KERESÉS search-close

változás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "változás"

Morális kérdéseket vetnek fel az Oscar-díj körüli változások

Szigorított az Oscar-díj legjobb film kategóriájának feltételrendszerén az Amerikai Filmakadémia: 2024-től csak azok a filmek kaphatnak Oscart ebben a kategóriában, amelyeknél a stáb tagjai és a film szereplői között is szerepelnek különböző kisebbségek. A szigorításról Réz András filmesztétával beszélgettünk.

Az asztrológia hívei előre látták, hogy változás következik

2020 könyörtelenül robbant az emberiség életébe. Természeti katasztrófákkal, tüntetésekkel és vírushelyzettel kell egyidőben megküzdenünk. De vajon idén miért tesz minket ennyire próbára az élet? Az asztrológia hívei már jó előre látták, hogy változás következik. Németvölgyi-Nagy Renáta szerint fontos, hogy 2020-at a tavalyi évvel párban vizsgáljuk, mert az átalakulás akkor indult és idén csúcsosodott ki igazán.

A Scorpions slágerét igazából a CIA írta és propagandaként használta az oroszok ellen?

Egy oknyomozó újságíró azt állítja a Scorpions slágerét igazából a CIA írta és propagandaként használta az oroszok ellen. A Wind Of Change vagyis a változás szele megtervezett kémtörténet lenne? A történetet a világsajtó is felkapta és a Rolling Stone magazintól a New York Timesig, mindenhol cikkeztek róla. Az oknyomozó újságíró a CIA-t is megkereste a témában. Tény, hogy 89-ben a Moszkvai Békefesztiválon Bon Jovi, Ozzy Osbourne mellett a Scorpions is fellépett, a dal pedig ezután született. Aztán leomlott a berlini fal.

Új szereplő alakítja a Barátok közt egyik karakterét!

A sorozat nézői ma este láthatják először Csizmadia Máté Noelt, aki Berényi Juli fiát, Illés Mátét fogja alakítani.

Lassan vége a járványnak, de a neheze csak most jön: hogyan hat a vírus a világpolitikára?

Bár egyre optimistább a világ, hogy lassan vége a járványnak, újra nyitnak az üzletek, egyre többen mennek vissza dolgozni, a szakértők szerint a neheze csak most jön. Politikai és gazdasági értelemben. A koronavírus óriási változásokat hozhat az életünkben. Elnökök bukhatnak meg, rendszerek dőlhetnek romba, új pártok alakulhatnak és alapjaiban változhat meg az emberek véleménye az eddigi, jól megszokott politikai berendezkedésről.

Hamarabb lehet örökbefogadni

Felére csökkentik azt az időt, ami után örökbefogadhatónak nyilvánítanak egy gyereket. A gyermekjóléti szolgálatok egyesületénél azt mondják, így olyan szülők is elveszíthetik a gyermeküket, akik nem akarnak lemondani róla. A kormány szerint azonban az a legfontosabb, hogy ezek a gyerekek minél hamarabb családi otthonra találjanak.

Május 4-től új időszak jön

Május 4-től elkezdhetik újraindítani az életet és a gazdaságot, erre készül a kormány a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint. Az új szabályokról a jövő héten dönt a kormány, de azt egyelőre korainak tartanák, ha a gyerekek is visszatérnének az iskolákba. Változhat más is: a kormánynak dolgozó járványügyi szakemberek ugyanis minél szélesebb körű tesztelést és kötelező maszkviselést javasolnak.

Minden változik, de van, ami örök: Barátok közt

Hazánk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb saját gyártású sorozata új főcímmel, friss képi világgal és megannyi fordulattal tér vissza április 27-től a 20 órakor kezdődő sávba – sosem késő elkezdeni!

Változások az RTL Magyarország műsorai kapcsán

Az RTL Magyarország ezúton is köszöni a munkavállalóinak, a gyártó cégeknek és azon dolgozóinak azt az áldozatos munkát, amit a műsor- és hírszolgáltatás és a szórakoztatás folyamatos biztosításáért már eddig is végeztek.

Teljesen megváltoztathatja életüket a koronavírus-járvány

Teljesen megváltoztathatja életüket a koronavírus-járvány. Az eddig megszokott rutinjaink felborulnak, sokkal jobban kell figyelnünk magunkra és másokra is, de emellett fontos, hogy higgadtan kezeljünk a helyzetet és kerüljük a pánikot. Magyarországon különleges jogrend, veszélyhelyzet van érvényben; de nem csak itthon, hanem Európa szinte minden országában vezetnek be korlátozó intézkedéseket.

