KERESÉS search-close

villa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "villa"

Elképesztő felvételek: így néz ki most Los Angeles a pusztító tűz után

Malibu a világ egyik leghíresebb és legdrágább üdülőövezete. Hollywoodi sztárok otthonai, nyaralói sorakoznak a part mentén. A nemrég itt pusztító tűz nyomait Tokár Tomi mindenütt látta maga körül. Az évek óta Los Angelesben élő Szabó Gál András szerint már régóta nem szabadna itt építési engedélyt kiadni és engedni, hogy az ember terjeszkedjen. A tűz ugyanis most már menetrendszerűen érkezik.  

Kulisszatitkok a Villából – Így készül a ValóVilág9

Most megmutatjuk, kik és hogyan készítik az ország legsikeresebb valóságját. A műsort mindig is legendák övezték, de most lerántjuk a leplet!

Váratlan! Több játékosnak is távoznia kellett a ValóVilág Villából

Váratlanul érte a játékosokat, amikor megtudták, hogy el kell hagyniuk a Villát. A ma esti összefoglalóban beszámolunk mindenről. ValóVilág9 powered by Big Brother 22 órától az RTLII-n. Érdemes lesz velünk tartani!

Előző rész (2018. november 08.)

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Bence is beköltözik a villába?

Bence egy óriási buliba csöppen Bécy házában, ráadásul arra is fény derül, hogy van még kiadó szoba a házban.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

VV9: így fog kinézni a luxusbörtön

Megkezdődött a visszaszámlálás, a Való Világ 9 Powered by Big Brother Villája készen áll, mutatjuk a kulisszákat!

Nézz körül a VV9 Villájában!

A Villa most még üresen, indulásra készen áll, de pár nap múlva birtokba veszik a villalakók. Nézd meg te is az elsők között, hogy hova költöznek majd be a VV9 játékosai november 4-én 17:00-kor!

Tiborcz István cége nem csak felújítja az Andrássy úti villát

Nem csak felújítja Tiborcz István cége a Weiss-család egykori villáját az Andrássy úton, hanem tulajdont is szerzett az épületet tulajdonló projekttársaságban - tudta meg az RTL Híradó. A BDPST Zrt. közlése szerint az elmúlt 10 napban zajlott le az üzlet, amelynek értékét nem árulták el, csak azt, hogy piaci áron történt az adásvétel. Az MSZP szerint az állam szándékosan játszik át értékes ingatlanokat magánkézbe.

„Peches vagyok!"


szerző:
2018.08.27. 20:30
„Peches vagyok!

Tokár Tomiék és Solti Ádámék után a többi páros is elfoglalta lakhelyét. Volt, aki repdesett a boldogságtól, ám sajnos nem mindenki lelkendezett annyira...

Járd körbe a megújult Nyerő Páros villát Kabát Peti párjával!

Róka Adri elkalauzol a Nyerő Páros villába, ami rengeteg változáson esett át az első évad óta, ráadásul a kertjében helyet kapott két sátor is! Vajon ki melyik szobát kapja majd?

Kvíz- és villámkérdésekre válaszoltak a valóságshow-hősök

„Levééél!” – újra felpezsdült az élet a ValóVilág villában, ami jelenleg átalakulóban van, ugyanis hamarosan kezdődik a következő, 9. évad. A postaládába feladat érkezett, amit az exlakók örömmel teljesítettek. A játék végére pedig Nádai Anikó is tartogatott egy kis meglepetést. Habár az összegyűlt valóságshow-hősök közül csak Soma VV győztes, egytől egyig mindenki a műsor nyertese, hiszen mindannyian megtalálták a számításaikat a médiában.

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

ValóVilág: „Valósághősöket gyalázunk!”

Hat évvel ezelőtt a Villa újra megtelt, habár nem a szokásos módon: Attila költözött be pár órára rajongóival, akik ezt rögtönzött versikékkel hálálták meg. Ha kíváncsi vagy a nem mindennapi mondókákra, kattints a videóra!

