KERESÉS search-close

varázslat

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "varázslat"

Szemfényvesztő bűvésztrükkök, amik még a zsűrit is elvarázsolták

Hogyan lehet egy ezresből húszezrest csinálni, és pillanatok alatt hattyút hajtogatni egy szalvétából? Többek között ezekkel a bűvésztrükkökkel is találkozhattál a Made in Karanténban.

Nézd meg te is Katica hihetetlen átváltozását!

Baba úgy dönt, ő pedig nem adja oda a lányát a cigányoknak, és egy olyan tervet eszel ki, ami talán megmentheti a fiatal lányt.

A mentalista fiú ijesztő produkcióval rémisztgette a nézőket

Marci a testi épségét kockáztatva varázsolt Anikó stúdiójában. Figyelem: megtekintés csak saját felelősségre! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dávidnak Myrtill jósnő az utolsó reménye

Dávidnak Anita volt az első nő az életében, és bár régóta nincsenek együtt, szíve még mindig megdobban érte. A szerelmes férfit az sem tántorítja vissza, hogy exének már új kapcsolata van, ráadásul egy szerelmi kötésnek is alá szeretné vetni magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ismerd meg az ősi szerelmi mágia titkát!

Fehér kenyér? Bor és víz? Myrtill jósnő Anikó stúdiójában varázsolt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Csiribú-csiribá abrakadabra!” Megdöbbentő varázslat a Cápák közöttben!

Dávid 250 millió forintot kért a befektetőktől 25% tulajdonrészért cserébe. A vállalkozó is belátta, hogy ennek a pénznek a megszerzéséhez egyfajta varázslatra lesz szüksége. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lesz a történet folytatása, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

MÁGUS: „Tégy azt, amit akarsz, csak ne árts senkinek!”

Mi a boszorkányhit alapja? Kik az igazi boszorkányok? És miért vonzódnak jobban a nők a mágikus világhoz? A Fókusz riportere egy igazi mágust kérdezett hitekről és tévhitekről!

VÍZGÖMB ÉS TŰZVULKÁN: Merj újra gyermek lenni

Ha a 21 éves Kristály Márton úgy akarja, hóesést imitál, meggyújtja a vizet, vagy éppen ember nagyságúra nyújt egy vízgömböt, miután teletöltötte füsttel.  Marci célja, hogy mindenki átélhesse a vízgömb szobrászat hangulatát, és később a tudását is szeretné továbbadni.

Íme 10 érdekesség a Szemfényvesztők 2-ről!

Vasárnap 20:10-től Szemfényvesztők 2, 22:50-től pedig John Wick: Második felvonás!

Frabato mágus és a szerelemvarázslat

Frabato már nem egyszer tett csodát a stúdióban, és ezúttal sem cselekedett másképp. Rómeóhoz érkezett, aki a hűtlenségéből fakadó lelkiismeret-furdalása miatt szerelmi kötést szeretne kérni a varázslótól. Vajon kitart a mágia a vallomás pillanatáig?

Fókusz Plusz 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 18:55
Frabato mágus mellszőrzete csodákra képes!

Hajni legnagyobb példaképétől, Frabato mágustól szeretne egy kis ajándékot kérni. A fiatal lány ugyanis úgy érzi, hogy a mágus szőrszála minden egyes problémáját meg fogja oldani. Vajon Frabato nagymester önként megritkítja „szerelempázsitját”?

Magyarország főmágusa minden problémát megold!

Márknak sosem volt szerencséje a szerelemben, és teljes elkeseredettségében már csak a mágiában bízik. Most Vilmos érkezik hozzá, aki azt állítja magáról: ő az ország főmágusa! A szerelemre szomjas fiú a kiszemelt lány fényképét is magával hozta, és hamarosan kezdetét vette a varázslat…

Íme Antal, a szellemekkel suttogó!

