KERESÉS search-close

válás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válás"

Sánta Laci és Juliska külön utakon folytatják

Néhány hete mesélt Sánta Laci és felesége, Juliska a Fókuszban arról, hogyan kezdődött a kapcsolatuk. Ma azonban kiderült szakítottak. A Blikk címlapja láttán, valószínűleg mindenki, aki ismeri és szereti őket értetlenül áll. Egy közös posztban is megerősítették a hírt, külön válnak útjaik, sőt összes korábbi nyilatkozatukra színjátékként tekintenek.

Válik Mészáros Lőrinc


szerző:
2020.09.04. 18:58
Válik Mészáros Lőrinc

Válik Mészáros Lőrinc, az ország egyik leggazdagabb embere. Közleményt adott ki erről az állami hírügynökségnek Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla. Eszerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen hozták meg. Úgy fogalmaznak a közleményben, idézem: a szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, és tisztelve állapodtak meg. A 100 leggazdagabb magyart bemutató idei lista szerint Mészáros Lőrinc és családja vagyonát 270 milliárd forintra becsülik.

Tagadja, hogy bántalmazta volna volt feleségét

Fegyvert tartott volt felesége fejéhez és kést szorított a torkához a gyanú szerint egy pécsi férfi, akit hétfőn otthonában fogtak el a kommandósok. A nő tett bejelentést, azt állította, hogy a volt férje heteken át többször is bántalmazta. Híradónknak nyilatkozott a kapcsolati erőszakkal gyanúsított férfi, szerinte a volt neje csak azért állít ilyeneket, hogy bosszút állhasson a válásért.

Hogyan lesz egy álompár kapcsolatából botrányos és hangos válás?

Válni lehet hangosan, csúnyán és persze lehet szépen, csendesen is, anélkül, hogy az érintettek az újságok címlapjaira kerülnének – van rá példa, de ez a ritkább. Jöjjenek most az elmúlt évek legmeglepőbb és legnagyobb port kavart szakításai.

 A legzajosabb és a legdrágább válások

A leglátványosabb válások között tavaly született új rekorder: Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere a világ valaha volt legdrágább válásával volt feleségét a világ harmadik leggazdagabb nőjévé tette.  25 év és 4 közös gyerek után az asszonyt tíz ezer milliárd forint illette meg.

Meglepően sok sztár adta be a válási papírokat az elmúlt évben

Megdöbbentően sok sztár adta be a válási papírokat az elmúlt évben, a legtöbbször nem is pár éves házasságok, hanem közel 20 évesek mentek tönkre. Nemrég derült ki, hogy Zsédényi Adrienn, azaz Zséda, 20 éve tartó házassága is véget ért. Pedig férjével elválaszthatatlannak tűntek.

Fókusz Anno: 40 éven keresztül egy ólban bujkált, csak a rendszerváltás után mert előjönni

Negyven éven keresztül bujkált egy ólban a makói férfi, akit besúgónak akartak beszervezni és komoly fenyegetéseket is kapott. Felesége halottá nyilváníttatta, majd amikor kiderült, hogy él, elvált tőle. Miután elhagyta az odúját, könyvet írt az életéről.

Papp Gergő feleségével, Judittal együtt mesélt arról, hogy miért döntöttek a válás mellett

Meglepő fordulattal ért véget csütörtökön az RTL Klub Reggeli műsora. Papp Gergely élő egyenes adásban mondta el a nézőknek és műsorvezetőtársának, hogy házassága zátonyra futott és már mindketten új párra leltek.

Válik Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje

Válik Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje, és most az is kiderült, miért. A világ egyik leghíresebb ikerpárjának tagja április 17-én adta be a válást New Yorkban, de mivel a járvány miatt szünetel a bíróság, így kérvényezte a sürgősségi eljárást. A botrány egyik napról a másikra robbant ki, és sokáig senki nem tudta, mi áll a hirtelen szakítás hátterében.

Megan Fox házassága végleg zátonyra futott

Megan Fox házassága végleg zátonyra futott így a színésznő 10 év után válik férjétől, a Beverly Hills 90210 című sorozat sztárjától, Brian Austin Green-től.

„El fogok válni!”


szerző:
2020.05.13. 20:05
„El fogok válni!”

Aliz egyszerűen nem tudja megbocsátani Krisztiánnak, hogy elfelejtette a házassági évfordulójukat, és csalódottságában drasztikus döntést hoz.

