KERESÉS search-close

verseny

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "verseny"

Nagyon megkedvelték a nézők Zámbó Krisztiánékat és Dudás Mikiéket

Zámbó Krisztiánék és Dudás Mikiék a Nyerő páros pozitív meglepetései – akiket a visszajelzések alapján nagyon megkedveltek a nézők: szerethető párként jutottak el a verseny derekáig. Bár azt bánják, hogy nem küzdhettek tovább a trófeáért, amiatt viszont nem szomorkodnak, hogy a nagy konfliktusokból kimaradtak.

Hétvégén tartották az óriástök-termesztők versenyét

Hétvégén tartották az Egyesült Államokban, Wisconsinban az óriás töktermesztők versenyét, amelyhez komoly erőgépekre szükség volt. A termések ugyanis idén 600 és 800 kilogramm közöttire nőttek, így csak villás targoncával tudták rárakni a mérlegre.

Már házinyulaknak is rendeznek akadályversenyt

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Csehországban is a házinyulaknak rendezett akadályverseny. A nyuszi viadal tulajdonképpen olyan, mint egy lovas díjugrató verseny, csak az akadályokat átalakították a négylábú házikedvencek méreteinek megfelelően. Az ötlet még a 70-es években indult el Svédországból, néhány éve pedig egyre népszerűbb világszerte.

Megdöntötték a kukában száguldás rekordját!

A kukában száguldás rekordját döntötte meg a brit Andy Jennings, aki 72km/h-val száguldozott végig egy reptér kifutópályáján. A 28 éves férfi a rekordkísérlet előtt alaposan felturbózta a szemetesét: motorral, váltóval, kormánnyal és bicikliüléssel is felszerelte, hogy biztosan sikeres legyen.

Így zajlott a rendhagyó kutyaszörf verseny

Rendhagyó módon szervezték meg a kutyák éves szörf- világversenyét. Ezúttal nem egy helyen gyűltek össze a kutyák és gazdáik, hanem mindenki beküldhette a legjobb videóját. Persze egészen egyedülálló produkciók is születtek. Végül megőrizhette címét a korábbi bajnok.

Újabb két belevaló párt mutatunk be, akik ringbe szállnak a Nyerő Páros címért

Puskás Peti kitartó hősszerelmesként hónapokon keresztül udvarolt Dallos Boginak. A pár most először mesélt arról, hogy hogyan bontakozott ki közöttük a szerelem. Bogi még azt is elárulta, hogy mikor fordulták komolyabbra benne az érzések. Dudás Miki és Szigligeti Ivett jóval régebb óta együtt vannak, és sok mindent kibírt már a kapcsolatuk, de mindig kitartottak egymás mellett. Újabb két belevaló párt mutatunk most be a szeptember 21-én induló Nyerő Párosból.

Hogyan borította fel Hosszú Katinka életét a koronavírus-járvány?

A koronavírus-járvány az élsportolókat sem kíméli, az elhalasztott versenyek és a bezárt edzőközpontok miatt teljesen felborult idén a versenyzők élete. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka az ötödik ötkarikás játékára készült.

Jenő kiakadt Ádámra: „Mi a francot csinálsz?!”

A piros csapat versenyzője percekig küzdött, hogy jó galuskákat csináljon, de nem akart neki összejönni. Végül a séfe mentette meg a becsületét.

Ádám le akarta üvölteni Kinga fejét!

A konyhafőnök nem volt elégedett a lány munkájával, azonban Kinga nem hagyta magát… a veszekedésüktől volt hangos a konyha.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Az egyik legzöldebb sporteseményt hozták létre

3,8 kilométer úszás, 178 kilométer kerékpározás és kicsivel több, mint 42 kilométer futás a Balatonnál. Aki kedvet kapott egy kis mozgásra, az most akár ezt a távot is teljesítheti hétvégén a balatonkenesei triatlon versenyen, amit immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg.

Edit: „Nem bírom tovább ezt a nyomást!”

A kék csapat versenyzője egymás után kétszer mehetett fel elsőként a galériára, és emiatt úgy érezte, ismét nagyot kell villantania – így a feszültség egyre csak nőtt benne.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Néma csönd és leállás a konyhában: ilyen hátráltatás még nem volt!

A versenyzők először nagyon megörültek a mostani feladatnak, később azonban szembesülniük kellett azzal, hogy Zé azért tartogatott számukra egy meglepetést.