Zsuzsa elhunyt anyósát szeretné megidézni, hiszen rengeteg kérdése lenne hozzá, ráadásul a habart paszuly titkos receptjét is meg szeretné tudakolni tőle. Antal több mint 20 éve foglalkozik szellemidézéssel, és szívesen segít Zsuzsának. Egy háromlábú kisszék segítségével el is kezdődik a szeánsz…

Mit keres egy alsónadrág a mikrohullámú sütőben?

Félix és Csongor úgy érzik, már nem tudnak együtt élni új lakótársukkal, Leóval. A fiú rendetlensége kicsapta náluk a biztosítékot, és hiába figyelmeztették őt, nem hallgatott rájuk. Leo ráadásul alkalomadtán varázslógyűléseket rendez, ahova akár 50 embert is meghív. A fiúknál betelt a pohár, és elhatározták: kidobják barátjukat!

Egy kis varázslat Harry Potter 20. születésnapján!

Ma 20 éve, azaz 1997. június 26-án jelent meg a Harry Potter és bölcsek köve első angol kiadása az Egyesült Királyságban. A varázslótanonc iskolás éveiről készült regénysorozat azóta óriási karriert futott be, 450 millió példányt adtak el a regénysorozatból, és 74 nyelvre fordították le. A könyv minden részéből film készült, az írónő, J.K. Rowling multimilliomos lett, Harry Potter meséjén pedig generációk nőttek fel.

Varázslat: a séf előkapott egy spárgát a kabátujjából!

Nemcsak Vanda lepődött meg, amikor Sárközi Ákos csak úgy előkapott egy spárgát a séf kabátjából a kóstolás alatt. Hogy mi volt az oka? Gyorstalpaló spárga órát tartott Vandának!

Story Extra 2017-03-23


szerző:
2017.03.23. 17:25
Hajnóczy Soma mindenkit ámulatba ejtett trükkjeivel!

Íme két trükk Hajnóczy Soma tárából, amitől nem csupán a Havazin műsorvezetőjének, Hollósi Szandrának maradt tátva a szája, de a szomszéd asztalnál ülőkre is várt egy kis mutatvány.

Vivi az Univerzumtól, Ati Dávidtól várta a segítséget

Gina felbuzdúlva a múltkori szeánszon, megfűzte Vivient, hogy ismét tartsanak egyet, hátha ezúttal sikerrel járnak. Vivien megépítette az Univerzumhoz kötődő kört, a bacont ezúttal smacklevessel pótolta, elmondta a hívószavakat, a varászigéket, ám csak egy dolog mozdult meg: Ati szükségelete.

Megható: különleges lánykérés, elvarázsolt gyűrűvel

A Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

„Próbáljuk meg, hogy engem elvarázsolsz csukott szemmel”

Jöhet egy kis varázslat? Csiribú-csiribá, és elűnt Kovácsovics Fruzsina! Vajon hová?

Fókusz 2016-07-25


szerző:
2016.07.25. 18:55
Gábor megdolgoztatta a lányok rekeszizmát

A fiúk önálló produkciókkal is készültek a lányok szórakoztatására. Sanya virágcsokrot varászolt a Heti Gazdának, Gábor pedig valami nagyon káprázatosat mutatott közönségének.

Elvarázsolták Lilut


szerző:
2016.04.16. 18:00
Elvarázsolták Lilut

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a szőkeség, és a Keresem a családom! stábja újra forgat, többek között Londonban, ahol vágyak váltak valóra.
 

Leonardo DiCaprio ismeri az örök fiatalság elixírjét – vagy káprázik a szemünk?

Azt mesélik, a világban valahol mindenkinek megvan a saját hasonmása. Nos, lehet ebben valami, mert a következő képeket megnézve, te se tudod majd eldönteni, hogy káprázik-e a szemed.

Badár Tamás Barabás Évit is elbűvölte

Egy perc alatt annyi lájkot kapott egy közösségi oldalon, mint Brad Pitt. A Hungary’s Got Talent különdíjasa, Badár Tamás, a vasárnapi Portréban, Barabás Évit bűvölte el.

