KERESÉS search-close

vállalkozás

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vállalkozás"

Lilu a Liluland kapcsán: „Azok a vállalkozások működnek jól, amik szerelemvállalkozások!”

A Cápák között műsorvezetője saját vállalkozásáról, a Lilulandről mesélt kameránk előtt, illetve azt is elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a szerelemprojektjét az anyasággal!

Sejtből növesztenek ehető húst egy laborban

Omlós, friss csirkefalatkák, amelyekhez egyetlen állatot sem kellett leölni. Egy amerikai cég nemrég állt elő a szerintük állat- és környezetbarát megoldással. A vállalkozás azt mondja: a lehető legtisztább húst képesek előállítani, mindenféle betegségektől mentesen, antibiotikum felhasználása nélkül. Mindössze egyetlen állati sejtre van szükségük, amelyből a laborban húst növesztenek.

Cápák között KISOKOS: Mi mit jelent az üzleti életben?

Adásról adásra összegyűjtjük azokat az üzleti kifejezéseket, amiket jó, ha ismersz, mielőtt saját vállalkozásba kezdesz.

Hazai vállalkozók jobbnál jobb üzletekkel versengnek majd a Cápák kegyeiért

Köztük lehet korunk Rubik Ernője? Igazi világsiker az RTL Klubon! Február 18-án olyan műsor magyar változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította az egész világot. A televíziós vetélkedőre sokszáz eltökélt pályázó jelentkezett. Nagyszerű találmányaikhoz, sokat ígérő üzleteikhez keresnek partnert, de csak egy módon érhetik el a céljaikat: ha meggyőzik a kérlelhetetlen Cápákat.

Cápák között február 18-tól az RTL Klubon!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Íme az első képkockák a február 18-án induló Cápák között című műsorból!

Február 18-tól egy igazi világsiker lesz látható az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas showműsor 5 főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sokszáz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. 9 héten át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Milán üzlete csak Mesi miatt indult be?

Milán rájött, hogy Mesi kicsit rásegített a szállító üzletük beindulására…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy: „Isabelnek ma kellett volna hazajönnie…”

Bence ötletet adott Rolandnak. Bécy úgy döntött, elköltözik. Milán és Győző elindították a vállalkozásukat.

A pénz beszél! - Vállalkozásba Magyarország top üzletemberei fektetnek be!

Magyar termékek már többször meghódították a világot. Ha benned is megvan az elszántság, hogy működő vállalkozásodból kihozd a maximumot, vagy egy olyan egyedi termékkel, esetleg ötlettel rendelkezel, amelyre millióknak van szüksége, akkor jelentkezz IDE KATTINTVA az RTL Klub újonnan induló műsorába, ahol Magyarország top befektetői készülnek arra, hogy vállalkozásodba beszálljanak, és segítsenek abban, hogy akár a nemzetközi piacokra is betörhess!

Kósa: Ez tiszta agyrém!

Semmi köze édesanyja cégéhez és még csak nem is látta azokat a luxusjárműveket, melyeket a sertéstenyésztő vállalkozás lízingel – ezt nyilatkozta Kósa Lajos a Hír Tv-nek. A 24.hu írt róla először, hogy a fideszes politikus 82 éves édesanyjának vállalkozása pont olyan BMW motort bérel, amilyennel Kósa Lajos tavaly elment a Fidesz kihelyezett frakcióülésére.

Roland saját kocsmát venne magának

Az előző napi görbe estéje alatt Roland ajánlatott tett Szabolcs kocsmájára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni Ádám hazugsága miatt szakított Joe-val

Joe döntött Ádám ajánlatáról. Tamás és Szofi meglátogatták Liliéket. Rolandban újra felmerült a saját kocsma ötlete.

Tivadar Tamarának: „Csődbe fog menni miattad az üzlet…”

Tamara megpróbálta beindítani esküvőszervezői vállalkozását, ami azonban hamar káoszba fulladt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dalma lerántotta a leplet az egyik legnagyobb titkáról

Dalma furcsán viselkedett a hazatérését követően. Joe és Reni kibékültek. Tamara megpróbálta elindítani vállalkozását.

Bárki vásárolhat részvényt Mészáros Lőrinc cégében

Ezt mondta az Indexnek Tiborcz István szombaton, a kötcsei polgári piknik előtt. A miniszterelnök vejének érdekeltségében lévő társaság 9 millió darab részvényt, és ezzel 20 százalékos tulajdonrészt vásárolt Mészáros Lőrinc ingatlanhasznosítással foglalkozó holdingjában. A szocialisták szerint Tiborcz istván az ELIOS-üggyel alapozta meg a vagyonát, amiből most részvényvásárlásra is telt.

