KERESÉS search-close

unoka

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "unoka"

Titokban ment férjhez II. Erzsébet kedvenc unokája

II. Erzsébet királynő esküvőjére 2000 ember volt hivatalos és a BBC rádión közvetítette a menyegzőt, ezzel szemben kedvenc unokája, Beatrix nagy napjáról mindössze néhány fotót láthattak az alattvalók. A hercegnő július 17-én titokban ment férjhez, miután többször kellett elhalasztania eredetileg május végére tervezett esküvőjét részben a koronavírus-járvány, részben pedig az apja, András herceg körüli pedofil botrányok miatt.

Elhunyt Elvis Presley unokája, Benjamin Keough

Elvis Presley unokája, Benjamin Keough vasárnap este tragikus körülmények között életét vesztette 27 évesen. A TMZ amerikai hírportál szerint egy fegyverrel, önkezével vetett végett életének Kaliforniában. Benjamin gitározott, de énekelni nem szeretett. Keveset szerepelt a közösségi médiában és nem gyakran mutatkozott a sajtó előtt. Utoljára 3 éve fotózták le Gracelandben, amikor édesanyjával együtt ott volt nagypapája halálának 40 éves évfordulóján

8 hónapja hiába keres albérletet fogyatékos unokájával a nagymama

Nyolc hónapja hiába keres albérletet egy nagymama, aki súlyosan fogyatékos unokáját gondozza. A 30 éves férfi képtelen ellátni magát. Előző albérletükből azért kellett menniük, mert a megemelt díjat már nem tudták fizetni. Most az asszony fiának kis házában húzzák meg magukat. Emiatt azonban 5 gyerek a padláson, apjuk pedig a pincében alszik.

Nem ez az idős nő fogja kapni az év nagyija címet

Valóságos mentőakció zajlott egy kínai városban. A bevetés hőse pedig egy 7 éves kisfiú, akit a nagymamája lógatott ki ötödik emeleti lakásának erkélyéről, egy kötélen. Hogy miért? Mert imádott cicája elkóborolt, és egészen az alattuk lévő teraszig jutott. A nagyi úgy döntött, így a legegyszerűbb visszahozni az állatot.

Halálra verte és elásta nagyanyját

Brutális gyilkosság Baján! A gyanú szerint halálra verte, majd elásta nagyanyját egy férfi. Az idős asszony eltűnését lánya jelentette be, a rendőrök ezután találták meg a nő holttestét háza pincéjében elásva. Kiderült: 25 éves unokája ölhette meg, miután összevesztek. A férfit elfogták, mindent bevallott, pénteken letartóztatták.

Másfél éve nincs felelőse Zsuzsa halálának, akit a járdán ütöttek el

Zsuzsa első alkalommal hozta el a közeli óvodából 6 éves unokáját, amikor elütötték őt a járdán. 3 hónapig ápolták a kórházban, de végül belehalt sérüléseibe. Az unokája azóta is a történtek hatása alatt van, rémálmok gyötrik, és nem tudja elfelejteni a balesetet.Férje azt szeretné, ha másfél év után végre lezárulna az ügy és valaki kimondaná, hogy ki volt a felelős a felesége haláláért.

Zdroba Patrik: „Nagymamám nagyon fontos nekem”

Az X-Faktor versenyzőjének a szerettei a legfontosabbak az életében, ráadásul nagymamája a közönség soraiban szurkolt neki az első Élő show-ban. Sőt, palacsintával is meglepte unokáját.

„Apa, nekünk miért nincs papánk?”

Józsi az édesapjával szeretné rendezni viszonyát. Most öt év után találkoztak újra, és a fiú gyermekei fényképét is magával hozta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Most fény derült az igazságra: Marci a kislány édesapja?

Emlékeztek még Etelkáék történetére? A nő szerint lányunokájának nem a fia az édesapja, hiszen a teherbeesés ideje alatt Marci börtönben ült. Most azonban Anikó utánajárt a dolgoknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Inkább meghalok!”


szerző:
2019.09.13. 18:00
„Inkább meghalok!”