Változtak a misék a koronavírus miatt

Fóliával lezárt szenteltvíztartó, kézfogás helyett mosoly, és kézbe áldozás – így zajlotta a mise a szegedi dómban. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelte el a változtatásokat, hogy templomokban is megelőzzék a koronavírus terjedését. Többen is azt mondták az RTL Híradónak, hogy elfogadják a szigorúbb szabályokat.

Szeptember 1-től módosul a Nemzeti Alaptanterv

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint komoly változások lesznek, de hogy mik, azt egyelőre nem árulják el. A szakszervezet káoszra számít, szerintük az új szabályozáshoz átdolgozott tankönyvek kellenek. Egyelőre viszont nincs mi alapján átdolgozni őket, így ha el is készülnek vele őszig, élesben fogják tesztelni a diákokon.

A vasúti menetrend változás miatt tüntettek Szegeden

Hangos sípolással tiltakoztak az utasok Szegeden az országos vasúti menetrend változtatás ellen. A demonstrálók szerint a Szeged-Budapest vonalon megváltoztatott menetrend miatt 69 csatlakozást veszítettek el és az új menetrend ezer utas közlekedését nehezíti meg nap mint nap. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szerint a változásokra azért volt szükség, mert így sok vonalon csökkent a menetidő.

Civilek vették át az irányítást

Sokan akarnak változást, ezzel magyarázzák választási győzelmüket a Budapest melletti városok új, civil polgármesterei. Szentendrén, Pomázon és Budakalászon is civil egyesület jelöltje lett a településvezető, és a körzetekből is kizárólag a civilek jelöltjei jutottak a képviselőtestületekbe.

Meg sem fogod ismerni az

Eljött a változás szele, és egy teljesen új főtér várja majd Ökörapáti lakóit... 

A legújabb részt ITT tudod visszanézni! 

Klímasztrájk volt Budapesten is

Középiskolások és egyetemisták tömege vonult végig Budapest utcáin a harmadik globális klímasztrájkon. Transzparensekkel hirdették, hogy úgy érzik, ők az utolsó generáció, akik még tenni tudnak a földért, ehhez azonban politikai akarat is kell, ezért sztrájkoltak. Sok résztvevő szerint a fiatalok ereje kell a valódi változáshoz, aminek egy svéd tinédzser az élharcosa.

Megváltozik a Barátok közt kezdésének időpontja!

Az ősz kezdetével teljesen átalakul az RTL Klub műsorrendje!

Pokorny Lia elképesztő átalakuláson ment keresztül

A színésznőre először rá sem ismertek régi kollégái. Kellett nekik néhány másodperc, mire szóhoz tudtak jutni döbbenetükből... 

Marcinak nem árt vigyáznia a piával

Norbi nagyon szeretné, ha barátja megváltozna. Marci ugyanis az agresszivitástól sem retten vissza, amikor a pohár fenekére néz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lesz miért izgulni a Drága örökösök 2. évadában!

Bizony így van, és meg is mutatjuk, hogy miért!

Péter megkéri Edina kezét, ha a lány megváltozik

A fiatalok 11 hónapja vannak együtt, de már kétszer szakítottak. Péter szerint az a legnagyobb baj a lánnyal, hogy iszonyúan féltékeny. Ha változtat ezen, feleség lesz belőle, ha nem, akkor jön az újabb szakítás... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hulladékmentesség: Nem csak a környezetünket, a pénztárcánkat is megkímélhetjük

Zero waste, azaz nulla hulladék, a szemlélet már idehaza is ismert, amelynek követői igyekeznek minél inkább visszaszorítani szemét termelésüket. Hulladékmentesen élni - első ránézésre - koránt sem egyszerű. Változtatni a régi szokásokon, elhagyni a megszokott dolgokat számtalan lemondással jár.

Igaz a hír: hét év után új szereplő alakítja az egyik kedvelt Barátok közt karaktert!

Izgalmas és fordulatos részekre számíthatnak a sorozat nézői, sőt, új szereplőt is köszönthetnek a Mátyás király téren.

