KERESÉS search-close

tragédia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tragédia"

Letartóztatták a rákospalotai gyújtogatót

Letartóztatták a rákospalotai gyújtogatót. A gyanú szerint az 51 éves férfi hétfő hajnalban rágyújtotta a házat egy alvó családra. Több emberen elkövetett emberöléssel és rongálással gyanúsítják. A pusztító tűzben egy hatvan év körüli házaspár meghalt, 12 éves unokájuk kórházba került. A tragédia után a kisfiút az édesanyja nevelheti tovább.

Idén már 14 gyalogost gázoltak halálra Budapesten

A rendőrök egy szimulációs gyakorlattal hívták fel a figyelmet arra, hogy tragédia történhet, ha a ködös őszi időben valaki láthatósági mellény nélkül sétál a sötétben. A gyalogosoktól több figyelmet kérnek, az autósoktól pedig azt, hogy ne rutinból vezessenek, hiszen idén már 14 gyalogost gázoltak halálra Budapesten.

Fő utcai tragédia: megszólalnak az áldozat barátai

Május 10-én néhány tini egyikük érettségijét ünnepelte egy bérelt Fő utcai lakásban. Mindannyian drogoztak, köztük a 17 éves Ricsi, aki egyszer csak agresszív lett, majd kivetette magát az ablakon. Barátai a rendőröknek mesélték el, pontosan mi történt aznap éjjel, és hogyan élték meg a történteket. A felvételt az ORFK oktatófilmként használja majd.
A teljes riportot itt nézheti meg.

Fő utcai tragédia: megszólal az áldozat apja

Május 10-én néhány tini egyikük érettségijét ünnepelte egy bérelt Fő utcai lakásban. Mindannyian drogoztak, köztük a 17 éves Ricsi, aki egyszer csak agresszív lett, majd kivetette magát az ablakon. Édesapja a rendőröknek mesélt a fiáról. A felvételt az ORFK oktatófilmként használja majd.
A teljes riportot itt nézheti meg.

Előzetes: A tragédiával végződő Fő utcai buli éjszakája

Drogozott, majd meghalt egy 18 éves fiú. A barátai a rendőröknek mesélték el, hogy mi történt.

Oktatófilm lesz a tragédiából

Megrázó történet!
Részletesen mesélnek a tragikus estéről azok a tinédzserek, akiknek a barátja májusban kiugrott egy budapesti bérelt lakás ablakán a Fő utcában - erről láthatnak riportot a ma esti Házon kívülben. A 17 éves fiú drogozott, ezután vált agresszívvá, és vetette magát ki magát az ablakon. A fiatalok a rendőrök rábeszélésére vállalták, hogy elmesélik a történteket, az interjúkat oktatófilmként használják majd.

A horgászat volt a mindene az elhunyt 18 éves fiúnak

A horgászat volt a mindene, ezt mondták a hétvégén elhunyt 18 éves fiúnak az ismerősei. A fiatal édesapjával és a család egyik barátjával horgászott Zalaszentmihályon, egy faházban aludtak, ahol valószínűleg szén-monoxid-mérgezést kaphattak. Az egész horgásztársadalmat megrázta a tragédia.

Tragédia a gyöngyösfalui kalandparkban, meghalt egy tizenöt éves fiú

Tragédia az erdei kalandparkban. Meghalt egy tizenöt éves fiú, miután fa dőlt a kötélpályára a Vas megyei Gyöngyösfaluban. A keszthelyi tinédzser, információnk szerint, osztálykiránduláson vett részt. A kidőlő fa magával rántott mindent. A fiú, aki éppen mászott a kötélpályán, másfél emelet magasból esett le, a helyszínen meghalt. Egy társa a magasban rekedt, tűzoltók szabadították ki. Úgy tudjuk, könnyebben sérült meg. A kalandparkban, amely több mint 20 éve működik, eddig nem történt baleset.

Hogyan éli túl a mindennapokat az apa a félárván maradt gyerekekkel?

Július végén valami egészen felfoghatatlan tragédia történt, amikor egy férfi kivetette magát egy ház 14. emeletéről, és ráesett egy, a gyerekeivel arra sétáló fiatal nőre. A fiatal anya nem élte túl, férje azóta próbálja rendbe rakni az életét, amennyire ez lehetséges. Kap támogatást a családtól és ismeretlenektől, és igénybe vesz lelki segítséget is, de szinte elképzelhetetlen, hogyan tudja ezt feldolgozni.

Előzetes: Az élet a felfoghatatlan tragédia után

Az élet a felfoghatatlan tragédia után. A tizennegyedikről zuhant egy ember a fiatal anyára, két kisgyermek maradt utána. Az apa feladta az állását, a család összefogott. Milyen segítség jár a bajba került családnak?

A megengedettnél gyorsabban vezetett a csúszós úton

Hátul nyári gumival, a megengedettnél gyorsabban vezetett a csúszós úton, vádat emeltek a halálos balesetet okozó sofőr ellen. A tragédia 2018 februárjában történt Gyula és Elek között, a vádirat szerint a nő egy veszélyes, táblával is jelzett csúszós kanyarban átsoródott a szemközti sávba és összeütközött a vele szemben érkezővel. A balesetben a vádlott férje szörnyethalt, a vétlen sofőr maradandóan megsérült.

Gondatlan emberölés miatt ítélték el az anyát, akinek ötéves gyereke bennégett a szobában

Jogerősen is felfüggesztett börtönt kapott az anya, akinek ötéves gyereke bennégett a szobában tavaly februárban. A nő kenyérsütővel fűtött a gyerekszobában, kisfia takarója azonban ettől lángra kapott. A család feltöltős gázkártyájáról elfogyott a pénz, az asszony ezért próbált másképp meleget csinálni. Gondatlan emberölés miatt ítélték el.

