KERESÉS search-close

torta

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "torta"

ÁLLATI SZÜLINAP: 25 éves lett Bálint, a pécsi víziló

Bálint 25. születésnapjára igazi bulit rendeztek vasárnap a mecseki vadasparkban: rajzokkal, lufikkal és hatalmas tortával köszöntötték. A víziló tavaly nyáron majdnem elpusztult, akkor egy vízbe esett pénztárcát nézett ételnek, ami kishíján elzárta a bélcsatornáját. A teljes riport ITT nézhető vissza!

Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!


szerző:
2019.01.18. 09:30
Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!

A műsorvezetőt legjobb barátnője, Ságodi Gabriella – egykori beszéd tanárnője – lepte meg a Reggeliben egy tortával, ami teljesen lesokkolta Gabit.

Így telt Ginu születésnapi partija

Egy nem mindennapi Rally-buliban rophatták a táncot a villalakók. 

Birminghamben csodálták meg a miskolci asszony tortakölteményét

Leánykérőbe igyekvő csokoládéfigurával lett negyedik helyezett egy miskolci asszony egy nemzetközi tortadíszítő versenyen az angliai Birminghamben. A versenyre kétezren neveztek, kategóriájában pedig kétszázötvenen mérték össze tudásukat. Az asszony néhány éve, hobbiból kezdett el cukrászkodni. Azóta több versenyre is nevezett már, de a mostani eredményére a legbüszkébb.

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Berni sokkot kapott a magasságtól, de Ádám kettejük helyett is küzdött

A tortás feladat főként a tériszonnyal küzdők számára volt óriási kihívás. Berni félúton sokkot kapott, és nem bírt tovább mászni, Ádám azonban felhúzta őt a torta tetejére, így teljesítve a feladatot.

„Most szedjetek le, mert nagy baj van!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy tegyék egymásra a tortadarabokat, majd másszanak fel az óriási építmény tetejére, és legalább 5 másodpercig maradjanak is a csúcson, mindezt persze időn belül. Nézd meg, hogyan teljesítették a feladatot Viviék, Alindáék, Tomiék, Sánta Laciék és Kefirék!

„Laci! Úgy mentél fel, mint Batman!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy tegyék egymásra a tortadarabokat, majd másszanak fel az óriási építmény tetejére, és legalább 5 másodpercig maradjanak is a csúcson, mindezt persze időn belül. Nézd meg, hogyan teljesítették a feladatot Ádámék és Gáspár Laciék!

Felköszöntötték A mi kis falunk szereplőjét!

Nemrég kiderült, hogy Nagy Sándor is szerepelni fog a sorozat harmadik évadában, előtte azonban még ünnepelt egy nagyot.

Félelemből és könnyekből sem lesz hiány a Nyerő Páros új évadában!

Solti Ádámnak és párjának, Kis Berninek egy több méter magas esküvői tortára kellett felmászniuk. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Boldog születésnapot Athina!


szerző:
2018.07.19. 08:53
Boldog születésnapot Athina!

A karrierük kitárgyalása és a finom falatok után, Márkék meglepetéssel készültek Papadimitriu Athiának, hiszen nagy nap a mai...

Akarod Steve Aoki tortáját? Legyél feltűnő!

A VOLT fesztivál mai programjának a legnagyobb attrakciója nem más lesz, mint a mai amerikai sztár fellépő Steve Aoki aki 22:30-tól lép fel Sopronban! Steve Aoki neve a féktelen bulizáson kívül egyet jelent a TORTADOBÁLÁSSAL! De nem szülinapokon... nézzétek!
 

Tivadar tönkretette Szofi és Tamás esküvői készülődését

Szofira és Tamásra nagy esküvői tortakóstolás várt, ami azonban teljes káoszba fordult: a túlságosan is lelkes Tivadar, akit Szofi lelkiismeret-furdalásból hívott meg, hogy elterelje a figyelmét a szerelmi bánatáról, túlzottan is beleavatkozott az események menetébe. Szofi beolvasott neki, amivel azonban nagyon megbántotta őt. Szofi, hogy megvigasztalja, egy hirtelen ötlettől vezérelve felkérte Tivadart, hogy legyen az esküvői tanúja.

Vajon ki lesz majd Bea házi cukrász mestere?