Gergő a kábítószerproblémák után is képes a változásra

A fiú az unokatestvérével, Alexandrával rendezné kapcsolatát, és be is szeretné bizonyítani: a sötét múltját már régen maga mögött hagyta. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Örömhír: napi sorozatként tér vissza A mi kis falunk!

A közönségkedvenc csütörtöktől minden hétköznap este látható az RTL Klub-on!

SZABÓ ZSÓFI: Az állandó önismeret életünk végéig tart

Toplista műsorvezetője, Szabó Zsófi büszke korántsem átlagos gyermekkorára. Szabadidejében több különórára is járt. Zongorázott, úszott, balettozott, karatézott… Ma, felnőtt fejjel csak azt bánja, hogy végül semmit sem űzött profi szinten.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

LALI: Gyerekként megbocsátható hülyeségeket csináltam

Gyerekkora óta Lali nemcsak külsejében változott, de személyisége is lassan, de biztosan csiszolódott azzá a megnyerő jelenséggé, akit ma ismernek a képernyőről. A Love Island műsorvezetőjével gyerekkori fotókat nézegetve arról beszélgettünk, mire emlékszik még szőke fürtös időszakából.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

Mi történik a Föld mágneses pólusaival?

Óriási riadalmat keltett a hír, hogy minden navigációs eszközt azonnal át kell állítani, mert megváltozott a Föld mágneses pólusa. Kicsit várjunk azért ezekkel... Viszont, aki iránytűt használ, ők már simán eltévedhetnek, mert nem azt mutatja már, amit eddig.

Változás az RTL Klub hétköznap esti műsorrendjében

Hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub.

Változások 2019-ben


szerző:
2019.01.01. 18:40
Változások 2019-ben

Egy sor változást hozott az újév. Emelkedik a minimálbér és a nyugdíj. Illetékmentes lesz minden 20 ezer forint alatti átutalás. Mától hatályos az új munka-törvénykönyve, ami alapján 2019-ben már akár 400 túlórát is elrendelhetnek a munkáltatók. Olcsóbb lesz a tej, drágul viszont a pálinka, mert mostantól ezután is kell népegészségügyi termékadót fizetni.

Így nézett ki Katy Perry 18 évvel ezelőtt!

A gyönyörű énekesnő közösségi oldalán egy 2000-ben készült fotót osztott meg magáról a rajongók nagy örömére.

Rá sem ismertünk VV Gigire!

Gigit a ValóVilág negyedik szériája során ismerhette meg az ország. 2010 novemberében testvérével, Bécivel együtt költözött be a valóságshow villájába, ahol összesen 130 napot töltött.  A műsor után modellként és táncosként dolgozott, most nyolc évvel később viszont egy teljesen egy új emberrel találkoztunk! Gigi a műsor óta férjhez ment, kiegyensúlyozott és boldog életet él.

Te felismered a Szulejmán sorozat sztárját?

Meryem Uzerli igen megdöbbentő változáson ment keresztül. Az okokat pedig maga a színésznő árulta el közösségi oldalán.

Kabát Peti szakmát váltott?


szerző:
2018.08.05. 12:00
Kabát Peti szakmát váltott?

A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelharcosa végérvényesen felhagyott a futballkarrierjével, és más munkahely után nézett.

Te felismered a Gladiátor egykori sármos szereplőjét?

Óriás pocak, bozontos szakáll, lepusztult öltözék- ezekkel a tulajdonságokkal illethetjük manapság a Gladiátor egykori sármos főszereplőjét, Russel Crowe-t. Az Oscar-díjas színész állítólag bánatában hagyta el magát.

Még több Cobra 11 érkezik a hétvégén!

Eddig a vasárnap esték szóltak a német autópálya rendőrségről, mostantól viszont változik egy kicsit a hétvégénk. Július 14-től egy héten két részt is megnézhetünk a sorozatból!

Lilu döntött: megváltoztatta a külsejét!

A Keresem a családom műsorvezetője mindig odafigyel rá, hogy jól nézzen ki. Ezt rengetegszer láthattuk már. Most viszont drasztikus változásra szánta el magát.

Rá sem lehet ismerni az egykori X-Faktorosra!

