KERESÉS search-close

undorító

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "undorító"

UNDORÍTÓ videó egy sertéstelepről!

Rengeteg kacsatetemet találtak egy Bács-Kiskun megyei sertéstelepen. Kiderült, a levágott állatokat a disznók etetésére szánták. A NÉBIH közzétett egy videót, amit a telepen készített. Figyelem, a felvételek alkalmasak a nyugalom megzavarására!

Mosatlan keverőgép és omladozó falak egy budapesti üzemben

Mosatlan keverőgép és omladozó falak - ilyen körülmények között készítettek és szállítottak különböző üzletekbe rétest egy üzemből Budapesten. A Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal több mint 300 kiló alapanyagot vont ki a forgalomból, az üzemet egy időre bezáratták.
A teljes NÉBIH videót ide kattintva nézheti meg.

 

Gusztustalan körülmények egy budapesti cukrászüzemben

November 22-én egy budapesti cukrászüzemben tartottak ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A hatóság a helyszínenen elborzasztó higiéniai és műszaki körülményekkel szembesült, ezért  azonnali hatállyal felfüggesztette a hely működését.

A hétvégén kezdhetik a sertéstetemek elszállítását

A hétvégén kezdhetik a sertéstetemek elszállítását arról a tiszaföldvári telepről, ahol az elhullott állatok egy részét szabálytalanul temethették a földbe. A településen csütörtökön közmeghallgatást tartottak, ahol többen azzal vádolták az önkormányzatot, hogy korábban is tudtak a problémáról, mégsem tettek semmit.

Út az ismeretlenbe: íme a lányok első kihívása!

Az első játékban kilenc lány száll versenybe, hogy eldőljön, ki melyik szobát fogja birtokolni a villában. A lányoknak egy csúszdán kell egy medencébe csúszniuk, ami csordultig lesz töltve gusztustalan folyadékkal, majd hordókból kell kulcsokat gyűjteniük.

FINCSI MI: Balatoni büfére csapott le a NÉBIH!

Balatonboglári büfét zárt be a Nébih. A konyhában elképesztő állapotok uralkodtak, több hűtőszekrények polcait vastag jégréteg borította, azokon helyben lefagyasztott termékek sorakoztak. A büfében egyetlen kézmosó sem volt használható, az edények koszosak voltak.  A termékek között pedig akadtak 2014-ben és 2016-ban lejárt élelmiszerek is, emiatt a szakemberek összesen 120 kifogásolt tételt vontak ki azonnali hatállyal a forgalomból.

SOKKOLÓ KÖRÜLMÉNYEK: Internetes hirdetés buktatta le a kistermelőt

Moslékot árult az interneten, így bukott le egy kistermelő Tökön. Mivel ez tilos, ellenőrzést tartottak nála a NÉBIH munkatársai. A kistermelő tagadta, hogy ő árult volna hulladék-élelmiszert, ennek ellenére telepein összesen 2000 kilogramm moslékot, 530 kiló ismeretlen eredetű élelmiszert és rengeteg, papír nélkül tartott állatot találtak nála. Részletek a Híradóban.

Egérürülék és ehetetlen étel

Két éve lejárt konzerveket, sajtokat találtak az ellenőrök egy olasz ételeket forgalmazó cégnél. Majdnem 5 tonna árut kell megsemmisítenie a kereskedőnek.

UNDORÍTÓ: Lejárt sajtokat és egérürüléket talátak a Nébih ellenőrei

Két éve lejárt konzerveket, sajtokat találtak az ellenőrök egy olaszt ételeket forgalmazó cégnél.  Az élelmiszer-biztonsági ellenőrök rágcsálóürüléket is találtak. Gyanújuk szerint az egerek szívesen és rendszeresen fogyasztottak a drága olasz sajtokból. Őket nem zavarta, hogy ezek között is volt, amelyiknek lejárt a szavatossága.

Istenes Bence:

A mai védettségi játék helyszínétől egyenesen borsódzik Istenes Bence háta. Pechére az egész stáb röhögve nézte végig a szerencsétlenkedését... Ezt neked is látnod kell!

Undorító turmixokat itattak egymással a szigetlakók

Lezajlott az egyik legnehezebb zsákmányszerzés, ám ezúttal nem a fizikai erejüket mérték össze a szigetlakók. A legkülönfélébb gusztustalanságokból készült turmixokat kellett meginniuk a játékosoknak, és az a törzs nyert, amelyik a legtöbb párbajt megnyerte.

Ilyen gusztustalan koktélokat fog Istenes Bence készíteni a szigetlakóknak!

A Survivor péntek esti részében nyers tintahalat, szárított halat, marhatőgyet, marha herét, szöcskét, lisztkukacot és egyéb ínycsiklandó finomságokat kell lenyelniük majd a szigetlakóknak. Bence most megmutatja, hogy mi minden vár a játékosokra, sőt Bercivel meg is kóstolnak egy szárított bogarat. Vagy mégsem?

