KERESÉS search-close

verseny

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "verseny"

Sikíts és rázd a feneked, mint a villalakók!

A villalakók sorversenyeken mérkőztek meg egymással. Greg Zsuzsuval egy csapatban, Hunor pedig Rolival. Kíváncsi vagy, kik sikítanak a legjobban? És arra, mennyire gyorsan rázzák a feneküket?

Furcsa buszmegállók versenye

Az úttest felé zárt oldalú, vagy éppen omladozó váró, esetleg a hiányzó padot wc csészével pótló buszmegálló. A legkülönfélébb buszvárókat gyűjtötte össze a Kétfarkú Kutyapárt, akik a napokban indítottak versenyt a témában. Eddig több mint 30, gyakorlatilag használhatatlan megállóról kaptak fotót az ország különböző pontjairól. A párt azt tervezi, hogy a legtöbb szavazatot kapó buszmegállókat átalakítják.

Induljon a hörcsög futam!

A villalakók ideiglenes lakótársakat kaptak: hörcsögöket. Miután elnevezték az apróságokat, versenyezni kezdtek velük.

A pécsiek kedvenc fája lehet az Európai Év Fája

Több mint 130 éves, és most akár az Európai Év Fája lehet a pécsi havihegyi mandulafa. A pécsiek kedvenc fája tavaly nyerte meg a magyar versenyt, most pedig február végéig újra lehet szavazni, és akár európai győztes is lehet. 15 ország 15 fája között lehet a legszebb.

Kiderült, hányadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjén!

A 2019-es gasztro összecsapáson rengeteg ország képviseltette magát, köztük Pohner Ádámmal az élen a magyarok is. Nézzük, milyen helyezést értek el.

Ilyen az élete a legsikeresebb magyar kutyaszánhúzónak

A legjobb magyar kutyaszán-hajtóval, az Európa-bajnok Hering Tamással forgattunk. Jack London, ha élne, úgy írna a magyar kutyaszánhúzóról, mint a férfiról, aki 32 fős falkáját úgy tudja irányítani, hogy képes legyőzni velük azokat a versenyzőket, akik télen-nyáron hóban, ideális körülmények között edzhetnek.

Ezek voltak a Villér Hét legemlékezetesebb pillanatai!

A villalakóknak különféle próbákat kellett teljesíteniük, hogy villéreket gyűjthessenek. Persze, nem a semmiért gyűjtögettek, a legjobb egy robogóval gazdagodott a hét végén.

Greg vagy Hunor adja fel előbb a robogó-harcot?

A két fiú órákon keresztül állt a hidegben, hogy megnyerjék a motort. Végül azonban egyikük már nem bírta tovább a fagyoskodást, és másnap reggel elengedte a járgányt.

Hunor és Greg hajnalig robogóznak?

Adri kiesése után már csak ketten küzdhettek tovább a robogóért, 4 órán át álltak a hidegben, hogy egy 5 perces szünet után tovább folytassák. Ki lesz a kitartóbb?

Most kiderül, ki a legkitartóbb a villalakók közül!

Adri, Hunor és Greg gyűjtötték össze a legtöbb villért, így már csak ők küzdhettek tovább a robogóért… amit a hidegben addig kellett fogniuk, amíg fel nem adták.

Ki lesz a Villa kanál-ragasztó bajnoka?

A villalakók kanalat ragadtak és azon versenyeztek, ki tudja tovább az orrán tartani.

Mindent a robogóért: a villalakók bogarakat lakomáztak

A villalakók megmérkőztek egymással egy villér versenyen. Vajon ki kapkodja be a legtöbb bogarat a szájába?

Puskás Peti megtornáztatta a villalakók agytekervényeit

Neked milyen gyorsan jutott volna eszedbe a megoldás?

Próbáld meg az almás és a kulacsos feladatot is!

Greg ódákat zengett Krisztián kolbászáról...

A villalakóknak kolbászt és szalonnát kellett majszolniuk, Greg pedig szinte repdesett a boldogságtól.

