KERESÉS search-close

vízilabda

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vízilabda"

Fertőtlenítik az uszodát, nem tudni, mikor játszhatják le a Magyar Kupa döntőjét

Egyelőre nem tudni, hogy mikor játszhatják le a férfi vízilabdások Magyar Kupa döntőjét. Koronavírus-fertőzés miatt a tegnapi és a mai meccsek is elmaradnak. A meccsek a Hajós Alfréd uszodában lettek volna, azt kiürítették és fertőtlenítik. A Fradi 4 sportolójánál mutatták ki a vírust. Mindannyian jól vannak, tünetmentesek, de a teljes vízilabdacsapat karanténba került. 

Ezrek búcsúztak Benedek Tibortól

Több száz mécses égett tegnap este a Margitszigeten. Benedek Tiborra emlékeztek a rajongók, akik végeláthatatlan sorba jöttek a Nemzeti Sportuszoda bejáratához. A Magyar Vízilabda Szövetség és az UVSE tartott nyilvános, gyertyás megemlékezést a világ egykor legjobb játékosáról. A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok Benedek Tibor súlyos betegség után, életének 48. évében csütörtök hajnalban hunyt el.

Búcsú Benedek Tibortól


szerző:
2020.06.18. 20:00
Búcsú Benedek Tibortól

Ma hajnalban, 47 éves korában hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt a küzdeni tudás és az akaraterő bajnoka, Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai aranyérmes, világ – és Európa bajnok vízilabdázó igazi példakép volt családja, egykori csapattársai, a szurkolók és barátai körében is. 5 éves korában egy vékonyka, gerincferdüléssel küzdő kisfiúként ugrott először a medencébe, majd háromszoros olimpiai bajnokként szállt ki onnan és lett az uszodák királya. Mindezt elképesztő akarat erejének, szorgalmának és elszántságának köszönhette, ami életének utolsó napjáig jellemezte őt.

EMLÉKEZÉS: „Benedek Tibor intézmény volt a vízilabdában”

Megrendülten gyászolják Benedek Tibort egykori csapattársai. Vári Attila és Molnár Tamás úgy érzik a világklasszis sportoló halálával egy testvért és családtagot is elveszítettek. A háromszoros olimpiai bajnok mindent megnyert a sportágában, ezrek példaképe volt, negyvenhét évesen ma hajnalban halt meg.   

Elment a legenda, a teljes vízilabda társadalom gyászol

Benedek Tibor halála megrázott szinte mindenkit a magyar sportéletben. Kemény Dénes volt szövetségi kapitány szerint Benedek Tibor az utolsó pillanatokig biztos volt benne, hogy képes lesz legyőzni gyógyíthatatlan betegségét. Gyakorlatilag szinte sosem adott fel semmit - mondták egykori sporttársai, felajánlva segítségüket a gyászoló családnak. A Vizilabda Szövetség csütörtök este 9-kor a Margitszigeten emlékezik Benedek Tiborra.

KEMÉNY DÉNES: „Ez nem az élet rendje”

Súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó május elején jelentette be, hogy a vizilabdával kapcsolatos összes tevékenységét megszakítja. Beteg volt, de erről soha nem beszélt. Egykori edzője, Kemény Dénes úgy fogalmazott: az utolsó pillanatig 110%-osan meg volt győződve arról, hogy meg fog gyógyulni. A szövetségi kapitány Benedek Tibor olyan oldaláról is mesélt, amit kevesen ismerhettek.

Elhunyt Benedek Tibor, vízilabdázó legenda

Életének 48. évében, súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A hírt a vlv.hu jelentette be.

Benedek Tibor visszavonul


szerző:
2020.05.04. 18:45
Benedek Tibor visszavonul

Minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységtől visszavonul Benedek Tibor.

Megbukott a tangabugyis Vízipók

Egy napig volt egy életnagyságú tangabugyis Vízipók a januári vízilabda Európa-bajnokság kabalafigurája. A Magyar Vízilabda Szövetség a kritikák hatására kedden már azt írta a kabalafiguráról, nincs mit szépíteni, elrontották. Most újratervezik, és ehhez várják  - ahogy fogalmaznak - a józan, és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését.

