KERESÉS search-close

válás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válás"

Ennyivel csonkíthatja meg ex-férjét Katinka!

Hosszú Katinka akár havi 400 ezer forinttal is megcsonkíthatja volt férje pénztárcáját, ha épp úgy tartja kedve. Az úszónő ugyanis eldöntheti, hogy az öt év múlva esedékes olimpiai életjáradékkal megjutalmazza-e Shane-t vagy sem. Persze ez még csak a jövő zenéje, addig az is lehet, hogy a volt edző golfozóként fut majd be a sportvilágban.

Ada: „Amikor mi váltunk, sokkot kaptam!”

A gyönyörű műsorvezető őszintén mesélt a Fókusz stábjának élete egyik legnehezebb időszakáról.

Hogyan lehet „jól” válni?

Egy család felbomlása minden résztvevő számára óriási trauma. Egy igazi érzelmi útvesztő, amiben még a felnőttek sem mindig találják a helyes irányt. A válás feldolgozása hosszú folyamat, a legtöbbször rögös út vezet odáig, hogy visszataláljunk önmagunkhoz. De mi a helyzet a gyerekekkel? Az ő szemüvegükön nézve, tesszük fel a kérdést, hogyan lehet „jól” válni?
Saját tapasztalatairól Ada még többet elárul, ha ide kattint.

ADA: „Nem korrekt, ha a gyereknek szidod a másik felet”

Ada ikerfiai, Bence és Bálint már 13 évesek. A műsorvezető és volt férje, Timó, négy év házasság után, 2009-ben döntöttek a válás mellett. Ekkor az ikrek három évesek voltak, de Ada azt mondja, a lehető legjobban menedzselték a válás körüli procedúrát. Őszintén beszél a válással kapcsolatos érzéseiről.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

Kiderült, kivel jár Brad Pitt!


szerző:
2019.01.22. 11:30
Kiderült, kivel jár Brad Pitt!

Úgy tűnik, most végre megvan az igazság, hogy ki is az a színésznő, aki botrányokkal tűzdelt válása után meghódította Pitt szívét.

A boldogító nem: a váláson még a világsztárok sem tudnak spórolni

"Amin a sztárok sosem spórolnak, az a nászút. A másik pedig a válás. Olyankor meg nem tudnak." A sztárok mindig szolgáltatnak témát a pletykalapoknak, főleg, ha egy szaftos válásról van szó. Ahol számunkra felfoghatatlan összegeken osztoznak a felek. Az Amazon.com alapítójának becsült vagyona 137 milliárd dollár, ami forintra átszámolva több tízbilliós összeg. Ebből Hollywood összes házát felvásárolhatná, és még így is maradna a számláján bőven. Kérdés, hogy meddig.

Hosszú Katinka exe most beszélt először a válás óta

Shane Tusup nyolc hónapig hallgatott, nem kommunikált a közösségi médiában… egészen idáig.

Válságban Károly és Kamilla házassága!

Egy ausztrál bulvárlap bennfentesei szerint a hercegi pár hónapok óta nem beszél egymással, és ha csak tehetik, inkább kerülik az egy légtérben tartózkodást is. A magazin szerint már ügyvédeket is fogadtak, hogy elindítsák a jogi procedúrát.

Mi vezet a válások napjához?

Kabát Peti és Róka Adri külön autóval megy karácsonykor a szülőkhöz, azt mondják így elkerülik a veszekedéseket. Mi történik velünk a szeretet ünnepén, az év végi összegzések idején? Mi vezethet ahhoz, aminek az angolszász országokban már neve is van: vagyis a válások napjához? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint január első munkanapján adják be a legtöbb válókeresetet az évben.

Jennifer Aniston nem bánta meg, hogy kétszer is férjhez ment

Bár két házassága is zátonyra futott Jennifer Anistonnak, egyáltalán nem gondolja azt, hogy ezek sikertelen kapcsolatok lettek volna. Egy interjúban azt mondta, hogy mind Brad Pittel, mind Justin Theroux-val boldogok voltak az együtt töltött évek alatt.