Újabb luxuslakás Matolcsyéknél

Újabb budai luxuslakás került a Matolcsy-családhoz - írta meg a 24.hu. Egy héten belül Matolcsy György két fiáról is kiderült, hogy a jegybankelnök unokatestvérének bankjától kapott hitelből vásároltak luxusingatlanokat egymástól alig kétszáz méterre. Mindketten egy-egy cégükön keresztül vették meg a házakat. 

Fia cégének fizet Matolcsy

Több százmilliós házban lakik Matolcsy György jegybank-elnök – írta meg a 24.hu. A budai villát a fia cége vette meg, ehhez pedig a hitelt Matolcsy unokatestvérének a bankja adta. Matolcsy György az RTL Híradónak elismerte, hogy ő használja a villát, amiért bérleti díjat fizet a fia cégének. 

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Kálmán Olgáék szteroid injekcióért kiáltottak!

Egyetlen villával több tojásfehérjéjét is felverni...? Gabi és Olga a feladat első 20 percében egyetlen dologgal foglalkozott csak, hogy felverhessék a habokat. Vajon az óriási csúszás ellenére elkészültek a desszertekkel?

Kálmán Olga: „Ez szuper-giga szivatás volt!”

A kék csapat nemcsak egy hasznos előnnyel gazdagodott az első feladat után, de kioszthatták az egyik legnehezebb hátrányt is: valamelyik duó egyetlen villát használhatott csak a végtelen mennyiségű tojáshabok felveréséhez.

Story Extra 2017-10-17


szerző:
2017.10.17. 15:40
Következő rész (2017. szeptember 06.)

Gizella és Piros Stella érdekében rendezik az ellentéteiket. Natasa úgy érzi, felül kell múlnia Hannát Péter életében. Bandi nem tud alkalmazkodni a Kft. szabályaihoz. Ágnes és Liza mégis visszaköltöznek a villába.

Előző rész (2017. augusztus 17.)

Vajon sikerül Ágnesnek eltitkolni a villa eladását? Nóra újra beszáll Bandi perébe. László titkolózásba kergeti Pirost. Vajon hogy reagál Natasa Hanna és Péter szakítására?

Következő rész (2017. augusztus 17.)

Vajon sikerül Ágnesnek eltitkolni a villa eladását? Nóra újra beszáll Bandi perébe. László titkolózásba kergeti Pirost. Vajon hogy reagál Natasa Hanna és Péter szakítására?

Előző rész (2017. augusztus 10.)

Judit akaratán kívül bekavar Ágnesnek a villa eladásával kapcsolatban. Bözsi merész elhatározásra szánja el magát az erdőből való szabadulásuk érdekében. Sári Kristóf távolléte ellenére is megpróbálja lerántani a leplet Alizék érdekházasságáról. Bandi balhéba keveredik a börtönben.

Tűz a szállón és a régi villában

Teljesen kiégett egy munkásszálló egyik szobája éjjel Budapesten, a XIII. kerületben. A tűzben senki sem sérült meg, de több százezer forintos kár keletkezett az épületben. A tűzoltók ötven embert kísértek ki a szállóból az oltás idejére. Néhány órával korábban a XII. kerületben is tűz volt, ott egy lakatlan villa tetőszerkezete gyulladt ki. A tüzet valószínűleg hajléktalanok okozták.

Ilyen a való világ VV Józsival!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág gyúrós Józsija úgy döntött, elmondja végre, hogy mi bántja a lelkét. A fiatal fiú akkor három hónapot adott magának, hogy újraépítse a testét. Eleinte a kameránk elé sem akart állni, annyira szégyellte a jelenlegi kinézetét, szerencsére végül sikerült rábeszélni, hogy interjút adjon.

Story Extra 2017-01-19


szerző:
2017.01.19. 17:25
Karola a védelmébe veszi kishúgát

Miután Karola reggel megtudta az apjától, hogy Adri nyom nélkül eltűnt, elkezdett aggódni a féltestvére miatt. Adri nem sokkal később megjelent Bécy villája előtt, és megkérte nővérét, hadd lakjon ott nála a villában.