ARCHÍV: 62 éves anyjával együtt árultak drogot

Anya és fia kerültek előzetes letartóztatásba kábítószer-kereskedelem miatt Szentendrén, még 2011-ben. A gépkocsijuk átvizsgálása során 21 csomag, azaz 21 kilogramm amfetamin került elő, ami piaci értéke körülbelül 50 millió forint. Úgy tudni, hogy a fiú Hollandiából szerezte be az anyagot, 62 éves anyja pedig segített neki az értékesítésben.

A lépcsőn is tekertek a biciklisek

Bicikliverseny erdei ösvényen, sáros domboldalon és lépcsőn – Miskolcon rendezték az idei cyclocross országos bajnokságot. Ez olyan látványos biciklis sportág, ami többféle versenytípust ötvöz egyetlen pályán. Nem ritkák az esések, és a bringásoknak gyakran a kezükben kell cipelniük a kerékpárjukat.

Ők voltak a 2018-as év nagy győztesei az RTL Klubon!

Az elmúlt évben volt ok az ünneplésre bőven, vagyis szédületes momentumokban a tavalyi év sem szűkölködött. Jöjjenek 2018 legnagyobb győztesei, akiknek ez az év felejthetetlen pillanatokat tartogatott.

Európa legszebbje lett a miskolci adventi villamos

A szerelvényt egy cseh portál választotta ki, és indította el az internetes szavazáson 17 európai, köztük két magyar városé mellett. A miskolci szerelvény végig vezetett, végül több mint huszonhétezer szavazattal nyerte meg a versenyt.

Megszólalt Schumacher családja

Michael Schumacher 2013. december 29-én bizarr módon síelés közben szenvedett súlyos fejsérülést. Azóta szinte semmit sem tudni arról, hogy van. Születésnapja alkalmából családja közleményt adott ki, melyből legalább annyi kiderült, hogy Schumi tudatánál van és saját kéréseket is megfogalmaz.

Ő lett az új Villamester!

A játékosoknak zöldséget kellett majszolniuk, a tét pedig hatalmas volt!

Íme a ValóVilág9 powered by Big Brother testépítő versenye!

A sok gyakorlás bizony meghozta a gyömölcsét. Csak úgy feszültek az izmok...

Darts – rendkívüli népünnepély egy-egy verseny

A legnagyobb versenyek zsúfolt stadionokban népünnepélyként zajlanak, mikulások, vadászok és békák drukkolnak őrjöngve kedvenceiknek. Tavasszal a sportág hírességei, a világ négy legjobbja Magyarországra jön.

KARÁCSONYI CSOMAGOLÁS: ki nyeri a versenyt az ÉNB fiúk közül?

A Fókusz stábja kíváncsi volt arra, hogy az Éjjel-Nappal Budapest két legismertebb karaktere Gábor és Lali, hogyan csomagolja be a karácsonyi ajándékokat, ezért verseny elé állítottuk a fiúkat! A teljes riportot megnézheti: ITT!

Magyar siker Németországban!

Zengő Réka és Hoffer Hanna gyerekkoruk óta szerelmesek a lovaglásba, ami már nem csak a hobbijuk. Aachenbe kísértük el őket a Story Extra stábja, ahol megmutatták nekünk a felkészülés fontos lépéseit!

Izomverseny: Melyik villalakónak jobb a poppolója?

Krisztián mindenáron be akarta bizonyítani, hogy neki jobb segge van, mint Viviennek. Íme a végeredmény!

Elindult a Villa Olimpia!

Miután leesett az első hó, a villalakók belelendültek a versenybe, Reni és Csoki pedig kommentátorként sziporkáztak a mérkőzéseken. Vajon kik lettek az aranyérmesek?

A tátogó verseny győztese nem más, mint Zsuzsu!

Kiderült, hogy Zsuzsu affektálva artikulál... azaz tátog!

Egy fiatal lány lett az ország legsokoldalúbb informatikusa!

Nyolc kategóriában 2600-an versenyeztek a II. Országos IT megmérettetésen, közöttük lett a legjobb Borbély Zsófia. Egyre több nő választja ezt a szakmát. Egy felmérés szerint 30-40 ezer informatikusnak azonnal munkát tudnának adni az országban, akár félmillió forintos kezdő fizetéssel.

