KERESÉS search-close

utca

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "utca"

Kötelező lesz mindenkinek szájmaszkot viselni az utcán, Ózdon

Kötelező lesz mindenkinek szájmaszkot viselni az utcán, Ózdon.

Vaddisznóinvázió a Balaton északi partján

A helyiek szerint a vaddisznókondák évszaktól függetlenül, csapatokban róják az utcákat. Balatonalmádiban nemrég egy kiskutyát is széttéptek a vaddisznók, amik a helyiek szerint egyáltalán nem félnek. Az önkormányzat és a területért felelős vadásztársaság együtt keres megoldást a problémára.

A szemétszállítással is gond van, nem csak az útépítéssel

Nem csak az útépítéssel, a szemétszállítással is gond van a Szigetszentmiklós és Csepel határán fekvő utcában. Csütörtökön mutattuk be a helyszínt, ahol felemás módon újítják fel az utat. A szigetszentmiklósi lakók pénteken arról is panaszkodtak: több száz métert kell gyalogolniuk a kukákkal, olyan utcába, ami nem Csepelhez tartozik. A szemétszállító cég ugyanis nem megy közelebb a házakhoz, mert oda csak csepeli utakon jutnának el.

 

Krisztiánt „az utca nevelte fel”

A fiú 14 éves volt, mikor apukája kitette őt az utcára, ám szülei azóta sem keresték. Krisztián most 27 éves... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Konyhakéssel tombolt az utcán egy ausztrál férfi

Késes támadás Sydneyben. Egy ausztrál férfi tombolt konyhakéssel a nyílt utcán, egy nőt meg is szúrt. Végül bátor járókelők a földre teperték. A férfi azt kiabálta, hogy „Allah Akban”, de az ausztrál hatóságok szerint nincs kapcsolata terrorszervezetekkel.

Menekülőút lett egy nagytétényi utca, a lakók szerint elviselhetetlen a forgalom

Szinte naponta azon stresszelnek, hogy hogyan jutnak haza, valaki az udvaráról sem tud kiállni a kocsisor miatt. Erre panaszkodnak egy nagytétényi utca lakói, akik szerint elviselhetetlenül nagy a forgalom, mióta az M0-ás felújítása tart. Sokan ugyanis menekülőútvonalként, arra próbálják meg kikerülni a hatalmas dugókat. Nemrég az önkormányzat táblákkal próbálta másfelé terelni a járműveket, de sofőrök többsége ezzel nem foglalkozik.

ÉRTHETETLEN: Csak az utca közepét aszfaltozták le

Nézőnktől kaptunk felvételt arról, hogy egy lábodi utca kb. 250 méteres szakaszát aszfaltozta le az önkormányzat. Előtte és utána viszont felháborítóan rossz, kátyús az út. Mi is megnéztük, mi a helyzet Lábodon!

Maffialeszámolás New Yorkban

Otthona előtt, a nyílt utcán végezték ki a New York-i maffiavezért. Hat golyót eresztettek bele, majd ezután még autóval is áthajtottak rajta. Legutóbb több mint három évtizede volt hasonló maffia leszámolás a városban.

Már délelőtt elkezdődött az ünneplés

Volt, ahol már délelőtt kezdték búcsúztatni az óévet - Győrben például korán megtelt a sétálóutca, és Miskolcon is szabadtéri bulira készülnek. Országszerte sokan vásároltak a zárás előtti utolsó órákban is a szilveszteri vacsorához. Az általunk kérdezettek közül többen inkább otthoni ünneplést terveznek.

Kornél:

Kornél az utcán kapta rajta Rózsát és Lilit, amint beszélgetnek. A srác biztosra vette, hogy Rózsa kérése összefüggésben állt az édesanyjával...

A teljes adásért kattints IDE!

OTTHON NÉLKÜL: -14 fokban az utcán

Mínusz tizennégy fokban éjszakai őrjáratra indultunk Budapesten. Megmutatjuk hogyan próbálják túlélni a dermesztő hideget az otthontalanok, és kik hogyan segítik őket!

Ez Magyarország egyik legdurvább utcája!

Négy évvel ezelőtt a Házon kívül stábja utánajárt annak, hogy milyen az élet a híres Népszínház utcában. Amit akkor találtak: nepperek, drogosok, dílerek és helyi csibészek. Kamerák figyelnek, de akkor úgy tűnt, semmi sem változott.

