KERESÉS search-close

ufók

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ufók"

Ufók után kutattak, eltévedtek

Ufók után kutatott az a két kiránduló, akik eltévedtek a Pilisben vasárnap este. Menet közben besötétedett, és összevesztek azon, hogy merre induljanak, ezért különváltak, ráadásul egyikük mobilja is lemerült. Ezután mentőkutyákkal és speciális eszközökkel is keresték őket. Később a két túrázó különböző pontokon, de magától kikeveredett az erdőből.

Fókusz 2018-02-06


szerző:
2018.02.06. 17:25

Story Extra 2017-03-29


szerző:
2017.03.29. 16:55
Ufók lepték el Szíria egét? Megkérdeztünk egy szakértőt!

A legszkeptikusabbak akkor se hinnének az ufókban, ha kezet ráznának egy földönkívülivel. És persze vannak azok, akik minden az égbolton látszó furcsa foltban, fényben ufókat látnak. Ezúttal Szíria, Omán, Katar és Brazília fölött rögzítettek olyan felvételeket, amelyeken állítólag űrhajók vannak. Lássuk, mit mond egy szakértő!

A roswell-i incidensért nem is az ufók, hanem a nácik felelősek

Legalábbis egy nemrég készült német dokumentumfilm szerint a második világháborús német szuperhatalom vezetőinek kísérlete áll a 70 évvel ezelőtti rejtély mögött. Kár, hogy Mulder és Scully ügynök kitalált karakterek, mert akkor ennek az ügynek is a végére járhatnának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való