A párbajozók riszaviadallal vezették le a stresszt

Az olasz csődör már megtanította rendkívüli csípőmozgására Zsuzsut, most pedig Ginut is beavatta a tánc rejtelmeibe.

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Nem fogod elhinni, kire bukkantunk az X-Faktor stúdiójában!

A tehetségkutató második Élő show-jára rengetegen voltak kíváncsiak: a nézőtéren pedig egy meglepetés vendég is helyet foglalt.

Az X-Faktor a kiesőknek is hatalmas ugródeszka

Az X-Faktor második élő show-jában Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors nevű formáció búcsúzott a versenytől - a kiesők azonban nem letörtek, sőt!

Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Kiss Ramóna már birtokba is vette a dzsungelt. Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetése után nagy álma vált valóra azzal, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával dolgozhatott. Nézd vissza, mit mesélt Rami a stábnak!

Vajon ki viszi haza a Konyhafőnök trófeát?

Több héten át tartó küzdelem után egy évvel ezelőtt ezen a napon ért véget az ország legnépszerűbb főzőműsora. A kétszeres anyuka és szépségkirálynő, Dobó Ági és Anger Zsolt, színész voltak azok, aki a gasztronómiára is művészetként tekintettek: ők ketten lettek  A Konyhafőnök VIP második évadának finalistái.

 

Énekesek, akiket az X-Faktor indított el a pályán

Ezen a hétvégén újabb izgalmak várnak az X-Faktor élő showjába jutott versenyzőkre, a Story Extra stábja pedig ennek apropóján olyan egykori X-Faktort megjárt énekeseket keresett fel, akik bár nem nyerték meg a versenyt, mégis a mai napig sikeresek.

Ezt rögzítette a magyar WTCR pilóta fedélzeti kamerája miközben balesetet szenvedett

Majdnem háromszáz kilométeres óránkénti sebességgel repült bele a kordonba a Makao GP hétvégi Forma-3-as futamán egy tizenhét éves lány. A Fókuszban megszólal az a magyar versenyző, aki mellé a kórházba bevitték. A magyar WTCR pilóta megúszta, viszont a fedélzeti kamerája belülről is rögzítette, hogy mit láthatott, amikor megpördült és neki ment a falnak a futamban.  

 Ezt üzente Epres Panni a következő Miss Balaton jelentkezőinek

Az év egyik legexkluzívabb buliján járt a Story Extra stábja, ahol a Miss Balaton szépségverseny döntős versenyzői, mentorai és győztesei búcsúztatták az őszt. Epres Panni pedig jó tanáccsal látta el a jövőbeli versenyzőket!

X-Faktor: indulatok a színfalak mögött!

Könnyekkel, feszültséggel, és az X-Faktor egyik legkomolyabb vitájával indult a 2018-as tehetségkutató.

Ő a legvonzóbb meleg férfi Magyarországon

Utoljára tíz éve volt ilyen, és most újra megválasztották a legvonzóbb meleg férfit egy versenyen. Olivér jövőre a dél-afrikai világversenyen képviselheti majd az országot.

TÍZSZERES IRONMAN: egyik legnehezebb versenyén van túl Szőnyi Ferenc

Szőnyi Ferenc 222 órán át úszott, biciklizett és futott New Orleans-ban úgy, hogy az időjárási körülmények nem voltak a legmegfelelőbbek. Az RTL Híradó a verseny után telefonon csípte el Szőnyit, aki jövőbeli terveibe is beavatta stábunkat.

Így pingpong párbajoznak a séfek a színfalak mögött!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő nemcsak a konyhában, de azon kívül is folyton versengenek egymással. Így jött képbe a pingpong is. Vajon ki lehet a jobb?

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

Harcba szállnak A Konyhafőnök címért

Vannak olyan hírességek, akik igazi konyhatündérek, és már tűkön ülve várják, hogy elinduljon a verseny, és harcba szállhassanak A Konyhafőnök címért.

Mit főz ki Cicciolina A Konyhafőnök VIP-ben?

A Konyhafőnök VIP-ben ezúttal a Michelin-csillagos séfek a híres versenyzőkből szervezhetnek maguknak főző és ütőképes csapatot. Vajon a mindig éhes kismama Kiss Ramóna vagy Ciccolina bekerül a legjobbak közé?