Kisebb sérülésekkel túlélte a repülőszerencsétlenséget

Minden nagyon gyorsan történt - ezt az ukrajnai légiszerencsétlenség egyetlen túlélője mondta. Szinte hihetetlen, de a 20 éves fiatalember nem szenvedett komoly sérüléseket, amikor szombaton lezuhant a gépük az ország keleti részén. A tragédiának 26 halottja van.

Előzetes: Egy balul sikerült mentés története

Segíteni akartak neki, de lezuhant a magasból. Katonák baklövése miatt halhatott meg a fiatal siklóernyős. Egy balul sikerült mentés története a Házon kívülben.

Kozso és Vitkó Laci is ott volt a New York-i terrortámadásnál

2001. szeptember 11-én szörnyű támadássorozat rázta meg Amerikát. Az al-Kaida terrorszervezet összehangolt akciójában négy repülőgépet térítették el, ezek közül egy lezuhant Pennsylvania államban, egy a Pentagon épületébe csapódott, kettő pedig New Yorkban repült bele a World Trade Center ikertornyaiba. A terrortámadások idején több magyar híresség is az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodott, többek között Kozso és csapata, az Ámokfutók.

Őszintén mesélt a Hableány hajó tragikusan elhunyt matrózának testvére

Őszintén mesélt a Hableány hajó tragikusan elhunyt matrózának testvére riporterünknek arról, hogyan élték meg a dráma estéjét és az azt követő heteket. Pethő Tibor folyamatosan ott volt a Duna-parton, azt érezte, hogy bátyja, János azt akarja, ne menjen el. Kedden kezdődött a Viking Sigyn kapitányának büntetőpere, aki nem ismeri el, hogy hibázott volna. Pethő János matróz nagy álma az volt, hogy ő is hajóskapitány lesz. Idén lett volna meg az engedélye.

Fia halála után a vidrák között talált megnyugvást

Riporterünk a vidraparkba ment el forgatni, és arra számított, hogy cuki állatokkal találkozik. Viszont ott egy olyan történettel szembesült, ami megmutatja, hogy hogyan kapcsolódik egy emberi tragédia és az állatok, és milyen erős a két fél egymásra gyakorolt hatása. Kiderült, hogy miért lesz egy nő élete legfájdalmasabb időszakában állatmentő, és hogyan segítenek neki a vidrák a megnyugvásban. 

Bocsánatot kért a kamionsofőr, aki három ember halálát okozta egy tavalyi balesetben

Szeretteik halála értelmetlen volt, ezt mondták a hozzátartozók a bíróságon, amikor a balesetet okozó kamionsofőr bocsánatot kért a tragédiáért. A 23 éves fiatalembert 5 évre fogházba küldené az ügyészség, mert szerintük ő felelős 3 ember haláláért. A baleset tavaly májusban történt Székelynél. Az előkészítő tárgyaláson a sofőr azt mondta, kialvatlan volt, ezért lankadt a figyelme.

38. Magyar Sajtófotó Kiállítás: 6000 képből választották ki a legjobbakat

Hogyan lehet egyetlen - a legkülönlegesebb - pillanatot kiragadni az ember életéből, egy tragédiából, vagy pár másodpercig tartó megismételhetetlen mozzanatból? Még a legjobb fotósoknak is szükséges van némi szerencsére, hogy akár a legszívbemarkolóbb helyzetben is olyan fotót készítsenek, ami visszaadja a valóságot. Most újra több ezer ilyen képből választották ki a legjobbakat, amelyekre örök emléket állítanak a soha vissza nem térő pillanatoknak.

Korábbi csapattársa az elhunyt navigátorról: „Zsolti igazi legenda volt”

Egy igazi legenda volt, ezt mondta korábbi csapattársa arról a navigátorról, aki a hétvégén a Miskolc Rally gyorsasági szakaszán vesztette életét. Tóth Zsolt a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Nemzeti Autósport Szövetség és a rendőrség is vizsgálja. A tragédia az egész autósport társadalmat megrendítette.

Gizi borzalmas tragédiát jósol

Ha lehet hinni a kártyáknak, akkor valami szörnyűség fog bekövetkezni a Mátyás király téren…  

Megtörten beszélt Gábor felesége tragédiájáról

Könnyek között mesél Gábor, felesége pénteki tragédiáról. Erzsébetre a XI. kerület egyik toronyházából leugró, öngyilkosságot elkövető férfi zuhant rá. A 14. emeletről akkora volt a becsapódás, hogy a kétgyerekes édesanyán már nem lehetett segíteni. Minden ember máshogyan dolgozza fel a szerettei elvesztését és a gyászt. Gábor úgy érzi, hogy ki kell beszélnie magából a pénteki esti tragédiát.

TRAGÉDIA: Összedőlt egy daru Indiában

Óriási robajjal dőlt le az indiai Visakhapatnam kikötőjében álló daru. A 70 tonnás szerkezet a földet éréskor darabokra tört, a kezelőkabin pedig teljesen összezúzódott. A kikötőt irányító vállalat közlése szerint a darun éppen terhelési próbát végeztek, amikor a szerencsétlenség történt. A tragédiában 11-en meghaltak, 5-en pedig megsérültek.