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Pánik és káosz: ilyen őrjöngést még nem láttak a séfek!

Hiába próbálta Matyi kézben tartani a csapatát: ahogy telt az idő, egyre jobban szétestek, és az utolsó percben vették észre, hogy nem készült a főételükhöz köret.

Matyi szembeszállt Rácz Jenő akaratával?

A séf többször is felszólította a piros csapat konyhafőnökét, hogy a tanultak alapján készítse el a majonézt... Matyi viszont megpróbált egy kicsit kötekedni mentorával.

Máté: „Nem tudom, ki volt, de innen üzenem, hogy elküldeném a jó édesanyjába”

A konyhában kitört a káosz, amikor a versenyzők észrevették, hogy csúnyán összekeveredtek a májvirágok…

KAJÓ KINGA: „Muszáj volt megtanulnom főzni magamra”

Kinga nagyon szeret főzni, és ahogy megismertük, nem fogja egykönnyen feladni. Ki tudja, lehet, hogy a sporthoz hasonlóan, itt sem ismer majd lehetetlent és ő lesz az, aki A Konyhafőnök képzeletbeli dobogójának tetejére áll.

Magyarországról is várják a szörföző kutyákról készült videókat

Elmarad az éves kaliforniai kutyaszörf verseny. Pontosabban online tartják meg. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról, így Magyarországról is várják a szervezők a szörföző kutyákról készült videókat. Az állatokat súlyuk alapján bontják csoportokra. A szigorú zsűri pedig árgus szemekkel figyeli majd a produkciókat. Az is pontot ér, ha a négylábú sétál a deszkán, vagy mondjuk ugat szörfözés közben. A verseny bevételeit a szervezők egy állatmenhelynek ajánlották fel.

Az egyik versenyző csalással próbált továbbjutni?

Matyi azt gondolta, hogy a tányérjára tett turpisságot senki sem fogja észrevenni – nagyot tévedett.

Virágot zaklatták a saját fotózásán!

Virág fotózása rosszul végződött. Bence benevezte Francit egy versenyre. Tamara lebuktatta Sanyit Joe előtt.

Erik az állandó csajozás miatt kieshet a versenyből?

A Love Island egykori játékosa bizonyítani akart a séfeknek, és emiatt nagyon összetett főételt álmodott meg… azonban valaki még így is elterelte kicsit a figyelmét.

Egy huszonkét éves magyar lány Európa legerősebb nője!

Szandi díjugratóból lett testépítő, aztán erőemelő világbajnok. A százhatvanegy centi magas nő kétszáznegyven kilót képes mozgatni és abszolút elégedett nyolcvannégy kilós testsúlyával! 

Love Island Erik a Konyhafőnökben keresi a szerelmet?

A párkereső valóságshow szereplője legfőképp magának szeretne bizonyítani a versenyben, de azt a lehetőséget sem vetette el, hogy főzés közben találja meg az igazit.

VV Zsuzsu könnyek között állt a zsűri elé

A ValóVilág powered by Big Brother 9. szériájának győztese azért jelentkezett a versenybe, hogy megmutathassa végre, ő tud főzni.

Karibi hangulat és a séfeket lenyűgöző szépségkirálynő a Konyhafőnökben!

Konkoly Ági szépségkirálynőből Konyhafőnök rajongó lett. Most pedig versenyző, hiszen Ági az első akadályt sikerrel vette. De a Konyhafőnökben nemcsak az étel stílusa, ízvilága számít, hanem azé is aki főzi. Armando pillanatok alatt igazi karibi hangulatot varázsol a séfek elé. Hiába, ilyen ez a latin-amerikai virtus. Igaz, ragadt rá már a magyar mentalitásból is bőven, hiszen Armando 2013 óta Magyarországon él.

Sárközi Ákos szívét rabul ejtette az egyik versenyző

Konkoly Ágnes kislányával együtt lépett a zsűri elé, a kis Zoé pedig mindenkit azonnal levett a lábáról.

Rácz Jenő szerelemteszten esett át: vajon milyen hölgyekkel járt eddig?

Az egyik versenyző, aki ex-visszahódítási specialista… a sztárséf exeire volt kíváncsi és nem is félt kérdezni róluk.

A Love Island hősszerelmese, a VV győztese és Pókember – idén ők is indulnak a Konyhafőnök címért!

