döntőbe jutni?

A párok a napot esélylatolgatással indították: vajon kinek milyen felállás lenne a legkedvezőbb a döntőben?

Fecsó reggelivel kedveskedett a top 3-ba jutott pároknak

Fecsó rántottát készített reggelire, amire meghívta Tomiékat és Laciékat is. Így indult az utolsó előtti nap a villában!

András távozásával kialakult a top 3-as mezőny!

Az eredményhirdetésen Ervin és András maradtak utoljára, végül a színész sétálhatott fel – a legjobb férfi versenyzőként – a galériára, Kati és Bea mellé.

Reider László: „Én abszolút büszkén távozom!”

László hobbiból jött el a Konyhafőnökbe, és ő is meglepődött azon, hogy idáig jutott. Érezte, hogy az övé lesz a harmadik hely, de boldog, amiért eddig eljutott.

Mit szóltak a dobogósok a továbbjutáshoz?

Miután kiderült, hogy ők hárman sétálhatnak fel a galériára, meséltek egy kicsit a boldogságról, a feladatokról és persze elkövetkező kihívásokról. Hogy ki mennyire vágyakozik a döntőbe? Elmesélték!

Íme, a Konyhafőnök negyedik évadának dobogósai!

Ádám, Márk és László sétálhattak fel a galériára a zsűri döntése alapján, így ők tovább küzdhetnek a Konyhafőnök címért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való