Szívós Marci: „Remélem, méltó példaképek tudunk lenni a fiatal generációnak”

Ádám, a vízilabdázó kisfiú legnagyobb kedvencéhez, Szívós Marcihoz érkezett, ráadásul nem üres kézzel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Top 1 - Az élsportoló vízilabdázó, akit mindig is üldöztek a nők

Évtizedeken keresztül szerepelt a legfantasztikusabb testű és legsármosabb magyar férfiak listáinak élén. Üldözték a lányok, de számára mindennél fontosabb volt a sport. A Fókusz Pluszban megszólalt ő is, amikor vízilabdázóink bekerültek a vizes sportágak halhatatlanjai közé.

Úgy megütötte játékosát az edző, hogy eltört a szegycsontja

Megütötte 15 éves játékosát, akinek eltört a szegycsontja – tudta meg az RTL Híradó. Balul elsült védekezést mutatott be a mérkőzés szünetében a szentesi vízilabda klub egyik edzője vasárnap. A játékosnak azt akarta megmutatni, hogyan állítsa meg víz alatt a támadóját. Az ütés után a fiú meg játszott, este lett rosszul. A klub azonnal elküldte az edzőt. A férfi azt mondta Híradónknak, sajnálja az esetet és vállalja a felelősséget.

Hazahozták a trófeát a vízilabdás fiúk

Európa kupa győztes lett a magyar férfi vízilabda válogatott. A csapat tagjai kora délután érkeztek haza a trófeával. A vasárnap délutáni döntőben a magyar csapat 10-8-ra verte a horvátokat hazai pályán, Zágrábban.

Nem erőszakoskodtak a vízlabdások

Nem történt bűncselekmény, ezért megszüntették a nyomozást Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ellen. A két - ma már edzőként dolgozó - sportolóról egy 13 éves kislány azt állította, hogy évekkel korábban szexuálisan zaklatták. A sportolók ezt tagadták, és az ellenük indult nyomozással egyidőben rágalamzás miatt feljelentést tettek

Lali csúnyán beégette Laurát

Fürdőzés közben Lali kellemetlen helyzetbe hozta Laurát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

10 éve írtak sporttörténelmet: együtt nosztalgiáztunk a vízipólós fiúkkal

A Pekingi olimpia tíz éves jubileumán egy kis közös nosztalgiázásra hívtuk a vízilabdás fiúkat. A riportból az is kiderül, hogy melyik játékosnak milyen hóbortja volt illetve az, hogy mitől is volt annyira erős az olimpiai vízipólós csapat?

Tagadja az erőszakot a két pólós

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki. Az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

Szexuális erőszak: a vízilabdázók is megszólaltak

Megszólalt a szexuális erőszak gyanújába keveredett két egykori élsportoló. Most vízilabda egyesületet üzemeltetnek, ennek közösségi oldalán azt írták: remélik, minél hamarabb kiderül az igazság. Egy most 13 éves kislány azt állította róluk, hogy két évvel ezelőtt többször is szexuális együttlétre vették rá.

Azt állítja, magyar vízilabdázókkal létesített szexuális kapcsolatot 11 évesen

Vízilabdázó élsportolókról állítja egy tizenhárom éves lány, hogy szexuális együttlétre vették rá még 11 éves korában. A kislányt képviselő ügyvéd szerint igaznak tűnik a gyerek állítása.  A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz. A lányt hétfőn vizsgálja meg pszichológus és nőgyógyász. A rendőrség hivatalosan még nem gyanúsította meg a két férfit.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

Simon Kornél vízilabdázónak áll?

A színész a Szabadság, szerelm című film forgatása alatt tudta meg, hogy mennyire tehetséges a vízilabdában. Kornél egyébként a mai napig aktívan sportol, hiszen egykor több mint száz kiló volt.

Legjobb vízilabdásaink beteg gyerekekért játszanak!