Körbenéztünk a megújult, botrányoktól hangos Konyhafőnök castingján, ahol ismerős arcokba is botlottunk! Ne felejtsétek el: 20:10-kor kezdődik az új évad!

Óriási éjszakai csata várta a Kékszalag versenyzőit

Azt mondják, hogy aki egyszer megérzi a vitorlázás ízét, nehezen bírja ki aztán nélküle. Sokan pedig függővé válnak, amikor már nem elégíti ki őket a lágy ringatózás a vízen. Nekik való például a Kékszalag. Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyét 86 évvel ezelőtt rendeztek meg először. 48 óra alatt kell teljesíteniük a 155 kilométeres távot.

KÉKSZALAG: csodálatos környezet és méregdrága hajók

A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, amelyet 1934-ben rendeztek meg először. A 155 kilométeres táv teljesítésére a hajósoknak 48 óra állt idén is rendelkezésükre. A Fókuszból az is kiderül, hogy ki volt a befutó az 52. Kékszalagon!

Női kormányossal rajtol a Kékszalagon a The Red nevű katamarán

A tókerülő verseny történetében korábban még soha nem volt példa arra, hogy a gyengébbik nem képviselője irányítson egy ilyen csúcskategóriás hajót. Virág Flóra már rutinos Kékszalag versenyőznek számít, idén áll rajtvonalhoz negyedszer. 2017-ben a legjobb női kormányosként futott be az összetett lista 27. helyén egy 20 lábas katamaránnal. A mostani hajó azonban ennél jóval nagyobb, pontosan kétszer akkora.

Fördős Zé: „Ez a legrosszabb dolog, amit valaha kóstoltam

A Konyhafőnök augusztus 3-tól hétköznap esténként 20:10 az RTL Klubon! Ez a fesztivál idén sem marad el!

„Bejössz ide és azt gondolod, ráveszed Rácz Jenőt, hogy egyen bogarat?”

A Konyhafőnök augusztus 3-tól hétköznap esténként 20:10 az RTL Klubon! Ez a fesztivál idén sem marad el!

Augusztus 3-án indul A Konyhafőnök legújabb évada, ahol mindenki megkapja a magáét

A népszerű gasztro reality eddig még sosem látott casting epizódjai hatalmas kiborulásokkal, botrányokkal, megható és vicces pillanatokkal, vadonatúj formában tér vissza az RTL Klubon!

SEGÍTSÉG: Versenyezve gyűjtöttek pénzt a győri tornászlányok

Az ifjú győri tornászlányok nemcsak az edzésen, a balatonkenesi nyári táborban is nagyon küzdöttek. Nemcsak falat másztak, de a sorversenyen egymást is cipelték, hogy minél több pénzt gyűjthessenek Virág Zsoltnak, akit 13 éve egy diákolimpián ért baleset tornagyakorlat közben. A férfi gerince sérült meg, azóta csak kerekekesszékkel tud közlekedni. Most szeretne egy akadálymentes autót, így a szüleinek nem kellene őt emelgetni. 

Ha Önök is segíteni szeretnének, erre a bankszámlára utalva megtehetik:

58600300-11123868-00000000, GYŐRI TORNASPORTÉRT ALAPÍTVÁNY

 

Mi okozhatta a súlyos kerékpáros tömegbalesetet?

Még most sem lehet pontosan tudni mi okozhatta a magyar országúti kerékpársport egyik legsúlyosabb tömegbalesetét. A vasárnap rendezett versenyen közel ötvenen estek el, 19 sérültet a kiérkező mentősöknek kellett ellátni. A mezőnyből többen azt állították, hogy defekt hangot hallottak, ezután válhatott irányíthatatlanná az egyik kerékpár és indította el a dominó effektust. De akár egy vészfékezés is okozhatta az ütközést.

Fókusz Anno: a szarvasbőgés versenyén jártunk

A szarvasbőgés Ki mit tudján 12 évvel ezelőtt forgatott a Fókusz, ahol csak az volt a szerencse, hogy nem egy erdőben tartották.

Egyre több a fiatal koronavírus-fertőzött

Több mint 55 ezer koronavírusos fertőzés egyetlen nap alatt. A járvány kezdete óta eddig még sehol a világon nem jegyeztek fel egy nap alatt annyi új esetet, mint csütörtökön az Egyesült Államokban. A legtöbben Floridában kapták el a kórt. Egyre több a fiatal koronavírusos. Vannak közöttük olyanok, akik egymással versenyeznek, hogy ki fertőződik meg előbb.

