KERESÉS search-close

trafikrablás

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "trafikrablás"

Bárddal és késekkel mentek trafikot rabolni

Vádat emelt az ügyészég két szerb férfi ellen, akik februárban felfegyverkezve akartak kirabolni egy szegedi trafikot. Míg egyikük figyelt az utcán, társa a bárddal és egy késsel hadonászva próbálta megijeszteni az eladót és követelte a bevételt. Akciójuk nem járt sikerrel, mert az üzletbe bement egy vásárló és a rablók elmenekültek. Hamarosan bíróság elé állítják őket.

Nem volt pénze cigire – rabolt

Nem volt pénze cigire, ezért rabolni akart néhány kartonnal a dohányboltból. Ezt mondta a rendőröknek az a férfi, aki a gyanú szerint késsel a kezében rontott be egy győrteleki trafikba. A rablás azonban nem sikerült, az eladó egy felmosó nyéllel szállt szembe vele.

Négy trafikot is kirabolt?

Vádemelést javasolnak a pécsi trafikrabló ellen. A gyanú szerint a harminc év körüli férfi két és fél hónap alatt négy pécsi dohányboltot fosztott ki. A módszer mindig ugyanaz volt, játékpisztolyt  fogott az eladóra, és a bevétellel távozott.

Négy trafikot rabolt ki egymás után

Elfogták a pécsi trafikrablót! A férfi néhány hét alatt 4 dohányboltot fosztott ki, mindenhol fegyverrel követelte a pénzt. Volt, ahol 60 ezer, máshol 300 ezer forintot zsákmányolt. A rendőrök az albérletében megtalálták a fegyvert, amiről kiderült, hogy játékpisztoly. A lakásba az RTL Híradó stábját beengedte a rabló albérlőtársa, aki azt mondta, nem sejtette, hogy kivel osztozik a lakbéren. Mást is mesélt még a gyanúsítottról.

Keresik a maszkos trafikrablót

Fantomkép készült a pécsi trafikrablóról. A rendőrség egy huszonéves borostás férfit keres. A rabláskor végig maszkot viselt a boltban, de később valaki takarás nélkül láthatta az arcát, így adhatott személyleírást. A rabló szerdán zárás előtt, pisztollyal követelte a bevételt, majd a pénzzel elmenekült. A jelenetet felvette az üzlet kamerája.

Pisztolyt fogott az eladóra

Azonnal pisztolyt fogott az eladóra, így követelte a napi bevételt egy férfi szerda este egy pécsi trafikban. A rabló zárás előtt pár perccel lépett az üzletbe. A pultosra célzott, kipakoltatta a pénztárt, majd a zsákmánnyal elmenekült. A jelenetet az üzlet kamerája rögzítette. A rendőrség egy harminc év körüli férfit keres.

 

Illedelmes trafikrabló

Részegen, majd bedrogozva rabolt trafikot, 3 és fél év börtönt kapott. Méltányos büntetés – ezt mondta a bíró az indoklásban. A rabló 2015-ben Budapesten, majd Szegeden próbált meg kifosztani egy-egy dohányboltot, akár 12 évet is kaphatott volna. Az utolsó szó jogán mindenkitől bocsánatot kért, a bíróság szerint valóban megbánta tettét. Még az előzetesből is kiengedték.

Keresik a trafikrablót

Újabb trafikrablás Budapesten! Egy fegyveres férfi rontott be vasárnap este egy tizenegyedik kerületi dohányboltba. A pulton átnyúlva belemarkolt a kasszába, majd elszaladt. A rablást a bolt ipari kamerái felvették. A rendőrök a felvétel alapján keresik a férfit.

Megijedt a rendőröktől, feladta magát

Játékpisztollyal rabolt ki egy dohányboltot, majd 20 perc múlva feladta magát a rendőröknek egy férfi Budapesten. Busszal menekült a helyszínről, amikor meglátta, hogy rendőrök állítják meg a forgalmat, azt hitte már őt keresik, ezért leszállt és feladta magát, bevallotta, hogy nem sokkal korábban kirabolt egy trafikot. A rendőrök meglepődtek, hiszen a buszt egy baleset miatt állították meg.

