KERESÉS search-close

válogató

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "válogató"

VV10 casting: Kvízkérdésekre is válaszoltak a jelentkezők

Javában zajlik a ValóVilág10 castingja! A jelentkezők közül hamarosan többen is beköltöznek majd a megújult Villába, akik közül csak egy valaki nyerheti majd meg a végén a főnyereményt. Vajon köztük vannak az idei évad villalakói és a 10. győztes?

Visváder Tamás nem barátkozni jött A Konyhafőnökbe!

Az üzletembert azonnal felismerte Zé, ugyanis a gasztro reality első évadában már szerencsét próbált a konyhában, csakhogy akkor az első héten kiesett. Tamás feleségével, Palácsik Lillával érkezett a mostani válogatóra, és csak egy vágya van: bebizonyítani a séfeknek, hogy itt a helye.

VV Zsuzsu könnyek között állt a zsűri elé

A ValóVilág powered by Big Brother 9. szériájának győztese azért jelentkezett a versenybe, hogy megmutathassa végre, ő tud főzni.

A versenyző öt év után a Konyhafőnökben láthatta újra az édesanyját

Armando nem bírta visszatartani a könnyeit, amikor meglátta, milyen meglepetést tartogatott neki Zé.

Exkluzív: Armando az egész családját hátra hagyva jött Magyarországra

A venezuelai fiatalember hat éve kezdett új életet hazánkban, hogy egy szebb és jobb jövőt tudjon biztosítani magának és a Dél-Amerikában maradt édesanyjának. Most pedig a Konyhafőnökben szeretne bizonyítani.

Rácz Jenő rajongója ajándékokkal kényeztette el a séfet

Katalin azért jelentkezett a Konyhafőnökbe, hogy személyesen is találkozhasson a sztárséffel, és átadhasson neki egy nagyon fontos üzenetet.

Káromkodva akadt ki az egyik versenyző Rácz Jenőre!

A versenyző kemény kritikát kapott a séfektől, amit nagyon rosszul fogadott. Hogy mi történt a kiborulás után, az augusztus 3-án este 20:10-kor kiderül!

A Love Island hősszerelmese, a VV győztese és Pókember – idén ők is indulnak a Konyhafőnök címért!

Körbenéztünk a megújult, botrányoktól hangos Konyhafőnök castingján, ahol ismerős arcokba is botlottunk! Ne felejtsétek el: 20:10-kor kezdődik az új évad!

Idén először A konyhafőnök válogató epizódjai is képernyőre kerülnek

Idén először a válogató epizódjai is képernyőre kerülnek, amiben nem lesz hiány drámai pillanatokból. Hatalmas kiborulások, megható és vicces pillanatok, és persze olykor meglepő teljesítmények valamint ínycsiklandó ételkülönlegességek várják a nézőket A konyhafőnök új évadában!

Nagy Zsombor - Zséthoven: Homo sapiens (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Zsombor - Zséthoven produkciója!

Khamitova Madina: Perfect (Ed Sheeran)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Khamitova Madina produkciója!

Lakatos Anita: Russian Roulette (Rihanna)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Lakatos Anita produkciója!

Alone in the Moon: Ruin pop (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme az Alone in the Moon produkciója!

Nagy Gábor: Pár hang a gitáron (Szenes Iván - Nagy Gábor)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Gábor produkciója!

Isuma Kosi: Lucid Dreams (Juice WRLD)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Isuma Kosi produkciója!

Varga Amanda Ramóna: Marvin Gaye (Charlie Puth ft. Meghan Trainor)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Varga Amanda Ramóna produkciója!

Mezei Kata - Miss Kat: Toxic (Britney Spears)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Mezei Kata - Miss Kat produkciója!

Horváth Jázmin: idontwannabeyouanymore (Billie Eilish)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Horváth Jázmin produkciója!

Kokics Dominika: I Wanna Dance With Somebody (Whitney Houston)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kokics Dominika produkciója!

Hamar János: Nyáron nyalni (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Hamar János produkciója!

Erdős Judit: Ébredj fel (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Erdős Judit produkciója!