Az elkeseredett nagymama mindent megtenne három unokájáért, akiknek jelenleg nevelőszülőknél kell élniük. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért került anyukám börtönbe?

Laci a nagymamájának többször is feltette az emésztő kérdést, de eddig sosem kapott rá választ. Vajon most kiderül az igazság? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nagypapa lett és unokája kedvéért Kanadába költözött Varnus Xavér

Varnus Xavér – néhány éve Németországba költözött – de a közelmúltban úgy döntött, hogy visszatér kamasz korának színhelyére, és Kanadában kezd "régi-új" életet. A világhírű magyar orgonaművész Torontóban vett egy lakást, ahol az elmúlt egy évben többször is megfordult, hiszen a két fia is ott él és tavaly megszületett az unokája, Ava. Tavaly sokat gondolkodott az életéről, de végül az unokája születése volt a sokadik, nagyon erős érv arra, hogy a tengerentúlon kezdjen új életet.

Unokája a gyilkosa?

A helyiek szerint ivott és drogozott is a fiatalember, aki a gyanú szerint a barátnőjével megölte nagyapját Sajószentpéteren. Az áldozat holttestét egyik fia találta meg pénteken. Ő azt mondja, a támadók felforgatták a lakást, szerinte pénzt kerestek. A környékbeliek szerint az unoka és nagyapja viszonya azután romlott meg, hogy a fiatalember rossz társaságba keveredett.

61 évesen szülte meg saját unokáját!

A nagymama és unokája kapcsolata igazán rendkívüli, ugyanis Cecile Eledge a fiának és annak férjének szülte meg saját unokáját. A 61 éves nebraskai asszony önként vállalkozott a pótanyaságra, amikor 32 éves fia és párja tervezgetni kezdte a családalapítást. Ha még több olyan riportra vagy kíváncsi, ami orvosi csodákról szól, akkor kattints: IDE!

Tisztességes munkára vágyik az unokáit egyedül nevelő nagymama

A legjobban tisztességes munkát szeretne az a vizsolyi nagymama, aki egyedül gondoskodik 3 unokájáról és beteg férjéről. Összesen 100 ezer forintból élnek, amiből 90-et elvisz a rezsi és az albérlet. Korábban a férje is dolgozott, de sztrókot kapott és nem tudott visszamenni közmunkásnak. A család attól retteg, hogy ha nem tudják fizetni a számlákat, elvehetik tőlük a gyerekeket.

Rába Tímea unokájáról gyakran azt hiszik, hogy az ő gyermeke

Az egykori szépségkirálynő most is bombaformában van, és kevesen gondolnák róla, hogy már nagymama. Kifejezetten hízelgőnek tartja, hogy unokájáról azt hiszik, hogy az ő gyermeke. Igaz, váratlanul érte, mikor nagyobbik fia bejelentette, hogy apa lesz. A kis Nikosz most már 1 éves, és Tímea is egyre jobban belerázódik az új szerepbe.

Boldog nagymamaként érkezett a Reggelibe Ábrahám Edit

A színésznő csillogó szemekkel mesélt kislány unokájáról, aki ugyan még nagyon picike, Editnek máris kész tervei vannak arról, mi mindent fognak együtt csinálni és azt is eldöntötte, hogy fiatal nagymama szeretne lenni.

Nagyapja nyomdokaiba lépett Aradszky László unokája

A 12 éves Marci már a színpadon igyekszik tovább vinni az örökséget és sokak szerint megszólalásig hasonlít a nagypapára.

Snoop Doggnak még a nagypapa szerep is jól áll

Repül az idő, a világ egyik legismertebb rappere már két unoka büszke nagypapája, és a képek alapján meglepően jól áll neki a szerep.

Elolvad unokájától Snoop Dogg

Snoop Dogg unokája lassan 4 éve aranyozza be hétköznapjait. A Zionnak keresztelt kislány is imádja nagyapját, szerencsére sok időt is együtt tud tölteni a rapperrel.