Megható lépésre szánta rá magát a Coldplay énekese!

Chris Martin és Gwyneth Paltrow négy évvel ezelőtt mondtak egymásnak szomorú búcsút, de most mégis meglepő lépésre szánták el magukat.

Véget ért Robert de Niro házassága?

Nyár óta nem mutatkoznak együtt a kétszeres Oscar-díjas színész, és felesége, Grace Hightower – az előzetes hírek szerint ez egyáltalán nem véletlen.

Robert De Niro több mint 20 év után elhagyta feleségét!

De Niro 1997-ben, 10 év együtt járás után vette feleségül Grace Hightower-t, és 2 évvel később már el is akartak válni. Aztán mégis együtt maradtak, 7 évvel ezelőtt egy lányuk is született nagyfiuk mellé, ám úgy tűnik, most végleg pontot tesznek kettejük közös életére. 

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

Sosem volt ennyi botrány egy elnöki családban

Két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump családját. Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, csaknem 70 éves volt akkor, már harmadik feleségével élt, a több mint húsz évvel fiatalabb Melaniával, aki eddig legfőképpen merész aktképeivel került a középpontba.

Egy fiatal színésznő miatt válik Ewan McGregor

Egy évvel ezelőtt az akkor 46 éves McGregor felbontotta házasságát francia-görög látványtervező feleségével, akit 24 évesen ismert meg. Az ok, hogy viszonyt kezdett 32 éves kolléganőjével a Fargo című sorozat forgatásán.

Exkluzív: nézd meg Palya Bea legújabb vidoklipjét!

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be a Két Ház című dalhoz készült kisfilmet, mely egy igen nehéz és szomorú időszak után íródott.

Joe váratlan levelet kapott Barbitól

Reggel Joe levelet kapott az ex-feleségétől, Barbitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci és Bence új lehetőséget adnának Teónak?

Lilit egyre jobban kétségbe ejtette az anyaság. Joe Tamarának öntötte ki a szívét. Teó úgy döntött, rendbe teszi az életét.

Egyszerre több pasival kavar Scarlett Johansson?

Egy évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Scarlett és férje szakítottak, több férfival is hírbe hozták a színésznőt. Állítólag azért nem volt ott az Emmy-díjátadón új, ügyvéd kedvesével, mert épp színész kollégájával, Chris Evans-el hetyegett egy szállodában.

Szent a béke Hosszú Katinkáék között?

Úgy tűnik, hogy a sportoló válása sok mindent megváltoztatott, hiszen az a hír járja, hogy Katinka éppen emiatt visszakaphatta egyik régi jóbarátját.

Katie Holmes és Jamie Foxx nem bujkál többé!

Pont egy évvel ezelőtt említettük meg, hogy Katie és Jamie együtt vannak, de eddig nem sikerült őket közösen lencsevégre kapni. Állítólag már évek óta tart a románc, de csak azért most álltak a nyilvánosság elé, mert Katie-nek lejárt a szerződése volt férjével. Tom Cruise 2012-es válásukkor állítólag kikötötte, hogy korábbi felesége öt évig nem randizhat nyilvánosan.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Végképp elmérgesedett a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt között!

A színészpár még 2016-ban adta be a válópert, és azóta is tart a vita közöttük mégpedig a gyermekeik elhelyezéséről.

Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya nem javul

Az idő múlásával csak elmérgesedni látszik Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya. Jolie 2016-ban adta be a válópert, azóta is tart a vita közös gyerekeik elhelyezéséről.

Jocó túl későn akarta visszakapni feleségét?

Jocó és felesége 8 év után külön mentek, miután párja úgy érezte, a férfi elhanyagolja. Két közös gyerek mellett azonban Jocó nem akarta hagyni, hogy ez így maradjon. Andi, a felesége vajon visszavárja?

Véget ért Ashton Kutcher és Mila Kunis házassága?

Két éve bombaként robbant a hír, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeküket várják, nemsokra rá mégis a szakításukkal voltak tele a címlapok! Bennfentesek szerint a színész egy latin-amerikai modellel csalta meg várandós feleségét, aki állítólag ki is dobta férjét.