Továbbra is énekel, maradt a rockzenénél és kalandos az élete Király L. Norbinak, akiről egy évvel ezelőtt számoltunk be. Ennyiben hasonlít arra a srácra az énekes, akit a nagyközönség megismerhetett az X-Faktorban, még 2010-ben. Azóta sok év telt el, és az énekes telepakolta magát izmokkal, és a Fókusz kamerája előtt mutatta meg, hogy képes legyőzni tériszonyát.

Teljesen felfordult a Farm győztesének élete?

A 26 éves szihalmi fiú hiába nyerte meg a húszmilliós fődíjat, úgy tűnik, álma darabokra hullott. Két évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak róla, hogy barátnője nem úgy várta itthon, ahogyan arra ő annyira vágyott. Akkor egy elcsattant csók miatt hezitált, hogyan tovább? 

Esküvői trendek: ilyen volt a nagy nap akkor és most!

Megmutatjuk milyenek a nagyon trendi ceremóniák, a ruhák, a helyszínek, a torták!  Milyen extrém ötletek vannak? Elkalauzoljuk Önöket az esküvők világába!

 

Malek Andrea hazaköltözik Magyarországra

Malek Andrea 20 év után hazaköltözik! Az énekesnő úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak, ezért nyáron Magyarországra költözik.

Duciból bombanő? Mutatjuk!


szerző:
2018.04.02. 05:00
Duciból bombanő? Mutatjuk!

Négy éve, ezen a napon Ildikó elmesélte a Fókusz kameráinak, hogy még kisgyerekkorában szedte magára a tetemes súlyfelesleget, amitől 16 éves koráig nem is tudott megszabadulni. Most elmeséli, hogy hogyan sikerült legyőznie mégis a kilókat.

Tamara viselkedése teljesen ledöbbentette Szofit és Tivadart

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

 Változások az RTL háza táján

A héten láthatják A mi kis falunk második évadának záró epizódját, amiben Erika nagy meglepetésére új szereplő érkezik Pajkaszegre. A Konyhafőnök folytatást is kicsit megfűszerezték a készítők: Fördős Zé mellé Gáspár Bea és a legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő érkezik majd.

Erzsi: „Megígérem, hogy változok”

Roxi egyre inkább attól tart, hogy barátnője, Erzsi lassan annyira az alkohol rabjává válik, hogy már nem képes ital nélkül elindítani a napját. Erzsi is tisztában van függőségével, de sajnos nem olyan egyszerű lerakni a piát egyik pillanatról a másikra.

Betti: „Nem nagyon haladunk egyről a kettőre”

Betti túl unalmasnak és ellaposodottnak tartja a Zolival való kapcsolatát, ráadásul mostanság már házasságra és közös gyerekre vágyik. Vajon a férfi képes változni szerelméért?

Haza még nem jönnek, de újra költöznek Bencéék

A fiatal pár több mint egy éve döntött úgy, hogy Németországba, azon belül is Köln városába költöznek, a műsorvezető így jobban tudta építeni a helyi kapcsolatait. Közös életükben több jelentős változás is lesz ebben az évben.

Márki-Zay Péter kezébe vette az ellenzéki koordinációt

Aggódik a pártok tehetetlensége miatt Márki-Zay Péter, ezért a kezébe vette az ellenzéki koordinációt. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint mind a 106 egyéni választókerületben meg kell nevezni a legesélyesebb jelöltet a kormánypárti jelölttel szemben. Közben egyre több civil is azt kéri, hogy egyezzenek meg a pártok.

 

CSOK: kevesebb dokumentum kell

Feleannyi dokumentum sem kell a CSOK-igényléshez, mint eddig. Életbe lépett a kormány módosítása. A bankok kötelesek 30 napon belül elbírálni a lakást vásárlók kérelmét, és mostantól a hazatelepülő fiataloknak is jár a támogatás, ha igazolni tudják, hogy legalább fél évig dolgoztak külföldön. A családügyi államtitkár minden idők legnagyobb otthonteremtési programjának nevezte a CSOK-ot, szerinte bevált az intézkedés.

Változtatni akarnak - újra tüntetnek a diákok

Újra demonstrálnak a diákok. Pénteken a Parlamenthez vonulnak, szerintük rendszerszintű változtatásokra van szükség az oktatásban.

Változik a Facebook - változik a világ?