A világ legrövidebb házassága mindössze 3 percig tartott!

Ki ne képzelte volna el gyerekkorában a tökéletes esküvőt? Szinte minden nő már kislány korától kezdve habos-babos ruháról, feltűnő díszítésről és világraszóló lakodalomról álmodik. A mai statisztikák alapján azonban ez tényleg csupán leányálom, ugyanis a legtöbb házasság ma már válással végződik. És akadnak olyanok is, amelyek csupán napokig vagy akár csak néhány percig tartanak. Mutatjuk a rekordereket!

Konkoly Ági és férje elválnak

A gyönyörű egykori Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági közel öt év házasság után elválik férjétől. A pár közösen hozta meg ezt a nagyon nehéz döntést, Ági Instagram oldalán hosszasan mesél arról a lelki vívódásról, amin keresztül mentek.

Fél éve húzódik a gyermekelhelyezési ügyük

Egyik hivatal a másikhoz küldi és fél éve senki sem dönt gyermekelhelyezési ügyében - ezt állítja egy budapesti férfi. Felesége nyár végén elköltözött és magával vitte két gyereküket. Az apa azonnal a gyámhivatalhoz, és a bírósághoz fordult, de szerinte senki sem tett semmit. A bíróságon azt mondták, mindenben törvényesen jártak el.

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat. Például David Hasselhoff, aki első házasságából született két lánya után először jogi úton alaposan lecsökkentette a gyerektartás összegét, majd ezt is megtagadta, mondván: ne rajta élősködjön a nő.

Megdöbbentő: ennyi gyerektartást fog fizetni Fecsó Vasvári Viviennek

Sárdobálás, rágalmazás és a hónapok óta tartó nyilatkozatháború után végül sikerült megegyezniük Vasvári Vivienéknek. Megdöbbentő összegben állapodtak meg, a luxusfeleség mostantól nagyjából félmillió forintos gyerektartást kap Fecsótól minden hónapban.

Ötödször is válik Pamela Anderson

Ötödször is válik Pamela Anderson, ezúttal 12 nap házasság után, most éppen Jon Peters filmmogultól. Az 53 éves korábbi aktmodell és színésznő igazi művésze a szakításoknak.

A január a szakítás hónapja?


szerző:
2020.01.31. 07:54
A január a szakítás hónapja?

Hevesi Kriszta megdöbbentő érdekességről rántotta le a leplet: vajon hogyan hat a téli depresszió a párkapcsolatra? 

Forrong a celebvilág: szinte mindenki megszólalt Norbi kijelentése után!

Forrong a celebvilág tegnap óta. Schobert Norbert videója elképesztő botrányt okozott egész Magyarországon. Szinte mindenki megszólalt az ügyben, a legtöbben élesen támadták a fitneszguru szavait. Norbi szerint az elhízás a válás egyik leggyakoribb oka, amiről a nők tehetnek, mert nem fogynak vissza szülés után. A videó után rengeteg színész, énekes, sportoló és modell nyilvánított véleményt. Akadt, aki ellene volt, akadt, aki mellette.

Ez a nap az év legszomorúbb napja – de miért?

Ahhoz képest, hogy a szeretet ünnepének hívják a karácsonyt, rengeteg veszekedést és stressz okoznak az ünnepi napok. Azért emiatt nem szabadna senkinek szakítani, vagy durvább esetben elválni, de mégis megteszik. Aztán az év első hétfőjén már annyira letisztul a kép, hogy a legtöbb kapcsolat ezen a napon ér véget. Erre még statisztika is van.

75 évesen hagyta el a feleségét az egyik legnagyobb hollywoodi sztár

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Robert De Niro 1997-ben, 10 év együtt járás után vette feleségül Grace Hightower-t, és 2 évvel később már el is akartak válni. Aztán mégis együtt maradtak, 7 évvel ezelőtt egy lányuk is született nagyfiuk mellé, ám úgy tűnik, most végleg pontot tesznek kettejük közös életére. 

Vitray Tamás 87 évesen válik - mi történhetett?

Az egész országot megdöbbentette a hír, amikor a 87 éves Vitray Tamás bejelentette, hogy egyedül kezd új életet, és 32 év házasság után válik feleségétől, Kállay Boritól. Mi történhet idős korban, ami után csak ez az egy választás marad? Melyik életkorban és milyen krízishelyzetekben döntenek a legtöbben a válás mellett?