„Aki egyszer elárult, az másodjára is meg fogja tenni”

Miki szülei három évesen váltak el egymástól, miután apukájának szeretője lett. A húsz éves fiúnak a mai napig sincs jó kapcsolata édesapjával, és kérdései is vannak hozzá...

„Szeressétek egymást!”


szerző:
2018.06.26. 18:00
„Szeressétek egymást!”

Dani a mai napig sem tudta feldolgozni a szülei válását, és mivel lát még esélyt a kapcsolatuk tisztázására, egy romantikus vacsorára invitálta meg őket.

Ha nem változol meg, elválunk!

Nóri és férje már hét éve vannak együtt, született egy közös kislányuk is, Nóri mégis nagyon magányosnak érzi magát a kapcsolatukban. A férje nem törődik vele, emiatt most ultimátumot ad párjának, Ricsinek.

Miért dobtál el magadtól?


szerző:
2018.06.22. 18:00
Miért dobtál el magadtól?

Mikor Feri szülei elváltak egymástól, a fiút a testvéreivel együtt az apukájához ítélték. Ám a családfő intézetbe adta őt. De miért csak Ferit?

Fordulat az egykori álompár válóperében!

Brad Pitt sikert könyvelhetett el a gyerekeik felügyeletével kapcsolatos harcban. Válóperük sarkalatos pontja volt a felügyeleti jog megosztása Angelina Jolie-val - amit eddig szinte kizárólagosan Jolie-nak ítéltek. A színész most végre elérte, hogy bármikor, volt felesége ellenőrzése nélkül felhívhatja gyerekeit, és írhat is nekik. A jövőben pedig több órát tölthet velük - derült ki a bíróság döntéséből.

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Andrea: „Mondd meg az igazat, vagy lecsaplak!”

Andrea hét éve ismerkedett meg párjával, Sámuellel, aki azóta sem vált el feleségétől, pedig már több közös gyermekük is született Andreával. Az állítólagos megcsalásokból és a válás halogatásából viszont elege lett Andreának, egyet akar: Kriszti és Sámuel váljanak el!

Nórának elakad a szava Miki új barátnője láttán!

Az ügyvédnő ritkán kerül olyan helyeztbe, hogy nem tud megszólalni, kivéve, ha összefut Mikivel…

Így nevelik gyereküket válás után a sztárok

A válás után gyereknevelés a sztároknak sem könnyű, az anyagi nehézségekről nem szólva. Hogyan viseli a megpróbáltatásokat Huszárik Kata, Kiszel Tünde és Lányi Lala?

 

Úgy tűnik, végleg vége Hosszú Katinka és férje kapcsolatának!

Ismét robbantotta a bombát Hosszú Katinka, ezúttal is közösségi oldalán. Csütörtök délelőtti posztjában bejelentette, hogy nem sikerült rendeznie Shane Tusuppal magánéleti problémáit, így a jövőben a közös munkát sem folytatja férjével, aki egyben az edzője is volt.

Vége Hosszú Katinkáék kapcsolatának!

Hosszú Katinka ma délután Facebook posztjában jelentette be: férjével, Shane Tusuppal nem sikerült rendbe hozni kapcsolatukat, ezért a továbbiakban nem az ő vezetésével készül az olimpiai bajnok úszónő.

Hosszú Katinkáék végleg szétmentek!

A sikeres úszónő nemrég meglepő bejegyzést posztolt ki az oldalára. Kiderült, hogy a hónapok óta tartó házassági problémáikat nem tudták megoldani férjével, Shane Tusuppal.  

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

Madár őszintén mesélt családjáról, gyermekeiről és válásáról

Nehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. A profi ökölvívó nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről Barabás Évinek, Papp Gergőnek és Lukács Mikinek a Reggeliben.

Malek Andrea hazaköltözik Magyarországra

Malek Andrea 20 év után hazaköltözik! Az énekesnő úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak, ezért nyáron Magyarországra költözik.