Július 31-én csapnak össze legjobb pólósaink a világválogatott ellen - 30-án viszont nyilvános edzés és közönségtalálkozó is lesz, aminek bevételét a a Tűzoltó utcai gyerekkorháznak ajánlják fel!

Mire számíthatnak Kiss Gergely lányainak udvarlói?

Kiss Gergely nemcsak háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, hanem háromszoros lányos apuka is! És hogy mit válaszolt a címben feltett kérdésre? Most kiderül!

Kiss Gergely:

Kiss Gergely elárulta, hogy július 31-én a világválogatott ellen állnak ki! Jöjjenek a részletek!

Kiss Gergely is ott lesz a Mozgás Éjszakáján - és te?

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk a Reggeliben nemcsak magáról mesélt, hanem a hétvégén megrendezésre kerülő Mozgás Éjszakájáról is - íme a részletek!

Újra együtt a bajnokok

Benedek, Kásás, Kis, Szécsi. A többszörös olimpiai bajnokokból álló magyar vízilabdacsapat ismét vízbe száll és megküzd az egykori legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal. A pólótörténeti játékot a szerbek és a horvátok már vállalták. Kis Gergő Híradónknak azt mondta, kíváncsi, hogy milyen formában vannak a régi riválisok.

 

Szécsi Zoltán szerint szurkolók nélkül sokkal nehezebb dolguk lenne a pályán

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szurkolói az élet minden területén drukkolnak neki, hogy sikeres legyen, és Szecska számára ez adja a legtöbb energiát. A kapus ugyanakkor tudja, hogy példát kell mutatnia szurkolóinak, akik olykor egy török étterem ablakán keresztül rontanak rá. A teljes sztoriért nézd meg Szécsi Zoltánnal készült interjúnkat, 17:00-kor pedig kapcsolj az RTL Goldra, mert ő is az Anikó Show vendége lesz!

Mingo Polo: Te is imádni fogod a nyár legújabb őrületét!

Mi lesz abból, ha keresztezzük a vízilabdát a lovaspólóval és hozzáadunk egy felfújható flamingót? Ez a Mingo Polo, ami a 2017-es Balaton Soundon debütált. Szombaton az első Mingo Polo bajnokság is megrendezésre került, Anna és Mikike pedig kipróbálták, milyen egy kacsán egyensúlyozva gólt dobni.

Fókusz 2017-08-18


szerző:
2017.08.18. 19:00
9. helyen végzett Magyarország a vizes vb-n

Két arany-, öt ezüst-, és két bronzéremmel kilencedik lett Magyarország a vizes vb éremtáblázatán - ezekből négyet Hosszú Katinka nyert. A rendezők szerint csaknem félmillió néző látta az öt helyszínen a budapesti és balatonfüredi világbajnokság eseményeit. A vasárnap esti záróünnepségen minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a budapesti, 17. vizes vb-t a Nemzetközi Úszószövetség elnöke.

Cseh László ezüstérmes lett 200 méter pillangón

Cseh László ezüstérmet nyert a 200 méteres pillangóúszás döntőjében. Kenderesi Tamás ugyanebben a mezőnyben a negyedik lett. Adásunk előtt tartották a 200 méteres gyors úszás döntőjét is, amelyben Hosszú Katinka végül 7. lett. A vízilabdás lányok pedig ma délután legyőzték Görögországot. Legközelebb péntek délután játszanak az 5. helyért Olaszország ellen.

 

Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott

Bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben 14-5-re legyőzte az orosz csapatot a Margitszigeten.

Vízipóló: A fiúk 13-7-re legyőzték a franciákat

A péntek este legfontosabb híre: csoportelső a magyar férfi pólóválogatott! A csoportmérkőzések utolsó körében 13-7-re a várakozásnak megfelelően simán legyőzte a francia együttest a magyarországi vízes világbajnokságon, a Margitszigeten.

Döntetlent játszott a magyar férfi pólócsapat Olaszország ellen

Döntetlennel zárult a magyar férfi vízilabda válogatott második csoportmérkőzése az olasz csapat ellen szerda este. 