Jogosítvány nélkül előzgetett

Versenyezhetett, ezért hajtott a megengedett sebesség többszörösével, majd szenvedett balesetet egy sofőr szerdán a fővárosban. A Totalcar internetes lapnak küldött videón az látszik, hogy a szakadó esőben a két kocsi kerülgeti egymást, majd az egyik kisodródik és hirdetőtáblának csapódik. Két sérültet vágtak ki belőle. Mostanra kiderült: a sofőrnek jogosítványa sem volt.

Egyre több az e-sportverseny

Virtuális Forma-1-es autóverseny, „Maradj otthon” MotoGP motorfutam, online spanyol teniszbajnokság. Mivel az igazi versenyek a járvány miatt elmaradnak, részben ezzel töltik idejüket az említett sportágak legnagyobbjai. A koronavírus-járvány nagyot lendített az e-sportok népszerűségén: a közösségi oldalak mellett egyre több sportcsatorna is élőben közvetít egy-egy ilyen versenyt.

Fókusz Anno: egymillió forintért sprinteltek tűsarkúban

A Tűsarkúban srintelő nők versenyét 2009-ben egy végzős testnevelési egyetemista nyerte, szivesen megnéznénk tőle néhány önkéntes karanténban is végezhető alakfomáló gyakorlatot.

Vagyonosodás: mennyi pénzünk van?

5,8 millió forint. A Nemzeti Bank hónapokkal ezelőtti jelentése alapján ennyi készpénze van minden magyar embernek. Mindenkinek, csecsemőtől a nyugdíjasig. Egy korábbi svájci tanulmány szerint papíron minden magyarnak van 8,4 millió forintja. Tényleg ennyire gazdagok lennénk? Vagy csak a statisztika játszik velünk, és a képzeletünkkel?

Mit csinál egy karmester, mi rejlik a látványos gesztusok mögött?

Mit csinál tulajdonképpen egy karmester, és mi is a tényleges szerepe, mi rejlik a látványos gesztusok mögött? Miért kell, hogy valaki egy pálcával vagy a puszta kezével oda álljon a zenekar elé és különböző látszólag rendszertelen kézmozdulatokkal irányítson egy zenekart? Sőt, sok laikusban az a kérdés is fel szokott merülni, hogy mi szükség van a karmesterre, ha a zenészek saját kottájuk is van.

Előzetes:  Mit kell tudnia egy jó karmesternek?

Hogyan dirigál egy portás vagy épületgépész? Hogyan tanulta meg vezényelni a Budapesti Fesztiválzenekart a jogász és az aneszteziológus - akik kottát sem tudnak olvasni? Milyen karmester lenne a Fókusz riportere? Kollégánk benevezett az amatőröknek hirdetett versenyre. A világ egyik legjobb zenekara és Fischer Iván tette próbára a jelentkezőket. Száznál is többen indultak. Sokan gyerekkoruk óta dédelgetett álmukat váltották valóra. Mit kell tudnia egy jó karmesternek? Hogyan lett Fischer Iván a világ egyik legjobbja?

Soha nem mentek még olyan messzire a versenyzők, mint az idei Budapest-Bamako rallyn

Elstartolt a legőrültebb és legjótékonyabb nemzetközi rali verseny mezőnye. A Budapest- Bamakón korelnökként és a kevés nő induló egyikeként Oszvald Marika is részt vesz. A somogyhárságyi plébánosnak és Bodri nevű autójuknak már most külön rajongótábora van. Találtunk egy anyukákból álló csapatot is, azt mondják a következő két hétben az apukákra és a nagyszülőkre bízták a gyerekeket. A korántsem veszélytelen Budapest-Bamako rali története alatt soha nem mentek még ennyire messze a résztvevők: a cél Sierra Leone.

Hamarosan elstartol a 10 országon át vezető Budapest-Bamako

Hamarosan elstartol az eddigi leghosszabb útjára a Budapest-Bamako rally. 10 országon át vezet az út a célig, ami idén Sierra Leone lesz. Versenykategóriában 9600 km-t kell megtenniük a versenyzőknek, akik idén a létszámot tekintve rekordot döntenek. 700-an vannak, összesen 80 országból.