Házon kívül 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 23:50
Derékmagasságig álltak a levágott baromfik

Borzalmas állapotok. Derékmagasságig álltak a levágott baromfik a vágóhíd padlóján, és napokig a folyosón tárolták a fagyasztásra szánt húst a tiszavasvári baromfivágóhídon. Az élelmiszer ellenőrök azonnal bezáratták a feldolgozó üzemet, ahol milliós bírságra számíthatnak.

 

Egerek a kenyerek között

Egerek, bogarak - nem állatkereskedésben, hanem egy pékségben. Borzalmas állapotokat találtak az élelmiszer ellenőrök egy rákospalotai pékségben. Süteményeket, kenyereket készítettek ott, amiket csaknem 30 környékbeli kisboltba szállítottak. A tulajdonos többszázezer forintos bírságot kapott, és kötelezték, hogy takarítsa ki a helyiséget. Ezt megtette, így a napokban újra kinyithatott.

 

Undorító víz folyik a csapból

Undorító a csapvíz Kakucson, az ott élők azt mondták, állandóan figyelniük kell, hogy mikor tudnak főzni, mosni, vagy fürdeni. A faluban ugyanis csaknem 10 éve, szinte minden héten előfordul, hogy sötét, sárgás-barnás színű víz folyik a csapokból. A helyi vízszolgáltatót hiába kerestük, nem válaszoltak.

Horror a húsüzemben


szerző:
2017.03.01. 18:20
Horror a húsüzemben

Rohadó, penészes szalámi. Egérrágta disznósajt és egérürülék a hústároló ládákban. Ezt találták a Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal ellenőrei egy Győr- Mosoni-Sopron megyei húsüzemben. Ellenőrzéskor sokkolta őket a látvány. Szennyvíz állt ugyanis még abban a helységben is, ahol a kolbászokat érlelték. 9 és fél tonna húst semmisítettek meg. A büntetés több millió is lehet.

Gusztustalan rovarok a kórházban

Apró, gusztustalan rovarok hemzsegnek a győri kórház nőgyógyászati zuhanyzójában. Egy győri politikus osztott meg közösségi oldalán egy videót, amelyen jól látszik, ahogy nyüzsögnek a vizes járólapon. A felvételt több ezren megnézték az interneten. A videót egy kismama készítette. A kórház igazgatója azt mondta, ez a rovar ártalmatlan az egészségre.

Munkák, amelyekhez erős gyomor kell!

Belegondoltak már, hogy kik, hogyan és mivel takarítják el, -ki  a bűncselekmények helyszíneit? Miféle szagokkal, nyomokkal, maradványokkal kell megbirkózniuk? Valószínűleg sokan nem bírnák gyomorral, amit például egy mobil WC takarító, vagy szelektív hulladékválogató.

Szemétgyűjtő: csótányokkal van tele a csepeli férfi lakása

Csótányokkal, poloskákkal és szeméttel van tele egy csepeli férfi 9. emeleti lakása. Hiába a rovarirtás, a csótányok és a poloskák már úgy elszaporodtak, hogy a férfi lakásán kívül, több lakó felé is terjeszkednek. Az RTL Híradónak az egyik szomszéd azt mondta: borzasztó állapotok vannak, már a konyhaszekrényt is telepakolta csótányirtóval. A pékárukat pedig a mikróban tartja, így óvja az élelmet a rovaroktól.

Egérürülék mellett tárolták a sütiket

Egérürülék, kosz, lejárt szavatosságú alapanyagok – ezeket találták az élelmiszerbiztonsági hivatal ellenőrei egy fővárosi cukrászüzemben. Több helyre is szállítottak innen, a süteményeket azonnal kivonták a forgalomból. Az üzemben egérürüléket is találtak az ellenőrök, az édességek könnyen megfertőződhettek. Az asztalon tárolt színezékek között volt, amelyiknek a szavatossága már 2 éve lejárt.

Mitől néz így ki a kórházi koszt?

A kórházi kosztról nyilván a legtöbbünknek hasonló a véleménye. Hogy nem kifejezetten jó. És hogy sokszor undorító. Gyakran felismerhetetlen dolgokat tálalnak fel a betegeknek. De vajon muszáj ennek így lennie? És hogy lehet előállítani ezeket az ételeket? Serdült Szilvia bevetette magát egy konyhába egy népszerű gasztrobloggerrel, Főzelékes Ferivel, és megpróbáltak reprodukálni néhány kórházi kaját. De persze kipróbálták azt is, hogy ugyanezekből az alapanyagokból hogy lehet finomat és tetszetőset főzni.

UNDORÍTÓ: Felvettük, így néz ki a Tarnazsadányi Általános Iskola vizesblokkja

A piszoárok rozsdásak, a WC-tartályt csak a barna  ragasztószalag tartja össze. A beton-járólap elszíneződött, az igazgató szerint a lekopott festéktől. Az ajtófélfából több centis, vastag szögek állnak ki.