 

Varnus Xavér nagypapa lett


szerző:
2018.07.17. 16:50
Varnus Xavér nagypapa lett

Örömhírt kapott Kanadából Varnus Xavér: kisebbik fiának gyermeke született, így az orgonaművész nagypapa lett. Ava a napokban jött világra.

„Anya, ők az unokáid!”


szerző:
2018.07.02. 18:00
„Anya, ők az unokáid!”

Mikor Pál édesanyjának új párkapcsolata lett, elköltözött otthonról, és alig tartja a kapcsolatot a családjával. A fiú most a békülésre szánta el magát, és fényképeket is hozott fiairól a nagymamának…

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

A nagymama, aki patkányok között él

Katalinnak elege van abból, hogy veje meztelenpatkányokat tart otthon, ráadásul az is előfordult már, hogy az egyikük megharapta az unokáját. A nagymama irtózik a rágcsálóktól, az esetleges fertőzésekről nem is beszélve.

Megszületett Orbán második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokája. Ezt a miniszterelnök a Facebook oldalán jelentette be. Később az első találkozásról egy fotót is feltöltött a közösségi oldalra, ezen felesége, Lévai Anikó tartja a kezében az unokát.

A falu legvagányabb nagymamája

Emese és Gyula a nagymamájukat, Klára nénit szeretnék újra látni. Miután megromlott a kapcsolatuk, alig beszéltek egymással, most viszont eljött a nagy találkozás ideje. El is döntötték: hamarosan meglátogatják Klára nénit, akit a faluban a legmenőbb nagyinak tartanak!

Nagy Feró imádja kisunokáját


szerző:
2018.05.14. 08:47
Nagy Feró imádja kisunokáját

A Beatrice frontembere ma már nem csak egy legenda a magyar zenei életben, hiszen egy „szuper nagypapa” is. Bár Feró rengeteget koncertezik és utazik, legnagyobb boldogsága mégis a kisunokája.

Jakupcsek Gabriella unokája már öt hónapos!

Fiatalon lett nagymama Jakupcsek Gabriella, aki beavatott minket, hogy milyen érzés nagyszülőnek lenni!

Mónika: „Undorodok magamtól”

Julika nagyon aggódik unokája, Mónika miatt, akinek túlsúlya komoly félelmeket ébresztett a nagymamában.  Tudja jól, hogy Móni nem igazán fogadja el önmagát, ráadásul az esetleges egészségügyi problémáktól is félti unokáját. Most a bypass műtétek specialistája adott tanácsot Julikáéknak.    

Nagypapa Húsvétra


szerző:
2018.04.02. 18:00
Nagypapa Húsvétra

Klaudia és édesapja, Csaba évek óta nem találkoztak egymással, ráadásul a férfi kisunokájával, Diuskával sem tartotta a kapcsolatot. Most egy valódi nyuszival lepte meg a kislányt.

Lebuktak az „unokázós” csalók

Unokája balesetére hivatkozva négyszázezer forintot kértek ismeretlen telefonálók egy 77 éves asszonytól kedden, Budapesten. A nő gyanút fogott, és bár megígérte a pénzt, a rendőröket is felhívta. A nyomozók elfogtak két nőt és egy férfit.

A bútor tetejét is eltüzelik, hogy ne fázzon a tüdőbeteg unoka

A 7 éves Natasával és nagymamájával a Fókusz forgatott. A család egy ablaktalan érdi házban él, tüzelőre nem futja, a nagymama minden nap attól fél, hogy unokája tüdőgyulladást kap a hidegben.

Íme a rocky nagyik!


szerző:
2018.02.28. 18:00
Íme a rocky nagyik!

Zita nagyon büszke a nagyszüleire. Éva és István ugyanis megszállott táncosok, Zita pedig most egy versenyre is benevezte őket!

Anikó: „Tudod-e, hogy ki az a hölgy, aki ott ül melletted?”