„Pharaon nincs az országban”

A Belügyminisztérium szerint nincs Magyarországon Ghaith Pharaon és ha belépne az országba azonnal elfognák. Ezt Kontrát Károly nyilatkozta a Magyar Időknek. Pharaont 25 éve körözi az FBI és az Interpol is, eközben ügyvédjének a cége vette meg az Orbán Viktor házával szemben lévő villát. A szaúdi üzletember egy éve nyilvánosan megjelent egy seregélyesi szüreti fesztiválon. A Demokratikus Koalíció azt szeretné tudni, hogy az érvényes FBI és Interpol körözés ellenére miért nem tartóztatták le akkor.

Betelt a pohár VV Tivy barátnőjénél

VV Tivy barátnőjének mostanra lett elege. Kidobta a Villában hűtlenkedő barátját, aki szerinte hazudozott is róla.

A kritikus nem kímélte a Hotel dolgozóit

Legutóbb egy kritikus költözött be a Villába, hogy a Hotelt pontozza gondosan felállított szempontrendszere szerint.

Ati szerint a Budai Vár Magyarország Parlamentje

Még szerencse, hogy a villalakók közül senkiből nem lett idegenvezető, hisz nem elég, hogy nem tudták megnevezni Budapest hídjait, még a Budai Várat is összekeverték a Parlamenttel...

A Hotel vendégei búcsúüzenetet hagytak a villalakóknak

A fiatal pár a hotelszobában, egymást átkarolva mondott köszönetet a Hotel dolgozóinak a sok-sok élményért, amit a Villában éltek át.

Így fogadták Dávidot a villalakók

Azonnal a medencében landolt a győztes párbajozó Ati társaságában, Lóri magába roskadt, Tivy pedig dührohamot kapott és megint párbajjal fenyegetőzött.

Így fogadták Lórit a villalakók

A ValóVilág powered by Big Brother első Párbajának győztese Lóri lett, aki amint belépett a Villa ajtaján, Dina azonnal rávetette magát.

Viki csalódott és szomorú, hogy kiesett

A lány tisztában van vele, hogy a beköltözéskor elszúrta a bemutatkozást, és ez rányomta a bélyeget az egész játékra. Úgy érzi, igyekezett mindenki felé nyitni, mégsem sikerült kiküszöbölni a csorbát.

Soma a Villa csókkirálya

Soma elhatározta, hogy ő lesz a Villa csókkirálya, és több lányt is lekapott az esti buliban, ráadásul a smacik után még pontozta is a csajokat!

Villa Dance Men Club, avagy szexi táncot lejtettek a Villa fiúi

Vikinek bulit tartottak a villalakók - Lóri és Dina kivételével -, és megalakult a Villa Dance Men Club Zsolti vezetésével. A fiúk szexi táncáért nézd meg a videót!

Fókusz 2016-09-01


szerző:
2016.09.01. 17:25

Ki lesz majd a Nyerő Páros?


szerző:
2016.08.26. 19:20
Ki lesz majd a Nyerő Páros?

Mi lesz abból, ha nyolc hírességet összezárunk a szerelmükkel együtt? Vajon melyik sztárpár tud a legjobban összefogni, ki lesz a nyerő? Először láthatják azt a különleges malomból átalakított rezidencát, amibe a híresség hétfőn költöznek be. Csak egy pár élhet majd a 115 négyzetméteres luxuslakosztályban, viszont ketten még az udvarra is kiszorulnak.

Szombaton indul a ValóVilág powered by Big Brother

Ott voltunk, és megnéztük, milyen lesz a Villa, ahol a lakók éjjel-nappal küzdenek az értékes nyereményekért. 

ValóVilág: minden készen áll

Már nem titok, hogy hol laknak majd hónapokon át a ValóVilág powered by Big Brother játékosai. Nádai Anikó, Istenes Bence, Aurelio és Gáspár Győző szerdán mindenkinek megmutatta a teljesen felújított Villát. Őket lenyűgözte a modern csónakházra hasonlító berendezés. Lássuk, ők mit várnak az ősz legizgalmasabbnak ígérkező valóságshow-jától.