A világ vállalatainak csúcsára mostanában olyan technológiai cégek jutottak, amelyek egyfelől globális üzleti hatalmak, másfelől – és ez így új jelenség - egyidejűleg emberek milliárdjainak agyát és lelkét is képesek befolyásolni. Az egyik ilyen új hatalom a Facebook, amelyet 2016 ősze óta egyre több bírálat ér, ezért úgy döntött, hogy megváltoztatja működésének szerkezetét. De hogyan?

Lecserélték az egyik szereplőt a Rejtjelekben?

Ma este vadonatúj évaddal tér vissza a közkedvelt Rejtjelek című sorozat a Cool-ra. A magyar változat szinkronmunkálatai már javában zajlanak, azonban történt egy kis fennakadás.

Megdöbbentő: ennyit változtak a ’90-es évek szívtiprói

Micsoda nők és micsoda férfiak hódítottak 20-25 évvel ezelőtt! Vajon mennyit változtak a ’90-es évek szívtiprói az évek során?

Opitz Barbi élete sokat változott az X-Faktor óta!

A fiatal lány az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt 2016-ban. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta: magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba. A Fókusz nyomon követte az énekesnő életének nagy változásait.

Lili összeomlott Dani hiányától

Lili stílust akart váltani a Danival való szakítása után, ezért Karolától kért segítséget. Teljesen megújulva, felhívta magához a klub vendég-DJ-jét, otthon azonban padlóra küldte őt a hír, hogy Dani hamarosan hazaérkezik. Lili beismerte, hogy hiába bármilyen stílusváltás, Danit nem tudja elfelejteni.

A Barátok közt Gigije érettebb nőként tér vissza 2018-ban?

Görgényi Fruzsinak az idei év elég különösen alakult: nem érték hatalmas változások a karrierjében, sem a magánéletében, viszont lélekben óriási átalakuláson ment keresztül. Az érdekesség, hogy a karaktere, Gigi is sok mindenben fog fejlődni és változni jövőre.

A végzet elérte Sebestyén Balázst

Két évvel ezelőtt jelentettük be a hírt, hogy Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Kiderült, hogy mindenről egy fogadás tehetett, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, hanem fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

Feri és Iliász története sokak számára példaértékű lehet

Feri nem gondolta volna, hogy közel 50 évesen még változni képes, most azonban beismerte, hogy óriási fordulat következett be az életében. A döntőbe jutottak bíznak benne, hogy az ő sztorijukon – ami ennél aktuálisabb nem is lehetne – sokan elgondolkoznak majd.

Miley Cyrus: ˝be voltam szívva a Wrecking Ball forgatásán˝

Az énekesnő is beszállt a híres Carpool Karaoke-ba, ahol őszintén mesélt múltjáról és jelenéről.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Benedek:

A Törzsi Tanácsot követően Istenes Bence olyat mondott az Ibon törzs tagjainak, ami egész éjszaka visszhangzott a fejükben. A sárgák attól tartottak, hogy a következő naptól vegyülniük kell majd a pirosakkal...

Csomor Csilla családi okok miatt nem költözik

Mégsem költözik külföldre Csomor Csilla. A Barátok közt egykori főszereplőjének teljesen átalakult a magánélete az elmúlt hetekben, és ez kihatással van karrierjére is.De hogy mi áll Csilla döntésének hátterében, és mik a színésznő tervei, azt elmeséli nekünk ő maga.

Dia:

Gergő és párja már három éve vannak együtt, de a fiú szeretné, ha Dia megkomolyodna egy kicsit. Dia korábban megcsalta Gergőt, de a fiú igyekszik bízni benne, azonban azt mondja, hogy ha kedvese nem változtat viselkedésén, fel is út, le is út.

Új műsorvezetőt kap az RTL Klub!

A csinos színésznő három évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, melyben elmondta, szeretne kitörni a skatulyából, és ő már teljesen más Szabó Zsófi, mint akit megismerhettek a nézők.

Dóri:

Dóri azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát gyerekkori legjobb barátnőjével. Dóri és Panni együtt nőttek fel, viszont az elmúlt öt évben eltávolodtak egymástól, és már nem olyan a barátságuk, mint régen. Dórit sokszor bosszantja Panni viselkedése, az első szó, ami eszébe jut barátnőjéról, az önző. Dóri nem kertelt, és kerek-perec megmondta a véleményét a mit sem sejtő Panninak, aki nem mindennel értett egyet.