Gina 25 év után szeretné megismerni nagymamáját, Emmát, akivel most az Anikó Show stúdiójában találkozhatott. A lány alig várta a nagy pillanatot, viszont Emma fel sem ismerte őt…

Noémi becsapja soha nem látott nagyapját

István váratlanul meglátogatta Márkot a stúdióban, aki - legnagyobb meglepetésére - nem volt egyedül. Na, de vajon ki ez a kislány?

A teljes adásért kattints IDE!

Bianka: „Fogadj el olyannak, amilyen vagyok”

Bianka édesanyjával, Tündével szeretné elfogadtatni másságát, aki folyton-folyvást azzal győzködi lányát, hogy hagyjon fel ezzel az „életmóddal”, hiszen ő unokákat szeretne. Bár az anyuka tudott lánya identitásáról, nem is gondolta volna, hogy már 9 hónapja boldog párkapcsolatban él.

A nagyanyja haldoklott, ő közben cigizett

Háromszor sújtott le a nagymamájára, és perceken keresztül hallgatta az asszony haláltusáját. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 35 éves nőt, aki a gyanú szerint szombat reggel Sarkadkeresztúron egy baltával megölte a nagymamáját, majd a holttestét az udvari kukában rejtette el. Aztán ki akarta fosztani a házat, de azt a közben megérkező rokonok megakadályozták.

Anna néni hallani sem akar róla!

Anna néni nagyon büszke mind a 11 unokájára, de egyikőjük hobbija felett nem tud szemet hunyni. Marci ugyanis parkour-megszállott, aki nem tud lemondani veszélyes szenvedélyéről. Nagymamája nagyon aggódik érte, és szeretné, ha unokája teljesen felhagyna a „vad sportolással”.

A köddé vált apuka visszatér hamvaiból

Evelin helyre szeretné hozni az évek óta tartó rossz kapcsolatát az édesapjával, Károllyal. A lány azt hiszi, hogy nem fontos apukájának, és úgy érzi, hogy öccsét mindig is jobban szerették nála. Apa és lánya évek óta nem beszélnek egymással, de Evelin mégis szeretné, ha rendeznék zűrös viszonyukat, és ezentúl Károly rendszeres részese lenne unokája életében.

Tamás: „Majdnem olyan, mintha repülnék”

Lívia évek óta aggódik két fiáért, akik annyira megszállottá váltak, hogy már nem tudnak motorozás nélkül élni. Az édesanya felelőtlennek tartja hobbijukat, főleg azért, mert már komoly baleset is érte egyik fiát, Tamást. Mikor a férfi kijött a kórházból, megfogadta, hogy többé nem ül motorra, de sajnos győzött a szenvedély. Lívia félti gyermekeit, és mivel már mindketten családapák, így unokái biztonságáért is aggódik. Rá szeretné venni a fiúkat, hogy hagyjanak fel a kockázatos időtöltéssel...

Anikó: „Lehet, hogy ő az egyetlen élő rokonod, de felejtsd el!”

Erika és kislánya édesapjánál keresett menedéket, de a férfi egyik napról a másikra kitette őket az utcára. Arra hivatkozott, hogy túl fiatal ő még nagypapának, és amúgy sem kedveli a gyerekeket. Erikában egy világ omlott össze, de ennek ellenére mégis szeretné rendezni kapcsolatát édesapjával. Reméli, hogy József megváltozott az évek során, és most már nagypapaként is számíthat majd rá.

Douglas-baba a láthatáron!


szerző:
2017.08.22. 18:00
Douglas-baba a láthatáron!

Michael Douglas nagypapává, a 100 éves Kirk Douglas dédnagypapává válik hamarosan. A kétszeres Oscar-díjas Michael legidősebb fia, a balhéiról hírhedt Cameron és párja vár gyereket – ezzel az első Douglas-unoka születhet meg. Cameron 2010-ben a börtönt is megjárta kábítószer-birtoklás miatt, mostanra viszont jó útra tért. Apja és nagyapja is szerepel a testén lévő tetoválásokon – ha babája megszületik, minden bizonnyal az ő portréja is felkerül felsőtestére.