 

Mészáros és Tiborcz egy cégben

Tiborcz István bevásárolta magát Mészáros Lőrinc ingatlanos cégébe. Hatmilliárd forintot érő részvénycsomagot szerzett meg abban a vállalkozásban, amely a közelmúltban megvette a balatonvilágosi Club Aligát. Nemrég pedig azt jelentette be a cég, hogy boltokat épít az Aldinak.

Németh Kristóf:

Mi a helyzet Németh Kristóffal? Hogyan telnek a mindennapjai, és hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a magánéletével? Többek között erről is beszélgettünk vele a Reggeliben!

Sikeresen vállalkozó családtagok

Szárnyaltak a jegybankelnök fiának cégei tavaly, és sikeresen vállalkoztak Kósa Lajos családtagjai is. Ez a friss mérlegadatokból derül ki. A fideszes politikus feleségének kft-je például egyetlen év alatt megtizenötszörözte a befektetett hat millió forintot, így 91 millió forint nyereséget ért el – írja a Népszava.

 

Magyar vállalkozók a világ körül

Kürtőskalács Amerikában, lángos Londonban, gulyás Japánban. Olyan magyarokat mutatunk be, akik mertek nagyot álmodni, és külföldre vitték a magyar finomságokat.

Cégalapítás Amerikában? Egyszerűbb, mint hinnéd!

Szebeni Tamás neve talán kevésbé lehet ismerős, a hangja viszont annál inkább. Az RTL Klub március 26-án induló A Konyhafőnök című műsorának narrátora New Yorkból tudósít a Fókusznak és a Híradónak is. Viszont Tomi más izgalmas dolgot is csinál, de nem
Magyarországon, hanem New Yorkban.

Hogyan alapíts céget itthon? Segítünk!

Most a legjobb céget alapítani! Ma már tízből kilenc fiatal felnőtt azt mondja, hogy vállalkozni akar. Mivel jár az indulás? Dr. Tóth Virág segített nekünk abban, hogy hogyan válljunk vállalkozókká itthon.

PénzÜgyesek 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 09:20

PénzÜgyesek 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 09:10

PénzÜgyesek 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 09:15

PénzÜgyesek 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 09:15
Karesz Milánnak: “Csináljunk egy problémamegoldó vállalkozást…”

Karesz és Milán, Mesi unszolására, létrehozták új vállalkozásukat, az Ötletbazárt, amivel megoldóemberekként szerettek volna tevékenykedni. Hamar meg is kapták első megbízásukat, amivel azonban csúfos kudarcot vallottak. Este aztán, épp mikor már feladták volna, újabb megrendelésük érkezett.

PénzÜgyesek 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 09:20

PénzÜgyesek 2017-11-11


szerző:
2017.11.11. 09:30

PénzÜgyesek 2017-11-04


szerző:
2017.11.04. 09:35

PénzÜgyesek 2017-10-28


szerző:
2017.10.28. 09:35
Milyen a jó arculatváltás?

A külső nem minden, vagy mégis? Mi minden áll egy jó arculat mögött, és hogyan érdemes megváltoztatni vállalkozásunk imázsát? A Brandmánia utánajárt.

Magyar startup álmok Londonban


szerző:
2017.09.22. 01:00
Magyar startup álmok Londonban

Ugyan világszinten még mindig a Szilikon-völgy a startup mennyország, Európában London az ilyen vállalkozások melegágya. A Brandmánia stábja ezért ellátogatott a brit fővárosba, hogy bemutassa az ottani magyar feltalálókat és hihetetlen projektjeiket.

Che Guevara fia családi vállalkozást alapított apja emlékéből

Jól jövedelmez a forradalom: Che Guevara fia családi vállalkozást alapított apja emlékéből. Ifjabb Ernesto Guevara gazdag amerikai turistáknak szervez motoros-túrákat Kubában. Utazási irodája körülbelül 1 millió forintnak megfelelő összegért kínál hat-és kilenc napos körutakat, amelyek a forradalom számos fontos helyszínét és Che Guevara mauzóleumát is érintik.

Százból tíz startup lesz sikeres

Közel 150-200 startup cég indul évente Magyarországon. Egyre többen vannak közöttük a hölgyek. Rájuk is külön fókuszálunk, na meg azokra, hogy kik lehetnek közöttük a hősök!