Vivi visszakapja apukáját?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Kiderült, kivel randizgat Brad Pitt!

Úgy tűnik, a válás nehézségein már túl van az amerikai színész, és ismét rátalált a boldogság...

Újra szabad a világ egyik legszexisebb pasija

Channing Tatum, amerikai színész 2006-ban ismerte meg későbbi feleségét, Jennát a Step up című film forgatásán, és 2009. július 11-én házasodtak össze.  Közel 9 év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak, ahogy Twitter üzenetükben fogalmaztak: a legnagyobb barátságban.

Ez lehet Channing Tatum válásának oka

Channing Tatum és Jenna Dewan kilenc év házasság után külön utakon folytatják. A színészpáros a Step up című film forgatásain ismerte meg egymást, és rövidesen egybe is keltek, az évek alatt egy közös gyerekük született - őt közösen szeretnék nevelni a továbbiakban.

Vége! Szakított a világ egyik legtökéletesebb sztárpárja

Emberek milliói irigykedtek világszerte a házaspárra, akik közel 9 éve mondták ki a boldogító igent. Erre a váratlan fordulatra biztos, hogy senki sem számított…

Újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup?

A sztárpárt a Blikk fotózta le, ahogyan a hétfői edzés után együtt hagyják el a Duna Arénát. Az úszónő még februárban adta be a válókeresetet, ám azt végül mégis elnapolták.

Hosszú-Tusup: még van remény?

Hosszú idő óta először látták együtt Hosszú Katinkát és Shane Tusupot: edzés után az uszodát hagyták el közösen. Erre január óta nem volt példa…

Magyar lányra cserélte exférje Jennifer Anistont?

Magyar származású fotóművészre cserélhette Jennifer Anistont férje, Justin Theroux. A sztárpár Valentin-nap után jelentette be különválásukat, a színésznő exe azonban úgy tűnik, nem vesztegeti az idejét. Hogy, ki az a titokzatos magyar származású lány? Kiderül a videóból!

 

˝Ki vagy rúgva!˝


szerző:
2018.03.14. 20:30
˝Ki vagy rúgva!˝

Mucikához elért Angéla üzenet. A válasz pedig már egyenesen Szilviánál landolt Alex tolmácsólásával.

Válóperük szüneteltetését kérték Hosszú Katinkáék

Válóperük szüneteltetését kérte Hosszú Katinka és Shane Tusup jogi képviselőjük segítségével. Nem zárható ki, hogy esetleg meggondolták magukat és mégsem válnak, de erre azért kevés az esély. 

 

Miért jó a házassági szerződés?

Három évvel ezelőtt boncolgattuk azokat a kérdéseket, hogy vajon érdemes-e kötni házassági szerződést, illetve mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe.

10 év után véget ért a Nyerő Páros sztárpárjának kapcsolata

Idén ünnepelték volna negyedik házassági évfordulójukat, azonban már tavaly év végén külön költöztek.

Válófélben Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea!

Véget ért Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea házassága. Teljes titokban tartották, de már tavaly év végén búcsút intettek egymásnak - ezzel egy 10 éves kapcsolat végére téve pontot. Nincs harag közöttük és nem is harmadik tűnt fel a színen - egyszerűen más terveik voltak a jövőre nézve.

 

Válás után új család


szerző:
2018.03.05. 08:41
Válás után új család

Egy válás után újabb megrázkódtatást jelenthet a gyerekek számára, amikor a szüleik új társra találnak. Hogyan készítsük fel erre őket? Hogyan viselkedjünk az elvált szülőtárssal? Miként alakítható ki mindenki számára harmonikus kapcsolat egy ilyen mozaik családban?

Újra rátalált a szerelem Polyák Lillára?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon először szólalt meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Két évvel ezelőtt derült ki, hogy akkor már fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.

Külön folytatja Jordán Tamás

22 év után szétválnak útjai Jordán Tamásnak, és legkisebb gyereke édesanyjának, Papp Krisztának. A Kossuth- és Jászai Mari díjas művész úgy fogalmazott, kapcsolatuk barátsággá szelídült, és bár a jövőben is együtt dolgoznak majd, magánéletükben szétválnak, de közös fiuk nevelésében mind a ketten szeretnének részt venni.