A kecskeméti rendőrség épületének ötödik emeletéről vetette magát a mélybe

A kecskeméti rendőrség épületének ötödik emeletéről vetette a mélybe magát egy 50 éves férfi kedden délután. A rendőrség azt közölte, hogy kihallgatásra idézték be, de nem vették őrizetbe. Híradónknak nyilatkozott a férfi féltestvére, azt mondta, nem érti, hogy egy ilyen tragédia hogyan történhetett meg a rendőrségen.

MÁSODIK EMELETRŐL ZUHANT KI A KISLÁNY - Számítani lehetett rá, hogy történik valami

Kizuhant egy négyéves kislány egy második emeleti lakásból kora reggel Kőszegen. A helyiek szerint a nagymamájánál volt, aki levitte a kutyát sétálni, de a kislányt otthon hagyta. A gyerek kereshette, valahogy felmászhatott a nyitott ablakba, majd kizuhant. A mentők órákon keresztül stabilizálták az állapotát, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba, nincs életveszélyben. Egy lakó közvetlenül a baleset után kezdett segíteni a kislánynak, elmondta mit látott az esetből.

Eltűnt Naya Rivera, a Glee sztárja

Naya Rivera-t egy dél-kaliforniai tónál látták utoljára. Négyéves, Josey Dorsey nevű kisfiával együtt bérelt egy csónakot, majd úszni mentek a Piru tóra. A kisfiú annyit elmondott a hatóságoknak, hogy anyjával együtt mentek úszni, ő visszamászott a csónakban, anyja viszont nem. A kisfiún volt mentőmellény, egy másikat pedig találtak mellette a csónakban. A rendőrök azt gyanítják, a Glee sztárja belefulladt a vízbe. Autóját megtalálták a parkolóban, táskáját, benne irataival pedig a csónakban.  Naya Rivera 113 epizódban játszotta Santana-t a pompomlányt a 2009-től 2015-ig tartó Glee - Sztárok leszünk! című sorozatban.

SZAKÉRTŐ: Elképesztően komoly szakmai hiba történt

Egy fán ragadt siklóernyőst akart megmenteni a honvédség légi kutató-mentő szolgálata, de az érte küldött repülőgép rotorja akkora szelet kavart, hogy az ág, amelyben kapaszkodott leszakadt.

Lélekmadár tábor: egy hely az örömnek, boldogásgnak és a gyásznak

Légrádiék történetét tavaly ismerhették meg a Fókusz Plusz nézői, Hatvanban találkoztunk velük a Bátor Tábor családi napján. Ők több turnuson keresztül a Lélekmadár tábor vendégei voltak. Itt gyászoló családokat látnak vendégül, akik súlyos betegségben veszítették el gyermeküket. Légrádi Mónika és Laci lányukat, Lucát 2009-ben veszítették el. Rosszindulatú daganatot találtak a kisagyában. Hiába született azóta több gyermekük is, kislányuk elvesztését, a gyászt borzasztó nehéz feldolgozni. A Lélekmadár táborban pedig hasonló helyzetben lévő szülőkkel, családokkal találkozhatnak.

Vízre eresztett koszorúval és hajókürttel emlékeztek a Hableány-tragédia áldozataira

Vízre eresztett koszorúval, 28 gyertyával és hajókürttel emlékeztek a Hableány-tragédia áldozataira a Dunán. Ma van a hajóbaleset első évfordulója. A két ország hamarosan közösen állít emlékművet a Hableány-katasztrófa áldozatainak. A hozzátartozók a mai napig képtelenek feldolgozni a tragédiát. A megemlékezésen többek között Karácsony Gergely főpolgármester is beszédet mondott

Fehér márványsírt kapott L.L. Junior tavaly elhunyt kisfia

LL. Junior tavaly elhunyt kisfia nyughelyén a rengeteg ajándék helyére egy nagyon szépen megmunkált síremléket készítettek. A tragédia után a rapper és Charlie közös dalt írtak a kisfiú emlékére és a dalszöveg egyik sora is a márványtömbre került.

Mindenki találgat, mi történt Petics Kristóffal

Mi okozhatja egy tehetséges fiatal fiú halálát? Petics Kristóf barátai szerint baleset történt, Mc Hawer a munkakapcsolatukról mesélt és egy pszichológust is megkérdeztünk arról, hogy mit jelent pontosan a bipoláris zavar és hogyan kezelhető ez a betegség.

Anyja kezében halt meg az egyéves kisfiú

Egy egyéves kisfiú meghalt, amikor két autó összeütközött a 6-os főút kivezető szakaszán, vasárnap délután. A család Budapest felől érkezett a főúton, amikor az egyik lámpás kereszteződésben egy nő - valószínűleg a piros jelzés ellenére - eléjük hajtott. A kisfiú gyerekülés helyett az édesanyja ölében utazott.

Két év után is alig tud beszélni a tragédiáról a Sólyban megölt 9 éves kislány édesapja

Minden héten kimegy a temetőbe és nem érti, miért történt velük ez a szörnyűség. A vád szerint 2018. májusában, a kislányt későbbi gyilkosa a Séd patak partjára csalta, majd brutális kegyetlenséggel végzett vele. A 16 éves tinédzsert februárban, a maximálisan kiszabható 15 évre ítélték. A Fellebbviteli Főügyészség szerint előre eltervezhette a gyilkosságot.

Összeomlott Vanda élete: Marci és Simon életveszélyben vannak!

Hogy fog szembenézni ezzel a fájdalmas tragédiasorozattal a fiatal anyuka?

