KERESÉS search-close

ultimátum

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ultimátum"

„Gyere velem, és én a lábaid elé terítem az egész világot!”

Sándor mindent feltett egy lapra, és ultimátumot adott Annának.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Imre elárulja Annát és közös szerelmüket?

A báró úgy dönt, akkor adja az áldását a zsandárhadnagyra és a lányára, ha a férfi megteszi azt, amit kér tőle.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Joe sokkoló döntést hozott: „Akinek nem tetszik, elköltözhet”

Joe-nak elege lett az állandó káoszból és rendetlenségből, annyira felhúzta magát, hogy beolvasott Lalinak és Tamarának. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Megbénulhat a baleseti ellátás októbertől Budapesten

A Péterfy Sándor Utcai Kórház 68 traumatológusa ultimátumot adott: ha nem javul a helyzetük, kedden felmondanak. Emellett országszerte azt is kilátásba helyezték a sürgősségin dolgozó orvosok, hogy nem vállalnak több önkéntes túlmunkát, ha nem rendezik a terület finanszírozását.

Ha tovább füvezel, elhagylak!


szerző:
2019.07.25. 18:00
Ha tovább füvezel, elhagylak!

Milán és a szerettei évek óta küzdenek a fiú függőségével. Barátnőjének most elege lett ebből és ultimátumot adott a fiúnak. Vajon Milán változtat Lizáért? A teljes adásból kiderül!

Mit rejt a titkos rózsaszín boríték?

Ambrusnak elege van párja féltékenykedéséből, ráadásul néhány hónappal ezelőtt még egy nyomkövető alkalmazást is talált a mobilján. A fiú most egy frappáns tervet eszelt ki a probléma megoldására. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ha nem változol, egyedül nevelem fel a gyerekünket

Szimi már másodjára jött el Anikóhoz, miután a párja nem hagyja abba az állandó féltékenykedést. Vajon Zsolt változtat a viselkedésén? Ráadásul a teljes adásból az is kiderül, miért nem szereti egymást Zsolt és Szimi öccse!

Ayla, a TikTok egyik legnagyobb sztárja

Martin soha életében nem volt ennyire szerelmes, mint mostani barátnőjébe. A török származású Ayla viszont rengeteg időt fordít legújabb szenvedélyére, és egyre kevesebb időt tölt barátjával. Martin komoly ultimátummal érkezett. A teljes adásért kattints ide!

Ultimátum: Manfred Weber három feltételt szabott, hogy a Fidesz a Néppártban maradhasson

Ultimátum a kormánynak. Az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője egy interjúban három feltételt szabott, hogy a Fidesz a néppártban maradhasson. Be kell fejezni a Brüsszel elleni kampányt, bocsánatot kell kérni a néppárt tagjaitól, és biztosítani kell, hogy a CEU Budapesten maradhasson. A feltételek teljesítésére március végéig várnak. Március 20-án kezdődik az az eljárás, amelynek végeredményeként akár ki is zárhatják a Fideszt a Néppártból.

Lejárt az ultimátum határideje

Lejárt a nyugat- és dél-európai országok ultimátuma, a venezuelai államfő mégsem jelentett be új elnökválasztást a válság sújtotta dél-amerikai országban. Nicolas Maduro ehelyett azt közölte, hogy új parlamenti választásokat tartanak. Caracasban az elnök és az ellenzék vezetője is demonstrációt szervezett. Utóbbi felszólította a hadsereget, hogy őt támogassák. Egy tábornok már átállt.

 

Tamara ultimátumot kapott: Hazudnia kell, különben kirúgják

Tamara kemény morális döntésre kényszerült. Joe folytatta a nyomozást Robi után. Orsi segíteni próbált Erikának.

Ultimátumot adtak a szakszervezetek Orbán Viktornak

A tüntetés végén a tiltakozók többsége elhagyta a Kossuth teret, egy kisebb csoport azonban az Oktogonra vonult. Néhány tüntető pedig a Margit hídon próbálta megállítani a forgalmat, a rendőrök azonban közbeavatkoztak. A túlóratörvény ellen ma nemcsak Budapesten, hanem Debrecenben, Hódmezővásárhelyen, Békéscsabán és Tapolcán is tiltakoztak. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Soros György áll a tüntetés mögött.

Annabella Isabelnek: „Választanod kell… Vagy Bécy, vagy én!”