Kristóf összeszűri a levet Katalinnal

Kristóf a tegnap esti megismerkedés után Lettura Katalin mellett ébred a luxusban. Katalinnak megérkeznek a gazdag barátnői, akik előtt rejtegeti Kristófot, így Kristófnak alsónadrágban kell elrohannia titokban.

Karesz nem gondolta volna, hogy ilyen kemény az utcán

Miután a fiú összetűzésbe keveredett egy üveggyűjtő bandával, találkozik az utcagyerek Pajával, aki ellátja a sérüléseit. De amikor Karesz felébred, rájön, hogy Paja mindenét magával vitte.

A szükség nagy úr! – Illemhelyeken jártunk!

Bizony, ha épp egy nagyobb városnéző túrán vagyunk, és ha az utcán törne ránk a szükség, nem tehetnénk mást, nyilvános WC-t kellene keresnünk. Az évek során sokat változtak a budapesti illemhelyek, melyeket most szívesen meg is mutatunk.

Ádám meglepi Lilit


szerző:
2016.03.09. 21:25
Ádám meglepi Lilit

Ádám folytatni szeretné azt a fotósorozatot, amit Liliről készített. Szerencsére, gyorsan megtalálja a fiatal lányt.

Látott már az utcán fegyveres lovast? Ha nem, akkor Ön nem volt még Erdélyben!

Azt hiszi, hogy épp csak kiugrik az üzletbe, és máris egy western filmben találja magát. Iyenek egy székelyföldi kisváros mindennapjai.

Szilveszter óta 75-en haltak meg kihűlésben

János, Ferenc és Tibor hajléktalanok. Koldulásból, gyüjtögetésből vagy kisebb munkákból élnek. Egész napjukat az utcán töltik és este kunyhókban, vagy egy aluljáróban kénytelenek álomra hajtani a fejüket. Mint mondják, kemény élet ez, de ilyenkor még nehezebb.

Mentsük meg az utcán élőket a fagyhaláltól

János, Ferenc és Tibor hajléktalanok. Koldulásból, gyüjtögetésből vagy kisebb munkákból élnek. Egész napjukat az utcán töltik és este kunyhókban, vagy egy aluljáróban kénytelenek álomra hajtani a fejüket. Mint mondják, kemény élet ez, de ilyenkor még nehezebb.

Valami itt nagyon bűzlik!


szerző:
2015.04.07. 19:40
Valami itt nagyon bűzlik!

Cukik, aranyosak és viccesek. Sokaknak mégsem ez jut eszükbe először a négylábú házi kedvencekről. Hanem inkább az, amit maguk után hagynak.  Hollósi Szandra riportja.
 

Mitől bűzlenek Budapest utcái?

Cukik, aranyosak és viccesek. Sokaknak mégsem ez jut eszükbe először a négylábú házi kedvencekről. Hanem inkább az, amit maguk után hagynak. Hollósi Szandra riportja.
 

Katica, amiben lehet bújócskázni

Kisiskolások és profik terveztek hetekig úgynevezett utcabútorokat, hogy Budapest terei szebbek és használhatóbbak legyenek. 300 alkotás érkezett a főváros „Bútorozd be a városod!” című pályázatára. A nyertesek közül megépítenek majd néhányat Budapest valamelyik pontján.

Köz WC: avagy miért használják nyilvános toalettnek a belvárost?

Budapesten sajnos már nem meglepő, hogy fényes nappal, magukat egyáltalán nem zavartató férfiak, még csak nem is hajléktalanok végzik nyugodtan a dolgukat a forgalmas utcákon, ott ahol gyalogosok, sőt akár gyerekek is sétálhatnak. Hollósi Szandra riportja.

Előzetes: Rengetegen buliztak az utcán éjszaka

A legtöbb helyen koncerttel ünnepelték az újévet, Debrecenben, Zalaegerszeg és Győrben megtelt a főtér. Pesten a Vörösmarty téren voltak a legtöbben. Hogy hogyan telt a szilveszter éjszaka az országban, megmutatjuk hat órakor az RTL Híradóban.


 

Hajléktalanok: napról-napra élnek, magányos farkasokként

Az elmúlt években nagyon sok ember került az utcára válása vagy munkahelyének elvesztése után. Folyamatosan csúsztak le, egyre kevesebb jutott a lakbérre, az ételre és a ruhára. Az Ökumenikus Segélyszervezet gyulai szociális központjában azonban mások is sorban állnak az ebédosztásnál.

Divat az utcai étkezés


szerző:
2014.09.20. 18:10
Divat az utcai étkezés

A tipikus gyorsételnek számító hamburger és hot-dog mellett feltűntek az utcán is fogyasztható levesek és tészták is. Budapesten ezen a hétvégén tartják az utcai ételek és kézműves sörök fesztiválját. 
 