Brigi fájó szívvel ugyan, de visszaadta Lara barátság karkötőjét

Brigi és Lara nagyon jó barátnők, de Brigi úgy érzi, az utóbbi időben kicsit eltávolodtak egymástól. A lány most azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze közölje Larával: nem szeretné, ha a kollégiumban szobatársak lennének. 

Nagyot fordult az X-Faktor énekesének élete

Hat évvel ezelőtt kaptuk el Király L. Norbit egy beszélget kedvéért. Érthető módon Norbi nagyon izgult a siófoki koncert előtt, de erőt merített abból, hogy anyukája is elment őt megnézni. Még azt is elárulta nekünk akkor, hogy mit szól ahhoz, hogy műsorvezető lesz belőle.

Fejes Viktor kövérré retusálta Lukács Mikit!

Fejes Viktor retusőrként dolgozik, és rengeteg sztár fényképét retusálta már az elmúlt években. A srác elárulta, hogy mi történt Anthony Hopkins ingjével és Ed Sheeran sebhelyével, és egy meglepetéssel is készült.

Gyula szeretné, ha barátja olyan lenne, mint régen!

Gyula és Szilveszter már hat éve barátok, és Szilveszternek a tánc a mindene. Gyula szerint Magyarországon nem lehet megélni a táncból, és nevetségesnek tartja, hogy Szilveszter nem a jövője megalapozásán dolgozik, hanem álmokat dédelget.

Bátraké a szerencse? A változás jó? Pszichológus válaszol!

Geist Klára pszichológussal arról beszélgettünk, miért félünk a változástól, és honnan van az a berögződés, hogy az ismeretlen rossz.

VV Evelinnek elege van párja beteges féltékenységéből

VV Evelin sokat változott, mióta véget ért a ValóVilág. A lány nem bulizik annyit, nem beszél olyan csúnyán, és nyolc hónapja párkapcsolatban él. Evi párja, Zoli nagyon féltékeny típus, és rosszul viseli, mikor a lánynak írogatnak. A ValóVilág egykori játékosa most azért jött a műsorba, hogy megkérje kedvesét, vegyen vissza a féltékenységből.

VV Evelin:

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Evelin - saját bevallása szerint - nagyon sokat változott. A 24 éves lány elmondta, hogy számára az a legfontosabb, hogy megvalósítsa céljait, és végre megtalálta azt az embert, aki támogatja ebben.

Kriszti és Béla öt hét alatt négyszer szakítottak

Kriszti és Béla kapcsolata úgy indult, hogy a lány, akkori párja és annak egyik jó barátja, Béla elmentek pizzázni. Bár Krisztinek eleinte nem tetszett Béla, mikor a férfi Németországba utazott, rájött, hogy vonzódik hozzá, és szakított párjával. Most Béla és Kriszti egy párt alkotnak, de a lány szeretné, ha a férfi megváltozna.

Kriszti:

Béla szerint nagyon érdekes kapcsolata van Krisztivel, ugyanis öt hét alatt már legalább négyszer szakítottak. A lány elmondta kedvesének, hogy örülne, ha férfiasabb és féltékenyebb lenne, Béla pedig megígérte, hogy a kedvéért változtat néhány dolgon.

Hűha! James McAvoy őszintén beszélt élete nagy változásáról!

Az X-Men-filmek és az Atom Szőke című mozi sztárja, végre elárulta, mik történnek vele mostanában, valamint egy újdonságról is lerántotta a leplet!

Figyelem! Horváth Tomi nagy lépésre szánta el magát!

Köztudott, hogy a zenész teljesen új felállásban folytatja karrierjét, ugyanis Raul kiszállt a zenekarból. Tomi már hozzászokott az új helyzethez, ami a Muzsika Tv Extra forgatásán be is bizonyosodott. A rengeteg fellépés mellett a nyaralásról sem feledkezett meg, amiről szintén örömmel mesélt nekünk.

Jozsó szeretné, ha Niki konyhatündérré változna!

Jozsó és párja, Niki öt hónapja vannak együtt. A fiú azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje szerelmét, legyen egy kicsit háziasabb, ugyanis Jozsó attól fél, hogyha összeköltöznek, mindent neki kell majd csinálnia. Jozsó mosogatószivaccsal és gumikesztyűvel is készült, Niki pedig megígérte, hogyha szerelme is kiveszi a részét, ő is több időt áldoz házimunkára.