RallyLegend: lánykérés is volt a világ egyik legkülönlegesebb versenyén

Majdnem egy tucatnyi magyar csapat is nekivágott a különleges futamnak a világ egyik legkisebb államában, San Marinóban. Hogy, hogyan kerültek magyar rendőrök a versenyzők közé és vajon igennel végződött-e a különleges lánykérés a célban? Kiderül a riportból!

Kulisszatitkok a Zengő Motorsport Japán kalandjaiból

Nagy Norbi, és Szabó Zsolt Dávid, a Zengő Motorsport két fiatal pilótája Suzukában nem csak a versenypályát fedezte fel!

Mit gondolsz arról, aki feladja a játékot?

Vajon mit gondolnak a hírességeink azokról, akik feladnak egy versenyt? Ez a nap kérdése.

Élesedik a verseny a Konyhafőnök VIP-ben!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban mutattuk be, hogy amíg a nézők jól szórakoztak a szakácsjelöltek versenyén, addig a versenyzők kemény harcot vívtak magukkal és egymással: sok új főzési technikát és fogást tanultak meg a pult mögött.

Konyhafőnök: ez volt a műsor legnagyobb balhéja!

Két évvel ezelőtt egy adag rizs miatt olyan vita robbant ki a Konyhafőnök stúdiójában, mint még soha. A Fókusz akkor megkérdezte a két versenyzőt, mi történhetett a műsor alatt, hogy ilyen durván összeugrottak.

Bomba alakú anyukák testközelből!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban bemutattuk azt a fitneszversenyt, ahol olyan édesanyáké volt a főszerep, akik akaraterejükről lettek híresek. Mindannyian azt mondták, nem könnyű összeegyeztetni az edzéseket az anyai szereppel, ám ha a család mellettük áll, nincs akadály.

Pécsi mandulafa lett az Év Fája

A pécsi havihegyi mandulafa nyerte az Év Fája versenyt. Ezt idén kilencedszer szervezték meg azért, hogy felhívják a figyelmet a fák és a természet védelmére.

Survivor: ezek voltak a legszörnyűbb emlékei a játékosoknak

Megjárták a poklot és a mennyországot. Több mint egy hónapig küzdöttek, szenvedtek és éheztek a Föld egyik legszebb térségében pontosan egy évvel ezelőtt. A műsornak vége lett, mi pedig arról kérdeztük a Survivor szereplőit, mi volt a legjobb és legrosszabb élményük a játék alatt.

Irány Japán!


szerző:
2018.10.30. 16:20
Irány Japán!

A Zengő Motorsport csapata túl van a hétvégi versenyen, amire egészen Japánig, Suzukáig repültek!

Rendhagyó boksz edzéssel készült a Zengő Motorsport két fiatal pilótája

Szabó Zsolt Dávid és Nagy Norbert Kína után Japánban bizonyíthat a hétvégén, a csapatfőnök, Zengő Zoltán pedig úgy érezte, ez külön felkészülést igényel.

Ilyen egy igazi Survivor!


szerző:
2018.10.16. 06:00
Ilyen egy igazi Survivor!

A 2017-es Survivor győztesénél mindig van otthon rizs és bab, többek között ez is kiderült a fiúról, amikor a Fókusz stábja meglátogatta otthonában. Iliászt a játék egyoldalú táplálkozása nagyon megviselte, nagyjából tíz kilót fogyott, majd miután hazaért a dupláját hízta vissza. Hogy, hol képzeli el a jövőjét húszmillió forinttal a nagy túlélő? – ez is kiderül a tavalyi riportból!

Méregerős hamburger Szegeden

Sírás, köhögés, sőt rosszullét – a legtöbben így végezték a szegedi chilievő versenyen. Tízen indultak, de csak ketten maradtak a végére. Ők a világ legerősebb chilijével is megbirkóztak, majd egy méregerős hamburgert kínáltak nekik.

Csúcs-forma! - bemutatjuk a fitnesz-bikinimodellt

Salamon Diát egyedüli magyarként hívták meg Las Vegasba, a Mr. Olympia színpadára fitnesz-bikinimodell kategóriában. Vagyis a korában világbajnoki címet szerzett lány most a profik világában tör a csúcsra!

