KERESÉS search-close

transznemű

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "transznemű"

Először szerepelt transznemű modell a Playboy címlapján

Egy éve számolt be róla a Fókusz: a nyuszis magazin a 21 éves Giulianna Farfallát szerepelteti félmeztelenül a januári címoldalán, és ezzel történelmet írnak, ugyanis Németországban még nem szerepelt transzszexuális modell a főként férfiaknak szóló lapban.

Ónodi Adél, transznemű színésznő

Ónodi Adéllal 22 éves, transznemű színésznővel forgatott a Fókusz stábja, aki olyan utat járt már végig, ami sokkal több, mint egy újrakezdés. Göndör László rendezővel közösen most egy monodrámát készítenek Adél életéről, úgy hogy a valóságtól elemelt síkon egy mese formájában mutatják be a történetét. A színésznő pedig maga Adél.

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell, Aaron Philip; aki szerződést kapott a világ egyik vezető amerikai ügynökségétől. Aaron a divatvilágban szeretné hirdetni az elfogadást, és harcolni a testi fogyatékosok, feketék és transzneműek jogaiért.

Noémiből lett Noé!


szerző:
2018.06.19. 08:10
Noémiből lett Noé!

Noé már szerepelt a Fókuszban, most pedig a Reggeli vendége volt! Nem mindennapi történet következik!

Noé lett az egykori Noémiből: egy transz férfi története

Életéről és transzférfivá alakulásáról blogot vezet, ahol szorongásait, dilemmáit sem hallgatta el soha. Az átalakulást pedig fotókon dokumentálja. Még hosszú folyamat áll előtte, de a legnehezebb döntés az, hogy nemet változtat, már mögötte áll.

Szonja: „Én női aggyal gondolkozom, nőként élek!”

Szonja férfinek született, de már 14 éves korában tudta, hogy nőként gondolkodik. Az egész élete az önmegvalósításról szól, és ahogy nagykorú lett, elkezdte intézni a papírokat, hormonkezeléseket és mostanra már öt plasztikai műtéten is túl van. Szonja átalakulását nem mindenki tudta elfogadni, ugyanis édesanyja és testvére nem tartják vele a kapcsolatot, velük ellentétben azonban édesapja mindenben támogatja. Csaba régi vágya volt, hogy megismerjen egy transzneműt, most pedig nem tétlenkedett, és randira hívta Szonját. 

Fókusz 2016-07-28


szerző:
2016.07.28. 18:55
Nő lett az olimpiai bajnok férfiból

Először mutatkozott nőként a nyilvánosság előtt az egykori olimpiai bajnok férfi. Bruce Jenner 1976-ban a montreáli olimpián világcsúccsal nyerte az egyik legkeményebb atlétikai számot, a tízpróbát. Most 65 évesen is rekordot döntött. Caitlyn Jenner néven, nőként mutatkozott be a Twitteren, és hamarabb lett 1 millió követője világhálón, mint bárkinek eddig. Ő ma a világ leghíresebb transzneműje, aki nem mellesleg a valóságshow sztár Kardashian lányok mostohája.

Dana International Budapesten járt

Miközben Conchita Wurst nevétől ismét tele lett a sajtó- Bécsben még a metró figyelmeztető szövegeit is ő mondta az Eurovíziós dalverseny alatt-, ne felejtsük el, hogy 17 évvel ezelőtt volt már egy transzexuális énekes, aki világsikerre tett szert. Dana International ma is él és virul, sőt, épp Magyarországon van! Hubai Antal riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való