Pénzről tanulhatnak az órákon

Hogyan kell spórolni vagy vállalkozni - ezt is megtanulhatják a diákok az órákon. Harmadik éve rendezik országszerte a tematikus pénzhetet, az oktatási államtitkár szerint az a cél, hogy a fiatalok már az iskolában szembesüljenek azzal, hogyan kell a pénzzel bánni. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél viszont azt mondják, tematikus hét helyett a magolnivalót kellene lecserélni több, praktikus tudást adó tananyagra.

28,5 milliárd az Eximbanknak


szerző:
2016.12.01. 18:35
28,5 milliárd az Eximbanknak

Elfogyott a pénz, ezért kap a kormánytól 28 és fél milliárd forintot az Eximbank. Az állami pénzintézetet eredetileg külföldre termelő beruházások támogatására hozták létre, de ma már a hazai hitelezésben is részt vesz. A bank adott pénzt például Andy Vajnának is a TV2 megvásárlására. A szocialisták szerint azért öntik a közpénzt a bankba, mert már nem jut a fideszes haverok vállalkozásainak.

Karola mindent az elejéről kezdhet?

Karola remélte, hogy végre megveheti a saját tetováló szalonját. Amikor megkapta a hitelt a banktól, már azt hitte, hogy minden sínre került. Ám sajnos tévedett…

Fejébe vette, hogy dollármilliomos lesz

Bemutatjuk azt a huszonnégy éves magyar fiatalembert, aki elképesztő tervét a nyilvánosság előtt hajtja végre. Napról napra dokumentálja, hogyan halad a pénzkeresésben. A Fókuszban láthatják, hogy jó úton jár-e New Yorktól, Budapesten át Isztambulig.

Egy cégé lehet a másfél milliárdos üzlet

Évi másfél milliárd forintos üzlet, amit jövőre egyetlen cég működtethet Budapesten. A városnéző buszokról van szó. A fővárosi közgyűlés néhány hete zárt ülésen döntött arról, hogy jövőre csak egy vállalkozás végezheti ezt a szolgáltatást, a jelenlegi 4 helyett. Az érintett cégek szerint, verseny nélkül emelkedhetnek majd a jegyárak. Ráadásul velük senki nem egyeztetett a főváros terveiről.

Sztárok, akik vagyonokat buktak

Miközben egy ország kíváncsi arra mi lesz a vége Galambos Lajos ügyének, Kozsó is áram és vízlopás gyanúja miatt került a figyelem középpontjába. A botrány egyre dagad, a lapok kétszázhatvanmilliós adósságról cikkeznek. De nemcsak Kozsót sodorta bajba vállalkozása, hanem Zalatnay Sarolta, Kefír, és a sztárügyvéd, Ruttner György is bukott saját üzletén.

Offshore hátterű cégben volt tulajdonos

Offshore-hátterű cégben volt tulajdonos a belügyminisztérium államtitkára – tudta meg az RTL Híradó. Pogácsás Tibor egy olyan vállalkozásba szállt be, aminek a másik tulajdonosa egy liechtensteini cég volt, egészen tavaly júliusig. Az offshore cég akkor kiszállt. Az államtitkár Híradónknak azt mondta, ő kérte meg tulajdonostársait, hogy tegyék átláthatóvá a közös vállalkozásukat, aminek vecsési üzemét egyébként államtitkárként maga adta át.

Attilát simán átveri Miklós

Miklós ügyesen keveri a lapokat, Attila észre sem veszi, hogy bedőlt testvére cselszövésének. A Berényiék cége most igen komoly bajba keveredett.

Berényi Miklós: „A kft. én magam vagyok!”

A Berényiék cégében szinte sosem volt teljes egyetértés, általában Miki volt az, aki önkényesen, szemrebbenés nélkül hozott döntéseket. Ez jelenleg sincs másképp, csak a dolgok most valóban véresen komolyra fordultak.

Vili bácsi elégedettebb, mint valaha

A siker gyorsan Vili bácsi fejébe szállt, és Bözsi néni dicsőségét hamar be is zsebelte.

Angol nyelvlecke kezdőknek – Vili bácsiékhoz megérkezik az első vendég

Nagy az izgalom Vili bácsiéknál, megérkezett az első külföldi vendégük, aki náluk fog megszállni egy pár napig. Nem alakult minden zökkenőmentesen, de ha nagy az ember szíve, és a kedvessége határtalan, még a nyelvi akadályok sem szabhatnak határt.