Ungár Anikó a mágia és a fogadalmak bűvkörében

A legtöbbünknek határozott véleménye van, hogy kell-e egyáltalán fogadalmat tenni, és ha igen, akkor várjunk-e fordulópontra, mint amilyen például az újév. A mágikus ügyekkel foglalkozó Ungár Anikót faggattuk a témáról.

Ez történik, amikor egy kisgyerek először lát életében mozgásérzékelő ajtót

Már majdnem kétmillióan megnézték ezt a szupercuki videót, amin egy kisgyereknek teljesen leesik az álla a bevásárlóközpont varázslatos bejáratától. Legyen Ön a következő!

BADÁR SÁNDOR: A humorista fia bűvészként a HGT színpadán

A humorista a szavak mestere, fia azonban a viccek és poénok helyett már gyerekkora óta a trükkök és a varázslat bűvöletében él. Most szombaton a Hungary's Got Talent zsűrije előtt próbálja majd ki magát.

Bűvész járt Harrison Ford otthonában

A színész nem akart hinni a szemének a kártyatrükk láttán, majd kitessékelte a bűvészt konyhájából.

Az illuzionisták négyszer is teltházat varázsoltak

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött, miközben a színpadon kettéfűrészeltek valakit. Kiderítettük mivel merül három percig a víz alá Houdini életveszélyes mutatványában a szabadulóművész!

XXI. század 13-03-05


szerző:
2013.03.06. 00:05
XXI. század 13-03-05

XXI. század: A magyarok amerikai kollégáikat utánozták, fel is jelentették őket. A szovjeteknek nem tetszett a magyar rajzfilm. Az amerikaiak viszont megvették, hogy rögtön el is dugják. Mi lett a Pannónia Stúdióval és mi a magyar rajzfilmmel? - Ötezer magyar végezte máglyán. A legféltettebb titkuk nem vált a lángok martalékává. Boszorkányok, akik a felmenőink közt éltek, és lebegtek állítólag. A gonosszal kötött szerződés miatt ítélték el őket. Tűzhalál volt a büntetésük, mégsem égési sérülésbe haltak bele. Varázsige magyarul a XXI. században.

Varázsige magyarul - a XXI. században

5 ezer magyar végezte máglyán. A legféltettebb titkuk nem vált a lángok martalékává. Boszorkányok, akik a felmenőink közt éltek - és lebegetek, állítólag. A gonosszal kötött szerződés miatt ítélték el őket. Tűzhalál volt büntetésük, mégsem égési sérülésbe haltak bele.

Fókusz 13-01-15


szerző:
2013.01.15. 20:50
Fókusz 13-01-15

Fókusz: Varázslat? - Vagy átverés? Ildikó azt állítja magáról, hogy bekötött szemmel is tud olvasni, és megérzi a betegségeket. A nők bálványa - Az X-Faktorban fedezték fel. A Barátok közt szépfiúja, Solti Ádám most bemutatja barátnőjét. Sztárom a barátom - Lábai előtt hever Hollywood. Mindenkit ismer, aki számít. Megszólal az Oscar-díjas magyar maszkmester.

Világsztár lett a Csillag Születik felfedezettje

Hajnóczy Soma bűvésztrükkjeivel egész évben a világot járja. Tévés show-ját végigsikítozták Koreában. Internetes leleplező videóit többszázezren töltik le. Még interjú közben is elvarázsolt bennünket!

Szertartás keretében akarta felfalni gyerekét

Kábítószer hatása alatt megpróbálta megenni újszülött gyermekét Pápua-Új-Guineában.

Reggeli 10-05-17


szerző:
2010.05.17. 08:08
Reggeli 10-05-17

Varázslatos reggelünkön eltűntettük Hujber Ferit, Danny Blue pedig elvarázsolta Bódi Margót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való