Fókusz 2016-08-24


szerző:
2016.08.24. 18:55
VV: Győzi a Fináléban fog helikopterezni?

Aurelio és Gáspár Győző a Belevaló műsorvezetői lesznek. A Villát máris birtokba vették, hiszen szombattól már csak kívülről kukkolhatnak ők is. 

Leégett a magyar királyi villa Madeirán

Leégett az utolsó magyar király villája is a Portugáliához tartozó Madeira szigetén. IV. Károly villája a napok óta tomboló erdőtüzek martaléka lett. A tüzekben négyen haltak meg, sokan füstmérgezéssel kerültek kórházba.

Mészáros eltitkolt villája


szerző:
2016.07.01. 18:45
Mészáros eltitkolt villája

Mészáros Lőrinc eltitkolt villájában nyaral a Barcelona labdarúgócsapatának egyik sztárja - állítja a HVG.hu egy horvát lapra hivatkozva. Ivan Rakitic nyaral a milliárdos felcsúti polgármester villájában, aki egyben az eszéki labdarúgócsapat tulajdonosa. Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatában van egy horvátországi nyaraló, de nem ez. A Direkt36 oknyomozó portál éppen azért indította a vagyonosodás.hu című oldalt, hogy feltárják a politikusi vagyonnyilatkozatok pontatlanságait.

Megszabadulna otthonától Medveczky Ilona!

Hatalmas, 12. kerületi házban lakik a művésznő, de egyedül nem tudja belakni azt: úgy érzi, talán ideje megválni tőle. Pár hónapja kezét törte Medveczky, ami miatt nagyon kiszolgáltatott volt: állítólag barátai sem segítették. Olyannyira egyedül érezte magát, hogy állatorvosa azt javasolta neki, szabaduljon a villától – holott korábban ezt el sem tudta volna képzelni.

Ági nagy bajba kerül


szerző:
2016.06.28. 21:25
Ági nagy bajba kerül

Berényi Ágnes egy igazán erős nő, de mikor a villában felfedezi a betöröket, nagyon kétségbeeseik. 

 

Hugh Hefner unja a Playboy-birodalmát!

Hefner a palotáját 56 milliárdért árulja, erre egyelőre nincs vevő. Az ingatlannál sokkal nagyobb falat azonban a Playboy birodalom, ami a magazint, az internetes oldalt és a márkanevet tartalmazza. A kikiáltási ára 140 milliárd forint, ami szinte felfoghatatlanul sok.

Dávid bevezette a totális diktatúrát a villában

Dávid nem bírt a lakótársaival, akik folyamatosan megsértették egymás intim szféráját, szemeteltek, nem tartottak rendet, ráadásul nem tisztelték a magát ház urának kinevező Dávidot sem. Úgy döntött, hogy tesz a káosz ellen. Nem jött össze.

Karola szíve megenyhül: Drex a villába költözik

A "jégkirálynő" szíve megesik Drex-en, akinek nincs hova mennie éjszaka, így Dáviddal együtt megengedik neki, hogy a villában maradjon éjszakára.

Dávid megkapja Bécy villáját

Bécy közli Dáviddal, hogy ő Ibizára költözik, viszont Dávid beköltözhet a villájába. Dávid már elképzeli, hogy ő lesz a ház ura, ami tele lesz csinosabbnál csinosabb lányokkal, de Milla keresztbehúzza számításait.

Luxus Cristiano Ronaldo módra


szerző:
2016.02.03. 17:46
Luxus Cristiano Ronaldo módra

A gyengébbik nem egyik kedvenc focistája nemcsak sármos, de igen tehetős is. Ronaldo szerencsés kiszemeltje a labdarúgó társasága mellett, a villájához tartozó medencét, szaunát és jakuzzit is élvezheti. A pihenéshez elengedhetetlen zenét pedig egy napszemüveges négylábú szolgáltatja.