Döglött egér és penészes falak

Szájmaszkban mertek csak bemenni az ellenőrök egy fővárosi pita üzembe. Mindent vastag penész fedett, döglött és élő egeret is találtak bent. Azonnal bezáratta az üzemet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Nem tudni, hány helyre szállítottak pitát, mert semmilyen nyilvántartást nem vezettek.

Itt vannak a legundorítóbb helyek a lakásában!

Még a legtisztább lakásnak is vannak sötét zugai. Sőt, lehet ott vannak, ahol sohasem keresné.  Most megnézheti, hogy a lakása mely pontjain rejtőzhetnek baktériumok!

Eltűnik az undorító látványosság

Eltüntetik a világ egyik bizarr nevezetességét. Az amerikai Seattle-ben lévő rágógumi-fal többbször is fölkerült a legundorítóbb látványosságok listájára. Az egyik színháznál, a jegyre várakozók tapasztották a falra a rágóikat. Ám a maradványokban lévő cukor az elmúlt 20 évben kikezdte az épületek borítását.

Döglött egerek a szaloncukrok között

Döglött egereket, lejárt szavatosságú alapanyagokat, és rozsdás gépeket találtak az élelmiszer ellenőrök egy Pest megyei édességgyárban. Az üzemben főleg szaloncukrok készültek a közelgő karácsonyi szezonra, de a boltokba még nem került belőlük. Az is kiderült, hogy a munkások fele feketén dolgozott. A tulajdonos több milliós bírságra számíthat.

SZALONCUKOR: Döglött egér az édességek között

Furcsa, sötét színű, habos folyadék áll a ládákban, a földön pedig döglött egér hever. Ugyanabban a helyiségben, ahol egyébként a gépsorokon már a karácsonyi szaloncukor készül. A narancssárga flakonokban joghurt- tejszín és puncsaroma van, mindnek lejárt a szavatossága. Több rekeszben romlott rózsaszín és fehér összegyúrt cukormázat találtak az ellenőrök. Október közepén csaptak le az édességgyárra, ahol szinte semmit sem találtak rendben.

Előzetes: Egérürülék között tárolták a kekszet

Madár- és egérürülék között tartottak gyerekeknek gyártott kekszeket egy Bács-Kiskun megyei raktárban. Nem csak ez volt a gond. Az élelmiszereket - több mint 130 raklapnyit - átdátumozták, ugyanis szavatosságuk már tavaly lejárt. Egy sablon segítségével azonban 2015-ös dátumot nyomtattak rá. Azt még nem tudni, hogy a lejárt élelmiszerekből a boltokba is szállítottak-e. Hogy milyen látvány fogadta az ellenőröket, megmutatjuk este hat órakor az RTL-Híradóban.

GYOMORFORGATÓ: Patkány a biotermékek között

Mumifikálódott, kiszáradt patkány a földön, emberre is veszélyes rágcsálóirtószer majdnem minden sarokban és patkány vagy egér rágta lyuk a dobozokon. Ilyen körülmények között készültek az egészséges táplálkozás híveinek szánt paleo és biotermékek.

GYOMORFORGATÓ: Illegális bőrfeldogozó telepet zártak be

Halomban az állati bőrök, vödörben a levágott szarvasmarha és juh fejek. Elképesztő körülményeket találtak a NÉBIH ellenőrei egy engedély nélkül működő Bács-Kiskun megyei bőrfeldolgozó üzemben.
 

Döbbenetes látvány fogadta az ellenőröket

Orrfacsaró bűz és megdöbbentő látvány. Ez fogadta az ellenőröket egy Baranya megyei állati melléktermékeket feldolgozó üzemben. Egy helybéli jelentette be, hogy állati csontok és belsőségek hevernek halomban a szabad ég alatt, fotókat is küldött. A szabálytalanul működő üzemet megbírságolták, működését pedig felfüggesztették.

Előzetes: Orrfacsaró bűz és megdöbbentő látvány

Ez fogadta az élelmiszerbiztonsági hivatal ellenőreit egy Baranya megyei állati melléktermékeket feldolgozó üzemben. Egy közelben élő jelentette be, hogy állati csontok és belsőségek hevernek halomban a szabad ég alatt. A telepen lévő mintegy 20 tonna maradvány egy részét széthordták a vadállatok. Az ellenőrök által készített megdöbbentő felvételeket mutatjuk az RTL Híradóban 6-kor.

Dzsungel értékelés: Bárdos vajon megbánta?

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

Bárdos és a dzsungel: Kiesés utáni értékelés

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

Szexis-e a kencefice a pasik szerint?

Meghökkentő véleményekkel szembesült a Fókusz riportere. Dér Heni pedig bevallotta, hogy utálta vastag ajkait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való