Ismét fölényes győzelmet aratott női vízilabda válogatottunk

24-5-re verte a francia csapatot a magyar női vízilabda válogatott kedd este. 

Óriási győzelmet aratott a férfi vízilabda válogatottunk Ausztrália ellen

Fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi vízilabda válogatott a budapesti világbajnokságon.

Győzőtt a magyar női vizilabda válogatott az első csoportmérkőzésén

20 gólt lőtt a japán csapatnak a női vizilabda válogatottunk az első csoportmérkőzésen.

Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó elindította a fesztiválszezont

Bulihangulat, koncert, nevetés és finomságok - dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és kislánya, Patrícia kimaxolták a Minimax Fesztivált.

Mi történt a Ford Mustanggal?


szerző:
2017.06.17. 12:55
Mi történt a Ford Mustanggal?

Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó mesélt Nagy Sándornak saját autójáról, és a Ford Mustang kultuszáról.

Élményautózás Kiss Gergővel és a Ford Mustangjával

Nagy Sanyi és Borsi Gergő vendége volt a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki nagy szerelmét is elhozta az Autogramba. Lássuk!

Körforgalom helyett medence épült Pajkaszegen, ráadásul a focipálya közepén!

A Polgármester téves információkkal látta el a munkásokat, így a körforgalomnak ásott lyuk nem éppen oda került, ahova azt tervezték...

Vízilabdázóink a halhatatlanok között

A legnagyobb elismerés: a halhatatlanok közé választották háromszoros olimpia bajnok vízilabdázóinkat. Hogyan sikerült háromszor is a világ csúcsára kerülni? Kinek mit jelent a siker a versenysport után? Fókusz Plusz szombaton, a Híradó után!

Fókusz Plusz 2017-01-14


szerző:
2017.01.14. 18:50
Minden mérkőzésen nyerni akar

Minden mérkőzésen nyerni akar, mert nincs olyan csapat, amelyiket a magyar válogatott ne győzhetne le. Ezt mondta a magyar vízilabda válogatott frissen megválasztott szövetségi kapitánya. Marcz Tamás az októberben lemondott Benedek Tibort váltja, január egytől. A 42 éves edző játékosként szinte mindent megnyert, olimpiai bajnok, kétszeres Európa bajnok, világbajnoki ezüstérmes.

Női vízilabda: nem lett meg a dobogó

Negyedik lett a női magyar vízilabda-válogatott, amelyik hatalmas csatát vívott az orosz csapattal Rióban. A rendes játékidőben a vége előtt közvetlenül még a magyarok vezettek, azonban az oroszok szó szerint az utolsó másodpercben egyenlítettek, így a küzdelmet végül a büntetők döntötték el. A büntetőpárbajban pedig ők szerepeltek jobban. Szintén a pénteki nap híre, hogy döntőbe jutott a női kajak négyes és a férfi kenu páros is. Storcz Botond szövetségi kapitány azt mondta az RTL-nek, hogy ő még további érmekre számít a kajak-kenusoktól. Fotó: MTI 

Benedek: szertefoszlott az álmunk

Csalódottak, mert szertefoszlott az álmuk – ezt mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány a keden elvesztett vízilabda mérkőzés után. A magyar válogatott az 5. helyért küzdhet majd az olimpián, de a kapitány szerint ugyanolyan büszkén játszanak majd, mintha az aranyért harcolnának.

 

Győzött és csoportelső a magyar vízilabda-válogatott!

A magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó, vasárnapi csoportmeccsén 10-6-ra nyert a házigazda brazilok ellen, így a hatosa első helyén végzett a riói olimpián, melynek negyeddöntőjében Montenegró legjobbjai ellen száll majd vízbe.

A legfontosabb pénteki magyar olimpiai eredmények

Három döntetlen után nyert a férfi vízilabda válogatott. Tíz góllal győzték le a japánokat. Ott van a döntőben Kapás Boglárka 800 méteres gyorsúszásban, Hosszú Katinka 200 méter háton, Cseh László pedig 100 méter pillangón.

Döntetlen az ausztrálok ellen a férfi vízilabdatornán

Második mérkőzésén is döntetlennel zárt a magyar férfi vízilabda-válogatott a riói olimpián.