Anett elfogadja Renátó másságát, és mindenben támogatja

Renátó már csecsemő korában állami gondozásba került, és hét évig nem találkozott édesanyjával. Bár a fiú nem haragszik anyukájára, Anett legnagyobb álmát képtelen valóra váltani.

Unokájával borult a Dunába

Uszállyal ütközött, majd a Dunába borult egy motorcsónak kora délután Tököl közelében. A hajón egy idős férfi és 6 éves unokája utazott. A kisfiún volt mentőmellény, őt az uszály matrózai mentették ki a vízből. A gyerek nem sérült meg. Nagyapját viszont elsodorta a folyó, a tűzoltók és a rendőrök négy hajóval keresik a férfit. A baleset okait még vizsgálják, úgy tudjuk, hogy az ügyben nyomozás indult.

Dominik:

Dominik szerint az ő nagypapája egy igazi csajozógép, akiért odáig vannak a nők. A srác elárulta, hogy kiskorában sosem tudta hány éves Laci papa, mert mindenkinek mást mondott a koráról. Laci unokája szerint egyáltalán nem furcsa, hogy a papa ilyen fiatal lányokat szed össze, és reméli, hogy később ő is ilyen lesz. 

Kukában rejtegette nagyapja holttestét

Megölte nagyapját, majd két éven keresztül egy kukában rejtegette a holttestet egy budapesti fiatalember a gyanú szerint. A napokban vették őrizetbe a rendőrök. Az idős nyugdíjas eltűnését fia jelentette be még tavaly novemberben. Ezután derült ki, hogy a szomszédok 2015-ben látták utoljára. A gyanú az unokára terelődött, aki a nyomozók szerint megölte nagyapját, majd eladta a lakását és még a nyugdíját is felvette csaknem két éven át.

 

UNOKA: Ilyen volt Molnár Ferenc, a nagypapám

Megkerestük Molnár Ferenc unokáját, Sárközi Mátyást, aki könyvet is írt a nagyapa viselt dolgairól. A több mint 200 anekdota mellett, ami a családban szájról-szájra járt, irodalmi jelentőségét is megmutatta. Most elsősorban a „magánember” nagypapa életéről kérdeztük.

Story Extra 2017-04-26


szerző:
2017.04.26. 16:55
Néhány ezer forintért öltek

Néhány ezer forintért öltek meg egy 89 éves férfit a Pest megyei Csemőn. Két mobiltelefont, bizsukat, néhány szem krumplit és szalonnát vittek el tőle. A vádlottak pere most kezdődött a bíróságon. Közöttük van az idős ember unokája is, aki az ügyészség szerint a gyilkosság előtt néhány hónappal 700 ezer forintot lopott nagyapjától.

18. rész - Az asszony harcol elhanyagolt unokájáért!

Az 55 éves nagymama igencsak meglepődik, mikor egyik nap munkából hazatérve az ajtó előtt találja éhes unokáját, akit azelőtt csak ritkán látott. Az aggódó nő cselekvésre szánja el magát!

Nagy Ferónak megszületett várva várt unokája

Gyanútlanul felkerestük Nagy Ferót, aki bombahírrel lepett meg minket: nagypapa lett. Ezúton is gratulálunk neki. Először a Story Extrának mesélt unokája, Nagy Patrik Dominik érkezéséről.

Vilmos: „Azt szerettem volna, hogy engem láss meg először!”

Vilmosék nagyon nehéz pillanatot éltek meg, Bözsit megműtötték. A betegért most tényleg aggódik a férje és unokája is. A nagy izgalomban Alizék el se mozdultak a kórházból. 

 

Unokája elvesztésétől tart Pécsi Ildikó!