Jennifer Aniston ismét szabad préda!

Újabb sztárpár mondott búcsút egymásnak. A színésznő és férje, Justin Theroux 6 év után bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Brad Pitt rajongók, figyeltek?

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Hónapok óta mindenkit az foglalkoztat, hogy hogyan alakul az ország legeredményesebb úszónője, Hosszú Katinka, és Shane Tusup kapcsolata. Ma azonban a Blikk azt írta: Katinka beadta a válókeresetet. A háromszoros olimpiai bajnok úszó öt éve ment férjhez amerikai edzőjéhez. Együtt érték el sikereiket, de mi történhetett karácsony előtt, amit Katinka nem tudott megbocsájtani?

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Máris új színésznővel jár Chris Pratt?

Tavaly meglepődhettek a rajongói, amikor a minta apa és minta férj titulusokkal is büszkélkedő színész bejelentette, hogy elválnak feleségével. Most jött az újabb hír hullám, sokan úgy gondolják, máris megvan a következő Mrs. Pratt.

Tamara és Dávid újra megpróbálják együtt

Dávid és Tamara együtt takarították a buli romjait, Dávid pedig felhozta a visszaköltözés témáját. Dávid elmondta, hogy ő romantikát akar és szerelmet, Tamara viszont ezzel ellentétben valami egészen mást. A válótársak újra egymásnak estek, de Noémi hatására úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt.

Bencét nagyon megviseli Bálint és Zsófi válása

Bálint és Zsófi az iskolában szembesült a ténnyel, hogy bár Bencével látszólag minden rendben, nagyon megviseli őt a válásuk. A tanárnő megmutatott néhány Bence által készített rajzot, és megnyugtatta Zsófiékat, hogy egyelőre nem kell aggódniuk, de jobban oda kell figyelni rá. 

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Novák Laci: „Tudod mit, váljunk el!”

Az egyik vita hevében Laci olyat mond a feleségének, amit nem szabadott volna.

Krisztián messze esett a fájától?

Krisztián mindössze néhány hónapos volt, amikor a szülei elváltak, így csecsemőkora óta egyszer sem találkozott édesapjával. A férfi most 34 éves, és a nagy találkozás alkalmával minden kérdésére választ szeretne kapni...

Dalra fakadt a Jurassic World sztárja!

Chris Pratt-ről már eddig is sejtettük, hogy sok mindenre képes, most viszont kiderült, hogy egy mikrofontól és a világ leghíresebb romantikus duettjétől sem jön zavarba. Megőrültök!

Meddig tart még a válóper?


szerző:
2017.11.20. 18:00
Meddig tart még a válóper?

A 18 éves Gergőt olyannyira megviseli a szülei 2 éve húzódó válópere, hogy sajnos a tanulásra sem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretne. A bíróságon neki kellett döntenie, hogy kinél szeretne maradni, de nem tudott választani szülei között, és a mai napig bízik benne, hogy újra visszaszáll a béke a családi házra…

Már pakol is Ewan McGregor!


szerző:
2017.11.15. 16:15
Már pakol is Ewan McGregor!

A napokban bombaként robbant a hír, hogy Ewan McGregor házassága véget ér: a színész mostanra már el is költözött otthonából. Otthonukban 22 évig éltek feleségével, a lesifotósok képei épp a dobozolás pillanatait örökítették meg.

 

Laurence Fishburne benyújtotta a válókeresetet

A CSI: A helyszínelők sztárja és párja már tavaly különköltöztek, azonban csak idén ősszel hozták nyilvánosságra, hogy házasságuk zátonyra futott. Laurence pedig a minap a válókeresetet is benyújtotta.

22 év házasság után válik Ewan McGregor

24 évesen ismerte meg feleségét, egy francia-görög látványtervezőt, aki egyébként öt évvel idősebb nála. Két gyerekük született és kettőt örökbe fogadtak. Nemrég azonban a 46 éves McGregor viszonyt kezdett 32 éves kolléganőjével, a Fargo című sorozat forgatásán.

