KERESÉS search-close

vakbélgyulladás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vakbélgyulladás"

Napi Doktor: Mikor kell vakbélgyulladásra gyanakodni?

Hétköznapi gyomorrontásnak tűnik, aztán, amikor nem múlik akkor válik gyanússá, ez lehet, hogy vakbélgyanú…Pont amiatt, mert a tünetek hétköznapinak tűnnek, sokszor az utolsó pillanatban kerül a beteg az orvos kezei közé. Hogyan előzhetjük meg a bajt és milyen tünet együttes esetén gyanakodjunk vakbélgyulladásra? Erről beszélgettünk Dr. Tamasi József belgyógyásszal.

Napi Doktor: Vakbélgyulladás - sokszor még a tapasztalt orvosok sem biztosak benne

Dr. Balaicza Erika, belgyógyásszal a vakbélgyulladásról beszélgettünk. Miért olyan nehéz felismerni a vakbélgyulladást, kiknél fordul elő gyakrabban. az életkorral összefüggésben van-e a kialakulása és mik a kezdeti tünetek vendégünk reggel elárulta.

Takáts Tamást kiengedték a kórházból

Június végén rohammentő szállította kórházba egy koncertjéről Takács Tamást. Az énekest vakbélgyulladással műtötték, de egy igazi rockerhez méltóan hétvégén már újra színpadon áll.

Reflektor 14-06-24


szerző:
2014.06.25. 01:25
Reflektor 14-06-24

Reflektor: Színpadra lépnek az Illés zenekar tagjai. Dj Wankelmut Budapesten járt. Életmentő műtétet hajtottak végre Takáts Tamáson.

Életmentő műtétet hajtottak végre Takáts Tamáson

A Karthago együttes énekesét azonnal meg kellett volna műteni, ő azonban vakbélgyulladással csinálta végig devecseri koncertjét. A zenészt telefonon faggattuk a részletekről.

Fókusz 14-05-16


szerző:
2014.05.16. 19:30
Fókusz 14-05-16

Fókusz: Siker, pénz, csillogás - Videóikat több millióan nézték meg. Házuk előtt luxusautók állnak. Vendégségben voltunk Grófóéknál. Övé a legnagyobb! - Az ország legextrémebb méretű szilikonmellei. Ezertíz köbcenti, de további műtétre készül Angelika. Élet és halál között - Majdnem belehalt a vakbélgyulladásba világhírű teniszezőnk, Czink Melinda. Félrekezelték, és most perli a felelősöket.

Straub Dezső lemaradt a saját premierjéről

A színésznél vakbélgyulladást diagnosztizáltak, így kénytelen volt kihagyni az előadást. Szerencsére már jól van, de mint mondja, nem minden ment zökkenőmentesen.

Reflektor 12-06-18


szerző:
2012.06.19. 00:50
Reflektor 12-06-18

Reflektor: VV Eszter júliusban házasodik. Straub Dezső lemarad a saját premierjéről.

Végzetes vakbélgyulladás: Nyomozás indult

Büntetőeljárás indult a vakbélgyulladásban meghalt pécsi fiatalember ügyében.

Végzetes vakbélgyulladás: mulasztás történt

Többrendbeli mulasztást állapított meg a belső vizsgálat a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában.

Végzetes vakbélgyulladás: perel a család

Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt tesznek feljelentést a 20 éves fiú halála ügyében.

Belehalt a vakbélgyulladásba


szerző:
2010.07.28. 21:03
Belehalt a vakbélgyulladásba

Megszólal a gyászoló apa, akinek fia egy vakbélműtét következtében halt meg Pécsen. A szülők 18 évig küzdöttek azért, hogy gyerekük lehessen, most nem tudják elfogadni, hogy egyetlen fiúkat egy rutinműtét után kellett elveszíteniük.

Fókusz 10-07-28


szerző:
2010.07.28. 20:45
Fókusz 10-07-28

Fókusz: Szerelmi bájitalt is bevetett Lázárért. Cini bírósághoz fordul. Világhírűek a strandoló magyar kutyák. Varga Viktort sakkban tartják. Belehalt a vakbélgyulladásba.

Vakbélgyulladás vitt el egy pécsi férfit

Elismeri a pécsi egyetemi klinika, hogy nem volt szakorvosi képesítése az egyik orvosnak, aki megvizsgálta, majd hazaküldte a fiatalembert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való