A bíróság már kimondta a válást fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla között, a vagyonelosztásról viszont a mai napig nem sikerült megegyezniük – lassan 5 éve húzódik a vita. Ezek persze súlyos és fájdalmas kérdések, aminek a többi családtag is a kárát látja.

Story Extra 2016-07-06


szerző:
2016.07.06. 17:25
Alíz összekeveri Bözsit Irmával – Mi történhetett?

Bözsiéknél nagy a felfordulás, de ez leginkább a lakók lelkiállapotára igaz. Vili bácsi aggódik, Bözsi kerítőnőt játszik és már a halállal barátkozik. Alízka meg kétségbeesetten próbálja kituszkolni Irmát az életükből.

Story Extra 2016-06-16


szerző:
2016.06.16. 17:25
Dévényi Tibor minden vágya, hogy végre fia is édesapa legyen!

Mindenki Tibibácsija fia, Dani az apjára ütött, mert jóképű, és mert ő is nehezen állapodik meg. Dani a DJ-zést háttérbe szorítva már saját üzleteivel foglalkozik, apukája pedig már nagyon szeretné, ha unokával, esetleg unokákkal játszhatna.

Nagy Feró nagypapa lesz!


szerző:
2016.04.28. 17:26
Nagy Feró nagypapa lesz!

A zenész máris imádja leendő unokáját, pedig még azt sem tudni lány lesz-e vagy fiú. A leendő nagypapa csillogó szemekkel mesélt leendő unokájáról, az apaságról, gyermekeiről, sőt, még a lecsóról is.

Kintről szóltak neki, hogy ég a ház

Hálás lehet egy arra járó férfinak az a nyugdíjas, akinek kis híján az egész háza leégett Fehérgyarmaton. A nagypapa éppen kinézett az utcára, amikor a férfi kiáltott neki, hogy ég a melléképületük. Azonnal cselekedni kellett. Az idős férfi előbb négy éve unokáját kapta magához, majd szólt a feleségének, hogy menekülni kell.

Rengeteg az unokázós csalás

Újabb és újabb unokázós csalások derülnek ki. Csak tavaly majdnem ezer ilyen ügye volt a rendőrségnek Budapesten és környékén. A csalók idős embereket hívnak fel azzal, hogy bajba került az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége. A csaknem ezer ügyből mindössze 30 esetben találták meg a gyanúsítottat, mert a nyugdíjasok sokszor csak utólag kezdenek gyanakodni. Pedig a legfontosabb, hogy ne fizessenek, hanem azonnal hívják a rendőrséget.

Reflektor 2015-11-06


szerző:
2015.11.07. 01:35
Reflektor 2015-11-06

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet. Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni. Tabáni István házasodni készül. A Csillag születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

GYILKOSSÁG: Teljes interjú az áldozat unokájával

Hol szomorúan, hol dühösen mesél a meghalt férfi unokája a kedd hajnali gyilkosság előzményeiről. Azt mondja, egy nemrég felírt gyógyszer mellékhatása miatt nagyapja szédülni kezdett, félrebeszélt és többször el is esett. Ezért vitték kórházba.

Bud Spencer unokájával jár a magyar modell

Ismét egy bizonyíték, hogy a magyar lányok a legszebbek. Bud Spencer unokája ugyanis magyar lányt választott magának, ráadásul egy topmodellt.

Bemutatjuk azt a magyar lányt, aki elcsavarta Bud Spencer unokájának a fejét!

Ismét egy bizonyíték, hogy a magyar lányok a legszebbek. Bud Spencer unokája ugyanis magyar lányt választott magának, ráadásul egy topmodellt.

1,3 milliót próbált kicsalni a nagymamától

1 millió 300 ezer forintot akart kicsalni két férfi egy nyugdíjas asszonytól Budapesten. Egyikük felhívta a nőt, és azt hazudta, hogy ő az unokája, és pénzre van szüksége. Tervükbe viszont hiba csúszott, mivel a nőnek három lányunokája van. A vádlottak egy barátjukra próbálták meg rákenni a bűncselekményt.