Tökéletes használati tárgyak, amik feltalálásuk óta nem, vagy csak nagyon kicsit változtak!

A folyamatosan megújuló  okostelefonok és száguldó appok világában jó tudni, hogy van pár olyan a mindennapi életben is használt dolog, ami már szinte tökéletes. Gondolta volna, hogy egy felmérés szerint ilyen a tűzőgép, a villa és a lőfegyverek nagy része is.

Ez történt a 48. héten


szerző:
2015.11.27. 21:25
Ez történt a 48. héten

László és Gizella kapcsolata válságba kerül, mivel Gizella azt hiszi, Lászlónak van valaki az életében. Ludwig továbbra is gyereket akar Ágnestől. Ágnes felajánlja Nóráéknak, hogy tartsák a villában az esküvőt. Rudi, Ádám és Krisztián felejthetetlent alkot Nóra lánybúcsúján. Rudi megpróbálja átállítani Fasírtot az ő oldalukra, de a reakciója még őt is meglepi. Róbert dupla vagy semmit ajánl Rudinak, amikor az ki akarja egyenlíteni a tartozását. Vajon megoldódnak Rudi pénzügyi gondjai? Zsófi megtudja, hogy Tóbiás milyen gyógyulási módot választott.
 

1,3 milliárdos budai villát is vett az MNB

Luxusvillát vásárolt Budán a Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványa. A Pallas Athene Geopolitikai Alapítvány bruttó 1,3 milliárd forintot fizetett az ingatlanért, ahol képzési és tudományos kutatóközpontot hoznak létre.

Győzikéék kertjét Jennifer Lopez kertésze gondozza

Ha nem lenne minden oldalról kőfallal körbevéve, Győzikéék zöld füvét nemcsak a szomszédok bámulnák irigykedve! Győzike pedig büszkén és hálával mutatja meg pazar otthonukat csak itt a Fókuszban.

Bécy dugdossa Evelint nagyanyja elől

Reggel, amikor Evelin újra beköltözik Bécyhez, a férfi egy meglepő hívást kap az anyjától: spontán Budapestre utazik, de Bécy semmi esetre sem akarja, hogy az anyja tudomást szerezzen lányáról.

Eladó Emily Deschanel húgának háza

A várandós Zooey Deschanel nemrég új otthont vásárolt vőlegényével, ezért mihamarabb szeretnének megszabadulni régi lakhelyüktől.

Evelin bulit rendez Bécy villájában

Evelin szemtelenül, szó nélkül bulit rendez apja házában, és láthatóan élvezi, amikor Bécy kiborul, hogyan vadidegen fiatalokkal van tele a villája.

VV Laci háztűznézőben járt


szerző:
2015.03.17. 01:45
VV Laci háztűznézőben járt

Edina családja teljesen elkényeztette a fiút, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem kizárt.

ValóVilág szerelem a való világban

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág 7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját.

VV Fanni nem szerelmes Dennisbe?

A ValóVilág véget ért, jöhet a villaszerelmek valóságpróbája: VV Fanni máris azt mondta, nem szerelmes Dennisbe. Mit szól ehhez a Villa fenegyereke, és meddig tarthat így a kapcsolatuk?

ROBIN: „Végre elértem a célomat, amiért sokat küzdöttem!”

Robin talán még fel sem fogta, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete. Legfontosabbnak azt tartja, hogy végre támogathatja az édesanyját, amiért felnevelte, és egyengette az útját.

Robin filmje


szerző:
2015.03.01. 21:31
Robin filmje

A két finalista filmet forgatott az utolsó napján. Robin így emlékezett vissza a Villában töltött napjaira.

A kezdetek - Fanni tolmácsolásában

November 16-án érkeztek meg az első villalakók, majd sorra jöttek a többiek, míg teljesen be nem népesült a Villa. Kialakultak a barátságok, szerelmek szövődtek, na és a balhék sem várattak sokat magukra.