A Bűnös lelkek az RTL legújabb saját gyártású bűnügyi riportmagazinja

A Bűnös lelkek az RTL legújabb saját gyártású bűnügyi riportmagazinja, ami az ország legnagyobb bűneseteit mutatja be. Kiderül, milyen okok húzódnak meg egy tragédia hátterében, és hogyan változtatnak meg örökre más életeket. Hogyan lehet észrevenni, hogy valami nincs rendben egy emberrel vagy egy családban? Hogy veszély fenyeget valakit? Miért siklanak el fontos információk mellett a rendőrök? Miért telnek el évek, míg egy elkövetőt végre megtalálnak, bűncselekményeket felgöngyölítenek?

Ödön az életét adta a zsandárhadnagy családjáért cserébe

A szolgabíró még épp időben érkezett, így megmentette Zsuzsát és Palikát, csakhogy Elek nem adta könnyen magát és az események tragikus fordulatot vettek.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Halálra nevették magukat


szerző:
2020.03.07. 18:42
Halálra nevették magukat

Tragikus körülmények között meghalt egy 27 éves ukrán sakk nagymester és 18 éves barátnője Moszkvai lakásukban.

A fiatal szülőknek szörnyű hírrel kell szembesülniük

Sajnos Marcinak kevés esélye van arra, hogy valaha egészséges babaként élhessen, és arra is, hogy valaha egészséges felnőtt ember legyen - erre készítette fel az orvos Vandát és Balázst, akik teljesen összetörtek a szörnyű hír hallatán.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Szörnyű tragédia érte Vandát és Balázst

Claudia borzalmas hírrel érkezett haza a gyerekorvostól – Marcinak gyógyíthatatlan betegsége van…

Halálos baleset: „összetört az egész család”

Rendkívüli gyerek volt - ezt mesélte a tegnapi halálos baleset 17 éves áldozatáról nagymamája. Az asszony könnyeivel küszködve beszélt a fiúról, akivel szinte szülői kapcsolata volt. A tinédzsert iskolába vitte volna 36 éves barátja, amikor egy szabálytalanul előző autós beléjük rohant. Kocsijuk kigyulladt, mindketten meghaltak. A vétlen sofőr unokabátyja szerint feldolgozhatatlan a tragédia.

Mindig van előjele egy gyilkosságnak?

Mi történhet egy szülővel, aki képes megölni saját gyerekeit? A legutóbbi tatabányai tragédia után erre a kérdésre keressük a választ. Pénteken egy apa hét és kilenc éves fiával végzett. A nagymama és az ismerősök szerint semmi előjele nem volt a gyilkosságnak. Szakértőnk szerint azonban minden esetben vannak előjelek. A mérnök apa egy metálzenekarban játszott, a tragédia előtt állítólag összevesztek a feleségével.
A szakpszichológus ide kattintva még több részletet mond el az esetről.

Tatabányai tragédia: Úgy tudjuk, a szülők összevesztek

Önkívületi állapotban kiáltozott segítségért azt utcán - ezt mondta egy szemtanú arról az anyáról, akinek a gyerekeit péntek délelőtt ölte meg az apjuk tatabányai otthonukban. A férfi ezután magával is végzett. Úgy tudjuk, a szülők összevesztek valamin, az anya ezután elment, ám mire visszaért, a 7 és 9 éves kisfiúk már halottak voltak. Az édesanya volt kolléganője szerint feldolgozhatatlan, ami történt.

Nem volt előjele a tatabányai családirtásnak

Nem volt előjele a tatabányai családirtásnak. Zokogva mondta ezt az RTL Híradónak a nagymama, akinek 7 és 9 éves unokája halt meg. Az apjuk ölte meg őket pénteken. A nagymama azt is elmondta, lánya még mindig kórházban van, sokkos állapotban. Úgy tudni, hogy miután a gyerekek anyja hazatért, a férfi őt is megtámadta, majd magával is végzett. A nagymama azt állítja, hogy veje soha nem állt pszichiátriai kezelés alatt.
A nagymamával készült interjúból ide kattintva még több részletet láthat.

GYÁSZOLÓ NAGYMAMA: „A vejem csak a családjának élt”

Nem volt előjele a tragédiának, és nem érti mi történhetett a vejével - zokogva mondta ezt Híradónknak a pénteken, Tatabányán meggyilkolt 7 és 9 éves kisfiúk nagymamája. Az asszony azt is elmondta, lánya jelenleg is sokkos állapotban, kórházban van.

Sára halálának elviselhetetlen fájdalma közelebb hozza a gyászolókat egymáshoz

Rózsát gyötri a szörnyű bűntudat, úgy érzi, ő a felelős Sára és a kisbaba haláláért.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sportolók, rajongók és sztárok gyászolják Kobe Bryantet

Gyászol a sportvilág. Egy tragikus helikopter balesetben elhunyt Kobe Bryant kosárlabda-legenda. A 41 éves korábbi játékos mellett 13 éves lánya, Gianna Maria illetve további 7 ember vesztette életét a balesetben. Az eddigi információk alapján Kobe Bryant magánhelikoptere helyi idő szerint reggel 9 kor szállt fel és a légi irányítás többször figyelmeztette a pilótát, hogy a nagy köd miatt emelkedjen magasabbra. A gép végül eddig ismeretlen okok miatt a hegyoldalba csapódott.

3 éve történt a veronai tragédia, biztonságosabb azóta a buszozás?

Napra pontosan három éve történt az elmúlt évek legdrámaibb magyar buszbalesete. A Verona melletti A4-es autópályán 2017. január 20-án éjjel szinte a felismerhetetlenségig leégett az a busz, amely a franciaországi sítáborból hazatérő diákokat szállította. A busz fékezés nélkül a szalagkorlátnak, majd egy hídtartó pillérnek ütközött.