A versenyzők nagy elánnal vetették bele magukat a tortás feladatba, végül a kóstoláson el is dőlt, hogyan sikerültek az alkotásaik. Vicces kalapok, benézett tojáshabok és gigászi mentések is akadtak a zsűripulton.
 

Dóra krumplinyomóval esett neki a krémjének

Dóra megszeppent a tortás feladat láttán, de Zé megpróbálta felpörgetni, hogy boldogan sütögessen. A sokkhatás után jól vette a piskótás akadályt, azonban a zselévé alakult krémjével kicsit meggyűlt a baja.

Dávid puzzle-t csinált a piskótáiból?

Dávid nem örült a desszertes feladatnak, hiszen ezekben nem mozog túl otthonosan. A piskótái olyan későn kerültek ki a sütőből, hogy nem volt idejük kihűlni... Vajon össze tudta állítani a tortáját?

Jöjjenek Bea ünnepi, háromemeletes tortái!

A második feladatban már egyéniben sütöttek a versenyzők. Egy feladatuk volt, hogy megalkossák Bea és Győző 25. házassági évfordulójára a tökéletes tortát.

Beát sokkolta Zé: Győző megjelent a konyhában?

A versenyzőknek ma este nagy desszert-fába kell vágni a fejszéjüket: hiszen el kell készíteniük Beáék ezüstlakodalmára egy tortát. Zé persze rögtön faggatni kezdte Beát a házasságáról, majd jól meg is viccelte zsűritársát.

Katasztrófafilmekhez hasonlítottak a csapatok tortái? Ilyen volt a kóstolás!

A csapatok jól érezték, hogy félrementek a tortáik, és ezt a zsűri sem tartotta magában. Volt, ahol az ízek mentek kicsit félre, máshol viszont az állagok... lávafolyamok és keserű krémek előre!

Lávafolyamként terült el a sárgák tortája!

A sárgáknál megfordultak a harcok: kivételesen nem Dóra és Dávid vesztek össze, hiszen mindketten Péter lassúságán akadtak ki. A későn elkésült piskóta pedig úgy tűnt, megpecsételi a tortáik sorsát...

Zsófinak elgurult a gyógyszere - elindult a tortamentés

Zsófi nagyon örült a tortás feladatnak, azonban a sütés közben nem egyszer szembe kellett nézniük a problémákkal. Elszúrt kávéhabok és kásás krémek övezték az útjukat.

Készítsd el te is a Séf apukájának kedvenc tortáit!

A harmadik feladat a desszertekről szólt: a csapatok kétféle torta közül választhattak - E80 és somlói revolúció -, persze a zsűri még ezt is megcsavarta, hiszen kiderült: ezek a finomságok bizony a Séf édesapjának kedvencei.

Gigi: „Kislányunk lesz!”

A pár egyre jobban beleéli magát a szülői szerepbe, főleg, mikor megtudják, milyen nemű babájuk lesz.

Pintér Tenyát nem lehet pénzért megvenni egy éjszakára sem?

Tenya megint hódít! Nem elég, hogy félmeztelenül, tortából ugrott elő, még pénzt is ajánlanak neki a nők. Elárulta, hogy ő mit reagált a felajánlásra, mit tenne, ha Tóth Andiról lenne szó, illetve ki az, akinek nem biztos, hogy ellen tudna állni...

Együtt szülinapoztunk Laky Zsuzsi kislányával!

Laky Zsuzsi kislány,a Luca a héten ünnepli születésnapját, ezért felköszöntötte őt Anna és Mikike. Vajon mit kívánt Luca a gyertya elfújása közben?

SZÜLINAPOS ELEFÁNT: Tortával köszöntötték Asha-t

Asha 2013-ban éppen Valentin-napon született alig 70 kilósan, most pedig majdnem akkora, mint az anyja. A különleges tortát a legkisebb elefánt, a tavaly novemberben született Aurun is megkóstolta.

Boldog szülinapot Badár Sándor!


szerző:
2018.02.08. 08:47
Boldog szülinapot Badár Sándor!

A humoristát nagy meglepetés érte az élménybeszámolója végén, hiszen Rami egy óriási tortával jelent meg a Reggeli stúdiójában. Sándor éppen ma lett 54 éves, úgyhogy jöhetett is a sütizés.