A Bécy-vel eltöltött nap végén Annabella választás elé állította a lányát: Bécy, vagy Ő…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamarának: „Döntsd el. Vagy a fodrászat, vagy az esküvőszervezés…”

Látva Tamara szétszórtságát, Szofi ultimátumot adott barátnőjének…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Szofinak: „Nekem a barátom ne adjon ultimátumot: felmondok…”

Joe konfrontálódott Ádámmal. Tamara megfeledkezett a fodrászatról. Marci megpróbálta lenyűgözni Rolandot.

Az a fránya Facebook!


szerző:
2018.07.24. 18:00
Az a fránya Facebook!

Eszternek elege van a férje, Gergő kicsapongó életviteléből, hiszen a fiú lányokkal flörtöl a neten. Eszter egy utolsó esélyt szeretne adni párjának, és egyetlen kikötése van: szüntesse meg a Facebook profilját!

Karcsinak elege lett haverja linkségéből

Karcsi barátja már jó ideje náluk lakik, és egész nap nem csinál semmit, sehova se halad az élete. Karcsinak most betelt a pohár: ultimátumot adott Zolinak, hogy kezdjen valamit az életével!

Ha tovább hazudsz, elköltözök!

Zsolt komoly ultimátummal készült párjának: vagy befejezi a hazudozást és az apró füllentéseket, vagy végleg elköltözik tőle…

Túlzott kanosság?


szerző:
2018.06.28. 18:00
Túlzott kanosság?

Krisztina ultimátumot szeretne adni a párjának, Tominak, hiszen a fiú egy nap annyiszor kívánja a szexet, hogy Kriszti már nem tud eleget tenni a párja vágyainak.

Ha nem változol meg, elválunk!

Nóri és férje már hét éve vannak együtt, született egy közös kislányuk is, Nóri mégis nagyon magányosnak érzi magát a kapcsolatukban. A férje nem törődik vele, emiatt most ultimátumot ad párjának, Ricsinek.

Válassz: a telefon vagy a család?

Alexa már nem tud szemet hunyni férje játékfüggősége felett, hiszen Robi szinte éjjel-nappal a telefonját bújja. A nő komoly ultimátummal érkezett, és választás elé állította párját.

Válassz: a barátaid vagy a barátnőd!

Sanyi és Norbi barátsága közel 16 év után romlott meg, mikor Norbi összejött egy lánnyal. A fiú az új kapcsolata miatt alig kereste Sanyit, aki most komoly választás elé állította barátját.

Válassz: a kisfiad vagy a nők!

Beatrix és István 5 éve vannak együtt, de a lány már véget szeretne vetni a párkapcsolatnak. Közös fiuk születése után ugyanis István megcsalta a párját, és a mai napig flörtöl az interneten. Beatrix most komoly ultimátummal érkezett a stúdióba…

Kíra négy éve csak hisztizik


szerző:
2018.04.23. 18:00
Kíra négy éve csak hisztizik

Deni már négy éve együtt van párjával, Kírával, de már sehogy sem tudja kezelni állandó féltékenykedését. A lány eldöntötte: Kíra vagy befejezi az évek óta tartó, állandó hisztizést, vagy elválnak útjaik.

VV Dávid: „Ezt minden pasi csinálja”

VV Dávid és Brigi már az esküvő előtt állnak, viszont a lány sehogy sem tudja elviselni a volt villalakó internetes flörtölgetéseit. A lány ultimátummal érkezett: Dávid vagy felhagy rossz szokásával, vagy különben felbontja az eljegyzésüket.

Lejárt az ultimátum! Tovább demonstrálnak a diákok?

Már a kezdetektől követjük a „Ne menj suliba” demonstrációt. A demonstrálók január 31-ig adtak határidőt az oktatási döntéshozóknak, hogy teljesítsék a 12+1 pontban megfogalmazott követeléseiket, illetve arra, hogy egyeztetést kezdeményezzenek a diákokkal.

Bianca ultimátumot adott Márknak

Márk besokallt Biancától, aki mindig ügyesen és éppen időben játsza ki a "Noémi ütőkártyát". Ha a zenei producer látni akarja saját lányát, annak mostantól megvannak a feltételei.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla megfenyegette Kornélt!

A legidősebb Erdész nővérnek kapóra jött az álruhás Herczeg titka, ugyanis jelenleg csak ő tudja megmenteni karrierjét. Kornél először nemet mondott Angélának, ám mint tudjuk, a lány igen hatásosan tud érvelni... 

A teljes adásért kattints IDE!

Segítség, egy sötét alak álldogál a házam előtt!

Bár Dóri és Norbi egy ideje már szakítottak egymással, a fiú még mindig zaklatja Dórit. Sőt, ha a lány éppen nemet mond a fiúnak, ő képes egész éjjel Dóri háza előtt álldogálni. A kétségbeesett lány most ultimátummal érkezett: Norbi vagy véget vet rémisztő szokásának, vagy pedig „mindenki megy arra, ahonnan indult”.