Ingyenes budapesti tömegközlekedést akar a kerékpárverseny idejére

A Giro d'Italia kerékpáros verseny rajtjának hétvégéjén legyen ingyenes a budapesti tömegközlekedés. Ezt Révész Máriusz kormánybiztos kérte a fővárostól. Szerinte erre azért lenne szükség, mert azon a májusi hétvégén több komoly útlezárással járó rendezvényt is tartanak Budapesten. Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes szerint ez naponta 100 millió forintos kiesést jelentene, amit nem engedhet meg magának a főváros.

Ilyen volt a 2020-as Dakar-rali, mutatjuk a legérdekesebb pillanatokat!

Voltak, akik hatalmasat buktak és törésekkel kerültek kórházba. Mások a több 100 millió forintot érő autójukat nézték a sivatagban, ahogy szó szerint porrá ég. Mások annak örültek, hogy 400-500 kilométer száguldás után mindössze 9-10 másodperccel, de ők lettek egy-egy nap végén az elsők. A tévénézők pedig ámuldozhattak, hogy milyen csodás vidékeken jár a 2020-as Dakar-rali.

Dakar rally 2020-ban is az RTL Klub-on!

Vadonatúj díszletben, stúdióvendégek és magyar Dakar legendák elemzik majd minden este a versenynapok történéseit.

 Ők a 2019-es X-Faktor döntősei!

A nézők szavazatai alapján Manuelnek kellett elhagynia a versenyt, így a döntőbe Ruszó Tibi, Zdroba Patrik és Vanek Andor jutott.

Egy makacs versenyló, akit már most Overdose utódaként emlegetnek

Több száz lóerős szuperautókat kínálnak annyi pénzért, mint amennyit az új magyar tehetség érhet a maga egy lóerejével. Ez az egy lóerő viszont annyira erős, hogy már most óriási jövőt jósolnak neki a szakértők az eddigi versenyei alapján. Viszont nagyon hasonlóan az emberi sportoknál fontos jó edzőhöz, itt is rendkívül sokat számít a tréner, aki jól ismeri az állatot és szót ért vele. Főleg akkor, ha annyira makacs, mint Nancho!

MANUEL: rengeteg felkészüléssel telt el az elmúlt hét

Egyre több rajongója van Manuelnek az X-Faktor egyik versenyzőjének is. A Fókusz stábja arról kérdezte a fiút, hogy hogyan veszi a tehetségkutató akadályait!

X-Faktor: egy énekes feladta a versenyt!

Pontosan egy évvel ezelőtt olyan dolog történt, amire senki sem számított: Puskás Peti versenyzője, Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy nem lép színpadra.

Nem csalás, nem ámítás, ezek bizony torták

Több száz kiló cukormassza és ételfesték, rengeteg befektetett munkaóra és megannyi izgalom egy igazán patinás környezetben. Kastély, szarvas, hintó, róka – volt itt minden, ami tökéletesen jellemezte Wittelsbach Erzsébet, vagy, ahogy a legtöbben ismerik: Sissi királyné uralkodásának korát. A gödöllői királyi kastélyban megrendezett Royal Cake verseny témája ugyanis ez volt.

TORTASZOBROK: Elképesztő kreációk cukorból és ételfestékből

Nem csalás, nem ámítás, ezek bizony nem szobrok, hanem emberi kéz alkotta torták! És bár fogyasztásra nem ajánljuk őket, hiszen az alapjuk legtöbbször hungarocell, de gyönyörködni azért lehet bennük. Bemutatjuk a gödöllői királyi kastélyban megrendezett Royal Cake versenyen induló műveket. A verseny témája Wittelsbach Erzsébet, vagy, ahogy a legtöbben ismerik: Sissi királyné uralkodásának kora volt.

Szőnyi Ferenc a világon az egyetlen, aki kétszer is képes volt teljesíteni az emberfeletti távot

Sporttörténelmet írt Szőnyi Ferenc, aki másodszor is teljesítette a hússzoros Iron Man versenyt. Az 55 éves magyar sportoló a világon az egyetlen, aki kétszer is képes volt teljesíteni az emberfeletti távot.

Kabát Petivel kell megküzdeni a fiúknak a Nyerő Párosban!

Játékmesterből lett kihívó Kabát Peti, vele kell megküzdeniük a fiúknak a Nyerő Páros legújabb párbajában. Vajon kinek van ellene esélye?

Még ki sem hűlt Dénesék helye, Nellyék és Emeséék máris versenybe szálltak a szobájukért!