 

Nem kötelező a fólia, de ne lehessen belátni

Feladta magát a pécsi dohánybolt kirablója. Telefonon hívta fel a rendőröket és beismerte tettét. Egy hete rabolt a vasútállomáson lévő trafikban. A trafiktörvény életbe lépése utáni két évben majdnem 900 trafikot raboltak már ki, átlagban naponta több mint egyet. A tavalyi kaposvári dohánybolti gyilkosság után sok trafikos kérte, hogy kívülről is be lehessen látni az üzletekbe, de nem történt változás.

Kibontotta a falat, így tört be egy dohányboltba

Csaknem kétmillió forintnyi cigarettát próbált meg ellopni, de végül csak a kasszában talált néhány tízezer forintot vitte magával a Borsod megyei Nagycsécsen egy tolvaj szombat hajnalban. Valószínűleg meghallotta az érkező rendőrautó hangját - ezért menekült el a zsákokba csomagolt cigarettát hátrahagyva. A betörőt még keresik a rendőrök.

Kisfia játékpisztolyával rabolta ki munkahelyét

Burleszkbe illő rablás után vádat emeltek egy 40 éves családanya ellen, aki februárban rabolt ki egy dohányboltot Egerben. Elég ügyetlenül. Az asszony a bolt alkalmazottja volt. Gyereke műanyag pisztolyával támadta meg a váltótársát. A pénz felét már a bolt előtt szétszórta. A rendőrök másnap elfogták.

Előzetes: Burleszkbe illő jelenetek trafikrablás közben

Kisfia játékpisztolyával akart kifosztani egy egri dohányboltot egy anyuka. Az üzletet jól ismerte, ő maga is ott dolgozott. Munka után otthon átöltözött, magához vette a gyerek műanyag pisztolyát, fejére kötött sapkát húzott, és visszament a trafikba. Megfenyegette kolléganőjét, és dulakodtak. Végül 400 ezer forintot zsákmányolt, de menekülés közben a pénz nagy részét elhagyta. Hogy ezután mi történt, elmondjuk 6-kor az RTL Híradóban.

Előzetes: Új életet akart kezdeni a gyilkos

El akart költözni otthonról, ezért akart pénzt szerezni az a 20 éves fiatalember, aki szerdán kirabolt egy trafikot Kaposváron, az eladólányt pedig meggyilkolta. Huszonkétezer forintot zsákmányolt. Hogy mit mondott a nyomozóknak, kiderül az RTL Híradóból.

Előzetes: Bombával fenyegetett egy trafikrabló

Egy férfi közölte az eladóval, az egyik székesfehérvári dohányboltban, hogy bomba van nála, amit felrobbant, ha nem kapja meg a bevételt. Sikerült elmenekülnie a zsákmánnyal, de három járókelő a nyomába eredt.

Trafikot raboltak, hogy bulizhassanak

Börtönből szabadult barátjuk ünneplésére kellett a pénz, ezért trafikot rabolt két 16 éves fiú Vásárosnaményban. Egyikük símaszkban, 20 centis konyhakéssel ment be a boltba és a bevételt követelte, miközben a másik őrködött. A rendőrök néhány óra alatt elfogták őket.
 

Sorozatban fosztogatták a trafikokat

Példátlan bűncselekménysorozat - vádemeléssel. Befejezte az ügyészség a Dunántúl dohányboltjait végiglopó baráti társaság ügyének vizsgálatát, a tolvajokra börtönbüntetést kérnek a bíróságtól.
 

TRAFIKRABLÁS: Arcon vágta a tolvajt

Csuklyával a fején, símaszkban és napszemüvegben rontott be a fiatal férfi a győri dohányboltba, majd kést rántott. Az eladó az ajtóig lökdöste a támadót, a nő segítségére siető járókelő pedig elkapta a rablót és arcon vágta.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való