Angelina Jolie már a negyedik házasságára készül?

Meglepő információ szivárgott ki Angelina Jolie-ról. Állítólag már annyira túl tette magát Brad Pitten, hogy az esküvőjét szervezi egy másik férfival.

Hosszú évek után találkoztak a fivérek

Márió rég nem látott testvéreivel szeretné rendezni viszonyát. A fiúknak nem volt egyszerű gyerekkora, hiszen „furcsa, iszákos” édesapjuk miatt széthullott a család. Gábor ezután gyámságába fogadta öccseit, de mivel ő is inni kezdett, elvették tőle a fiúkat. Öccseivel azóta sem tartja a kapcsolatot, de most Anikónál sor került a nagy találkozásra!

12 évvel fiatalabb szerelméért hagyja el feleségét a színész!

Újabb sztárválásnak lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, Ewan McGregor búcsút mond a gyönyörű feleségének.

Megtörte a csendet Rékasi Károly!

Négy évvel ezelőtt a színész megelégelte a magánélete körül kialakult hercehurcát és úgy döntött, kiáll a kamerák elé és elmondja egy közleményben: újra szerelmes lett, méghozzá Pikali Gerdába.

Mihrimah: ˝jól hallottad anyám, elválok Rüsztemtől˝

Eljött hát a pillanat, amikor a fiatal és gyönyörű szultána úgy döntött, kilép szörnyű házasságából, és szembenéz a sorsával, és ezáltal Hürremmel is. A kérdés csak az, mit fog ehhez szólni a Valide és maga Rüsztem pasa?

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Joe: „Nem fogom hagyni, hogy a múltam utolérje a jövőmet…”

Egy véletlen folytán Joe egykori anyósa Ildikó, és Tamara anyja Gyöngyi, összefutottak az albérletben. Ildikó mindennek elmondta Joe-t, aminek hatására a férfi barátnője bepánikolt, és a fodrászatban kért segítséget Alexáéktól.

Joe kikészült, amikor megkapta a válási papírjait

Reggel Tamara már izgatottan várta a Joe-val közös wellnessezést, de egy hirtelen jövő hívás miatt a férfinak be kellett sietnie a műhelybe. Munka közben ráadásul egykori anyósa is megjelent a válási papírokkal, és kiosztotta Joe-t, aki ezek után magába fordult és még Tamarát is elküldte.

Szakított a sztárpár?


szerző:
2017.09.18. 11:53
Szakított a sztárpár?

A világhírű énekesnő és a sztárfocista már nem alkot egy párt? Utánanéztünk, hogy mi áll a háttérben!

Újra közeledik egymáshoz az álompár?

Angelina Jolie és Brad Pitt életrajzírója azt nyilatkozta, újra közelít egymáshoz a válófélben lévő álompár. Állítólag tudatosan tesznek a kapcsolatukért – például egy spirituális hátterű tanácsadásra is elmentek együtt. Állítólag könnyek között estek egymás karjaiba, és készek az újrakezdésre. Mindkettejüket megviselte a tavaly óta húzódó válóper, Jolie-nak  az egészsége is ráment a pereskedésre. Bár korábban is voltak a sajtóban találgatások az újrakezdésről, ez eddig a legerősebb pletyka ezzel kapcsolatban.  

Story Extra 2017-08-29


szerző:
2017.08.29. 16:50
A

Létezik-e jó válás? Régi kérdés ez, amire sokan nemmel felelnek, mert a válás mindig fájdalmas. Ráadásul sokkal nehezebb meghozni ezt a döntést, ha van gyermek is. A felek sok felesleges sérülést elkerülhetnek, ha felkészülten, az indulatokat félretéve vágnak bele a procedúrába.

Gábor rögtönzött versennyel dobja fel Joe kedvét

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől, ezért a férfi egy kis versennyel próbálja jobb kedvre deríteni. Végül nagyon jól érzik magukat rollerezés közben, Joe pedig végre ellazul egy kicsit.