A sátorlakók végre beköltözhettek a villába. Lajos és Ádám egy plank versenyben csapott össze, hogy eldőljön, melyikük költözhet Diniék egykori szobájába.

Már az RTL+-on is követheti bárki az E-sport eseményeit

A világ legjobb E-sportolóinak vagyis olyan a reakcióidejük, akár egy amerikai focistának. Pulzusuk verseny közben egy maratoni futóéhoz hasonló. És nem ritka az sem, hogy egy e-sportoló 2-3 kilót is fogy egy órákon át tartó összecsapás során. Ma már több száz millióan nézik rendszeresen a versenyek internetes közvetítéseit, és mostantól az RTL+-on is követhetik az e-sport történetét és aktuális eseményeit. 

Nelly & Lajos: „A győzelem érdekében nem fogunk puncsolni, és más arcot mutatni!”

A házaspárnak igen határozott elképzelése van arról, hogy pontosan mit is szeretnének a Nyerő Párostól: egy dolog biztos, őket nem a nyeremény motiválja.

Ákos & Évi: „A Nyerő Párost az fogja megnyerni, aki önmagát fogja adni”

Ákos és Évi már most megígérte, hogy kőkeményen fognak küzdeni, és biztosak abban, hogy a műsor alatt csak önmagukat fogják adni.

Dénes & Petra: „Ez egy nagyon nagy kihívás lesz nekünk!”

A páros elárulta, hogy mi az az egy dolog, amitől kifejezetten tartanak a Nyerő Párosban.

Sebestyén Balázs: „A Nyerő Páros egy véres csata lesz!”

A Nyerő Páros műsorvezetője több apró dolgot is elárult a legújabb évadról, és műsorvezető társáról, Kabát Petiről.

Balázs & Eszter: „A Konyhafőnökön kívül ez az a műsor, amit igazán tényleg szeretünk!”

Hogy miért is várják nagy izgalommal a Nyerő Párost a szerelmesek? Az most kiderül!

Emese & Ádám: „Most fogjuk igazán megismerni egymást!”

A szerelmesek úgy érzik, a Nyerő Páros egy igazi kaland és egy önismereti tréning lesz a számukra. Hogy miért gondolják így, az a videóból kiderül!

Kabát Peti: „Ez az egyik célom, hogy műsorvezető legyek”

A Nyerő Páros legújabb évada több meglepetést is tartogat a nézők számára: idén Balázs oldalán Kabát Peti fog debütálni, mint játékmester, aki elárulta, már nagyon izgatottan várja az előtte álló feladatokat. 

Egy verseny, ahol az esztétikus hantolást is díjazzák

12 darab két fős csapat érkezett a székesfehérvári köztemetőbe, hogy eldöntsék, ki a leggyorsabb sírásó az országban!

506 lépcső teljes felszerelésben

Teljes tűzoltófelszereléssel 22 emeletet azaz több mint 500 lépcsőfokot kellett megmászni a tűzoltók budapesti versenyén. Nemcsak az emeletek miatt nehéz a küzdelem, hanem azért is mert több mint 30 kilót kell cipelniük. A 2003-ban született rekordot azonban most sem sikerült megdönteni. A tűzoltókról még több felvételt nézhet: ITT!

Botond gazda őszinte vallomása: „Amit csak lehetett, azt megéltem!”

Amit az adásban nem láttál: Botond gazda a versenyre menet mesélt extrém múltjáról a lányoknak.

Botond gazda kibeszélte a csajokat a legjobb barátjával!

Botond elárulta a barátjának, hogy az első benyomás alapján melyik lány mentalitása passzol hozzá a leginkább.

Különleges torták versenye

Élethű mellszobor, mesehősök és háromdimenziós tájképek piskótából és marcipánból - nemzetközi torta-dizájn versenyt rendeztek a Borsod megyei Szikszón. Több mint 160-an neveztek a megmérettetésre. A legjobbak egy francia és egy brit cukrászversenyre juthatnak tovább. Mutatjuk a versenyre készült legkülönlegesebb tortákat!

Elsősegélynyújtás gyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel

Robbanásban sérülteket, áramütést ért munkásokat és vajúdó kismamákat láttak el fiatalok Zalaegerszegen. Az országos elsősegélynyújtó versenyen gyerek, ifjúsági és felnőtt kategóriában 20 állomáson mérhették össze tudásukat az elsősegélynyújtók.