Válik Rogán Antal és Rogán Cecílila

Az erről szóló közleményt, amelyet mindketten aláírtak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda tette közzé. Ebben az áll: „Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk."

Máté zokogva borult rég látott édesapja nyakába

A fiú állami gondozásba került, miután szülei elváltak. Azonban azóta is nagyon ritkán beszél apukájával, pedig ő csak azt szeretné, ha a fia lehetne. Most ezért jött el Anikóhoz, hogy ez megoldódjon. Nézd meg itt a teljes adást!

Véget ért az egyik legszebb magyar színésznő házassága

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: a szakítás hírét most a színésznő férje, Szarvas Attila közölte közösségi oldalán.

Brad Pitt sírt Angelina Jolie rágalmazása miatt

Három éve mutattuk be: Brad Pittet állítólag annyira megviseli a válás, hogy a hatgyerekes család egyik közeli barátja még sírni is látta a színészt. Az ok: úgy érzi, hogy Angelina folyamatosan megalázza őt azokkal a nyilatkozataival, miszerint például Brad részegen bántalmazta Madoxot. 

Ki az a fiatal srác a feleségem közelében?

Szabolcs a mai napig nem tudja az igazi okát annak, hogy párja miért is hagyta el őt. Klaudia arra panaszkodott, hogy a férfi túl sokat dolgozik, de vajon van valami (valaki?) más is a háttérben? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

FECSÓ ELMONDJA: Megszólal a luxusférj!

Villámcsapásként hatott Vasvári Vivienék válása, de vajon mi a teljes igazság? Most először nálunk mesél Fecsó a szakításról. 

Vasvári Vivien tisztázza a válásáról szóló híreket

Vasvári Vivien 5 napja egy posztban tudatta, hogy elválik férjétől, Fecsótól. Kijelentése teljesen felbolygatta az internetet és a médiát. Azóta nincs olyan nap, hogy ne szerepelnének valamelyik újságban. Vivinél betelt a pohár, most először és utoljára nyilatkozik válásával kapcsolatban.
A Vivivel készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

VASVÁRI VIVIEN Tiszta vizet önt a pohárba

Vivien megunta a róla és Fecsóról megjelenő cikkeket, pletykákat és találgatásokat. Elmondta nekünk lát-e még esélyt a békülésre.

Megdöbbentő! Válófélben a Nyerő Páros!

Vasvári Vivien Instagramon osztotta meg a szomorú hírt követőivel: „Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom.”

Böde Dániel három gyermekét és feleségét hagyja ott új szerelme miatt!

Böde Dániel nem csak új csapatot, de új párt is választott magának. A Ferencvárosból 7 év után távozó magyar válogatott labdarúgó feleségétől és 3 gyermekétől vált külön új szerelme kedvéért. A madocsai Messi nyártól már újra Pakson focizik, de a Fradihoz továbbra is kötődik, ugyanis a zöld fehérek női kézilabdacsapatának kapusával, Bíró Blankával jött össze.

Örök szerelem? Ildikó 22 év után is érez valamit volt férje iránt

A nő a mai napig a szíve felett hordja Péter nevét, és tudja jól, hogy nem múlt még el az az egykori szikra. Vajon ismét egy család lesznek? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gergő egyet szeretne: ha szülei 30 év után nem válnának el

Gergő szülei hat gyermek és rengeteg közös év után külön akarják folytatni. A fiú azonban szeretné rávenni édesanyját, hogy fogadja vissza az apukáját. Vajon meggyőzi Leát? A teljes adásból kiderül!

Mégsem olyan békés Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítása?

Alig telt el egy hét azóta, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth egy közleményen keresztül világgá kürtölték, hogy felbontják a házasságukat, máris kiderült, hogy a szakítás – állításukkal ellentétben – mégsem volt annyira békés és zökkenőmentes.

Bécy teljesen elhagyta magát a válása óta

Evelin és Dávid rátaláltak a teljesen szétcsúszott Bécy-re…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi és Tamás megindították a válást

Szofi és Tamás elkezdtek tárgyalni a válás részleteiről…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Még az ügyvédnek is sok Angelina Jolie erőszakossága

Tavaly ezen a napon mutattuk be: tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Szofi és Tamás egy utolsó meghitt pillanattal búcsúztatták házasságuknak

Szofi és Tamás hivatalos útra terelték a válásukat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dia bedrogozva szenvedett autóbalesetet

Tamás és Szofi elindították a válási eljárást. Diát újabb zaklatások érték.