Megszoksz vagy megszöksz?


szerző:
2017.11.27. 18:00
Megszoksz vagy megszöksz?

Kincső a túl szigorú édesanyját, Mariannt szeretné változásra bírni, aki úton-útfélen a lánya nyomában jár. Annyira félti Kincsőt, hogy nemcsak a bulikba, de még a randikra is elkíséri őt. A lány szerint Mariann miatt nincs párkapcsolata, és meg is fogadta: ha édesanyja nem változtat bosszantó viselkedésén, el fog költözni tőle…

Renátónak választania kell: család vagy hobbi?

Andrea le szeretné beszélni fiát a bűvészkedésről. Renátó ugyanis rengeteg időt és pénzt pazarol a hobbijára, amit az anyuka már nem tud elviselni. Úgy érzi, a fiú emiatt elhanyagolja családját, így Andrea képes lenne arra is, hogy kitegye Renátót a házból. Az anyuka azért érkezett Anikóhoz, hogy ultimátumot adjon fiának: válasszon a családja és a hobbija között.

Következő rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot ad testvérének, Milán elkezdi a munkát az ingatlan irodában, Alexa énekesi karrierje pedig nagy fordulatot vesz…

Nóra döntött: küzdeni fog Ábelért!

Az ügyvédnő nem adja magát könnyen, és szembe megy Anettel!

Attila:

Attila és Dominika egy focimeccsen ismerték meg egymást egy évvel ezelőtt, és rögtön szerelembe estek. Attila szerint barátnője mostanában túl agresszív és féltékeny, és most azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja, és megkérje, változtasson a viselkedésén. Dominikának is volt néhány keresetlen szava párjához, ugyanis szerinte Attila sem szent...

Következő rész (2017. július 04.)

Ludwig ördögi bosszúja újabb fordulatot vesz. Miklós hamis tanút szerez Bandinak. Vilmos komoly dilemma elé kerül Bandi miatt. Natasa ultimátumot ad Péternek.

Előző rész (2017. július 03.)

Vajon beválik Attila Júlia titkáraként? Kristóf ultimátumot ad Ludwignak. Natasa váratlan döntésre szánja el magát Péterrel kapcsolatban. Ágnesen újra eluralkodik a rettegés.

Következő rész (2017. július 03.)

Vajon beválik Attila Júlia titkáraként? Kristóf ultimátumot ad Ludwignak. Natasa váratlan döntésre szánja el magát Péterrel kapcsolatban. Ágnesen újra eluralkodik a rettegés.

Előző rész (2016. december 19.)

Robi ultimátumot ad Barbinak: estig döntenie kell. Simon flörtölni kezd a főnöke lányával, és sikerül is felszednie. Paula nagyon felhúzza magát Tamás féltékenykedésén.

Következő rész (2016. december 19.)

Robi ultimátumot ad Barbinak: estig döntenie kell. Simon flörtölni kezd a főnöke lányával, és sikerül is felszednie. Paula nagyon felhúzza magát Tamás féltékenykedésén.

Előző rész (2016. november 07.)

Vajon miért tért vissza Ludwig? László nagyszabású tervet eszel ki Gizella problémájának megoldására. Júlia igazságtalannak tartja az ultimátumot. Milánt újabb csínytevés lehetősége kísérti meg.

Kikerült az uniós zászló a Parlamentre

A tüntetés a Himnusz eléneklésével a Clark Ádám téren végetért, sokan azonban átvonultak a Kossuth térre, a Parlament elé. Onnan tudósított Szondi Vanda riporterünk.

Fókusz 11-08-11


szerző:
2011.08.11. 20:20
Fókusz 11-08-11

Fókusz: Lebukott? - Félreérthető helyzetben fotózták le Mészáros Árpád Zsoltot, a színész most reagál a kínos fényképekre. Betelt a pohár - Alekosznak elege lett Veronika megjegyzéseiből és bírósághoz fordulna. A lány férfiasságát is becsmérelte. Bizarr lakoma - Parlagfüvet eszik allergia ellen. A szakemberek szerint ez kész életveszély!

Alekosz ultimátumot adott Veronikának

Csimpi és Tubi-Tubi kiásta a csatabárdot. Alekosz nem tudja lenyelni a békát, mert Veronika egy újságcikkben az ő férfiasságát és teljesítőképességét cikizte nyomdafestéket nem tűrő stílusban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való