Dennis: „Engem daruval sem visznek ki innen”

A három döntős már a stúdióban nézhette meg az utolsó Villában töltött napjuk krónikáját. A villalakók el sem akarták hinni, hogy hamarosan véget ér a játék, de amikor a képernyőn megjelent a visszaszámláló óra, mindenkiben tudatosult, hogy már csak kevesebb, mint 20 óra van hátra a 105 napja tartó Villa-létükből.

Pucér Tour de France a Villában

Dennis nyeregre pattant. Először ruhában, majd meztelenül is.

BeleValóVilág 7 15-02-28

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-27

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Mire számíthatunk az utolsó Párbajon?

Éva és Aurelio meglepetésként érkeztek a Villába, a villalakók semmit sem sejtettek, hogy mi vár rájuk. Dennis és Laci egy elő-Párbajon vehetett részt, ahol zanzásítva előlegezték, hogy milyen érveket hoznak majd fel egymás ellen a nagy megmérettetésen.

Célegyenesben a ValóVilág finalistái!

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, és arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. 

BeleValóVilág 7 15-02-26

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Robint megszállta Freddie Mercury szelleme!

Elképesztően vicces produkciót láthattunk a Villában. Robin mindenki arcára mosolyt csalt.

Hatalmas vízi csata a Villában!

Az esti Összefoglalóban hosszabban is láthatjátok majd, hogy alakult ki a vízi csata a Villában!

BeleValóVilág 7 15-02-25

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Akik már megjárták a ValóVilágot!

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre.

Élet a Villán innen és túl

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre. Ásványi Eszter riportja.

BeleValóVilág 7 15-02-24

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-23

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Fanni még utoljára odapörkölt mindenkinek

A tündérfalvi ugyan nem térhetett vissza a Villába, de arról gondoskodott, hogy még sokáig téma maradjon odabent. Búcsúlevelében egyedül Dennistől köszönt el, a többiekhez csupán néhány keresetlen szót intézett.

VV Iza és VV Anett is visszaköltözik a Villába!

Már csak pár óra és ismét benépesül a VV7 Villája, nem is akármilyen villalakókkal. Hogy VV Iza és VV Anett mennyire várják azt, hogy ismét átléphessék a Villa kapuját, mire számítanak odabent és kik lesznek még mellettük a beköltözök, azt most elmesélték nekünk.

BeleValóVilág 7 15-02-22

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-21

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-20

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-19

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Veronika ismét villalakó lesz!

Attila, Szandika, Iza és Veronika ismét beköltöznek a Villába. Hogy mire számít a lány, elmondta Évának a BeleValóban.

BeleValóVilág 7 15-02-18

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Dóri: Nem is értem, mit vártam, meleg hógolyót?

Már csak napok vannak hátra, és újabb megmérettetés, aztán újabb Kiválasztás. A villalakók szeretnék már előre látni, hogy vajon ki fog ott ülni a Fináléban. Mindenki párbajozna már mindenkivel, és senki sem érzi magát sem biztonságban, sem tuti befutó helyen.

Menetelés a döntőbe: Ki lesz a VV7 nyertese?

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. VV Renivel a tegnap esti Kiválasztásról beszélgettünk, valamint azt találgattuk, hogy ki lesz az az egy, aki mindent visz. 

BeleValóVilág 7 15-02-17

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Hárman a kettő ellen, avagy így alakultak újjá a Villa-viszonyok

Edina kiesésével gyökeresen változtak meg a Villa-viszonyok. Dóri egyre inkább Laci felé húz, Fanni pedig már kimondottam idegesíti. "Elmondtuk egymást mindennek, nem baj, most összetartunk!" - így összegezte a címlaplány az újonnan alakult triumvirátus viszonyát.

BeleValóVilág 7 15-02-16

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-15

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-14

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-13

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-12

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

BeleValóVilág 7 15-02-11

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Férfikönnyek potyogtak a Villában!

Legutóbb Maci elvesztésénél láttuk Dennist ennyire szomorúnak. De vajon most mi történhetett? Miért sírt a Villa komisza? Az esti Összefoglalóban ez is kiderül!

BeleValóVilág 7 15-02-10

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való