Joe: „Ebbe beleőrülök”

Joe még mindig nem dolgozta fel a Barbival való szakítását, ezért legjobb barátja megpróbálta kizökkenteni őt a depresszióból.

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

A válás okait kutatják!


szerző:
2017.08.10. 18:00
A válás okait kutatják!

Chris Pratt állítólag Jennifer Lawrence miatt szakított feleségével. Anna Faris színésznővel a múlt héten jelentették be hivatalosan,   hogy elválnak útjaik, de akkor még más indokokat lehetett sejteni a háttérben.

Joe: „Hova jutott a házasságunk?”

Mikor Joe és Barbi végre találkoznak, a lány kikerül minden kérdést, ami a kapcsolatukra irányul. Végül a lány ledöbbenti Joe-t amikor kijelenti, inkább az anyjánál alszik és nem nála.

Hoppá! Kiderült, ki a harmadik, aki miatt válnak Chris Pratték!

Bizony, újabb válás a hollywoodi sztárgyárban! Ezúttal az egyik legcukibb páros döntött úgy, hogy külön utakon folytatják inkább, most pedig az is kiderült, hogy miért is jutottak erre az elhatározásra.

Ben Affleck és Jennifer Garner ma is jóban vannak

Bár Ben Affleck és Jennifer Garner már hivatalosan is elváltak egymástól, ez nem jelenti azt, hogy minden kapcsolatot megszakítottak egymással. Az ex-sztárpár az ékes példája annak, hogy lehet egy válást is úgy intézni, hogy mindenki a lehető legjobban jöjjön ki belőle.

Újabb sztár válófélben!


szerző:
2017.08.01. 18:00
Újabb sztár válófélben!

Beadta a válópert Casey Affleck felesége, ezzel egy hosszú folyamat végére téve a pontot. A régi város Oscar-díjas színésze kilenc évvel ezelőtt vette el a szintén színész Summer Phoenixet, azóta két fiúk is született. Házasságuk azonban megromlott: 2015-ben külön költöztek, 2016 tavaszán nyíltan is beszéltek szakításukról, a válásra azonban csak most került sor.

Megdöbbentő! Arcbénulást diagnosztizáltak a világsztárnál!

Angelina Jolie egy nagyon nehéz időszakon van túl. A lelki megpróbáltatások mellett, sajnos egészségével is gondok vannak.

A kritikus hetedik, a te kapcsolatod vajon túléli?

Hallotta már, hogy a hetedik év a legkritikusabb egy kapcsolatban? Mi igen, és utána is jártunk Lázár Gergely pszichológussal karöltve a témának. Vajon a gyermekvállalás, vagy a megújulás éve volna? Tényleg a kapcsolatok átka lenne, vagy csak félelmet keltő mítosz az egész?

Kovács Patrícia és férje válnak!

A Válótársak első és második évadában Dr. Szatmári Dalmát alakító színésznő és férje, Gusztos Péter kilenc év után úgy döntöttek, hogy külön költöznek.

10. rész (előzetes) - Mi legyen a gyerekkel?

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Laura:

Laura és volt párja már közös gyermekük megszületése előtt szakítottak. A 20 éves lánynak régóta nincs senkije, és abban reménykedik, hogy Ádám mellé áll közös gyermekük nevelésében. A lány jelenleg is várandós, de második gyermekének apjával sem alkot egy párt. Laura jelenleg anyaotthonban neveli Kirát, és az minden vágya, hogy Ádám kihozza őt onnan, és együtt neveljék fel a kislányt.

Viktor szeretne részt venni gyermekei nevelésében

Viki azért jött a műsorba, hogy elszámoltassa gyermekei édesapját. A nő jelenleg nincs együtt Viktorral, és azt gyanítja, hogy volt párja a kapcsolatuk alatt többször hűtlenkedett. Viki nehezményezi, hogy Viktor anyagilag sem támogatja őket, és tudni szeretné, hogy volt párja szeretné-e tartani a kapcsolatot a lányaival.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való