Frankovics György: Szabadság dala (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Frankovics György produkciója!

Nagy Edina: Görbicz Anita (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Edina produkciója!

Sárközi András - Zsa Bandi: Zsa Bandi (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Sárközi András - Zsa Bandi produkciója!

Kalandor zenekar: Maradj velem (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kalandor zenekar produkciója!

Ács Cintia: Back to Black (Amy Winehouse)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Ács Cintia produkciója!

Bernáth Henriett: Orchidea (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Bernáth Henriett produkciója!

Horváth Béla: Saját mix


szerző:
2019.10.26. 20:00
Horváth Béla: Saját mix

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Horváth Béla produkciója!

Oglizán András - Ogli G: Pillangók (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Oglizán András - Ogli G produkciója!

Burai Renátó: Runaway Baby (Bruno Mars)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Burai Renátó produkciója!

Demeter Róbert: Versace On The Floor (Bruno Mars)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Demeter Róbert produkciója!

Varga László Brendon: As Long As You Love Me (Justin Bieber)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Varga László Brendon produkciója!

Macsinga Szandra: Never Give Up (Sia)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Macsinga Szandra produkciója!

Kéri Péter: Az én játszmám (Faded Life)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kéri Péter produkciója!

Hörcher László: Kuss a legyőzötteknek (Udvarias Tömeggyilkos)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Hörcher László produkciója!

Zdroba Patrik: And I Am Telling You (Jennifer Hudson)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Zdroba Patrik produkciója!

Polonkai Renáta Gertrúd: Alive (Sia)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Polonkai Renáta Gertrúd produkciója!

Stolen Heart: Élnünk kellett volna (Halott Pénz)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Stolen Heart produkciója!

Asztalos Adrienn Tímea: Monday Morning (Melanie Fiona)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Asztalos Adrienn Tímea produkciója!

Nagy Erik: Heroes (Måns Zelmerlöw)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Erik produkciója!

Aktil Duó: korskorskors (senkise x hiro)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Aktil Duó produkciója!

Gebei Alexander: Barát (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Gebei Alexander produkciója!

Vaszari Gábor: Két pejló (Delta)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Vaszari Gábor produkciója!

Varga Roland: Szakad a kép (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Varga Roland produkciója!

Mikus Edvárd: Dobbanás (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Mikus Edvárd produkciója!

Nagy László - Rap King 2840: Egy lap, na meg egy toll és az életem mindent elmond (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy László - Rap King 2840 produkciója!

Pintér István: Csókkirály (Hungária)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Pintér István produkciója!

Dárdai Blanka: I say a little prayer (Aretha Franklin)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Dárdai Blanka produkciója!

Bekar Modebadze: Adandali (Orera)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Bekar Modebadze produkciója!

Fábián Viktor: 7 Rings (Ariana Grande)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Fábián Viktor produkciója!

László Richárd: EL BAÑO (Enrique Iglesias)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme László Richárd produkciója!

Góz Bernadett: Mindenki valakié (Charlie)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Góz Bernadett produkciója!

Csabi Eugénia: My Heart Will Go On (Celine Dion)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Csabi Eugénia produkciója!

Burszán Vera: Péterről, Pálról, és Ágnesről (Saját népdal, acapella)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Burszán Vera produkciója!

Nagy Béla - MC Béci: Mizu (Fluor)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Béla - MC Béci produkciója!

Acsai Gabriella: Csillagok aranya (Mozart musical)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Acsai Gabriella produkciója!

Bocskai Mercédesz - Merci B.: Broken Vow (Lara Fabian)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Bocskai Mercédesz - Merci B. produkciója!

Márity Szonja: Crazy In Love, akusztikus (Beyoncé)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Márity Szonja produkciója!

Istenes Márk: You Know My Name (Chris Cornell)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Istenes Márk produkciója!

Morgan Matilda: A Thousand Years (Christina Perri)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Morgan Matilda produkciója!

Kalányos Mária: Holnap hajnalig (Neoton Familia)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kalányos Mária produkciója!

Farkas Károly: And I'm Telling You (Jennifer Hudson)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Farkas Károly produkciója!

