KERESÉS search-close

végrehajtó

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "végrehajtó"

Kilakoltatás: az adósok érdeke?

Aki tartósan és nagyobb összeggel tartozik – rezsivel, lakbérrel vagy hitellel, annak tartania kell attól, hogy előbb-utóbb elveszíti az otthonát. De előtte hosszasan küzdenie kell hatóságokkal, közműcégekkel, bankkal, végrehajtóval. Decembertől márciusig tilos a kilakoltatás, de a fennmaradó 9 hónapban…ki tudja, hány embert lakoltatnak ki Magyarországon? Ha jól értjük, pontosan senki.

Adótartozás: szekeret is lefoglalt a végrehajtó

Aranyozott tükröt, kézzel faragott bútorokat és egy különleges lovas kocsit is lefoglaltak egy kazincbarcikai családtól, akik több 10 millió forinttal tartoztak az adóhatóságnak. 5 éve küldte nekik a fizetési felszólításokat a NAV, de hiába, most ezért csöngetett náluk a végrehajtó.

Elévült pótdíjakat hajt be a BKV?

A BKV rájátszva arra a jogszabályra, miszerint ha az utas 15 napon belül nem vitatja a bírságot, akkor az végrehajthatóvá válik, több ezer bírságot is kiküldhet. Megkerestük az ügyben érintett BKV-t is, akik azonban nem kívántak nyilatkozni. Az ügyről Dr. Lichy Gábor ügyvéddel beszélgettünk. 
 

Végrehajtó vitte el a Nemzeti Vagyonkezelő elnökének házát

Egy több százezer eurós tartozás miatt rendeltek el végrehajtást az állami tulajdon kezeléséért felelős társaság vezetőjénél, aki korábban vagyonpolitikáért felelős államtitkár is volt. A házat kilencvenhárom millió forintért adták el.

Fókusz 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 20:55
Fókusz 12-12-12

Fókusz: Megszólal a végrehajtó! - Életveszélyes fenyegetéseket kapott, de azt állítja szabályszerűen árverezte el Lippai László autóját. Szerelmi hajcihő - Hogyan vélekednek a gazdák által kikosarazott hölgyek a döntésről és kit választ majd Szilveszter? Megdöbbentő fejlemények - Osztrák újságok szerint a rendőrök nem engedték, hogy bárki is segítsen az apátfalvai gázolás sérültjén. Mit mond a szakértő?

Rejtélyes fordulat a Lippai-ügyben

Ahogy a Fókusz múlt heti riportjában láthatták, Lippai László háza előtt, egy kukán árverezték el több millió forintot érő autóját. Egy nyilvánosságra került hangfelvétel most fényt derít a kényes részletekre!

Házon kívül 11-11-22


szerző:
2011.11.22. 22:40
Házon kívül 11-11-22

Házon kívül: Erőn felül - Összefogás a kislányért, aki új szívet kapott. Pedofil-ügy - Egy apróságon bukott le az újpesti banda. Család az utcán - Egy kilakoltatás három napja.

Rendőrök kellettek az ablakcseréhez

Rendőrök és a végrehajtó segítségét kérték, hogy bejussanak a lakásba a felújítás miatt.

Nem az ember, a lakás a fontos

Rövid idő alatt két olyan eset is történt, amikor valaki a kilakoltatás elől a halálba menekült.

Házon kívül 11-04-28


szerző:
2011.04.29. 00:05
Házon kívül 11-04-28

Házon kívül: Biztonságosabbak-e ma a szórakozóhelyek, mint a West Balkán-tragédia előtt? Hogyan dolgozták fel a történteket a fiatalok? Rejtett kamerával és a tragédia túlélőivel indultunk a budapesti éjszakába. - Bánfi Józsefre a múlt héten végrehajtók törték rá az ajtót. Az önkormányzati bérlakások lakóit többé nem védi a kilakoltatási moratórium. Mire számíthat a több száz érintett család? És mi lesz azokkal, akik az utcára kerülnek?

Házon kívül 11-04-07


szerző:
2011.04.07. 23:50
Házon kívül 11-04-07

Házon kívül: A tatárszentgyörgyi romagyilkosság krónikája. Hogyan ölték meg hidegvérrel Csorba Róbertet és ötéves fiát? - Kiakadtak az ajándék fésűn és a felfújható labdákon, ezért beperelték a minisztériumot. Miért nem jár az olimpiai aranyérmes siket sportolóknak ugyanaz, mint az épeknek és a paralimpikonoknak? - Marika néni maga próbálja meg behajtani a 700 ezer forintját, mert a végrehajtóval semmire sem jutott.

Ügyesebb-e Marika néni a végrehajtóknál?

Marika néni maga próbálja meg behajtani a 700 ezer forintját, mert a végrehajtóval semmire sem jutott.

Házon kívül 10-11-04


szerző:
2010.11.04. 23:50
Házon kívül 10-11-04

Házon kívül: Igazságos-e a 98 százalékos különadó? Nem csak a magas fizetésű cégvezetőket, hanem az átlagos fizetésű tanárokat, buszsofőröket vagy egészségügyi dolgozókat sarcolja meg a törvény, amely miatt még az alkotmányt is megváltoztatná a kormánytöbbség. Mihez kezdjen az a diplomás, aki túlképzett, vagy gyerekes, és sorra visszaküldik neki az önéletrajzait? Lecsapnának a közös költséget nem fizető lakókra. Végrehajtó jöhet ahhoz, aki két hónappal marad el a fizetéssel.

Fél Kettő 10-07-29


szerző:
2010.07.29. 14:30
Fél Kettő 10-07-29

Fél kettő: Kinél, mennyi idő után és főleg mit vihetnek el a végrehajtók? Ismeretlenek akár saját webkameránkhoz is hozzáférhetnek és követhetik mindennapjainkat. Sokat elárul a gyermek személyiségéről, hogy milyen színeket és formákat használ.

Fókusz 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 20:45
Fókusz 10-07-28

Fókusz: Szerelmi bájitalt is bevetett Lázárért. Cini bírósághoz fordul. Világhírűek a strandoló magyar kutyák. Varga Viktort sakkban tartják. Belehalt a vakbélgyulladásba.

Fókusz 10-07-27


szerző:
2010.07.27. 20:45
Fókusz 10-07-27

Fókusz: Kipakolták Cinit. Erős Antónia pécsi randevúja. Kocsis Korinna a legszebb „Anna”. A magyar kriminológia leghírhedtebb esetei. Egyre nagyobb a botrány a Part fesztivál körül.

Amikor a bank lopatja vissza a kocsit

Kopasz, kigyúrt végrehajtóval vitette el a bank a fiatalasszony kocsiját, pedig ő azt mondja, mindent részletet kifizetett.

Jogerős évek a sikkasztó végrehajtónak

70 ügyfélnek okoztak kárt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való