A Survivor játékosai így találkoztak a családtagjaikkal!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerája ott volt a játék egyik legmeghatóbb pillanatánál, amikor a játékosok 42 nap után találkozhattak először szeretteikkel.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

Így párbajozott a Survivor játékosa!

Egy évvel ezelőtt Klaudia átkerült a Holtak szigetére, ahol párbajoznia kellett a döntőbe jutásért. A Fókusz pedig beszámolt az eseményről.

A ValóVilág egykori játékosa mellbedobással győzött

Egy évvel ezelőtt VV Seherezádé versenybe szállt, miközben Aleska koreográfiát készített, Molnár Andi zsűrizett a hétvégi, nagyszabású fitnesz versenyen - a ValóVilág egykori játékosa pedig mellbedobással győzött.

Orsi döntött: elhagyja Budapestet

Orsi úgy döntött, hogy az édesanyja után megy. Evelin elkísérte Isabelt a táncklubba. Lali és Gábor versenyeztek a lányokkal.

A Zengő pilóták versenybe szálltak Kínában

Nagy Norbert és Szabó Zsolt a Zengő Motorsport két pilótája a hétvégén megkezdték a versenyt! Jöjjön most egy összeállítást a kínai futamról.

Hosszú Katinka újabb dicsősége


szerző:
2018.10.05. 18:00
Hosszú Katinka újabb dicsősége

Két aranyéremmel gazdagodott a budapesti világkupán Hosszú Katinka gyűjteménye. A verseny után azt mondta: kicsit görcsös volt, de úgy volt vele, hogy a négyszázadik érem mégse ezüst legyen, ha lehet arany is!

Bori és Laura ugyanazért a munkáért szálltak versenybe

Bori és Laura ugyanarra a fitneszinstruktori állásra jelentkeztek egy edzőterembe…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi: „Csalódtam Bencébe, mint emberbe, és mint a szerelmembe…”

Orsi úgy érezte, Bence nem érti őt meg. Lakótársai Milán ellen fordultak. Bori és Laura ugyanazért az állásért küzdöttek.

Mutatjuk a Survivor kulisszatitkait!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a túlélőket egyre keményebb próbák elé állították, és a játék egyre nehezebbé vált. Bence általában napokkal a felvétel előtt mindig letesztelte a játékokat, kivéve egyszer, amikor volt rá ideje, így a Fókusz kamerái előtt próbálta ki a mókuskereket.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Hamarosan kiderül, ki nyeri a Nyerő Párost!

Pontosan két évvel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban, hogy a Nyerő Páros első évadának megvolt a két finalistája. Egy igen izgalmas próbatétel eldöntötte, hogy ki csatlakozhat Peller Annáékhoz a döntőben. Mindössze 50 másodperc különbséggel Valkó Eszterék teljesítették jobban a közös feladatot.

Bemutatjuk a Survivor legjobb csaját és pasiját!

Pont egy évvel ezelőtt készített a Fókusz stábja egy szavazást arról, hogy Önök szerint ki a Survivor legjobb csaja és pasija. A kérdés nem volt egyszerű, ugyanis mi alapján döntünk, hogy ki tetszik, illetve ki a szép?

Valóban higiénia eszközök nélkül élnek a Survivor játékosai?

Bár sokan kételkedtek benne, a Survivor játékosai tényleg mindenféle higiéniai eszköz nélkül éltek a lakatlan szigeteken. A XXI. századi ember számára nehéz belegondolni, hogyan lehet a hétköznapi rutinokat elvégezni ilyen egyszerű tárgyak nélkül, mint a fésű, fogkefe vagy a szappan. De egy évvel ezelőtt bemutattuk, hogyan oldják meg a tisztálkodást a szigetlakók.

„Nem tudom, hang nélkül hogyan lehet ásni”

A következő állomásra csak úgy juthattak el a párok, ha kiástak egy levelet a föld mélyéről. A lányok életükben először ásót ragadtak a kezükbe, a srácokról pedig folyt az izzadság, mire előkerült a levél.

Egy ponton múlt, hogy melyik pár jutott biztosan a döntőbe!

