KERESÉS search-close

transzneműség

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "transzneműség"

Tamara legnagyobb vágya, hogy egyszer elfogadják a fiai

Bár Tamás férfinek született, most már Tamaraként él. Saját elmondása szerint már gyerekkorában vonzották a női ruhák, de nem foglalkozott ezzel, és megpróbálta egy átlagos férfi életét élni. Tamarának öt gyermeke született, azonban amióta elhagyta a feleségét és eldobta a régi életét, nem találkozott a fiaival. 1,5 évvel ezelőtt rátalált a szerelem, és nagyon boldog párkapcsolatban él Elvirával, boldogságuk azonban nem felhőtlen, hiszen Tamarának hiányoznak a gyerekei. Az Anikó #show stábja megkereste Tamara egyik fiát, Barnabást, és mindent megtett annak érdekében, hogy rendeződjön az elmérgesedett viszony...

Gomez nem bírta tovább nőként

Nem ő az első, aki a nyilvánosság előtt is vállalja különleges sorsát, aki nemet váltott, nőből férfivá operáltatta magát, hogy végre békében élhessen a világban. Gomez talán abban különbözik az eddig bemutatott transzszexuális emberektől, hogy az ő tánctudását, előadói tehetségét, már akkor is megismerhette az ország, amikor még egy másik testben élt.         

GOMEZ:

Matteo Gomes-Martins még 2011-ben a Csillag Születik színpadán Claudiaként mutatkozott be a zsűrinek. A tehetséges táncoson már akkor is észrevehetőek voltak az elégedetlenség jelei, és azóta sem csinált titkot abból, hogy úgy érzi: rossz testbe született. Gomes hosszú hezitálás után végül meghozta a döntést: kés alá feküdt, így immár ízig-vérig férfiként élheti a mindennapjait.

Andrásból Andrea lett


szerző:
2016.07.28. 19:25
Andrásból Andrea lett

Ezek egy névtőnek a férfi és női megfelelői. András, akit az internet népe Adykaa-ként ismert meg vicces videóiból, régóta érezte, hogy ott belül, ő nem férfi, csak a teste az. Ezért döntött úgy, hogy külsőt és nevet is vált. Így lett művészneve Rea, polgári neve pedig Andrea. Rea, arra törekszik, hogy kívül-belül végleg nővé válhasson.

Transzneműség:

Szabó Zsófia kisfiúként látta meg a napvilágot. Gyerekként kardozott és katonának képzelte magát, de mindig is azt érezte, hogy valamiért nem illik a többiek közé.

3 éves volt a kisfiú, amikor kiderült róla, hogy transznemű, azóta kislányként él

A kis Daniel anyukája sokkot kapott, amikor azt látta, hogy kisfia egy ollóval le akarja vágni saját péniszét, hogy lány lehessen. Azóta lányként öltöztetik és nevelik, és remélik, egyszer összejön majd a pénz egy nemváltó műtétre, hogy Danni olyan testben élhessen, amilyenben szeretne.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való