Vízilabdában mi vagyunk a királyok!

A vízilabda az egyetlen csapatsport, amiben kijutottunk Rióba, ráadásul nemcsak a férfi, hanem a női válogatott is. A sok erős csapat között nehéz megjósolni, hogy az adott világversenyen éppen kinek jön ki a lépés. Mindenki abban bízik, hogy most éppen nekünk!

Elhunyt az olasz színészlegenda, Bud Spencer

Gyászol a világ. Hétfőn este, 86 éves korában elhunyt az olasz színészlegenda, Bud Spencer. Az eredetileg Carlo Pedersoli néven született színész-sportoló egészsége két éve romlott meg, de családja állítása szerint Bud nem szenvedett. A halálhírt fia, Guiseppe Pedersoli jelentette be.

Story Extra 2016-04-11


szerző:
2016.04.11. 16:55
Magyar győzelem a vízilabda Eb-n

13-10-re legyőzte a görögöket a magyar férfi vízliabdaválogatott a belgrádi Európa bajnokságon. A bronzéremmel ugyanakkor még nem szereztek olimpiai kvótát.

 

Fókusz 2015-12-14


szerző:
2015.12.14. 18:55

Reflektor 2015-09-30


szerző:
2015.10.01. 00:40

Reflektor 15-02-19


szerző:
2015.02.20. 01:35
Reflektor 15-02-19

Reflektor: Farkasházi Réka 20 éve él együtt a férjével. Kiss Gergely tudatosan neveli a lányait.

Mindenki Tóth Marcira akar hasonlítani

Rövidesen kiderül, hogy ki nyeri a Konyhafőnök című műsort, a véghajrá izgalmait pedig egyértelműen Tóth Marci viseli a legjobban, amiért két vetélytársa Wossala Rozina, és Kiss Kálmán is irigyli a vízilabdázó fiút.

Tóth Marcell séf szerepben

Tóth Marcell vízilabdázó a Konyhafőnök című műsorban mutatta meg magát, és megfőzte a zsűrit. Marcit egészen kiskora óta érdekli a gasztronómia, ezért döntött úgy, hogy megméretteti magát a műsorban. Jelenleg a vízilabda az első az életében, de hosszú távú tervei között szerepel, hogy nyit egy éttermet. Marcell szerint a főzés és a sport szorosan összefügg, így nem jelent nehézséget a kettőt összeegyeztetni.

Európa-bajnoki ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott

Benedek Tibor, a válogatott szövetségi kapitánya osztotta meg a bajnoksággal és a döntő meccsel kapcsolatos élményeit.

Ada és Éjjel-Nappal Kristóf egy párt alkotnak?

Ada és Kristóf együtt izgulták végig a magyar pólóválogatott horvátok elleni diadalát. A közös meccsnézés közben még ők sem gondolták, hogy utána egy párt fognak alkotni, legalábbis a bulvársajtó szerint.

Kiss Gergő követi az EB-t!

A 2009-es év vízilabdázója már nincs a válogatottban, de még mindig figyelemmel kíséri a magyar férfi vízilabda-válogatott sikereit.

Szívós Márton túl van az életveszélyen

A világbajnok vízilabdázó még pénteken lett rosszul egy Vasas – Szeged mérkőzésen, kezdődő szívinfarktus gyanújával szállították kórházba.

Gór-Nagy Miklósék a második gyermeket tervezik

A világbajnok vízilabdacsapat tagja hét évvel ezelőtt ismerkedett meg a szerelmével, Klárával egy buliban, akivel évek óta boldog házasságban él. A világklasszis sportoló és a felesége elárulta, hogyan zajlott az a bizonyos nagy találkozás.

Valóra vált vízipólós álmok


szerző:
2013.08.05. 19:00
Valóra vált vízipólós álmok

Először elfordult a hideg vizű medencétől, aztán mégis visszatalált a vízilabdához, olyannyira, hogy világbajnok lett belőle. Vámos Márton pár éve még az érettségiért küzdött, mára azonban átértékelődött az élete.

Világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott

Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.

Fény derült Kristóf múltjára


szerző:
2013.06.24. 19:42
Fény derült Kristóf múltjára

Kiderült a titok! Az Éjjel-Nappal Budapest legtöbbet félmeztelenkedő szereplője NB1-es vízilabdás volt. Világklasszisok mellé bedobtuk a mélyvízbe.

Kásás Tamás feledni próbálja szerelmét

Háromszoros olimpiai bajnok, nemrégiben azonban örökre búcsút intett a karrierjének, most legfontosabb feladata, valami olyan tevékenységet találni, ami feledteti vele élete legnagyobb szerelmét, a vízilabdát, de Kása arról is mesélt, hogy mi van a többi szerelemmel.

Ötödik a férfi vízilabda-válogatott

Kemény Dénes csapata kiválóan kezdett, az első negyedet 4-1-re nyerte, majd a folytatásban eggyel növelni tudta előnyét, a harmadik negyed végére pedig gyakorlatilag eldöntötte az összecsapást.

Csoportharmadik a Kemény-csapat

A montenegrói együttes legyőzte a brit csapatot, így a magyar válogatott a B csoport 3. helyezettjeként jutott a negyeddöntőbe az olimpiai férfi vízilabdatornán.

A víziladba-válogatottal edzett a Fókusz riportere

Pörgős és összetett volt a vízilabda-válogatott utóbbi néhány hete. Az olimpiai aranyért induló csapattal szinte mindig és mindenhol ott volt a Fókusz stábja, sőt, ha kellett, vízbe is merültek velük.

Törzsutas: Eger


szerző:
2012.06.30. 11:55
Törzsutas: Eger

Törzsutas: Észak-Magyarország egyik legszebb történelmi városa. Évszázadok óta a régió egyházi, oktatási és kulturális központja. Barokk jellegű történelmi belvárosát a XVIII. században alakították ki. Kedvező éghajlati adottságainak köszönhetően a borkultúra is igen jelentős errefelé. Vára a török elleni küzdelem legfontosabb helyszínének számított. Ha pedig még azt is eláruljuk, hogy várkapitánya Dobó István volt, akkor már biztosan ki is találták, hogy Egerben kirándulunk.

Fókusz Plusz 12-04-28


szerző:
2012.04.28. 19:30
Fókusz Plusz 12-04-28

Fókusz Plusz: Pénzért mindent? - Van, akit kényszerítenek és akad, aki önszántából áll prostituáltnak. De hogyan lehet kiszabadulni az emberrablók fogságából? Egy húron pendülnek - Sportolók, akik nemcsak a pályán, de a színpadon is produkálnak. De hogyan értékeli a zenei produkciókat Puzsér Róbert?

Fókusz Plusz 12-03-31


szerző:
2012.03.31. 19:30
Fókusz Plusz 12-03-31

Fókusz Plusz: Ugató sztárok - Némelyiktől még Brad Pitt is fél, de megtaláltuk a legokosabb és legszebb magyar négylábút is. Győzelemre hangolva - A szakértők szerint meg fogunk lepődni Londonban. De mit jósolnak maguknak az olimpiára kijutott sportolók?

Theodora Vízilabda Magyar Kupa - Döntő 11-11-13

Theodora Vízilabda Magyar Kupa - Döntő: Nézze meg a Groupama Honvéd-Szeged Beton VE férfi vízilabda-mérkőzést!

Vérhas miatt nem tudott kiállni a Honvéd

A vízilabdázók a súlyos járványos megbetegedés miatt nem játszák le bajnoki mérkőzésüket.

Felturbóznák a vízilabdát?


szerző:
2011.09.16. 14:07
Felturbóznák a vízilabdát?

Kemény Dénes feltétlenül szükségesnek tart olyan mérkőzéseket, amelyeket kísérleti szabályokkal játszanak le.

Akár 8 milliárd is juthat a látványsportokra

Az idén még 5-8 milliárd forint folyhat be a magyar sportba a társaságiadó-kedvezmények révén.