Tovább fokozódhat az Amerika és Közel-Kelet közti konfliktus?

Úgy tűnik bejött Donald Trump agresszív húzása, és az újabb közel-keleti konfliktus neki kedvező fordulatot hozhat. A véletlenül lelőtt ukrán repülőgép tragédiája után a közvélemény az iráni vezetés ellen fordult és egyelőre nincs komolyabb következménye a korábbi amerikai támadásnak.

Hány fokig szabad babakocsiban kint altatni egy gyereket?

Egy csecsemő veszette életét Oroszország Habarovszki régiójában. A híradások szerint a baba 5 órán keresztül volt az erkélyen a -7, egyesek szerint -20 fokban. Az esetet a rendőrség vizsgálja. Az illetékesek felhívták a szülők figyelmét, hogy semmi esetre se hagyják gyermeküket őrizetlenül a szabadban.

2 óra alatt 1 milliárdot gyűjtöttek a tenisz legnagyobb csillagai az erdőtüzek áldozatainak

Hetek óta a pusztító ausztrál tüzekkel foglalkozik a sajtó, a sztárok egymás után ajánlanak fel nagyobbnál nagyobb pénzösszegeket, a közösségi média különféle felületeire pedig folyamatosan töltik fel a fotókat és videókat. A legnagyobb pusztítás egy Új-Dél-wales-i apró faluban volt, az otthonok több mint kétharmada porrá égett. Az országban szeptember óta tomboló bozóttüzek eddig mintegy kétezer otthont pusztítottak el, hatalmas kár keletkezett az élővilágban, akár egymilliárd állat is elpusztulhatott.

Torzsa Mihály tragikus gyerekkoráról mesél

A borász szívhez szóló történetet árul el, aminek meg is lesz a hatása…

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

8 év után megszólalt a Costa Concordia magyar túlélője

A Costa Concordia tragédiája után az utasok mentésében segítő magyar hegedűst hősként emlegették Olaszországban és Magyarországon is. Fehér Sándorral nem csak találkozott a szállodahajón a baleset magyar túlélője, de abban a dalban is énekel róla, amit arról a szerencsétlen január tizenharmadikáról írt. Daczi Barnabással riporterünk öt éve tartja a kapcsolatot, a férfi most érezte úgy, hogy képes tisztelettel szóban és dalban is felidézni a szörnyű balesetet.

A bíróság is hibás a győri gyerekgyilkosság ügyében?

A bíróság hibázott a Győrben történt kettős gyerekgyilkosság ügyében. Ezt állapította meg az Igazságügyi Minisztérium a tragédia kapcsán készített jelentésében. Azért rendeltek el vizsgálatot, mert szerintük az apa – akit 2016-ban azért ítéletek letöltendő börtönre, mert felesége életére tört –túl hamar, 2 évvel korábban szabadulhatott.

176-an vesztették életüket az Iránban lezuhant ukrán repülőn

Ma reggel 176 utassal a fedélzetén lezuhant Iránban egy Boeing 737-es típusú ukrán utasszállító repülőgép, amely Kijevbe tartott, a tragédiát senki nem élte túl. Az utasok közül 82-en irániak, 63-an kanadaiak, 11-en ukránok, tízen svájciak, négyen afgánok és hárman-hárman német és brit állampolgárok voltak. Az első hírek szerint a gép katasztrófáját meghibásodás, hajtóműhiba okozhatta.

Egy házaspár és kétéves kislányuk halt meg Nagykanizsán

Hárman haltak meg egy nagykanizsai házban, valószínűleg füstgáz mérgezés miatt.

Újabb házomlás Kambodzsában

36-ra emelkedett a kambodzsai házomlás halálos áldozatainak száma. A tragédia még pénteken történt. A mentőcsapatok azóta is a helyszínen dolgoznak. Több mint 20 embert sikerült élve kimenteniük.

Három család otthona égett le Pécelen

A ház, amiben éltek, csütörtök reggel gyulladt ki. Az emeleten alvók az ablakon keresztül menekültek ki, a mentők 4 embert szállítottak kórházba füstmérgezéssel. A tűzben az egyik család kutyája pusztult el. Az állatot a petárdázás miatt vitték be a házba.

Jobban van a Kiskunmajsán elgázolt lány

Túl van a nehezén, már eszméleténél van az a fiatal nő, akit 29 éves barátjával újév hajnalán gázolt el egy részeg autós Kiskunmajsán. Párja szörnyethalt, a lány szerda délután tudta meg, mi is történt velük. A települést megrázta a tragédia, félszázan gyújtottak mécsest a fiatal férfi emlékére. A gázoló sofőrt pénteken tartóztathatják le.

ARCHÍV: Korábban kalapáccsal támadt feleségére a győri gyerekgyilkos

Két gyermekét megölte, majd magával is végzett egy apa Győrben, akinél éppen láthatáson voltak a gyerekek. Úgy tudjuk egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú az áldozat. A 112Press információja szerint a bestiális gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A Híradó 2016 májusi riportja.

Teó és Bence tragikus híreket kaptak Marciról

Teó és Bence megtudták, hogy Marci nem élte túl az autóbalesetét…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci tragikus autóbalesetet szenvedett útban Teó és Bence felé

Dávid besokallt. Teó megpróbálta felvidítani Bencét. Milán és Bella belefutottak egy furcsa férfiba.

„Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának”

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának – ezt mondta az RTL híradónak a település polgármestere. Úgy tudja, a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát. A gyerekkel a karjában a nagymama rohant segítségért a szemközti kocsmába. Információink szerint az apa szinte egész nap otthon volt, csak pár percre hagyta magára  a feleségét, ekkor történt a tragédia. Az anya letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.