Soha ilyen finom nem volt még a

Szifon születésnapja kissé eldurvult, amikor előkerült a török kakaónak hitt "fűszere". Így már érthető, hogy miért nem emlékeztek Gyuriék a történtekre!

Isten éltessen, Lakatos Márk!


szerző:
2018.01.15. 11:29
Isten éltessen, Lakatos Márk!

Nagy nap a mai, hiszen kedvenc stylistunk ma ünnepli 41. születésnapját! Szerencsére az RTL Klub képernyőjén is láthattuk őt tavaly, ahol igen mozgalmas évet tudhatott maga mögött.

Kincsvadászat: Kabát és Babett tortacsatáztak egyet

Babettnek és Kabát Petinek sárban túrkálva kellett előkaparnia a mélyből a puzzle darabokat, hogy utána kockát építsenek belőle. Nagy volt a tét, egy jó kis ízorgia múlt a sikerükön. Vajon megoldották a feladatot időben és megmentették a tortát? Nem. De a felrobbantott desszert maradékai így is jól jöttek a táborlakóknak.

Fókusz 2017-11-14


szerző:
2017.11.14. 17:20
Szabados Ági ostoros domina lesz konyhafőnökként?

A sárga csapat is túl van már két főzésen, ahol eddig a fiúk próbálhatták ki magukat konyhafőnökként. Nemcsak erről, a tortakínokról, de a csapatukról és a tökéletesen kialakult szerepekről is meséltek. Sőt, még arról is képzelegtek, vajon milyen főnök lesz majd Ági!

A kék csapat egy emberként pesztrálta Begit

Simon és Ági is tudták, hogy Begi hajlamos a pánikra, pláne, ha ő a konyhafőnök. Pont emiatt folyamatosan éreztették vele, hogy nincs egyedül, és mindenben segítettek neki.

Csodálatos tortákkal sokkolták a csapatokat

A Konyhafőnök egykori versenyzője, Gelb Tatjána lenyűgöző tortákat készített a versenyzőknek, azonban a csapatok inkább a rettegéstől kezdtek el nyüzsögni a pultjaikban, mint a boldogságtól. Ti melyik tortát készítenétek el a legszívesebben?

Nézd meg, milyen tortákat alkottak a csapatok!

A második feladatban három csodás torta várt a csapatokra, amit egy egykori versenyző, Gelb Tatjána készített. Ezek közül a sárgák és a kékek is egy-egyet készítettek el. Nézzétek meg, hogyan!

Lenyűgöző torták a Konyhafőnök VIP-ben!

A műsor egykori versenyzője, Gelb Tatjána három csodás tortát hozott a csapatoknak... az édességeket látva, már most biztos, hogy leesik a versenyzők álla. A zsűrivel megnéztük a meseszép finomságokat, sőt Tatjána is elmesélte, melyiket a legnehezebb elkészíteni!

Megható: így köszöntötte édesanyja Peller Annát!

Hatalmas tortával és énekszóval lepte meg édesanyja Annát, aki természetesen meg is hatódott. Csonka Andrásék pedig azt is kiderítették, milyen gyerkőc volt a Reggeli műsorvezetője.

Díszítsetek ti is tortát!


szerző:
2017.10.10. 08:56
Díszítsetek ti is tortát!

Kadi Fatiha, tortadesigner mesélt a nem mindennapi foglalkozásáról. Elárulta, hogyan indult el nála ez a szenvedély, ráadásul ígycsiklandozó meglepetéseket is hozott magával a stúdióba. Sőt, Ramiék is próbára tehették magukat, és megcsillogtathatták kreativitásukat...

 

Exkluzív: less be velünk a finálé utáni tortapartiba!

Ugyan akadt pár könnycsepp is az eredményhirdetés után, nagyon jó volt a hangulat: áradt a konfetti és az összes junior nekiesett a győzelmi tortának. Nemcsak a finalistákat, de a zsűrit is megkérdeztük a nagy döntésről!

Süteménnyel a beteg gyerekekért

30 tálcányi süteményből lesz közösségi tér sérült gyerekeknek. Gasztrobloggerek fogtak össze azért, hogy segítsenek egy olyan alapítványnak, amelyik halmozottan fogyatékos kicsikkel foglalkozik. A Segítsüti akcióban édességekre lehet licitálni, a befolyt pénzt megkapja az alapítvány, a győztes licitáló pedig a tortát.