Mariann:

István azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje gyermeke édesanyját, adjon le pár kilót. István 10 éve ismerte meg Mariannt, van egy csodás kislányuk, de az utóbbi években különköltöztek, és elhidegültek egymástól. István nagyon szeretné visszakapni azt a mosolygós, csinos lányt, aki régen Mariann volt, de a nőnek is meg van Istvánról, és erről a kérésről a véleménye...

EXTRA: Farm Márk 180 fokos fordulatot vett barátnője miatt

Márk elárulta, hogy a Universal Ambassador férfi szépségverseny szervezőjével hamarosan megköttetik egy szerződés, és nagyon pozitív jövőkép áll előtte. A modell fiú boldog párkapcsolatban él Sacival, bár a lány eleinte nem akarta beadni a derekát...

Andi szeretné, ha Taylor megváltozna miatta!

Andi képtelen elfogadni, hogy kedvese, Taylor nem dolgozik, és vele sem törődik eleget. Taylor mindenkinél kiveri a biztosítékot lazaságával, de ő imádja bosszantani az embereket. A fiú egész nap nem csinál semmit, csak eszik, alszik, zenét hallgat és a haverjaival lóg, ezért Andi választás elé állította: vagy elmegy dolgozni, vagy szakítanak. 

Taylor szerint lényegtelen, mit érez Andi iránt

Andit zavarja, hogy Taylor nem dolgozik, nem figyel rá, és abban sem biztos, hogy amikor a srác bulizni megy, nem csalja meg őt. Taylor felháborodott a lány kijelentésén, és biztosította Andit afelől, hogy nem csinál semmit senkivel, csak vele. Amikor Anikó megkérdezte tőle, szereti-e a lányt, a fiú azt válaszolta, hogy ez lényegtelen, ugyanis se ő, se Andi nem szerelmes típusok... 

 

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Döbbenetes átalakuláson ment keresztül a Barátok közt színésze!

Kiss Péter Balázs úgy döntött, megünnepli a névnapját és az elkövetkező nyári szünetet. Na de nem is akárhogyan!

Gréti és Dani Hawaiion kezd új életet?

TJ reggel elment Daniért, és megkérte, hogy mielőtt indul a gépe, repüljenek egyet. Mikor újra megpróbálta meggyőzni Danit, hogy tartson vele, és menjenek együtt Hawaiira, Gréti elbizonytalanodott, és úgy érezte, talán ez túl nagy áldozat lenne Dani részéről...

Rá sem lehet ismerni Király L. Norbira

Továbbra is énekel, maradt a rock zenénél és kalandos az élete. Ennyiben hasonlít arra a srácra Király L. Norbi, akit a nagyközönség megismerhetett az X-Faktorban, még 2010-ben. Azóta eltelt hét év és az énekes telepakolta magát izmokkal, és a Fókusz kamerája előtt mutatta meg, hogy képes legyőzni tériszonyát.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

KIRÁLY L. NORBI: ilyen az edzőteremben

Király L. Norbi kívül-belül megújult. A legszembetűnőbb változás elsőre az a plusz huszonöt kiló izom lehet, amit magára pakolt az énekes egy év alatt. Hogy, miért döntött a drasztikus életmódváltásnál? Azt ő maga mondta el a Fókusz stábjának!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Változnak a járatok a Keletiben

Háromhetes karbantartás kezdődik szombattól a budapesti Keleti pályaudvaron. Emiatt több vonat menetrendje, útvonala és végállomása is változik. Ráadásul szombaton lép életbe a MÁV-nál a nyári menetrend, emiatt is lesznek változások. A vasúttársaságnál nem számítanak tumultusra, de mindenkit arra kérnek, hogy indulás előtt időben nézze meg, mikor és honnan megy a vonata.

 

Jön az elektronikus recept

Megszűnhet a papír alapú recept, helyette elektronikus vényeket használnak majd az orvosok és patikák. Erről a Népszava írt. A lap információi szerint hamarosan kormány elé kerül az erről szóló javaslat. E szerint ősztől csak személyivel lehet receptet kiváltani és csak annak, akinek a vényt felírták. A Híradónk által megkérdezett patikus szerint lehetnek bonyodalmak.

