KERESÉS search-close

váltságdíj

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "váltságdíj"

Karola emberrablás áldozata lett

Miután Puska elrabolta Karolát, Teó és Szilárd a segítségére siettek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Puska elrabolta és váltságdíjat követelt Karoláért

Kareszt meglepték a születésnapján. Laura kellemetlen helyzetbe került munka közben. Puska elrabolta Karolát.

Egymilliót ajánlottak Sophie-ért a csodakutyáért

Sophie-t a múlthéten lopták el egy autóból, oktatója és handlere pedig egymillió forintot ajánlottak fel a kutyusért. Szerencsére azóta meglett Sophie, de vajon mi történt vele pontosan?

Előző rész (2017. augusztus 11.)

Bandi lépeltávolító műtéten esik át. Vilmos rájön, hogy szemetet öntenek a halastavába. Tóbiás fontolgatni kezdi a Krisztiánnal való "szakítást". Ágnes megszerzi Liza váltságdíját.

Következő rész (2017. augusztus 11.)

Bandi lépeltávolító műtéten esik át. Vilmos rájön, hogy szemetet öntenek a halastavába. Tóbiás fontolgatni kezdi a Krisztiánnal való "szakítást". Ágnes megszerzi Liza váltságdíját.

Elrabolták az emberrabló anyját

Kezébe vette az igazságszolgáltatást egy dühös feleség Mexikóban. Miután egy bűnbanda elrabolta mérnök férjét, hogy váltságdíjat követeljen érte, ő felfegyverzett rokonaival és szomszédaival egy meglepetésszerű akcióban foglyul ejtette a bandavezér anyját. Ezután már ő követelt videóüzenetben túszcserét, amit a meglepett maffiózó kénytelen volt elfogadni az elszánt asszonytól.

9. évad, 15. rész - A fiatal mostoha

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta a szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban?

Elrabolták a Forma-1 főnök anyósát

Bernie Ecclestone harmadik feleségének anyjáért több mint 36 millió dollárt, azaz 10 milliárd forint váltságdíjat kérnek az emberrablók. A bűncselekmény az olimpiára készülő Brazíliában történt, Sao Paulóban.

Borsos árat kértek a matrózokért a víz urai

Kétmillió dolláros váltságdíj fejében engedtek el a szomáliai kalózok egy novemberben elrabolt tankert - közölte a tunéziai közlekedési minisztérium.

Te vagy az életem 11-01-25

Te vagy az életem, 144. rész - Logo és Monita megmenti Martint az emberrablóktól. Constanza elkéri Alfredótól a váltságdíjat, amit Falucho és Miguel kaparint meg. Monitát kihívja meccsre Nagyegér Galarza, akinek félelmetesek az ütései. Monita szabadságot vesz ki, hogy edzhessen Lobóval. Turca egy rockdobossal jár, amit Jose nehezen visel. Martin is féltékeny Lobora.

Kalózok fogtak el 43 dél-koreait

Egy dél-koreai halászhajó 43 fős legénységét ejtették túszul Kenya partjainál a kalózok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való