Anyja miatt halhatott meg az újszülött kisfiú

Nem vitatja a tényeket, de nem emlékszik, mi történt a tragikus éjszakán – ezt mondta a bíróságon az a 39 éves nő, aki a vád szerint nem látta el újszülött kisfiát, így a gyerek meghalt. Az eset áprilisban történt a Baranya megyei Magyarmecskén. Az ügyészség szerint a nő nejlonszatyorba tette, majd elrejtette a csecsemő holttestét. Akár 20 év börtönt is kaphat.

Megfulladt egy 3 éves kislány a sárvári fürdőben

Meghalt egy 3 éves kislány, miután majdnem 3 percen át volt víz alatt a sárvári fürdőben. A múlt vasárnap történt esetről a 24.hu számolt be elsőként. A két méter mély hullámmedencében került a víz alá. A helyszínen még újraélesztették, de másnap a kórházban meghalt. A lány családjával egy Balaton parti településről érkezett a vasi fürdővárosba.

20 méter magasból zuhant a mélybe a magyar kamionos Szlovéniában

Húsz méter magasról zuhant a mélybe egy magyar kamion. Vezetője, egy 53 éves férfi szörnyethalt. A magyar kamion szerda reggel egy hídon haladt át a szlovén fővárost, Ljubljanát elkerülő úton, amikor egy autó oldalról nekiütközött. Ezután először a tartálykocsi billent át a korláton, majd magával rántotta az utasfülkét is.

Vörös kód figyelmeztetést adtak ki a kiugróan sok halálos közúti baleset miatt!

Minden nap két ember vesztette életét autóbalesetben az elmúlt két hónapban Magyarországon.  A rendőrség vörös kód figyelmeztetést adott ki a rendkívül sok tragikus közlekedési baleset miatt. Októberben kritikussá vált a helyzet: 71-en haltak meg autóbalesetben.

Borzalmas tragédia történt a Drága örökösök egyik szereplőjével!

Egy váratlan esemény teljesen felforgatta Ökörapáti kocsmáját…

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Pillanatokon múlott a tragédia


szerző:
2019.10.24. 19:33
Pillanatokon múlott a tragédia

Nagy sebességgel hajtott át a piroson egy autó, amely egyenesen egy babakocsit toló párba ütközött volna. Hacsak nem jön közbe egy szabályosan haladó jármű, eltérítve a gyorshajtót eredeti útvonaláról. A gyalogosoktól mindössze néhány méterre történt a baleset. Az incidens még október 14-én történt Phoenixben, de csak most hozták nyilvánosságra a videót.

HATALMAS EREJE VOLT: Egykori kollégái meséltek Vígh Györgyről

Elhunyt Vígh György, az a testnevelő tanár, aki több diák életét is megmentette 2017-ben, a veronai busztragédiánál.  A tanár a tragédiában mindkét gyermekét elvesztette. A Szinyei Merse Pál Gimnázium nyugalmazott testnevelő tanára hosszú ideje betegeskedett. Egykori kollégái szerint ennek ellenére vidám volt és az utolsó pillanatig szeretett részt venni az iskola életében. 

Exkluzív: először beszélt a tragédiáról L.L. Junior kisfiának édesanyja

Hopp Csillának, LL. Junior volt párjának a saját szemével kellett végignéznie, ahogyan elveszíti kisfiát, ami a világ legnagyobb fájdalmát jelenti egy édesanyának. Megrendítő vallomásban mesél a balesetről az érzéseiről és reagál az őt ért vádakra! A teljes interjú visszanézhető hosszabban: ITT!

HOPP CSILLA: nem tűri tovább a rágalmazásokat!

Hopp Csilla nem tűri tovább a rágalmazásokat, amiket kisfia halála óta kap a nyilvánosságtól, ezért úgy döntött, hogy kameránk előtt először beszél a tragédiáról! A riport visszanézhető: ITT!

Kilenc éve történt a vörösiszap-katasztrófa

2010. október 4. A nap, amit sosem felejtenek el a Kolontáriak. Nem sokkal déli 12 óra után több, mint egy millió köbméternyi vörös iszap szakította át a közeli zagytározó gátját és öntötte el Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyt a Torna patak mentén. A helyenként másfél méter magas hullámban beömlő lúgos, maró hatású vörös iszap elől sokaknak menekülni kellet, futva az életükért, másoknak az otthonuk veszett oda. A tragédia összesen 10 halálos áldozatot követelt.

Két éve történt a véres Las Vegas-i tragédia

Napfelkeltekor gyűlt össze a tömeg tegnap Las Vegasban, hogy így emlékezzenek a két évvel ezelőtti tragédia áldozataira. Felolvasták a lövöldözésben elhunytak nevét és fotókat is vetítettek róluk. 58-an haltak meg, miután 2017. október 1-én egy ámokfutó férfi a Mandalay Bay szálloda 32. emeleti ablakából rálőtt egy háromnapos fesztivál több tízezres bulizó tömegére. Ez volt az Amerikai Egyesült Államok történetének legvéresebb lövöldözése.

A Viking kapitányának árulkodó SMS-ei

Nem láttam, nem vettem észre, ütköztem vele. Egyebek mellett ilyen üzeneteket küldött, majd törölt később telefonjából a Viking szállodahajó kapitánya, miután összeütközött a Hableány kirándulóhajóval. A május végi tragédiában 28-an vesztették életüket.