Hogyan kerülhetjük el, hogy megtámadjanak az utcán?

Köztudottan kerülni kell a rosszhírű utcákat főleg az esti órákban. Emellett szakértőnk figyelmeztetett számos fontos tudnivalóra, például, hogy gyakran az emberek lelkiállapotuktól függően potenciális áldozatjelöltek, hiszen sugározzák magukból a félelmet.

Ismét tarol az utcatánc


szerző:
2013.04.10. 19:00
Ismét tarol az utcatánc

A Street Beat a legjobb hazai utcai táncosok showműsora. 29 koreográfus 13 csapatának lélegzetelállító ugrásai és nyaktekerő break mozdulatok, ahonnan nem hiányozhatnak a legismertebb Csillag Születikes arcok sem.

Fókusz Plusz 12-12-01


szerző:
2012.12.01. 19:30
Fókusz Plusz 12-12-01

Fókusz Plusz: Utcáról a dobógóra - Semmijük sincs, csak a tehetségük. Roma fiatalok, akik nehéz sorból jönnek, és sportkarrierről álmodnak. Nem adják fel - Cigánysorból a válogatottba. Kik és hogyan segítenek a roma tehetségeknek, hogy élsportolók legyenek? Megható történetek a grundról.

Hajléktalanújságot árul az SZDSZ egyik alapítója

Az 50 éves hajléktalan a képviselőház előtt „hajléktalanújságot” árul. Mindig is érdekelte a politika, ott volt az SZDSZ alapítói között, amíg a párt el nem fogyott mögüle, majd a munkáját is elveszítette.

Budapest legfurább utcáiban jártunk

Hősök tere, Andrássy út, Kossuth tér. A főváros talán három legismertebb utcája és tere. A legtöbb külföldi turista is mindig ezeket szeretné látni. Pedig ha tudnák, hogy igazi gyöngyszemeket találni szerte Budapesten.

Féltékenység: késsel, cseréppel, téglával támadta szerelmét

Egy 31 éves férfi támadta meg 18 éves szerelmét kedden, a nyílt utcán, fényes nappal. A lányt a szomszéd szedte ki az őrjöngő karmai közül, a férfi ezután elszaladt. Egészen szerda délutánig körözték, aztán elkapták, az utolsó pillanatig menekült.

VV Fecó sajátos dinnyeárusítási marketingmódszerei

A Fókusz stábja a ValóVilág Fecójával és családjával futott össze Pécs Kertvárosban, amint a Krisztina téri buszmegálló mellet épp dinnyeárusításhoz készülődtek.

Éktelenkedő foltok Budapesten


szerző:
2012.03.23. 21:00
Éktelenkedő foltok Budapesten

A Várhegy tetejétől az Óbudai Gázgyárig: sorsára hagyott épületek sorakoznak, az idő vasfogára bízva. Vajon hány romos épület mellett haladnak el nap, mint nap a fővárosiak, akár évtizedeken keresztül?

Felkerestük a 2006-os zavargások áldozatait

Sose gyógyul meg a szeme, amit a rendőrök lőttek ki gumilövedékkel. Agyba főbe verték az egyenruhások, a végén belenyugodott a 2 milliós kártérítésbe. A 2006-os őszi rendőri jogsértések négy áldozatával találkoztunk.

Ha kell, kényszerrel viszik szállóra a hajléktalanokat

Azért hogy senki ne fagyjon meg a közterületeken, minden hajléktalannak el kell hagynia az utcákat - mondta Kocsis Máté józsefvárosi polgármester.

Plakátháború a fővárosban


szerző:
2011.09.30. 18:42
Plakátháború a fővárosban

Ha délelőtt leszedik, délután újra felkerülnek a plakátok az oszlopokra. Egy férfi azt állítja, a hirdető egyik embere bántalmazta és megfenyegette.

Pofozkodott  a cseh miniszter

A cseh pénzügyminiszter kikéri magának, hogy verekedett volna, és azt állítja, hogy ő csak néhány pofont adott egy ordítozó fiatalembernek.

Fotókiállítás az utcán


szerző:
2011.07.12. 19:17
Fotókiállítás az utcán

Egy fiatal budapesti fotós évek óta leszerelt cégérek helyét, üres kapcsolódobozokat és kapumélyedéseket használt képkeretnek az Izabella utcában.