Bécy dugdossa Evelint nagyanyja elől

Reggel, amikor Evelin újra beköltözik Bécyhez, a férfi egy meglepő hívást kap az anyjától: spontán Budapestre utazik, de Bécy semmi esetre sem akarja, hogy az anyja tudomást szerezzen lányáról.

A gyilkosság után vacsorázni mentek

A gyilkosság után elvitte szüleit vacsorázni a hosszúpályi gyilkos unoka, nehogy rátaláljanak a meggyilkolt nagyszülőkre. A vacsorát pedig a nagymamától lopott pénzből fizette. A brutális gyilkosságról a rendőrség saját lapjának nyilatkozott az ügy főnyomozója. Stábunk megtalálta a gyilkossággal gyanúsított unoka egyik ismerősét, aki nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, meglehetősen anyagiasnak ismerte a fiút, aki szereti szórni a pénzt.

Előzetes: Megtaláltuk a gyilkos egyik ismerősét

A gyilkosság után elvitte szüleit vacsorázni a hosszúpályi gyilkos unoka, nehogy rátaláljanak a meggyilkolt nagyszülőkre. A vacsorát pedig a nagymamától lopott pénzből fizette. Részletek az RTL Híradóban.

Mit lehet a nagyszülőknek tenni és mit nem, ha gyereknevelésről van szó?

A nagyszülők ideális esetben fontos szerepet játszanak a gyerek életében, kicsit talán menedékként is szolgálnak, ha anya vagy apa nem érti meg, de a szülők számára is nagy segítség egy nagymama, vagy nagypapa, aki vigyáz a gyerekekre, ha a szükség úgy hozza.

Reflektor 13-12-18


szerző:
2013.12.18. 23:55
Reflektor 13-12-18

Reflektor: Osvárt Andrea fülig szerelmes. Koncz Gábor bemutatja unokáit.

Várkonyi András nagyon büszke az unokájára

Várkonyi András 1,5 éves unokájával, Balázzsal járt benn a stúdióban. A kisfiú még soha nem kísérte el a nagypapáját munkába, így ez volt az első alkalom, hogy stúdióban járt. Bár nagyon nyugodtan viselkedett és élvezte a szereplést, de a Barátok közt Vili bácsija mégsem szeretné, ha Balázs a média világában dolgozna, ha felnő.

Reflektor 13-09-20


szerző:
2013.09.21. 01:00
Reflektor 13-09-20

Reflektor: Rippel Feri válófélben lévő felesége megtörte a csendet. Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival. Roger Sanchez hűséges férjnek tartja magát.

Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival

A Heti hetes sztárja egyke gyerekként nőtt fel, talán ezért van az, hogy mindig is nagy családra vágyott. Flóra és Dani érkezésével ez az álma teljesült is, bár ő simán bevállalna még néhány unokát.

Farkasházy Tivadar nem bír egyedül az unokáival!

Farkasházy Tivadar élete legszebb napjai azok, amelyeket az unokáival tölthet. Rengeteg nagypapás programot szerveznek, és már alig várja, hogy focimeccsekre vihesse őket.

Reflektor 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 23:50
Reflektor 13-04-24

Reflektor: Esztergályos Cecília bemutatja az unokáját. Sztárok különleges vacsorája.

Bodrogi Gyula ismeri a jó házasság titkát

A Nemzet Színésze negyven éve vette feleségül Voith Ágit, akivel azóta is harmonikus a kapcsolata. Ennek egyik oka valószínűleg az, hogy az elmúlt négy évtizedből több mint 32 évet külön töltöttek, a másik viszont egészen biztosan a két gyönyörű unoka körül keresendő.

Koncz Gábor nem csak színészként remekel

Koncz Gábor rendkívül boldog napokat él át, ugyanis új szerepet kapott családjánál.