Lady Gagát csókolózni látták valakivel, aki nem Bradley Cooper!

Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmjükkel nagy port kavart, alakításuk ugyanis olyannyira jól sikerült, hogy az internet népe meg volt győződve róla, hogy egy párt alkotnak. Az Oscar-gálán adott fellépésük olaj volt a tűzre, és sajnos az sem segítette a pletykák elcsitulását, hogy nem sokkal az előtt bontotta fel eljegyzését Lady Gaga, majd pár hónappal később Bradley Cooper és Irina Shayk is bejelentették, hogy szétválnak útjaik.

A feleségnek 18 év után elege lett párjából

Sok év eltelte után Anett beadta a válókeresetet, elege lett férje, Tamás alkoholproblémáiból és bántalmazásából. Tamás most vissza akarja kapni szerelmét. Vajon kibékülnek? A teljes adásból kiderül!

Ez volt a világ legdrágább válása

38 milliárd dollár, azaz több mint tízezer milliárd forint - ennyibe került a világ leggazdagabb emberének, Jeff Bezosnak, az Amazon alapítójának a válása. Az 55 éves üzletembernek a bíróság döntése értelmében ezt a szinte felfoghatatlan értékű vagyont kell átadnia feleségének, MacKenzie Bezosnak. A 49 éves nő azt mondta, ennek felét jótékony célokra fogja fordítani. Az óriási összeggel ez lett minden idők legdrágább válása, de Bezos még így is a világ leggazdagabb embere marad 112 milliárd dollárt érő Amazon-részesedésével.

Szofi Tamásnak: „Nem tudsz olyat mondani, amitől nem gyűlölnélek…”

Tamás megpróbált beszélni Szofival a szakításuk után…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vége van Bécy és Isabel házasságának?

Dávid egy véletlennek köszönhetően rájött. hogy Bécy válófélben van…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tragikus hírek szakították félbe Tamás szakítását

Tamás eldöntötte, hogy szakít Szofival, felesége azonban szörnyű híreket kapott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Adele elválik férjétől!

A napokban robbant a hír, hogy elválik férjétől a világ egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb énekesnője, Adele. 2011-ben kezdett randizni Simon Konecki-vel, majd egy év múlva bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, aki 2012 októberében született. Adele mindig is óvta magánéletét a nyilvánosság elől, férjével a legnagyobb titokban házasodtak össze.

Szingli lett az egyik legszexisebb mozisztár

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Channing Tatum, amerikai színész 2006-ban ismerte meg későbbi feleségét, Jennát a Step up című film forgatásán, és 2009. július 11-én házasodtak össze. Közel 9 év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak, ahogy Twitter üzenetükben fogalmaztak: a legnagyobb barátságban.

Nicolas Cage negyedszer is elvál, ezúttal 4 nap után!

Nicolas Cage elválna. A színész a hírek szerint szombaton fogadott örök hűséget párjával Las Vegasban, akinek eddig a létezéséről sem tudtunk. Úgy tűnik Nicolas kemény 4 nap után meg is unta a házaséletet, ugyanis szeretné, ha érvénytelenítenék a házasságát.

Hosszú Katinka azt mondja, a mélypontok nélkül ma más ember lenne

Hosszú Katinka komoly kudarcként élte meg válását, de sokat tanult belőle. Azt mondja, a fájdalmas mélypontok nélkül ma nem lenne ennyire sikeres. A világ legjobb úszónője gyakran mosolygós, aktív képeket posztol a hajnali edzésekről, de nem tagadja, hogy minden reggel nagyon nehéz eljutnia a medencéig. Már ismeri önmagát és azért is vállalta az interjút, mert tisztában van vele, hogy nem csak sikereivel, de kudarcaival is példát mutat másoknak.

Szüneteltetik Hosszú Katinkáék válását?

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz: bár Katinka már februárban beadta a papírokat, most úgy néz ki, egy darabig mégsem kezdődik el a válásuk.

Ennyivel csonkíthatja meg ex-férjét Katinka!