Több száz győri bérlakó kerülhet utcára

Rájuk nem vonatkozik a július 1-ig meghosszabbított kilakoltatási moratórium.

Lehetne akár Rodolfo tér is


szerző:
2011.03.04. 20:38
Lehetne akár Rodolfo tér is

Latinovits Zoltánt és Cseh Tamást is javasolják az internetezők olyan személyként, akiről utcát lehetne elnevezni Budapesten.

Rémtörténetek a hajléktalanok világából

A Fókusz riportere az eddigi leghidegebb éjszakán vállalkozott arra, hogy alkalmi idegenvezetőivel felkeresse a bajbajutottakat, miközben saját bőrén érezte a mínuszok valódi erejét.

Hősként fogadta megmentőjét az utcán szülő nő

Eddig nem akart nyilatkozni, és arcát sem láthattuk, annak az asszonynak, aki az utcán hozta világra koraszülött gyermekét. Azért döntött úgy, hogy mégiscsak megszólal, mert a Fókusz riportere bevitte hozzá megmentőjét.

Meteorológusból hős szülész

Nem volt ideje megijedni annak a férfinak, aki vasárnap reggel segített levezetni egy szülést az utcán.

Éhes medve rontott rá a városközpontban

Medve támadott meg egy férfit az észak-oroszországi Sziktivkar egyik belvárosi utcáján.

Bármikor, bárhol „lecsaphatnak” a bohócok

Óriási falfestmény készül a Nyugati téri felüljáró lábaira, csendautomata áll majd a Moszkva téren.

Fizetés helyett elütötte a benzinkutast

Egy férfi fizetés nélkül távozott egy fővárosi benzinkútról és közben kocsijával elsodorta a benzinkutast is.

Több milliárdos fejlesztés a mentőknél

Három és félmilliárd forintos fejlesztés kezdődik az Országos Mentőszolgálat segélyhívó- és mentésirányítási rendszerének modernizálására.

Mésfél éves baba zuhant ki a másodikról

Fejsérülést szenvedett a második emeletről lezuhant baba, leszerelték erkélyük korlátját.

A kisgép áldozataira emlékeznek

Szobi Balázs, Tarsoly Tamás és Szabó András vesztette életét hétfőn miután lezuhant kisrepülőjük.

Megmozdult a föld a Budai várban

Nem bírta az esős időt és megcsúszott a Budai várban lévő Karmelita Udvar Duna felé néző oldalán található sétáló utca.

Folytatódhat a felrobbant ház felújítása

Minden építési engedélyt kiadott az V. kerületi önkormányzat. Így egy-két napon belül folytatódhat a Balaton utcai ház felújítása.

Bankrablás Budafokon


szerző:
2010.05.06. 15:55
Házrobbanás: csúszik a visszaköltözés

Mivel még nincs kész mindenhol a gázvezetékek javítása, néhány nappal később költözhetnek vissza a lakók.

Újraindul az élet a házrobbanás után

Megvan az összes engedély - keddtől már visszaköltözhetnek a lakók a budapesti Balaton utcai házba.

Pénzváltórablás a fővárosban

Kiraboltak egy pénzváltót vasárnap délután Budapesten, az Aranykéz utcában. A támadók kocsiját megtalálták.

Élet a házrobbanás után


szerző:
2010.01.19. 19:33
Élet a házrobbanás után

Mónikáéknak öt gyerekkel kellett azonnal kiköltözniük a felrobbant belvárosi házból. A Fókusz visszament velük a borzalmak helyszínére.

Házrobbanás: kinyitott az ovi és a bölcsi

A felrobbant ház alsó szintjeire 2-3 héten belül talán visszaköltözhetnek a lakók, a 4. és 5. emelet még hónapokig lakhatatlan lehet.

Zubogott a szennylé Bükkaranyoson

A helyiek azt mondják, hetven centiméter magasan spriccelt és végigfolyt az utcán.

Az utcán akarták megerőszakolni

A nyílt utcán akart megerőszakolni egy fiatal nőt egy férfi csütörtökön Jászberényben.

A nyílt utcán lőtték hátba

A mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de belehalt sérüléseibe.

Elfogták a Haller utcai késelőt

A támadót még aznap, kevesebb, mint egy óra alatt elfogták.

Bezárhat a Verseny utcai bolhapiac

A kereskedők megélhetése veszélybe kerülhet, mert még nincs működési engedélye a helynek.

Új kultúrközpont Budapest szívében

A VI. kerületi helyszínen színháztermek, mozi, könyvtár, és galéria is várja az érdeklődőket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való