KERESÉS search-close

transzneműek

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "transzneműek"

Transznemű emberek vallottak arról, hogy milyen következményei lesznek a nemváltás ellehetetlenítésének

Novák Angéla előadóművész 2002 óta élhet azzal a testtel, amivel mindig is szeretett volna. Ő az elsők között volt Magyarországon, aki őszintén és nyíltan beszélt a transzneműségéről. Felháborítja, hogy mostantól azok, akik hasonlóképpen születtek, mint ő, nem változtathatnak ezen. Magyarországon a tegnapi naptól kezdve lehetetlenné vált a nemváltás a transzneműek számára .

Jenner üzent az elnöknek

Katasztrófának nevezte a legismertebb amerikai transznemű híresség, hogy Donald Trump visszavonta a  transzneműeket támogató rendeletet, amit még az elődje idején hoztak. A visszalépés megosztja az amerikaiakat. Egyesek attól tartanak, hogy ezután zaklatják majd a transzneműeket, de az igazságügy minisztérium szerint a jog továbbra is védi őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való