Kifelejtette cégét a vagyonnyilatkozatából

Kifelejtette vagyonnyilatkozatából egyik cégét Bánki Erik. Az országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke azután javította a nyilatkozatot, hogy a 444.hu kérdéseket tett fel neki a cégeivel kapcsolatban. Két másik betéti társaságából két év alatt 55 millió forintot vett ki, de hiába kérdezték, nem árulta el, mit csinálnak a vállalkozások.

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Önmegvalósítás, gyerek mellett


szerző:
2015.11.07. 18:52
Önmegvalósítás, gyerek mellett

Vállalkozások, ahol a gyerek a főnök. A Moment 365 nevű közösség fotókiállításán olyan anyákat mutat be, akik otthon, gyereknevelés mellett vezetik saját vállalkozásukat. Van köztük fotós, grafikus, varrónő és lekvárkészítő is. A képekkel azoknak a nőknek szeretnének példát mutatni, akik gyerekük születése után nem tudnak vagy nem akarnak visszamenni korábbi munkahelyükre.

Adománnyal segítenek Fruzsinának

1 millió forinttal és adománygyűjtéssel segít a CBA és a Ments életet alapítvány Wilhelm Fruzsinának, aki szülei elvesztése után, értelmi fogyatékosként csak nagynénjére számíthat Svédországban. Ezzel a segítséggel be tudták jelenteni a családi vállalkozásba, így két év múlva megkaphatja a letelepedési engedélyt, és együtt maradhatnak. Fruzsinának csak a nagynénje van, Magyarországon pszichiátriai intézetbe került volna.

Ez történt a 34. héten


szerző:
2015.08.19. 21:15
Ez történt a 34. héten

A történtek után Aliz eltűnik. Bár Rudi tudja, hogy ki a tettes, de Krisztiánnal elhiteti, Fasírt és Nikol a felelősök. Gizella kártyajóslásba kezd, hogy az így keresett pénzből visszafizesse a Lucától kapott kölcsönt. László igyekezete, hogy segítse a vállalkozást azonban balul üt ki. Hanna komoly döntés előtt áll. Attila és Júlia egy délutánt töltenek együtt Attila apja halálának évfordulóján. Attila elmeséli, húsz évvel ezelőtt mi volt az apja kérése, ami örök nyomott hagyott benne.
 

A magyar gasztrokirálynak a munkája a hobbija

A Zsidai család hozta létre a szocialista Magyarország első magántulajdonban lévő kávéházát a Várban.  Az első étterem fala tele van sztárok dedikált fotóival. A 33 év alatt rengetegen jártak itt, és nagyon sokan járnak vissza ide. Roy fejében új és újabb ötletek születnek. Nem tud leállni, napi 24 órában pörög az agya. De ő – tudjuk - nem dolgozik, csak azt csinálja, amit szeret.

Miből indít milliárdos vállalkozást Habony Árpád?

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az Együtt Habony Árpád ellen. Nem értik, a miniszterelnök tanácsadójaként tartott Habonynak miből van pénze – a szerintük – milliárdos médiavállalkozást létrehozni. A Válasz.hu írta meg, hogy Habony felerészben tulajdonosa egy cégnek, ami az új jobb oldali médiacentrum lehet. A kormány érdemben nem reagált a hírekre.

Reese Witherspoon hotelt nyit férjével

Doktor Szöszi és szerelme, Jim Toth már rég óta tervezik, hogy megnyitják saját szállodájukat, azonban eddig még csak terv volt.

6,5 milliárd forint a kéményseprés államosítása

A szolgáltatatás jövő januártól a katasztrófavédelemhez kerülne át, és a lakosság számára ingyenessé válna. A kéményseprők érdekvédelmi szervezete szerint körülbelül 500-an veszíthetik el munkájukat, és 50 vállalkozás mehet tönkre. A javaslat elfogadásához a jelenlévők kétharmadának igen szavazata kell.

Vendégségben a világ legsikeresebb vállalkozóinál

Riporterünk olyan százmillió dolláros magyar cégek főhadiszállásain járt Amerikától Japánig, amelyek saját, aprónak tűnő kreatív ötletükből lettek a világon elismertek.

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Magyarok, akik apró, de annál merészebb ötletüket világszinten tudják eladni, akiknek kreativitására, újító kedvére óriási az igény Amerikától Japánig. Őket követte D. Tóth András kollégánk, aki persze Tokióban a világ leggyorsabb vonatára is felült.

Amerikában is sikeresek a milliárdos magyar vállalkozások

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

VV Zsófi és VV Aurelio betörnek a divatpiacra!