Az utolsó állomáson sátorállítás várt a párokra. Miután mindenki végzett a feladattal, Balázs összegezte a párok egész napi teljesítményét, és kihirdette, hogy melyikük került biztosan a döntőbe.

Kiderült, hogy mennyi erő lakozik a fiúkban

A párok egy kocsmába is betértek, ahol legalább 600 pontos ütést kellett mérniük egy boxzsákra.

„Ezt a Gáspárék úgy eszik meg, mint kacsa a nokedlit”

A játék egyik állomása egy cukrászda volt, ahol 1 perc állt a párok rendelkezésére, hogy megegyenek két szelet süteményt.

Ha nem lett volna annyi csík a térképen, a lányok biztosan megtalálták volna a Zsámbékra vezető utat

Mik azok a szaggatott vonalak a térképen? Hol van Zsámbék? Mit is kell pontosan nézni a térképen? Többek között ilyen problémákba ütköztek a csajok.

„Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte egy vlogger”

Vivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit.

Apa is csak egy van!


szerző:
2018.09.18. 16:46
Apa is csak egy van!

Idén először választották meg az év apukáját. A jelöltektől pedig többek között azt is megtudhattuk, hogy ők hogyan találják meg az egyensúlyt a szigorú és az engedékeny szerep között.

Ilyen az, amikor a fiúk sminkelik a csajokat

Tomi, Laci, Fecsó és Ádám azt a feladatot kapták, hogy sminkeljék ki a párjukat, csinálják meg a frizurájukat, és öltöztessék fel őket a saját ízlésük szerint. Figyelem, vicces pillanatok következnek!

Vasvári Viviből Cameron Diazt varázsolt Fecsó!

A lányok divatbemutatója során fény derült arra, hogy milyen munkát végeztek a srácok. Nézd meg a videót a végeredményért!

750 kilométeren keresztül népszerűsítették a magyar minőségi termékeket

Idén 13. alkalommal startolt el Magyarország egyetlen olyan Rally versenye, ahol a megmérettetés nem a sebességről szól. 110 autó 2 nap alatt, összesen 750 kilométeren keresztül népszerűsítette a magyar minőségi termékeket. A résztvevők összesen 11 helyszínt látogattak meg, ahová nem csak időre kellett odaérni, de különféle játékokban is bizonyítaniuk kellett.

Nyertes lett: saját képein keresztül mutatta be küzdelmét a rákkal

Leukémiás magyar lány nyert nemzetközi fotós versenyt. Pávó Réka a saját küzdelmét mutatja be a nyertes képen. Az RTL Híradónak azt mondta: ezzel is a daganatos betegtársainak akart üzenni, hogy sosem szabad feladni. Magyarországon még mindig daganatos betegségben halnak meg a legtöbben, évente majdnem 33 ezren.

Mi történt Fördős Zével?

Fördős Zé nyúllá változott pontosan egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök Junior adásában, a kiskukták meg jól kinevették,  amikor beszaladt hozzájuk nyúl jelmezben. De nem volt sok idejük a mókára és kacagásra, mert aztán nekik kellett bizonyítaniuk a konyhában, a vadast kellett újragondolniuk.

A Barátok közt színészeinek saját magukat kellett legyőzniük!

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Az eredmény pedig magáért beszél…

Ezért olyan izgalmas a Survivor!

Egy évvel ezelőtt már javában zajlott Magyarország legizgalmasabb túlélő-show-ja, ugyanis két nap alatt két ember adta fel a játékot. Az éhezés és a rengeteg rovarcsípés egyre jobban megviseli a szereplőket. Feri új törzsével nem vehetett részt hétfőn az első védettségi játékon, azonnal kórházba kellett szállítani. Ezért úgy volt, hogy az akarata ellenére sem folytathatja tovább a Survivort.

Ginger Joe-nak: „Baromi nagy csalódás vagy…”

Joe meglepte Gingert egy közös autókázással, aminek azonban csúnya vége lett, amikor a lány nekiesett Joe-nak...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ayse szakítani akar Milánnal?

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Salamon Dia a világ legjobbjai között!

