KERESÉS search-close

trafikrabló

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "trafikrabló"

Korábban gyilkosság miatt halálra ítélték, két éve egy trafikot rabolt ki

Volt már halálraítélt több mint 30 éve az a férfi, aki két éve rabolt ki egy szombathelyi trafikot. Úgy vitt el 185 ezer forintot a dohányboltból, hogy a fegyverrel arcon lőtte az eladót. A mai előkészítő ülésen, ahol az ügyészség tíz év fegyházat kért rá, vitatta, hogy életveszélyesen megsebesítette volna az alkalmazottat, ezért nem született ítélet. A rablót 1988-ban azért ítélték halálra, majd életfogytiglanra, mert megölt egy tizenegy éves kislányt. Most börtönben ül, mert csak feltételesen volt szabadlábon.

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót az eladó

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót a dohánybolt alkalmazottja, a Pest megyei Bagon. A férfi úgy ment be az üzletbe, hogy arcát nem takarta el rendesen. Az eladó ekkor szólt rá. Ez után derül ki, hogy a 23 éves helyi férfi a trafikot akarja kirabolni. Kést vett elő és 280 ezer forintot zsákmányolt. Elmenekült, de néhány óra múlva elfogták.

Jegygyűrűre kellett a pénz, ezért rabolt ki egy dohányboltot

Jegygyűrűt akart venni a barátnőjének, ezért rabolt ki egy dohányboltot egy férfi tavaly augusztusban, Pécsen. Az ügy tárgyalásán derült ki, hogy igazi kétbalkezes rabló volt. A Blikk írta meg, hogy kétszázezer forintot zsákmányolt, de azonnal lebukott, mivel régi ismerőse volt az eladó, aki felismerte. Ügyében hamarosan ítélet születhet.

Két órán belül elfogták a rendőrök a dohánybolti rablót

A gyanú szerint csütörtök hajnalban Pécsen fosztott ki egy trafikot, kétszázezer forintot zsákmányolt. A pénzt megtaláltak a lakásán. Egy másik, 52 éves ráksi férfi pedig csak tervezett egy rablást, de még azelőtt elfogták, hogy megtámadta volna a kiszemelt pénzváltót Kaposváron. Őt már el is ítélték.

Négy órán át örülhetett zsákmányának a trafikrabló

Mindössze négy órán át örülhetett zsákmányának a rabló, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A férfi a gyanú szerint még tavaly októberben rabolt ki egy újpesti dohányboltot. Egy késsel fenyegette meg az alkalmazottat, aki átadta neki a bevételt. Néhány tízezer forinttal menekült el, de a rendőrök nem sokkal később elkapták, a pénzt pedig megtalálták nála.

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetést kapott a pécsi trafikrabló

A 33 éves férfi két és fél hónap alatt négy dohányboltot fosztott ki másfél évvel ezelőtt. Az eladókat minden alkalommal, egy játékfegyverrel fenyegette meg. Összesen mintegy félmillió forintot zsákmányolt, a pénzt felélte: alkoholra és drogra költötte.

Enyhének tartják a késsel fenyegetőző trafikrabló büntetését

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a pápai trafikrabló nőt. Tavaly decemberben a dohánybolt kamerája rögzítette, ahogy késsel fenyegetőzve, maszkban követelte a bevételt az eladótól, majd megijedt és üres kézzel távozott. Hetekig keresték, de végül a 35 éves helyi nő önként adta fel magát a rendőrségen.

Többszörösét kell visszafizetnie a trafikrablónak

Nyolc év fegyházbüntetést kapott nem jogerősen a pécsi trafikrabló. A 32 éves férfi két és fél hónap alatt négy dohányboltot fosztott ki tavaly nyáron. Az eladókat mindig egy, az igazihoz nagyon hasonlító játékfegyverrel fenyegette meg. Összesen mintegy félmillió forintot zsákmányolt, de a bírósági ítélet alapján ennek többszörösét kell visszafizetnie.

Bocsánatot kért a trafikrabló

5 év 10 hónapot kapott az a 18 éves trafikrabló, aki tavaly júliusban késsel fenyegetőzve támadt rá egy trafik eladójára Várpalotán. A rabló a hajánál fogva cibálta az eladót, erről videófelvétel is készült.

Drogra kellett a rabolt pénz

Nem tartja magát agresszív embernek a pécsi trafikrabló, akit azzal vádolnak, hogy négy dohányboltot fosztott ki a városban. Megkezdődött 32 éves férfi tárgyalása. A vád szerint játékfegyverrel fenyegette meg az eladókat, és a bevételt követelte. Összesen több mint félmillió forintot zsákmányolt, a pénzt alkoholra és drogra költötte.