A két ex-villalakó a munka területén is egy párt fognak alkotni. Saját vállalkozást indítanak és női fehérneműket fognak tervezni. Terveikről bővebben meséltek a 8:08 műsorában.

Gazdálkodj okosan! 13-11-28

Gazdálkodj okosan!: Sarolta és Gábor a gyerekeikkel külföldön szeretnének munkát vállalni, és ha sikerül, az egész családdal együtt telepednének le. Első hallásra nem tűnik olyan nagy vállalkozásnak. Másodjára viszont igen. Több tízmilliós hitel és a végrehajtási eljárás áll az útjukban.

Különleges bank: segítség a szegényeknek

A köznyelvben „szegények bankjának” hívják, hivatalosan Kiút program a neve. Mélyszegénységben élőknek adnak kölcsönt, hogy vállalkozást indíthassanak. Két év alatt 100 ügyfélből 65 sikeres lett.

Tényleg vége az evának?


szerző:
2011.10.28. 18:30
Tényleg vége az evának?

Két éven belül megszűnhet az egyszerűsített vállalkozói adó, vagyis az eva, így értesült az Index és az Origo.

Kiút azoknak, akikkel szóba se állnának a bankok

Néhány százezer forint hitel azoknak, akiket a bankfiókokból páros lábbal rúgnának ki, hatalmas lehetőséget jelenthet.

250 milliárdot kaphatnak vissza a vállalkozások

Az Európai Unió bíróságának döntése alapján módosított szabályozás miatt 250 milliárd forintnyi áfát kell visszatéríteni.

Sikert aratott babáival az anyuka


szerző:
2011.05.22. 16:38
Sikert aratott babáival az anyuka

Egy háromgyerekes anyuka kapta idén az Év Anyavállalata címet.

Könnyítenének a vállalkozások terhein

Egyszerűsítik a vállalkozások adóbevallását és a cégek foglalkoztatással kapcsolatos adminisztrációs terheit.

Bezárt az üzletük, mégis kell adózniuk

Több mint 100 vállalkozás vár arra fél éve, hogy a tavaly októberi vörösiszap katasztrófa után kárukat megtérítsék.

Házon kívül 11-01-06


szerző:
2011.01.06. 23:30
Házon kívül 11-01-06

Házon kívül: Nobel-díjat ért az ötlet, amelyet most Magyarországon is megvalósítanak. Mikrohitel a mélyszegénységben élőknek, akikkel amúgy egyetlen bank sem állna szóba. Néhány százezer forintot kapnak, hogy szigorú feltételekkel, de elindíthassák a vállalkozásukat. Van, aki tyúkot tenyészt majd, és van, aki kisboltot nyit. A szegények bankja, az újdonsült vállalkozók és az ötletek először a Házon kívülben! 300 ezres vízszámla, amit nem ért a ház tulajdonosa, mert fél évig a nyaraló felé sem nézett. Tízezrekért lecserélt vízórák, amelyekkel nem tudni, mi lehet a baj. Viták a vízszolgáltatóval, és a kérdés: tényleg mindig az ügyfél a hibás?

Mikrohitel a mélyszegénységben élőknek

Van, aki tyúkot tenyészt majd, és van, aki kisboltot nyit a pénzből. A Nobel-díjas ötlet és az újdonsült vállalkozók a Házon kívülben.

Béritalozót fogadhatunk magányos estékre

Egy ukrán városban 4000 forintnak megfelelő hrivnyáért ivópartnert lehet bérelni egy-egy estére.

Április óta nem kaptak kártérítést

Egy vagyont költöttek gyógyszerekre és kezelésekre az áprilisban történt baleset után, de a biztosító eddig csak az autóban esett kárt fizette ki.

Fügeliget nődögél Tormaföldén

Közép-Európa első fügeültetvényét telepítették a Zala megyei Tormaföldén.

Közös üzletbe vágnak a Királynők

Dobó Ági, Freire Szilvi és Polgár Kriszta szeretnének kiemelkedni a főállású celebek közül.

Sztárok másodállásban


szerző:
2010.08.14. 18:17
Sztárok másodállásban

Több lábon álló sztárokról szól a hétvégi Fókusz Plusz. Rékasi Károly pálinkában, Judy hamburgerben utazik.

Nem minden bank vállalja...


szerző:
2010.01.07. 18:13
Nem minden bank vállalja...

Több mint 60 olyan bank és pénzügyi vállalkozás van, amely nem írta alá a Magatartási Kódexet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való