Solti Ádám is beállt kicsit kóstolni a Konyhafőnök Junior zsűrijébe

A Barátok közt színésze három kétemeletes tortát is kapott a csapatoktól a születésnapjára, így ő sem hagyhatta ki, hogy mindegyikbe jól belekóstoljon. Szerinted hogy ízlett Ádáméknak a rengeteg édesség?

Marcipán-átok: Anna és Bence összevesztek a dekoráción

A sárga csapatban nem volt egyetértés, hogyan is kellene feldíszíteniük az Ádámnak szánt tortájukat. Végül Anna önállósította magát, amikor Bence nem figyelt.

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

Anita világbajnok tésztája most is győzedelmeskedni fog?

Zalu és Anita határozott tervvel estek neki a szülinapi tortának, ezt látva Zé is benézett hozzájuk lecsekkolni, jó úton haladnak-e!

Milyen tortával lepnéd meg Solti Ádámot?

A második feladat elején vendég érkezett a konyhába: Solti Ádám! A Barátok közt színésze a juniorokkal ünnepelte a születésnapját, pont ezért a kicsiknek kétemeletes tortákat kellett készíteniük Ádámnak.

A Holtak felejthetetlenné tették Gergő születésnapját

Gergő 22 éves lett. A Holtak Szigetén élő lányok igyekeztek a körülményekhez képest a legtöbbet kihozni az ünneplésből, és készítettek a srácnak egy ananász tortát, virágcsokrot, Anita pedig egy kis apróságot is barkácsolt párjának.

A zsűri nem úszta meg: így zúdult rájuk a cupcake szmötyi!

Bence és Anita egy cupcake díszítő párbajon mérkőztek meg egymással, azonban nemcsak a galéria volt a cél, Zé és a Séf is veszélyben voltak. Vajon melyikük kapott tortakrémet a nyakába?

Pumped Gabo csúnyán beégett a barátnője előtt...

Sebestyén Ági idén ünnepelte 31. születésnapját, azonban Gabo a tortára egy 32-es gyertyát tett. Először mindenki bevette, hogy a srác tényleg ennyire nincs képben a barátnője életkorával kapcsolatban, de ezután következett csak az igazi meglepetés!

Gabo még azt sem tudja, hogy hány éves a barátnője?

Ági teljesen kiakadt, amikor a születésnapján meglátta a tortán égő gyertyákat. Vajon csak egy vicc volt, hogy Gabo tényleg nem tudja, hogy hány éves a csaja?

Hidd el, te is szeretnél Fördős Zével és csapatával szülinapozni!

Régóta tudjuk, hogy a Konyhafőnök zsűritagja nem aprózza el, ha evésre kerül a sor. Így van ez az ünneplésekkel is! Most édesapját köszöntötték fel, nem is akármivel! Vigyázat, éhes leszel!

Szülinapi partin torta dukál: a zsűri ünnepelt egyet a kóstoláson!

Tortákkal küzdöttek meg a csapatok: miközben a pirosaknak kettő, addig a kékeknek 3 emeletet is készíteniük kellett. Vajon mit szólt a zsűri az édes finomságokhoz?

Ervin: „A csipet csapatunk csodálatosan működött együtt”

Ervin ugyan picit bizonytalan volt a desszertes feladatban, mégis igazi csapatként együttműködve, közösen találták ki, milyen tortát készítenek. A végére egy feszült, mégis bohóckodós alkotás lett az egészből.

A pirosak nyerő szériájának bukás lett a vége?

Andi, Alexa és Bea magabiztosan indultak neki a tortás feladatnak az előnyük után, azonban a sütögetésnek kapkodás lett a vége: nem sült át a tésztájuk. Vajon megmentették?

A piros csapat szülinapi tortája

A pirosak tésztája nem sült át, a Séf azt javasolta, hogy legközelebb vékonyabbat süssenek. Amit hiányolt a tortájukról, az a kézzel készített dekoráció volt. Nézd meg itt a kóstolást!