Házon kívül 12-01-31


szerző:
2012.01.31. 22:45
Házon kívül 12-01-31

Házon kívül: Egy évtizede az ország egyik leggazdagabb embere építtetett egy kastélyt. Miért lett átok a csodás épület? - Visszafordítható-e a Tóth család lecsúszása? Pénzügyi tanácsadóval együtt mentünk vissza a négygyerekes gyáli családhoz, akiknél két hete jártunk már. - Miért bujkál egy fiatal nagymama és 10 hónapos unokája? Félnek a rendőrségtől, a gyámhivataltól és attól, hogy nem maradhat a szüleivel a kis Lola.

Szülhetne is a legfiatalabb dédi


szerző:
2012.01.30. 19:00
Szülhetne is a legfiatalabb dédi

Kati mindössze 16 éves volt, amikor szült, és lánya is 16 évesen hozta világra első gyermekét. 4 generáció, és egy tűzről pattant, 53 éves dédi, aki talán azt sem bánná, ha dédunokája, unokája és lánya mellé még egy gyermeke is születne.

Reflektor 12-01-06


szerző:
2012.01.06. 23:55
Reflektor 12-01-06

Reflektor: Nagy Feró köszöni, jól van. Tarány Tamás újra szerelmes. Forgács Gábor nagypapa lett.

Forgács Gábor nagypapa lett


szerző:
2012.01.06. 23:45
Forgács Gábor nagypapa lett

A színész álmában sem kívánhatott volna szebb ajándékot, mint amilyet végül kapott: együtt tölthette ugyanis a karácsonyát első unokájával, Lizával.

Rod Stewart nagypapa lett


szerző:
2011.08.23. 06:22
Rod Stewart nagypapa lett

Rod Stewartnak megszületett első unokája. Lánya, Kimberly Los Angelesben hozta világra kislányát. A 66 éves nagypapa a kórházban volt unokája születésekor.

3 embert gyanúsítanak a gyerekkínzással

Három gyanúsítottja van, de már senki nincs előzetesben a több mint egy hónapja történt brutális gyermekbántalmazás ügyében.

Fél mázsát dobott le unokája miatt

A testsúlycsökkenésnek nem az az oka, hogy rengeteget kellett a nagyinak a gyerek után rohangálni, hanem célja, hogy rengeteget tudjon utána rohangálni.

Kislányt vert a bosszúszomjas nagymama

A 60 éves asszony unokáját megverték, ezért revansot akart venni a tettesen, aminek a kislány látta kárát.

Előzetesben a nénit megverő tinik

A saját otthonában vertek meg és raboltak ki egy idős asszonyt Tiszavasváriban.

Eszméletlenre verték a nénit a rablók

Otthonában vertek meg és raboltak ki egy idős asszonyt Tiszavasváriban. Életét unokájának köszönheti, akit az utolsó pillanatban riasztott.

Nevelt lánya szülését vezette le a mentős

Saját unokáját segítette világra egy mentőorvos Kétegyháza és Gyula között.

Újabb frigynek örülhet Erzsébet királynő

A Buckingham palota keddi bejelentése szerint férjhez megy II. Erzsébet legidősebb unokája, Zara Phillips.

Az ember, akinek több mint 430 unokája van

A 82 éves Abu Talalnak az évek során 11 felesége volt, jelenleg csupán négy házastársa van.

Bódi Margót tenyerükön hordozták az egyiptomiak

Az asszony azt füllentette, hogy édesapja kairói, a helyiek pedig ettől kezdve imádták őt.

Bódi Margó beoson az edzésre


szerző:
2010.04.30. 09:01
Bódi Margó beoson az edzésre

Az énekesnő beleszeretett az aerobicba, de a ruházat miatt van egy kis gondja a mozgással.

Halász Judit azonnal igent mondott

A színésznő azt mondja, adósa Szily Nórának. Most őszintén mesélt neki betegségéről, balesetéről is.

Reggeli 10-01-11


szerző:
2010.01.11. 08:50
Letartóztatták Reagan unokáját

A férfit otthonában vették őrizetbe, mert nem működött együtt a kiérkező rendőrökkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való