Horváth Botond: Botondnak hívnak (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Horváth Botond produkciója!

Szabó Franciska: The Diva Dance (Inva Mula, Az ötödik elem)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Szabó Franciska produkciója!

Hujber Dávid: Várj, míg felkel majd a nap (V'Moto-Rock - Demjén Ferenc)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Hujber Dávid produkciója!

Ruszó Tibor: Rád gondolok (Kökény Attila)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Ruszó Tibor produkciója!

Oliveri Giuseppe: korskorskors (senkise x hiro)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Oliveri Giuseppe produkciója!

Karalyos Márk: Füst (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Karalyos Márk produkciója!

Hadas Alfréd - The Untouchable: I love you all (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Hadas Alfréd - The Untouchable produkciója!

Markovics Kristóf - Vits: Úri hölgy (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Markovics Kristóf - Vits produkciója!

Németh Zénó Bertalan: Miattatok lettem (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Németh Zénó Bertalan produkciója!

ASTER 24: Ne add fel (Saját dal)


szerző:
2019.10.19. 20:00
ASTER 24: Ne add fel (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme az ASTER 24 produkciója!

Tóth Balázs - BLITE: EHM (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Balázs - BLITE produkciója!

Gálosiné Sohonyai Éva: Bang Bang (Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Gálosiné Sohonyai Éva produkciója!

Speranta: Kis kece lányom - Ha megfogom az ördögöt (Népdal egyveleg)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Speranta produkciója!

Herbert Shaw: I Need A Dollar (Aloe Blacc)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Herbert Shaw produkciója!

Livingroom: Tengerszem (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Livingroom produkciója!

Böjte Réka: Don't Stop Me Now (Queen)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Böjte Réka produkciója!

Farkas Georgina: Boldog Születésnapot (Halász Judit)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Farkas Georgina produkciója!

Vanessa Bebbington: We Found Love (Rihanna ft. Calvin Harris)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Vaneesa Bebbington produkciója!

Nagy Alexandra: And I'm Telling You (Jennifer Hudson)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nagy Alexandra produkciója!

Subiné Szajkó Tímea - Loca Pantera: Az a srác (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Subiné Szajkó Tímea - Loca Pantera produkciója!

Vanek Andor: Never Enough (The Greatest Showman Cast)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Vanek Andor produkciója!

Borbély Helén: Ringó vállú csengeri violám (Marica grófnő)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Borbély Helén produkciója!

Árkosi Tamás Péter: Homokóra (Záray Márta-Vámosi János)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Árkosi Tamás Péte produkciója!

Hárlekin: No Diggity (Blackstreet)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Hárlekin produkciója!

Kóti László - Brize: Szedd a lábad (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Kóti László - Brize produkciója!

Suncity Brass: Pop egyveleg


szerző:
2019.10.12. 20:00
Suncity Brass: Pop egyveleg

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Suncity Brass produkciója!

Schmidt Mónika: I have a dream (ABBA)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Schmidt Mónika produkciója!

Tegzes Zsolt: With Or Without You (U2)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tegzes Zsolt produkciója!

Szabó Csilla Viktória: Stay (Rihanna)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Szabó Csilla Viktória produkciója!

Maria Mamah: Bills (LunchMoney Lewis)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Maria Mamah produkciója!

Still Undefined: Bujdosó köz 1 (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Still Undefined produkciója!

Nagy Máté: I Feel Like I'm Drowning (Two Feet)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Szűcs Laura produkciója!

László Enikő: Love On The Brain (Rihanna)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme László Enikő produkciója!

Töreky Erzsébet: Mima dala (Vörös Malom)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Töreky Erzsébet produkciója!

Nosztalgia Duó: Ígérd meg kislány (Kaczor Feri)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Nosztalgia Duó produkciója!

Szabó Antal: Hangokba zárva (Bereczki Zoltán)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Szabó Antal produkciója!

Csóka-Nyánku Tímea: Érik a szőlő (Delta)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Csóka-Nyánku Tímea produkciója!

Barna Gyula: Horváth Pista egyveleg

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Barna Gyula produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való