 

Bréking: Gazdasági válsághoz is vezethet a klímaváltozás

Egy tanulmány szerint a 21. század végére 7-8 fokkal is növekedhet a nagyvárosok hőmérséklete, mely az üvegházhatással hozható összeföggésbe. Ez pedig kihatással lehet a munkaerőpiacra, és ezáltal a gazdaságra is. De nem késő tudatosabban élni, és csökkenteni a biológiai lábnyomunkat!

Hazug csajok társasága 4. évad, 1-4. rész

A negyedik évad első részéből megtudhatjuk, mi történt eddig az öt rosewoodi barátnővel. Az Alison eltűnése körüli eseményeken keresztül betekintést nyerünk a lányok életébe, szerelmi viszonyaikba, titkaikba, csalódásokba és hazugságokba. No és persze a kérdésekbe, amik mindvégig nyitva maradnak: Ki a titokzatos A? Ki ölte meg Alisont? Meghalt-e egyáltalán?

Hajni elfogadja, hogy Karesz suttyóként viselkedik

Karesz Hajni beszólása miatt elveszti a fogadást, a fiú pedig értetlenül áll a dolog előtt: Hajni közli, hogy ő csupán azt akarta, hogy Karesz ne úgy beszéljen vele, mint egy haverjával, hanem mint a barátnőjével...

Ipar 4.0: új világ születik

Az iskolában azt tanuljuk, hogy volt három ipari forradalom – először a gőzgép, majd az elektromosság, végül a számítástechnika és a robotok megjelenése az iparban. Ma már világszerte a negyedik ipari forradalomról beszélnek, amit az jellemez, hogy számtalan terméket és szolgáltatást emberek helyett szoftwerek és robotok fognak előállítani. Gyorsan változik a világ. Számtalan munkahely megszűnik, de újak is létesülnek – főleg olyanoknak, akik nem csak diplomát szereznek, hanem utána életük végéig újra és újra tanulnak, akár egy teljesen új szakmát.

A pápa alapjaiban változtatná meg a cölibátus intézményét?

Napra pontosan négy évvel ezelőtt választották meg az argentin bíborost a katolikus egyház fejévé. Ferenc pápa azóta többször is meglepően nyilatkozott. Legutóbb pénteken a német Die Zeit című napilapnak azt mondta, hogy el kellene gondolkodni azon, hogyan lehetne megoldani a világméretű paphiányt. Ferenc pápa nyitott rá, hogy esetleg nős, családos férfiak pappá szentelése jelentené a megoldást. A pápa az úgynevezett kipróbált férfiakra célzott, akikről a ’70-es években már felvetődött, hogy esetleg pappá szentelhetnék.   

Fogadjátok sok szeretettel Tóth Gabi legújabb klipjét!

Az énekesnő hatalmas stílusváltáson ment keresztül, és mindezt mi sem bizonyít jobban, mint legújabb dala, és az abból született videoklip.

Robotok: Alapjában fogják átalakítani a világot körülöttünk

A Star Wars, az Avatar vagy a Terminator elképzelt valósága tíz év múlva a jelenünk lesz. A robotok beköltöznek otthonainkba és a robotika magyar kutatói szerint csak rajunk múlik, hogy a gépek hogyan szolgálják majd az emberiséget.

Idegenekkel cseverészni a parton? Sima ügy. János rengeteget változott, és ez szerinte az öregedés eredménye. Hogy hogyan viseli? Elfogadja és így nincs gond.

Lánykérés helyett...


szerző:
2017.02.02. 22:25
Lánykérés helyett...

Erika már alig várja, hogy visszaérjen Gyuri a városból, és hogy végre megváltozzon az élete, azonban ismét csalódnia kell.

Az X-Faktor döntőse drasztikus lépésre szánta el magát – INTERJÚ!

A tehetségkutató egyik legnagyobb egyénisége nem volt könnyű helyzetben, ugyanis az élet választás elé állította. Gorbunov Dmitrij fájó szívvel, de végleg elhagyta szegedi otthonát.

KULISSZÁK MÖGÖTT: Ott voltunk VV Dóri szexi fotózásán

VV Dóri nagy változásokon megy keresztül mostanában: a bronzérmes villalakó nem csak haját festette be barnára, de az egyre pikánsabb képei nem is akárhol lesznek majd láthatóak: ugyanis Dóri a venezuelai nyuszis magazin lapjairól fog majd visszakacsintani a rajongókra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való