KERESÉS search-close

viharvadász

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "viharvadász"

VIHAR: ilyennek látták a villám által keletkezett tűzgömböt Kaposváron

Az ország felett éjszaka átvonuló vihar Kaposváron is sok gondot okozott, amikor egy elektromos vezetékre dőlt egy fa, ami kigyulladt. Egy fényesen izzó tűzgömb keletkezett, amiről videót is készített egy viharvadász.

Makovics Kornéllal Magyarország legnagyobb árterében forgattunk!

Vihar és villámvadásznak is hívják, mások a tejút és a Gemenc fotósaként emlegetik. Lélegzetelállító felvételek készít, és most a Fókusznak is megmutatta hol és hogyan változik át, egy-egy tökéletes felvétel kedvéért!

Viharvadász Amerikából


szerző:
2016.06.15. 19:25
Viharvadász Amerikából

Országszerte komoly károkat okoz a viharos erejű széllel érkező vihar, vagy az özönvíz szerű esőzés. A rövid időn belül lezúduló egy-két hónapnyi csapadék miatt szinte folyóvá válnak az utak, a forgószél szerű képződmények pedig a háztetőket fák lombjait szaggatják szét. Ennek az időjárásnak talán csak a viharvadászok örülnek, akik közül a legelszántabbak nem egy tornádót láttak már közvetlen közelről.

Fókusz 2016-06-15


szerző:
2016.06.15. 18:55

Fókusz 14-06-26


szerző:
2014.06.26. 19:30
Fókusz 14-06-26

Fókusz: Mindent elfelejt - Barátai arcát sem ismeri fel, óriási memóriazavarral küzd. Egy asszony megdöbbentő története. Trükkös kutyák - Cseleznek és gólt lőnek. Mundruczó Kornél filmjének főszereplői mindenkit zavarba hoztak a focipályán. Mi történt? - Lebénult az ismert zenész? Először és csak az RTL Klubnak mesélt apja állapotáról Szaxi Maxi fia.

Fókusz 14-06-25


szerző:
2014.06.25. 19:30
Fókusz 14-06-25

Fókusz: Mi vagyunk a legszebbek! - Mindketten megnyerték a nemzetközi gyerekszépségversenyt. Bemutatjuk a hat éves Patrikot, és a kilenc éves Angelikát. Nincs kegyelem - Kamiont széttépő tornádó, és szupercella Szekszárdnál. Viharvadászokkal jártuk az országot. Rejtély - A vendégek háborognak, a szervezők felszívódtak. Miért marad el a Balatonföldvárra tervezett fesztivál?

Viharvadászokkal vettük nyakunkba az országot

Tornádók, ciklonok, szupercellák! Iszonyatos erejűkkel autókat emelnek fel, és házakat tesznek a földdel egyenlővé. Nem csak Amerikában, de Magyarországon is előfordulnak ilyen viharok.

Viharvadászok a villámok nyomában

Budapesten egy óra alatt 16 ezer villámot regisztrált a Meteorológiai Szolgálat mérőhálózata. Ez egy igen kimagasló érték. Egy hatalmas zivatarrendszer borította be Magyarország és a Felvidék területét. A jelenség nagyon ritka, csak párszor van ilyen egy évben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való