Az első napján meglopta munkaadóját

A férfi arról híresült el évekkel ezelőtt, hogy kirabolt egy dohányboltot, majd egy mosogatógépben próbált elbújni a rendőrök elől. Most megint kifosztott egy trafikot.

 

Felismerték a trafikrablót

Egy férfi Mosonmagyaróváron késsel akart kirabolni egy dohányboltot még kedden. Nem járt sikerrel, ráadásul boltban felismerték, így a rendőrök el tudták kapni. Nógrád megyében is lebuktak azok a betörők, akik még január végén vittek el cigarettát és pénzt egy másik trafikból.

 

A rabló maga varrta az álarcot

A rabolt pénzből alkoholt és kábítószert is vásárolt, a pisztolya játék volt, a maszkot pedig úgy varrta, ez derül ki a pécsi trafikrablás sorozat vádiratából. A 32 éves volt buszsofőr a nyáron négy pécsi dohányboltot is kifosztott, összesen fél millió forintot zsákmányolt. Akár tizenöt év börtönt is kaphat.

 

Előzetesben a sorozatrabló

Bilincsben hozták és bilincsben is vitték el a rendőrök a pécsi trafikrablás gyanúsítottját. A bíróság péntek délután döntött az előzetes letartóztatásáról. Az indoklás szerint félő, hogy elszökik, vagy újra dohányboltot rabol. Csütörtökön számolt be róla az RTL Híradó, hogy a rendőrök szerdán késő este elfogták azt a maszkos férfit, akit 4 dohánybolt kifosztásával gyanúsítanak.

Keresik a maszkos trafikrablót

Fantomkép készült a pécsi trafikrablóról. A rendőrség egy huszonéves borostás férfit keres. A rabláskor végig maszkot viselt a boltban, de később valaki takarás nélkül láthatta az arcát, így adhatott személyleírást. A rabló szerdán zárás előtt, pisztollyal követelte a bevételt, majd a pénzzel elmenekült. A jelenetet felvette az üzlet kamerája.

Cibálta az eladó haját a rabló

A hajánál fogva cibálta a rabló az eladónőt egy várpalotai trafikban! A nő sokkot kapott, és a múlt pénteki rablás másnapján felmondott. A támadást felvették az ipari kamerák, a képeken az is látszik, hogy a trafik előtt egy biciklis és autók is elmentek. A tulajdonos szerint, ha be lehetne látni az üzletbe, valaki biztosan segített volna az eladónak.

Egy nap alatt elfogták a rablót

Akár tíz évre is börtönbe kerülhet a rózsadombi trafikrabló. A 25 éves férfi ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint még márciusban rabolt ki egy dohányboltot, alig egy nappal később el is fogták. Megtalálták nála az ellopott pénz nagy részét, és előkerült a rabláshoz használt gázpisztoly is. A trafikot egyébként pár nappal később ismét kirabolták, a másik támadót még keresik.

Nem tudta elkölteni a zsákmányát

Ideje sem volt költeni a zsákmányolt pénzből, egy nap alatt elkapták a rózsadombi trafikrablót. A házkutatáskor előkerült a rabláshoz használt riasztó pisztoly és az a szatyor is, amelybe a pénz mellé italt és cigit is pakolt. Azt a rendőrök nem közölték, hogy mennyi pénzt vitt magával. A huszonöt éves fiatal már előzetesben van.

Pénzszámolás közben kapták el

Még a pénzt számolgatta a trafikban a rabló, amikor elfogták. A 43 éves férfi késsel rontott be egy mosonmagyaróvári dohányboltba. Miközben az eladó átadta a bevételt, megnyomta a pánikgombot. A biztonsági cég, ahova a riasztó be van kötve, a szomszéd utcában van. Még egy perc sem kellett nekik, hogy odaérjenek. Ráadásul a rabló sem sietett, épp azt számolta, hogy mennyit zsákmányolt.

Vissza akar kerülni a börtönbe?

Három hétig bírta, újra rabolni akart. 25 centis késsel próbált pénzhez jutni egy dohányboltban egy férfi a Csongrád megyei Apátfalván, de a trafikos egyszerűen elzavarta. Arcát sem takarta el, a rendőröket is a helyszínen megvárta. Előzetesbe került, miután kiderült: három hete szabadult a börtönből. A férfi mindent bevallott, a helyiek szerint azért ment rabolni, mert nincs pénze sem enni, sem fűteni, ezért inkább újra börtönbe akart kerülni.