Tragédia lett a leánykérésből

Tanzániai üdülésén egy amerikai pár vízbe merített kabinban lakott egy turistaközpontban. A férfi a minap alámerült, hogy ott mutassa meg az őt filmező barátnőjének a jegygyűrűt, és kézzel írt szívhez szóló üzenetét. De nem bírta ki, és menyasszonya szeme láttára megfulladt. Figyelem, a következő téma sokakat érzékenyen érinthet.

M. Richárd videózta magát a baleset előtti pillanatokban

Elképesztő videó került elő M. Richárdról, aki a brutális baleset előtti pillanatban is videózta magát telefonjával. A végén a felvétel megszakad, de vajon köze volt-e ennek a tragédiához?

Orsi Andrénak: „Kiakarlak törölni az életemből…”

Bori megpróbálta felvidítani Bécy-t. André kivolt Orsi miatt. Szilvi megpróbálta felkutatni Angélát.

Tragikus balesetet, mert egy autó szembe ment a forgalommal

Egy 10 éves kisfiú és édesanyja halt meg abban az autóban, amely szembement a forgalommal az M5-ös autópályán és emiatt frontálisan ütközött egy másik kocsival. Mindkét autó kigyulladt, a balesetben összesen hárman vesztették életüket. Az ütközés előtt többen dudáltak, villogtattak a rossz irányba haladó autósnak, két szirénázó rendőrautó is utánuk ment, de a balesetet nem tudták megakadályozni.

L.L. Junior magához vette a nagyobbik fiát

Magához vette nagyobbik fiát korábbi párjától L. L. Junior. A szombati tragédia után döntött így. Erről a zenész ügyvédje beszélt Híradónknak. A zenésznek két gyereke volt korábbi kapcsolatából, édesanyjuk nevelte őket. Szombat este Zuglóban a kisebbik fiát, Dávidot elgázolta egy autó a zebrán. A mentők több mint egy órán át küzdöttek a kisfiú életéért, hiába.
L.L. Junior ügyvédje ide kattintva mondja el a részleteket.

TRAGÉDIA: A baleset után L.L. Junior magához vette nagyobbik fiát

A zenésznek két gyereke volt korábbi párjától, édesanyjuk nevelte őket. Szombat este Zuglóban kisebbik fiat, Dávidot egy autó gázolta el a zebrán. A művész azt írta a közösségi oldalára, hogy ügyvédjével jogi lépéseket tesznek.  Ügyvédje, Mester Csaba azt mondta, a gyerekek a zenésztől külön élő édesanyjuk gondozásában voltak. Most azonban a történtek után Junior úgy döntött, hogy magához veszi a fiát.

Haza tudja hozni külföldön elhunyt fiát

Haza tudja hozni halott fiát az az édesanya, akinek a gyereke vízbe fulladt a Kanári-szigeteken a múlt héten. A 30 éves férfinak nem volt biztosítása, így Magyarországon élő édesanyjának kell fizetnie a hazaszállítás másfél-két millió forintos költségét. A család gyűjtést indított, és most összejött a szükséges pénz.

Öt kisgyerek halt meg, amikor kigyulladt egy gyermekmegőrzőként működő családi ház

Szörnyű tragédia az Egyesült Államokban! Öt kisgyerek halt meg, miután kigyulladt egy családi ház, amiben egy éjjel-nappali gyermekmegőrző működött. A legfiatalabb áldozat mindössze nyolc hónapos volt, a legidősebb pedig hét éves. Rajtuk kívül két tinédzser és a tulajdonos volt még az épületben. Ők mindhárman túlélték a tragédiát.

Halálos motoros baleset Pilisvörösváron

Egy 73 éves férfi sportmotorjával az elé bekanyarodó autónak ütközött. A mentők a helyszínen újraélesztették, de kórházba már nem tudták vinni, meghalt. Úgy tudjuk, a baleset pillanatában a motoros az autósort előzte. A rendőrök vizsgálják, melyik sofőr hibájából történt a tragédia.

 

SZOMSZÉD: Megpróbált segíteni a tűzben ragadt nagymamán és gyereken

A szomszédban lakók értesítették a tűzoltókat és próbáltak meg segíteni a tűzben rekedteken. A férfi elmeséli, mit látott a helyszínen.

Agyonnyomta a férfit tolatás közben

Kisteherautó tolatott át és nyomott agyon egy földön fekvő férfit péntek éjszaka Kazincbarcikán. A sofőr nem vette észre az áldozatot, aki valószínűleg elaludt a kocsi alatt. A kisteherautó vezetője beszállt, és áthajtott a férfin. Hiába hívták a mentőket, már nem tudták megmenteni az életét.

SZEMTANÚK: Magyar sportolók is látták a tragikus balesetet

A magyar női vízilabda válogatott ott volt Dél-Koreában, ahol tragédia történt egy szórakozóhelyen. Egy leszakadó erkély miatt ketten meghaltak, többen mesgérültek. Magyar sportolónak nem esett baja, de nagyon megrázta őket az eset, aminek többen szemtanúi voltak.

Két biciklist is halálra gázoltak reggel

Két kerékpárost is halálra gázoltak reggel. Az egyik tragédia Balatonszéplaknál a vasúti átjáróban történt. Egy 64 éves férfi a tilos jelzés ellenére próbált meg átjutni a sínen, elütötte a vonat. A másik halálos baleset a Vas megyei Máriaszecsődnél történt a 8-as főúton. Egy autós sodort el egy 66 éves helybeli férfit. Az áldozatot az egész falu ismerte, azt mondják, ezermester volt.

