KERESÉS search-close

trágárság

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "trágárság"

Házon kívül 2016-11-23


szerző:
2016.11.23. 22:40
Tiffán azt állítja, feltörték az oldalát

Európa zsúrpubjainak nevezte és trágár szavakkal is illette a franciákat és a románokat egy komment, amely Tiffán Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő Facebook oldalán jelent meg. A poszt szerint nem lett volna szabad itthon közvetíteni a két ország focimeccsét. A politikus botrányos kommentjeivel már korábban is bekerült a hírekbe, de most állítja: ezeket nem ő írta, hanem feltörték az oldalát. A Fidesz hisz a képviselőnek, az Együtt viszont lemondásra szólította fel.

Mit tegyünk, ha csúnyán beszél a gyerek?

Sok szülő maga is meglepődik, amikor káromkodás üti meg a fülét, ráadásul a gyermeke szájából. Mi ilyenkor a helyes reakció és egyáltalán kiküszöbölhető-e a trágár beszéd? Erről kérdeztük Kovács Zsuzsanna, gyermekpszichológust. Ada pedig saját tapasztalatait osztotta meg velünk.

Majka-Geszti rapháború


szerző:
2012.11.13. 19:01
Majka-Geszti rapháború

Miért vette magára Majka az X-Faktor mentorának kritikáit? Geszti állítja, nem személyeskedett, az ózdi rapper mégsem tudja szó nélkül hagyni a szerinte róla szóló sorokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való