KERESÉS search-close

versenyló

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "versenyló"

Egy makacs versenyló, akit már most Overdose utódaként emlegetnek

Több száz lóerős szuperautókat kínálnak annyi pénzért, mint amennyit az új magyar tehetség érhet a maga egy lóerejével. Ez az egy lóerő viszont annyira erős, hogy már most óriási jövőt jósolnak neki a szakértők az eddigi versenyei alapján. Viszont nagyon hasonlóan az emberi sportoknál fontos jó edzőhöz, itt is rendkívül sokat számít a tréner, aki jól ismeri az állatot és szót ért vele. Főleg akkor, ha annyira makacs, mint Nancho!

Fókusz 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 17:20
KINCSEM: Kulisszák mögött a magyar szuperprodukció forgatásán

A szombat esti Fókusz Pluszban betekinthetnek annak a magyar filmnek a kulisszái mögé, ami a hollywoodi szuperprodukciókhoz hasonló technikával készült, és a világ leggyorsabb magyar lóváról szól, Kincsemről.

Elpusztult Overdose, a világhírű magyar ló

A magyar csodalóként emlegetett nemzetközi hírű telivér tízéves volt, Németországban bélcsavarodás végzett vele. Overdose sokáig veretlenül versenyzett, sérülések és egy súlyos betegség után tavalyelőtt vonult vissza, azóta fedezőmén volt. Versenylóként 2008-ban volt a csúcson, akkor a világranglista harmadik helyén állt, értékét mintegy másfél milliárd forintra becsülték.

Előzetes: Elpusztult Overdose


szerző:
2015.07.02. 15:31
Előzetes: Elpusztult Overdose

A magyar csodalóként emlegetett nemzetközi hírű telivér tízéves volt, Németországban kólika, hasi katasztrófa végzett vele. Hogy mit mondott az előzetes letartóztatásban lévő tulajdonosa a hír hallatán, megtudhatják 18 órakor az RTL Híradóban.

Éheztek az egykori versenylovak

Borzasztó körülmények között tartott egykori versenylovakat mentettek ki egy eldugott tanyáról a gyömrői állatvédők. A 12 állatot egy sötét, szűk istállóban tartották, se enni, se inni nem kaptak napok óta. Az ügető egykori csillagai most arra várnak, hogy örökbefogadják őket.

Overdose Pozsonyban sem talált legyőzőre!

A magyar telivér vasárnap élete tizenharmadik futamát is megnyerte Pozsonyban - és ezt a Fókusz kamerája is rögzítette!

Kolbásznak adták el a milliós versenylovat

Ellopták, megölték, majd eladták a húsát a piacon egy 270 ezer dollár értékű lónak.

Overdose patáját Franciaországban kezelik

Overdose egy hónapot tölt majd Nantes-ban, ahol súlyos patasérülését fogják kezelni.

Visszatérhet Overdose


szerző:
2009.05.20. 15:50
Visszatérhet Overdose

Tulajdonosa szerint egy hónap múlva lehet megmondani, mikor versenyezhet újra a ló.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való