TORTACSODÁK: még a gyros is marcipánból volt

Különleges sütemények a szikszói torta-versenyről. Csikós, hölgy, csodaszarvas, teknősbéka, levesestál, de még hús is készült cukorból, piskótából és marcipánból a nemzetközi versenyre.

Exkluzív jelenet: Tícián, a legyőzhetetlen!

Egy biztos, nem érdemes Tíciánnal fogadni...

Különleges szörfversenyt rendeztek ebeknek

A kutya melegnek talán már vége, de a kutyáknak még mindig akad lehetősége egy kis strandolásra. A kaliforniai Rancho Santa Fe melletti tengerparton már 14. alkalommal rendeztek különleges szörfversenyt – ebeknek.

A Raffica Team idén négyszer állhatott a dobogó legfelső fokára

A magyar Raffica Sailing Team nyerte meg Olaszországban a Garda-tavi tókerülő vitorlás kupát. Ezzel ők lettek az elsők, akik egy szezonban mind a négy európai tókerülő versenyt, közte a balatoni Kékszalagot is megnyerték. A 14 fős legénységgel és két fős kísérettel versenyző magyar együttes 100-nál is több csapat között végzett az élen az elmúlt hétvégén. A csapat 2014 óta hajózik együtt és legközelebb jövőre, Svájcban indulnak újabb versenyen.

Kapa kupa: kameránk idén is végigkövette a sárosdi flúgos futamot!

Flúgos futam gumicsónakkal, fedélzeti kamerával, plüssökkel feltuningolt rotációs kapákkal,- az év legzajosabb és legvidámabb kapa kupáján voltunk!

FLÚGOS FUTAM: így nézett ki a fedélzetről!

Így nézett ki a sárosdi kapa kupa verseny a fedélzeti kamera szemszögéből, saras és zajos felvétel következik!

FUSSNEKI: 1500-an futottak mezítláb a Balatonért!

1500-an vettek részt a mezítlábas strandi futófesztiválon, Balatonlellén. A versenyzők 500, 1500 és 3000 méteres távok közül választhattak, aminek egy részét azonban a vízben kellett teljesíteni.

Az ápolt bunda boldog kutyust takar – szó szerint

Egy jó gazdi számára a kutyatartás fontos része a fürdetés, nyírás, karomvágás elvégzése, ami nem csak esztétikailag, de higiéniai szempontból is elengedhetetlen. Ezért is szervezték meg Csömörön a nemzetközi kutyakozmetika versenyt, ahol a magyarok mellett román és olasz versenyzők is harcba szálltak a győzelemért.

10 ezer lóerős traktorszörnyek versenyeztek Hajdúböszörményben

A hajdúböszörményi traktorhúzó, vagyis tractor pulling versenyt sok ezren szurkolták végig hőségben és porban, óriási zajban és gyakran füstben. Az itt induló tarktorokba több motort is beépítenek, hogy még erősebbek legyenek. Van, aki második világháborús tankét, más repülőgép, vagy hajómotort is traktorizál.

Színesre festett csirkéknek rendeztek versenyt

Színesre festett csirkéknek rendeztek versenyt Ausztráliában. Egy helyi farmernek támadt az a briliáns ötlete, hogy különböző színekre festi a tyúkjait, hogy aztán egy speciális ketrecben futóviadalt rendezzen nekik.

Kiderült, VV Anikó kivel szeretne Párbajozni!

A fiatal lánynak meg kellett jelölnie két játékost, akikkel szívesen megküzdene: a nevek hallatán mindenki ledöbbent.

Illegális gyorsulók: Volt, aki 50 helyett 125-tel száguldott

Szabálytalanul átalakított autókra és illegális gyorsulókra vadásztak a rendőrök péntek éjjel Budapesten. A főváros több kerületében is ellenőrizték az autósokat azokon a területeken, ahol gyakran rendeznek illegális versenyeket. Az ellenőrzéseken négy átalakított autót állítottak meg és elkaptak egy olyan sofőrt is, aki 125-tel hajtott a megengedett 50 km/h helyett a fővárosban.

Mindent befal, rádásul rekord-gyorsan

Spagetti, hotdog vagy tehénagy - a 41 éves Takeru Kobayashi nem válogat, mindent megeszik. Ráadásul ő az, aki a leggyorsabban képes megenni bármit, amit elé tesznek. 62 szelet pizzát 12 perc alatt, 337 csirkeszárnyat pedig fél óra alatt falt be, ezzel rekordot is döntött.