Öt év a viperás trafikrablónak

Vásárban vett fegyverrel ment rabolni, 5 évre ítélték. Egy pécsi férfit ítélt el a bíróság, mert februárban egy teleszkópos fémbottal, vagyis viperával fenyegette meg az eladót az egyik trafikban. Kiderült, aznap vette a fegyvert kétezer forintért a helyi vásárban, a dohányboltból 60 ezer forinttal menekült el. Pár nap múlva feladta magát a rendőrségen, ezt a bíró enyhítő körülményként vette figyelembe.

Trafikrablókat keresnek Nógrádban

A két férfi Nőtincsen fosztott ki egy dohányboltot szombat hajnalban. Bár a riasztó bekapcsolt, a környéken lakókat nem érdekelte, mert már sokszor volt téves riasztás. A rendőrök ezután hiába kezdték el keresni a rablókat, sikerült megszökniük. Fotóikat most közzétették.

Hazamehetett a trafikrabló

Szabadon engedte a bíróság azt a trafikrablót, aki tévedésből feladta magát. A férfi még csütörtökön játékpisztollyal rabolt ki egy dohányboltot Budapest belvárosában, majd felpattant egy BKV buszra, amit viszont egy baleset miatt a rendőrség félreállított. A rabló azt hitte, hogy már őt keresik, ezért leszállt, és mindent bevallott a járőröknek. 

Hősök: vásárlók fogták el a trafikrablót

Akciófilmbe illő jelenet Mezőberényben! Járókelők fogtak el egy rablót. Szombat reggel egy 26 éves férfi a helyi dohányboltot próbálta meg kirabolni. Miután a zsebében a zsákmányával elszaladt, az eladó segítséget kért az éppen akkor érkező két vásárlótól. Ők azonnal a rabló után eredtek, és fogva tartották, amíg megérkeztek a rendőrök. Mindezt maguk mesélték el stábunknak. A trafikostól ajándékot is kaptak hősies tettükért.

Hét és fél év a felsült trafikrablónak

Hét és fél év fegyházat kapott első fokon az első debreceni trafikrabló. 2014 januárjában akart társával kifosztani egy dohányboltot. Gázpisztoly fogott az eladóra, de az nem ijedt meg, hanem megnyomta a pánikgombot. A rablók erre zsákmány nélkül menekültek el. Ott hagyták viszont azt a nylonzacskót, amiben a pénzt akarták elvinni. Ez buktatta le őket.

Bevásárolt, majd rabolni indult

Trafikot akart kirabolni, előtte a szomszédos élelmiszer üzletben vásárolt egy rabló Budapesten. A férfi így hiába takarta el az arcát a dohányboltban, az áruház kamerája korábban tökéletes felvételeket készített róla. A rendőrök egy 20-30 év körüli férfit keresnek, aki zsákmány nélkül menekült el dohányboltból. Az eladó ugyanis elzavarta a késsel fenyegetőző férfit.

Éhsége miatt bukott le a rabló

Éhesen ment trafikot rabolni, ezért bukott le egy 27 éves férfi. Szombat este majd 200 ezer forintot rabolt egy nyírbátori trafikból. Megfenyegette az eladót, hogyha nem adja át a bevételt, elővesz egy kést, ezért a nő engedelmeskedett. A rabló ezután rögtön a közeli ételbárba ment, ahol 3 adag gyrost rendelt és borravalót is adott. De alig hogy leült vacsorázni, megérkeztek a rendőrök és letartóztatták.

Menekülés közben fogták el a trafikrablót

Menekülés közben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki kedd hajnalban betört egy dohányboltba és ellopta a pénztárgépet a Komárom-Esztergom megyei Kocson. A betörő a hátsó ajtón jutott be, a pénzt nem tudta kivenni a kasszából, ezért a pénztárgépet lopta el, de el is dobta az udvaron, hogy gyorsabban meneküljön. Az egyik közeli településen fogták el a rendőrök.

A pénztárgépet is el akarták vinni

Vádat emelt az ügyészség a veszprémi trafikrablók ellen. A két férfi még februárban rontott be egy trafikba, és amíg egyikük figyelt, a másik kifosztotta az üzletet. Még a pénztárgépet is kitépte a falból. A rendőrök hamar elfogták őket.