Nyert a Kemény Dénes irányította világválogatott

Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabdacsapat szövetségi kapitánya, Kemény Dénes által irányított világválogatott 10-7-re győzött a francia válogatott ellen.

Új oklevél a „hondurasi-magyar” pólósoknak

Bocsánatot kért és új okleveleket küld a Nemzetközi Vízisport Szövetség a magyar vízilabda-válogatottnak.

honduras


szerző:
2011.08.04. 21:18
honduras

Magyarország helyett Honduras vízilabda válogatottjának gratulált a Nemzetközi Úszószövetség a sanghaji világbajnokságon elért eredményért.

Cseh László 3., a pólósok nem tudtak nyerni

Cseh László bronzérmes 200 méter vegyesen, Gyurta Dániel döntős 200 méter mellen.

Elődöntős a magyar férfi vízilabda-válogatott!

9-8-ra győzték le az amerikaiakat a sanghaji vizes világbajnokságon, így bejutottak a legjobb négy közé.

Fókusz 11-06-30


szerző:
2011.06.30. 20:45
Fókusz 11-06-30

Fókusz: Budapest te csodás! Még akkor is, ha csak 3 utcából, 9 házból áll és ma már csak 25-en lakják. A Fókusz riportere megtalálta az amerikai Georgia államban Budapestet. Az ország legszexibb és legsármosabb főiskolásai, akik diplomájuk mellett testüket is kidolgozták. Egy újabb átverés - a magyar bűvész szexmentes munkát ígért Olaszországban, de night clubba vitte a lányokat!

Jenson Button tartotta vízilabdásaink edzését

Miután eligazította vizilabda válogatottunkat, kizárólag a Fókusszal ült le beszélgetni a Forma-1 2009-es világbajnoka. Azt mondta, nagyon meglepődött, mert nem gondolta, hogy így eltörpül majd világklasszis pólósaink mellett.

Button „beugrott

Jenson Button csütörtökön meglátogatta a magyar férfi vízilabda-válogatott edzését.

Lúzerek és lelkes amatőrök a pályán

Felkutattuk azokat sportolókat, akik számára soha nem termett babér, akik, mindig kikaptak, mégsem hajították a sarokba a focicsukájukat, a bokszkesztyűt vagy az úszógatyát. Az örök utolsók miért nem adják fel, ha már a bajnokságból sem tudnak kiesni, mert nincs hová?

Nászajándékot küldtek a vízipólósok Vilmos hercegnek

A Kate és Vilmos nevével hímzett eredeti válogatott fürdőköpenyeket a herceg vízilabdás múltja miatt kapja a pár.

Megvan a londoni olimpia menetrendje

Az olimpiai játékokra 2011. március 15-én kezdődik a jegyárusítás, összesen 6,6 milliót jegyet adnak el.

Molnár Tamás oltással védekezik

A vízilabdázó a Szentestét még családjával tölti, de 25-én már Ausztráliába utazik edzőtáborba.

Klórmérgezést kaptak a vízilabdás gyerekek

Éppen véget ért a verseny a szentesi uszodában, amikor több gyerek is rosszul lett.

Vodafone-kupa: Magyarország-Spanyolország

A Margitszigeten megrendezendő torna zárónapján a vb-ezüstérmes Spanyolországgal csap össze a magyar válogatott. Kemény Dénes csapatának ez a torna főpróbaként szolgál a zágrábi kontinensviadal előtt és egyben lehetőség arra, hogy az év főversenye előtt búcsút vegyen közönségétől a háromszoros olimpai bajnok gárda.

Reggeli 10-08-19


szerző:
2010.08.19. 08:00
Reggeli 10-08-19

Reggeli: Állítólag a legtöbb orvos elutasítja a hálapénzt, a valós helyzetről egy betegjogi képviselővel beszélgettünk. Az Európa Bajnokságra készülnek vízilabdásaink, a Reggeliben a fiúkkal az esélyeket latolgattuk.

Vakvezető kutyákkal szövetkeztek a pólósok

A vízilabdások szeretnék felhívni a figyelmet a látássérült emberek problémáira.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való