A kék csapat szülinapi tortája

Zé szerint pofás lett a tortájuk, ügyesen összerakták, azonban a burkolásnál legközelebb jobb, ha odafigyelnek, hogy a marcipán réteg vékonyabb legyen. Nézd meg itt a kóstolást!

Ha tehetnék, Ervin, Kati és Steve még jó ideig együtt főznének!

A kék csapat tagjai nagyon összenőttek a középdöntőben, igazi összhang alakult ki közöttük, ami egy tortakészítős csapatmunkában csúcsosodott ki. Egymásról, a közös élményekről és a torta-tortúráról is meséltek.

Fördős Zével benéztünk egy képzeletbeli Konyhafőnök szülinapra!

A mai Konyhafőnök VIP-ben egy igazi szülinapi kihívás várja majd a csapatokat, hiszen tortákat kell készíteniük. Fördős Zével körbenéztünk a konyhában, hogy mi is vár a versenyzőkre.

GORILLA SZÜLINAP: Lizi 40 éves lett!

A gondozók készítették a szülinapi tortát. Túrókrémes, gránátalma-magokkal, déligyümölcsökkel, gyertyák helyett pedig ropira rakott datolyával. A 40-es szám almából lett kifaragva. A Maminak is hívott emberszabású majom 1989 óta él Budapesten, az Állatkert 9 ezer lakója közül csak ketten idősebbek nála: Tücsök a víziló és Samu, az alligátor. Lizi tortáját az öttagú gorillacsapat többi tagja is megkóstolta. 

 

 

Négy éves az ÉNB - Idén is együtt ünnepeltek a sorozat sztárjai!

Emlékeztek még? Az Éjjel-Nappal Budapest Joe albérletében kezdődött még 2013-ban, mára pedig a sorozat túl van a 974. epizódján. Hétfő délelőtt a legendás lakásban igazi szülinapi buli volt: az egész lakás színes lufikkal volt feldíszítve, a szereplők együtt vágták fel a tortát, mi pedig a pezsgőzés közepette arra kértük a sorozat szereplőit, hogy meséljenek egy kicsit az elmúlt négy évről.

Boldog születésnapot kedvenc Séfünknek!

Különleges nap volt a tegnapi, hiszen a Konyhafőnök zsűritagját, Sárközi Ákost ünnepelhettük! A Séf 40 éves lett és erről a kollégái sem feledkeztek meg!

Sallay Fanni és a Cake Shop

Sallay Fanni még nincs harminc éves, de már egy többszáz milliós középvállalkozást épített gyerekkori álmából, a Cake Shopból öt év alatt. Ő volt az a kislány, aki az óvodában agyag helyett tésztával gyurmázott, lekvárt kotyvasztott, homoksüti helyett pedig mézeskalács figurákat formált. Eredetileg közgazdásznak tanult, majd Franciaországba ment, hogy ottani kézműves cukrászdákban tanuljon csodasütiket csinálni. Ma már három saját cukrászdája van.

Story Extra 2016-11-22


szerző:
2016.11.22. 17:25
A pirosaknál csak a konyhafőnök volt otthon a tortakészítésben

Ákos és Dávid nem igazán tudták, hogyan is kellene nekilátni a feketeerdő tortának, így mindenben Krisztire hagyatkoztak. A kezdeti piskóta-para helyett végül a csoki díszítéssel gyűlt meg a bajuk.

Jöhet egy finom kis tortakóstolás?

A feketeerdő és az oroszkrém torták elkészülte után a zsűri elmerülhetett a habos sütemények ízlelgetésében, és mindegyik tortát megkóstolták.

A piros csapat feketeerdő tortája

Ákos és Dávid nem igazán tudták, hogyan is kellene nekilátni a feketeerdő tortának, így mindenben Krisztire hagyatkoztak. A kezdeti piskóta-para helyett végül a csoki díszítéssel gyűlt meg a bajuk.

Babtorta hobbiséf módra

Gábor igazán meglepte a zsűrit a babos desszertjével. Azonban azt már kevésbé értették, hogy a tortácskát és a hozzá készített gyümölcsöket elszeparálta egymástól.