8 év börtön a késes trafikrablónak

Nyolc év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a 20 éves fiatalembert, aki tavaly nyáron késsel a kezében rabolt ki egy trafikot. A férfi csaknem 180 ezer forintot vitt magával. Múlt hét szerdán, Kaposváron egy rabló szintén késsel támadt egy trafikban dolgozó fiatal nőre, ő hiába adta át a bevételt, a férfi hidegvérrel meggyilkolta. A rendőrség legfrissebb adatai szerint tavaly április és idén március között 285 dohányboltot próbáltak meg kifosztani. Három esetben bántották is az eladót.

Régóta kérik, most módosulhat a trafiktörvény

Huszonkétezer forint. Ennyiért ölték meg szerdán a kaposvári trafik fiatal alkalmazottját. A 20 éves sántosi férfi beismerte tettét. Azt mondta a rendőröknek, hogy új életet akart kezdeni, el akart költözni otthonról, ezért volt szüksége pénzre. Készült a rablásra, egy konyhakéssel indult a városba és édesapja munkásruháját vette fel, hogy ne ismerjék fel.  A rendőrök szerint félt a lebukástól, ezért hiába kapta meg a bevételt az eladótól - úgy döntött, hogy végez a 20 éves lánnyal.

Beesett a trafikba a betörő


szerző:
2015.03.27. 18:15
Beesett a trafikba a betörő

Sokáig babrált az ajtózárral, majd szinte beesett a trafikba egy betörő Zalaegerszegen. A férfi még február végén, az éj leple alatt kifosztott egy dohányboltot, egy másikba pedig csak próbált bejutni. A betöréses lopásról készült videofelvételt most hozta nyilvánosságra a rendőrség. Segítséget kérnek a tolvaj elfogásához.

Elriasztotta a trafikrablót


szerző:
2015.01.23. 18:10
Elriasztotta a trafikrablót

Negyed óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy dohányboltot két napja Salgótarjánban. A 28 éves gyanúsított egy konyhakéssel a kezében hadonászva lépett a trafikba, majd a bevételt követelte.

Moziban fogták el a trafikrablót

Moziba ment, de csak a pénztárig jutott. Még a film előtt elfogták a szegedi rendőrök azt a fiatal férfit, aki három napja egy konyhakéssel kirabolta az egyik szegedi trafikot. A férfinak társa is volt: sógora vezette azt az autót, amellyel a helyszínről elmenekültek.

Elkergette a késsel hadonászó rablót

Elkergette a késsel hadonászó rablót egy budapesti trafik dolgozója. A támadásról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített. A rabló, ahogy belépett az üzletbe, egy késsel támadt azt ott dolgozó nőre és pénzt követelt. A bevétel nélkül menekült el a dohányboltból és néhány órán belül a közelben elfogta a rendőrség.

Mosogatógépbe bújt el a rendőrök elől

A férfi tavaly karácsony előtt rabolta ki azt a XIII. kerületi trafikot, ahol korábban ő maga is eladóként dolgozott. Alig két héttel a rablás után sikerült elfogni, de csak hosszas keresés után találtak rá albérletében.
 

Előzetes: Vádat emeltek a trafikrabló ellen

Mosogatógépbe bújt el a rendőrök elől az a trafikrabló, aki ellen a napokban emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. A különös eset részletei este hatkor az RTL Híradóban.


 

Megsérült a rendőr, amikor elfogták a rablót

Megsérült egy rendőr, miközben társaival letepert egy trafikrablót Székesfehérváron. A férfi korábban két trafikot próbált kirabolni, ezért régóta figyelték a civil ruhás rendőrök.
 

TRAFIKRABLÓ: Miatt sérült meg a rendőr

Akkor csaptak le a trafiktolvajra, amikor a harmadik próbálkozásnál késsel követelte a bevételt az eladótól. A rendőr-zászlós a kezén sérült meg, miközben kicsavarta a kést a támadó kezéből.
 

Előzetes: Megsérült egy rendőr, miközben megpróbált leteperni egy trafikrablót

Az akciót a biztonsági kamera rögzítette, megnézhetik hat órakor az RTL Híradóban.
 

Azért rabolt, hogy visszamehessen a börtönbe

Elszámolta magát a zalaegerszegi trafikrabló. Azért követelt pénzt késsel a kezében egy zalaegerszegi dohányboltban még júniusban, hogy visszakerülhessen a börtönbe. Az 55 éves férfit a napokban 13 év fegyházra ítélte a bíróság. A vádlott azonban ennél kisebb büntetésre számíthatott, mert enyhítésért fellebbez, így az ítélet egyelőre nem jogerős.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való