Ő a legjobb villamosvezető

Milliméterre pontosan kell érezni a járművet az elejétől a végéig, hogy valaki az ország legjobb villamosvezetője lehessen. Idén ezt a címet a Szegedi Közlekedési Társaság egyik villamosvezetője vívta ki magának a Miskolcon rendezett, Országos Járművezetői versenyen. 

Az e-sport világ egyik legjobbjának számít az X-Faktor egykori versenyzője

Ismét van magyar Forma 1-es versenyzőnk, csak éppen a virtuális térben. Bereznay Dani még csak 18 éves, de máris az e-sport világ egyik legjobbjának számít. Dani 2017-ben az X-Faktor döntőjéig menetelt, azóta viszont a számítógépes versenyülésben tölti szinte minden szabadidejét.

Ő a világ legcsúnyább kutyája!

Kilógó nyelv, szőrtelen test vagy épp kancsal tekintet? Az egy évvel ezelőtt Kaliforniában megtartott versenyen ezek előnynek számítottak, ugyanis 2018-ban is megrendezték a világ legcsúnyább kutyáinak a vetélkedőjét.

Nem véletlenül hívják ezeket a futamokat flúgosnak

Drága autók, sármos playboyok és szexi hölgyek egy őrült versenyen. A flúgos futamra Gáspár Laci is elvitte imádott luxusautóját. A hatnapos Cannon Run Londonból indul, és Bukarestben és véget. Mint mindig, ezúttal is volt egy sztárvendég a mezőnyben...

Magyar sikerek az Aerobik Eb-n!


szerző:
2019.06.17. 07:03
Magyar sikerek az Aerobik Eb-n!

A bakui felnőtt-junior aerobik Európa-bajnokságon igen szépen szerepeltünk. Többek között Bali Dániel és Mazács Fanni a vegyespáros mellett, Farkas Balázzsal kiegészülve, trióban is Európa-bajnoki címet szereztek.

Kiélezett verseny a Konyhafőnökben

A véghajrában a séfek is esélyt latolgatnak, de nehéz felmérni az erőviszonyokat. Sárközi Ákos és Rácz Jenő is a győzelemre hajt.

Az ország legjobb busz, troli- és villamosvezetői versenyeztek

Az ország legjobb busz, troli- és villamosvezetői versenyeztek Miskolcon. Az egyik feladat például az volt, hogyan lehet úgy áthaladni egy kapun villamossal, hogy ne essen le a kapura tett teniszlabda. A legjobbak az Európa-bajnokságon indulhatnak majd.

 

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

FITNESZ CSODÁK: Édesanyák, kerekesszékesek és örök fiatalok is versenyeztek

A kategóriákat nézve, csinosabbnál csinosabb fittmodellek és izmosabbnál izmosabb férfiak és bikinis nők léptek sorra a színpadra és rendíthetetlenül pózoltak. Ez a verseny azonban sokkal többről szól a tökéletes testnél. Sokaknak a testépítő közösség olyan, mint egy nagy család, vagy a sportág, amiben megtalálták magukat. A Fókusz teljes riportját ITT találod.

Több versenyszámban is összemérhették tudásukat a mozgáskorlátozottak

Így is lehet jó életet élni, ezt mondta az egyik versenyző a mozgáskorlátozottaknak szervezett Tavasz Kupán, Ajkán. A jelentkezők többféle versenyszámban mérhették össze tudásukat. A szervezők célja az volt, hogy megmutassák, hogy a mozgássérültek ugyanolyan vidám, közösségi életet élő emberek, mint az egészségesek.

Orsi és André táncpárbajra hívták ki Borit és Rolandot

A két pár úgy döntött, hogy Joe-ék táncversenyén összemérik a tudásukat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bemutatjuk az emelővillák virtuózait

Több százan neveztek be a gépi viadalra, amelyhez komoly lélektani és taktikai felkészültségre is szükség volt. A Targonca Kupán a legügyesebb mozdulatokat nekünk is megmutatták.

Ultra Balaton: a szervező szerint a verseny végére az ellenségek is megkedvelik egymást

Már csak néhány napot kell várni és újra elstartol az egyik legnagyobb és legnépszerűbb hazai futóverseny, az Ultra Balaton. A verseny előtt egy utolsó közös edzésre gyűltek össze az RTL Klub futó csapatai is, idén is két „rtles” csapat áll majd a rajthoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való