Tortadobálás döntő: Valkó Eszti vs. Szabó Zsófi

A döntőbe Szabó Zsófiék és Valkó Eszterék jutottak, azonban a feladat kicsit módosult. Mindkét lány a saját párjának tett fel kérdéseket, amire ha helyes válasz érkezett, repülhetett a torta. A pont akkor járt, ha Zsófi vagy Eszter sikeresen telibe találja saját pasiját. Vajon ki lett a végső győztes?

Tortadobálás: Peller Anna vs. Valkó Eszti

Ha a fiúk helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre, megmenekülnek a feléjük repülő tortától. Ha azonban hibáznak, nincs menekvés, és csupán a másik pár női tagján múlik, hogy hol landol az édes, krémes sütemény. Nézd meg Eszter és Anna párbaját!

Tortadobálás: Szabó Zsófi vs. Róka Adri

Ha a fiúk helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre, megmenekülnek a feléjük repülő tortától. Ha azonban hibáznak, nincs menekvés, és csupán a másik pár női tagján múlik, hogy hol landol az édes, krémes sütemény. Nézd meg Adri és Zsófi párbaját!

Tortadobálásra felkészülni!

Biztosra vesszük, hogy sokan vágytak már arra, hogy egy óriási tortával arcon dobjanak valakit. A Nyerő Páros ma esti adásában erre lehetősége nyílik a lányoknak, akiknek csupán jól kell célozniuk a sikeres teljesítéshez. A fiúk pedig kénytelenek az arcukat adni mindehhez…

A receptversenyből elborult tudóskodás lett!

A piskótatorta hadművelet! Gordon a fizikusból lett humoristával, Bennel küzdött meg a konyhában, nem is akárhogyan: a tudományos dumával támadó ellenfél teljesen kifektette a szakácsot.

Esküvői torta glutén- és laktózmentesen

Sajnos egyre több embert érintenek az ételallergiák. Nyakunkon az esküvőszezon, és talán az egyik legkardinálisabb kérdés ilyenkor az, hogy milyen legyen a torta. Főleg, ha a nászpár egyik tagja érzékeny bizonyos összetevőkre. De aggodalomra semmi ok, van megoldás!

Chris Hemsworth dínós tortával szülinapozott!

A színész három gyereke közül a legidősebbnek, Indiának közeleg a születésnapja, és a Bosszúállók Thorja gőzerővel készül a zsúrra: a konyhában sürgölődik, hogy dinoszaurusz-mintás tortát süssön 4 éves lányának.

Zámbó Jimmy, a halhatatlan!


szerző:
2016.02.23. 19:00
Zámbó Jimmy, a halhatatlan!

15 évvel ezelőtt halt meg Zámbó Jimmy, a róla elnevezett gála is épp ennyi idős. Van, ami ennyi idő alatt sem változott: a rajongók létszáma, a Zámbó testvérek humorérzéke, és a közönség rohama a dobostortáért.

A tüll és a csipke a menyasszonyi divat

Légies és áttetsző anyagok, tüll és csipke. Idén ezekből készülnek a legtrendibb menyasszonyi ruhák. A 12. Esküvő Kiállításon természetesen minden adott volt, ami az álom esküvőhöz kell. A dekorációban a vintage stílus hódít. A menyasszonyi csokrok pedig élő virág helyett egyre gyakrabban készülnek selyemből.

Boldog születésnapot, Szinetár Dóra!

Születésnapost köszönthetünk ezen a napon a stúdióban, Szinetár Dóra személyében. A tv-nézők szeme láttára cseperedett kislányból érett nővé, és lopta be magát pillanatok alatt kislányos, mosolygós bájával mindenki szívébe. Mivel Hölgyről van szó, így nem firtatjuk, hogy hányadik, de mindenesetre szerettük volna egy picit közösen szemezgetni a szülinapi emlékeiből

Totális káosz és végső elkeseredés

Nagyjából így lehetett jellemezni a sárga csapat tortakészítését. A viharfelhők viszont végig ott gyűltek Csabi és Ádám feje felett. Ha kíváncsi arra, végül milyen tortát sikerült készíteniük, kattintson ide a teljes adásért.

Cirkuszi tortacsodák


szerző:
2015.11.21. 18:50
Cirkuszi tortacsodák

5 szintes, és 21 kiló cukormasszából egy hónap alatt készült el az idei Sütemény és Tortafesztivál díjnyertes alkotása. Ebben az évben a cirkusz tematikában kellett a profi és amatőr cukrászoknak tortát kreálniuk, és egészen egyedi alkotások készültek. A magyar cukrászműhelyek seregszemléjét ezen a hétvégén tartják.