Hosszú Katinka akár havi 400 ezer forinttal is megcsonkíthatja volt férje pénztárcáját, ha épp úgy tartja kedve. Az úszónő ugyanis eldöntheti, hogy az öt év múlva esedékes olimpiai életjáradékkal megjutalmazza-e Shane-t vagy sem. Persze ez még csak a jövő zenéje, addig az is lehet, hogy a volt edző golfozóként fut majd be a sportvilágban.

Ada: „Amikor mi váltunk, sokkot kaptam!”

A gyönyörű műsorvezető őszintén mesélt a Fókusz stábjának élete egyik legnehezebb időszakáról.

Hogyan lehet „jól” válni?

Egy család felbomlása minden résztvevő számára óriási trauma. Egy igazi érzelmi útvesztő, amiben még a felnőttek sem mindig találják a helyes irányt. A válás feldolgozása hosszú folyamat, a legtöbbször rögös út vezet odáig, hogy visszataláljunk önmagunkhoz. De mi a helyzet a gyerekekkel? Az ő szemüvegükön nézve, tesszük fel a kérdést, hogyan lehet „jól” válni?
Saját tapasztalatairól Ada még többet elárul, ha ide kattint.

ADA: „Nem korrekt, ha a gyereknek szidod a másik felet”

Ada ikerfiai, Bence és Bálint már 13 évesek. A műsorvezető és volt férje, Timó, négy év házasság után, 2009-ben döntöttek a válás mellett. Ekkor az ikrek három évesek voltak, de Ada azt mondja, a lehető legjobban menedzselték a válás körüli procedúrát. Őszintén beszél a válással kapcsolatos érzéseiről.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

Kiderült, kivel jár Brad Pitt!


szerző:
2019.01.22. 11:30
Kiderült, kivel jár Brad Pitt!

Úgy tűnik, most végre megvan az igazság, hogy ki is az a színésznő, aki botrányokkal tűzdelt válása után meghódította Pitt szívét.

A boldogító nem: a váláson még a világsztárok sem tudnak spórolni

"Amin a sztárok sosem spórolnak, az a nászút. A másik pedig a válás. Olyankor meg nem tudnak." A sztárok mindig szolgáltatnak témát a pletykalapoknak, főleg, ha egy szaftos válásról van szó. Ahol számunkra felfoghatatlan összegeken osztoznak a felek. Az Amazon.com alapítójának becsült vagyona 137 milliárd dollár, ami forintra átszámolva több tízbilliós összeg. Ebből Hollywood összes házát felvásárolhatná, és még így is maradna a számláján bőven. Kérdés, hogy meddig.

Hosszú Katinka exe most beszélt először a válás óta

Shane Tusup nyolc hónapig hallgatott, nem kommunikált a közösségi médiában… egészen idáig.

Válságban Károly és Kamilla házassága!

Egy ausztrál bulvárlap bennfentesei szerint a hercegi pár hónapok óta nem beszél egymással, és ha csak tehetik, inkább kerülik az egy légtérben tartózkodást is. A magazin szerint már ügyvédeket is fogadtak, hogy elindítsák a jogi procedúrát.

Mi vezet a válások napjához?

Kabát Peti és Róka Adri külön autóval megy karácsonykor a szülőkhöz, azt mondják így elkerülik a veszekedéseket. Mi történik velünk a szeretet ünnepén, az év végi összegzések idején? Mi vezethet ahhoz, aminek az angolszász országokban már neve is van: vagyis a válások napjához? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint január első munkanapján adják be a legtöbb válókeresetet az évben.

Jennifer Aniston nem bánta meg, hogy kétszer is férjhez ment

Bár két házassága is zátonyra futott Jennifer Anistonnak, egyáltalán nem gondolja azt, hogy ezek sikertelen kapcsolatok lettek volna. Egy interjúban azt mondta, hogy mind Brad Pittel, mind Justin Theroux-val boldogok voltak az együtt töltött évek alatt.

Megható lépésre szánta rá magát a Coldplay énekese!

Chris Martin és Gwyneth Paltrow négy évvel ezelőtt mondtak egymásnak szomorú búcsút, de most mégis meglepő lépésre szánták el magukat.

Véget ért Robert de Niro házassága?

Nyár óta nem mutatkoznak együtt a kétszeres Oscar-díjas színész, és felesége, Grace Hightower – az előzetes hírek szerint ez egyáltalán nem véletlen.

Robert De Niro több mint 20 év után elhagyta feleségét!