A mozgássérült férfi maga engedhette ki a kéziféket

Fia maga engedhette ki a kéziféket a kocsiban, ami vasárnap csúszott a Dunába a nagymarosi révnél - ezt mondta az áldozat apja az RTL Híradónak. Az autóban utasként ült a mozgássérült férfi, akit már nem tudtak kimenteni a vízből. Testvére vásárolni szállt ki, a kocsi ezután gurult a Dunába. Édesapja szerint az autóban maradt fia a betegségével együtt járó motorikus kézmozgásai miatt engedhette ki a kéziféket.

 

33 éve történt: Molnár Csilla halálának évfordulóján emlékezünk a tragikus sorsú szépségkirálynőre

1986. július 10-e egy csütörtöki nap volt. A Balaton partján nyaralt a fél ország, miközben az egyik fonyódi házban Magyarország első igazi szépségkirálynője, Molnár Csilla gyógyszeres túladagolással vetett véget az életének. Pontosan 33 éve. Molnár Csilla tragédiája a mai napig megosztja az embereket. Sokan még mindig azt találgatják, ki az igazi felelős a diáklány haláláért. Szülei korábban azt mondták, hogy lányuk a felfokozott érdeklődés, a figyelem és az elvárások elől menekült a halálba.

Rékasi Károly tragikus balesetéről mesélt!

Négy évvel ezelőtt izgatottan vártuk a színész állapotáról szóló híreket. Károly szerencsére életben maradt a motorbaleset után és kiderült, hogy sem a gerince, sem a feje nem sérült meg.

Összeomlott a meghalt kislány családja

A Fókusz riportere a tragédia óta minden nap találkozik az anyukával, akinek meghalt a lánya a hétfői tűzesetben. Elkísérte őket az otthonukba is, ahová először mentek haza azóta. Azt látta rajtuk, hogy a család még csak most kezdi igazán felfogni, hogy mi történt, és teljesen összetörtek lelkileg. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti: CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Egymást és magukat is hibáztatják az életben maradt testvérek húguk haláláért

Zselyke a 11 éves bátyjával mászott be a MOM sportpálya tetején lévő fabódéba, ahol tüzet okoztak, amiben a kislány életét vesztette. A család napok óta alig alszik. Az anya most azt mondja: kisfia sem tudja felfogni, hogyan történhetett meg a tragédia. Szerinte a fiú próbált segíteni a húgán, de már nem tudott. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.  

Ha szeretne segíteni a családnak, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

MEGRÁZÓ: Másik két gyermeke miatt nem törhet össze

Zselyke a bátyjával mászott be a MOM sportpálya tetején lévő fabódéba, ahol tüzet okoztak. A két fiú eddig kórházban volt, mert a 11 éves Dominik szén-monoxid-mérgezést szenvedett. A pszichológus szerint az egész családnak, de főleg a tűzből kimenekült fiúnak lesz nehéz feldolgoznia a kislány elvesztését. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:

CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

A bódéban bennégett kislány testvére szerint húga látni akarta, hogyan borul lángba az épület

Egyre több megdöbbentő részlet derül ki a bódéban megégett kislány tragédiájáról: Zselyke bátyja, a 11 éves Dominik azt mesélte a rendőröknek és édesanyjának, hogy a kislány lángoló épületekről nézett videókat az interneten. Az édesanya azt mondta stábunknak, hogy a tragédia óta saját magát hibáztatja és állandóan az jár a fejében, hogy mi lesz, ha a gyerekeket elveszik tőle.

Józan volt a Viking kapitánya

Józan volt a Viking Sigyn kapitánya a három héttel ezelőtti baleset pillanatában, ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője mondta el.

SZOMSZÉDOK:

Egy 13 éves lány ölte meg az apját Galgahévízen, családi vita végződött  tragédiával. Az apa vasárnap délben összeveszett gyerekei anyjával. A nőt védeni akarta 18 éves fiuk, de a férfi hasba szúrta. A kislány ekkor kapott fel egy másik kést, amivel halálra szurkálta apját. A fiút mentőhelikopter vitte kórházba. Az RTL Híradónak a szomszédok nyilatkoztak az esetről!

HABLEÁNY: folyamatosan őrzik a hajóroncsot

A kiemelés után, a csepeli szabadkikötőbe vitték a Hableányt. A helyszínelők 26 órán keresztül vizsgálták. Centiméterről centiméterre nézték át a hajót. A csepeli kikötőből az újpesti kikötőbe vitték, és a nyomozás végéig ott őrzik majd a rendőrök a Hableány roncsát.
Ide kattintva rendőrségi képgalériát is láthat a vizsgálatról.

HABLEÁNY: a Duna teljes déli szakaszán folytatják a keresést

A 2019. május 29-én történt dunai hajóbalesetben elsüllyedt Hableányt június 11-én reggel kiemelték a Dunából. A kiemeléskor a hajóban négy holttestet találtak, majd ezt követően az áldozatokat azonosították. A kutatásban résztvevők továbbra is megduplázott létszámmal, a Duna teljes déli szakaszán az összes bevethető hajóval, valamint parti egységekkel megerősítve folytatják a keresést.

Rádőlt a toronydaru a lakóházra

Rádőlt egy lakóházra egy építkezéshez használt toronydaru a Texas állambeli Dallasban, miközben vihar tombolt az amerikai városban. A tragédiában egy ember meghalt, ketten pedig életveszélyesen megsérültek. A daru ledőléséről videó is készült.

Újabb áldozatot emeltek ki a Hableány roncsából

A múlt szerdai hajóbaleset újabb áldozatát emelték ki szerda délelőtt a Dunából a Hableány hajóroncsnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való