Kovács Ági itthonról drukkol

Kovács Ági bár évek óta visszavonult még mindig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. A VB várható eredményeiről és kisfiáról kérdeztük. Vendégünk volt Benkő László is, aki arról mesélt nekünk, hogy miért jár pszichológushoz, valamint azt is megtudhattuk, hogyan néz ki az ország új cukormentes tortája. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Francia citromtorta


szerző:
2015.07.17. 09:40
Francia citromtorta

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Édes győzelem


szerző:
2015.05.20. 20:15
Édes győzelem

A harmadik feladatban egy tortát kellett készítenie a csapatoknak. A tortának hat rétegűnek kellett lennie, és különböző állagú karamellkrémeket kellett tartalmaznia. Nagy volt a tét, hiszen ez a desszert döntötte el azt, hogy melyik csapat nyeri a versenynapot.
 

Novai csók - Dorkó Ilona

Ilona párját már többször levette a lábáról ezzel a tortával, ezért remélte, hogy a zsűri tetszését is elnyeri ezzel a desszerttel.

Szidónia tortája félkész maradt!

A lány nem tudta befejezni a desszertet, így azt félkész állapotban kellett kivinnie a zsűri pultjához.

Torta tortúra


szerző:
2015.04.21. 19:45
Torta tortúra

Konyhai robotgépek nélkül tésztát készíteni nem éppen könnyű feladat. Mihez kezd Zoli ebben a nehéz helyzetben?

A villalakók megünnepelték Dóri névnapját

Dóri nap alkalmából tortával és meglepetés ajándékkal is készült Fanni és Dennis a szőke lánynak. A többi lakó is puszival és öleléssel köszöntötte Dórit, akinek kedvenc száma szólt háttérzeneként.

Felező buli volt a Villában!

A Villalakók túl vannak a játék felén. Izgalmas feladatok és kihívások várnak még rájuk, ezért megérdemeltek egy kis kikapcsolódást. Nézd meg, hogyan ünnepelték, hogy eddig eljutottak.

Dupla pandaszülinapot ünnepeltek


szerző:
2014.09.07. 15:38
Dupla pandaszülinapot ünnepeltek

Dupla pandaszületésnapot tartottak Szingapúrban. A hétéves hím és hatéves párja két éve élnek a délkelet-ázsiai állatkertben.

Megkóstoltuk az ország cukormentes tortáját!

Számos ember küzd cukorbetegséggel, köztük Erős Antónia is. Az ő kezdeményezése által pályázhattak idén is az ország cukormentes tortájának elkészítésére. Műsorunkban bemutatta a nyertes liszt- és cukormentes édességet, amit már augusztus huszadikán megvásárolhatunk.

Ribizlihabos-almás lett az ország cukormentes tortája

A győztes sütemény fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült, és csupán 130 kalória egy szelet.

Reflektor 12-11-09


szerző:
2012.11.10. 00:55
Reflektor 12-11-09

Reflektor: Pokorny Lia meg sem áll 49 gyerekig. Gönczi Gábort tortával dobálták meg.

Gönczi Gábort tortával dobálták meg

A Fókusz műsorvezetője nemrég olyan információkat árult el néhány hírességről, amelyekről az érintettek eddig mélyen hallgattak. Ezt persze nem vette mindenki jó néven, és revansot vett Gáboron. Nemhiába, édes a bosszú…

Fókusz 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 20:50
Fókusz 12-11-07

Fókusz: Vége a titkolózásnak - Ördög Nóri beismerte, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Már túl van a 12. héten! Curtiz Majkával fogadott és vesztett, a nyílt utcán kellett levetkőznie. A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket?

Kulisszatitkok és szülinapi őrület

Most először azt is megmutatjuk, hogyan készül a Fókusz. Tartsanak velünk, szerkesztőségünk történetének legőrültebb napján, amely reggel még az RTL Klubban indult, de egy patcai tanyán, a hatalmas tizenötödik születésnapi bulival ért véget.

Reggeli - Csak csajok 12-09-06

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való