De Niro 1997-ben, 10 év együtt járás után vette feleségül Grace Hightower-t, és 2 évvel később már el is akartak válni. Aztán mégis együtt maradtak, 7 évvel ezelőtt egy lányuk is született nagyfiuk mellé, ám úgy tűnik, most végleg pontot tesznek kettejük közös életére. 

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

Sosem volt ennyi botrány egy elnöki családban

Két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump családját. Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, csaknem 70 éves volt akkor, már harmadik feleségével élt, a több mint húsz évvel fiatalabb Melaniával, aki eddig legfőképpen merész aktképeivel került a középpontba.

Egy fiatal színésznő miatt válik Ewan McGregor

Egy évvel ezelőtt az akkor 46 éves McGregor felbontotta házasságát francia-görög látványtervező feleségével, akit 24 évesen ismert meg. Az ok, hogy viszonyt kezdett 32 éves kolléganőjével a Fargo című sorozat forgatásán.

Exkluzív: nézd meg Palya Bea legújabb vidoklipjét!

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be a Két Ház című dalhoz készült kisfilmet, mely egy igen nehéz és szomorú időszak után íródott.

Joe váratlan levelet kapott Barbitól

Reggel Joe levelet kapott az ex-feleségétől, Barbitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci és Bence új lehetőséget adnának Teónak?

Lilit egyre jobban kétségbe ejtette az anyaság. Joe Tamarának öntötte ki a szívét. Teó úgy döntött, rendbe teszi az életét.

Egyszerre több pasival kavar Scarlett Johansson?

Egy évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Scarlett és férje szakítottak, több férfival is hírbe hozták a színésznőt. Állítólag azért nem volt ott az Emmy-díjátadón új, ügyvéd kedvesével, mert épp színész kollégájával, Chris Evans-el hetyegett egy szállodában.

Szent a béke Hosszú Katinkáék között?

Úgy tűnik, hogy a sportoló válása sok mindent megváltoztatott, hiszen az a hír járja, hogy Katinka éppen emiatt visszakaphatta egyik régi jóbarátját.

Katie Holmes és Jamie Foxx nem bujkál többé!

Pont egy évvel ezelőtt említettük meg, hogy Katie és Jamie együtt vannak, de eddig nem sikerült őket közösen lencsevégre kapni. Állítólag már évek óta tart a románc, de csak azért most álltak a nyilvánosság elé, mert Katie-nek lejárt a szerződése volt férjével. Tom Cruise 2012-es válásukkor állítólag kikötötte, hogy korábbi felesége öt évig nem randizhat nyilvánosan.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Végképp elmérgesedett a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt között!

A színészpár még 2016-ban adta be a válópert, és azóta is tart a vita közöttük mégpedig a gyermekeik elhelyezéséről.

Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya nem javul

Az idő múlásával csak elmérgesedni látszik Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya. Jolie 2016-ban adta be a válópert, azóta is tart a vita közös gyerekeik elhelyezéséről.

Jocó túl későn akarta visszakapni feleségét?

Jocó és felesége 8 év után külön mentek, miután párja úgy érezte, a férfi elhanyagolja. Két közös gyerek mellett azonban Jocó nem akarta hagyni, hogy ez így maradjon. Andi, a felesége vajon visszavárja?

Véget ért Ashton Kutcher és Mila Kunis házassága?

Két éve bombaként robbant a hír, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeküket várják, nemsokra rá mégis a szakításukkal voltak tele a címlapok! Bennfentesek szerint a színész egy latin-amerikai modellel csalta meg várandós feleségét, aki állítólag ki is dobta férjét.

„Aki egyszer elárult, az másodjára is meg fogja tenni”

Miki szülei három évesen váltak el egymástól, miután apukájának szeretője lett. A húsz éves fiúnak a mai napig sincs jó kapcsolata édesapjával, és kérdései is vannak hozzá...

„Szeressétek egymást!”


szerző:
2018.06.26. 18:00
„Szeressétek egymást!”

Dani a mai napig sem tudta feldolgozni a szülei válását, és mivel lát még esélyt a kapcsolatuk tisztázására, egy romantikus vacsorára invitálta meg őket.

Ha nem változol meg, elválunk!

Nóri és férje már hét éve vannak együtt, született egy közös kislányuk is, Nóri mégis nagyon magányosnak érzi magát a kapcsolatukban. A férje nem törődik vele, emiatt most ultimátumot ad párjának, Ricsinek.