A Mr. Olympia a testépítés legrangosabb versenye, Arnold Schwarzenegger „csupán” hét alkalommal nyerte meg. A versenyen belül a női mezőny számára meghirdetik a Bikini Olympia kategóriát is - Európából mindössze négyen vehetnek részt ezen a versenyen, akik közül egy magyar! Vendégünk Salamon Diána!

Hihetetlen nevek a Konyhafőnök Juniorban!

A legendás dalszerző és zenész, Máté Péter unokája is indul a Konyhafőnök Juniorban, derült ki pont egy évvel ezelőtt. A Fókuszban pedig bemutatták Dánielt, aki elmesélte, mit szólt ahhoz, amikor kiderült, hogy ő is indulhat a versenyben.

206 csirkeszárnyat falt föl 10 perc alatt

A világtörténelem legnagyobb versenyevőjének, Joey Chestnut-nak mindössze 10 perc kellett a teljesítményhez. Nem volt könnyű dolga, két másik klasszis alig maradt le tőle.

Balhé: Szabolcs és Oki kis híján egymásnak estek

Az óvszerfújó verseny után az ellenfelek kemény szócsatába lendültek, ugyanis Oki csalással vádolta meg Szabit…

Senki sincs biztonságban a Survivorben!

Intrikák, cselszövések, taktikázás és megannyi konfliktus. Pont egy évvel ezelőtt indiult a Survivor, de a törzsek háborúja lassan törzsön belüli háborúvá vált. A védettségi játékot elveszítő Ibon törzs szerdán egyhangú szavazással úgy döntött a tanácson, hogy Nórit küldi haza a szigetről.

Emberfeletti teljesítmény


szerző:
2018.08.30. 19:00
Emberfeletti teljesítmény

38 kilométer úszás, 1800 kilométer kerékpározás és 422 kilométer futás. Két hét alatt ennyit kellett teljesíteniük azoknak a versenyzőknek, akik rajthoz álltak a svájci ultratriatlon versenyen. Idén három magyarnak is sikerült az emberfeletti teljesítmény.

Arannyal tért haza a magyar lány a Nemzetközi Földrajz Olimpiáról!

Egy 17 éves magyar lány történelmi győzelmet aratott Kanadában - 43 ország 163 versenyzője közül került a legjobbak közé, ő az első magyar, aki aranyérmet szerzett a Nemzetközi Földrajz Olimpián! Vendégünk Kaszap Kinga!

Mindenkit meglepett, hogy Delhusa Gjon miért akarta feladni a versenyt!

Az énekest már a sátorba költözés gondolatától is kirázta a hideg, és sehogy sem tudta feldolgozni a keserű valóságot. Ám egyszer csak váratlan fordulat történt, ugyanis Viviék „feláldozták" hajlékukat...

Doppingolt bicikli?

Fatális félreértés volt, ezt állítja a magyar veterán kerékpáros, aki elektromotorral bukott meg egy osztrák versenyen. Nagy Attila szerint ő nem szegett szabályt, defektje volt. Egy kerékpáros motort fejlesztő feltaláló megmutatta, hogyan lehet egy biciklit doppingolni. 

 Őrület: motoros kapák versenye

A motoros kapák mennybemenetele, a kerti berregők fiesztája, ahol nem csak a gyorsaság, hanem a sör áteresztési képesség is számít. A hétvégén újabb gumicsizmás hősök születtek, ezúttal Sárosdon.

Eszeveszett bikarodeó

A ValóVilág játékosai határtalan bátorsággal pattantak fel a „fenevadra”. Vajon ki bírta a legtovább?

Verseny: kinek áll legjobban a bikini?

Ezek a hölgyek nem testépítők és nem is az izmok számítanak a bikinis versenyen, hanem a hétköznapi, ám harmonikus forma.

Apácából Ironman?


szerző:
2018.08.19. 06:00
Apácából Ironman?

Buder nővér egy pap tanácsára, 45 évesen kezdett el edzeni, ma pedig már hihetetlen erőben van: 45 Ironman-versenyen vett részt, az elsőt 55 éves korában teljesítette. Az apáca története rengeteg embert inspirál, a kortalan fiatalság megtestesítője lett. Két évvel ezelőtt mutattuk be a nővér történetét a Fókuszban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való