Miért dobtál el magadtól?


szerző:
2018.06.22. 18:00
Miért dobtál el magadtól?

Mikor Feri szülei elváltak egymástól, a fiút a testvéreivel együtt az apukájához ítélték. Ám a családfő intézetbe adta őt. De miért csak Ferit?

Fordulat az egykori álompár válóperében!

Brad Pitt sikert könyvelhetett el a gyerekeik felügyeletével kapcsolatos harcban. Válóperük sarkalatos pontja volt a felügyeleti jog megosztása Angelina Jolie-val - amit eddig szinte kizárólagosan Jolie-nak ítéltek. A színész most végre elérte, hogy bármikor, volt felesége ellenőrzése nélkül felhívhatja gyerekeit, és írhat is nekik. A jövőben pedig több órát tölthet velük - derült ki a bíróság döntéséből.

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Andrea: „Mondd meg az igazat, vagy lecsaplak!”

Andrea hét éve ismerkedett meg párjával, Sámuellel, aki azóta sem vált el feleségétől, pedig már több közös gyermekük is született Andreával. Az állítólagos megcsalásokból és a válás halogatásából viszont elege lett Andreának, egyet akar: Kriszti és Sámuel váljanak el!

Nórának elakad a szava Miki új barátnője láttán!

Az ügyvédnő ritkán kerül olyan helyeztbe, hogy nem tud megszólalni, kivéve, ha összefut Mikivel…

Így nevelik gyereküket válás után a sztárok

A válás után gyereknevelés a sztároknak sem könnyű, az anyagi nehézségekről nem szólva. Hogyan viseli a megpróbáltatásokat Huszárik Kata, Kiszel Tünde és Lányi Lala?

 

Úgy tűnik, végleg vége Hosszú Katinka és férje kapcsolatának!

Ismét robbantotta a bombát Hosszú Katinka, ezúttal is közösségi oldalán. Csütörtök délelőtti posztjában bejelentette, hogy nem sikerült rendeznie Shane Tusuppal magánéleti problémáit, így a jövőben a közös munkát sem folytatja férjével, aki egyben az edzője is volt.

Vége Hosszú Katinkáék kapcsolatának!

Hosszú Katinka ma délután Facebook posztjában jelentette be: férjével, Shane Tusuppal nem sikerült rendbe hozni kapcsolatukat, ezért a továbbiakban nem az ő vezetésével készül az olimpiai bajnok úszónő.

Hosszú Katinkáék végleg szétmentek!

A sikeres úszónő nemrég meglepő bejegyzést posztolt ki az oldalára. Kiderült, hogy a hónapok óta tartó házassági problémáikat nem tudták megoldani férjével, Shane Tusuppal.  

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Malek Andrea hazaköltözik Magyarországra

Malek Andrea 20 év után hazaköltözik! Az énekesnő úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak, ezért nyáron Magyarországra költözik.

Vivi visszakapja apukáját?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Kiderült, kivel randizgat Brad Pitt!

Úgy tűnik, a válás nehézségein már túl van az amerikai színész, és ismét rátalált a boldogság...

Újra szabad a világ egyik legszexisebb pasija

Channing Tatum, amerikai színész 2006-ban ismerte meg későbbi feleségét, Jennát a Step up című film forgatásán, és 2009. július 11-én házasodtak össze.  Közel 9 év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak, ahogy Twitter üzenetükben fogalmaztak: a legnagyobb barátságban.

Ez lehet Channing Tatum válásának oka

Channing Tatum és Jenna Dewan kilenc év házasság után külön utakon folytatják. A színészpáros a Step up című film forgatásain ismerte meg egymást, és rövidesen egybe is keltek, az évek alatt egy közös gyerekük született - őt közösen szeretnék nevelni a továbbiakban.

Vége! Szakított a világ egyik legtökéletesebb sztárpárja

Emberek milliói irigykedtek világszerte a házaspárra, akik közel 9 éve mondták ki a boldogító igent. Erre a váratlan fordulatra biztos, hogy senki sem számított…

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup?

A sztárpárt a Blikk fotózta le, ahogyan a hétfői edzés után együtt hagyják el a Duna Arénát. Az úszónő még februárban adta be a válókeresetet, ám azt végül mégis elnapolták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való